Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kielo - Kuurankukan adoptiopoika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Kielo - Kuurankukan adoptiopoika Empty
ViestiAihe: Kielo - Kuurankukan adoptiopoika   Kielo - Kuurankukan adoptiopoika EmptySu Marras 05, 2017 7:34 pm


✩ ─────────── ♥ Kielo ♥ ─────────── ✩

Kielo - Kuurankukan adoptiopoika 332bk82
KUVAPOHJA (c) Coykat
Motto: Elämä on elämisen arvoista, vaikka menettäisit kaiken.

Kanjit: 鈴蘭
Ääntäminen: Kielo
Japaniksi: Suzuran
lempinimi: Suzuran
Sukupuoli: Uros
Ikä: 5v

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Suomi
Liittouma: Kuurankukka
Lauma: ~ Laumaton ~
Asema laumassa: -
Perhe: Remon (Isä ✞), Nea (Emo ✞), Pilvi & Lumikki (Siskot ✞), [Kuurankukka (Adoptio emo) = Adoptio sisarukset: Tiera (sisko), Myräkkä (veli), Hiutale ja Huurre (veljet ✞)]
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Ihastus: Ei ole


Kielo - Kuurankukan adoptiopoika Kielo_Sprite

✩ ─────────── *:・ ULKONÄKÖ *:・ ─────────── ✩

Kuvailu: Kielon rodut ei ulkoisesti ole nähtävissä, koska uros on kehonrakenteeltaan susi. Pieniä koiran piirteitä on kuitenkin huomattavissa, kuten kuono, silmät ja häntä. Kuono on napasudelle normaalia pidempi, silmät suuremmat ja häntä on tuuheampi.
Kielo on kasvanut luonnossa, joten tuolla on sudelle luonnolliset metsästys vaistot ja taidot. Eläminen karussa luonnossa on hitaasti louhinut Kielosta soturin veroisen uroksen ja tuo todellakin on isänsä veroinen uros. Kielon isän tavoin, taidot ja vahvuus tulevat kuin luonnostaan, mutta Kielo on vielä nuori ja siksi ei ole saavuttanut priimus tilaansa- vahvana ja taidokkaana uroksena.
Laji: Susikoira
Rotu: Suomenlapinkoira (50%), Karjalankarhukoira (30%) & Napasusi (20%)
Säkäkorkeus: 64cm
Paino: 31kg
Turkinväri:Valkoinen/Vaaleanharmaa
Silmienvärit: Pinkki - Kellertävät
Tuntomerkkejä:
Kuviointi, silmienväri

✩ ─────────── *:・ MENNEISYYS *:・ ─────────── ✩
Ennen syntymää…
Vanhemmat elelivät Kuurankukan laumassa aluksi, mutta päättivät lähteä ja perustaa oman laumansa. Kaksikon haave oli toimia yhteistyötä Kuurankukan lauman kanssa ja perustaa oman suuri hierarkia.

Syntymä
Kielo syntyi syrjäiseen pieneen laumaan, jolla ei ollut vielä edes nimeä. Laumasta Kielon vanhemmat, Remon(Isä) ja Nea(Emo) olivat peräisin Kuurankukan laumasta. Kielo sai kaksi sisarusta, Pilvi ja Lumikki jotka olivat veljensä tapaan valkeita syntyessään. Pennut saivat nimensä vasta avattuaan silmänsä ja siksi Kielon nimi ei kuvasta väriä: Valkoinen, koska peri emonsa kirjavat silmät ja sisarukset saivat Isänsä tummat-ruskeat silmät.
Sisarukset tulivat hyvin toimeen keskenään ja leikkivät useasti, jopa vanhempien kanssa. Remon kävi usein tervehtimässä naapuri laumaa, josta vanhemmat olivat kotoisin. Remon kertoi usein mitä omassa lauman alussa oli tapahtunut ja saatettiin jopa juhlia, kun kuultiin pentujen syntyneen terveinä.

2kk-6kk
Kielo monesti vietti aikaansa isänsä kanssa ja oppi tuolta taistelun, sekä metsästyksen periaatteet. Kielo 2kk seurasi silmäkovana isänsä tekemisiä ja ihaili urosta sydämensä kyllyydestä. Kielo oppi isältään jo nuorena
Kielo oli pentuna hiukan uhkarohkea ja mennessään isänsä mukana rajantarkistukselle, tuli vastaan kettu ja Kielo yritti kaataa tuon yksin. Kielo oli vielä 5kk pentu ja siksi Kettua pienempi, joten kettu näki Kielon vain oivallisena ruokana. Kielo oli kokematon ja siksi alakynnessä, mutta onnistui kerran kaatamaan ketun, mutta monen haavan hinnalla. Kettu ei tiennyt lähistöllä olevasta Remonista ja tuon syöksyessä esiin, kettu suorastaan kuopi karkuun. Remon hätisti ketun pois ja rankaisi Kieloa raivokkaasti, koska oli pelännyt pentunsa hengen puolesta. Kielo sen jälkeen vältti tekemästä mitään uhkarohkeaa ja lähti isänsä mukaan vain, jos tuo pyysi tämän mukaan. Kuitenkin usein Remon otti pentunsa mukaan, koska halusi tuon oppivan tärkeimmät asiat, mitä johtajan tuli tietää.

6kk-1v
Kielon täytettyä 6kk, Remon oli lähtenyt reviiri tarkistukselle yksin ja Kielo oli hyvin pettynyt, ettei päässyt mukaan. Kielo ei kuitenkaan ollut huomannut avun huutoja tai muita merkkejä, jotka merkitsivät vain pahaa. Remon oli nämä huomannut ja mennyt tarkistamaan reviirinsä turvallisuuden. Remon sai surmansa Korpin joukoille ja siitä saatiin selville vasta kuukauden kuluttua, kun kielo meni etsimään jälkiä isästään, joka oli kuukausi sitten kadonnut. Kielo löysi vain jäännökset isästään, kun raadonsyöjät olivat käyneet Remontin raadolla. Kielo kuitenkin tunnisti isänsä ja hätisti paikalla olevat haaskaeläimet, vain nähdäkseen paremmin ja lopulta vain surrakseen isänsä kuolemaa. Kielo hautasi isänsä, palasi emonsa ja sisarusten luokse, kertoakseen löydöistään.

Kielo olikin isänsä tilalla, emonsa avustuksella metsästänyt perheelle siitä lähtien. Kielo rupesi 11kk täytettyään metsästämään sisarustensa kanssa. Lumikki oli siskoista hienohelmaisempi ja monesti jäikin kotiin vain laiskottelemaan. Siksi Pilvi oli useammin Kielon mukana ja he kaatoivat yhdessä, Kielon johdosta Alppikauriin. Kielo kantoi sen selässään kotiin ja Pilvi suojeli saalista Alppinaakoilta. Kuitenkin, kaksikon palatessa kotiin, oli Lumikki ja Nea murhattu verisesti. Pilvi ei voinut kuin surra noiden kuolemaa, mutta Kielo ei voinut edes itkeä noiden kuolemaa, tuntemansa katumuksen ja koston himon alaisena. Kielo ei kuitenkaan tiennyt kuka oli nuo tappanut ja siksi kirosi kohtaloaan.
Kielo meni normaaliin tapaan seuraavana päivänä reviiriä tarkistamaan, mutta otti Pilven mukaansa, suojellakseen tuota. Kuitenkin heitä vastaan tuli kuusi urosta, jotka murhasivat Pilven, Kielon silmienedessä ja pitivät Kieloa paikoillaan. Kielo murtui aivan ja jäi makaamaan kuin olisi menettänyt sielunsa siinä vaiheessa.

Urokset eivät tappaneet Kieloa, koska eivät nähneet tuota enää vaarallisena, Kielon murtuneessa tilassa. Kielo nousi yhtäkkiä ja viilsi kahden uroksen kurkut auki ja murhasi kaksi urosta pelkällä puremisen voimallaan. Kielo sai itsekin iskuja, mutta ei surunsa sokaisemana edes piitannut niistä. Kielo tappoi 5 urosta, mutta viimeinen karkasi. Kielo lähti verenpeitossa seuraamaan tuon jälkiä, jotka johtivat suoraa kohti Kuurankukan entiselle reviirille. Kielo menetti seuraamansa jäljet, tuon keskittymisen kiinnittyessä raatoihin, Kuurankukan laumalaisiin ja saattoi kuulla vielä jotain kauempaa.

Kielo juoksi paikalle vain nähdäkseen Korpin heittämässä Kuurankukan veteen ja Kielo lähti kuin vaistoista seuraamaan virtausta. Kielo seurasi Kuurankukkaa, joka taidokkaasti ui kovassa virtauksessa rantaan. Kielo tervehti tuota, mikä hetkautti vain naarasta ja tuo kysyi tämän nimeä ja ikää. Kielo kertoi tuolle olevansa vuoden vanha (vajaa viikon) ja nimensä. Kuurankukka oli kyllä aistinut tämän jo ennemmin, mutta oli tuo varmaan ollut varuillaan aluksi. Kielo toivoi saavansa jotain selvennystä Kuurankukalta, mitä oli tapahtunut, mutta näkemänsä perusteella, ei asia ollut helppo puheenaihe. Kuurankukka kysyi, mitä Kielon vanhemmille oli käynyt ja Kielo sanoi suoraa, että nuo murhattiin, siskot mukaan lukien. Kuurankukka ehdotti Kielolle tämän adoptoimista, mistä Uros saattoi aluksi olla hieman yllättynyt, mutta juuri nyt oli uros vailla emollista rakkautta ja vastasi kyllä. Vain sen jälkeen saattoi Kielo surra viimein ja suolaiset kyyneleet valuivat poskia pitkin. Kielo nopeasti oppi myös, että Kuurankukka oli sokea ja päätteli, että tuo tarvitsisi apua metsästyksessä.

1v-2v
Kielo kasvoi kuin Kuurankukan poikana ja tämä auttoi adoptioemoaan sopeutumaan elämänsä muutoksiin. Kielon ollessa kaksi vuotias, Kuurankukka kertoi laumastaan, sukulaisistaan ja Korpista. Kielo saattoi vain raivota, koska osasi päätellä Korpin olevan syyllinen perheensä kuolemaan. Kuurankukka sopi Kielon kanssa suomesta lähtemisestä ja piankin heidän matka kohdisti japania kohti. Kielo oli hieman iloinen ja surullinen, suomesta lähtemiselle, mutta karut muistot ja Kuurankukan menetys painoivat Kieloa eteenpäin.

Matkalla japaniin, sai Kielon saamaan selville matkapahoinvoinnistaan lentokoneessa. Kielo ei koskaan enää aio matkustaa lentokoneessa ainakaan halukkaasti. Japaniin päästyä, kaksikko juoksivat lähimpään metsään ja Kielo juoksi kylki kiinni Kuurankukassa ja ehkä hieman kovakouraisesti ohjasi tuota puiden ohitse. Päästyään tarpeeksi kauas Kielo istahti vahtimaan, jotta Kuurankukka saisi levätä rauhassa. Kielo oppi seudun eläimet ja kasvit omatoimisesti. Kielo muutamaan kertaan kävi ihmisten alueen lähettyvillä ja tapasi muutaman lemmikin, saadakseen japanista enemmän selvää. Pian kaksikko sopeutui uuteen elämäänsä japanissa, mutta Kielo sai elää pienessä pelossa tästä suuresta uhasta nimeltä Kurokage ja ei voinut kuin pelätä, että hän aiheuttaisi saman mitä Korppi oli onnistunut tekemään.

2v-4v
Kielo on välttänyt suuria joukkoja ja laumoja, siitä lähtien kun sai Kurokagesta selville lemmikeiltä ja muutenkin Kuurankukkan kehottamana. Kielolle kovin näky on herätä Kuurankukan huutoon, tuon herätessä painajaisiin, mutta Kielo yhtä lailla näkee painajaisia perheensä kuolemasta, varsinkin sisarensa Pilven. Kielo ja Kuurankukka asuvat Akita seudulla, mutta välttävät kontaktia tuntemattomiin, traumojen takia.

5v (Uusivuosi; 2005)
Kielo tapasi veljensä ja tutustui tuohon, sai kuulla Ohun laumasta ja päätti sen olevan turvallisin paikka Kuurankukalle. Dougieen uros luottaa vieläkin tuon ollen tämän ainoa ystävä.

KOHOKOHDAT:
 
PELEISSÄ TAPAHTUNEITA:
 

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ INFORMATION ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ✨ About This Character ✨ ────────── ✦
LUONNE:
 

OMINAISUUDET:
 
TAISTELUTEKNIIKAT:
 
SUHTEET:
 


►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ──────── ♫♪ Songs/Music used ♪♫ ───────── ✦
TheFatRat - Fly Away (Tunnari)
Jaymes Young - Tied Down (Puheääni)

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
✦ ─────────── ✣ ✢ Navigation ✢ ✣ ──────────── ✦
VANHEMMAT:
 
Kielo - japaniksi
Suomenlapinkoira
Karjalankarhukoira
Napasusi

►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷►▷
Tekijä: Miss Okami 】【 Pelaaja: Miss Okami 】【 Valmistunut: 3.11.2017

✘ ─────────── ✘ DISCLAIMER ✘ ─────────── ✘
Hahmon alkuperäinen idea on peräisin Emirrean hahmokuvasta ja nimi on peräisin Daedralta©
Väritin kuvan ulkonäkökohdassa, mutta lineart ei ole omani


◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤ ◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Kielo - Kuurankukan adoptiopoika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: