Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Lilith - Himo

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

avatar

Viestien lukumäärä : 357
Join date : 23.09.2016
Ikä : 22

ViestiAihe: Lilith - Himo   La Syys 23, 2017 11:16 pm


Nimi: Lilith (nimi on peräisin Lilith-nimiseltä demonilta)
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5-vuotias
Liittouma/Lauma: Kurokagen lauma
Asema: Rivisotilas

ULKONÄKÖ

Rotu: Shikoku+Länsisiperianlaika
Säkäkorkeus: 56cm
Paino: 25kg
Turkinväri: Vaalea beige, jossa on tummia merkkejä harjassa, silmissä, suupielissä, tassuissa ja hännässä. Otsassa lepakkoa muistuttava tumma kuvio.
Silmienväri: Vaalea turkoosi
Varusteet: Oikeanpuolinmaisen etutassun ranteessa kultainen koru, jossa on himon symboli

Ominaisuudet:
Taito ***
Voima ****
Karisma *
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys ***
Refleksit ****
Tekniikat *
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito **
Uimataito **

Aistit
Näkö **
Kuulo ****
Haju ***

LUONNE
Lilith kantaa himon syntiä, joten hänen luonne on sen mukainen. Naaras rakastaa urosten huomiota, joten hän usein hakeutuu heidän luokseen. Yleensä Lilithin ulkonäkö kiinnittää urosten huomion. Naaras ei ole sitoutuva, joten hän ei voisi kuvitella asettuvansa aloilleen yhden uroksen kanssa. Lilith siis harrastaa irtosuhteita eri urosten kanssa. Suhde voi pisimmillään kestää viikon, kunnes Lilith haluaa jo testata toista urosta.

Lilith käyttää hyödyksi sitä, että urokset ovat yleensä heikkona häneen. Lilith osaa manipuloinnin taidon, joka toimii vain uroksiin. Naaraita Lilith ei osaa manipuloida. Manipuloinnin ansiosta naaras osaa puhumalla johdattaa toisen ansaan. Vaikka Lilith osaa manipuloida, niin hän itse on sinisilmäinen. Hän luottaa toisiin melkein liiankin helposti (paitsi naaraisiin). Tämän vuoksi Lilithin mukana on aina yksi uro, joka yleensä osaa varoittaa Lilithiä (paitsi jos uros on yhtä sinisilmäinen kuin Lilith).

Lilith ei voi sietää muita naaraita. Hän pitää heitä automaattisesti uhkana ja vihollisina. Oikeastaan jokainen naaras on Lilithille kilpailija, varsinkin sellaiset, joilla on rakastava uros rinnallaan. Lilith rakastaa kiusata muita naaraita ja haastaa riitaa heidän kanssaan. Lilith on todella vahingon iloinen, jos hän kuulee toisen naaraan kokeneen kovia henkisesti tai fyysisesti.

MENNEISYYS
Lilith syntyi villikoirakasi. Hänen isänsä oli entinen kogan ninjakoira ja äiti oli entinen lemmikki. Lilithin isä oli saanut häädön kogien joukosta sääntöjen rikkomisen vuoksi. Kaiken tämän lisäksi Lilithin isä oli sokea. Lilithillä oli siis melko rankka pentuaika, koska hänen äitinsä ei osannut metsästää ja isä ei näön puutteen vuoksi voinut kovin hyvin metsästää. Lilith ja hänen vanhemmat elivät usein näännyksissä. Joskus hyvällä onnella he saattoivat löytää jonkun toisen jättämät rippeet hirvestä tai muusta eläimestä.

Kesti vuosi, kunnes Lilith sai luvan kulkea yksin. Lilith käytti mahdollisuutta hyväksi ja päätti seikkailla usein yksin. Hän törmäsi yleensä uroksiin, jotka olivat metsästämässä. Lilith huomasi jo tuolloin, että hänen ulkonäössä oli jotain erityistä. Urokset nimittäin yleensä suostuivat tottelemaan Lilithiä, joka pyysi apua ruoan puutteen vuoksi. Aina tällaisten kohtaamisten jälkeen Lilith toi ruokaa vanhemmilleen. Lilith jatkoi yksinäisiä seikkailuitaan ja kohtasi joskus jopa naaraita. Naarailta Lilith kysyi myös apua, mutta apua ei yleensä tullut. Yhden kerran Lilith kävi ihmisen omistamassa talossa uroksen johdattamana. Uros ei ollut suostunut auttamaan Lilithia, kun vasta jos hän olisi uroon luona yötä. Lilith oli suostunut ja seurannut urosta. Talon omistaja yllätti Lilithin ja uroksen. Ihminen otti Lilithin kiinni hetkeksi, koska hän halusi laittaa naaraan tassuun korun, jossa oli himon symboli. Ihmisestä oli ollut outoa nähdä naaras koira parittelemassa uroksen kanssa, ilman kiima-aikaa. Omistaja siis koki, että naaraassa oli jotain erityistä. Lilith koki vain korun positiivisena piirteenä itsessään. Hänestä hän näytti kauniimmalta korun kanssa, vaikka ei tajunnut symbolin merkitystä.

Lilith oli kaksi vuotias, kun hänelle heräsi kiinnostus muihin uroksiin vielä enemmän. Hän kysyi yhä apua ruoan puutteen vuoksi, mutta tarjosi samalla itseään, jos uros ei meinannut suostua. Lilithillä oli useita yhden illanjuttuja, joita hän ei hävennyt koskaan. Lilith ei koskaan kertonut vanhemmilleen mitä oli tehnyt. Eräänä päivänä, kun Lilith palasi seikkailuiltaan, niin hänen vanhemmat olivat kuolleet luonnollisesti. Lilith suri vain päivän vanhempiaan ja hautasi heidät. Surun jälkeen Lilith päätti lähteä seikkailemaan jonnekin, missä ei ollut koskaan käynyt. Hän lupasi, ettei palaisi vanhempiensa hautojen luo.

Lilith kohtasi seikkailuillaan kuusi päisen koirajoukon, jossa kaikki olivat uroksia. Uroiden nimet olivat: Luce (ylpeys), Levia (kateus), Dae (viha), Belphe (laiskuus), Barba (ahneus) ja Beelze (ylensyönti). Lilith ei tiennyt, että heitä yhdisti kuolemansynnit. Joukon johtajaksi valittiin Luce, joka johdatti joukon, minne ikinä halusi.

Lilith ja urokset kohtasivat eräänä päivänä epämääräisen koirajoukon. Joukko oli metsästämässä herralleen, ja he eivät olleet mielissään nähdessään tuntemattomia koiria. Joukkojen välillä syttyi suullinen sota, joka muuttui pian fyysiseksi. Lilith ja hänen liittolaiset hävisivät. Heille annettiin vaihtoehdoiksi kuolla tai liittyä Kurokage-nimisen koirasuden joukkoon. Luce - joukon johtajana – päätti, että he liittyisivät Kurokagen joukkoihin. Lilith ja hänen liittolaiset johdatettiin Kurokagen puheille, missä heidät hyväksyttiin. Lilithillä ei ollut yhä helppoa kuin muilla uroilla. Hän joutui ensin orjaksi ja uroiden viihteeksi hyvän ulkonäkönsä vuoksi. Lilith ensin nautti olostaan, kunnes hän joutui hoitamaan likaisia töitä. Hän myös joutui väkivallaan kohteeksi usein.

Eräänä päivänä Lilith päätti kokeilla onneaan. Hän päätti käyttää manipuloinnin lahjojaan ja pyrki puhumaan urokset ympäri. Osa heistä oli liiankin helppoja kohteita, mutta toiset eivät. Ei mennyt kauan kun huomattiin, että yhtä orjista ei kohdeltu samalla tavalla kuin toisia. Lilithin manipuloinnin lahjat oltiin tajuttu, joten hän sai mahdollisuuden päästä pois orjuudesta. Naaraan lahjaa kun pystyi käyttämään hyödyksi tulevaisuudessa. Naaraana Lilith pääsi ainoastaan rivisotilaaksi.

Lilith ei ole kovin paljon tekemisissä liittolaistensa kanssa enää nykyään. Ainaostaan Beelze kulkee hänen mukanaan melkein koko ajan. Lilith ei tiedä uroksen tunteista, eikä ole alkanut niitä epäilemäänkään. Lilith vain luulee Beelzen olevan hänen kanssaan ainoastaan, koska Lilithin ulkonäkö kiinnittää uroiden huomiota. Lilith on tähän mennessä ollut tyytyväinen rooliinsa.

Pelaaja: Daedra


Viimeinen muokkaaja, Daedra pvm Pe Loka 13, 2017 6:37 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 881
Join date : 23.02.2015
Ikä : 16
Paikkakunta : Norfolk

ViestiAihe: Vs: Lilith - Himo   Ke Loka 11, 2017 7:46 pm

Huhhuh, kestipä taas vähän kauemmin istahtaa alas ja tulla tänne XD
Ihana hahmo, hyvin kirjoitettu esittely, hyväksytty siis ^^ Annan Untamedin hyväksyttää vielä kun Lilith on Kurokagen laumalainen :3

_________________

- Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiza - Kousuke - Kurayami - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Levi, Basil, Akatsuki, Kyōran, Toboe, Angela, Luck, Hayato, Yukine


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1042
Join date : 23.02.2015

ViestiAihe: Vs: Lilith - Himo   Pe Loka 13, 2017 5:10 pm

Hyvältä vaikuttaa!
Pariin juttuun voisin kysyä hieman tarkennusta:

-Miksi ihminen tahtoi laittaa korun naaraan jalkaan, ja miksi juuri himon symboli?
-Pieni selitys sille, miten Lilith on päässyt rivisotilaaksi Kurokagen laumassa. Lähes poikkeuksetta nartut ovat ensin orjia ja joutuvat sitten taistelemaan tiensä korkeampiin arvoihin.

Muuten ei ollut mitään huomiotavaa, suloinen ja mielenkiintoinen hahmo ^^

_________________

My girls♡

Akame - Akira - Cheri - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gaikotsu - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter, Tundra


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

avatar

Viestien lukumäärä : 357
Join date : 23.09.2016
Ikä : 22

ViestiAihe: Vs: Lilith - Himo   Pe Loka 13, 2017 6:38 pm

Selvensin asioita parhaani mukaan ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1042
Join date : 23.02.2015

ViestiAihe: Vs: Lilith - Himo   La Loka 14, 2017 1:20 pm

Nyt on mielestäni hyvä ^^

_________________

My girls♡

Akame - Akira - Cheri - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gaikotsu - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter, Tundra


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Lilith - Himo
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: