Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hikari -Yukimuran tytär

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vierailija
Vierailija



ViestiAihe: Hikari -Yukimuran tytär   Ti Maalis 31, 2015 2:08 pm


Nimi: Hikari.
Nimen merkitys: Valo.
Rotu: Akita/Kishu.
Ikä: 6kk.
Liittouma: Oma perhe, Ohu.
Motto:  Mitä enemmän hyviä tekoja teet, sitä kirkkaammin loistat.

OMINAISUUDET:
Taito: ***
Voima: ***
Karisma: *
Kestävyys: ***
Refleksit: ***
Tekniikat:***
Älykkyys:***
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: ***
Vaarallisuus:***
Puissa hyppiminen***
Uimataito/sukeltaminen ***
Metsästystaito ****

Aistit
Näkö: ****
Kuulo: ****
Tunto: ****
Maku: ****
Haju: ****

LUONNE: Hikari on luonteltaan järkevä ja rauhallinen. Hikari on taitava metsästäjä. Hikari on ystävilleen lojaali ja uskollinen. Hikari osaa hallita tulisenkin tilanteen ja hänellä on vahva oikeudentaju. Isältään  naaras on perinyt periksiantamattomuuden. Hikari on aina valmiina auttamaan toisia ja häneen on helppo tutustua. Naaras on myöskin halukas oppimaan kaikkea uutta. Hikari on rehellinen ja oikeudenmukainen.

MENNEISYYS:  Hikari syntyi pian Chikon ja Yukimuran tavattua, Hikari leikki paljon serkkujensa kanssa ja tutustui parhaiten Siriukseen ja Bellaan. Kun Hikarin veljet alkoivat karkailla Kurokagen alueelle Hikari huolestui useasti mutta jäi vanhempiensa luokse. Yukimura alkoi pian opettaa Hikaria ja pentu oppikin nopeasti. Hikari kävi myös monesti isänsä kanssa tapamassa tämän serkkua Laikaa. Nykyään Hikari harjoittelee tullakseen vahvemmaksi ja asuu perheensä luona.

ULKONÄKÖ:
Säkäkorkeus: 35cm. (Aikuisena 60cm)
Paino:15kg. (Aikuisena 25 kg)

Hikari on ruumiinrakenteltaan vahva ja erittäin kestävä. Hikari on todella nopea juoksemaan melkein missä maastossa tahansa ja ketteryyttä ei myöskään puutu. Hikari on myöskin voimakas jaloistaan. Sen turkin väri on tumman/vaaleanruskea. Silmät ovat  siniharmaat. Hikari on terävät hampaat, hänellä on vaaleat täplät otsassa.

TAISTELUTEKNIIKAT:
Hikari harjoittelee seuraavia tekniikoita.

Kūchū Sappō
Erikoishyökkäys, jossa koira hyökkää vastustajan kimppuun niin nopeasti, ettei uhrille jää aikaa vastahyökkäykseen.

Swing Circle
Hyökkäyksessä tartutaan jalasta ja aletaan pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja, mikäli pyöritettävä osuu johonkin.

Neck The Killing

On alunperin karhunmetsästykseen käytetty hyökkäys,jossa hyökkäävä koira katkaisee vastustajan kaulan. Koira puree hyökkäyksensä kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula.

Zetsu Tenrou Battouga

Susien suvussa ja Ohun akitasuvussa kulkeva erikoishyökkäys. Käyttäjä juoksee tai hyppää vastustajaa kohti ja alkaa sitten tehdä hyvin nopeaa, pyörivää liikettä. Koiran kulmahampaat kulkevat kehän ulointa reunaa terien lailla. Tekniikka aiheuttaa osuessaan pahoja haavoja, ja sen tarkoitus on joko viiltää tai leikata. Hikari harjoittelee liikettä isoisänsä kanssa.

Sukupuu
Isoisät: Makoto ja Gin.
Isoäidit: Sonoko ja Sakura
Täti: Yksi nimetön.
Eno: Yksi nimetön.
Isä: Yukimura.
Äiti: Chiko.
Veljet: Kousuke, Shiro, Kojiro.
Sisko: Saiyuri.
Sedät: Weed ja Joe.

Hikari aikuisena
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hikari -Yukimuran tytär
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: