Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira Empty
ViestiAihe: Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira   Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira EmptyTo Huhti 27, 2017 7:41 pm

Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira TSUNATITLE

Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira Tsukun

Kuva ©️ ShiomiTeemamusiikki
Hyaku Kaminari No Kagura - Natsume Yuujinchou

Nimi
Tsunayoshi

Japaniksi
綱吉

Nimen merkitys
Hän Joka Huutaa (Japanista)

Nimen alkuperä
Tuntematon

Kutsumanimi
Tsunayoshi

Ääntäminen
Tsunajoshi

Muut Nimet
Oikeuden Liekki

Synnyinpaikka
Aomorin Prefektuuri, Honshu, Japani

Motto
”Löydä sisäinen voimasi, ja taistele oikeuden puolesta.”

Ikä
8 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Kishu Inu

Liittouma
Igan Shinobit, Kuollut perhe

Lauma
Igan Shinobit

Asema
NinjaTsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira Tsuna_Kakusei
Kuva © Shiomi


Ulkonäkö
Tsunayoshi on n.s. perus-Iga: vitivalkoinen turkki ilman merkintöjä, pystyt korvat, kippuralle kiertynyt häntä sekä notkea,mutta silti lihaksikas vartalo. Uroksen jalat ovat hoikat, mutta jykevät, mitkä antavat tälle uskomatonta ponnistusvoimaa; kooltaan uros on 60cm säkäkorkeudeltaan ja painaa 25kg, eli tavallisen Igan Shinobin kokoinen. Tsunayoshi erottu muista Igoista liekinoranssien silmiensä takia - moni joka on nähnyt Tsunayoshin taistelussa väittää että Igan taisteluara saa tämän silmien jopa hehkuvan tulen liekkien lailla, samalla tavalla kuin Akitasuvun Ginin ja Weedin silmät hehkuvat sinisinä heidän suorittaessa Battougaa. Tosin, tämä väite usein johtuu siitä että uroksen taistelutahto saa ympärillä olevat tuntemaan olonsa epäturvalliseksi, ja heidän aivonsa voivat hyvinkin saada heidät näkemään asioita. Tsunayoshilla on myös sideharsoa molempien etujalkojensa ympärillä, tosin molemmat siteet ovat ajan myötä likaantuneet ja ne ovat nyt harmaita väriltään, Niiden alla on palovammoja, mitkä ovat arpeutuneet rumasti eikä niiden päällä enään kasva karvaa. Pienempiä palovammoja saattaa löytyä turkin alta, mutta aika on useimmat nämä parantanut ja turkki kasvaa normaalisti, pöyheänä ja pehmeänä. Tsunayoshi omaa neutraalin ja kylmän ilmeen, eikä hän hymyile usein.

Luonne
Tsunayoshi ei ole kaikista lämpimin hahmo: hän on hyvin tyly ja sisäänpäinkääntynyt kaikille, eikä puhu paitsi silloin kun hänen on pakko. Puhuessaan muille, Tsunayoshi usein puhuu vakavalla, hiljaisella äänellä, ja hän vastaa kaikille kylmästi, olivat he ystäviä tai vihollisia. Tsunayoshi vihaa laumoja, koska ei usko vahvoihin suhteisiin ja hänen mielestään laumoissa ei voi pysyä rauhallisena. Igoihinkin uros kuuluu vaan sen takia koska se on ainoa muistutus perheestä, ja koska hän haluaa tehdä vanhempansa iloiseksi käyttämällä voimiaan taistelemalla hyvyyden puolesta. Shioniin tämä suhtautuu kylmästi myös, ja kunnioittaa tätä vain sen takia koska tämä on johtaja, ja Akamen jälkeläinen (Tsunayoshi näkee Akamen Igan aitona johtajana, ja haluaisi kovasti tavata tämän ja palvella häntä Shionin sijaan). Muihin Igoihin Tsunayoshi suhtautuu myös kylmästi ja sulkee useat jotka häntä yritävät auttaa pois. Uros ei kuitenkaan halua satuttaa kenenkään tunteita; syy uroksen kylmyyteen on perheen menetys, ja se miten Tsunayoshi suree tapahtunutta päivittäin. Hän ei ole päässyt asiasta yli ja haluaa sen takia olla usein yksin ja surra ilman että muut näkevät. Tsunayoshiin on lähes mahdoton tutustua, mutta jos joku tähän onnistuu, niin sitten uros suojelee tätä henkilöä hengellään. Hän on jo menettänyt perheensä, eikä siitä syystä halua menettää ketään muita läheisiä. Vihollisiaan Tsunayoshi ei epäröi tappaa, ja usein tekeekin niin paitsi jos on käsketty jättää henkiin. Tsunayoshi on tästä huolimatta hyvin oikeudenmukainen hahmo, eikä voi sietää ketään joka oikeuden polulta on eksynyt ja tekee nyt vääriä asioita elämässään.


Menneisyys

Alkuelämä
Tsunayoshi oli nuorin neljästä veljeksestä, ketkä syntyivät kahdelle Igan ninjalle, Harulle ja Watarille. Pari oli pysynyt lojaalina Akamelle koko elämänsä ajan, mutta kun Haru tuli tiineksi, niin kaksikko muuti pois Shigasta, Aomoriin koska he halusivat antaa pennuille mahdollisuuden valita että tulisiko heistä Igan laumalaisia vai ei. Nuorimpana syntynyt Tsunayoshi oli heti nuoresta iästä hiljaisin, eikä koskaan leikkinyt veljiensä kanssa, vaan kuljeskeli yksin metsässä. Tsunayoshi oli myös selvästi veljeksistä voimakkain, sen näki jo päällepäin, ja uroksella on ollut syntymästä asti vahva, oikeudenmukainen taisteluaura tämän ympärillä. Watari ajatteli että Tsunayoshista tulisi jonain päivänä kelpo ninjakoira, ja alkoi kouluttaa tätä, heti kun Tsunayoshi oli tarpeeksi vanha. Mutta Tsunayoshi kieltäytyi kun Watari tarjosi pojalleen mahdollisuutta palata Shigaan: hän ei pitänyt laumoista ja halusi elää omien ehtojensa mukaan, minkä takia hän halunnut taipua Iga-klaanin tahtoon. Tsunayoshi kuitenkin osallistui veljiensä seurassa isän ja äidin järjestämään koulutukseen. Peruskoulutuksessaan Tsunayoshi oppi metsästämään, kulkemaan puiden oksilla, hän paransi tasapainoaan, notkeuttaan ja nopeuttaan, sekä oppi Kuchu Sappon ja Raikakenin. Vaikkei Tsunayoshilla ollutkaan mitään aikeita liittyä Igoihin, hän silti harjoitteli perheensä rinnalla koska halusi kasvaa vahvemmaksi. Koko nuoruutensa ajan, Tsunayoshi sai kuulla legendaarisesta Akamesta, ja halusi kasvaa Akamen oikeudenmukaisten ja tyynen rauhallisten opetusten mukaan, vaikkei palaisikaan Igojen luo.

Itsenäistyminen
Tsunayoshi eli perheensä kanssa Aomorin metsissä rauhallista elämää ensimmäisen kahden vuoden ajan. Vielä tässäkin iässä, Tsunayoshi veljineen vieläkin eli vanhempiensa kanssa, eikä kukaan ollut vielä palannut Igojen luokse, syystä tai toisesta. Kaksivuotias Tsunayoshi oli vieläkin pennuista antisosiaalisin, ja usein vaelteli metsissä, opettaen itseään luonnosta ja harjoitteli taistelemista. Yksin oleminen toi urokselle onnellisuutta, koska hän sai olla rauhassa ja puhdistaa mielensä. Samoihin aikoihin, Tsunayoshi oli alkanut kehitellä uutta versiota Raikakenistä, ja opetteli yksin, salaa perheeltään; vaikka se kuulostaakin hölmöltä, niin Tsunayoshi ei halunnut perheensä näkevän miten vahva hänestä oli tullut, koska pelkäsi heidän pakottavan nuorukaisen palaamaan Igojen luokse. Mutta silti uros piti hyvät välit perheensä kanssa, ja kaikki oli onnellista.

Metsäpalo
Eräänä iltana, Tsunayoshi oli kävelemässä metsässä, hieman kauempana perheestään, ja törmäsi vahingossa kahteen nuoreen mieheen. Tsunayoshi loikkasi äänettömästi puuhun, ja tarkkaili ihmisten liikkeitä sieltä; Tsunayoshi ei koskaan ollut nähnyt ihmisiä, ja tätä kiinnosti mitä kaksijalkaiset puuhasivat. Miehet olivat vaeltajia, ja he olivat tehneet leirin samalle alueelle missä Tsunayoshi perheineen asui. Heillä oli nuotio valaisemassa pimeää aukiota, teltta oli pystyssä, ja miehet istuivat tulen äärellä keskustelemassa. Tsunayoshi tarkkaili ihmisiä pari tuntia, kun he viimein nukahtivat. Mutta kaksikko oli unohtanut sammuttaa nuotion, ja pian tuli alkoi levitä ja kaikki syttyi tuleen Tsunayoshin ympärillä. Uros tajusi että hän perheineen oli vaarassa, ja lähti varoittamaan heitä. Pahaksi onneksi, siihen mennessä kun Tsunayoshi oli saanut perheensä hereille ja he olivat valmiita pakoon, liekit olivat kasvaneet jo niin korkeiksi että metsäpalo piiritti heidät kokonaan. Tsunayoshin isä ja Takeshi-veli pyörtyivät pian savusta, ja koko perhe meni paniikkiin. Ainoastaan Tsunayoshi sai pidettyä päänsä kylmänä, ja onnistui löytämään pakotien oksia myöten. Haru nosti Takeshin selkäänsä ja Souhei nosti Watarin selkäänsä, ja perhe lähti etenemään oksistossa ja pois alueelta. Tsunayoshi ei kertaakaan katsonut taakseensa, vaan mietti vaan selviytymistä. Pian kuutenkin kuului huuto, ja Tsunayoshi kääntyi juuri nähdäkseen kuinka Souhei ja pyörtynyt Watari putosivat liekkeihin. Haru käski kahta poikaansa pakenemaan, ja kyyneleet silmissä, Tsunayoshi ja Kazuma menivät edeltä. Jossain vaiheessa he menettivät myös äitinsä ja isoveljensä, kun he kääntyivät ja näkivät ettei Takeshia kantava Haru ollutkaan enään heidän takanaan. Tsunayoshi alkoi nyt itsekkin panikoida ja yritti viimeisin voimin päästä pois metsästä Kazuman kanssa. He melkein onnistuivatkin, mutta Kazuma pääsi myös hengestään kun palava kuusi murskasi koiran alleen. Tsunayoshi päästi ilmoille sydäntäsärkevän ulvonnan, ja juoksi sokeasti palavan metsän läpi. Tsunayoshi juoksi ja juoksi, kunnes savuinen ilma muuttui hapeksi ja liekkien kuumuus viileni kylmäksi iltailmaksi. Uros tunsi hirveää kipua jaloissaan ja huomasi että oli saanut pahoja palovammoja jalkoihinsa ja muutenkin ympäri kehoaan. Tsunayoshi pyörtyi siihen paikkaan, kyynelissä ja vihainen maailmalle sekä itselleen että näin oli tapahtunut.

Sideharsot Ja Ihmisviha
Seuraavan kerran kun Tsunayoshi heräsi, tämä tajusi olevansa jossain muualla kuin metsässä. Tämä oli suljettu häkkiin eläinlääkärin klinikalla, ja tälle oli laitettu sideharsot etujalkoihin suojaamaan herkää ja palanutta ihoa. Uros meni paniikkiin ja yritti päästä pois häkistä kaikella voimallaan, milloin häntä hoitanut eläinlääkäri tuli paikalle. Nuori nainen halusi auttaa Tsunayoshia, mutta Kishun silmät näkivät vihollisen: tämän naisen kaksijalkaiset lajitoverit olivat sytyttäneet metsän (vahingossa mutta eihän Tsunayoshi sitä ymmärtänyt) ja tappaneet hänen perheensä! Uros murisi uhkaavasti eikä päästänyt ketään lähelleen. Hän ei halunnut ihmisiä lähelleen, ja onneksi nainen tajusi tämän, eikä yrittänyt kesyttää Tsunayoshia. Kun uros oli kävelykunnossa, nainen päästi koiran vapaaksi ja Tsunayoshi pakeni vuorille. Hän ei palannut vanhaan kotiinsa, vaan alotti uuden elämän yksin, vuorten suojassa. Täällä hän harjoitteli tekniikoita ja eli rauhassa, jonkin sortin erakkona. Tsunayoshi myös tajusi että savu oli tuhonnut tämän hajuaistin lähes täysin, ja nykyään hänen näkönsä on parantunut kun hän ei haista enään kunnolla.

Igoihin Liittyminen
Tsunayoshi eli yksin kunnes oli kuusivuotias. Hän oli lähtenyt matkalle etelään, ja sattui törmäämään pieneen Igajoukkoon Shigassa. Tsunayoshi näytti hyvin paljon isältään, ja kaikki alkoivat kyselemään Watarista koska he olivat tunteneet tuon. Tsunayoshi vastasi kylmästi että hänen perheensä oli tuonpuoleisessa ja oli jo lähtemässä, kun Igat alkoivat pyytämään Tsunayoshia laumaan. He sanoivat ettei kenenkään Igan pitäisi olla yksin jos klaani - tai perhe - oli kasassa. Tsunayoshi edelleen kieltäytyi ja jatkoi matkaansa, mutta mietti asiaa koko seuraavan viikon. Hän viimein muutti mielensä sillä perusteella, että hänen vanhempansa olisivat halunneet Tsunayoshin kasvavan ninjaksi, ja palasi Shigaan. Hän eli Shionin alaisuudessa, suostuen pitkin hampain tämän johtajuuteen. Shion tajusi ettei Tsunayoshi ollut sosiaalinen, ja antoi toiselle luvan liikkua yksinään ja toimia silleen miten hän itse näki parhaaksi, kunhan hän silti tottelisi Shionia jos hän Tsunayoshilta jotain pyytäisi. Tsunayoshi piti tästä ja alkoi liikkua yksin Igan metsissä. Hän teki omasta tekniikastaan täydellisen ja harvoin tuli viettämään aikaa muun lauman kanssa. Mutta hän silti tunsi olevansa onnellinen, kun sai elää vanhempiensa mailla, ja olla osa laumaa, samaan aikaan eläen oman mielensä mukaan jollekkin tasolle. Se oli kuitenkin tarpeeksi Tsunayoshille. Pian, klaanien välinen sota yltyi, ja Igat ajettiin pois heidän mailtaan. Tämä sytytti Tsunayoshin sielussa nyt myös Kogavihan liekin, kun hänen näkökulmastaan katsoen, Kogat olivat vieneet häneltä viimeisetkin linkit hänen vanhempiinsa, ja on valmiina tappamaan kaikki Kogat, jos se merkitsee sitä että hän saa elämänsä takaisin.


Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira Tsuna_Fire

Muokkaus ©️ ShiomiTaistelutekniikat

Raikaken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla. Oppi vanhemmiltaan.
Kuchu Sappo – Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi vanhemmiltaan.
Shinrin Kasai No Kiba - (Suom. Metsäpalon Torahampaat) Tekniikka on Tsunayoshin kehittelemä tekniikka ja Raikakenin muunnos. Tsunayoshi roikkuu puusta Raikakenin tavalla, ja syöksyy sitten vastustajaansa kohti, mutta puolitoista kertaa nopeammin kuin Raikakenissä. Tsunayoshi iskee vastustajaa kaikella voimallaan, aiheuttaen syviä viiltohaavoja, murtuneita luita tai pahemman tason sisäisiä vammoja. Nopeus, voima ja Tsunayoshin terävät hampaat voivat saada vastustajan tuntemaan polttavaa kipua, mikä antaa tekniikalle nimensä. Korkeampi nopeus ja sen aiheuttama voima tekevät tekniikasta vaarallisemman kuin Raikaken, minkä takia suora isku saattaa olla jopa kuolemaksi. Tekniikkaa on hyvin vaikea väistää, muttei kuitenkaan mahdoton; pahaksi onneksi tekniikka vie paljon energiaa, ja Tsunayoshi yleensä käyttää tekniikkaa vasta viimeisenä, kun vihollinen on heikko eikä pysty väistämään, sillä Tsunayoshin on mahdoton muuttaa suuntaa ilmassa.

Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira Tsuna_Rage

Tsunayoshi käyttää Shinrin Kasai No Kibaa, täysin taisteluauransa hallitsemana
Muokkaus ©️ Shiomi


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Watari †
Äiti: Haru †
Veljet: Takeshi † Souhei † Kazuma †

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Ikävöi kuollutta perhettään mutta ei suostu näyttämään tätä ulkoapäin.
- Kunnioittaa Shionia johtajanaan kohtalaisen paljon, vaikka usein käyttäytyy kylmästi hänen ympärillään. Tsunayoshin mielestä Shion on vasta "kakara" ja ei osaa johtaa laumaa kunnolla, minkä takia hän toivoo Akamen palaavan lauman johtajaksi.
- Tsunayoshi usein kulkee yksin eikä usein keskustele muiden Igojen kanssa ollenkaan, vaikkei hänellä mitään sen suurempia ongelmia olekkaan laumatoveriensa kanssa.
- Kogia ja ihmisiä Tsunayoshi ei voi sietää; Kogia sen takia koska he valtasivat Igojen vanhat maat, mitkä on ainoa muistutus uroolle tämän perheestä. Ihmisiä sen takia koska he olivat syyllisiä metsäpalon aloittamiseen, minkä seurauksena Tsunayoshin perhe kuoli. Vaikka he hoitivatkin Tsunayoshin jalat kuntoon, niin hän silti ei pidä ihmisistä lainkaan.

Muuta
Jälleen kerran ninjakoira, apua xD Halusin saada hahmon valmiiksi Igojen ja Kogien välistä konfliktia varten ja kiireisesti laitoin tämän herran etusijalle. Hahmo on luotu parin Katekyo Hitman Reborn! animen hahmojen perusteella: nimi ja silmien väri on peräisin päähahmolta, Tsunayoshi "Tsuna" Sawadalta, ja luonne tulee saman sarjan Kyoya Hibarilta, kun mielestäni rento ja jopa suloisen kömpelön Tsunan luonne ei sopinut tälle herralle ^^

Pelaaja
Shiomi

Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira Tsuna_Sprite

Tsunayoshi ©️ Shiomi
Kuvat ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi


_________________
Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Tsunayoshi - Kylmän Tulen Ninjakoira
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT-
Siirry: