Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Megitsune - Igan Ykköstiedustelija

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Megitsune - Igan Ykköstiedustelija Empty
ViestiAihe: Megitsune - Igan Ykköstiedustelija   Megitsune - Igan Ykköstiedustelija EmptyMa Huhti 24, 2017 6:41 pm

Megitsune - Igan Ykköstiedustelija MEGITITLE

Megitsune - Igan Ykköstiedustelija Megitsune

Kuva ©️ ShiomiTeemamusiikki
Cherry Blossom Shower - Ōkami

Nimi
Megitsune

Japaniksi
メギツネ

Nimen merkitys
Naaraskettu (Japanista)

Nimen alkuperä
Megitsunen ulkonäkö toi tämän vanhempien mieleen kettujen värityksen, minkä pertusteella narttu sai nimensä

Kutsumanimi
Megitsune
Meg-Chan

Ääntäminen
Megits’ne

Muut Nimet
Kettutyttö
Äkäpussi

Synnyinpaikka
Mien Prefektuuri, Honshu, Japani

Motto
”Pure minua, ja puren takaisin. Kaksikymmentä kertaa kovempaa.”

Ikä
7 Vuotta

Sukupuoli
Naaras

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Kishu Inu

Liittouma
Igan Shinobit, Hakuba, Perhe

Lauma
Igan Shinobit

Asema
TiedustelijaMegitsune - Igan Ykköstiedustelija Meg_Chan
Kuva © Shiomi


Ulkonäkö
Megitsune on rakenteeltaan siro ja ketterä, muiden Igojen tavalla. Narttu on luonnolisesti hieman pienempi kun muut Igat, mikä käy nartun eduksi kun on tiedustelijan asmeassa. Megitsunella ei ole paljon kehomassaa, minkä takia hänelle taistelussa tärkeintä on pysyä vihollisen niskan päällä ja välttää toisen hampaiseen jäämistä. Taisteluun joutuessaan, Megitsune käyttää teräviä hampaitaan ja kynsiään sen sijaan että iskeytyisi vihollisen kimppuun ja pysyy kaukana toisen leuoista. Väriltään, Megitsune on muiden Igojen tapaan valkoinen, mutta hänellä on mustat korvanpäät, mustaa karvaa kirsun yläpuolella sekä musta hännänpää, mistä hän sai nimensä, koska värillinen hännänpää sai Megitsunen vanhemmat miettimään kettuja. Nartulla ei ole arpia tai fyysisiä haavoja jotka näkyisivät; kaksikerroksisen, pöyheän turkin alta saattaa löytyä muutamia pieniä arpia, mutta ne eivät näy päältäpäin. Megitsunella on syvät, tummanruskeat silmät joissa on aina teräksenluja, päättäväinen katse. Narttu on hoikka, pitkillä jaloilla joidenka ansiosta tiedustelijana on helppo liikkua oksistossa ja päästä paikasta toiseen helposti. Nartulla on uskomaton tasapaino Igojan tapaan, ja hänen kehonkontrollinsa on ykkösluokkaa, minkä takia Megitsune voi liikkua oksistossa äänettömästi. Megitsune on säkäkorkeudeltaan 55cm ja se painaa 20kg.

Luonne
Megitsune ei ole saanut nimeään vain värillisen hännänpäänsä takia, mutta myös luonteensa perusteella: toinen on ärhäkkä kuin naaraskettu. Megitsune on tyypillinen, feministinen ja kovapäinen narttu. Tämä suuttuu helposti jos ei saa tahtoaan läpi ja äksyilee kaikille ketkä pitävät häntä heikkona – varsinkin uroksille. Tämä on hyvin itsenäinen ja omatoiminen, ja tekee kaikki tehtävänsä hyvin, eikä koskaan jätä mitään tekemättä. Nartulla on myös tiedustelijan asemasta johtuen myös hyvä muisti, minkä takia narttu muistaa paljon, ja voi hautoa kaunojaan kauan aikaa. Taistellessaan tämä on periksiantamaton, mutta Shionin esikuvan mukaan, tämä osaa olla oikeudenmukainen eikä aina tapa vihollistaan, vaikkei sitä pelkäisikkään. Isoveljen kanssa kasvaminen on tuottanut tulosta, sillä Megitsune leikkitappeli veljensä kanssa, minkä ansiosta perus taistelutavat ja voitonhimo tulevat nartulle kuin luonnostaan. Kovaluonteisen ulkokuoren alla on kuintenkin myös pehmeämpi puoli, joka tulee esiin perheen ja ystävien seurassa: tämä on hyvin huolehtivainen ja ystävällinen läheisiään kohtaan, vaikka omaakin äksyn ulkokuoren. Megitsune olisi valmis uhraamaan henkensä läheistensä puolesta ja puolustaa heitä kaikella voimalla. Hyvä esimerkki on Hakuba: yleensä Hakuba ja Megitsune kinastelevat pienistäkin asioista, mutta kun narttu sai kuulla ystävänsä puolisokeudesta, tämä heti tarjoutui toimimaan Hakuban silminä ja puolustamaan tätä parhaansa mukaan. Narttu on myös lojaali eikä koskaan pettäisi klaaniaan, koska rakastaa suurta Iga-perhettään. Narttu on suhteellisen taidokas pentujenkin seurassa, vaikka joskus tällä palaa pinna ja tämä saattaa alkaa komentelemaan nuorempiaan turhankin ankarasti. Megitsune on Iga, eli hän on elänyt siinnä uskossa että Kogat ovat vihollisia. Hän ei kuitenkaan näe mitään ihmeellistä toisessa klaanissa  ja n.s. Kogaviha on vain osa Megitsunen kasvatusta Igan laumassa, ei välttämättä hänen omaa mielipidettään. Vaikka hän ei suvaitse Kogia, hän olisi valmis pärjäämään toisten kanssa jos he liittoutuisivat. Samalla lailla hän olisi kuitenkin valmis tappamaan kaikki Kogat, koska sehän on Igojen muinainen tavoite ja Shionin käskyä on toteltava.


Menneisyys

Syntymä ja Nuoruus
Megitsunen vanhemmat, Yamazaru ja Yume olivat syntyjään Igoja, ja he olivat täysin koulutettuja ninjoja. Yamazaru ja Yume tapasivat toisensa metsästysretkellä ja rakastuivat, minkä tuloksena he perustivat oman perheensä noin vuotta myöhemmin. Yume synnytti kaksi pentua: hopeanharmaan uroksen ja musta-merkkisen naaraan; heidät nimettiin Gingitsuneksi (Hopeaketuksi) ja Megitsuneksi (Naarasketuksi). Jo syntytmästä asti, Megitsune ja Gingitsune olivat hyvin läheisiä sisaruksina ja he leikkivät yhdessä, sekä auttoivat toisiaan kaikessa. Pienen kokonsa takia, Megitsunea joskus kiusattiin, joten Gingitsune puolusti siskoaan ja opetti toiselle pieniä itsepuolustustekniikoita. Koko nuoruutensa ajan, kaksikko kasvoi Iganin mailla ja he saivat jatkuvasti kuulla tarinoita Igojen ninjoista ja siitä miten heidän ja heidän verivihollisten Kogien kanssa oli käyty sotaa jo tuhansia vuosia. Tarinat saivat Megitsunen haluamaan ninjaksi kuten esivanhempansa, ja osallistui isoveljensä kanssa ninjakoulutukseen puolivuotiaana. Samaan aikaan koulutukseen osallistui myös eriparisilmäinen Hakuba, joka alkoi heti kiusata Megitsunea siitä että nartulla oli hullunkurisen näköiset mustat korvanpäät. Megitsune, kuka oli jo nuorena hiukan ärhäkämpi, ei pitänyt tästä ja alkoi heti vastailla takaisin, härnäten urosta tämän silmien takia. Kinastelusta huolimatta, Megitsune ja Hakuba lähenivät ja heistä tuli parhaita ystäviä. Vaikka uros ärsytti Megitsunea suunnattomasti, tämä ei silti hylännyt ystäväänsä, varsinkin silloin kun Hakuban äiti menehtyi. Megistune oli koko ajan uroksen tukena ja kävi usein uroksen kanssa toisen haudalla. Yhtenä iltana kun he olivat haudalla, Megitsune sai kuulla Hakubalta että uros olikin puolisokea, minkä takia hänen toinen silmänsä oli sininen. Megitsune järkyttyi, ja hän siinnä hetkessä lupautui toimia Hakuban silminä ja auttaa tätä taistelemaan.

Tiedustelijan Koulutus
Kahden vuoden ikäisenä Hakubasta ja Megitsunesta oli tullut taitavia ninjoja ja heillä oli täysi ninjakoulutus pussissa. Molemmat palvelivat aluksi tavallisina ninjoina, mutta sitten Megitsune alkoi koulia itsestään ykköstiedustelijaa. Megitsune halusi olla jotain suurempaa kuin pelkkä ninja, mutta niin pienellä ruumiilla ei oikein pärjännyt johtajan henkivartijana tai mitään sellaista. Sen sijaan, Megitsune tajusi että voiman sijasta hän voisi hyödyntää nopeuttaan ja kestävyyttään, joten aloitti koulutuksen muiden tiedustelijoiden kanssa. Narttu tutustui näihin aikoihin myös Hakuban kanssa Shioniin ja tämän perheeseen, mutta Megitsune ei viettänyt paljoakaan aikaa heidän kanssaan kun oli kiireinen oman koulutuksensa kanssa. Megitsune kehittyi kovaa vauhtia, ja neljävuotiaana tämä oli jo nopeampi kun muut tiedustelijat. Koska Igat eivät olleet n.s. sotatilanteessa, Megitsunella ei ollut oikeita töitä, joten tämä vietti aikaansa tiedustelemassa muunmuassa Ohussa ihan vaan huvikseen. Tämän lisäksi Megitsune sai viimein mahdollisuuden taas viettää aikaa veljensä kanssa, kuka oli juuri läpäissyt metsästyskoulutuksensa.

Gingitsunen Kuolema
Megitsune oli viisivuotias, kun hän oli veljensä kanssa Hokkaidolla käymässä heidän serkkunsa luona. Kuitenkin matkalla takaisin, heidät yllätettiin. He törmäsivät vieraaseen koirajoukkoon, ketkä alkoivat heti yrittää värvätä sisaruksia liittymään heihin. Kukaan ei sitä vielä siihen aikaan tiennyt, mutta joukko oli juuri rantautuneen Kurokagen alaisia. Igat kieltäytyivät, mistä alkoikin sitten kamppailu. Megitsune tiesi ettei selvisi pienen ruumiinsa takia, joten päätti paeta, sillä hänellä oli etu nopeutensa takia. Gingitsune jäi taistelemaan että saisi pelastettua siskonsa, mutta pääsi hengestään kun eräs vihollinen mursi toisen jalan eikä tämä ehtinyt paeta. Megitsunen huomattua ettei veli ollutkaan tullut hänen perässään, narttu palasi taistelukentälle ja löysi veljensä ruumiin. Megitsune itki vuolaasti ja alkoi syyttää itseään veljen kuolemasta. Väsyneenä ja masentuneena, tämä nukahti kyyneleet silmissä veljensä ruumiin viereen, halaten tätä ikävyksissään. Narttu kantoi Gingitsunen ruumiin koko matkan takaisin Igaan, missä urokselle pidettiin kunnon hautajaiset. Megitsunen vanhemmat lohduttivat Megitsunea ja käskivät nartun olla syyttämästä itseään, sillä olisihan narttu tehnyt samalla tavalla jos Gingitsune olisi ollut heikossa tilassa. Mutta Megitsune ei voinut unohtaa sitä päivää, ja syvällä sisimmässään hän vieläkin syyttää itseään, ja samalla hautoo kostoa niitä koiria kohtaan ketkä Gingitsunen surmasivat.

Ninjaklaanit Marssivat Sotaan Toisiaan Vastaan
Megitsune oli kuusivuotias kun Kurokage viimein iski Ohun paratiisiin ja ajoi Ohun armeijan pois. Narttu ei itse osallistunut tapahtumiin, sillä hän eli Miessä, Igojen alueella sen sijaan että olisi ollut Ohun lauman kanssa. Hän sai kuulla asiasta vasta sitten kun Igat palasivat entiselle kotialueelleen, Shion uutena johtajana. Shion nimitti Megitsunen samantien ykköstiedustelijaksi, sillä hän tiesi että vain parhaita viestinkantajia tarvittaisiin nyt että he voisivat auttaa Ohua hätätilanteessa. Igat elivät rauhassa vähän aikaa, kunnes eräänä iltana, Arashi tuli pyytämään Shionilta jos he voisivat jakaa Mien hyväkuntoisen alueen. Shion kieltäytyi, mistä alkoi klaanien välinen sota. Megitsune oli hiukan häkeltynyt Shionin päätöksestä kieltäytyä, mutta tiesi että johtajalle ei sanottu vastaan ja että Kogat olivat vihollisia, minkä takia Megitsune ei sanonut tai tehnyt mitään. Megitsune elää nyt vanhempiensa ja Hakuban kanssa Shigassa, kouluttaen itsestään nopeampaa tiedustelijaa ja harjoittaen muistiaan joka päivä, taistelutekniikkojensa hiomisen ohella. Narttu aikoo nimittäin osallistua seuraavaan kamppailuun Kogien ja Igojen välillä, sillä haluaa todistaa kaikille olevansa vahva, vaikka onkin pieni.

Megitsune - Igan Ykköstiedustelija Megi
Muokkaus © Shiomi


Taistelutekniikat

Raikaken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla. Oppi koulutuksessa ollessaan.
Rasensuisha - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyödyntää veden liike-energiaa, myllyjen vesirattaan tapaan. Oppi koulutuksessa ollessaan.
Oboro Bunshin Hishōken – Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Käyttäjä kerää esim. ruumiita tai suuria puunpaloja ja pudottaa ne vihollisen päälle. Vihollisen silmissä näyttää siltä että hyökkääjiä on monia. Oppi koulutuksessa ollessaan.
Zanzō Sanbunshin – Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Käyttäjä liikkuu niin nopeasti, että luo useita kuvajaisia itsestään ja kykenee näin harhauttamaan vastustajaansa. Oppi koulutuksessa ollessaan.
Kuchu Sappo – Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi koulutuksessaan.

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Yamazaru
Äiti: Yume
Veli: Gingitsune †

Puoliso
Hakuba (Tulevaisuudessa)

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Rakastaa vanhempiaan ja ikävöi vahvasti menehtynyttä veljeään Gingitsunea, koska he olivat lapsuudessaan hyvinkin läheisiä.
- Kunnioittaa Shionia ja Shirogetsua johtajinaan, sekä ystävinään, ja palvelisi näitä vaikka kuolemaan asti.
- Hakuban lapsuudenystävä ja myös paras ystävä. Megitsunea ärsyttää se kuinka Hakuba jatkuvati halveksii ja härnää tätä, joten hän jatkuvasti tappelee uroksen kanssa. Mutta silloin kun he eivät ole kärttyilemässä toisilleen, Hakuba ja Megitsune tulevat täydellisesti toimeen ja pitävät huolta toisistaan; Megitsune on yksi ainoista kuka tietää Hakuban olevan puolisokea, minkä takia hän tuntee suurta velvollisuutta auttaa ystäväänsä joka tapauksessa, vaikka ei voi olla suuttumasta urokselle kun toinen on olevinaan kunnioittamaton. Megitsune ei itsekkään vielä ymmärrä sitä, mutta hän on alkanut kokea hieman vahvempia tunteita Hakubaa kohtaan.
- Igojen tapaan Megitsune ei tunne lämpimiä tunteita Kogia kohtaan, mutta häntä ei haittaisi jos he liittoutuisivat heidän kanssa uudestaan.

Muuta
Hakuban tuleva puoliso, ja ärhäkän herran vierellä luotu yhtä ärhäkkä narttu ^^ Kuten olen maininnut, olen halunnut itselleni lisää ninjakoiria, ja tässä sitä nyt ollaan, Igan laumaa täyttämässä xD

Pelaaja
Shiomi

Megitsune - Igan Ykköstiedustelija Megitsune_Sprite

Megitsune ©️ Shiomi
Kuvat ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi


_________________
Megitsune - Igan Ykköstiedustelija Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Megitsune - Igan Ykköstiedustelija
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT-
Siirry: