Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 GB - Weedin Kummisetä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

GB - Weedin Kummisetä Empty
ViestiAihe: GB - Weedin Kummisetä   GB - Weedin Kummisetä EmptyLa Maalis 28, 2015 10:51 pm

GB - Weedin Kummisetä GBTitle


GB - Weedin Kummisetä Gbaiky10

Teemamusiikki
GB's Theme - Ginga Densetsu Weed

Nimi
GB

Japaniksi
英国 tai GB

Nimen merkitys
Lyhenne sanasta “Great Britain” mikä tarkoittaa Isoa Britanniaa (Englannista)

Nimen alkuperä
GB on kotoisin Englannista, ja rodultaan Englanninsetteri, minkä takia hänet on nimetty kotimaansa mukaan

Kutsumanimi
GB

Ääntäminen
Dziibii

Muut Nimet
Kummisetä (Weed)
Setteri GB

Synnyinpaikka
Englanti

Motto
”Maailma ei muutu, ellei itse muutu ennen sitä!”

GB - Weedin Kummisetä Gbsett10

Ikä
10 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Englanninsetteri

Liittouma
Ohun Lauma, Weed, Smith, Sasuke, Nero, Kuollut omistaja

Lauma
Ohun Lauma

Asema
Alempi Upseeri

GB - Weedin Kummisetä 354px-10

Ulkonäkö
GB on ulkonäöltään hoikka, eikä tämä näytä kovin lihaksikkaalta. Mutta GB on siitä huolimatta todella nopea, kestävä ja vahva. Tällä on paljon paksua, pehmeää karvaa joka suojaa hyvin joka säässä. GBn jalat ovat pitkät ja hoikat, jotka tekevät tästä nopean juoksijan. GB on väriltään valkoinen, ja tällä on mustia merkintöjä päässään ja kuonossaan. GBllä on mustia pilkkuja selässä, sekä mustia raitoja hännässä. GBn silmät ovat mustat, ja tällä on luppakorvat. GBn hampaat ovat terävät ja mahtavat metsästykseen ja taistelemiseen. Uroksen häntä on pitkä, noutajamainen ja tuuhea, ja tällä on keskikokoiset tassut joilla pystyy liikkumaan melkein missä maastossa vaan. GBn säkäkorkeus on 66cm ja se painaa noin 33kg.

Luonne
GB on muuttunut aika paljon Ohun soturina. Alunperin, GB oli todella arka ja pelkurimainen eikä pärjännyt missään yksin. Mutta GB on ja on aina ollutkin pohjimmiltaan hyväsydämminen. Nykyään, GB on todella lojaali ystävilleen ja auttaa heitä jos he ovat pulassa. Hän haluaa olla avuksi, varsinkin Weedille. Hänestä on myös tullut aika paljon rohkeampi, vaikka on vieläkin aika epäluuloinen ja negatiivinen. Hän ei oikein kunnioita Yukimuraa tällä hetkellä, sillä hänen mielestään Weedin olisi pitänyt saada pitää Ylipäällikön nimi. Hän ei pidä Kuorkagen laumalaisista ollenkaan, ja haluaisi taistella heitä vastaan, mutta hän on vielä hiukan epävarma Kurokagen kohdalla. GB ei enään pelkää kuolemaa, mutta hän ei kyllä myöskään toivo sitä. GBllä on jonkinlainen huumorintaju, ja hän tykkää vitsailla muiden kanssa, vaikka hän suuttuukin pienistä asioista hiukan liian helposti.

Menneisyys
Seuraavat tiedot © Gingapedia

GB - Weedin Kummisetä Gb01210

Alkuelämä
GB oli alunperin lemmikki kotoisin Englannista ja hän omisti hyvän isännän. Isäntä kuitenkin joutui ongelmiin ja teki lopulta itsemurhan. Kun ambulanssi tuli ja vei ruumiin, GB seurasi sitä. Hän oli vähällä jäädä alle, kun Smith ilmestyi ja pelasti hänet, vahingoittuen itse. Tapauksen seurauksena, GB kunnioittaa Smithiä suuresti. Joitakin kuukausia myöhemmin, GB joutui Sasuken kanssa Nero-nimisen koiran käskyläiseksi. Hänet määrättiin metsästämään ja varastamaan Nerolle ja sen lähimmille alaisille ruokaa. Eräänä päivänä, GB löysi kaksi pientä ihmisten hylkäämää koiranpentua. Ollessaan aikeissa viedä ne Neron hyväksyttäviksi, Neron pomo Hōgen oli tullut kovistelemaan alaisiaan, ja luuli pentuja Neron omiksi. Osoittaakseen, etteivät pennut olleet hänen, Nero joutui tappamaan ne. GB ei voinut estää pentujen kuolemia, ja katkeroitui tämän takia niin Hōgenille, Nerolle kuin myös itselleen.

GB - Weedin Kummisetä Gbjuok10

Matka Ōuun
GB sai elämälleen uuden suunnan ja tarkoituksen tutustuttuaan pieneen pentuun. Metsästäessään GB antoi sille saaliinsa, sillä sen emo oli sairas. Myöhemmin GB löysi pennun ja tämän emon, Sakuran, joka on kuolemaisillaan ja kertoi GBlle viimeisillä voimillaan että pennun isä on Suuri johtaja, Gin, ja pyysi GBtä viemään pennun isänsä luokse Ōuun. GB oli vastahakoinen, mutta päätti huolehtia pennusta ja jättää Neron. Hän nimesi pennun "Weediksi", joka on englantia ja tarkoittaa villikasveja tai rikkaruohoja. GB perusteli nimivalintaansa siten, että villikasveja on kaikkialla, joten Weed ei joutuisi koskaan olemaan yksin tai kaukana ystävistä. Nimen on tarkoitus kuvastaa myös sitä, että vaikka Weed onkin pieni kooltaan, on hän silti sitkeä ja voimakas luonteeltaan. GB pääsi Weedin kanssa Ōuun, mutta se oli hirviön hallinnassa. Hirviö onnistuttiin pitkän taistelun jälkeen tappamaan. Taistelussa kuoli mm. Smith ja GB tuntee tästä vieläkin syyllisyyttä.

GB - Weedin Kummisetä Greatb11

Ōun sotureissa
Hirviön kuoltua, GB liittyi Ōun armeijan uuteen osastoon keräämän koiria, jotta vangittu Gin voitaisiin pelastaa Hōgenin päämajasta. Matkan varrella, GBstä tuli paljon rohkeampi ja hän taisteli ystäviensä rinnalla monia vihollisia vastaan. Hän usein hölmöili Sasuken kanssa. Weedin kasvaessa, GB oli hänestä vähemmän huolissaan ja kunnioitti pennun kykyjä, mutta oli yhä hyvin kiintynyt tähän. Kun Jerome lähes kuoli osuttuaan kiviin ja viruttuaan kylmässä joessa, GB keksi keinon pelastaa hänet. GB kantaa Jeromen Daisuken luo hoidettavaksi, yhdessä Kenin ja Sasuken kanssa.

GB - Weedin Kummisetä Gbjaap10

Makakit Ja Sotakoirat
Hōgenin kuoleman jälkeen, GB lähti Kyōshirōn ja Sasuken kanssa Weedin matkaan, etsimään Weedin kadonnutta veljeä. He päätyivät Gunmaan, jossa he tapasivat Yukimuran ja saivat selville, että aluetta terrorisoi paha albiinopaviaani Shōgun. GB pelasti Pepe-makakinpoikasen, joka kiintyi nopeasti englanninsetteriin. Makakisodan jälkeen Hokkaidōon saapui Venäläisiä sotakoiria. GB lähti Kyōshirōn, Sasuken ja Melin kanssa etsimään Koyukin kanssa Pohjois-Alpeilla oleilevaa Weediä ja samalla keräämään joukkoja. Weed ei suostunut lähtemään sillä ei halunnut jättää Koyukia. GB etsi tämän jälkeen lisää joukkoja Rocketin ja Sasuken kanssa, ja myöhemmin yritti vielä mennä suostuttelemaan Weediä. Tämä onnistui ja Weed lähti GBn mukaan. GB osallistui taisteluun sotakoiria vastaan.

GB - Weedin Kummisetä 673px-10

Hybridit & Kuolema
Myöhemmin, kun taistelu hybridikarhuja vastaan oli käynnissä, GB oli aluksi peloissaan kohdatessaan suuria karhuja, mutta ryhdistäytyi. Siltikin, Weed käski häntä jäämään Sasuken, narttujen ja pentujen kanssa turvaan. GB loukkaantui tästä ja luuli, että Weed piti häntä hyödyttömänä.GBn selkä vahingoittui erään taistelun aikana ja Sasuke jäi huolehtimaan hänestä. GB kuitenkin vaati saada jatkaa taistelua ja viimeisillä voimillaan pelasti Weedin, mutta sai karhulta uuden iskun jo valmiiksi vahingoittuneeseen selkäänsä. GB sai purtua hybridikarhua yhteen sen etutassun varpaista ja onnistui puremaan sen irti. Hybridikarhu haavoitti häntä entistä pahemmin ja lopulta GB melkein kuoli verenhukkaan. ”Viimeisinä” sanoinaan, GB sanoi ettei halua kuolla, mutta oli iloinen pelastettuaan Weedin. Tällöin Weed purskahti itkuun ja halasi GB:n elotonta ruumista.

GB - Weedin Kummisetä Gbtaiv10

GB:n Selviytyminen
GB jäi eloon, kun hänet löysi eräs vanha vuorilla asuva saluki. Saluki onnistui parantamaan GBn, hoitaen tämän haavat ja metsästämällä tälle ruokaa. GB oli kiitollinen salukille, ja jäi tämän kanssa asumaan vuorille vähäksi aikaa, kunnes oli toipunut. Kun GB oli taas kunnossa, hän päätti palata Ohuun. Kuitenkin ensin setteri laskeutui vuorilta etsimään pelastajaansa, että voisi kiittää tätä kunnolla. Mutta vaikka GB etsi ja etsi, hän ei löytänyt salukia. GB alkoi arvella että tapahtumat olivat vain unia, mutta hän ei vieläkään ymmärrä miten unet olisivat voineet parantaa hänet. GB ei ajatellut asiaa yhtään enempää vaan palasi Ohuun. Kaikki, varsinkin Weed olivat hyvin iloisia GBn paluusta.

GB - Weedin Kummisetä G_b10

Paratiisin Tuho
GB oli yksi niistä sotureista kuka lähti Weedin, Ginin ja muiden kanssa Alpeille. GB innostui kun kuuli että hänestä tehtiin Upseeri, ja että Weed nousisi ylipäälliköksi. Setteri kuitenkin suuttui aika paljon kun Yukimura riisti paikan hänen kummipojaltaan, ja menetti sillä hetkellä kaiken kunnioituksensa Yukimuraa kohtaan. GB toivoo että he voittavat Kurokagen, ja että Weed saa Ylipäällikön paikan takaisin.

GB - Weedin Kummisetä 302px-10

Sadie & Tabitha
GB:llä on usein tapana käydä vakoilemassa Ohun paratiisia, ja käy täten aina Futago-solan lähettyvillä. Kerran, GB oli tiedustelumatkalla ja kuuli rähinää metsästä. Setteri riensi paikalle, löytääkseen Kurokagen alaiset retuuttamassa nuorta Spanielinarttua. GB suuttui ja ajoi kätyrit pois, pelastaen nartun hengen. Spanieli esittäytyi Sadieksi, ja GB tarjoutui viemään nartun kotiinsa. Mutta GB ja Sadie rakastuivatkin toisiinsa, eikä GB halunnut lähteä minnekkään. Mutta Ohun tehtävä kutsui häntä, ja surun murtamana GB joutui jättämään Sadien ja palaamaan Alpeille. Tämä kuitenkin palasi muutamaa kuukautta myöhemmin etsimään Sadieta, vain saadakseen tietää että Sadie oli lähtenyt pois alueelta synnyttämänsä pentunsa kanssa. Setteri lähti etsimään uutta perhettään, mutta turhaan. GB alkoi uskoa että kotikoira ja tämän pieni pentu olivat menehtyneet luonnon karussa kourassa. Uros murtui entistä pahemmin, ja alkoi syyttää itseään tapahtuneista. GB:llä ei ollut muuta vaihtoehtoa kun palata Alpeille, mutta tämä oli masentunut kamalaan kuntoon. Uros ei syönyt kunnolla moneen viikkoon, ja Gin sekä Weed huolestuivat setteristä. Lopulta setteri kokosi itsensä ja palasi tehtäviinsä. Vuoden kuluttua Laikan laumaan liityi nuori sekarotuinen narttupentu nimeltä Tabitha, joka alkoi räyhätä GB:lle. Tabithan asenne toi GB:n mieleen Sadien ja miten narttu oli pannut Kurokagen alaisille hanttiin, ja GB alkoi uskoa että Tabitha oli hänen tyttärensä.

GB - Weedin Kummisetä Gbweed10

Taistelutekniikat

Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi tekniikan Yukimuralta.
Swing Circle - Käyttäjä tarttuu vastustajaa jalasta ja alkaa pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja. Oppi liikkeen Ohun sotureilta.
Neji Ki - Käyttäjä puree vastustajaa ja alkaa pyöriä. Oppi liikkeen Smithiltä.
Neck The Killing – Yukimuran kehittämä liike, joka on nykyään kaikkien perusliike. Käyttävä puree vastutsajaa kaulaan ja alkaa pyöriä. Ensin katkeaa kaulavaltimo, sitten kaularanka ja lopulta koko kaula. Oppi liikkeen katsoessaan Weedin ja Yukimuran taistelua.

GB - Weedin Kummisetä Rungb10

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

GB - Weedin Kummisetä Gb10

Perhe
Isä: Tuntematon
Äiti: Tuntematon
Veli: Roger

Puoliso
Sadie †

Pennut
Tabitha

GB - Weedin Kummisetä Gbjata10
GB & Tabitha
Muokkaus ©️ Shiomi


Suhteet
- Pitää Ohun sotureista.
- Weedin kummisetä ja läheinen ystävä, joten puolustaa ja rakastaa tätä.
- Vihaa Kurokagea mutta myös pelkää tätä hiukan.
- Kunnioittaa Giniä, Akamea, Johnia ja Smithiä heidän kokemuksen ja karisman takia.
- Ei kunnioita Yukimuraa niin paljon koska uskoo Weedin olevan parempi ylipäällikkö.
- Rakasti Sadieta, suree nartun kuolemaa.
- Pitää Tabithaa silmällä koska uskoo tämän olevan hänen tyttärensä, vaikkei kumpikaan ole varma asiasta.
- Ei ole tavannut veljeään Rogeria siitä asti kun he olivat pentuja, eikä ole edes tietoinen siitä että tuo on myös Japanissa. Mutta tuo miettii veljeään joskus ja toivoo että pystyisi tapaamaan tuon aikuisena.

Triviaa
- GB on yksi lempihahmoistani Yukimuran, Ginin, Rikin, Hazukin, Tsukikagen ja Rocketin ohella.
- Olen aina ollut semmoisessa uskossa että GB:n pelastanut saluki olikin jonkinlainen haamu, ja itse asiassa Smithin henki eri muodossa.
- GB:n puoliso Sadie sen sijaan, on täysiverinen Ranskanspanieli ja Sadie oli yhdessä Ginga fanitarinassani Smithin tytär. Tässä roolipelissä Sadiella ei ole mitään yhteyttä Smithiin.

Pelaaja
Shiomi

GB - Weedin Kummisetä GB_Sprite

GB ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvat ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Gingapedia & Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
GB - Weedin Kummisetä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: