Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kaiserin belgianpaimenkoirat

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Kaiserin belgianpaimenkoirat Empty
ViestiAihe: Kaiserin belgianpaimenkoirat   Kaiserin belgianpaimenkoirat EmptyMa Toukokuu 01, 2017 3:27 pm

Kaiserin belgianpaimenkoirat German10

PERUSTIEDOT


Perustaja

Saksan armeija, Kaiser

Lukumäärä

Noin 100 alun perin, mutta määrä on hitaasti noussut ja nyt koiria on 125.

Nimitys

Kaiserin Belgianpaimenkoirat, Kaiserin Yksikkö, Belggarit, K9. Lauma on erittäin tuntematon, joten noilla ei ole mitään yleistä ja tunnettua nimeä, mutta Kaiser toimii lauman päänä, sekä puhujana joten hänen nimensä yleensä liitetään laumaan.

Tavoitteet

Eliminoida Xenan lauma viimeistä koiraa myöten, heidän sotilaskarkuruudestaan johtuen. Belggareilla ei ole mitään muuta bisnestä Japanissa eivätkä he ole tekemässä paikallisista vihollisia, mutta eivät aio kenenkään seistä edessään.  

NYKYTILANNE

Lauman on tarkoitus rantautua Japaniin ja aloittaa Xenan lauman jäljitys.

############################################################

HISTORIA


Lauma muodostuu uusien belgianpaimensukupolvien sotakoirista Saksan armeijan riveissä. Noista sata koottiin yksiköksi kokeilumielessä, mutta Kaiser-nimisen sotakoiran ottaessa hallinnan, tulokset yllättivät ihmisiä niin paljon, että yksikkö päätettiin ylläpitää. Kaiken kaikkiaan, lauma koostuu pääosin kokeneesta eliitistä, lupaavista yksilöistä, joiden oletetaan kaikin puolin päihittävän aiemmin palveluksessa olleet saksanpaimenkoirat. Viime aikoina suuri joukko noita saksanpaimenkoiria pakeni armeijan huostasta ja heidät jäljitettiin Japaniin asti. Kaiserin yksikkö sai tehtäväkseen eliminoida karkurit.

############################################################

ARVOJÄRJESTYS
Hahmon nimi on linkattu esittelyyn!


Komentaja

Kaiser

Upseeri

Salazar

Kersantti

Apollo

Gale

Tiedustelija

Kitsui

Rivisotilas

Doyle


ARVOJEN SELITYKSET


Komentaja: Lauman kiistaton johtaja, joka vaihtokaupassa voimastaan kantaa vastuun koko yksiköstä. Jos komentaja kuolee, tai on kykenemätön jatkamaan, seuraava arvoasteikossa ottaa hänen paikkansa.  

Upseeri: Upseerit ovat määrältään vähäisiä ja toimivat komentajan henkilökohtaisina apureina ja edustajina tilanteissa, jossa komentaja ei itse ole paikalla. Upseereilla on valtaa, jota he käyttävät komentajan käskyjen suorittamiseen.

Tiedustelija: Tärkeä rooli vihollisen tilan ja määrän, sekä sijainnin selvittämiseksi mahdollisimman ajoissa. Tiedustelu otetaan erittäin vakavasti lauman keskuudessa.

Kersantti: Enemmän tai vähemmän ryhmänjohtaja: Pitää huolen omasta ryhmästään rivisotilaita, ohjaten noita upseerien käskyjen mukaisesti.

Rivisotilas: Rivisotilaat ovat lauman lihas: he suorittavat ylempiarvoisiltaan saamia käskyjä ilman turhia kysymyksiä, hyödyntäen kaikkea armeijalta oppimaansa.

############################################################

VÄRVÄYS JA KELPOISUUS LAUMAAN


Lauma on täysin suljettu, eikä siihen hyväksytä ulkopuolisia jäseniksi missään tilanteessa, ainakaan Kaiserin ollessa johdossa. Kaiser voi sallia harhaanjohtavan poikkeuksen, nimittäin hän voi ottaa puolelle ja alaisuuteensa ulkopuolisia, mutta nuo eivät hänen mielestään missään tapauksessa kuulu laumaan.

############################################################

MENETELMÄT LAUMASSA


Kuri: Belgianpaimenkoirat ovat kaikki lähtöisin armeijan riveistä, joten lienee selvää että lauman kuri on korkea. Epäonnistumisia ei hyväksytä ja se ollaan tehty jo selväksi menneessä. Virheistä opitaan mahdollisimman paljon ja ylempiarvoisia kunnioitetaan ilman mitään muttia, erityisesti heidän käskyjään noudatetaan.  

Rangaistukset: Yleisin rangaistus on jotain fyysistä kipua ja moitinta. Nuo annetaan pienistäkin virheistä, puhumattakaan isoista. Usein rangaistettavan ylempiarvoinen, tai omat toverit joutuvat suorittamaan rangaistuksen. Myös ruoan pidättäminen rangaistettavalta on yleistä. Pahimmassa tapauksessa, mikä on kuitenkin epätavallista lauman kurin ja pienehkön määrän vuoksi, rangaistuksena voi toimia teloitus. Lauma on ja pysyy yhtenä yksikkönä, siitä lähdetään vain ihmisten käskystä tai kuoleman kautta ja siten karkotusta ei ole.

Palkkiot: Palkkioita näkyy harvemmin lauman keskuudessa. Korkean kurin vuoksi tosin, vähäinen kohteliaisuus ylempiarvoiselta saattaa käydä palkinnosta. Kaikki kuitenkin tietävät, että jos he tekevät kuin käsketään, se saattaa hyvinkin palkita heidät jatkossa.

Sotiminen: Sotiminen on lauman erikoisuus ja pienestä määrästään huolimatta heillä on paljon pöydälle tuotavaa: Jokainen yksilö pärjää hyvin omillaan, mutta toimivat parhaillaan ryhmissä. Sotakoirat tuntevat harjoittelun kautta hyvin muun lauman ja siten osaavat työskennellä tehokkaasti yhdessä vihollista vastaan. Lauman johto on myös strategisesti kyvykäs, tuntien ihmistenkin taktiikoita sodankäynnissä. Lisäksi lauman tiedustelu, liikkuvuus ja opportunistinen, ellei suorastaan pakkomielteinen vahvuuksien käyttö takaavat haastavan vastuksen isollekin määrälle koiria tai susia.

_________________
Kaiserin belgianpaimenkoirat 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Kaiserin belgianpaimenkoirat Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kaiserin belgianpaimenkoirat
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KAISERIN BELGIANPAIMENKOIRAT :: >>Laumatiedot-
Siirry: