Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi Empty
ViestiAihe: Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi   Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi EmptyPe Joulu 15, 2017 6:07 pm

Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi KISETITLE


Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi Ki_Se_Ki
Pohja ©️ Kali-caracal
Kuva ©️ Shiomi


Teemamusiikki
Hikari To Kage – Kuroko No Basket

Nimi
Kiseki

Japaniksi
奇跡

Nimen merkitys
Ihme (Japanista)

Nimen alkuperä
Kiseki, kahden muun koiranpennun kanssa, heitettiin jokeen säkissä. Heidät löytänyt ihminen nimesi hänet sillä perusteella että hän oli selvinnyt kuin ihmeen kaupalla.

Kutsumanimi
Kiseki

Ääntäminen
Kiseki

Muut Nimet
-

Synnyinpaikka
Pietari, Venäjä

Motto
”Meissä kaikissa on suurta voimaa. Toiset vaan löytävät sen voiman myöhemmin kun muut.”

Ikä
7 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Tšekkoslovakiansusikoira x Suomenpystykorva x Shikoku x Siperianhusky

Liittouma
Venäjän Armeija, Levi, Levin Iskuryhmä, Chudo ja Miracle, Uuden Maailman Soturit, Ohun Soturit

Lauma
Uuden Maailman Soturit (Weedin Armeija)

Asema
Rivisotilas

Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi Kiseki_No_Sedai
Pohja © Johis
Kuva © Shiomi

Ulkonäkö
Kuten johtajaansa Leviä, Kisekiä ei kukaan erehtyisi luulemaan puhdasrotuiseksi. Tämä omaa suurimmaksi osaksi Tšekkoslovakiansusikoiran ja Suomenpystykorvan ominaisuuksia: tasapainoinen ja lihaksikas rakenne, pitkät ja kestävät jalat, keskisuuret tassut, tuuheahko susimainen häntä joka nousee sirppimäiseksi kun tuo on innostunut, pystyt korvat sekä terävät piirteet kasvoissa on kaikki peritty Tšekkoslovakiansusikoiralta, mikä onkin tuon hallitseva rotu. Tämän rakenne tekee Kisekistä hyvin kestävän ja fyysisesti voimakkaan, vaikka ketteryyttä ja raakaa nopeutta tällä ei ole paljon enempää kun koiralla luonnollisesti. Turkin väritys on Suomenpystykorvalta perittyä: Kisekillä on kokonaan punaruksea pääväritys, johon sekoittuu vaaleampaa, hiekanrukseaa rinnassa, vatsassa, kasvoissa ja hännän alla. Kisekillä on myös tummanruskeaa karvaa kuonon päällä, joka johtaa otsasta mustaan kirsuun asti. Turkki on kaksikerroksinen, mikä tekee siitä lämpimän ja kaiken sään kestävä; turkki on myös karkeaa ja lyhyttä. Kisekin aina valppaat silmät ovat tummansiniset, ainoa piirre joka on mitä todennäköisimmin peritty Siperianhuskylta. Uroksen voi helposti erottaa muista tuon blondin harjaksen ansiosta, joka alkaa korvien takaa ja putoaa pitkänä "otsatukkana" hänen silmiensä yli: tuo on ainoa todiste että hänessä virtaa myös Itämaisen Shikokun verta. Kisekillä ei ole näkyviä arpia, mutta turkin alla tällä on pieniä naarmuja jotka tämä on elämänsä taisteluiden aikana kerännyt. Uroksella oli ennen musta nahkapanta armeijan ajoilta, mutta tuo katkesi kun hän joutui ottamaan yhteen vuorirosvojen kanssa. Kiseki on 65cm säkäkorkeudeltaan, mikä on miniimikorkeus puhdasrotuiselle Tšekkoslovakiansusikoiralle, ja tuo painaa 27kg.

Luonne
Kisekillä on siitä kiinnostava luonne että se on riippuvainen siitä että onko hän yksin vai joukossa. Ollessaan laumansa, tai edes muutaman tai jopa vain yhden ystävän seurassa, Kiseki on itsevarma, huumorintajuinen ja rohkea. Hän toimii paremmin joukossa kuin yksin, koska ympärillä olevat toverit tarjoavat Kisekille turvallisuuden tunnetta ja henkistä tukea - hän on myös iloisempi lauman keskuudessa, ja osaa keskittyä paremmin kun hän niin kovin haluaa miellyttää tovereitaan. Hän on ystävällisempi lauman keskuudessa, auttaen aina niitä jotka ovat pulassa koska uskaltaa tehdä niin. Taistelutilanteessa, jos Kiseki on omiensa keskuudessa, niin vastustajan lukumäärä tai vaarallisuus ei merkitse Kisekille mitään koska hänestä tulee aivan yllättävän vahva. Hän on taitava, lujatahtoinen, periksiantamaton ja tuntee itsensä voittamattomaksi, eikä pelkää muuttua hiukan armottomaksi. Jos hänen ystävänsä ovat vielä vaarassa, niin Kiseki ei edes pelkäisi heittää omaa elämäänsä pois heidän pelastamiseksi. Mutta yksin ollessaan Kiseki muuttuu säikyksi, ja kömpelöksi. Vaikka tämä osaakin metsästää ja puolustaa itseään yksin, tämä yleensä yrittää parhaansa juosta karkuun koska tietää että hän olisi itsevarmempi lauman kanssa, ja paljon voimakkaampi. Hän on yrittänyt parantaa tapojaan ettei olisi niin avuton aina ollessaan yksin, mutta tuloksetta: Kiseki on luonnollisesti riippuvainen laumasta tai ystäväryhmästä, koska hänellä on alhainen itsetunto ja tarvitsee muita rohkaisemaan häntä. Vaikka hänen luonteensa vaihtelee, niin pohjimmiltaan Kiseki on hyvin oikeudenmukainen, hyväsydämminen, lojaali ja reilu, nuo piirteet saattavat vain joskus kadota tämän pelkuruuden takia.

Menneisyys

Syntymä
Kiseki sai alkunsa laittomassa pentutehtaassa, mikä sijaitsi Pietarin rajamailla. Joukko pikkurikollisia piti majaansa hylätyssä varastotalossa, missä he pitivät kymmeniä koiria pienissä tiloissa ja teetättivät niillä satoja pentuja joka vuosi. Rikollisjoukko myi pentuja laittomiin tarkoituksiin, esim. koiratappeluihin, eläinkokeisiin ja huumekauppioiden vahtikoiriksi. Joukossa olevat naaraat eivät koskaan ollut varmoja että kenen uroksen pentuja heidän pesueensa olivat, mutta sillä ei ollut väliä kun pennut myytiin pian syntymän jälkeen, ja sitten olikin jo uusien pentujen aika. Kisekin äiti oli yksi naaras joka oli Suomenpystykorvan ja Tšekkoslovakiansusikoiran risteytys, ja tämän isä oli suurimmaksi osaksi Tšekkoslovakiansusikoira jossa oli hiukan Siperianhuskyn ja Japanilaisen Shikokun verta. Monet nartut, sekä pennut, kuolivat tauteihin jotka levisivät nopeasti epäsiistissä tilassa suuren koirajoukon keskuudessa, eli ei ollut ihme kun vain viikkoja Kisekin ja tuon sisarusten syntymän jälkeen emo kuoli sairauteen, kuten myös kaikki muut Kisekin sisaruksista. Kiseki oli onnekas ettei ollut saanut tautia ja kuollut, sekä vielä onnekkaampi että usein pentueita syntyi useampia samaan aikaan, eli sijaisemosta ei ollut pulaa. Kisekin kasvatti eräs Seefferi, joka oli ottanut oman tyttärensä ohelle sekarotuisen Collien sekä nyt myös Kisekin kasvatettavaksi. Kolmikosta tuli parhaita ystäviä, ja vaikka he eivät olleet verisukua, heistä tuntui että he olivat kuin oikeita sisaruksia. Vaikka elämä ahtaassa varastossa oli kauheaa, kolmikko silti leikki ja varttui yhdessä.

Pelastus. Molemmat Niistä Siis.
Kisekin ja tämän kahden ottosisaruksensa ollessa kolmen kuukauden ikäisiä, poliisivoimat tekivät rynnäkön varastotaloon, ja he pidättivät rikolliset. Kaikki koirat haettiin pois, ja joukko jaettiin kahteen: joukkoon joka lähetettäisiin Venäjän armeijalle heidän koulutusohjelmaansa varten, ja joukkoon jonka yksilöt sijoitettaisiin eläinkauppoihin ja adoptiokeskuksiin. Kiseki ja tämän kaksi ottosisarusta lähetettiin Pietarin löytöeläinkotiin, missä heitä päivittäin kävi katsomassa monia ihmisiä. Kukaan ei kuitenkaan halunnut pentuja, joten he joutuivat olemaan adoptiokeskuksessa pitkän aikaa, kunnes täyttivät puoli vuotta. Yhtenä yönä, yövuorossa oli yksi osa-aikainen työntekijä: nuori poika kuka ei liioinkaan pitänyt koirista. Hän oli vaan hankkinut työpaikan koska hänen äitinsä oli pakottanut hänet etsimään sellaisen. Poika oli unohtanut ruokkia kolme pentua, ja ne ulvoivat nälissään. Poika ei tyhmyyttään ymmärtänyt miksi pennut pitivät hirveää metakkaa, ja huusi näille, jopa lyöden näitä että ne olisivat hiljaa. Mutta koirat eivät rauhoittuneet, ja syystäkin: he eivät olleet syöneet mitään koko päivänä! Lopulta poika sai tarpeekseen, ja suuttui koirille tosissaan. Hän sulloi kolmikon säkkiin, ja heitti säkin taka-ovesta ulos, Pietarin läpi virtaavaan Nevan jokeen. Pennut menivät aluksi paniikkiin, mutta he pian rauhoittuivat ja yhteistyöllä purivat reiän säkkiin mistä he saivat kuononsa pinnalla. Heillä ei ollut voimia kömpiä ulos koska he eivät olleet syöneet mitään, mutta he ainakin pystyivät yhteistyöllä uimaan ja pysymään pinnalla. Pentujen onni kääntyi kun ohi kulki moottorivene, jota ohjasi ihmissotilas Venäjän armeijasta. Hänellä oli viikonloppu vapaana, ja oli palaamassa kalastusreissulta Suomenlahdesta kun näki liikkehtivän säkin vedessä. Mies nosti säkin veneeseensä ja yllättyi löytäessään kolme tervettä, muttä nälkäistä pentua. Sotilas palaisi töihin tukikohtaansa seuraavana päivänä, ja hän työskenteli juuri siellä missä koiria koulutettiin, joten päätti viedä kolmikon sinne. Pennut joutuivat verikokeeseen ja eläinlääkärin perustarkastukseen, ja heidät hyväksyttiin koulutusohjelmaan. Pentujen pelastaja antoi kolmikolle nimet: musta Seefferinarttu sai nimekseen Miracle, ruskea Collienristeytys nimettiin Chudoksi ja harjapäinen punaturkki ristittiin Kisekiksi. Kaikki kolme sanaa tarkoittivat "ihmettä", (Miracle = Englantia, Chudo = Venäjää, Kiseki = Japania) koska pennut olivat selviytyneet kuin ihmeen kaupalla.

Armeijakoulutus
Kolme pentua olivat jo siinnä iässä että heidät siirrettiin suoraan koulutettaviksi. Koulutus oli kovaa, ja aluksi fyysistä, taitopohjaista tai henkistä kehitystä ei näkynyt kolmikossa. Mutta hitaasti, Miracle ja Chudo alkoivat kehittyä, ja heidtä tuli taitavampia joka päivä. Mutta Kiseki sen sijaan ei näyttänyt pärjäävän ollenkaan. Tämän kunto ei parantunut, tämä ei oppinut sietämään kovia ääniä, tämä hävisi aina kun hänet laitettiin hänen ikäisiään pentuja vastaan eikä tämä totellut käskyjä niin kuin piti: tämä teki aina virheitä, ja vaikka kuinka monta testiä Kiseki joutui kestämään, tuosta ei löydetty mitään fysiologista ongelmaa. Kukaan ei ymmärtänyt miksi Kiseki oli niin huono oppimaan, ja se ihmetytti sotilaita vielä enemmän kun Kisekin pieni taitotaso vaan laski sen jälkeen kun Miracle ja Chudo siirtyvät eteenpäin, edistyneempään ryhmään. Totuus oli että Kiseki oli hyvin säikky, ja tarvitsi henkistä tukea että tämän itsetunto nousisi ja hän uskaltaisi kokeilla asioita. Miraclen ja Chudon läsnäolo oli jotenkin auttanut Kisekiä selviämään, mutta nyt kun heitäkään ei ollut, Kiseki hajosi täysin. Sotilaat eivät halunneet antaa periksi, ja yrittivät kaikkensa, mutta Kiseki ei vaan edennyt. Ennen pitkää tuo oli jo yksivuotias, ja Miracle ja Chudo oli jo lähetetty uuteen tukikohtaan; sellaiseen joka käsitteli edistyneempiä koirayksilöitä. Kiseki ei halunnut sotakoiraksi enään, vaikka se oli aluksi tuntunut niin hyvältä jutulta. Hän tunsi itsensä niin heikoksi kun ei voinut edes ottaa yhteen oman ikäryhmänsä kanssa, ja vajosi masennuksen rajoille.

Levi Ja Kisekin Herääminen
Kiseki täytti kaksi vuotta, eikä hän siltikään ollut kehittynyt juuri ollenkaan. Niihin aikoihin uros oli ajautunut niin syvälle masennuksen syvyyksiin, ettei enään löytänyt mitään minkä vuoksi elää. Sen takia, Kiseki karkasi häkistään keskellä yötä ja pääsi sisälle ulkorakennukseen, jossa oli koirien koulutusta varten rakennettu allas. Kiseki tiesi ettei osannut uida kovin hyvin, ja ajattelematta sen enempää hyppäsi veteen, aikomuksissaan hukuttaa itsensä. Mutta heti kun koira oli hypännyt altaaseen, tuo tiesi tehneensä suuren virheen ja meni paniikkiin. Tuo ei halunnutkaan kuolla, ja yritti parhaansa mukaan pysyä pinnalla. Onneksi kaikki koirat osaavat luonnostaan uida edes hiukan, niin Kiseki pysyi pinnalla. Hätääntyneenä, tuo yritti päästä pois altaasta mutta turhaan, ja tämä ei tiennyt kauanko hänen voimansa riittäisivät. Mutta kuten aina, Kisekin hyvä onni pelasti tuon: yöllä treenava Levi kuka oli matkalla takaisin häkkiinsä oli kuullut veden loiskuntaa allasrakennuksesta, ja mennyt tarkastamaan asian. Nähdessään pulassa olevan Kisekin, Levi epäröimättä hyppäsi veteen ja auttoi tuon maihin. Kuten kaikki koirat, Kiseki tunnisti Levin heti, ja hän oli samaan aikaan ällistynyt että noin taitava sotakoira oli ilmaantunut hänen avukseen, kun myös häpeissään että Levi oli nähnyt Kisekin heikoimmalla hetkellään. Kiseki vapisi ja alkoi itkeä, säälien sekä heikkouttaan että omaa typeryyttään. Hän ei halunnut olla armeijan huonoin koirasoturi, muttei hänellä ollut mitään muuta annettavaakaan armeijalle, eikä kuolema kuulostanut enään niin kutsuvalta... Punaturkki ei tiennyt mitä tehdä! Levi katsoi toista vakaasti vähän aikaa, ja osasi arvata mitä Kiseki oli yrittänyt tehdä - vanhempi sekarotuinen nousi ylös ja katsoi Kisekiä suoraan silmiin. "Älä anna periksi vielä. Sinussa on voimaa, meissä kaikissa on. Miksi muuten he olisivat ottaneet sinut armeijaan?". Ja sitten Levi lähti omaan häkkiinsä, ja Kiseki jäi yksin. Sekarotuinen mietti suuren sotakoiran sanoja, ja tajusi että Levi oli oikeassa. Jos hän olisi ollut oikeasti heikko, niin hänet olisi lähetetty pois armeijasta jo kauan sitten. Levin sanat olivat lyhyet, mutta Kisekin kohdalla ne olivat juuri ne sanat mitkä hänen piti kuulla että pääsisi etenemään elämässään.

Asiat Paranevat
Kiseki päätti kohtaamisensa jälkeen muuttua, ja alkoi treenata kovemmin. Tämän itsevarmuus oli noussut, vain hiukan, mutta tarpeeksi että tämä uskalsi antaa kaikkensa. Ihmiset yllättyivät, ja alkoivat kehua Kisekiä, mikä nosti tämän moraalia vielä enemmän. Pian Kiseki oli koulinut itsensä tarpeeksi hyväksi, ja siirtyi ryhmätöihin. Vaikkei Kiseki tavannut enään Miraclea ja Chudoa, niin tämä ystävystyi muiden sotakoirien kanssa, ja tämän täysi potentiaali tuli esille kun sai toimia ryhmässä. Tästä tuli pian yksi parhaista sotureista kun ihmiset ymmärsivät että Kisekin piti olla muiden sotakoirien kanssa, jotka kannustaisivat tätä. Kisekin ollessa kolmevuotias, tuo sai nähdä kuinka häntä auttanut Levi nousi kenraaliksi, ja vannoi että hänestä tulisi tarpeeksi hyvä pääsemään Levin alaisuuteen. Hän harjoitteli vieläkin enemmän, siinnä toivossa että hänet ylennettäisiin Levin iskuryhmään: parhaimpaan iskuryhmään armeijassa. Kiseki pääsikin Levin osastoon, mutta vasta kuusivuotiaana, milloin Levin ryhmä oli jo niin suuri ettei Levi pystynyt enään kohtelemaan jokaista soturia yksilönä. Se ei Kisekiä haitannut, kunhan hän sai kiittää hänen pelastajaansa uhrautumalla hänen puolestaan.

Pako Levin Luokse
Kiseki oli yksi niistä ketkä olivat mukana tutkimassa terroristitapausta Siperiassa, ja hän oli mukana rynnäkössä muun ryhmän kanssa. Tuo oli iloinen että oli onnistunut, ja oli menossa onnittelemaan Kapteeniaan, kunnes yhtäkkiä Levi hyökkäsi ihmisten kimppuun ja pakeni. Muut koirat olivat ällistyneitä, eivätkä tienneet mitä tehdä. Kiseki halusi seurata "mestariaan", mutta hän kyllä tajusi miten kelvoton hän olisi yksin: hän varmaan eksyisi ja kuolisi nälkään tai jotain. Onneksi joukossa oli muita ketkä päättivät seurata Leviä, ja Kiseki lähti heidän mukaansa. Koirilla meni pari päivää vaeltaa Siperian metsissä, etsien Leviä, mutta ne pari päivää eivät Kisekin tapauksessa menneet hukkaan. Tuo oppi metsästämään niiden päivien aikana, ja vaikka hän onkin kömpelö yksin, niin ainakin metsästys juuri ja juuri sujuu häneltä. Löytäessään Levin, koirat pyysivät jäädä hänen alaisuuteen, mihinkä Levi suostui, ja Kiseki pääsi viimein tutustumaan Leviin ja muihin ryhmätovereihin syvemmin. He auttoivat pulassa olevia koiria ja elivät yhdessä yhtenä perheenä, mikä teki Kisekin hyvin onnelliseksi. Tuo kuitenkin muuttui vuoden päästä, kun heidän reviirilleen tuli Akita nimeltä Weed. Kuulemma nuorukainen oli Legenda kotimaassaan Japanissa, mutta Kiseki ei koskaan ollut kuullutkaan hänestä. Weed ja Levi ottivat yhteen, ja tiukan taistelun jälkeen Levi antoi periksi, ja liittoutui Weedin kanssa yhteen. Kisekiä kammotti uudet laumatoverit ja matka uuteen, kaukaiseen maahan, mutta tämä uskollisesti seurasi Leviä ja Weediä Japaniin. Siellä hän asuu nyt, ja yrittää parhaansa mukaan koulia itsestään vahvempaa että pystyisi kohtaamaan demonikoira Kurokagen.


Taistelutekniikat

Rolling Thunder - Levin oma liike jonka kehitteli sen jälkeen kun näki Weedin Battougan, ja jonka hän opetti Kisekille ja muille alaisilleen myöhemmin. Kiseki syöksyy vastustajaansa kohti, tehden samankaltaista pyörivää liikettä kun Zetsu Tenrou Battougassa, mutta pyöriminen on paljon hitaampaa eikä sillä ole mitään tarkoitusta iskeä vastustajaa. Pyöriminen on pelkkä hämäys, joka pakottaa vastustajan hyppäämään ilmaan että tämä voisi väistää pyörivän Kisekin. Sillä hetkellä kun vastustaja on ilmassa ja varomaton, Kiseki syöksyy suoraan ylös salamannopeasti, iskien vastustajaa vatsaan. Riippuen voimasta, isku saattaa aiheuttaa keski- tai pahemman tason vammoja; pahemmassa tapauksessa isku voi johtaa nopeaan verenmenetykseen tai tulehdukseen, josta voi kuolla. Iskun voi välttää jos vastustaja hyppää sivuun, ja silloin voi selvitä jos hyökkääjä on Kiseki: tuo ei osaa hallita tekniikkaa yhtä hyvin kuin Levi, eikä siis osaa iskeä sivuun.


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Tuntematon Uros
Äiti: Tuntematon Naaras †
Neljä sisarusta †

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Kunnioittaa ja jopa jumaloi Leviä johtajanaan, ja pitää tuota tärkeänä ystävänä. Hän on täysin lojaali hänelle ja hyppäisi vaikka kalliolta jos Levi niin käskisi tekemään, tai seuraisi häntä varmaan kuolemaan.
- Muut koirat Levin Iskuryhmässä ovat Kisekille kuin verisukua, ja hän rakastaa heitä koko sydämmestään, uhraten vaikka henkensä heidän puolestaan.
- Weed ja muut Kenraalit ovat Kisekille suuren kunnioituksen arvoisia, ja hän toimii lojaalina ja luotettavana alaisena heille.
- Hyvissä väleissä laumatovereidensa kanssa. Hän ei tuntenut Weedin alaisia ensin, mutta nyt hän pärjää heidän kanssa vallan mainiosti koska he kaikki taistelevat saman hyvän puolesta.
- Ikävöi Miraclea ja Chudoa koska he olivat hänelle parhaita ystäviä, ja sisarushahmoja. Toivoo että he olisivat elossa ja että hän pääsisi näkemään heitä joskus.
- Ei pidä Kurokagesta, perustellen siitä mitä on Weedin alaisena kuullut. Kiseki ehkä pelkää tuota hiukan mutta ei suostu niin sanomaan.

Triviaa
- Kisekin ulkonäköä inspiroi 1960 luvun "Wan Wan Chuushingura" elokuvan Akamimi-kettu.
- Kisekin alkuperäinen nimi oli pelkästään Kise, lainattu Kuroko No Basketin Ryota Kiseltä. Nimi vaihtui hahmon kehittelyn loppuvaiheissa, mutta "Kiseki" silti viittaa Kuroko No Basket - sarjaan: sarjan kuusi vahvinta koripallopelaajaa tunnetaan nimellä "Kiseki No Sedai", tai "Ihmeiden Sukupolvi".
- Hahmon piti mennä valmishahmoihin, koska loin tuon randomina laumalaisena Levin alaisuuten. Mutta taas vahingossa ihastuin hahmon ulkonäköön ja aloin kehitellä hahmoa pidemmälle.
- Luonnetta inspiroi Katekyō Hitman Reborn! sarjan Dino Cavallone: Dino on täysi tohelo kun hänen alaisensa eivät ole paikalla, ja yleensä satuttaa itsensä ja muita ympärillään kömpelyytensä ansiosta. Mutta jos yksikin hänen alaisistaan on paikalla, niin hänestä tulee lähes voittamaton vastustaja.
- Kiseki osaa, ja voi uida, muttei tahtoisi koska pelkää vettä pienen allas-episodinsa jäljiltä. Manner-aasiasta Japaniin uiminen oli Kisekin elämän kammottavin hetki, eikä hän tule pitämään siitä päivästä kun joutuu uimaan Kyushulta Honshulle.
- Kisekin motto on muunnos niistä sanoista mitkä Levi hänelle sanoi silloin kun pelasti hänet altaasta.

Pelaaja
Shiomi

Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi Kiseki_Sprite

Kiseki ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Tekijänsä
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi

_________________
Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Kiseki - Ihmeen Kaupalla Selviytynyt Soturi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: