Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Empty
ViestiAihe: Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi   Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi EmptyKe Toukokuu 31, 2017 1:27 am

Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Yuri_Title


Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Yuri
Kuva © Shiomi


Teemamusiikki
Hurricane Bomb, Hayato Gokudera – Katekyo Hitman Reborn!

Nimi
Yuri

Japaniksi
百合

Nimen merkitys
Liljankukka (Japanista)
Maanviljelijä (Venäjästä)

Nimen alkuperä
Yuri sai nimensä koska toinen hänen omistajistaan oli Venäläinen ja toinen Japanilainen; Yuri voi olla sekä Japanilainen että Venäläinen nimi, mikä oli omistajaparin mielestä luova idea nimetä koira omistajiensa kotimaiden perusteella

Kutsumanimi
Yuri

Ääntäminen
Juri

Muut Nimet
Hemmoteltu Rääpäle

Synnyinpaikka
Moskova, Venäjä

Motto
”Vain parhaat selviävät tässä maailmassa. Älä siis tule lähelleni koska lyhennät elinkaartani.”

Ikä
2½ Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Biseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Saksanpaimenkoira

Liittouma
Entiset omistajat, Kurokagen Lauma

Lauma
Kurokagen Lauma

Asema
Rivisotilas


Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Yuri
Pohja ©️ Kipine
Kuva ©️ ShiomiUlkonäkö
Yurin väritys on virheellinen Saksanpaimenkoirille, eikä sitä uskoisi värinsä takia puhdasveriseksi Sakemanniksi. Uroksen karva on väriltään kermanvaalea, tai "champagne", ja tämä vaalea väritys värittää suurimman osan Yurista. Tällä on sävyä tummempia merkintöjä kasvoissa, selässä ja hännässä; merkinnät ovat samanmuotoisia kuin Seeffereillä yleensä, kuten satulakuvio selässä, värillinen kuono, niska ja hännän yläpuoli. Yurin silmät ovat kirkkaansiniset, ja niitä korostaa tavallista ohuemman näköiset, pikimustat silmäkuviot. Yuri on hoikka, mikä saattaa usein tuottaa ongelmia taisteluissa, kun tämän luut voi murtaa helposti pienen lihasmassan takia. Mutta Yurin ärhäkkyys ja ylpeys eivät usein anna vastustajalle mahdollisuutta siihen. Saksanpaimenkoirien tavalla, uroksella on terävät piirteet, kuten pystyt korvat, pitkä kuono ja häntä; koiran karva on tavallisen lyhytkarvaisen Saksanpaimenkoiran turkkia hitusen pitempää ja pehmeämpää. Yurin rakenne myös poikkeaa tavan Saksanpaimenkoirasta, koska hiukan alaspäin kaltevan selän sijasta, Yuri on melko tasapainoinen yltä päältä. Uros on myös yksi rotunsa pienemmistä edustajista, 62cm säkäkorkeudeltaan ja painoltaan 28kg (melko alipainoinen siromman rakenteensa ja niukan ruuan takia).

Luonne
Itsekäs ja ylpeä Yuri on kova ärsyyntymään ja loukkaantumaan helposti sekä aloittamaan riitaa pienimmistäkin syistä. Hän on koko elämänsä aikana vaan ajatellut itseään, elänyt oman maailmansa keskipisteenä ja luonut kuvan siitä että hän on kaikessa paras. Sen takia hän haluaa että häntä kunnioitetaan, eikä katsota pitkin nenänvartta. Hänellä ei ole minkäänlaisia käytöstapoja, hän ei välitä muista, ja tekee sen hyvin selväksi että hän on parempi kun kaikki - esimerkiksi kun hän kulkee Kurokagen orjien ohitse, tämä nyrpistelee nenäänsä ja naureskelee itsekseen miten mahtava tämä on. Yurin luonne tosin saa sen hankaluuksiin usein, eikä turpasauna ohikulkevalta upseerilta tai ryhmänjohtajalta ole mitenkään harvinaista. Uros usein antaa oman mielipiteensä asioissa, ja on joskus liiankin rehellinen muita kohtaan, puhuen hyvin yleisesti pelkästään tiuskimalla. Yurin luonnepiirteisiin kuuluu myös laiskuus: tämä ei juurikaan haluaisi tehdä paljoa mitään, eikä halua kantaa vastuuta mistään - paitsi tappelemisesta ja joskus jopa tappamisesta Yuri pitää. Mutta tämän ärsyttävän ja vätysmäisen lunonteen alla piilee uskomatonta potentiaalia: mielenlujuutta ja päättäväisyyttä riittää Yurissa, mikä tekee tästä hyvin itsevarman ja rohkean. Kaikki toimivat positiivisena taisteluissa ja ihan vaan silloin kun pitäisi saada oma mielipide ilmoille. Yuri ei osaa rakastaa, kun urosta on hyljitty ja se on oppinut elämään yksin, mutta ehkä vanhempana tämä saattaisi unohtaa lapsellisuutensa ja oppia elämään asianmukaisesti. Nyt kuitenkin Yuri hormoonipäissään tekee mitä lystää, ottaen käskyjä vaan Kurokagelta.

Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Yuratchka

Pohja ©️ Zjärie
Kuva ©️ ShiomiMenneisyys

Syntymä
Yuri syntyi kahdelle näyttelykoiralle Moskovassa, ja oli pentueensa pettymys. Eri tavalla kuin viiden muun sisaruksen, Yurin väritykseen oli tullut geenimutaatio, ja tämä oli kermanvaalea väriltään; tämä nähdään virheenä Saksanpaimenkoirien rotumääritelmässä joten kasvattajat alkoivat hylkiä nuorinta Yuria heti alusta lähtien, koska tiesivät etteivät voineet ilomoittaa pentua näyttelyihin. Yurin äiti tajusi myös ettei nuorin poika ollut täydellinen rodunsa edustaja, minkä takia tämä ei huomionut pentuaan niin paljon kuin viittä muuta. Narttu oli ylpeä siitä miten oli lähes täydellinen näyttelykoira, ja häntä hävetti että oli synnyttänyt pennun joka ei vastannut kirjojen sääntöjä. Tästä syystä Yurista kasvoi kylmempi kuin muista sisaruksistaan, sillä on pienestä pitäen saanut syytöksiä niskaansa ja oppinut väärin ettei rakkautta ole olemassakaan. Yurin erikoisen värityksen takia, kasvattajat laittoivat uroksen myyntiin yli puolet halvemmalla kuin tämän geneettisen potentiaalin ja suvun 'puhtauden' oikean arvon - Kukaan ei ollut kiinnostunut pennusta jos se ei kelvannut näyttelykoiraksi. Yurin onni kuitenkin kääntyi kun eräs nuoripari löysi myynti-ilmoituksen: Japanilainen Nanako Mizutani ja Venäläinen Alec Koalev olivat juuri menneet naimisiin, ja halusivat tulevan lapsen lisäksi myös koiran uuteen perheeseensä. Kaksikon mielestä oli väärin että pentua kaupattiin halvemmalla pelkän värivirheen takia, mutta Alec näki sen positiivisena mahdollisuutena; Nanako ja Alec ostivat vaalean pennun ja nimesivät tämän Yuriksi, koska heidän mielestä oli hauska sattuma että Yuri oli Japanilainen sekä Venäläinen nimi. Yuri ei osoittanut minkäänlaista ikävää perhettään kohtaan eikä vitkastellut ollenkaan kun pentu tuotiin uuteen kotiin. Alec ja Nanako olivat iloisia siitä että koira asettui uuteen kotiin ja oppi sisäsiistiksi nopeasti, minkä perusteella he päättelivät että Yuria olisi helppo kouluttaa. Kuinka väärässä he olivatkaan.

Maailman Hankalin Koira
Yuri todisti pariskunnalle olevansa hankala, vastaanpaneva ja epäkuulias nuorukainen pari viikkoa pennun oston jälkeen. Uros halusi koko ajan tehdä vaan oman mielen mukaan, eikä hän halunnut olla ihmisten mieliksi. Yuria oli mahdoton kouluttaa, se ei pysynyt hiljaa vaan herätti kaikki naapurit haukunnallaan keskellä yötä eikä tämä myöskään pysynyt hihnassa vaam karkaili koko ajan. Tämä oli suuri ongelma Nanakolle, kun hän oli raskaana, eikä edes armeijan käynyt Alec saanut pidettyä koiraa aisoissa. Lopulta he päättivät antaa periksi ja laittoivat Yurin asumaan takapihalle, koirankoppiin, missä koira olisi ainakin poissa tieltä. Yuria ei haitannut; saipahan hän olla rauhassa omissa oloissaan. Alec ja Nanako olivat huolissaan, sillä heidän lapsensa tulisi syntymään pian, ja he eivät halunneet laittaa vauvaa vaaraan Yurin ympärillä - heidän ainoa vaihtoehto oli etsiä Yurille uusi omistaja. Puolivuotias koira kuuli omistajiensa puhuvan myynti-ilmoituksesta, ja Yuri tajusi heti että he halusivat eroon koirasta. Joten Yuri teki heille suuren palveluksen, ja loikkasi itse aidan yli, paeten luontoon. Hän ei halunnut olla enään ihmisten kanssa missään tekemisissä, koska ei halunnut olla komennettavana koko ajan. Yuri halusi itselleen vapautta, ja matkusti kauas, Siperian karulle tundralle.

Villikoirana Venäjällä
Ei ollut suurikaan ihme etteivät Alec ja Nanako lähteneet Yurin perään sen jälkeen kun koira karkasi villiin Siperiaan. Eikä se olisi voinut Yuria vähempää kiinnostaa: hän oli vapaa, ja iloinen. Kuusi kuukautta vanha pentu oli elementissään luonnossa, ja opetti itselleen selviytymisen perusasiat, kuten metsästyksen, kalastuksen, suojan sekä veden löytämisen, ja jopa itsepuolustusta. Hän rakasti uutta elämäänsä, ja tarpoi vaan kauemmas Itään. Hän vaelteli yksikseen seuraavat kuusi kuukautta, vältellen muita koiria, kunnes hän viimein pääsi mantereen reunalle ja pääsi pieneen satamakaupunkiin. Siellä hän tapasi vanhan Irlanninsusikoiran, joka kysyi Yurilta että oliko tämä yksi Sahalinin saarella koulutetuista sotakoirista. Yuri vastasi kiletävästi, mutta halusi tietää lisää. Vanhus selitti että Venäjällä oli armeijan kouluttama Saksanpaimenkoirista koostuva sotajoukko, joka majaili Sahalinin saarella. Yuri tietysti halusi soturiksi ja lähti uimaan meren yli - yö oli kuitenkin pimeä, joten Yuri eksyi matkallaan ja ajautui Hokkaidon saarelle Sahalinin sijasta. Tietenkään Yuri ei sitä tiennyt vielä siinnä vaiheessa.

Hokkaido
Yuri vaelteli Hokkaidolla, etsien Venäjän Sotakoiria, muttei löytänyt yhtäkään. Kysyessään neuvoa paikallisilta, hän sai kuulla että olikin Japanin Hokkaidolla, eikä Sahalinilla. Hän sai myös tietää että Ohun villikoirat olivat lyöneet sotakoirat, ketkä olivat nyt palanneet Venäjälle. Yuria ärsytti, koska hän ei halunnut uida koko matkaa takaisin, ja päätti jättää sotakoiriin liittymisen sikseen. Sen sijaan Yuri asettui Hokkaidolle asumaan, missä hän sai olla rauhassa seuraavat kaksi kuukautta. Sitten, eräänä iltana ollessaan kävelyllä, Sakemanni törmäsi ilkeän näköiseen koirajoukkoon. Koirat olivat Kurokagen alaisia ja yrittivät saada Yuria liittymään. Nuori uros kieltäytyi, koska eli vieläkin siinnä uskossa että häntä ei kukaan komentanut, mutta Kurokagen lähettämä jengi ei ottanut kieltäytymistä vastaukseksi, ja repivät Yurin mukanaan, raahaten tätä niskasta koko matkan takaisin Gajyoulle.

Kurokagen Riveissä
Vitkastelemisesta Yuri pantiin heti Orjien joukkoon, ja tämä sai tehtäväkseen raataa yötä päivää ilman ruokaa. Tämä oli hirveintä nöyrytystä mitä Yuri oli koskaan kokenut, ja alkoikin siitä syystä haastaa riitaa ja vaatia ylennystä, tai hän lähtisi laumasta. Aluksi kukaan ei kuunnellut, mutta Yuri alkoi suutuksissaan tappaa muita laumalaisia, ja jätti jälkeensä pahasti raadeltuja orjia ja rivisotilaita. Nähdessään miten paljon tuhoa noin nuori koira osasi tehdä, Kurokage kiinnostui ja ylensi tämän rivisotilaaksi. Yuri oli iloinen ettei ollut enään osa pohjasakkia, ja myös iloinen ettei häntä ollut ylennetty rivisotilasta ylemmäksi, koska hän ei olisi halunnut ryhmänjohtajan vastuuta niskoilleen. Yuri on elänyt viimeiset 4 kuukautta Kurokagen alaisuudessa, missä hän on tyytyväinen ainakin toistaiseksi. Hän on Kurayami-ryhmänjohtajan alaisuudessa, ja nelivuotiaalla pystykorvalla on hermot kireellä nuoren sakemannin kanssa jatkuvasta tappelemisesta.

Taistelutekniikat

Ei osaa mitään, ehkä saattaisi oppia jotain jos joku jaksaa opettaa, ja jos Yuri jaksaa oppia.


          Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Yuri2_11

Kuva © Miss Okami

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: NFR Victor X
Äiti: Shaforostov's Tamara II
Sisarukset: Viisi tuntematonta

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Ei kunnioita ketään paitsi itseään. Kurokagea lukuunottamatta tietysti, mutta vaan sen takia että on pakko.
- Ryhmänjohtajaansa Kurayamiin Yuri suhtautuu lapsellisesti, kinaten tämän kanssa joka asiasta. Mutta epäkunnioituksestaan huolimatta hän silti puhuttelee ryhmänjohtajalleen "Kurayami-Senpai" arvonimellä.
- Kohtelee lauman orjia kuin roskaa, kävellen nokka pystyssä heidän ylitse.
- Omaa perhettään kohtaan Yuri tuntee katkeruutta ja vihaa, koska häntä hyljeksittiin väärien geenien takia.
- Omistajaparista hän ei pidä syistä joita hän ei ihan tarkkaan tiedä itsekkään. Ehkä he vain ärsyttivät Yuria.
- Ohun koirat Yuri näkee liittoutumiensa takia verivihollisinaan.

Triviaa
- Yurin nimi ja turkinväri on peritty Yuri!!! On Icen Yuri Plisetskyltä, kuka on 16 vuotias Venäläinen taitoluistelija. Tämän hahmon isä, NFR Victor on myös viittaus saman sarjan Victor Nikiforov nimiseen hahmoon.
- Yurin ohuet, pikimustat silmäkuviot on taas peritty Kuroko No Basketin Ryouta Kiseltä.
- Tälle hahmolle on kaksi tietä tulevaisuudessa: joko jatkaa Kurokagen alaisena, tai tajuta mitä oikeus on oikeasti ja liittyä Ohuun (ehkä jonkun Ohulaisen opetuksesta).

Pelaaja
Shiomi

Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Yuri_Sprite

Yuri ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Omistajansa
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Kuvat ©️ Shiomi + Miss Okami
Tiedot ©️ Shiomi


_________________
Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku
Viimeinen muokkaaja, Shiomi pvm Ke Toukokuu 31, 2017 6:25 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Yuri - Oman Maailmansa Nirppanokkainen Prinssi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: