Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa Empty
ViestiAihe: Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa   Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa EmptyKe Joulu 13, 2017 12:14 am

Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa Levi_Title


Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa Levi
Kuva © Shiomi

Teemamusiikki
Prologue – Katekyō Hitman Reborn!

Nimi
Levi

Japaniksi
リヴァイ

Nimen merkitys
Luvattu/Liitetty (Hepreasta)
Raamatussa Levi oli patriarkka Jaakobin kolmas poika

Nimen alkuperä
Tuntematon

Kutsumanimi
Levi
Kenraali Levi

Ääntäminen
Liivai tai Levi; kumpikin käy

Muut Nimet
Komentaja, Kapteeni ja Kenraali (kaikki arvonimiä armeijan ajoilta)

Synnyinpaikka
Moskova, Venäjä

Motto
”Pelkällä uskolla ei pärjää, muttei pelkällä voimallakaan. Vasta sitten kun usko ja voima ottavat toisiaan kädestä, niin selviää mistä vaan.”

Ikä
8 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Saksanpaimenkoira x Suomenajokoira x Tamaskankoira

Liittouma
Venäjän Armeija, Oma Iskuryhmä, Uuden Maailman Soturit, Ohun Soturit

Lauma
Uuden Maailman Soturit (Weedin Armeija)

Asema
Kenraali

Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa Rivaille
Kuva © Shiomi

Ulkonäkö
Tätä herraa ei hetkeksikään uskottaisi puhdasrotuiseksi, vaan näkyy jo päälleppäin että tuo on kaduilta poimittu sekarotuinen rakki. Levi omaa Suomenajokoiran värityksen, joka koostuu kolmesta sävystä: tummanharmaasta, kuparinruskeasta ja valkoisesta. Tummanharmaa, lähes musta karva peittää suurimman osan Levin päästä, niskasta, selästä, hännästä, kuonosta ja olkapäistä; valkoiset merkinnät erottuvat jaloissa, kasvoissa, vatsassa ja hännän alla, kun taas kuparinruskea sävy reunustaa tumman ja vaalean rajan. Tällä on myös pikimustat, vesipisaroita muistuttavat kuviot silmien yläpuolella, kuten myös tummanharmaat, silmiä ympäröivät kuviot - molemmat ovat todisteita siitä että Levin suonissa virtaa myös Saksanpaimenkoiran veri, koska nuo kuvioinnit ovat Seeffereille hyvin tyypillisiä. Tällä on lovi oikeassa korvassa, kolme arpea rinnassa sekä oikeassa etujalassa, ja arpipari niskassa ja kuonossa: kaikki ovat merkkejä siitä että Levi on ollut monessa taistelussa elämänsä aikana. Levin ulkoiset piirteet on peritty Tamaskankoiralta: tuo on tasapainoinen, omaa pitkät, voimakkaat jalat, pystyt korvat, pitkän ja tuuhean hännän sekä viheränharmaat, mantelin muotoiset silmät. Korkeudeltaan tämä on reilu 67cm ja painaa noin 28kg. Sekarotuisesta suvustaan huolimatta, uros on myös päivänselvästi mallillinen sotakoira: tämä on lihaksikas, varsinkin jalat, olkapäät ja rintakehä näyttävät sitä fyysistä voimaa minkä Levi omaa. Levi on erityisen hyvässä kunnossa, ja on voimakas sekä ketterä, mutta tämä ei ole paljon normaalia hyväkuntoista koiraa nopeampi (jos pelkästä, raa’asta nopeudesta puhutaan). Tällä on vahvat leuat, terävät ja pitkät hampaat sekä kynnet, ja yleensä neutraali, karismaattinen ilme kasvoilla. Levin kaulan ympärillä oli armeijan aikana vihreä nahkapanta, mutta tämä repi sen pois koska ei halunnut mitään muistutusta ihmisistä.

Luonne
Levi on yleensä vakava, ja pitkäpinnainen koira, kuka osaa tehdä hyviä päätöksiä, välttäen turhia tappeluja ja kuolemia jos vaan mahdollista. Hän on lähes aina tyyni, omaten taidon neuvotella asioista muiden kanssa, yleensä päästen ymmärykseen toisen osapuolen kanssa. Mutta tämä on myös vahva taistelija, ja osaa olla armoton ja tunteeton: armeijassa vietetty aika on jättänyt tuon seikan Levin persoonaan, koska siellä häntä yleensä komennettiin tappamaan ja Levi oppi sulkemaan tunteensa. Tuo on oikeudenmukainen, ja suuttuu harvoin: paitsi silloin jos joku uhkailee hänen läheisiään tai alaisiaan. Levin 15 alaista ovat hänelle kuin verisukua, ja hän puolustaisi heitä henkensä uhalla, suuttuen jos heitä pilkataan tai satutetaan. Weedin lauman kohdalla Levi ei ehkä uhraisi elämäänsä, mutta puolustaa näitä, sekä komentajaansa Weediä ankarasti. Levi on hyvin ylpeä että saa olla Weedin komennuksessa ja arvostaa nuorempaa akitaa hyvin paljon. Tosin, Weediä lukuunottamatta, Levi ei yleensä tykkää ottaa käskyjä muilta, koska on aina ollut armeijassa hyvin korkeassa asemassa. Levi on hyvin arvostettu ja karismaattinen komentaja, Weedin laumassa, kuin myös Venäjän Armeijan koirien keskuudessa. Tämä on aina ollut viisas mikä vetää muita tämän puoleen. Levi on kelpo johtaja, koska tämä kohtelee alaisiaan aina hyvin ja kunnioittaa heitä syvästi, puolustaen heitä parhaansa mukaan. Se onkin yksi Levin huonoista puolista: tämä on kova ottamaan vastuuta, ja tekisi mielellään kaiken yksin ettei muiden tarvitsisi kantaa huolta mistään. Hän voi myös helposti syyttää itseään, koska tuntee aina olevansa vastuussa alaisistaan. Mutta, vaikka Levi onkin arvostettu, tämä omaa pimeän puolen josta kukaan ei tiedä, ei edes Levi itse. Sekarotuinen on sisältä vähän liian vallanhimoinen, ja jos olosuhteet olisivat oikeat, niin tämä saattaisi helposti kääntyä vaikka Kurokagen puolelle jos se tarkoittaisi suurempaa auktoriteettista roolia hänelle.

Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa LEWI
Kuva © Untamed


Menneisyys

Syntymä Ja Varhaiselämä
Levin elämä alkoi pimeissä merkeissä, jo ennen tämän syntymää. Levin äiti Flora oli hylätty kotikoira, rodultaan Suomenajokoira, jonka ihmisperhe oli heittänyt ulos Moskovan kaduille kun he olivat muuttaneet pois. Flora oli sievä ja nuori, muttei ollut hyvä puolustamaan itseään, joten joutui usein kulkukoirien armoille, raiskauksien ja muuten vaan pahoinpitelyiden kohteeksi – tietysti sen tuloksena narttu tuli raskaaksi, ja vaikkei hän itse sitä tiennyt, tämän odottamat pennut olivat erään tuntemattoman sekarotuisen Tamaskankoira/Seefferin jälkeläisiä. Flora oli kokemuksien jäljiltä fyysisesti, psykologisesti ja henkisesti palasina, joten pentuja syntyikin vaan yksi: muut olivat joko kuolleita tai kuolivat minuutteja synnytyksen jälkeen alikehittymyksen takia. Vaikka Flora olikin huonossa kunnossa, niin tämä parhaansa mukaan piti ainoasta pojastaan huolta. Narttu oli niin pahasti masentunut ettei tämä edes tajunnut antaa pennulle nimeä tai opettaa tälle mitään erikoista elämästä, vaan sen sijaan keskittyi pitämään pentunsa turvassa ja elossa kunnes tuo olisi tarpeeksi vanha huolehtimaan itsestään. Flora ei kuitenkaan koskaan ehtinyt nähdä sitä päivää, koska kuoli masennuksen, stressin, traumojen ja fyysisten vammojen uhrina. Nuori pentu oli vielä vain kolmen viikon ikäinen: liian pieni selvitäkseen yksin. Tuon onni kuitenkin kääntyi, kun katuja partioivat rankkurit löysivät kuolleen Floran ja heikon pennun – niihin aikoihin Venäjän armeijalla oli projekti käynnissä, missä he poimivat hylättyjä koiria kaduilta ja kouluttivat niistä sotakoiria. Se oli kokeilu testata että pitikö hyvin sotakoirien olla puhdasrotuisia ja hyvin kasvatettuja, vai saisiko mistä vaan koirasta koulittua kunnon soturin. Kaikki suurien kaupunkien rankkurit olivat tietoisia projektista, joten he lähettivät löytämänsä pennun yhteen monesta tukikohdasta jossa projektia pyöritettiin. Sotilaat ärsyyntyivät aluksi kun he saivat avuttoman pennun käsiinsä, mutta DNA testin tuloksien myötä selvisi että pienessä koirassa oli hyvin suosittua sotakoirarotua, ja pentu oli itse asiassa geneettisesti liian arvokas hylättäväksi. Joten sotilailla ei ollut muuta vaihtoehtoa kun hoitaa pentua kunnes tämä tulisi koulutusikäiseksi, koska sijaisemoa ei ollut tarjolla nyt tähän hätään. Pieni pentu sai sotilailta myös nimensä: urospennun nimeksi tuli Levi, eikä kukaan olisi arvannut juuri miten uskomaton sotakoira tästä tulisi kasvamaan.

Koulutus Alkaa
Levin koulutus alkoi tuon ollessa neljän kuukauden ikäinen. Ennen sitä, sotilaat olivat treenanneet pennun peruskuntoa, että tämä ei heti väsyisi kun sotilaskoulutus alkoi. Koulutuksen ensimmäiset kuukaudet olivat aika yksinkertaisia asioita: uimista ja sukeltamista, räjähdysten ääniin totuttamista, pitkien matkojen juoksua, hankalien esteiden ylittämistä yms.  Levi oli nopea oppimaan, ja sen takia tämä saattoi olla vähän turhan naiivi. Tämä oli paras ikäryhmästään, ja sai usein kehuja ihmisiltä, minkä takia tämä eli siinnä uskossa että oli "voittamaton". Mutta vuoden ikäisenä, Levi joutui ottamaan yhteen kevyesti aseistettujen ihmisten sekä vanhempien koirien kanssa. Isommat koirat eivät antaneet nuoremmalle yhtään armoa, ja tämä joutui kärsimään kipua, koska ei ollut vielä lähellekkään vanhempien sotakoirien tasolla. Eräs Condor - niminen uros antoi tälle pahasti selkään sen jälkeen kun Levi oli uhkarohkeasti isoltellut toiselle, minkä seurauksena Leville jäi lovi korvaan, sekä pysyvät arvet kuonoon ja niskaan Condorin hampaista. Pentu piti niitä muistutuksena että maailma oli armoton paikka, eikä voisi aina isotella muille jos halusi pysyä hengissä. Sinä päivänä, Levin naiivius ja rehentelevä pentuluonne suli pois, ja tämä muuttui yhdessä iltapäivässä vakavaksi ja tyyneksi yksilöksi.

Nousu Arvoasteikossa
Levin ”heräämisen” jälkeen, tuo alkoi ottaa elämäänsä armeijassa tosissaan. Tuo alkoi treenata yksin, karaten öisin häkistään ulkona olevalle alueelle missä ihmiset päivittäin kouluttivat koiria. Levi kohensi fyysistä kuntoaan entisestään, kuten myös kehitteli päivän aikana oppimiaan taistelutekniikkoja. Koko seuraavan vuoden tämä käytti omaa vapaa-aikaansa parantaakseen koulutusaikana oppimiaan taitoja ja kehittyi uskomatonta vauhtia.Tästä oli kahden vuoden ikäisenä kasvanut yllättävän vahva ja taitava fyysisesti, mutta tämän mieli oli myös kehittynyt: Levi oli ihan eri tasolla henkisesti kun muut armeijan kaksivuotiaat koirat. Tämä saikin siitä syystä osallistua vaikeimpiinkin tehtäviin kokeneiden ja korkea-arvoisten sotakoirien kanssa, minkä takia Levi pääsi näkemään maailmaa ennen muita ikäisiään. Sitä myöten tästä tuli hyvin viisas, oikeudenmukainen ja ”aikuistunut” yllättävän nuorena. Korkea-arvoisten koirien kanssa työskentely teki uroksesta vielä vahvemman, viisaamman ja suositumman. Levi ei niinkään asemastaan piitannut, vaan halusi pelkästään täyttää sen roolin minkä hänelle ihmiset olivat antaneet: olla voimakas ja hyödyllinen sotakoira. Levi oli Venäjän armeijan ykkösryhmässä seuraavat kaksi vuotta, kunnes hänet neljävuotiaana ylennettiin kenraaliksi. Levi sai johdettavaksi noin 50:n pään valiojoukon, joka koostui armeijan lupaavimmista koirajäsenistä. Levi otti uuden työnsä avosylin vastaan, ja komensi omaa pientä armeijaansa lujasti, mutta piti samaan aikaan kaikista alaisistaan hyvää huolta, opettaen näitä ja olemalla näille tukena kaikin tavoin. Useat nuoret tulokkaat murtuivat parin ensimmäisen viikon sisällä, mutta Levi osasi neuvoa näitä ja sai lähes kaikki henkisesti murtuneet alaisensa nousemaan uudelleen ylös ja kasvamaan kunnon sotakoiriksi. Ihmiset huomasivat myös miten Levin johtamat koirat olivat aina parhaita kaikessa, ja tajusivat juuri miten arvokas Levi oli.

Uusi Käänne
Levi sai pitää asemansa kunnes oli 7-vuotias, ja tästä oli tullut legendaarinen sotakoira Venäjän armeijan keskuudessa. Kaikki halusivat olla hänen iskuryhmässään ja taistella hänen rinnallaan; Levi ei niinkään välittänyt muiden huomiosta, vaan jatkoi hommiaan sotakoirana sekä muiden sotakoirien rohkaisevana isovelihahmona. Eräänä iltana Levi oli palaamassa harjoittelukentältä (tuo oli jatkanut öistä karkailuaan salaa että pysyisi vahvana ja hyvässä kunnossa koko ajan), ja tuo sattui hiipimään sotakoirista vastaavan ihmismajurin ikkunan alta. Mitä tämä kuuli kaivelee Levin mieltä vielä tänäkin päivänä: majuri oli keskustelemassa toisen sotilaan kanssa, ja tuo mainitsi toisessa tukikohdassa koulutetun Seefferin nimeltä Serge. Serge oli kuulemma nuori ja tuliterä-sotakoira, ja tämän taidot olivat hyvinkin samalla tasolla kun kuuluisan Levin – tuo ei Leviä haitannut, mutta kun koira kuuli että majuri aikoi laittaa 7-vuotiaan Levin pois eturivistä ja korvata tuon tällä Sergellä, Levin päässä naksahti. Tämä viimein tajusi miten sokea hän oli ollut: ihmiset olivat kehuneet häntä ja pitäneet häntä parhaana, mutta olisihan sen pitänyt olla selvää ettei se kestäisi. Levin ikääntyessä, uros unohdettaisiin ja korvattaisiin nuoremmalla koiralla. Sekarotuinen puri hammasta ja ankarasti juoksi takaisin häkkiinsä, missä tuo alkoi suunnitella pakoa ihmisten luota. Hän ei halunnut elää ihmisten kertakäyttö-aseena, vaan halusi antaa elämälleen korkeamman arvon poissa heidän luota.

Pako
Kului kaksi kuukautta, kunnes Levi seuraavan kerran pääsi kentälle joukkonsa kanssa. Heidät oli viety itä-Siperian erämaahan, ja heidän tehtävänsä oli pysäyttää rikollisjengi ketkä olivat varastaneet ydinpommeja ja nyt suunnittelivat suurta terrori-iskua. Levi ja muut onnistuivat pääsemään heidän rakennukseen sisälle, ja he saivat rikolliset kiinni. Ihmissoturit tulivat ja veivät rikolliset pois... Sama prosessi kun aina ennenkin. Paitsi että se ei ollut. Heti kun sotilaat olivat lähteneet ja vaan muutama koirankäsittelijä jäi paikalle hoitamaan Levin joukon takaisin tukikohtaan, Levi riuhtaisi itsensä ihmisten käsistä ja hyökkäsi koirankäsittelijöiden kimppuun. Levi ei ollut niin julma että olisi tappanut heidät, mutta haavoitti heitä vakavasti etteivät he pääsisi lähtemään heti perään. Uros juoksi pois paikalta niin nopeasti kun vaan kerkesi, nauttien siitä että oli vihdoin vapaa. Tunne oli outo aluksi, mutta jokainen askel joka kannatti tuota pois ihmisten luota antoi Leville vain enemmän voimaa. Koira pääsi monen kilometrin päähän, kunnes viimein hidasti ja jäi haukkomaan henkeä metsään. Heti ensimmäisenä hän repi ihmisiltä saadun kaulapannan pois ja hävitti armeijan tukikohdan hajun uimalla raikkaassa lammessa. Levi nautti pienestä metsäaukiosta minkä oli löytänyt ja päätti jäädä sinne asumaan toistaiseksi.

Seuralaiset Ja Elämä Villissä Luonnossa
Levi oli ehtinyt elää uutta elämäänsä vaan pari päivää, kun kaikki yhtäkkiä taas kääntyi yllättävästi. Sekrotuinen oli metsästämässä itselleen syötävää, kun kuuli jonkun huutavan tämän nimeä. Uros kääntyi ja näki 15 puolituttua kasvoa: he olivat kaikki Levin entisiä alaisia armeijasta, mutta koska Levillä oli tässä vaiheessa ollut yli 100 yksilöä joukossaan, tämä ei sinäänsä muistanut kaikkia yksittäisiä jäseniä. Levi alkoi protestoida ettei lähtisi takaisin ihmisten luokse, kun yksi koira astui eteenpäin ja anoi että he saisivat jäädä Levin alaisiksi. Hän selitti että 15 koiraa 50:nestä jotka olivat olleet Levin kanssa pidättämässä terroristeja olivat seuranneet pomoaan metsään, kaikki omista syistään: jotkut olivat niin lojaaleja etteivät voineet jäädä armeijaan jos Levi ei ollut siellä, jotkut olivat Levin kanssa samaa mieltä ja halusivat pois ihmisten luota, jotkut taas olivat tyhmyyksissään lähteneet Levin perään koska luulivat sen olevan osa missiota. Mutta kaikkia heitä yhdisti yksi asia – he olivat kaikki lojaaleja Leville, ja he halusivat olla hänelle avuksi, seuraten häntä vaikka maailmanloppuun. Levi tuijotti kun 15 koiraa kumartuivat hänen edessä, anoen hänen lupaansa jäädä hänen palvelijakseen. Ensimmäistä kertaa elämässään, Levistä tuntui siltä että häntä oikeasti kaivattiin ja tarvittiin, ja kyyneleet silmissä, hän suostui. 16 koiraa jäivät elämään itä-Siperian metsiin, ja he lähenivät entisestään. Levi oppi luottamaan alaisiinsa sataprosenttisesti, ja heistä tuli pieni, mutta hyvin tiivis ja läheinen lauma. Joukko vahvistui entisestään kun Levi koulutti heitä pidemmälle kun mitä oli armeijassa tehnyt, ja he oppivat toimimaan tiiminä. Levi tunsi olevansa vastuussa alaisistaan , ja puolusti näitä joka tapauksessa. Esimerkiksi kerran heidän kimppuunsa hyökkäsi ilves, ja Levi pelasti väsyneet alaisensa siltä, haavoittuen rytäkässä. Leville jäi arvet rintaan ja etutassuun ilveksen kynsistä, mutta uros piti niitä kunniamitalleina siitä että oli puolustanut niitä ketkä olivat hänelle rakkaita. Levi halusi vieläkin olla avuksi muille, joten hän laumansa kanssa vannoi että auttaisi pulassa olevia koiria. Joukko auttoi villikoiria, vapautti pahoinpideltyjä kotikoiria ja puolusti hylättyjä pentuja jotka oli heitetty metsään. Heistä tuli lähialueella hyvinkin kuuluisia, mutta joukko ei koskaan pysynyt näkyvillä pitkään, perääntyen aina metsän siimeksiin kun päivän hyvä työ oli tehty.

Kahden Legendan Kohtaaminen
Kului vuosi, ja nykyään 8-vuotias Levi ja tuon 15 alaista olivat jo legendoja kotimaillaan Siperiassa. He olivat tuoneet rauhaa alueelle, ja kiitokseksi paikalliset koirat olivat antaneet heidän olla omissa oloissaan, mitä Levi oli itse asiassa toivonut. Mutta niihin aikoihin, Venäjälle oli rantautunut toinen legenda: Japanin Akitasuvun Weed oli saapunut Siperiaan etsimään koiria uuteen armeijaansa. Weed sai kuulla Levistä paikallisilta, ja päätti kysyä Leviltä ja tämän selvästi vahvoilta alaisilta jos he liittyisivät tuon armeijaan. Weed ja Levi kohtasivat metsässä, juuri kun Levi oli palaamassa metsästyretkeltä. Tuo näki Weedin heti uhkana, ja alaistensa kanssa käski nuorempaa lähtemään pois heidän reviiriltään. Weed ei antanut periksi, ja yritti suostutella Leviä liittymään – Levi selitti hyvin jämäkästi ettei rupeisi kenenkään alaiseksi, koska hänen päivänsä käskyjä tottelevana shakkinappulana olivat ohi. Weed ei kuitenkaan halunnut lähteä tyhjin käsin, ja haastoi Levin kaksintaisteluun: jos Weed voittaisi, Levi tulisi heidän mukaansa. Jos Levi voittaisi, he saisivat jäädä alueelleen. Itsevarmasti, Levi hyväksyi haasteen ja taistelu alkoi. Kaksikon taistelutaso oli yhtä korkealla, ja kumpikaan ei saanut yliotetta. Levi oli kyllästynyt ja ärsyynyt että Weed oli noin vaan tullut komentelemaan häntä, ja oli aikeissaan tappaa nuoremman, mutta ratkaisevalla hetkellä Weed käytti Battougaa. Kummallinen tekniikka sai Levin häkeltymään, ja samalla ymmärtämään ettei Weed ollutkaan kuka vaan rääpäle. Tämä nuorukainen oli yhtä karismaattinen kun armeijan korkeimman tason koirasoturit, ainoat ketkä olivat olleet Levin yläpuolella tämän armeijavuosina - Levi luovutti suosiolla. Uros tajusi että Weed oli vahva ja tosissaan, samalla tavalla kuin Levi itse, ja pystyi siksi kunnioittamaan toista ja tuon tehtävää. Joten entinen armeijan kenraali 15:n alaisensa kanssa liittyi sotaan Kurokagea vastaan liittoutumalla Weedin kanssa. He matkustivat Japaniin, missä he nyt odottavat oikeaa hetkeä hyökätä Kurokagen kimppuun. Levi oli ensin pelkkä rivisotilas, mutta sai ylennyksen Weediltä kokemuksensa, karismansa sekä armeijan menneisyytensä perusteella, ja toimii nykyään kenraalin asemassa.

Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa LEVI_ROUGH
Pohja ©️ Tai91
Kuva ©️ Shiomi


Taistelutekniikat

Rolling Thunder - Levin oma liike jonka kehitteli sen jälkeen kun näki Weedin Battougan. Levi syöksyy vastustajaansa kohti, tehden samankaltaista pyörivää liikettä kun Zetsu Tenrou Battougassa, mutta pyöriminen on paljon hitaampaa eikä sillä ole mitään tarkoitusta iskeä vastustajaa. Pyöriminen on pelkkä hämäys, joka pakottaa vastustajan hyppäämään ilmaan että tämä voisi väistää pyörivän Levin. Sillä hetkellä kun vastustaja on ilmassa ja varomaton, Levi syöksyy suoraan ylös salamannopeasti, iskien vastustajaa vatsaan. Riippuen voimasta, isku saattaa aiheuttaa keski- tai pahemman tason vammoja; pahemmassa tapauksessa isku voi johtaa nopeaan verenmenetykseen tai tulehdukseen, josta voi kuolla. Iskun voi välttää jos vastustaja hyppää sivuun – Levi osaa muuttaa iskun suuntaa, mutta isku ei ole yhtä vahva jos tämä joutuu hyppäämään sivuun.


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Tuntematon Kulkukoira
Äiti: Flora †
Tuntematon määrä sisaruksia †

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Kunnioittaa Weediä johtajanaan.
- Kunnioittaa ja tuntee suurta kiintymystä 15n alaiseensa. He ovat ainoita johon Levi luottaa sataprosenttisesti, ja pitää tätä pientä lojaalia ryhmää kuin perheenään.
- Pärjää hyvin laumatovereidensa kanssa. Hän on suosittu kenraali, koska hän pitää rivisotilaista hyvää huolta ja on heille ystävällinen ja reilu.
- Ei muista biologisesta perheestään tai muista armeijan jäsenistä paljon mitään.
- Vihaa ihmisiä koska hän oli heille pelkkä ase. Joskus hän kunnioitti ja palveli näitä uskollisesti, mutta heräsi todellisuuteen ja alkoi vihata heitä.
- Ei pidä Kurokagesta, perustellen siitä mitä on Weedin alaisena kuullut.

Triviaa
- Levi on perinyt nimensä ja asemansa Titaanien Sodan Leviltä. Titaanien Sodan Levillä oli myös ylivahva iskuryhmä, mutta siihen kuului vain muutama jäsen.
- Levi on itse asiassa hyvin samankaltaisessa asemassa kun Xena ja Saksan armeijan Seefferit: tuo alkoi vihata ihmisiä kun hän tajusi ettei ollut muuta kuin ”kertakäyttö-ase”, ja kuuli että hänet aoittin korvata nuoremmalla sotakoiralla.
- Levi saattaa loppusodan aikana kääntyä Kurokagen puolelle vallanhimonsa syystä. En ole vielä päättänyt että tuleeko tuo tapahtumaan vai ei.
- Levi on kärsivällinen, ja osaa opettaa nuorempia koiria hyvin. Lähes kaikki hänen jäljellä olevista alaisistaan ovat jossain vaiheessa oppineet jotain Leviltä: taistelutekniikkoja, sosiaalitaitoja tai jopa jotain elämästä tai itsestään.

Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa Leviz
Pohja © Johis
Kuva © Shiomi

Pelaaja
Shiomi

Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa Levi_Sprite

Levi ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Tekijänsä
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Piirrokset ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi

_________________
Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Levi - Kenraali Weedin Alaisuudessa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: