Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Empty
ViestiAihe: Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen   Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen EmptyTo Kesä 22, 2017 7:02 pm


Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Seiken_Title


Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen SEIKEN
Kuva © Shiomi


Teemamusiikki
Misogi - Noragami

Nimi
Seiken

Japaniksi
聖剣

Nimen merkitys
Pyhä Miekka (Japanista)

Nimen alkuperä
Tuntematon

Kutsumanimi
Seiken

Ääntäminen
Seiken

Muut Nimet
-

Synnyinpaikka
Mien Prefektuuri, Honshu, Japani

Motto
"Sille, kuka ei osaa antaa anteeksi, eläminen on vielä pahempi rangaistus kun kuolema."
“Mess with the best, die like the rest.”

Ikä
1 Vuosi 10 Kuukautta

Sukupuoli
Naaras

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Shikoku x Akita x Alaskanmalamuutti

Liittouma
Perhe, Kogan Shinobit

Lauma
Kogan Shinobit

Asema
Metsästäjä


Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Seiken
Pohja ©️ NekoPunkWolf
Kuva ©️ ShiomiUlkonäkö
Osittaiset Tiedot © Miss Okami

Seiken on hyvin sievä näkymys, ja tämä erottuu muista Kogista hyvin monista syistä. Ensinnäkin, tämän normaalia pitempi, blondi irokeesi herättää kiinnostusta monissa, koska tämä korostaa nartun luonnollista siroutta ja kauneutta. Seikenin irokeesi näyttää enemmän hiuksilta sen pituuden takia ja irokeesi tummenee sen kasvaessa minkä takia tällä on tummat latvat. Pääväritys on Seikenillä vaalea beige kermanvaaleilla ja tummanharmailla merkinnöillä, jotka erottuvat vaaleasta pääväristä hännässä, kasvoissa, korvissa, vatsassa, selässä ja tassuissa. Nartun silmät ovat tummahkon siniset, jotka saattavat eri valossa kallistua hiukan liilan puolelle. Naaraan turkki on muuten lyhyttä, paitsi häntä, mikä on huomattavasti pöyheämpi kun muu turkki. Nartun häntä on muutenkin todella pitkä ja tuuhea, joka muistuttaa enemmänkin ketun häntää. Seikenillä on kolmionmuotoiset pystykorvat jotka ovat sisäpuolelta vaaleat, ja päistä tummanharmaat. Ei uskoisi ensisilmäykseltä että Seikenin suonissa virtaa Alaskanmalamuutin ja Akitan veri: tämä on nimittäin niin hoikka, keijukaismainen ja siro. Seiken on pienikokoinen, jopa naaraaksi, painaen vain vaivaiset 18kg ja koreudeltaan 42kg; vaikka enemmänkin Shikokulta näyttääkin, niin Seiken on silti huomattavasti paljon pienempi kun tavan Shikoku. Lihasta Seikenillä ei ole juuri ollenkaan, miksi Seiken koulutti itsensä nopeaksi että selviäisi kamppailuissa.  Elinikäisen nopeuskoulutuksensa jäljiltä Seikenillä on vahvat jalat, mitkä antavat paljon ponnistusvoimaa. Nartun kevyt olemus kyllä antaa tälle uskomatonta nopeutta ja ketteryyttä, kun hän ei kanna paljon lihasmassaa.

Luonne
Osittaiset Tiedot © Miss Okami

Seiken on usein osoittautunut taitavaksi manipuloimaan muita jotka sopivat hänen omiin tarkoituksiinsa. Naaras tekee tätä yleensä vain lauman hyödyksi, mutta myös hiukan itsensä, esimerkiksi jos hän haluaa jotain tai joskus urosten kanssa flirttailuun. Seiken oppi manipuloimaan muita siksi koska on fyysisesti heikko ja pienikokoinen, joten vihollisen hämääminen puhumalla on yleensä paras tie pois vahvemman vastustajan hampaista. Hän ei kuitenkaan valehtele laumalaisille tai ystävilleen, tai ainakin välttää sitä. Seiken oltiin kasvatettu perheessä, jossa automaattisesti vihattiin Igoja ja siksi tämä näkee nuo vihollisinaan, ja sama pätee Ohuun, mutta vain siksi koska hänen isänsä sanoi, etteivät he tykkää hänestä - Seiken ei kuitenkaan ole koskaan heitä tavannut, joten ei naaras voi olla varma tuosta. Seiken vihaa sisaruksistaan ainoastaan Kiriä, koska tuo on naaraan mielestä nälvijäinen joka ei ymmärrä elämää. (Tuli petoksen myötä, kun näki Kirin tuuppaavan Fenixin jokeen). Seiken myös tietää millainen Kiri nykyään on ja siksi näkee tuon petollisena kogille ja vihaa tuota yli kaiken, jopa toivoen tuon kuolemaa. Seiken on myös melko nenäkäs, tai "sassy" ja yleensä osoittaa olevansa muiden yläpuolella manipulointi-taitojensa takia. Hän on opportunistinen, mikä tekee hänestä myös taitavan taistelijan, sekä mielettömän hyvän strategisen ajattelijan. Vaikka vaikuttaakin vaikealta tutustumisen kohteelta ulkopuolelta, niin Seikenillä on silti hyvä sydän, ja tämä osaa olla ystävällinen ja rakastava. Kiriä lukuunottamatta, Seiken haluaa pitää läheiset välit kaikkien sisarustensa kanssa, ja on valmis puolustamaan heitä kuolemaan saakka - kuten myös hän suhtautuu muihin Kogiin ja hänen ystäviinsä samalla tavalla. Seiken on hyvin lojaali kaikille kehen on luonut hyvän suhteen, ja haluaa auttaa heitä aina jos he sitä tarvitsevat. Mutta jos on kerran Seikenin luottamuksen pettänyt... Niin jumalat auttakoon sitä yksilöä, koska Seiken ei varmasti tule luottamaan heihin uudestaan. Han on myös hyvin itsenäinen, ja tuntee omat heikkoutensa ja vahvuutensa paremmin kuin useat ikäisensä. Hän osaa olla rauhallinen ja suunnitella seuraavat liikkeensä tarkasti etukäteen.


Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Seiken

Pohja ©️ Adoptsii/Krawatorii
Kuva ©️ Miss OkamiMenneisyys
Osittainen Tietojen Kirjoitus © Miss Okami

Ennen Syntymää
Seikenin tarina alkoi siitä kun hänen äitinsä Ryūsei tapasi uroksen nimeltä Miguel. Kaksikko tapasi ensimmäistä kertaa nartun kotipihassa, Miguelin ollessa tyypillisesti narttu jahdissa. Ryūseillä oli ollut kauan halu karata ihmisten luota ja aloittaa uusi alku, jonka takia Miguelin tapaaminen antoi nartulle täydellisen mahdollisuuden toteuttaa unelmansa. Miguelin avulla Ryūsei onnistui selviämään luonnossa, sillä ei tyypillisenä kotikoirana osannut montakaan villikoirien taitoja, esim. metsästystä, itsepuolustusta ja suojan etsimistä. Ryūsei ei kuitenkaan osannut odottaa rakastuvansa urokseen, mutta niin kuitenkin kävi, sillä olihan kyseessä Miguel - uros, joka tiesi naaraat parhaiten. Ryūsein ja Miguelin matkan aikana, naaras tuli kantavaksi tuon pennuille ja nämä päättivät asettua Kogien reviirin rajamaille asumaan, minne Seiken sisaruksineen sitten syntyi.
Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Seiken_Pup
Seiken Pentuna
Pohja ©️ Vescor
Kuva ©️ Miss OkamiVarhaiselämä Ja Isän Koulutus
Kolmanneksi nuorimpana koko pesueesta ja keskimmäisenä naaraana syntynyt Seiken poikkesi heti sisaruksistaan: ei pelkästään erikoisen irokeesinsa tai vaaleamman värityksensä takia, mutta myös kokonsa takia. Seiken oli pennuista kaikista pienin, ja aluksi Ryūsei ja Miguel pelkäsivät toisen olevan alikehittynyt. Mutta Seikenin pienelle koolle ei loppujen lopuksi löytynyt syytä: tämä oli vaan luonnollisesti hyvin pieni. Seikenin vanhetessa parin kuukauden ikään, muu perhe näki myös että Seiken oli hyvin itsevarma ja utelias, iloinen ja tärkeimmiten täysin terve. Pienen kokonsa takia, Seiken oli todella heikko fyysisesti ja oli aina alakynnessä sisarustensa leikeissä. Varsikin kateellinen pikkuveli Kiri hyödynti tätä ja hyökkäsi useasti siskonsa kimppuun vain koska halusi helpon vastustajan itselleen. Isoveli Murasaki ei kuitenkaan innostunut heikomman sisaruksen kiusaamisesta ja siksi tämä alkoi suojelemaan sekä vahtimaan Seikeniä koko ajan, minkä tuloksena Seikenistä ja Murasakista tuli todella läheisiä. Kirin hyökytyksestä huolimatta, Seiken oli nuorena pentuna aina todella iloinen, leikkisä ja utelias. Murasaki pysyikin usein Seikenin kanssa, kun nuo olivat pieniä, mutta ajan myötä Murasaki alkoi viettää enemmän aikaa Fenixin kanssa, ja Seiken kasvoi läheisempi kahden siskonsa sekä äitinsä kanssa. Jo nuoressa iässä, Seiken tiesi että tulisi olemaan alakynnessä paljon kokonsa takia. Sen takia, Seiken, Murasakin kanssa, alkoi kouluttaa itseään nopeammaksi jo ennen kun Miguel alkoi virallisesti kouluttaa pentujaan. Seiken koulutti itsestään mahdollisimman nopean, koska nopeudella oli paljon hyötyä fyysisesti heikolle naaraalle - Seiken myös harjoitteli isänsä näyttämää Kieuseru Shōshitsu temppua ja onnistui lopulta suorittamaan sen virheettä. Koulutuksen aikana Seiken oli tehnyt valinnan että halusi elää loppuelämänsä Kogan ninjakoirana.

Kirin, Fenixin Ja Murasakin Välinen Tragedia
Pentujen ollessa puolivuotiaita, sattui sisarusten välillä yksi suurimmista kauheuksista... Ja Seiken oli ikävästi epäonnekas siinnä mielessä että näki kaiken. Kiri oli eräänä päivänä pyytänyt Fenixiä seuraamaan tätä joelle, koska halusi näyttää tälle jotain; Seiken oli sattumalta kuullut tämän, eikä luottanut kateellisen Kirin sanoihin ollenkaan, joten seurasi heitä joelle, piilotellen puunlatvoissa. Hyväsydämminen Fenix typerästi katsoi veteen, kuten Kiri oli kehottanut, milloin pikkuveli kaatoi Fenixin nopeasti virtaavaan jokeen. Kauhistuneena, Seiken luuli Fenixin hukkuneen, koska ei nähnyt veljensä palaavan pinnalle. Vihan ja shokin kyynelissa, Seiken olisi hyökännyt Kirin kimppuun siltä seisomalta, mutta tiesi ettei ollut tarpeeksi vahva - joten Seiken juoksi Murasakin luokse ja kertoi tapahtuneen tuolle. Murasaki raivostui ja lupasi Seikenille että hoitelisi asian omin hampain. Kirin saapuessa pesälle, Murasaki vihaisena kävi Kirin kimppuun ja antoi tuolle kunnon selkäsaunan. Sivusta katsova Seiken ei ollut koskaan nähnyt Murasakia niin vihaisena, kun tämä oli nyt, piestessään pikkuveljeä täysillä. Vaikka se tuntuikin väärältä, Seiken ei voinut olla nauttimatta pelosta, joka Kirin silmissä näkyi. Olihan pikkuveli sen ansainnut! Hän oli tuupannut Fenixin jokeen! Tappanut oman veljensä! Vaikka nartulla ei ollut paras käsitys oikeudenmukaisuudesta siihen aikaan, niin hän tiesi että perhettä ei koskaan petetty, ja Kiri sai luvan maksaa teoistaan. Murasaki jätti Kirin eloon, mutta vain koska halusi antaa veljelleen mahdollisuuden muuttua, mikä tympi Seikeniä hiukan aluksi. Hänen mielestään Kiri olisi ansainnut kuolla,koska hänen tekonsa oli niin kamala. Mutta mietittyään asiaa, narttu halusi Kirin myös muuttavan ja pyytävän anteeksi teostaan, sen sijaan että hän olisi tapettu. Kiri kuitenkin näytti, kuinka hirveä oikeasti oli, kävelemällä pois tyytyväisenä tekoihinsa. Siitä päivästä lähtien Seiken on vihannut Kiriä aivan täysin, kun ei tuo ottanut opikseen Murasakin selkäsaunasta, ja kaiken kukkuraksi kehui itseään siitä että oli 'hukuttanut' oman veljensä. Seiken menikin kertomaan asiasta oitis vanhemmilleen, mutta eivät nuo uskaltaneet uskoakkaan Seikenin tarinaa, mikä vaan ärsytti narttua enemmän. Kiri valheteli sitten vanhemmilleen, että Fenix oli vaan karannut perheen luota ja karhu oli hyökännyt tämän kimppuun, mikä selitti Murasakin antamat haavat. Murasaki, reiluna ja hyväsydämmisenä, ei uskaltanut tunnustaa vanhemmilleen että oli käynyt veljensä kimppuun, ja sitä Kiri käyttikin hyödykseen.

Viimeiset Päivät Perheen Luona
Seikenin ollessa kymmenen kuukautta vanha, hän ja Naranja olivat viimeisiä pentuja Ryūsein luona. Muut pennut olivat jo lähteneet omille teilleen, eikä Seiken tiennyt minne hänen sisaruksensa olivat lähteneet elämässä. Murasaki oli ainoa sisarus kenen aikeet ja olinpaikan Seiken tiesi - isoveli oli lähtenyt etsimään Fenixiä - mutta narttu ei ollut täysin varma, palaisiko Murasaki heidän luokseen. Myös Miguel oli jättänyt perhe-elämän taakseen, palaten Kogien luokse ja vanhoihin elämäntapoihin. Tästä Seiken oli hiukan katkeroitunut isälleen, koska hän ei olisi odottanut Miguelin jättävän omaa perhettään. Niin kuitenkin oli käynyt, eikä narttu miettinyt asiaa sen enempää. Isä oli tehnyt oman valintansa, eikä sitä voitu muuttaa mitenkään. Sitä paitsi, Seikenillä oli muutenkin isompia huolia: Ryūsei oli hiljattain paljastanut tyttärelleen olevansa todella sairas, ja että hänellä ei ollut kauaa jäljellä. Hän kertoi että aikoi lähteä pois jotta saisi mennä tuonpuoleiseen omassa rauhassaan, ilman syövän aiheuttamia sivu-oireita ja ilman aiheuttaen surua pennuille jos he palaisivat luolalle ja löytäisivät kuolleen emonsa. Seiken oli oppinut hillitsemään tunteitaan, muttei voinut olla itkemättä kun hänen äitinsä kertoi siitä miten tunsi menettävänsä kokoajan itseään ja tämän vähiten pahenevasta kivusta. Ryūsei pyysi, ettei Seiken kerro Naranjalle, Kirille tai Fenixelle jos noita enää näkee, koska hänen silmissä se pilaisi heidät. Seiken ymmärsi mitä hänen äitinsä tarkoitti Narajan suhteen, mutta Kiri tai Fenix eivät olleet Seikenin silmissä mitenkään tunne-herkkiä. Mutta tämä sanoi äidilleen ettei kertoisi, vaikka tiesi että hänen olisi pakko kertoa muille sisaruksille ennemmin tai myöhemmin. Emo pahoitteli lähtöään ja antoi hyvästelykseen suukon tyttärelleen. Seiken arvosti emonsa päätöstä, eikä lähtenyt tuota seuraamaan, vaan katsoi kun tuo hitaasti katosi tämän näkökentästä. Osa Kogista jo tiesi Seikenistä ja tämän sisaruksista, siksi emo luotti pentujensa olevan turvassa. Naranjan kysyessä äitistä, Seiken kyyneleitä pidätellen selitti että Ryūsei oli vaan kadonnut, koska ei halunnut kertoa totuutta pikkusiskolleen ihan vielä. Sitten kun tämä olisi vanhempi ja ymmärtäisi paremmin, Seiken lupasi itselleen että kertoisi Naranjalle totuuden.

Kogiin Liittyminen Ja Murasakin Paluu
Naranja ja Seiken menivät tapaamaan Kogien laumaa yhdessä, emon lähdön jälkeen. Vaikka Ryūsein kohtalo suretti Seikeniä vieläkin, tämä ei voinut olla olematta täysin innoissaan kun hän viimein pääsi liittymään Kogan ninjoihin: sehän oli ollut Seikenin unelma pikkupennusta asti. Yksi ensimmäisistä Kogista kehen Seiken tutustui, oli nimeltä Yosōu. Vanhempi naaras lupautui opettamaan Seikenille metsästystä samalla kun opetti Belle-nimistä lemmikkikoiraa. Yosōu oli Seikenin mielestä todella mukava, ja tämä opetteli parhaansa mukaan että pystyisi tyydyttämään opettajaansa. Seiken ja Yosōu lähenivät ystäviksi Seikenin koulutuksen aikana, ja he ovat nykyään hyviä ystäviä toistensa kanssa. Toisaalta, Yosōun toinen oppilas Belle oli Seikenin mielestä ärsyttävä, ja yrittikin olla näyttämättä tunteitaan ulkoisesti. Koko ajan Seiken piti rutiiniaan yllä ja harjoitutti itseään, niinkuin isä oli opettanut: hän ei halunnut että hänen kuntonsa tipahtaisi, koska se saattaisi olla hänelle kuolemaksi. Ennen pitkää, Murasaki palasi lauman keskuuteen, mistä Seiken oli täysin riemuissaan. Isoveli oli täysin kunnossa, mutta tuo oli muuttunut todella "kylmäksi ja kovaksi" kuin kivi, kokemustensa jälkeen. Seiken silti halasi tuota ja antoi kyyneliensä virrata, niin iloinen hän oli että sai taas olla veljensä kanssa. Aluksi Murasaki ei halunnut kertoa Seikenille mitä oli tapahtunut hänen ollessa poissa, mutta lopulta kertoi kaikki kokemuksensa taistelukoirana. Seikenistä tarina oli hirveä, mutta oli silti iloinen että Murasaki oli kunnossa - Seiken sen sijaan kertoi Murasakille mitä heidän äitille oli tapahtunut. Murasaki vain nyökkäsi, ja tämä valutti vain yhden kyyneleen, mutta sekin oli vain koska tuo oli niin pahoillaan kaikesta. Tunteellisen jälleennäkemisen jälkeen, sisarukset palasivat vanhoihin tapoihin, yhdessä harjoitellen ja opettaen toisilleen lisää Kogien elämäntavoista. He myös viettivät aikaa Kogan laumaan jääneiden sisaruksien kanssa, ja taas kerran Seikenin elämä vaikutti mukavalta... Vaikka hän olikin joutunut kokemaan paljon kauheutta jo niin nuoressa iässä.

Elämää Uusien Ystävien Kanssa
Seiken sopeutui hyvin Kogiin, ja Yosōun metsästyskoulutuksen ansiosta naaras ylenettiin viralliseksi metsästäjäksi. Narttu oli juuri täyttänyt vuoden, ja hän oli innoissaan että pääsi täyttämään omaa rooliaan laumassa. Seikenin rinnalla metsästäjiksi valmistautui useita yksivuotiaita Kogia, ja yksi uros sai Seikenin huomion täysin: hänen nimensä oli Ayakashi, ja hän ei ollut (ainakaan ulkopuolelta) kovin ystävällinen. Seiken oli liian ujo jutella Ayakashille aluksi, koska tällä oli aika pelottava ulkonäkö - uros oli syntynyt ilman nahkaa kuonon ja leukojen päällä, minkä takia useat väittivät että hän näytti aivan demonikoira Kurokagelta. Mutta Seiken piti salaa urosta silmällä, ja lopulta rohkeutui juttelemaan toiselle. Ayakashi ei aluksi ymmärtänyt Seikenin ystävällisyyttä tuota kohtaan, sillä urosta oli hyljitty koko elämänsä aikana tämän ulkonäön takia. Hän ei ollut koskaan kokenut kenenkään muun paitsi äitinsä rakkautta, miksi tämä aluksi ei suostunut olemaan Seikenin kanssa. Mutta lopulta kaksikko lämpeni toisilleen ja Ayakashista tuli Seikenin paras ystävä. Ayakashi avautui toiselle pimeästä menneisyydestään, ja kuinka hänet oli alunperin heitetty pois perheestään ulkonäkönsä takia mutta miten Arashi oli reilusti ottanut hänet takaisin laumaan, missä häntä oli silti kiusattu. Seiken myös kertoi omasta menneisyydestään, mistä hän ei ollut ennen puhunutkaan. Kaksikosta tuli metsästyspari, ja he työskentelevät aina yhdessä, mikä tuo Seikenille iloa asua Kogien luona. Hän myös tutustui Tamashi nimiseen Kogaan, kuka liittyi hänen ja Ayakashin ystävyysrinkiin, koska he olivat kaikki nuoremman puolisia metsästäjiä.


Taistelutekniikat

Kieuseru Shōshitsu - Kogan ninjaklaanin "katoamistemppu". Liikkeessä liikutaan niin nopeasti, että sen käyttäjä näyttää katoavan hetkellisesti ja ilmaantuvan eri paikassa kuin ennen. Oppi liikkeen alunperin isältään ja täydensi sen itse.
Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi tekniikan nähdessään Ayakashin käyttävän sitä Iga-koiraan, ja opetti liikkeen itselleen.


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Miguel
Äiti: Ryūsei †
Veljet: Schädel, Fenix, Escapio, Murasaki, Agres & Kiri
Siskot: Angela & Naranja
Täti: Tenga
Setä: Tentai

Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Seiken_Fam
Seiken Sisarustensa Kanssa
Pohja ©️ Firewolf-Anime
Kuva ©️ Miss OkamiPuoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Seiken ikävöi äitiään Ryūseita kovasti, ja jos sattuu olemaan yksin, saattaa usein itkeä tämän kohtaloa.
- Migueliin tämä törmäilee aina silloin tällöin klaanissa, mutta he eivät enään juttele niin paljon kuin ennen. Isän lähtö teki hänestä Seikenin silmissä kaukaisen hahmon, eikä narttu enään nää urosta "isänään". Tosin, narttu vieläkin rakastaa toista.
- Vaikka Seikenillä on läheiset välit kaikkien sisarustensa kanssa, niin Murasaki on Seikenille "tärkein" sisarus, koska he pärjäävät erinomaisesti keskenään. Hän kertoo isoveljelleen kaiken ja luottaa tuohon sataprosenttisesti.
- Kiri on ainoa sisaruksista ketä Seiken ei enään täysin rakasta. Tämän teko jätti ikuisen epäilyksen nartun mieleen, eikä tämä pysty enään katsomaan veljeään ilman tuntematta vihaa.
- Siskoihinsa, Naranjaan ja Angelaan, Seiken on luonut myös lujan sisarussiteen. Vaikka Seiken pärjääkin parhaiten Murasakin kanssa, niin hänestä on mukava että hänellä on myös kaksi siskoa kenelle jutella "tyttöjen jutuista", mitä Murasaki ei välttämättä ymmärtäisi.
- Arashi on Seikenin idoli: nuori narttu ihailee Arashin jotajakykyjä ja karismaa, ja haluaisi jonain päivänä olla tämän luottosoturi.
- Vaikka Seiken pärjää kaikkien Kogien kanssa hyvin, niin Yosōu on hänelle hyvin tärkeä laumatoveri. Toinen on opettanut Seikenille metsästystä ja he ovat hyviä ystäviä. Yosōun toinen oppilas, lemmikkikoira Belle kuitenkin käy Seikenin hermoille hyvin usein.
- Ayakashi ja Tamashi ovat Seikenin kavereita, ja he yleensä toimivat yhdessä metsästäessään, Yosōun rinnalla. Seiken suhtautuu kaksikkoon rennosti ja näkee heidät parhaina ystävinään laumassa, koska he ovat samanikäisiä.
- Kasvatuksensa takia, Seiken on oppinut vihaamaan Igan Shinobeja eikä toivo minkäänlaista kontaktia toiseen ninjaklaaniin.

Muuta
Miss Okami teki kyllä hienoa työtä tämän hahmon suhteen, ihastuin tähän neitokaiseen jo ensisilmäykseltä!!! Very Happy Hahmon ulkonäkö sekä luonne ovat todella kiehtovia, ja en malta odottaa nähdä mitä pelin tulevaisuus tuo tälle neidille :3 Suunnittelen myös ottavani tämän nuorukaisen siskon Angelan pelattavakseni ^_^ Ayakashi olisi taas Seikenin ensirakkaus, ja kaksikon välille varmaan syntyisi jokin "Kaunotar Ja Hirviö" - tapainen suhde Wink Ayakashista kuva, laitan uroksen hahmopörssiin heti kun kerkeän, mutta ei tarvitse odotella. Jos hahmon haluaa joku jo nyt, niin laittakaa vaan viestiä x)

Pelaaja
Shiomi

Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Seiken_Sprite


Miss Okamin Kirjoittama, Alkuperäinen Esittely ^_^:
 


Seiken ©️ Miss Okami
Kuvapohjat ©️ Omistajansa
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi/Miss Okami
Alkuperäiset Tiedot ©️ Miss Okami
Tietojen Osittainen Uudelleenkirjoitus ©️ Shiomi


_________________
Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Seiken - Kaunis, Nopea Ja Opportunistinen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: