Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kuma - Oikeudenmukainen metsästäjä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Hypno

Hypno

Viestien lukumäärä : 40
Join date : 18.11.2017

Kuma - Oikeudenmukainen metsästäjä Empty
ViestiAihe: Kuma - Oikeudenmukainen metsästäjä   Kuma - Oikeudenmukainen metsästäjä EmptySu Marras 19, 2017 6:56 pm

Kuma - Oikeudenmukainen metsästäjä LLaC3jo

Nimi: Kuma
Nimen tarkoitus: Karhu
Ikä: 4 vuotta
Skp: Uros
Laji/rotu: Koira / Alaskanmalamuutti, amerikan akita ja akita sekoitus

Tunnari: tulee myöhemmin
Ääni: tulee myöhemmin

Lauma: Laumaton (suunnittelin että pelien kautta liittyisi Ohun laumaan)
Liittouma: Ei ole vielä


Ominaisuudet

Taito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Voima  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma  Like a Star @ heaven
Nopeus  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kestävyys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Älykkyys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Puruvoima  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Refleksit  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat ei osaa vielä tekniikoita
Vaarallisuus  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissa hyppely Ei osaa
Metsästystaito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  

Aistit

Näkö   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kuulo   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Haju  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Ulkonäkö

Säkä: 70 cm
Paino: 58 kg

Ruumiinrakenne - Kuma on lihaksikas ja hiukan raskas rakenteinen uros jonka suuri koko saa osakseen paljon huomiota uusilta tuttavuuksilta. Pää on iso sekä karhumainen ja kaula paksu. Rintakehä on leveä ja hyvin kehittynyt. Rungoltaan koira on hiukan lyhyt, mutta kokonaisuudessaan hyvin kehittynyt ja kompakti paketti. Vaikka uros on raskaan puoleinen ei se hidasta liikkumista vaan yllättävän nopea kaveri kyseessä. Häntä on tiiviisti kiepillä selän päällä sekä jalat ovat hyvin voimakkaat.

Turkin laatu ja väritys - Kuman turkin laatu on hyvin paksua ja puoli pitkää, mutta hiukan karheaa. Se kestää säätä kuin säätä ja vaimentaa iskuja hyvin. Lyhyempää karvaa löytyy jaloista ja päästä. Turkin väriskaala on liekin punainen niinkuin tummalla akitalla, mustaa löytyy pienissä määrissä ympäri koiraa ja valkoinen on kolmas väri jota löytyy runsain määrin. Kuvasta näkee kuvioinnit ja turkin värin hyvin. Oikealla puolella uroksen kasvoissa on pieni musta "kauneuspilkku".

Muuta- Urokselta löytyy kaulasta ruskea nahkapanta jossa on kullan värisiä niittejä. Panta on saatu entiseltä isännältä ja pannan solki on samaa kullan väriä. Silmät ovat jään siniset mitkä luo pistävän katseen uroksen naamalle. Korvat ovat taistelun tuoksinnassa revitty irti ja turkinkin alta löytyy vanhoja arpia.

Luonne:

Suuri ja karhumainen Kuma voi ensivaikutelmaltaan olla hyvinkin pelottava ja kylmän oloinen koira samalla kun hän tarkkailee vierasta pistävillä silmillääm, mutta todellisuudessa hän on lempeä, reilu ja oikeuden mukainen uros jolta löytyy paljon huumorintajua. Hän ei ilman syytä ole käymässä päätä pahkaa kimppuun vaan tarkistaa ensin millä asialla vieras on. Vaikka uros onkin lempeä ei hän pelkää käyttää voimaa tai edes tappaa jos tilanne sitä vaatii. Hän kumminkin koittaa ensin saada tilanteen ohi puhumalla, mutta aina se ei kaikkiin tehoa. Hän ei ole ylpeä tapoista, mutta on oppinut elämään asian kanssa vaikka se välillä mieltä meinaa painaakin. Narttuja kohtaan on hyvin herrasmiesmäinen ja hyvin kohtelias. Oman pentunsa synnyttyä on ollut hyvinkin kunnioittava narttuja kohtaan ja hyvä ettei kiittele minkälaista iloa maailmaan he tuovatkaan. Harvemmin flirttailee, mutta kertoo suoraan tunteensa jos hän johonkin ihastuu. Uroksia kohtaan neutraali, mutta reilu ja kunnioittava.

Vaikka Kuma on melko perustallaaja luonteeltaan niin hänessä korostuu kumminkin eniten suuri rakkaus ja lojaalisuus lähimmäisiään kohtaan sekä suuri kunnioitus niille ketkä ovat sen ansainneet. Hän ei pelaa likaisesti taistelu tantereella ja antaa mahdollisuuden vastustajalleen. Uros ei lyö lyötyä ja koittaa olla mahdollisimman hyvä roolimalli omalle tyttärelleen sekä muille nuoremmille koirille. Vieraille pennuille ja nuorille hän saattaa olla isä hahmona. Sen pelottomuus sekä päättäväisyys tehdä asioita saa monet vapisemaan tai katsomaan häntä ihailevasti. Ryhmässä että yksin uros toimii hyvin. Hän on valmis yhteistyöhön, mutta suoriutuu yksinkin haastavista tehtävistä.

Uroksella on yksisuuri rakkaus kokomaailmassaan ja se on hänen ainut tyttärensä, joka on tällä hetkellä joutunut Kurokagen lauman kunsiin hänen entisen puolisonsa kanssa ja nyt kuumeisesti koittaa löytää keinoa millä saisi edes pienen tyttärensä pelastettua. Hänen onnekseen entinen puoliso suostui yön pimeydessä hiippailemaan ulos lauman alueelta pennun kanssa, jotta Kuma saisi nähdä pentuaan edes sen pienen hetken verran. Hän oli suunnitellut pentunsa hakua, mutta tilanteiden muututtua ja Kurokagen lauman turvatoimien myötä salaiset tapaamiset eivät ole voineet enään toteutua. Sinisilmä tekisi mitä vain että saisi pentunsa turvaan ja tästä syystä onkin miettinyt että olisi liittymässä Ohun joukkoihin niin pelastusoperaatio voisi jopa lähiaikoina tapahtua, mutta aika näyttää miten käy vai onko liian myöhäistä.  Isänä Kuma on yksiparhaista ja olisi valmis antamaan henkensä tyttärensä puolesta. Uroksen suupielet nousee leveään hymyyn kun hän näkee tytärtään. Entisestä puolisostaan on eronnut, mutta silti välittää tästä hyvin paljon sekä on häntä kohtaan auttava. Uroksen ainut pelko siis on tyttärensä menetys eikä antaisi itselleen ikinä anteeksi jos näin pääsisi käymään. Hän yhä syyttää itseään että heidät saatiin vangittua vain sen takia kun hän itse oli ollut poissa. Haluaisi paljon enemmän jälkikasvua ja rakastavan puolison, mutta nyt etusijalla on hänen oma tyttönsä.

Uros suhtautuu Ohun laumalaisiin lämpimin mielin ja Kurokagen laumalaisiin inhoten heitä, mutta ei tapa heitä vaikka vastaan sattuisivat tulemaan. Muista laumoista ei sen ihmeellisemmin tiedä kun ei ole perehtynyt, mutta varmana tulee vielä näihinkin törmäämään ja aika näyttää miten heikäläisiin suhtautuu.

Menneisyys:

Syntymä

Kuma syntyi Japanissa tarkemmin ottaen Akitassa viiden muun uros pennun kanssa. Vaikka pennut olivat sekarotuisia olivat ne hyvin haluttuja niin omistajan kuin vanhempien osalta. Pennut saivat hyvät alut elämälleen isännän luona ja pentujen tarkoitus olikin ruveta joko metsästys, reki -tai taistelukoiran hommiin. Koirien isäntä oli pitkään katsellut pentujen kehitystä ja väritystä, mutta suurin pentu sai nimekseen Kuma. Hän sai jäädä kotiin kasvamaan ja oppimaan uutta alkavaa elämää. Kumasta oli tarkoitus tulla metsästyskoira niinkuin hänen isänsä oli. Muillekkin pennuille löytyi nopeasti kodit jo hyvin varhain ja omistaja oli siitä varma että pennuista tulisi todella hyviä siinä mihin ne ikinä meinattiinkin kouluttaa.  Vanhemmat olivat hyvin ylpeitä lapsistaan.  Pennut olivat 8 viikon ikäisiä kun yksitellen Kuman veljet haettiin uusiin koteihin. Veljien pois lähdön jälkeen alkoi Kuman isä opettaa häntä kovalla kurilla, mutta kumminkin suurella rakkaudella. Kuma kasvoi nöyräksi ja kunnioittavaksi nuoreksi koiraksi ja päivä päivältä muistutti enemmän isäänsä luonteeltaan. Kaikki hyvät piirteet mitkä Kuma omisti oli opittu isältä. Kunnioitus narttuja kohtaan ja lojaalius omistajaa kohtaan oli kaikki hänen isänsä ansiota. Pieni koira oli hyvin iloinen tilanteestaan miten rakastavaan perheeseen oli syntynyt.

Koulutus alkaa

Kuma aloitti metsästykseen opettelun puolen vuoden iässä. Isäntä koulutti pentua hyvin selkeästi ja kärsivällisesti. Hän tiesi että mitä hitaammin koira kypsyy sitä parempi se on metsällä. Nuoresta Kumasta tuli hyvä metsästys koira vaikka olikin nuori. Isännän muut koirat olivat ehkä hiukan katkeria että heitä monta vuotta nuorempi koira olisi isännän suosikkina. Muut koirat nälvivät ja louskuttivat ilkuten leukojaan nuorelle punaturkille, mutta tämä ei välittänyt. Olihan hän oppinut että tulella ei vastata tuleen vaan että tilanne rauhoittuisi ajan kanssa. Tilanne ei kuitenkaan rauhoittunut ja ainakun Kuman isän silmä vältti oli muut koirat kiusaamassa nuorta metsästäjän alkua. Urosta tönittiin ja kampattiin vähän väliä, mutta silti hän kesti sen kuin mies. Vaikka yhtenä päivänä yksi koirista repi Kumalta molemmat korvat eihän vastannut väkivallalla tilanteeseen. Hän palasi parantelemaan haavojaan ja vakuutti itselleen että hän näyttää kasvaessaan miten hyvä uros ja metsästäjä hänestä tulisi. Ei mennyt kauaakaan kun uros täytti vuoden ja sai ensimmäisen kaatonsa. Vaikka nuori ja pieni karhu ei ollut hääppöinen saalis oli Kuma itsestään ylpeä kuten hänen isänsä myös.

Uroksen koulutus jatkui 2 ikä vuoteen asti  jolloin omistaja oli sitä mieltä että uros oli valmis mihin tahansa. Ajan saatossa oli saaliiksi tullut kettuja, karhuja , yksi ongelma susi sekä villisika. Kuma oli isännän parhain metsästys koira kun olihan Kuma mennyt isänsä ohi kun vanhuus alkoi painamaan hänen isäänsä. Moni oli yrittänyt ostaa Kumaa mieheltä, mutta joka kerta hän oli kieltäytynyt, koska olihan Kuma jokaisen metsästäjän unelma. Punaturkki oli hyvin monipuolinen kun toimi jahtaavana että pysäyttäjänä metsällä. Sen pelottomuus ja uskollisuus oli parasta mitä koirasta sai toivoa.

Kun rakkaus iskee se iskee kovaa

Kolme vuotias Kuma oli hyvin komea tapaus ja lähipiirin nartut tykkäsi kohteliaasta uroksesta, mutta yksi narttu oli ylitse muiden. Tämä narttu oli puhtaan valkoinen kishu joka pyöri lähistöllä. Narttu oli villi eikä hänellä siis ollut omistajaa. Kishu oli tähän asti ollut välinpitämätön Kumaa kohtaan ja antoikin tulisen luonteensa näkyä. Se ärisi ja murisi Kumalle kun tämä koitti tutustua narttuun paremmin, mutta jokin nartun silmissä sai uroksen ihastumaan narttuun enemmän vaikka tämä hampaansa upotti urokseen monta kertaa. Kishu oli siro rakenteinen ja hyvin ketterä liikkeistään, hän ei antanut kenenkään pompotella itseään ja oli melko terävä suustaan kun kimpaantui, mutta silti Kuma halusi tietää hänestä lisää.

Kuukauteen narttua ei näkynyt missään ja Kuma sai tunteen että narttu olisi pulassa. Kuman oli pakko lähteä etsimään tätä kadonnutta valkoturkkia. Ei mennyt kauaakaan kun hän näki naaraan, mutta hän ei ollut yksin. Häntä retuutti joku tummaturkkinen uros ja narttu näytti muutenkin siltä että olisi juuri saanut selkäänsä. Sen koko keho oli täynnä pieniä arpia ja se sähäkkyys joka nartusta yleensä paistoi oli kadonnut. Kuma lähestyi kaksikkoa ja alkoi kysyä urokselta mitä nartulle oli tapahtunut. Vieras uros paljasti hampaansa ja iski ne uroksen kaulaan. Kuma katsoi pienempää urosta pieni, mutta lempeä hymy kasvoillaan. Yksi tassun isku riitti irrottamaan pienemmän uroksen, joka sitten menettikin tajuntansa sillä sekunnilla. Kishu katsoi hyvin hämmentyneenä vieläkin lempeästi hymyilevää Kumaa ja narttu alkoi itkeä helpotuksesta. Kuma lähestyi narttua varovasti ja asettui tämän viereen makaamaan samalla tutkaillen haavoja mitä nartulla oli. Väsynyt ja itkuinen narttu painoi päänsä punaturkkia vasten samalla kiittäen urosta. Kishu oli esittäytynyt ensimmäistä kertaa ja kauniilla nartulla oli myös hyvin kaunis nimi. Nartun nimi oli Naomi. Sinä iltana kaksikko lähentyi ja uros ei halunnut enään narttua jättää yksin. Kaksikko vietti yön kahden kesken ja aamulla Kuma kävi kertomassa vanhemmilleen että oli lähdössä Naomin mukaan. Vanhemmat olivat hölmistyneitä, mutta ymmärtivät tilanteen ja toivottivat kaksikolle turvallista matkaa sekää hyvää yhteistä elämää. Kuma lupasi että tulee tasaisin väliajoin tervehtimään vanhempiaan ja kertomaan kuulumiset.

Rakkaus muuttaa muotoaan ja uusi elämä saa alkunsa

Vaikka Kuma ja Naomi olivat melko tuore pariskunta halusivat he jo jälki kasvua. Pari valjakko rakasti toisiaan paljon, mutta heidän rakkaus vaan muutti kysymättä muotoaan. He eivät enään olleet niin iloisia keskenään, mutta kumpikaan ei ottanut asiaa puheeksi. Kumakin lähestyi neljän vuoden ikää ja Naomikin oli kolme vuotias kun he saivat selville että Naomi oli kantavana. Molemmat olivat innoissaan tulevasta jälkikasvusta, mutta samalla molempia söi sisältä päin tunne että heidän tiensä erkanisi jossain vaiheessa. He riitelivät enemmän kuin koskaan ja Naomikin itki pahaa oloaan useasti. Silti he päättivät vielä yrittää edes siihen asti kuin pennut syntyisivät jonka jälkeen miettisivät jatkoa.

Meni kaksi kuukautta kun synnytys alkoi. Pentuja syntyi neljä, mutta yksi kaunis narttu pentu jäi vaan eloon. Surun murtamana Naomi purki pahaa oloaan Kumaan ja koitti loukata urosta sen minkä kerkesi. Kuma kesti haukut ja turhat syyttelyt joita Naomi heitteli ilmoille, mutta silti uros ei halunnut paeta vastuutaan isänä. Hän toi Naomille ruokaa ja auttoi sen minkä pystyi. Hän ei saanut kiitostaa mistään, mutta silti hymysuin palveli puolisoaan ja palvoi maata hänen jalkojensa alla. Vaikka pariskunta ei tullut kunnolla enään toimeen rakastivat he silti ainokaista pentuaan joka sai nimekseen Shinju. Shinju oli pennuksi hyvin sitkeä ja pienestä asti ollut hyvin liikkuvainen tapaus joka öisin möngerteli isänsä lämpöön. Yhtenäinen perhe-elämä ei jatkunut pitkään kun Naomi halusi mennä eri teille Kuman kanssa. Kuma oli ymmärtäväinen ja halusi kunnioittaa entisen puolisonsa päätöstä. He saivat hyvissä mielin sovittua että Kuma sai tulla tytärtään katsomaan milloin halusi ja ajasta riippumatta. Kuma näki kuinka pentunsa kasvoi silmissä ja pian se käveli jo omin voimin vaikka hyvin heikon näköistä olikin. Vaikka pariskunta oli eronnut oli pennulla onnellinen elämä kun molemmat vanhemmat rakastivat häntä hyvin paljon.

Epätoivo on vieraista kauhein

Kurokagen lauma oli kasvanut hyvin paljon ja heidän alamaisiaan tuntui sikisevän joka puun takaa mikä sai Kuman hyvin hermostuneeksi tyttärensä takia. Hän rupesi useammin käymään tapaamassa Naomia ja Shinjua varmistaen että he olivat kunnossa. Kerran kun Kuma tuli metsältä ajatuksenaan viedä ruokaa Naomille ja Shinjulle hän huomasi että heitä ei näkynyt missään. Paikan päällä oli kamppailun jälkiä ja verta. Tämä sai uroksen silmät vetistymään kun koitti kuumeisesti etsiä pentuaan. Hän syytti itseään että ei ollut paikalla ja ei antaisi itselleen anteeksi jos jotain peruuttamatonta olisi tapahtunut. Pian uros saikin selvän jäljen Naomista ja se johti suoraan Kurokagen lauman alueelle. Kuma ei kumminkaan ollut tyhmä että olisi mennyt suoraan surman suuhun, mutta jäi alueen lähelle seuraamaan jos hän näkisi olisiko Naomi ja Shinju vielä elossa. Suuri epätoivo valtasi uroksen kun ei muutamaan päivään ollut nähnyt yhtään merkkiä kaksikosta, mutta onni kääntyikin kun hän huomasi kauempaa pennun elkein liikkuvan Shinjun ja perässä kulkevan itkuisen Naomin. Naomia kohdeltiin kuin roskaa ja Shinjulle oltiin hyvinkin törkeitä. Naomi oli joutunut orjaksi tuohon hirviön laumaan ja tämä sai Kuman raivon partaalle. Hän halusi juosta pelastamaan kaksikon, mutta ei pystynyt. punaturkki tiesi että saisi itse surmansa sillä reissulla. Hän odotti kun Naomi tuli lähemmäksi rajaa että hän saisi nartun huomion. Kaksikko jutteli toisileen kuiskien samalla Kuma lupasi että pelastaisi heidät heti kun vain olisi mahdollista. Hän kertoi Naomille Ohusta ja että heidän avullaan pelastus olisi mahdollista.  Tämän jälkeen Kuma tapasi nopeasti tytärtään ja samalla pitäen Naomin toivoa yllä paremmasta huomisesta. Näitten kertojen jälkeen Kuma ei ole tavannut kaksikkoa kun turvatoimia on tehostettu. Tällä hetkellä Kuma etsii Ohulaisia jotta voisi liittyä heidän joukkoihinsa ja kertoa missä pulassa hänen rakas pentunsa on.

Muuta:
- Kuman tyttärelle etsin jossain vaiheessa pelaajaa. Naomi on myös pelattavissa jos haluaa
- Haluan jossain vaiheessa Kumalle sen pysyvän puolison :3


Pelaaja: Hypno
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kuma - Oikeudenmukainen metsästäjä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: