Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Myräkkä - Koiranero

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Myräkkä - Koiranero Empty
ViestiAihe: Myräkkä - Koiranero   Myräkkä - Koiranero EmptyPe Marras 24, 2017 10:24 am

Myräkkä - Koiranero Myrykk11
PERUSTIEDOT

Nimi: Myräkkä
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on suomea ja tarkoittaa ”myräkkää”
Sukupuoli: Uros
Ikä: 6-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Ei ole.
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole.
Entinen asema: Prinssi (emonsa lauma)

SUKU

Isä: Susikeli (kuollut)
Äiti: Kuurankukka
Sisarukset: Tiera, Hiutale (velipuoli, kuollut), Huurre (velipuoli, kuollut), Kielo (adoptio veli)
Puoliso: Caitlin tulevaisuudessa ~
Entiset puolisot: Ei ole.
Jälkeläiset: Ei ole.
Muut sukulaiset: Pyry (äidinisä, kuollut), Lumi (äidinäiti, kuollut), Lumikuuro (eno, kuollut)

ULKONÄKÖ

Rotu: Sekarotuinen (siperian husky ja lapinporokoira)
Säkäkorkeus: 50cm
Paino: 25kg
Turkinväri: Valkoinen pohja. Otsassa, niskassa, selässä ja hännässä vaalean ruskeaa. Harmahtavat kuvioinnit silmäluomissa, kuonossa, tassuissa.
Silmienväri: Punaruskeat.
Rakenne: Myräkällä on selvästi erottuvat lihakset. Turkki on pitkä ja paksu kotona olleiden kovien pakkasten vuoksi.

Ominaisuudet:
Taito ***
Voima ***
Karisma *
Nopeus ****
Kestävyys **
Älykkyys *****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky ***
Ketteryys *****
Refleksit ****
Tekniikat ***
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito ***
Uimataito ***

Aistit
Näkö ***
Kuulo **
Haju ***

TAISTELUTEKNIIKAT

Tieteellinen Läpimurto: Myräkkä juoksee nopealla vauhdilla kohteensa luo ja viiltää kaksi pitkää viiltoa kohteensa. Viillot eivät ole täysin vierekkäin, joten Myräkän täytyy tehdä viillot erikseen hampaillaan.

LUONNE

Myräkällä on taipumusta erakoitumiseen. Hän ei ole kovin sosiaalinen, vaikka haluaakin auttaa muita. Hän ei auta muita ilmaiseksi, jonka vuoksi Myräkkä pyytää yleensä vastapalvelusta. Palvelus voi olla mitä ikinä Myräkkä keksiikään. Vain jos toisen henkilön apu liittyy johonkin terveydelliseen asiaan, niin silloin Myräkkä ei kysy vastapalvelusta. Hänestä jokaisella on oikeus saada terveydellistä apua ilmaiseksi.

Myräkkä ei välitä laumojen välisistä riidoista, jonka vuoksi uros haluaa pysyä niiden ulkopuolella. Hän ei silti voi vältellä laumojen alueiden rajoilla kulkemista. Hän ei silti koskaan astu alueille. Hän osaa laskea tarkkaan missä hän voi kulkea. Ei edes hänen yksi karvoista koskaan ylitä rajaa. Myräkkä kohtaa joskus lauman jäseniä. Joskus Myräkkä käy läpi pienen keskustelun heidän kanssaan, mutta joskus hän vain pyrkii kulkemaan pois – paitsi jos laumanjäsen tarvitsee apua.

Myräkkä on todella älykäs, jonka vuoksi häntä voidaan sanoa koiraneroksi. Hän kokeilee erilaisia kokeita, mitä koira nyt pystyy tassuilla tekemään. Hän on usein yhdistellyt erilaisia nestemäisiä materiaaleja yhteen ja älynnyt uusia asioita. Myräkkä rakastaa uuden oppimista, jonka vuoksi ongelmienratkaisu on hänestä hauskaa. Hän haluaisi tietää aivan kaiken mahdollisen ja tulla tunnetuksi sen vuoksi.

SUHTEET

Ei ole vielä tavannut ketään peleissä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Myräkkä syntyi Suomen tuntureille. Hän oli pentueessa ainoa. Hänen vanhemmat olivat todella rakastavat. Hänen emonsa nimi oli Kuurankukka ja isän nimi oli Susikeli. Hänen lapsuuteen kuuluivat myös emon vanhemmat Pyry ja Lumi. Myräkän suku ei ollut mikä tahansa suku. Sukua kutsuttiin lauman kuninkaallisiksi, koska he johtivat puolueetonta armeijaa.

Myräkkä vietti paljon aikaa vanhempiensa lisäksi emonsa vanhempien kanssa. Myräkkä sai kuulla Lumikuuro-enostaan, jota Myräkkä tapasi harvoin. Lumikuuro oli kiireinen rajan vartijana. Tärkeiden läheisten vuoksi Myräkkä sai mahdollisuuden elää täydellistä pennun elämää. Ennen kun hänestä tuli yksi vuotias, niin hän oppi kaiken mahdollisen. Hän oppi kävelemään, juoksemaan ja hieman metsästämään. Ei hän tietenkään kovin suuria eläimiä voinut pienen kokonsa vuoksi metsästää. Nopea oppiminen yllätti Kuurankukan ja Susikelin.

1-2 -vuotiaana
Myräkkä oli vuoden ikäinen, kun hänelle syntyi pikkusisko. Siskon nimeksi annettiin Tiera. Myräkkä oli todella kiinnostunut siskostaan. Hän jo yritti leikittää siskoa, vaikka naaras oli vasta syntynyt. Myräkkää pyydettiin odottamaan siskon kasvua, johon Myräkkä suostui. Nuori uros tarkkaili tarkoin siskonsa kehittymistä.

Kun Tiera oli muutaman kuukauden vanha, niin Myräkkä päätti haastaa siskonsa leikkiin. Sisaruksista tuli erottamattomat. Välillä Myräkkä hakeutui omaan rauhaan. Hän halusi tarkkailla maailmaa ja oppia siitä jotain hyödyllistä.

Myräkkä - Koiranero Myrykk12

2-3 -vuotiaana
Myräkkä täytti kaksi vuotta, kun hänen isovanhemmat kuolivat. Kuningasparille pidettiin kunnialliset ja näyttävät hautajaiset. Myräkän vanhemmat saivat Kuningas ja Kuningatar tittelit. Myös Myräkkä ja Tiera saivat Prinssi ja Prinsessa tittelit. Myräkkä ei kauheasti välittänyt Prinssi nimityksestä. Tiera taas rakasti täysin sitä, että häntä kutsuttiin Prinsessaksi. Tiera otti kaiken hyödyn irti Prinsessan arvosta. Myräkkä taas ei halunnut kenenkään kutsuvan häntä Prinssiksi. Hän halusi kaikkien kutsuvan häntä Myräkäksi. Tiera ei välillä ymmärtänyt veljeään tämän vuoksi. Sisarusten väliseen suhteeseen oli tullut eroavaisuus. Sisarusten välit viilentyivät.

Myräkkä sai kuulla eräänä päivänä Korppi-nimisestä naaraskoirasta. Hän kuuli koiran nimen, kun yksi vartijoista kävi ilmoittamassa hänestä näköhavainnon Kuurankukalle. Myräkkä uteliaisuutensa vuoksi päätti kysyä emoltaan, että kuka Korppi oli. Kuurankukka pyysi Tieran myös kuuntelemaan. Sisarukset kuulivat Korpin olevan yhtä musta kuin tuhka, ja hänen silmänsä olivat niin kylmät, että katse olisi voinut jäädyttää kuvainnollisesti jokaisen koiran. Myräkkä oli ällistynyt kuullessaan naaraasta nyt vasta, mutta ymmärsi kyllä. Tieraa ei kovin paljon Korpista kuuleminen hetkauttanut.

Eräänä päivänä mainittiin Korpin hyökänneen yhden vartijan kimppuun. Myräkän isä Susikeli meni tarkistamaan tilannetta. Susikelistä ei kuultu hetkeen hänen lähdön jälkeen, joten Kuurankukka lähetti tiedustelijoita alueen rajoille. Pian Susikelin ruumis tuotiin Kuurankukan luokse. Myräkkä oli Kuurankukan vierellä, kun Susikeli tuotiin. Myräkkä kauhistui nähdessään kuolleen isänsä. Tiera pyydettiin myös paikalle, joka purskahti heti itkuun nähdessään elottoman isänsä. Tieran reaktio oli samanlainen kuin Kuurankukalla. Myräkkä yritti kaikin tavoin tukea emoaan ja Tieraa. Myräkkä ei vierittänyt kyyneleitä, mutta suri silti. Isä oli ollut hänelle tärkeä. Susikeli oli kuin ollut Myräkän opettaja. Myräkkä lupasi tuona päivänä etsivänsä ratkaisuja ongelmiin kiihkeämmin.

Susikelille pidettiin kunnialliset hautajaiset. Hautajaisten jälkeen Kuurankukkaa tuli lohduttamaan Hankiainen-niminen uroskoira. Myräkkä huomasi selkeästi, että hänen emonsa rakastunut uuteen urokseen. Myräkkä silti olisi voinut hyväksyä emolleen uuden suhteen.

Kuurankukan suhteen vuoksi, naaraasta tuli jälleen tiine. Pian hän synnytti pentueen, jossa syntyi kaksi urospentua. Pennut nimettiin Hiutaleeksi ja Huurteeksi. Myräkkä seuraili velipuolien kasvua tarkasti. Hänellä oli jälleen tarkkailtavaa. Hän ei silti kovin halunnut puuttua heidän kasvatukseen, vaan antoi Kuurankukan ja Hankiaisen hoitaa sen.

3-4 -vuotiaana
Myräkkä oli kolmevuotias, kun hän koki, ettei laumalla ollut enää hänelle uutta tietoa ja tietämystä. Myräkkä muutenkin alkoi olemaan huolissaan Korpista. Myräkkä päätti jutella Tieran kanssa kahdestaan asiasta. Myräkkä kertoi siskolleen, että hän aikoi lähteä. Tieralla ei ollut mitään sitä vastaan, mutta Myräkkä kertoi haluavansa ottaa Tieran mukaan. Tiera järkyttyi tiedosta ja alkoi inttämään vastaan. Hän halusi jäädä Prinsessaksi laumaan. Myräkällä oli kova työ saada Tiera ymmärtämään, että lähtö olisi hänen parhaakseen. Pitkän keskustelun jälkeen Tiera suostui. Keskustelun jälkeen Myräkkä meni puhumaan Kuurankukalle hänen ja Tieran lähdöstä. Kuurankukka ymmärsi heidän päätöstään ja antoi heidän mennä. Myräkkä ja Tiera hyvästelivät äitinsä ja laumansa.

Myräkkä kulki muutaman päivän Tieran kanssa, kunnes Tiera halusi pysähtyä. Myräkkä päätti kuunnella siskoaan, koska epäili tällä olevan asiaa. Myräkän yllätykseksi Tiera osoitti vihaisen katseen veljeensä lausumalla sanat ”Vihaan sinua”. Tapansa mukaisesti Tiera lähti kävelemään sitten muualle. Hänen prinsessa käytöksensä ei ollut muuttunut minnekään. Myräkkä yritti yli puhua jälleen Tieran mukaansa. Tiera halusi jatkaa matkaa yksin. Myräkkä ei keksinyt oikeita sanoja, jonka vuoksi hän joutui luovuttamaan. Sisarukset jatkoivat matkaa omiin suuntiin riitautuneina – ainakin Tieran mielestä.

Myräkkä matkallaan tutki luontoa, kunnes eräänä päivänä törmäsi mieheen. Mies oli tutkimassa luontoa myös, joka sai Myräkän kiinnostumaan. Myräkkä oli pennusta saakka kuullut vain hyvää ihmisistä, joten hän halusi tutustua mieheen. Myräkkä lähestyi miestä tuttavallisesti häntä heiluen. Mies oli Myräkän onneksi hyväsydäminen, jonka vuoksi mies päätti ottaa Myräkän mukaansa. Hänestä kun Myräkkä oli näyttänyt eksyneeltä.

Mies vei Myräkän erääseen mökkiin, missä mies asui väliaikaisesti. Mies ei ollut suomalainen, vaan japanilainen. Mies oli nyt vain tullut tutkimaan Suomen kaunista luontoa. Myräkkä oppi miehen olevan eräänlainen tutkija, joka teki erilaisia kokeita. Myräkkä alkoi matkimaan miehen tekemisiä. Mies huvittui Myräkän matkimisesta, jonka vuoksi mies päätti opettaa uteliaalle koiralle erilaisia luonnontuotteiden yhdistämistä.

4-5 -vuotiaana
Myräkkä täytti neljä vuotta, kun mies päätti lähteä kotia. Mies otti tietenkin Myräkän mukaansa Japaniin. Myräkkä oli todella innostunut lentokonematkasta, koska se oli täysin uutta hänelle. Hänestä oli jännittää, kuinka ihmiset olivat keksineet sellaisen peltilinnun lentävän.

Miehen koti oli kotoisa ja siellä näkyi miehen ammatti. Myräkälle oli jälleen uutta tutkittavaa erilaisten laitteiden keskellä. Myräkkä ei tietenkään koirana, koskaan oppinut laitteiden käyttöä. Hän silti aina seuraili tarkasti miehen tekemisiä vierestä. Myräkkä oppi paljon erilaisia asioita – myös sellaisia, joita kaikki koirat eivät edes tiedä. Myräkkä ei koskaan oppinut miehen puhetta, mutta hänelle riitti näkeminen.

Eräänä päivänä mies päästi Myräkän ulos. Myräkkä tutki maailmaa kuonollaan, kunnes sai erikoisen vainun. Se oli ollut villikoiran vainu. Myräkkä entisenä villikoirana lähti seuraamaan hajua. Mies huusi Myräkän perään, mutta uros ei kuullut miehen huutoa. Myräkkä oli jälleen löytänyt uuden mielenkiinnon kohteen, jonka vuoksi hän halusi sen nyt selvittää.

Myräkkä seurasi vainua kauan, kunnes löysi villikoiran kuolleen ruumiin. Villikoira oli ollut vanha, ja se oli kuollut luonnollisesti. Myräkkä pettyi kuolleen koiran löytämisestä. Uros vilkaisi taakseen ja mietti palaisiko miehen luokse taas. Uros päätti olla palaamatta, koska nyt hänellä olisi edessä uuden maan luonto, jota tutkia kuonolla. Kuollut villikoira toi Myräkän mieleen hänen emonsa ja sisarensa. Myräkkä päätti etsiä heidät, vaikka se tuntui mahdottomalta. Myräkkä oli nähnyt miehen luona maailmankartan ja tajunnut, että maailmassa on muitakin maita kuin Suomi ja Japani. Hänen siskonsa ja emonsa pystyivät olemaan ihan missä vain. Pienen todennäköisyyden vuoksi Myräkkä päätti keskittyä eniten tiedon hankintaan.

5-6 -vuotiaana
Myräkkä on kulkenut yksin. Hän on kuullut eri laumojen riidoista ja selvittänyt niistä kaiken mahdollisen. Myräkkä on kehittänyt nopeuttaan taktisten vetäytymisten vuoksi. Hän on myös kehitellyt itselleen taistelutekniikan, joka liittyy myös nopeuteen. Myräkkä on selvitellyt matkan aikana erilaisten lääkekasvien vaikutuksia. Lääkekasvit tulivat tosin hänelle jo tutuksi miehen luona, mutta hän ei koskaan saanut nähdä kasveja luonnossa. Ainoastaan kuvina.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Ei pelejä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Myräkälle olisi kiva saada jossain vaiheessa häntä nuorempi ”fani”, joka ihastuu Myräkkään. Myräkkä tosin voi olla pitkään todella vaikeasti tavoiteltava.

- Myräkälle olisi ehkä kiva saada yksi pentu tulevaisuudessa, joka voisi olla seuraava koiranero.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 22.11.2017
Päivitetty: 24.11.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Myräkkä - Koiranero
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: