Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Diego - Laikan luottosoturi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Diego - Laikan luottosoturi Empty
ViestiAihe: Diego - Laikan luottosoturi   Diego - Laikan luottosoturi EmptyMa Maalis 30, 2015 7:43 pm

Diego - Laikan luottosoturi Iz97jk


Nimi: Diego
Skp: Uros
Ikä: 6v
Rotu: Kaukasiankoira x Estrelanvuoristokoira


Kotimaa: Venäjä
Liittouma: Laika, Ohun soturit
Asema: Oikea tassu; Laikan adjutantti
Jälkeläiset: Tulossa
Puoliso: Lara


Motto: "Sota ei ratkaise mitään, jos sitä ei käy todellisen oikeuden puolesta."Suku

Isä: Ivan (kuollut)
Äiti: Natasha
Sisko: Sasha
Veljet: Edward, IgorOMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖ

Diego - Laikan luottosoturi Fmpdhv

Säkäkorkeus: 75cm
Paino: 57kg
Turkinväri: Kirjava, ruskean ja harmaan eri sävyjä
Silmien väri: Siniset

Diego on melko massiivinen ilmestys, mutta lihaksikasta kehoa verhoava paksu ja tuuhea turkki antaa usein uroksesta suuremman kuvan, kuin mitä Diego oikeasti on. Todellisuudessa Diego on melko hoikkavartaloinen suuren rodun edustajaksi, mutta silti lihasvoimaa löytyy uskomattoman paljon. Diegolla on sekä vahva etu- että takaruumis, ja jalat ovat sopusuhtaisen pituiset ja vankat. Käpälät ovat suuret ja leveät, ja kynnet kestävät ja terävät. Eturuumiin ja kaulan lihakset ovat vailla vertaansa, ja niiden ansiosta Diegoa on pienempikokoisen koiran lähes mahdotonta saada horjutettua tai heiteltyä, sillä uros kykenee pitämään etukäpälänsä vahvan ruumiinsa ansiosta tiukasti maassa, ja sen myötä myös itse antamaan kyytiä vihollisille.

Diego on nopea juoksemaan, muttei tietenkään yllä vauhdissa mihinkään vinttikoiran tasolle. Vahvan ulkomuodon ei kannata antaa hämätä: mikään köntys Diego ei ole, vaan kaukasiankoiralle ominaisesti liikkuu jopa hyvinkin ketterästi. Joskus vastustaja saattaa jopa yllättyä siitä, miten hallitusti Diego liikkuu painavasta kehostaan huolimatta.

Diegon turkki on paksu ja melko pitkähkö. Se suojaa hyvin säällä kuin säällä, mutta vaikeuttaa esim. uidessa, sillä painava turkki aiheuttaa suuren taakan koiralle. Diegolla on leveä ja jykevä pää, sekä vahvat leuat. Hampaat ovat terävät ja suuret. Kaulassaan Diegolla on metallipäällysteinen nahkapanta, johon on kiinnitetty nauloja läpi lyömällä. Osa nauloista on hiukan vääntynyt, rosoinen ja ruosteessa. Ne ovat pituudeltaan n. 4-5cm. Panta sulautuu yleensä hyvin paksun turkin sekaan, eikä sitä aina huomaa kovin helposti. Diegon kaula- ja niskanahka on paksua ja löysää, joten se suojaa hyvin urosta mm. taistellessa piikkipannan lisäksi. Diegolla on ympäri kehoaan taisteluarpia, joista kaikki eivät kuitenkaan paksun turkin vuoksi näy päällepäin.LUONNE

Diego on luonteeltaan viisas, järkevä ja rauhallinen. Sen kärsivällisyys on melko hyvä, ja uros kestää paljon ennen varsinaista suuttumista. Diegolla on hyvä tilannetaju ja realistinen ajattelutapa, eikä se yleensä usko sattumiin tai kohtaloon, vaan ajattelee kaiken johtuvan omista valinnoista ja suunnitelmista.

Ystäviään kohtaan Diego on hyvin lojaali, ja varsinkin Laika on koira, jota Diego kunnioittaa enemmän kuin mitään muuta, eikä koskaan kyseenalaista tuon päätöksiä tai käskyjä. Diegoon voi aina luottaa, eikä se koskaan petä lupauksiaan. Uros ei epäröi auttaa ystäväänsä suuressakaan hädässä, ja eikä Diego pelkää kuolemaa. Uroksella on rohkeutta, ja menneisyydestään huolimatta suuri, kultainen soturin sydän. Diego pitää pennuista, ja tulee noiden kanssa yleensä hyvin toimeen.  Diego on hiukan juro ja kylmäkiskoinen ulkopuolisten silmissä, minkä takia useimmat eivät uskalla häntä herkästi lähestyä. Diego ei ole kovin hyvä osoittamaan tunteitaan, mutta osoittaa välittämisensä melko vahvasti muulla tavoin.

Vihollisia kohtaan Diego on melko julma ja periksiantamaton, muttei koskaan tapa ketään turhaan. Uros uskaltaa antaa myös toisen mahdollisuuden muuttua paremmaksi, kuten Ohun soturin periaatteisiin kuuluukin. Taistellessa Diego kuitenkin taistelee loppuun saakka; niin kauan, että voittaa itse, tai niin kauan, että kuolee.MENNEISYYS

Syntymä

Diego syntyi Venäjällä eräänä kylmänä ja pimeänä talviyönä yhdessä kolmen muun sisaruksensa kanssa. Sen äiti oli kaunis estrelanvuoristokoira nimeltään Natasha, ja isä suuri ja lihaksikas kaukasiankoira nimeltään Ivan. Pennut syntyivät karjatilalle, joissa Ivan ja Natasha toimivat vahtikoirina. Pentujen syntymä oli vahinko, eikä omistaja aikonut pitää niitä itsellään, sillä kahdessakin koirassa oli jo tarpeeksi hoitamista.

Karjatilalla oli paljon kotieläimiä, kuten sikoja, lehmiä, kanoja ja lampaita. Lehmät ja lampaat asuivat ympäri vuoden ulkona, ja Ivan hoiti vahtikoiranvirkaansa huolehtimalla karjan ja lampaiden turvallisuudesta. Natasha oli taas vastuussa itse talon vahtimisesta. Eräänä iltana kuitenkin suuri ja nälkäinen karhu saapui heidän kotinsa lähettyville, ja tappoi lehmän itselleen saaliiksi. Ivan puolustautui raivokkaasti, mutta sai surmansa, ennen kuin omistaja ehti ampua karhun. Tuolloin pennut olivat vasta 2kk ikäisiä, joista kaksi oli jo lähtenyt uusiin koteihinsa. Heidän omistajansa oli tietenkin murheen murtama menetettyään uskollisen vahtikoiransa, joten sen oli sittenkin pidettävä yksi pennuista itsellään. Valituksi osoittautui Diego, josta alettiin heti kouluttaa vahtikoiraa.

Koulutus oli melko ankara, ja Diego sai paljon liikuntaa ja harjoitusta, sekä opetteli olemaan öitä ulkona jo nuorena. Pian Diego hoksasikin, mistä hommassa oli kyse, ja 2-vuotiaana se sai olla jo itsenäisesti vahtihommissa. Se sai kaulaansa isänsä Ivanin metallipäällysteisen kaulapannan, josta oli lyöty läpi nauloja ulospäin. Naulat suojaisivat koiraa petoeläimiltä, jos nämä yrittäisivät käydä kiinni koiran kurkkuun.

Diego hoitikin tehtävänsä hyvin. Sen aikana yksikään susi tai karhu ei saanut vietyä karjaa tai lampaita. Se asettui aina illalla vahtiin aidan vierustalle, ja makasi siinä aamuun ja ruoka-aikaan asti. Diego oli hyvin tyytyväinen elämäänsä, mutta eräänä iltana sen elämä muuttui.


Japani ja koirataistelut

Eräs japanista tullut matkailija oli lähtenyt hakemaan Venäjältä itselleen vahvaa taistelukoiraa. Erityisesti kaukasiankoira kiinnosti, sillä sillä oli huhun mukaan kyky vajota taistelutranssiin, jossa se ei tuntisi kipua. Mies etsi ympäri Venäjää sopivia koiria, kunnes erään kerran karjatilan ohiajaessaan sattui näkemään Diegon käymässä suden kimppuun, ja tappaen tuon. Japanilaismies nimeltään Takahiro lähti heti Diegon omistajan puheille, ja tarjosi paljon rahaa koirasta. Aluksi mies ei suostunut myymään hyvää koiraansa, mutta kun Takahiro tarjosi hänelle jopa 6000e koirasta, oli köyhän karjatilallisen pakko suostua. Kaupat tehtiin, ja Diego lähti Takahiron matkaan. Miehellä oli ollut ehtona, että hän saisi pitää naulapannan samaan hintaan. Diegon isäntä tietenkin ihmetteli aluksi, muttei kysellyt sen enempää suuren rahasumman vuoksi. Takahiro salakuljetti koiransa Japaniin, sillä Diegolla ei ollut minkäänlaisia papereita.

Naulapannan säilymisen syy myös selvisi pian Diegollekin; laittomat koirataistelut. Takahiro ei ollut lempeä ja mukava omistaja, kuten aiempi mies. Hän ärsytti Diegoa tahallaan, piti tätä nälässä, ärsytti lisää, ja löi. Diego joutui elämään pienellä takapihalla, 1,5m pituisessa ketjussa ilman mitään suojaa sateelta ja kylmältä. Onneksi Diego oli Venäjällä ollessaan tottunut karuihinkin olosuhteisiin, joten se ei hätkähtänyt kovin pienestä.

Kehässä ollessaan Diego oli täysi hirviö. Se purki vihaansa, väsymystä ja nälkäänsä muihin koiriin, ja melkein tappoi aina vastustajansa. Koskaan se ei hävinnyt, mutta pikkuhiljaa Diego alkoi masentua ja tympääntyä elämästään. Sillä ei ollut kuitenkaan vaihtoehtoja; sen oli taisteltava kehässä, tai muuten se kuolisi.


Laikan tapaaminen

Yhtenä lämpimänä ja kauniina kesäiltana, kun 4,5-vuotias Diego makasi ketjussaan pihalla, se tapasi ensimmäistä kertaa elämässään villikoiria. Nuo olivat tulleet etsimään lisää sotureita joukkoonsa, sillä Ohussa oli tuolloin käynnissä melko katastrofaalinen tilanne. Tuolloin Diego tapasi ensimmäistä kertaa myös Laikan, joka puhui urokselle paljon Ohusta, sukulaisistaan ja oikeudenmukaisuudesta. Laika sai kyyneleet Diegon silmiin, ja uros tajusi tehneensä paljon pahaa ja uhranneensa elämänsä sätkynukkena ollessaan. Laika ei kuitenkaan syyllistänyt ja tuominnut häntä, ja silloin Diego päätti, että seuraisi tuota urosta elämäntehtävänään. Vahva uros katkaisi paksun ketjunsa, ja liittyi villikoirien joukkoon.

Oltuaan pidempään Laikan joukoissa, tuli Diegosta pikkuhiljaa Laikan lähempi ystävä, adjutantti ja oikea tassu. Diego lupasi olla luottosoturin arvonimen mukainen, ja täyttää tehtävänsä Ohun soturina, ja Laikan uskollisena alaisena.TAISTELUTEKNIIKAT
Klikkaamalla tekniikan tarkempiin tietoihin

Diegolla on kaukasiankoiran ominaisuutena "kyky" vajota taistellessa ns. "transsiin", jossa tämä ei tunne juurikaan kipua, ja taistelee loppuun saakka. Diegolla on myös suojanaan metallipäällysteinen kaulapanta, josta törröttää ruosteisia ja teräviä, rosoisia nauloja. Hampaat saattavat vahingoittua iskeytyessään kovaan metalliin, ja naulat lävistävät helposti vastustajan leuat, jos tämä erehtyy iskemään hampaansa niihin.

-Kiba Ori

-Kōshu kei

-Jaw Crash

-Swing Circle

-Jisatsu [suom. itsemurha] - Diegon oma tekniikka. Sen nimi on hiukan hämäävä, mutta se viittaa siihen, että vastustaja tekee ns. "itsemurhan" hyökätessään hänen kimppuunsa. Tuolloin Diego lukittaa etuvartalonsa tiukasti maahan, jolloin sitä on lähes mahdotonta saada horjutettua tai heiteltyä yhtään mihinkään. Vihollisen hyökätessä Diego hyödyntää vahvaa päätään, leukojaan ja kaulaansa, ja iskee ohimennen kiinni viholliseen, ja paiskaa tämän maahan, tai yrittää vain haavoittaa tuota. Tarkoitus on iskeä viholliseen samalla, kun tuo iskee häneen, ja yleensä kestävä Diego selviytyy tästä vastustajaa paremmin, vaikka molemmat haavoittuvat.

-Nage Ono [suom. heittokirves] - Myös Diegon oma tekniikka. Nimensä mukaisesti Diego ottaa vauhtia, ja iskee hampaansa viholliseen koko ruumiinsa painolla ja voimalla. Mitä enemmän vauhtia saa, sitä enemmän iskussa on myös voimaa. Yleensä uroksen painolla hampaat uppoavat syvälle vastustajan lihaan, ja aiheuttavat pahoja repimishaavoja, ja syviäkin viiltoja, sekä mahdollisesti myös sisäisiä vammoja.

Pelaaja:Untamed

Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed

_________________
Diego - Laikan luottosoturi Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Diego - Laikan luottosoturi Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Diego - Laikan luottosoturi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAIKAN 1000 SOTURIA-
Siirry: