Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki Empty
ViestiAihe: Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki   Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki EmptySu Huhti 23, 2017 11:37 pm

Mizuki

Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki Free_h10

*Tunnari/Puhe*

Suomennos: kanukka
kutsumanimi:Mistress
lempinimi: Mizu
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 6v

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Japani
Liittouma: Kurokagen lauma, Senshin
Lauma: Kurokagen lauma
Asema laumassa: Rivisotilas
Perhe:

Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki Full11

Vanhemmat:
 

Sisarukset:
 

Jälkeläiset: Ei vielä
kulissivaimo: Kurokagelle kulissivaimo tulevaisuudessa ~

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Ulkonäkö

Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki Shet11

Kuvailu: Mizukin kehosta näkee, että tuo on hieman lihaksikas ja jalat hontelot. Tassut ovat isot ja siksi parantavat tuon juoksemista huomattavasti. Mizukin turkki on ohutta ja pitkää, mutta jaloissa on lyhyttä.
Laji: Susihukka
Rotu: Borzoi 16%, Saksanpaimen 16% & Saluki 50% (harmaasusi 18%)
Säkäkorkeus: 65 cm
Paino: 30 kg
Turkinväri: valkoinen, ruskeilla kuvioilla
Silmien väri: Punainen
Tuntomerkkejä: Turkin kuviointi, silmät ja isokokoinen naaras

^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Menneisyys
Ennen syntymää…
Mizukin vanhemmat ja muut menneet esi-isät, kuuluivat tarkkaan kilpailukoira järjestöön. Osa omistajista rakasti koiriaan ja osa käytti noita vain rahan saamiseen. Mizukin emo oli todella arvostettu kisa koira, mutta yhdessä kisassa tämä lonkka vammautui niin, ettei tämä voinut enää kisata. Siksi olikin tarkoituksena saada tuolle pentuja ja paikalle tuotiin hyvä juoksu koira, mutta vielä emoa kestävämpi. Isä olikin hitaampi, kuin emo, mutta jaksoi juosta helposti kauemmas, samaan tahtiin. Pentuista tehtäisiin seuraavat juoksu koirat ja emosta tulisi vain lemmikki.

Syntymä
Mizuki syntyi toisena, mutta vain kuolleen veljensä jälkeen. Naaras oli jo pentua erittäin aggressiivinen veljiään kohtaan ja omi emonsa nisiä. Siksi pentueen ruipelo, Ikou, kärsi tästä eniten. Kuitenkin Ikoun onneksi Ravasshu oli uros, joka teki asioita vain veljensä selviytymisen hyväksi. Syytä ei tähän tiedetty, mutta se takasi Ikoun selviytymisen, vaikka Mizuki yritti päästä tuosta eroon, kuin vihollisestaan. Emo ei pystynyt kontrolloida Mizukin raivokkuutta edes nuorella ikää. Heti Mizukin avatessa silmänsä, Mizuki iski hampaansa Ikouhun joka parkaisi kivusta. Emo irrotti Mizuki veljestään ja samalla emon nähdessään Mizukin silmät, voi pentu itse kuulla kuinka pelokkaan puoleisena emonsa lausui tuota Demoniksi. Se ei kuitenkaan häkellyttänyt Mizukia, vaan jostain syystä oli Mizuki tyytyväinen emonsa pelkoon ja tunsi silti hiukan katkeruutta siihen, että emo hylkäsi tämän hoivaamisen ja keskittyi veljeksiin joihin molempiin oli hieman tarttunut Mizukin huonoja tapoja.

Nuoruus 4-6kk
Mizuki ja veljet saivat todella nuoresta, juoksu kuntoutusta omistajiltaan ja hitain oli Ravasshu. Mizuki valittiinkin seuraavaksi kisakoiraksi ja tätä koulutettiin lähes kuoliaaksi. Emo vietiin kenneliin odottamaan seuraavaa omistajaa, mutta kukaan ei adoptoinut tuota ajoissa ja tämä lopetettiin. Isä jäi pentujen seuraan, mutta hänestä ei ollut hyötyä yhtään. Ihmiset eivät kuitenkaan tajunnut mitä uros opetti pennuilleen, mutta hänen oli tarkoitus vapauttaa itsensä. Isä teki Ravasshusta kestävän taistelijan ja Ikousta erittäin nokkelan. Isä oli kasvattanut pennuista ilkikurisia tahallaan, sen jälkeen mitä oli nähnyt noiden tekevän ollessaan emonsa hoidossa. Pennut tekivät kaikkensa tuhotakseen ihmisten elämää, mutta ihmiset eivät välittäneet vaan hankkivat noille vain pihahäkin jossa pitivät ”raha pussejaan” seuraavaan kisaan mennessä. Pennut eivät kuitenkaan pitäneet ulkona olemisesta, koska häkissä ei ollut minkään laista sadesuojaa ja heitä ärsytti suuresti aidan takana häämöttävä vapaus.

Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki Kuwa710
Kiitos Untamed kuvasta! 14.2.-18

Mizuki ei alistu 6-12kk
Veljekset karkasivat ja jättivät Mizukin, sekä isänsä jälkeen. Isä toki suuttui tästä ja syytti Mizukia, ettei päässyt itse vapaaksi. Mizuki näki silloin vielä isänsä ylempiarvoisena, mutta tuo käytös sai sen vihaiseksi. Mizuki ei arvostanut yhtään isäänsä tuon jälkeen ja monesti ihmetteli, miksi tuota edes kuuntelee. Mizukin koulutus jatkui, mutta omistajia harmitti veljesten puutuminen ja siksi aikoivat korvata nuo isällä, seuraavissa kilpailuissa. Mizukin kasvettua ja muuttuessaan enemmän ja enemmän naaras maiseksi, ei tämä voinut olla huomaamatta isänsä käytöksessä olevan muutoksen.

Vuoden täytettyään, isä alkoi käyttäytyä yhä oudommin Mizukia kohtaan ja eräänä iltana, nuoren naaraan isä meni liian pitkälle, kun yritti kirjaimellisesti raiskata tämän ja sanoen, että tämän työ narttuna oli tehdä pentuja. Mizuki ei aikonut vain antaa isänsä tehdä sitä ja murhasi tuon tunteettomasti. Mizuki nautti vain nähdessään tuon veren ja liikkumattoman kehon, kun oli viimein päässyt eroon maailman ärsyttävimmästä hurtasta. Omistajat olivat toki kauhuissaan, saapuessaan häkille aamulla. Ihmiset pelkäsivät Mizukia sen jälkeen, mistä naaras vain nautti. Tämä tunsi olevansa johdossa noiden pelon takia ja monesti saattoi noille ärähdellä, näyttääkseen asemansa. Mizuki voitti monia kisoja reilusti, kunnes tajusi, että tämä voisi vain uhkailla tai tappaa toiset kilpailijat, jos noista olisi tälle haittaa. Pelosta osa kilpaileva koira karkasi, luovutti tai "katosi". Mizuki nautti voiton tunteesta ja siksi tekikin näin.

Aikuisuuden ensimmäiset vuodet 1-3v
Mizukin elämä oli helppoa ja voittoja tuli joka välissä. Naaras oli ylpeä saavutuksistaan ja siitä, että moni koira pelkäsi tätä. Mizukin tarkoitus aluksi tälle aggressiiviselle käyttäytymiselle oli vain näyttää tämän valta-asemaa, mutta vähitellen vastassa oli niitä joille tämä häväisisi tappelussa. Siksi Mizuki alkoi noita koiria välttelemään ja hiukan toivoi, ettei tuota aiheuta naaraasta lähtevän pelko katoamista, että joku viimein uskaltaisi kostaa tälle. Mizukin aggressiivinen käyttäytyminen nuorena olikin vain tämän tapa puolustaa itseään, mutta tajutessaan olevansa monia heikompi, tämä ei luovuttanut nopeutensa suhteen. Ajatuksena Mizukilla olikin, että pääsisipähän sentään karkuun jos henki oli pelissä.

Nykyään Mizukin koulutuksien aikana tämä kuntoili itsensä aina puhki ja omistajat olivat aluksi ihmeissään miksi. Kuitenkin he vain ajattelivat rahaa mitä saisivat Mizukin uudella nopeudella, eivätkä siksi välittäneet. Mizukista tuli nopea juoksemaan, mutta silti tämä pysyi heikkona ja tämä rupesi välttämään tekemästä liian monta vihollista, vaikka tiesi että kisojen voittaminen tekisi juuri niitä. Mizuki joutuikin monesti tappelemaan naaraalle hävinneiden kanssa, koska Mizuki usein rupesi siitä ärsyttämään noita ja lopulta he suuttuivat Mizukille. Mizuki kuitenkin onnistui useasti iskut väistelemään, kiitos tämän nopeuden ja refleksien.

Mizuki ei edes itsekkään tiedä montako kisaa on jo voittanut vuosien saatossa, mutta kaksi vuotiaana sana levisi, maailman nopeimmasta koirasta joka puolelle. Mizuki jopa sai senkin takia muutamia kosijoita, jotka tämä tylysti kieltäytyi ja puhui noista vielä pahaa. Osa kunnioitti Mizukia, osa vihasi ja osa halusivat jopa tuon raiskata. Mizukin onneksi, omistajan koti oli hyvin suojeltu ja monet koirat oltiin ammuttu murtautuessaan omistajan pihaan. Mizuki ei siksi pelännyt, koska uskoi omistajan suojelevan tätä ikuisesti, koska olihan tuo tätä alempiarvoisempi. Kuitenkin Mizuki oli aikoja jo aistinut omistajansa kuoleman lähestyvän, mikä selitti omistajan suunnitelmat myydä Mizuki seuraavalle omistajalle. Mizuki ei sitä näyttänyt, mutta tätä pelotti. Lopulta uusi omistaja löytyi Mizukin ollessa kolme vuotta, mutta Mizuki ei tuohon luottanut.

Veren himoinen lemmikki 3-5 v
Uusi omistaja oli kova määräämään ja pahoinpitelemään tätä jo alussa, miksi Mizuki alkoi vihata tuota. Mizuki jopa kerran puri uutta omistajaansa, mutta saikin vastineeksi rystyset vasten turpaansa. Mizuki nyt tiesi, että tuo ihminen näki tämän vain esineenä, rahan tuotto välineenä, niin kuin edellinenkin omistaja oli, mutta vielä alempiarvoisena. Mizuki vihasi ihmistä niin paljon, että toivoi tuon kuolemaa, mutta tiesi, ettei sitä itse pystynyt tekemään. Naaras eleli uuden omistajan seurassa, tuntien itsensä turhaksi ja omistautui vain kisojen voittamiseen. Mizukin nopeus ei kuitenkaan laskenut, vaikka naaras ei enää kunnon koulutustaan saanut, koska Mizuki monesti ärsytyksestään juoksi ympäriinsä ja loikki, yrittäessään pois.

Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki 1b616414
Uudet tuttavat saattavat saada Mizukin äreäksi, vain heidän ulkonäön perusteella.

Kurokagen lauma 5-5½v
Mizuki olikin kuullut huhuja mitä villeille koirille tapahtui, muttei sen suuremmin ollut noista kiinnostunut. Mizuki ei kuitenkaan osannut odottaa tapaavansa itse kurokagea, jonka joukot keräsivät lemmikkejä. He hajottivat heikkoon puiseen aitaan reiän ja irrottivat ketjun maasta. Mizuki seurasi katseellaan mitä tapahtui, niin ihmeissään, ettei saanut sanaakaan suustaan. He käyttivät ketjua hyväksi ja riuhtoivat naaraan mukanaan, johon Mizukilla ei ollut voimia vastustaa. ”Hei! mitä te teette?!” Mizuki huudahti vihaisesti ja ihmeissään noille. He virnistivät ”Määräyksenä oli hakea lemmikkejä riveihin.” Yksi vastasi. Mizuki kummasteli hetken ”Miten minun laisesta heikosta naaraasta olisi edes rivisotilaaksi?” Mizuki kysyi ärtyneenä. He kääntyivät katsomaan toisiaan ja sitten Mizukia. ”Mietimmekin, että olet joko naaras tai erittäin ruipelo uros.” He sanoivat hieman kohdistaen pilkkaa kaikkiin naaraisiin. ”Noh, annamme sinut sitten lahjana johtajallamme sitten. Saakoot hän päättää mitä sinulle tekee. Oletan että hän tappaa sinut, koska olet niin ärsyttävä.” Toinen sanoi irvistäen Mizukille ja samassa naaras mätkäisi tuon kuonoa täysillä. Ennen kuin naaras sitä itsekkään tajusi, tämä oltiin painettu vasten maata. ”Hei, mitä jos pitäisimme hieman hauskaa tällä ämmällä, ennen kuin viemme tuon pomolle?” sanoi uros, jota Mizuki oli lyönyt. Uros joka piteli Mizukia maassa, vain virnisti, mutta kolmas uros sanoi ”Ei. Jos Kurokage saa selville siitä, hän saattaa tappaa meidätkin. Eihän meillä ole lupaa raiskata orjia.” Tämä sanoi totisena. Kaksikko tuhahti ”Totta.” He riuhtoivat Mizukin ylös ja jatkoivat tuon repimistä, kohti kurokagen tukikohtaa. Mizuki yritti aluksi vastustella, mutta mitä pidemmälle he etenivät, sitä enemmän tämä alkoi luovuttaa.

Lopulta saavuttuaan Kurokagen reviirille, Mizuki tunsi hiukan kauhua siitä koirien määrästä. Naaras ohjattiin johonkin luolaan ja paiskattiin sinne odottamaan seuraavaa päätöstä tämän kohdalla. Luolassa oli muitakin, mutta Mizukia ei nuo kiinnostanut. Osa tuli keskustelemaan tälle, mutta tämä töykeästi sanoi noille, että saisivat kuolla ja ettei niillä ollut tarkoitusta. Mizuki teki nopeasti kaikista luolassa pidetyistä omia vihollisiaan katkeruutensa myötä. Osa vartioista tiesi tämän ja sana tästä ämmästä kulki ympäri laumaa. Mizuki ei siitä silti tiennyt ja osa tunnisti tämän, kisoista. Mizuki vietti suurimman osan ajastaan luolassa ja pääsi harvemmin taivasalle.  Mizuki joutui lusimaan luolassa monta kuukautta, mutta silti tämän ärtymys ei laantunut. Tämä jopa raivosi niille, jotka toivat tälle ruokaa. Mizuki alkoi toivoa kuolemaa mitä pitemmäksi aika venyi, mikä vähitellen vei tämän pelkoa pois. Mizuki ei siis pelkäisi hyökätä jonkun kimppuun, jos tämä siihen oltaisiin yllytetty.

Peleissä tapahtuneita
Sai vihdoin ylennyksen orjan asemastaan ja tuon ohjaaja Sirena, osoittautui niin ärsyttäväksi, ettei Mizukia enää kiinnostanut mitä tapahtuisi jälkeenpäin jos saisi vain piestä tuon ämmän. Lopulta kaksikko alkoi rähiköimään ja saivat Rangaistukseksi olla Orjia niin kauan, kuin Kurokage käski.

6v (Uusivuosi; 2005)
Mizuki Eleli orjana jälleen, mutta se ei naarasta haitannut. Mizuki myös näki Main pakenemisen ja tappoi kituvan Mein kostona tuon vartijoille. Mizuki olisi voinut paeta, mutta naaraasta oli parempi vaihtoehto jäädä laumaan.

Luonne
Naaras ei välitä tavastaan puhua, kunhan se ei saa sillä itseään pulaan. Mizuki on aggressiivinen ja ilkeä naaras, varsinkin silloin kun tietää olevansa ”korkea-arvoisempi” tai puhuessaan pennuilleen. Tämä näkee Ohulaiset kuvottavina ja heikkoina. Tämä ei välitä ”tunteista” tai siitä, että satuttaako jotakuta. Oli se sitten sanoilla tai teoilla, niin silti tämä jatkaa. Mizuki tietää millainen Kurokage on ja on lähes täysin samaa mieltä tuon kanssa kaikesta, koska vastustelusta ei tulisi mitään hyvää. Mizuki tosiaan saattaa joskus kommentoida siitä kuinka tuo on jollain tapaa "demoninen", mutta tuo on vain peräisin tämän

Motto: What good is in life, if you can’t ruin others’ lives?
^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^

Ominaisuudet
Taito: ***
Voima: **
Karisma: ***
Nopeus: *****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ****
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: ***
Ketteryys: ***
Refleksit: ****
Tekniikat: **
Ponnistus: ****
Metsästystaito: ***
Uimataito: ***

Aistit
Näkö: ****
Kuulo: ****
Haju: ***

Agressiivisuus: ****

Hahmon Rangaistukset:
- Joutui olemaan uudelleen orjana rangaistuksena rähiköimisestä Sirenan kanssa.

Taistelutekniikat
- ei ole

Pelaaja:Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Agressiivinen ja nopea naaras - Mizuki
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KUROKAGEN LAUMA-
Siirry: