Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Lilith - Himo

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lilith - Himo Empty
ViestiAihe: Lilith - Himo   Lilith - Himo EmptyLa Loka 14, 2017 3:51 pm

Lilith - Himo Lilith10
PERUSTIEDOT

Nimi: Lilith
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on peräisin Lilith-nimiseltä demonilta
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Luce, Levia, Dae, Belphe, Barba, Beelze, Kurokagen lauma
Lauma: Kurokagen lauma
Asema: Rivisotilas
Entinen asema: Orja

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Useita epävirallisia puolisoita
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Sekarotuinen (Shikoku ja länsisiperianlaika)
Säkäkorkeus: 56cm
Paino: 25kg
Turkinväri: Vaalea beige, jossa on tummia merkkejä harjassa, silmissä, suupielissä, tassuissa ja hännässä. Otsassa lepakkoa muistuttava tumma kuvio.
Silmienväri: Vaalean turkoosi
Asusteet/varusteet: Oikeanpuolinmaisen etutassun ranteessa kultainen koru, jossa on himon symboli

Ominaisuudet:
Taito ***
Voima ****
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys ***
Refleksit ****
Tekniikat *
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito **
Uimataito **

Aistit
Näkö **
Kuulo ****
Haju ***

LUONNE

Lilith kantaa himon syntiä, joten hänen luonne on sen mukainen. Naaras rakastaa urosten huomiota, joten hän usein hakeutuu heidän luokseen. Yleensä Lilithin ulkonäkö kiinnittää urosten huomion. Naaras ei ole sitoutuva, joten hän ei voisi kuvitella asettuvansa aloilleen yhden uroksen kanssa. Lilith siis harrastaa irtosuhteita eri urosten kanssa. Suhde voi pisimmillään kestää viikon, kunnes Lilith haluaa jo testata toista urosta.

Lilith käyttää hyödyksi sitä, että urokset ovat yleensä heikkona häneen. Lilith osaa manipuloinnin taidon, joka toimii vain uroksiin. Naaraita Lilith ei osaa manipuloida. Manipuloinnin ansiosta naaras osaa puhumalla johdattaa toisen ansaan. Vaikka Lilith osaa manipuloida, niin hän itse on sinisilmäinen. Hän luottaa toisiin melkein liiankin helposti (paitsi naaraisiin). Tämän vuoksi Lilithin mukana on aina yksi uro, joka yleensä osaa varoittaa Lilithiä (paitsi jos uros on yhtä sinisilmäinen kuin Lilith).

Lilith ei voi sietää muita naaraita. Hän pitää heitä automaattisesti uhkana ja vihollisina. Oikeastaan jokainen naaras on Lilithille kilpailija, varsinkin sellaiset, joilla on rakastava uros rinnallaan. Lilith rakastaa kiusata muita naaraita ja haastaa riitaa heidän kanssaan. Lilith on todella vahingon iloinen, jos hän kuulee toisen naaraan kokeneen kovia henkisesti tai fyysisesti.

Lilith - Himo Kuwa6110
(c) Untamed

SUHTEET

Dae: Lilithin liittolainen. Lilith pitää Daesta, mutta on hieman hämmentynyt hänen muutoksestaan. Lilith nimittäin ennen piti siitä, kuinka vihainen Dae oli aina. Lilith on aina pitänyt Dae komeana uroksena.

Araigneé: Lilithin tuttu. Lilith pitää Araigneéta kilpailijanaan, koska hän on saanut ”puoliso” nimityksen. Lilithän pitää suhteessa olevia naaraita kilpailijoinaan.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Lilith syntyi villikoirakasi. Hänen isänsä oli entinen kogan ninjakoira ja äiti oli entinen lemmikki. Lilithin isä oli saanut häädön kogien joukosta sääntöjen rikkomisen vuoksi. Kaiken tämän lisäksi Lilithin isä oli sokea. Lilithillä oli siis melko rankka pentuaika, koska hänen äitinsä ei osannut metsästää ja isä ei näön puutteen vuoksi voinut kovin hyvin metsästää. Lilith ja hänen vanhemmat elivät usein näännyksissä. Joskus hyvällä onnella he saattoivat löytää jonkun toisen jättämät rippeet hirvestä tai muusta eläimestä.

1-2 -vuotiaana
Kesti vuosi, kunnes Lilith sai luvan kulkea yksin. Lilith käytti mahdollisuutta hyväksi ja päätti seikkailla usein yksin. Hän törmäsi yleensä uroksiin, jotka olivat metsästämässä. Lilith huomasi jo tuolloin, että hänen ulkonäössä oli jotain erityistä. Urokset nimittäin yleensä suostuivat tottelemaan Lilithiä, joka pyysi apua ruoan puutteen vuoksi. Aina tällaisten kohtaamisten jälkeen Lilith toi ruokaa vanhemmilleen. Lilith jatkoi yksinäisiä seikkailuitaan ja kohtasi joskus jopa naaraita. Naarailta Lilith kysyi myös apua, mutta apua ei yleensä tullut. Yhden kerran Lilith kävi ihmisen omistamassa talossa uroksen johdattamana. Uros ei ollut suostunut auttamaan Lilithia, kun vasta jos hän olisi uroon luona yötä. Lilith oli suostunut ja seurannut urosta. Talon omistaja yllätti Lilithin ja uroksen. Ihminen otti Lilithin kiinni hetkeksi, koska hän halusi laittaa naaraan tassuun korun, jossa oli himon symboli. Ihmisestä oli ollut outoa nähdä naaras koira parittelemassa uroksen kanssa, ilman kiima-aikaa. Omistaja siis koki, että naaraassa oli jotain erityistä. Lilith koki vain korun positiivisena piirteenä itsessään. Hänestä hän näytti kauniimmalta korun kanssa, vaikka ei tajunnut symbolin merkitystä.

2-5 -vuotiaana
Lilith oli kaksi vuotias, kun hänelle heräsi kiinnostus muihin uroksiin vielä enemmän. Hän kysyi yhä apua ruoan puutteen vuoksi, mutta tarjosi samalla itseään, jos uros ei meinannut suostua. Lilithillä oli useita yhden illanjuttuja, joita hän ei hävennyt koskaan. Lilith ei koskaan kertonut vanhemmilleen mitä oli tehnyt. Eräänä päivänä, kun Lilith palasi seikkailuiltaan, niin hänen vanhemmat olivat kuolleet luonnollisesti. Lilith suri vain päivän vanhempiaan ja hautasi heidät. Surun jälkeen Lilith päätti lähteä seikkailemaan jonnekin, missä ei ollut koskaan käynyt. Hän lupasi, ettei palaisi vanhempiensa hautojen luo.

Lilith ja urokset kohtasivat eräänä päivänä epämääräisen koirajoukon. Joukko oli metsästämässä herralleen, ja he eivät olleet mielissään nähdessään tuntemattomia koiria. Joukkojen välillä syttyi suullinen sota, joka muuttui pian fyysiseksi. Lilith ja hänen liittolaiset hävisivät. Heille annettiin vaihtoehdoiksi kuolla tai liittyä Kurokage-nimisen koirasuden joukkoon. Luce - joukon johtajana – päätti, että he liittyisivät Kurokagen joukkoihin. Lilith ja hänen liittolaiset johdatettiin Kurokagen puheille, missä heidät hyväksyttiin. Lilithillä ei ollut yhä helppoa kuin muilla uroilla. Hän joutui ensin orjaksi ja uroiden viihteeksi hyvän ulkonäkönsä vuoksi. Lilith ensin nautti olostaan, kunnes hän joutui hoitamaan likaisia töitä. Hän myös joutui väkivallan kohteeksi usein.

Eräänä päivänä Lilith päätti kokeilla onneaan. Hän päätti käyttää manipuloinnin lahjojaan ja pyrki puhumaan urokset ympäri. Osa heistä oli liiankin helppoja kohteita, mutta toiset eivät. Ei mennyt kauan, kun huomattiin, että yhtä orjista ei kohdeltu samalla tavalla kuin toisia. Lilithin manipuloinnin lahjat oltiin tajuttu, joten hän sai mahdollisuuden päästä pois orjuudesta. Naaraan lahjaa, kun pystyi käyttämään hyödyksi tulevaisuudessa. Naaraana Lilith pääsi ainoastaan rivisotilaaksi.

Lilith ei ole kovin paljon tekemisissä liittolaistensa kanssa enää nykyään. Ainaostaan Beelze kulkee hänen mukanaan melkein koko ajan. Lilith ei tiedä uroksen tunteista, eikä ole alkanut niitä epäilemäänkään. Lilith vain luulee Beelzen olevan hänen kanssaan ainoastaan, koska Lilithin ulkonäkö kiinnittää uroiden huomiota. Lilith on tähän mennessä ollut tyytyväinen rooliinsa.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Fukushima: Arvaamaton liittoutuminen (15.5.2017-kesken)

Lilith palasi työtehtävältään, kunnes hän näki Daen jonkun naaraan kanssa. Lilith meni selvittämään asiaa ja sai selville naaraan nimen: Araigneé. Araigneé oli Daen puoliso. Lilith hämmentyi, kun sai kuulla, että Araigneé ei ollut vielä kohdannut Kurokagea.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Lilithille olisi kiva saada useita uroksia todella läheisiksi yhtä aikaa.

- Lilithille voisi olla kiva saada pentuja. Haluan nähdä jollain pennulla lepakkokuvioinnin otsassa.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 23.9.2017
Päivitetty: 9.4.2018
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Lilith - Himo
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: