Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Araigneé - Tunteeton kulkija

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Araigneé - Tunteeton kulkija Empty
ViestiAihe: Araigneé - Tunteeton kulkija   Araigneé - Tunteeton kulkija EmptyPe Toukokuu 05, 2017 10:45 am

Araigneé - Tunteeton kulkija Araign10
PERUSTIEDOT

Nimi: Araigneé
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on ranskaa ja tarkoitta suomeksi ”hämähäkkiä”
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 9-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Dae
Lauma: Laumaton (epävirallinen Kurokagen lauman jäsen vielä)
Asema: Ei ole
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti:
? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Dae
Entiset puolisot: Nimetön koira
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Beaucenpaimenkoira
Säkäkorkeus: 68cm
Paino: 30kg
Turkinväri: Tumman sinisenharmaa pohja. Tummempaa harmaata suupielissä, ”kauluksena”, rintakehässä ja kokonaan kaikissa tassuissa. Naaras on jo iäkäs, mutta on säästynyt turkin harmaantumiselta toistaiseksi.
Silmienväri: Kirkkaan keltaiset
Erikoisominaisuus: Myrkylliset kynnet. Myrkky ei ole tappavaa, mutta aiheuttaa lihassärkyä kohteelle.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ***
Karisma **
Nopeus ****
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky ****
Ketteryys ****
Refleksit ****
Tekniikat *
Vaarallisuus ****
Puissa hyppely *
Metsästystaito *****
Uimataito *

Aistit
Näkö ****
Kuulo ***
Haju ***

LUONNE

Araigneé on todella kylmä luonteeltaan ja ei osoita mielialaansa ulospäin. Hänen luonteen vuoksi naaraalla ei voi olla ystäviä, mutta liittolaisia kyllä. Heitä naaras kohtelee huonosti ja voi, jopa pitää tiellään. Naaras voi siis helposti jättää liittolaisensa taakseen, jos he eivät häntä miellytä taikka pysy naaraan nopeudessa mukana.

Araigneé on taisteluissa ketterä ja ei ole valikoiva tappojen suhteen. Hän hyökkää sen kimppuun, minkä kimppuun haluaa. Jos hän pääsisi laumaan niin hän olisi lojaali vain johtajalle ja osaisi totella häntä - ainakin jonkin aikaa. Hänellä on taitoja ammattitappajaksi tai vakoojaksi. Naarasta voisi tulla helposti laumalle petturi, koska hän on tottunut vapauteen ja on oppinut nauttimaan siitä.

SUHTEET

Dae: Araigneén puoliso. Araigneé välittää Daesta todella paljon. Araigneé ei koskaan haluaisi eroon Daesta. Araigneé pelkää, että jos hän eroaisi Daesta, hän menettäisi lopullisesti luoton muihin.

Lilith: Araigneén tuttu. Araigneé tajusi, että Lilith ei kovin pidä hänestä.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Araigneé syntyi ranskalaiseen huonomaineiseen löytökotiin. Löytökodissa työntekijät eivät piitanneet koirien tekemisistä paljon, joten kaikki koirat olivat samassa häkissä. Areigneé ei tuntenut isäänsä, joten naaras eli äitinsä kanssa muiden tuntemattomien koirien seassa. Muut koirat olivat todella töykeitä Areigneén äitiä kohtaan, ja hän koki myös muiden koirien väkivaltaa. Areigneé ei voinut, kun vain katsoa vierestä, kun hänen äitiään pahoinpideltiin. Araigneé oli kahden kuukauden ikäinen, kun hänen äitinsä kuoli vammoihinsa. Naarasta tuli orpo ja hänet siirrettiin aikuisten seasta toiseen häkkiin.

Araigneé oli kolmen kuukauden ikäinen, kun löytökotiin saapui egyptiläinen perhe. He eivät pitäneet siitä, kuinka löytökodissa huolehdittiin koirista, joten perhe meinasi lähteä uhaten valituksella. Perheen tytär huomasikin Araigneén yksin häkissä ja halusi pennun itselleen. Tyttären vanhemmat huomasivat myös pennun ja suostuivat ottamaan sen mukaan. Areigneé ei osoittanut minkäänlaista iloa, kun hänet otettiin häkistä. Perhe ei silti ihmetellyt pennun reaktiota, koska olihan naaras elänyt huonoissa oloissa.

Araigneé saapui seuraavana päivänä Egyptiin pitkän lennon jälkeen. Naaras vilkuili ympärilleen, mutta ei osoittanut vieläkään minkäänlaisia reaktioita. Todellisuudessa naaras oli yhä katkera äitinsä kuolemasta, joka oli vienyt häneltä kokonaan elämän ilon. Hän oli oppinut liian ennen, kuinka julma maailma voikaan olla.

Araigneé eli perheen kanssa. Hänelle yritettiin kouluttaa erilaisia temppuja, mutta naarasta ei kiinnostanut. Perheellä oli kaksi muuta koiraa, jotka olivat uroksia ja vuoden vanhempia kuin Areigneé. Pentu yleensä vietti aikaa itsekseen, mutta nukkui toisen uroksen kanssa. Naaras oli hyvässä kasvu ympäristössä, mutta mikään ei tuonut häneen iloa taikka surua. Vaikka hän oli erilainen, niin häntä rakastettiin.

1-2 -vuotiaana
Araigneé täytti vuoden, kun perheen emäntä lähti käymään kaupassa. Hän otti Araigneén ja kaksi muuta koiraa mukaansa. Saavuttuaan kaupan pihaan siellä oli toinen koira naaras istumassa. Naaras oli myös Araigneéta vuoden vanhempi. Araigneé teki tuttavuutta kahden muun uroksen kanssa tuntemattomaan naaraaseen. Araigneé sai selville jo tuolloin naaraan nimen: Taweret. Araigneé alkoi tuntea mielialoja tutustuessaan uuteen tuttavuuteen. Araigneén onneksi hänen omistajat ja Taweretin omistajat tunsivat toisensa. Koirat saivat mahdollisuuden tutustua keskenään.

2-6 -vuotiaana
Meni useita vuosia. Araigneé loi aivan erityisen suhteen Taweretiin, mutta toinen naaras ei tiennyt kuinka tärkeä todellisuudessa oli nuoremmalle naaraalle. Ystävyys meni tauolle hetkeksi, kun Taweret tuli tiineksi. Araigneé sai samaan aikaan kuulla, että toinen talouden uroksista oli Taweretin pennun tai pentujen isä. Araigneé iloitsi tapahtumasta. Taweretin tiineys oli kuin viimeinen kannustava ele herättämään Araigneén mielialat.

Araigneé oli innokas, kun sai tavata Taweretin tyttären. Naaras kuuli vielä Taweretinkin vahvistuksen pennun isästä. Araigneé sai mahdollisuuden kertoa Taweretille, kuinka tärkeä hän oli, mutta naaras ei silti kertonut siitä. Hän halusi pitää sen salaisuutena.

6-7 -vuotiaana
Araigneé oli kuusi vuotias, kun hän kuuli Taweretin kuolleen. Naaras suuttui hyvän ystävän kuolemasta. Naaras menetti jälleen mielialansa. Hän muuttui täysin ilmeettömäksi. Naaras koki vääryyttä ja katkeruutta. Taweret oli jättänyt monta hyvää ystävää ja tyttärensä taakseen kuolemallaan. ”Sehän on väärin!” oli Araigneé ajatellut. Araigneé lähestyi toista urosta jälleen paremmin saadakseen niin sanottua lohtua Taweretin kuoleman vuoksi. Uros ei ollut sama kuin, joka oli Taweretin tyttären isä.

Eräänä päivänä Araigneén joutui Taweretin isännän käsiin, kun naaraan omistajat olivat käymässä sen perheen luona. Naaras vietiin tuntemattomaan rakennukseen. Naaras ei pitänyt siitä kohtelusta. Mies ei halunnut tehdä näkyvää jälkeä tuttava perheen koiralle, joten hän valmisti erikoisen pinnoitteen naaraan kynsiin, joka antoi kynsiin myrkytys mahdollisuuden. Hän halusi testata, kuinka myrkky vaikutti kynsissä. Naaras ei pitänyt myrkyn hajusta, joten hän tajusi jotain erikoista kynsissään. Araigneé päästettiin nopean toimenpiteen jälkeen pois. Myrkyllinen pinnoite jäi hyvin naaraan kynsiin, ne olivat nyt vaaralliset.

7-8 -vuotiaana
Araigneé täytti seitsemän, kun hänet annettiin toiseen kotiin. Omistajat eivät voineet huolehtia kolmesta täysikasvuisesta koirasta rahan puutteen vuoksi. Araigneén uudet omistajat olivat kotoisin Japanista, joten pitkän matkan naaras joutui olemaan lentokoneessa muuttaessaan uuteen kotiin. Araigneé ei jäänyt kaipaamaan Egyptistä mitään. Ei edes sitä urosta, johon hän oli koko tämän ajan ollut kiintynyt.

Uudessa perheessä oli uros koira, johon Araigneéta paritettiin. Parille yritettiin teettää pentuja, mutta naaras vain ei tullut tiineeksi. Araigneé kävi useita kertoa eläinlääkärissä, mutta hedelmättömyydelle ei löydetty syytä. Naarasta stressasi todella paljon eläinlääkärissä käynti. Hän rupesi purkamaan vihaa uros koiraan. Hän ei pian voinut sietää urosta lainkaan.

Eräänä yönä Araigneé ei saanut unta, vaikka kuinka hän yritti. Naaras halusi vapautta. Hänelle rupesi riittämään ihmisten temppuilut. Ensin häntä kohdeltiin huonosti löytökodissa, sitten hänen kynnet saivat myrkyllisen pinnoitteen ja nyt eläinlääkäri käynnit. Araigneé meni uroksen luokse, joka nukkui. Araigneé tappoi uroksen kynsillään. Hän ei halunnut uroksen olevan enää olemassa, koska se oli tällä hetkellä ainut, joka aiheutti stressiä. Araigneé tuijotti vierestä, kun uros veti viimeiset hengen vedot. Naaras tajusi siinä vaiheessa, että häntä ei kiinnostanut tekonsa. Tappamisessa oli silti jokin erikoinen viehätys. Naaras hyppäsikin lähimmästä ikkunasta ulos ja juoksi metsään. Hänen vapautensa oli alkanut.

8-9 -vuotiaana
Araigneé on yhdeksän vuotias nyt ja kulkee metsissä tappaen välillä huvikseen muita. Hän ei tiedä, että Taweret on elossa ja elää myös Japanin metsissä. Jos Araigneé kohtaisi Taweretin, niin hän haluaisi tappaa hänet. Olihan Taweret ollut viimeisin syy miksi Araigneé on kylmä. Myrkyllinen pinnoite Araigneén kynsissä on haihtunut osittain, koska naaras on käyttänyt kynsiään paljon muiden tappamiseen. Myrkky ei ole enää tappavaa, mutta se voi aiheuttaa voimakasta lihassärkyä. Myrkyn vuoksi naaras ei halua olla kosketuksessa veteen. Hän ei siis osaa uida vieläkään.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Akita: Öinen Akita (5.5.2017-15.5.2017)

Araigneé oli metsästämässä itselleen ruokaa, kunnes kohtasi Daen. Dae oli ensin väkivaltainen Araigneéta kohtaan, mutta jätti suunnitelmansa sikseen. Araigneé sai näyttää Daelle mitä hän oli naaraita. Dae päätti näytön jälkeen johdattaa Araigneén Kurokagen lauman alueelle.

Peli: Fukushima: Arvaamaton liittoutuminen (15.5.2017-kesken)

Araigneé ja Dae saapuivat Kurokagen lauman alueelle. Araigneéta kohdeltiin huonosti, jopa sen jälkeen, kun hän sai näyttää laumalle karhun kaatamistaitonsa. Araigneén ja Daen välille syttyi romanttisia tunteita. Ne tunteet olivat molemmille outoja, jonka vuoksi molemmat meni omilla tavoillaan hieman sekaisin. Araigneé väkisin maattiin yhden Kurokagen alaisen myötä, jonka vuoksi naaras tuli tiineeksi. Araigneé yritti satuttaa itseään samaan aikaan kun Dae yritti tappaa itsensä. Araigneé keskeytti tekemisensä ja etsi Daen tassuihinsa. ja ehti kuin ehtikin estämään Daen yritykset. Araigneé sai pian tavata Daen liittolaisen Lilithin. Naaraiden välillä on ollut suusotaa ja hieman fyysistäkin tappelua.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Araigneé on saanut idean Overwatch -nimisen pelin hahmosta Widowmakerista.

- Araigneélle on tulossa tulevaisuudessa kaksi pentua.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 5.5.2017
Päivitetty: 31.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Araigneé - Tunteeton kulkija
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: