Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kaede *kesken*

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ElCamino

avatar

Viestien lukumäärä : 79
Join date : 31.07.2016

ViestiAihe: Kaede *kesken*   La Toukokuu 06, 2017 11:15 pm

KaedeNimi - Kaede

Ikä - 18

Sukupuoli - Uros

Rotu - Kishu Inu

Seksuaalinen suuntautuminen - Hetero

Liittouma - Igan shinobit

Asema laumassa - Strategi

Motto - "Sisus on verta mutta luonto on rautaa"


》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

OMINAISUUDET

Taito 》●●●●○

Voima 》●●○○○

Nopeus 》●●●●●

Ketteryys 》●●●●○

Kestävyys 》●●●○○

Älykkyys 》●●●●●

Refleksit 》●●●●○

Karisma 》●●○○○

Kivunsietokyky 》●●●●○

Puruvoima 》●●●○○

Tekniikat 》●●●●○

Puissa hyppely 》●●●●●

Metsästystaito 》●●●○○

Uimataito 》●●●○○

Vaarallisuus 》●●●●○

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

AISTIT

Haju 》●●●●○

Näkö 》●●●○○

Kuulo 》●●●○○

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

ULKONÄKÖSäkäkorkeus 》58cm

Paino 》24kg

Väritys 》Valkoinen

Silmien väri 》Punaiset

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Kaede on kertakaikkiaan yksi rotunsa valioyksilöitä; uros on ruumiiltaan juuri sellainen kuin rotumääritelmän mukaisen Kishun kuuluukin. Herra on tiivisrakenteinen, mutta silti lihaksikas. Luusto on hyvää ja vahvaa jonka ansiosta Kaede on käynyt läpi monet sodat rasittamatta kuitenkaan itseään liialti. Jalat ovat vahvat ja ruumiin takaosa on erittäin hyvässä kunnossa. Tämä mahdollistaa mm. korkeat ja pitkät hypyt, hyvän tasapainon ja hyvän juoksuvauhdin. Turkki on valkoinen, sillä valitettavasti Kaedelle ei ole osunut geenilotossa sen isän puolen suvussa kulkevaa mustaa turkkia.

Kun Kaeden näkee ensikertaa, niin useimpien huomio kiinnittyy aluksi sen punaisiin silmiin. Aikansa noita tutkittuaan moni on tullut huomanneeksi kuinka arvokkaan näköinen ja oloinen Kaede onkaan. Kasvoilla on yleensä tyyni ja rauhallinen - ehkä jopa rauhoittava katse. Katseessa on myös lempeyttä, mutta silti samaan aikaan jotakin kylmää ja karua.


》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

"Mieli tulta katse jäätä"》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》


L U O N N E

Kaede on se uros, joka on helppo saada ärsyntyymään, mutta vaikea saada oikeasti suutuksiin. Uros saattaa vaikuttaa toisinaan jopa ilkeältä tai koppavalta, mutta vanha herra omistaa silti pohjimmiltaan kiltin luonteen ja vahvan oikeudentunnon. Kaede voi sisäisesti pahoin (ilmenee mm. ahdistuksena sekä silloin tällöin paniikkikohtauksina), ja vaikka tämä pyrkiikin piilottamaan sitä muilta, niin lauman keskuudessa asiat Kaeden menneisyyden tapahtumista ovat hyvin lähes jokaisen tiedossa. Puolison, ystävien ja vanhempien menetys on jättänyt syvät arvet vanhuksen mieleen. Uros ei tahdo enää menettää itselleen yhtäkään tärkeää henkilöä, ja tuosta syystä tämä pyrkii olemaan hankkimatta uusia yhtäviä. Uros viihtyy parhaiten yksikseen. Se onkin igojen riveissä nykypäivinä vain kostaakseen rakkaidensa puolesta.

Kaede antaa helposti itsestään jopa hieman ylimielisen kuvan muille, kun vanha herra on niin hiljainen ja muutenkin juro ja tuimakatseinen.

Kaede tunnetaan lauman keskuudessa ankarana erityisesti nuoria kohtaan. Uros on esimerkiksi pari kertaa hakeutunut taisteluun nuorempiaan vastaan testatakseen näiden taistelutaitoja. Kaede tekee sen kuitenkin vain siksi että voi hieman valmentaa nuoria sotia varten. Vanhus ei ehkä ole laumassa kovinkaan pidetyssä asemassa, mutta jokatapauksessa lähes kaikki kunnioittavat vanhaa ja kokenutta urosta.

Kaeden nimi tunnetaan myös lauman ulkopuolella. Jotkut ohulaisista saattavat tietää tämän nimeltä sekä näöltä, mutta erityisesti Kogien keskuudessa monet tunnistavat Kaeden eteväksi ja pelottomaksi taistelijaksi.

Aina Kaede ei kuitenkaan ole ollut samanlainen kärttyinen vanha ukko kuin nykyään; nuorempana uros oli hyvinkin eloisa ja ystävällinen. Joskin Kaede on koko ikänsä ollut hieman ujohko tapaus, ja tuota piirrettä uros yrittääkin useimmiten peitellä kovan ulkokuoren avulla.  Kaeden menneisyyden tapahtumien johdosta tuosta on kuitenkin tullut kärttyisä ja ehkä jopa hieman erakkomainenkin sotakenttien konkari.

Vuosien palveleminen Akamen rinnalla on jättänyt jälkensä myös Kaeden mieleen. Akamen rinnalla palvellessaan uros sai nähdä millaisia petoja Kogakoirat olivat. Kaede on aina vihannut Kogakoiria syvästi ja tulee todennäköisesti myös aina vihaamaan.

Vaikka uros palveleekin nykyään Shionin riveissä, niin arvostus ja kunnioitus Akamea kohtaan ei ole missään vaiheessa kadonnut. Kaede ei kuitenkaan voi ymmärtää kuinka Akame pystyy elämään kogien kanssa ilman ongelmia, kun ottaa huomioon mitä kaikkea Akame on saanut Kogien käsissä aikoinaan kokea.

Taistelukentällä vanha herra on kuin kotonaan. Sitä ei häiritse taistelun keskellä juuri mikään - päinvastoin - uros jopa nauttii siitä kun saa sulkea kaiken muun pois mielestä ja vain antaa aistien viedä mukanaan. Urosta ei voi juurinaan häiritä taistelun aikana; se on jo nähnyt niin monet sodat ja käynyt läpi lukuisia taisteluita ja sitä vastaan on yritetty jos jonkin näköisiä häirintätaktiikoita. Sanottakoon nyt vielä että Kaede melkein rakastaa tappamista - erityisesti kogien tappamista.

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

M E N N E I S Y Y S

Kaeden suku on hyvin maineikas suku igojen keskuudessa: suku periytyy suoraan legendaarisesta Kumasta, mustasta igasta joka palveli yhtä kaikkien aikojen kuuluisinta Igaa, Ozarua uskollisesti aina katkeraan loppuun saakka.

S Y N T Y M I N E N

Lähes 20vuotta sitten musta ja komea igastrategi Kemi tutustui sievään iganarttuun Geneveen. Kaksikko rakastui toisiinsa janlähes kaksi vuotta he yrittivät saada pentuja, mutta ilman tulosta. Kolme raskautta päättyivät keskenmenoon, mutta lopulta, neljäs kerta onnistui. Geneve synnytti kolme tervettä pentua. Isä Kemi ei kuitenkaan ollut tyytyväinen, sillä pentueen ainut uros oli valkoturkkinen. Kemi raivosi Genevelle siitä kuinka uroksen sukuun ei ollut ikinä syntynyt vaaleaturkkisia pentuja, kaikki olivat väritykseltään mustia.

Muutaman viikon kuluessa Kemi kuitenkin oppi hyväksymään myös valkoturkkisen uroksen. Valkoturkkinen sai nimekseen Kaede ja mustaturkkiset nartut nimettiin Ayalaksi sekä Amaterasuksi. Samoihin aikoihin myös lauman johtaja, Ozarun suvusta, sai pojan ja se nimettiin Akameksi. Kaede ja Akame ystävystyivät nopeasti ja he tekivät kaiken yhdessä. Kun pentujen koulutus ninjoiksi aloitettiin, niin pentujen joukosta erottuivat selkeästi kaksi lahjakkainta: Akame ja Kaede. Shinobitaitojen ohella kummallekkin opetettiin myös erityistaitoja. Johtajan poikana ja Ozarun jälkeläisenä Akamelle opetettiin johtamistaitoja ja Kaede laitettiin opiskelemaan sodankäyntiä. Kaedelle opetettiin esimerkiksi erilaisia strategioita ja Kaede osoittautukuin nopeaksi oppijaksi. Hyvin pienestä pitäen Kaeden isä Kemi opetti lapsensa vihaamaan Kogakoiria. Kaede ei kuitenkaan vielä pienenä osannut vihata ketään, edes Kogia, vaikka tiesikin heidän olevan vihollisia.

N U O R U U S

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Taistelutekniikat

Kaede on kokenut soturi ja se ei todellakaan pelkää ottaa vastaan kovempiakakaan iskuja saadakseen vaihtaa muutaman takaisin. Kaede pärjäisi varmasti hyvin myös ilman erilaisia taistelutekniikoita, mutta nämä huippuunsa treenatut tekniikat tekevät uroksesta todella vaikean vastustajan. Kaede osaa siis tekniikkansa vuosikausien kokemuksen ja treenauksen vuoksi lähes täydellisesti. Kaedelle käy taistelussa oikein hyvin sekä hyökkäys-, että puolustusasema. Vanha herra ei ehkä ole enää samanlaisessa kunnossa kuin parhaimpina vuosinaan, mutta kovan kuntonsa, kokemuksensa, sekä periksiantamattoman, suorastaan rautaisen luonteensa vuoksi vanhus kykenee varmasti antamaan kenelle vain kovan vastuksen. Uros on myös etevä käyttämään erilaisia aseita kuten sirppejä ja pieniä katanoita, ja saadessaan tälläisen käsiinsä voi jälki olla hyvinkin tuhoisaa

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

Kuchu sappo

Raikaken

Rasenshuisha

Kaiten Jigoku

Neji ki

Zanzo sanbushin

Ishi ashishi 》Kaeden oma tekniikka. Tekniikassa on päämääränä saada aluksi vastustaja aliarvioimaan hyökkääjää; hyökkääjä syöksyy vastustajaa kohti suoraan edestäpäin, ja juuri osumaetäisyydellä hyökkääjä läimäisee vastustajaa tassuillaan tai kallollaan kovalla voimalla leukoihin. Kaeden tiedetään onnistuneen jopa murtamaan muutaman koiran leukoja tällä tekniikalla. Yleensä vastustaja kuitenkin vain iskeytyy kovalla vauhdilla maahan. Iskua on vaikea ennakoida, sillä todella moni aliarvioi hyökkääjää tämän tullessa kohti suoraan edestä.

Koshu kei

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kaede *kesken*
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: