Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kaiser - Vieraan vallan agentti

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Kaiser - Vieraan vallan agentti Empty
ViestiAihe: Kaiser - Vieraan vallan agentti   Kaiser - Vieraan vallan agentti EmptySu Huhti 30, 2017 9:43 pm

Kaiser - Vieraan vallan agentti 10z0mtf
©️Untamed

Nimi: Kaiser
Nimen alkuperä: Kaiser (keisari) on ollut Germaanisten kuninkaallisten hallitsijoiden titteli.
Nimen antoi Kaiserin ensimmäinen kouluttaja.  
Sukupuoli: Uros
Ikä: 6 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Belgianpaimenkoira (Groenendael x Malinois x Laekenois)
Tunnari: Storm, Half Life: Opposing Force
https://www.youtube.com/watch?v=YqSva-2QgHE
Ääni: Monsoon, Metal Gear Rising: Revengeance (John Kassir)
https://www.youtube.com/watch?v=DOF-0iEgbto

Liittouma: Oma lauman kaltainen yksikkö, Saksan liittovaltion puolustusvoimat
Lauma: Kaiserin Belgianpaimenkoirat
Asema laumassa: Komentaja (Johtaja)

Motto: "Tiedä paikkasi tässä maailmassa, niin elät pidempään."

Suhteet:

Kaiser ei suhtaudu järin positiivisesti keneenkään muuhun, kuin Saksan armeijaan ja ylempiarvoisiinsa siellä. Oman yksikkönsä sotakoirat ovat korkeintaan tovereita ja vähintään voimavaroja päämäärän tavoittamiseen. Ulkopuoliset saattavat olosuhteista riippuessa olla potentiaalinen apu tai uhka ja Kaiser suhtautuu noihin useimmiten varoen, mutta ratkaisevasti. Kaikki tehtävän suorittamisen tiellä olevat ovat vihollisia ja nuo täytyy tuhota kun siihen on mahdollisuus, eikä armolle tai kompromissille ole tilaa. Tynnyrin pohjalla Kaiserin maailmankuvassa ovat sotilaskarkurit kuten Xenan lauma, keitä uros ihmisille uskollisena suorastaan halveksuu.

############################################################

OMINAISUUDET

Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit

Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

############################################################

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 65 cm
Paino: 30 kg
Turkinväri: Sekoitus valkoista, harmaata ja mustaa
Silmien väri: Haalean keltainen
Tuntomerkkejä: Nahkainen kaulapanta, jossa merkintä upseeriudesta. Erikoinen värimaailma, jossa jaloissa on valkoista ikään kuin "sukkina," kun taas selkäpuolen mustasta ulottuu kylkeä alaspäin mustia raitoja.

Kaiser on hieman erikoinen näky turkkinsa vuoksi. Tuolla on belgianpaimenkoiraksi epätavallinen väritys: selkäpuoli on musta, kun taas vatsanalus on pääosin valkoinen ja näiden kahden värin välillä vallitsee harmaa. Selän mustasta lähtee kylkeä pitkin alaspäin mustia raitoja, ja vatsanaluksen valkoista lisäksi esiintyy jaloissa sukkien kaltaisina läikkinä. Valkoista löytyy myös kuonon alueelta, jonka se peittääkin kokonaan. Fyysisesti Kaiser on kiitettävän hyvässä kunnossa: hänellä on tuntuvasti lihasmassaa, mikä ei kuitenkaan haittaa ketteryyttä tai nopeutta vaan antaa vahvan balanssin liikkuvuuden ja voiman välillä.

Ulkonäöstäkin saattaa havaita sotilaan järjestäytyneisyyden, sillä Kaiserin ryhti on valpas mutta uljaan oloinen. Silmät ovat elottoman ja haalean keltaisen sävyä, jotka usealle vaikuttavat pahaenteisiltä ja käärmemäisiltä. Kaiser omaa myös mustat, terävät kynnet, joita hän käyttää monipuolisesti hyödykseen. Kaulassaan Kaiserilla on laadukas, arvomerkitty ja nahkainen kaulapanta, jossa on metallinen nimilaatta merkinnöin "K-49" (nimen ensimmäinen kirjain, sekä Saksan suuntanumero) yksilön tunnistukseen.

Kaiser - Vieraan vallan agentti Kaiser10
©️Shiomi

############################################################

LUONNE

Kaiseria saattaisi kuvailla luonteeltaan kylmäksi ja totiseksi, mutta itsevarmaksi. Hän on antanut koko elämänsä omistajiensa, eli ihmisten palveluun. Jos uroksen seurassa viettää vähänkin aikaa, tuosta saattaa huomata selvän militaristisuuden: järjestäytyneisyys, tehokkuus ja uskollisuus ylempiarvoisiaan kohtaan ovat Kaiserin korkeimpia prioriteetteja. Ihmisten käskyt ja hänelle luovutettu tehtävä ovat kaikki kaikessa, eikä Kaiser anna niiden suorittamista periksi minkään edessä.

Alempiarvoisista koostuvien omiensa seurassa tuo on suorastaan aggressiivisen alfa eikä luota kenenkään päätöksentekoon itsensä yli, vaan pyrkii ohjaamaan ja käskyttämään liittolaisiaan maksimoidakseen ennakoimansa onnistumisen mahdollisuudet. Yksilöllä ei ole ystäviä, vaan korkein suhde minkä toinen koiraeläin voi häneen luoda on taistelukentän moukaroima asetoveruus, joka tarjoaa rajallista luottamusta, mutta sekin pinnallinen suhde ulottuu vain ihmisten antamiin tehtäviin ja niiden suorittamiseen, eikä koskaan henkilökohtaiselle tasolle.

Yhtenä armeijan uusimman sotakoirasukupolven vanhimmista ja kokeneimmista yksilöistä, Kaiser on nähnyt miltei sen kaiken. Suurimman osan elämästään hän on ollut laajalti vaihtelevissa operaatioissa ympäri maailman ja pitää itseään luokkansa eliittinä, hyvästä syystäkin. Kentällä Kaiser on todella varma ja uskalias liikkeistään, sekä henkilökohtaisista päätöksistään. Hän kykenee sopeutumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin, mikä yhdessä vuosien kokemuksen kanssa tekee uroksesta todella kykenevän ja aikaansaavan johtajan yksikölleen.

Paimenkoira on lisäksi säälimätön opportunisti, joka ei luovuta vapaasti saumaakaan viholliselle, tai juuri laisinkaan välitä menettelyistä niin pitkään kun saa niillä positiivisia tuloksia. Kaikkein tärkeintä Kaiserille on ihmisten, tarkemmin ottaen hänen omistajiensa tyytyväisyys ja siitä riippumattomat sivulliset tai menetykset ovat yhtä tyhjän kanssa. Lyhyesti sanottuna: Jos jollain ei ole mitään väliä Kaiserin omistajille, ei sillä ole väliä hänellekään. Kaikki työkalut ja menettelyt, oli niiden käyttö sitten epämoraalista tai ei, ovat täysin kelpoja vaihtoehtoja tehtävän suorittamiseen.

Kaiser näkee ihmiset planeetan ylivoimaisina hallitsijoina, kun taas itsensä ja kaltaisensa sotakoirat vähäisinä aseina; ihmisten työkaluina jotka heitetään pois jos ne menettävät tehoaan. Tämän takia hän on aina luonnostaan motivoitunut yrittämään absoluuttisen parhaansa, jos vain päästäkseen kollegoidensa edelle ja parhaalle saavutettavalle paikalle ihmisten suosiossa. Armeija on opettanut Kaiserille ainoan tuntemansa elämäntavan ja rutiinin, eikä hän koe mitään muuta elämää realistisena vaihtoehtona. Vapaa tahto ja itsensä herruus ovat urokselle vähäinen illuusio, johon uskovat ainoastaan heikommat sotakoirat, kuten Xenan lauma.

Kaiser - Vieraan vallan agentti Kaiser10
©️Shiomi

############################################################

MENNEISYYS

Syntymä ja varhaisen elämän olosuhteet

Kuten useat sotakoirat, Kaiserin oli jo syntyessään tarkoitus päätyä palvelemaan ja hyödyttämään ihmisiä heidän sodissaan. Hän oli Saksan armeijan tarkoin vahditun ja suunnitellun jalostuksen tulos parinkymmenen muun belgianpaimenkoiran kanssa. Tämän sotakoiraprojektin oli tarkoitus luoda armeijan nykyisiä sotakoiria tehokkaampia yksilöitä ja jos tulokset vain olisivat positiivisia, samoin keinoin jalostetut belgianpaimenkoirat tulisivat ajan mittaan kokonaan korvaamaan saksanpaimenkoirat armeijan riveissä.

Kaiserilla ei ollut juurikaan mitään normaalin lapsuuden kaltaista, vaan hänet erotettiin koko muusta perheestään niin pian kuin vain mahdollista. Edes armeijalla itsellään ei taida olla arkistoa Kaiserin vanhemmista, mutta tarkan jalostuksen huomioon ottaessa on ainakin varmaa, että vanhemmat olivat itsessään geneettisesti lupaavia belgianpaimenkoiria ja todennäköisemmin armeijataustaisia. Niin kauas kuin Kaiser itse muistaa, uros on aina varhaisen ikänsä aikana kantanut jonkinlaista kaulapantaa ja ollut suljetussa laitoksessa univormuisten ihmisten ympäröimänä.

Hitaasti nämä nuoret, tulevat sotakoirat aloittivat koulutuksensa armeijan huostassa. Pennut eivät sitä ikinä osanneet arvata, mutta heidän harteillaan olivat niin valtavat odotukset, kuin epäilytkin tulevasta.

Ystävä ihmisessä, sekä suurin vaara

Armeijan laitoksessa oli projektin alkuvaiheilla pulaa henkilöstöstä, joten joidenkin koirien huolehtimiseen palkattiin ulkopuolisia tahoja työskentelemään laitoksen suljetuissa tiloissa. Tätä kautta Kaiser tapasi nuoren kouluttajan nimeltään Stefan. Kenenkään ulkopuolisen ei olisi pitänyt sekaantua tähän tiettyyn projektiin, mutta joku sähläsi järjestelyissä ja niin Stefan, nuori ja vaaleahiuksinen kouluttaja sai Kaiserin alaisuuteensa tuon ensimmäisten kuukausien ajaksi. Kaksikko kiintyi välittömästi toisiinsa.

Stefan piti koirien lisäksi suuresti myös historiasta, erityisesti kotimaansa Saksan kohdalta. Hän suorastaan rakasti pennun erikoista turkin väritystä, joka muistutti häntä Preussin lipusta ja päätti nimetä pennun Kaiseriksi, uusille belgianpaimenkoirille kun ei vielä oltu annettu nimiä. Järjestelyn sekaannuksien vuoksi Stefan ei tiennyt pentujen suuresta tärkeydestä ja arvosta, ja vietti paljon henkilökohtaista aikaa Kaiserin kanssa. Usein hän jopa otti pennun vapaa-ajallaan mukaan omiin asuintiloihinsa tukikohdassa, jossa rapsuttaisi tyytyväistä belgianpaimenkoiraa historiallisia dokumentteja katsellessaan. Tällä tulisi olemaan suuri vaikutus Kaiserin elämään.

Rytmi jatkui parin kuukauden verran ja ajoittain dokumentteja seuratessaan Stefan nukahtaisi kesken kaiken, jolloin video toisensa jälkeen lähtisi pyörimään. Nuori ja utelias Kaiser seurasi laajoin silmin, miten videoprojektori heijasti paljaalle, valkoiselle seinälle kuvaa marssivista sotilaista, epäluonnollisista räjähdyksistä ja ilman halki lentävistä metallisista laitteista. Yhä viaton Kaiser kehitti ainutlaatuisen suhteen projektorin heijastamiin kuviin, hän alkoi tulkitsemaan ja oppimaan näkemäänsä. Tämä otti muutoksen huonompaan, kun oli sodan kauheuksien vuoro näyttäytyä. Näin vasta pienenä pentuna Kaiser todisti ihmisen raakuuden viime vuosisadoilta: kansanmurhat, sodat sekä tappamisen teollistamisen ja mestaroimisen.

Kuvilla oli ennalta arvaamaton vaikutus pieneen Kaiseriin, joka tunsi jonkin sisällään naksahtavan ja yhtäkkiä kaikki hänen ympärillään olevat aseet ja ihmiset muuttuivat laadussaan. Hän tunnisti aseiden ja sotilaiden tarkoituksen tappaa ja tuhota, alkaen pelkäämään noita enemmän päivä päivältä. Järjestelyissä tapahtunut sekaannus havaittiin ja korjattiin, armeijan ulkopuolinen Stefan, joka oli Kaiserin elämän ainoa ystävän kaltainen henkilö, poistettiin virastaan, eikä uros ikinä nähnyt poikaa enää.

Ironisesti ulkopuolisen kouluttajan epäiltiin hemmotelleen pentu, vaikka oli todellisuudessa onnistunut järkyttämään sitä. Suojellakseen kallista sotakoiran sijoitustaan, armeija asetti Kaiserin erityisohjelmaan, jonka oli tarkoitus kuntouttaa puutteellisia yksilöitä ja tuoda noiden tappajan vaisto esiin normaalia ankarammalla kohtelulla ja koulutuksella. Kaiser joutui näin ojasta allikkoon, kun viikkoja kestävässä kurssissa hän joutui taistelemaan hampain ja kynsin vähäisestä ruoastaan, sekä kestämään suunnatonta fyysistä kipua. Tällä ajanjaksolla Kaiser tajusi olevansa ase, mitätön työkalu ihmisille ja kuten kaikki muutkin hänen ympärillään, osa tätä suurta konetta jota armeijaksi kutsuttiin. Hänen täytyisi onnistua, uroksen koko elämä riippuisi täysin siitä, kuinka hyvin hän suoriutuisi tehtävissään ja lopulta Kaiserin halu elää päihitti kaikki edessä olleet haasteet.

Kulta-aika

Kuntoutusohjelma ja hänen kokemansa "oivallus" osastaan tässä maailmassa, tekivät Kaiserista uuden uroksen ja nyt Kaiser oli kuuliaisempi, vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. Kouluttaja Stefan oli hävinnyt tuon ajatuksista, mutta näyt ihmisten brutaaliudesta ja kyvyistä tappaa jäivät, inspiroimaan ja pelottamaan nuorukaista jatkossakin tottelemaan mestareitaan. Kaiserin tapausta seuranneet upseerit olivat tyytyväisiä muutokseen ja asettivat hänet takaisin normaaliin koulutukseen.

Kaiser suorastaa loisti tehokkuudellaan muiden belgianpaimenkoirien ylitse, mikä ei suinkaan jäänyt huomaamatta ihmisiltä. 1,5 vuoden ikäisenä ja juuri valmistuessaan tästä erikoiskoulutuksestaan, Kaiser valittiin ikätovereidensa seurasta tukikohdan ulkopuolisiin operaatioihin. 2 vuoden ajan hän toimi eri sotilaiden ja muiden sotakoirien kanssa pääosin keskinkertaisissa, mutta kokemuksentäytteisissä tehtävissä ympäri maailman.

Tänä aikana Kaiser keräsi arvokasta kenttäkokemusta, sekä pienehkön maineen itselleen luotettavuudesta sekä tehokkuudesta, erityisesti tulitaistelujen kaltaisissa hektisissä tilanteissa. Aina silloin tällöin Kaiser pääsisi palaamaan alkuperäiseen laitokseen jossa se oli koulutettukin. Näillä käynneillä hän näki niin sanottuja seuraajiaan seuraavasta belgianpaimenkoirien sukupolvesta. Nuo reagoivat Kaiserin kaltaisen veteraanin näkyyn usein ihailulla tai pelolla, joka antoi urokselle pysyvän käsityksen paremmuudestaan sotilaana.

Oma yksikkö

Tuli aika, kun armeija halusi testata ja parannella uusien sotakoiriensa organisointia sekä työskentelyä yhdessä. Ylempiarvoiset kiistelivät asiasta pitkään, kunnes päädyttiin ennennäkemättömään taktiikkaan: belgianpaimenkoirien annettaisiin muodostaa luonnostaan oma hiearkia, tämä olisi helpompaa kuin minkään järjestyksen määrittäminen ihmisten toimesta. Testimielessä vähän päälle sata belgianpaimenkoiraa vapautettiin samaan tilaan ja noiden käyttäytymistä seurattiin taustalta.

Kaiser tajusi välittömästi, miksi sotakoirat oli koottu yhteen. Ihmiset selvästikin testasivat heitä jotain varten. Hänen lajitoverinsa eivät ymmärtäneet tarkoitustaan, eivät sillä tavoin kuin Kaiser. Hänen silmissään, uroksella oli velvollisuus pistää muut ruotuun ja näyttää tie noille, hänen oli organisoitava joukko yksiköksi kuten ihmiset tekivät. Tuon täytyi Kaiserin mielestä olla testin syy, eikä hän ollut kaukana arvauksensa kanssa.

Kaiser hyödynsi statustaan ja käänsi osan koirista puolelleen, mutta oli niitä jotka eivät tanssineet hänen pillinsä mukaan. Yksi noista oli nuori sotakoira nimeltään Gale, joka näyttävästi hormonipäissään uhmasi Kaiseria johtajan paikasta. Veteraani ei tuosta pitänyt laisinkaan, päättäen toimia niin ratkaisevasti ja nopeasti kuin vain pystyi. Kaiser hyökkäsi häikäilemättömän nopeasti Galen kimppuun ja murskasi tämän vähäisen vastarinnan välittömästi. Päihittäminen ei kuitenkaan ollut tarpeeksi, vaan Kaiser eteni tietoisesti merkkaamaan Galen terävillä kynsillään, jättäen pahat arvet esimerkiksi muille niskuroinnista, niin nyt kuin jatkossa. Kaiserin häikäilemätön ja brutaali teko sai aikaan dominoefektin vastarinnassa hänen päätösvaltaansa kohtaan ja pian loputkin epäilijät myöntyivät hänen rautaiseen otteeseensa.

Tätä pääosin yksipuolista voimakamppailua seuranneet ihmiset olivat hämmästyneitä tuloksista ja pikaisesti lähettivät siitä kootun datan edespäin komentoketjussa. Kaiserin kokoama yksikkö on siitä asti pitänyt ja ihmiset ovat seuranneet sitä tarkoin, samalla kehittäen ideoita tämänlaisen koirista kootun yksikön käytöstä.

Xenan lauma

Kaiserin yksikön esikoismahdollisuus saapui, kun joukko riveistä poistettavia saksanpaimenkoiria onnistui pakenemaan armeijan hallusta. Vaikka osa koirista kuoli paon yhteydessä, suuri määrä selviytyjiä jäljitettiin niinkin kauas kuin Japaniin, mihin nuo olivat päässeet ilmeisesti laivaliikennettä hyödyntäen. Tilanne vaikutti ihmisten kannalta hankalalta, sillä nyt joukko Saksan armeijan sotakoiria kulkivat vapaina vieraan maan rajojen sisällä, joten päädyttiin Kaiserin yksikön lähettämiseen karkulaisten perään.

125 belgianpaimentaustaisen sotakoiran vahvuudella, Kaiserin on tarkoitus rantautua Japaniin Xenan lauman jäljissä. Yksikön tehtävänä on eliminoida sotakarkurit ja palata sitten rannikolle vetäytymistä varten, eikä Kaiser sen johtajana aio riskeerata yhtikäs mitään tehtävässään onnistumisessa.

Kaiser - Vieraan vallan agentti Kaiser10
©️️Untamed

############################################################

TAISTELUTEKNIIKAT

Sichelschnitt - Kaiserin omakeksimä hyökkäys, tarkoittaen Saksan kielessä viikatteen iskua: Tämä on pääosin ennaltaehkäisevä hyökkäys, jonka on tarkoitus sokeuttaa tai totisesti lamauttaa vihollista ennen taistelun selvää alkua. Isku vaatii Kaiserin olevan lähellä kohdettaan, jota hän hämää puheella ja kasvojen eleillä. Samalla hän luonnollisen oloisesti, sekä hallitusti valmistautuu yllätyksenä tulevaan ja jyrkkään yläviiston hyppyyn, hitusen vastakkaiseen suuntaan takajalkojaan hyödyntäen. Etujaloillaan tuo sivaltaa kohdetta kasvoihin kun on hypyn ansiosta oikealla korkeudella sellaiseen tekoon. Kaiserin terävät kynnet saattavat puhkaista silmän tai haavoittaa naaman verille, haitaten näkyvyyttä.

Riss - Tarkoittaa katkaisua, rasautusta. Tekniikka koostuu löyhästä sarjasta eri tapoja lähestyä vastustajaa ja murtaa tuon niska. Tekniikan keskeisin seikka on tähtääminen niskan alueeseen ja tuon taittamiseen, tai muuten radikaaliin vahingoittamiseen. Kaiser on nähnyt ihmisten taittavan niskoja kuolettavasti, joka ajaa hänen kiinnostustaan siihen tapaan tappaa. On turhaa sanoa, että Kaiser on kokenut tässä tavassa viimeistellä vastustaja.

Blitz - Tarkoittaen salamaa Saksaksi, nimellä on muitakin tarkoituksia erityisesti sotaan liittyen, kuten hyökkäys. Tämä tekniikka saa nimensä räjähtävästä ja aggressiivisesta syöksystä suoraan vihollista kohti. Syöksy on kuitenkin hämäys, sillä se ei olekaan lopullinen, vaan tuo kohdistuu viime hetkillään kohteen sivustan rajuun tönäisyyn hankalassa kulmassa, usein sekoittaen vastustajaa suuresti. Tönäisyä seuraava hämmennys on Kaiserin tilaisuus, nimittäin muuta odottanut vihollinen on epätasapainossa, tai pahimmassa tapauksessa jopa kaatunut, kun tähän hetkeen alusta asti valmistautunut Kaiser on jo jatkoiskussa vihollisensa kaulaan tai niskaan. Isku harvemmin onnistuu Kaiseria isompia yksilöitä vastaan ja se on suhteellisen helppo väistää erityisesti nopeilta yksilöiltä.

Kaiser - Vieraan vallan agentti Dogtag10
©️Miss Okami

############################################################

MUUTA

- Kaiserilla ei pitkästä palveluhistoriasta huolimatta ole mitään päältäpäin selviä vammoja, ja vaikka tämä on henkisesti vahvana selvinnyt ilman suurempia traumojakaan, uroksen kuulo on kärsinyt jonkin verran vuosien kovaäänisten operaatioiden toimesta.

- Vaikka hän yrittää parhaansa piilottaa sen heikkoutenaan, Kaiser sisimmissään pelkää ihmisiä ja paljolti siitä johtuen tekee kaikkensa pysyäkseen heidän suosiossaan. Se on hänen motiivinsa ihmisten palveluun, eikä uros usko juuri laisinkaan vaihtoehtoiseen elämään.

- Teräaseet viehättävät Kaiseria. Armeijassa koirille ei selvistä syistä minkäänlaisia aseita annettu, mutta Kaiser käyttää usein kynsiään vastaavassa roolissa ja pitää ne huolella terävinä. Kynsien käyttöä taistelun kontekstissa tukee Kaiserin hyvä ketteryys, joka mahdollistaa jopa kissamaisia huitaisuja.

- Kaiser omaa enimmäkseen stereotyyppisen sotilaan "pahat puolet," kuten säälimättömyyden ja olosuhteista riippumattoman uskollisuuden ylempiarvoisilleen. Asiat, kuten kunnia ja moraalisuus puolestaan eivät kuulu hänen käsikirjaansa. Kaiserilla kuitenkin on varaa omata nuo piirteet ja armeija hyötyykin enemmän uroksen kaltaisista yksilöistä, sillä sotakoiriin ei kohdistu kansainvälisen lain rajoitteita sillä tavoin kuin ihmisiin.

Tiedot ©️ Lone Wolf
Kuvat ©️ Untamed, Shiomi & Miss Okami

Pelaaja:
Lone Wolf

_________________
Kaiser - Vieraan vallan agentti 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Kaiser - Vieraan vallan agentti Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Kaiser - Vieraan vallan agentti
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KAISERIN BELGIANPAIMENKOIRAT-
Siirry: