Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyLa Huhti 22, 2017 6:07 pm

// Elikkä kaikki Igat ja Kogat tänne pelaamaan! ^^ //


Shion Ja Hakuba
Shionin selkää pitkin valuivat kylmät väreet kun hän lähestyi klaanien reviirien rajaa joukkonsa kanssa. Uros kannatteli katanaansa hampaidensa välissä ja yritti olla kiristämättä otettaan - vaikka Igat olivat rauhallisin mielin tulossa puhuttelemaan Arashia, niin Shion oli ottanut aseensa mukaan jos jotain sattuisi. Arashi ymmärtäisi varmasti ettei Shionilla ollut mitään aikeita aloittaa tappeluita; kaksikko tunsi toisensa niin hyvin. Silti Shionia jännitti palata entiselle alueelle, sillä ei ollut varma mitä tapahtuisi. Igoilla oli syytä uskoa että Kogat olivat murhatun Igan takana, mutta heillä ei ollut mitään todisteita. Shion ei tiennyt miten Kogat suhtautuisivat tilanteeseen, ja hän voi vain toivoa ettei tästä syntyisi nyt mitään lisäsotaa.

Shionin rinnalla kulkevan Hakuban sielu oli tulessa: hän oli niin innoissaan tästä matkasta, sillä väkivaltainen uros hölmlsti uskoi että pääsisi taistelemaan. Vaikka Shion oli jatkuvasti selittänyt kaikille mukana oleville että he eivät olleet menossa haastamaan riitaa, niin Hakuba silti eli siinnä uskossa että he olisivat kävelemässä suoraan taistelukentälle. Hän uskoi varmasti että Kogat olivat tappaneet tämän laumatoverin, ja että tämä olisi täydellinen tilaisuus häätää Kogat pois Itoh-talosta.

Piakkoin ryhmä saapui rajavartijoiden luo, ja Shion pudotti katanansa jalkojensa eteen, rauhan merkkinä. Mustaturkkinen Kogauros katsoi tulijoita tuimasti.
"Mitä te täällä teette? Häipykää tai lentää päitä!" Toinen uhkasi. Shion oli vastaamaisillaan kun Hakuba astui eteenpäin, korvat luimussa. Hän ei nähnyt Shionin ilmettä kun johtaja jäi Hakuban sokealle puolelle.
"Sanoppa tuo uudestaan! Sano, niin päästään näkemään että kenen päitä täällä lentää!" Hakuba tiuskaisi ja murisi.
"Hakuba!" Shion komensi vasenta tassuaan, ja puolisokea uros kääntyi että näkisi Shionin. "Muista millä asioilla olemme täällä."
"Mutta-!" Hakuba aloitti mutta Igajohtaja tiukasti nyökkäsi takana kulkevaa joukkoaan.
"Tule pois sieltä ennen kun rikot jotain. Me olemme nyt Kogien alueella, ja meidän pitää kuunnella heitä. Pitäisihän heidänkin kuunnella meitä jos he tulisivat meidän maille." Hakuba jurnutti jotain henkensä alla mutta palasi Shionin vierelle. Igajohtaja kääntyi takaisin vartijoiden puoleen. "Tulimme puhumaan Arashille. Emme halua mitään harmia tästä, Hakuba käyttäytyy turhankin väkivaltaisesti joskus." Shion sanoi. Mustaturkkinen Koga silmäili joukkoa ja nyökkäsi toverilleen.
"Hyvä on, käyn ilmoittamassa Johtajalle tästä. Älkää yrittäkö mitään sillä aikaa kun olen poissa!" Tämä sanoi ja katosi oksistoon. Odotellen toisen paluuta, Shion katsoi joukkoaan: Hakubaa, Shirogetsua, Ninyaa ja Tenrōseita.
"Sama pätee teille kaikille. Emme ole tulleet sotimaan, vaan keskustelemaan. Käyttäytykää siis siivosti." Shion sanoi ja nosti katanan ylös maasta, yrittäen miettiä mitä sanoa Arashille kun tapaisi toisen taas pitkästä aikaa.

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyLa Huhti 22, 2017 7:42 pm

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Tenrosei_Sprite
Tenrōsei

Naaras oli pysytelly riveissä ja seurannut rauhallisena johtajan takana. Tämä halusi jo saada selville, olivatko Kogat syyllisiä igan kuolemaan vai ei. Vaikka tuo oli mahdollista, ei naaras rupeaisi turhaan syyttämään Kogia. Tenrōseitä kuitenkin huollestutti Hakuban käytös ja toivoi, ettei heille tulisi syytä taistella, edes vaikka Hakuba sitä olisi yllyttänyt. Naaras ei ehtinyt kommentoidakkaan toisen agressiivista käytöstä, Shionin jo tuota komentaessa.

Tenrōsei nosti katseensa Kogiin ja tarkisti, ettei paikalla ollut sisartaan. Tämä ei nähnyt siskoaan ja siksi huokaisi hieman helpotuksesta. Naaras kun ei ollut varma miten muut igat reagoisivat jos tämä alkaisi tuttavallisesti tuon kanssa puhumaan, vaikka ei tämä niin aikonut tehdä. Tenrōsei yleensä välttikin puhumasta perheestään, mutta monesti tämän irokeesi kiinnitti huomioita ja aloitti puheenaiheita. Monesti tätä oltiin oletettu vakoojaksi sen takia. Tenrōsei kääntyi muita laumassa olevia kohti ja huomasi osan olevan taisteluun valmiita. Naaras huolestui, että joku heistä saattaisi menettää malttinsa tai tekevänsä jotain typerää, niin tämä hellällä ja hiljaisella äänellä sanoi tovereilleen "Pysytään rauhallisina. Paras mahdollisuutemme saada asiasta selville on, ettemme näytä liian uhkaavilta... Jos he alkavat liian puollustautuviksi, emme saa heistä mitään vastauksia." Tenrōsei selitti, koska ei halunnut joukon näyttää agressiiviselta. Eiväthän he tulleet sotimaan, mutta Tenrōsei oli silti siihen valmis jos se siihen tulisi
_________________________________________________________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu oli ollut muutaman puun päässä rajavartiana ja siksi tullut hälinää kohti. Yosōu asettui piiloon latvustoon ja hakeutui muiden kogien ylle piiloon. Naaras tunnisti oitis sisarensa ja oli hieman pettynyt tuon nähdessään. Yosōu oli toivonut hieman toimintaa, muttei löytäisi sydäntä tappaa Igoja siskonsa edessä tai taistella tosissaan. Yosōu kun tiesi, että Tenrōseille lauma oli kuin osa perhettään. "Mikä on tilanne?" Yosōu kuiskasi kysymyksen paikalla oleville kogille.

Washi tulee mukaan hieman myöhemmin ~
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyLa Huhti 22, 2017 11:18 pm

Ninya ja Miguel

Ninya oli kulkenut muiden Igojen mukana Kogien alueelle. Naarasta hieman jännitti tilanne, mutta hän ei silti ollut peloissaan. Hän vain oli todella varautunut, koska ei voinut luottaa Kogiin ollenkaan. Hän ei silti ollut keksinyt tähänkään päivänä asti kuka mahtoi olla oikeati syyllinen kuolleeseen toveriin.

Ninya tuijotti Hakubaa, kun tuo alkoi murisemaan Kogien rajavartijoille. Naaras kiinnitti heti huomiota kaikkiin mahdollisiin liikkeisiin, joita keskustelussa olevat tekivät. Naaras huokaisi helpottuneena kun tilanne toistaiseksi rauhoittui. Hän silti koki ilmapiirissä jotain todella epämukavaa.

Ninya vilkaisi muita tovereitaan ja huomasi muutaman olevan valmiutuneita taisteluun. Naaras kuulikin erään laumatoverin, Tenrōsein, avaavan suunsa. Hän pyrki pitämään muut rauhallisina. Ninya vain hymyili lempeästi varautuneille ja yritti tällä tavoin rauhoittaa tilannetta. Hän yritti tartuttaa omaa rauhallisuuttaan muille.


Miguel loikki puun oksia pitkin alueelle, missä Igat olivat. Uros jäi tuijottamaan oksistoon valkoisia koiria. Uros tunsi veren kiehuvan. Hän pyrki silti pysymään rauhallisena, koska ei ollut saanut käskyä hyökätä. Uros rauhoitti mieltään ajatuksella siitä, että Igat olivat nyt alempana kuin hän. Olihan Igat pieniä puusta katsottuna.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptySu Huhti 23, 2017 11:16 am

Arashi

Koga istui tuima ilme kasvoillaan itho talon portailla. Sitä vaivasi edelleen sen kuolleen igan tapaus, jota ei oltu edes selvitetty. Omasta joukoistakin se oli etsinyt syyllistä, mutta ei tullut siihen tulokseen etteivät kogat olleet asialla. "Johtaja! Shion tulivat joukkonsa kanssa rajalle" Se kuuli kiihkeän huudon ja ampaisi seisomaan. Nopeasti Arashi lähti juoksuun rajaa kohti ja metallinen ketju kalahteli välillä jonkin oksan osuessa siihen

Puolessa välissä matkaa se pysähtyi ja katsoi taakseen. Vähän matkan päästä siitä seisoi mustaturkkinen koga, joka oli ilmoittanut igojen saapumisesta. "Mene takaisin lauman luo ja kerro tilanteesta. Anna minulta käsky olla tulematta paikalle. En halua vuodattaa tänänä kenenkään verta" Narttu totesi ja sen kasvoille levisi ilmeetön ilme sen lähtiessä jatkamaan matkaa. Koga halusi selvittää asiat ja välttää tappelun. Silti sen sydän löi lujaa edelleen, kun se hidasti tahtiaan rauhalliseen kävelyyn. Se saapuisi paikalle kylmän rauhallisesti

Arashi sai näkyviinsä Shionin ja pysähtyi, että näillä oli pari sataa metriä väliä toisiinsa. Kogan katse kävi nopeasti jokaisessa igassa, joka oli paikalla. Sen ilme ei värähtänytkään, mutta siirtäessään silmänsä takaisin Shioniin se irvisi ja kallisti päätään kuin kysyäkseen äänettömän kysmyksen. "Tiedän, että olette siellä Yosōu ja Miguel" Arashi totesi yhtäkkiä vähän korottaen ääntään. "Haluan välttää taistelun ja puhua asiat selväksi. Kukaan teistä ei hyökkää igojen kimppun tai ala haastaa riitaa" Koga antoi käskyn laumalaisilleen ja tiesi niiden olevan kuuliaisia. Nyt se oli puhunut mielestään tarpeeksi ja katsoi Shionia suoraan silmiin. Se ei välittänyt yhtään mitä siitä ajateltaisiin, mutta Shion tunsi nartun iloisen puolen mikä oli kuollut sen menetyksen myötä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyMa Huhti 24, 2017 9:49 pm

Yuuna

Yuuna oli ollut partioimassa lauman alueiden rajojen lähettyvillä aikansa kuluksi ja oli juuri suuntaamassa takaisin Itoh-talolle, kun se yhtäkkiä kuuli jostain kauempaa pientä metallista kalketta. Naaras pysähtyi kuuntelemaan ajoittain kuuluvaa ääntä, jonka se tajusi kuulostavan ainakin joissain määrin sen johtajan ketjusirpiltä. Tavallisesti Yuuna olisi vain jatkanut matkaansa, mutta tällä kertaa sen intuitio käski sitä seuraamaan ääntä syystä tai toisesta. Se ei tiennyt Arashin antaneen käskyn, ettei paikalle saisi tulla; jos se olisi tiennyt, se olisi totellut toista inahtamatta.

Yuuna saapui paikalle, kun Arashi käski välttää taistelua. Se huomasi paikalla olevan igajoukon heti ja arvasi tilanteen vakavuuden. Se ei jäänyt piilottelemaan, vaan asteli tyynen oloisena asemansa sallimalle etäisyydelle johtajastaan, joskaan se ei ilmoittanut saapumisestaan sanallakaan. Sen sijaan se tyytyi tarkkailemaan igoja. Naaras kiitti itseään hiljaa mielessään, että oli ottanut sukunsa puukon mukaansa lähtiessään aikaisemmin Itoh-talolta. Ase lepäsi huotrassaan, mutta Yuuna oli valmis ottamaan sen esille heti tarvittaessa. Sitä ei olisi haitannut, vaikka se joutuisikin taistelemaan igoja vastaan, joskin se pystyi tajuamaan, että olisi kaikille parempi, jos taistelulta vältyttäisiin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTi Huhti 25, 2017 11:06 am

// Tuon myös Shadown tähän peliin, vaikka hän onkin Iga vain puoliksi x) //

Shadow

Pitkän matkan kuljettuaan oli Shadow viimein saapunut määränpäähänsä, Igojen nykyisen alueen rajalle. Mustaturkki odotti palavasti pääsevänsä kertomaan Ohun ja Kurokagen tilanteesta Shionille, mutta vielä enemmän tämä tahtoi tavata rakkaan puolisonsa, josta oli ollut erossa aivan liian pitkään.

Ninjakoira ajatteli kohtaavansa rajalla tavanomaisen vastaanoton, mutta sen sijaan hämmästyi siitä, että Igojen alueella näyttikin olevan..kogia? "Mitä ihmettä täällä tapahtuu..." Shadow lausui ääneen, ja huomasi sitten pian Igojen seisovan edempänä, vastakkaisella puolella rajaa. Silloin mustaturkki aavisti jonkin olevan pahasti pielessä, ja tämä kiihdytti askeliaan, loikkien nopeasti lähemmäs igoja. Tunnistaessaan Shionin, Shadow pudottautui alemmas, ja pysähtyi sitten toisen eteen. "Shion-san." Uros tervehti, kumartaen toiselle pienesti. "Mitä on tekeillä?" Shadow kysyi hämillään. Sillä ei ollut tietoakaan siitä, että kogat olivat vallanneet igojen vanhat alueet, ja ajaneet igat pois.

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Imagee19


Viimeinen muokkaaja, Untamed pvm To Huhti 27, 2017 1:37 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyKe Huhti 26, 2017 5:01 pm

// Pärjätäänkö näin, vai pitäisikö muodostaa loogisempaa järjestystä? //

Shirogetsu

Vaikka retken määränpää oli täysin Shirogetsun tiedossa igojen matkatessa edespäin, harmaaturkki tunsi olonsa jälleen hermostuneeksi kogista. Ympärillään hänellä oli useampi laumalainen, mukaan lukien lähimmät toverinsa, mutta silti pelkkä ajatus tästä retkestä vaivasi häntä suunnattomasti. Ehkä epävarmuus olikin oikeutettu, olihan klaanin koko johto näin marssimassa minimaalisella tuella kogien hyökkäys eäisyydelle. Toisaalta tuo varmasti lähettäisi viestin kogille ja saisi heidät pois mahdolliselta sotapolultaan, olettaen siis etteivät he hyödyntäisi tilannetta. Henkilökohtaisella tasolla Shirogetsua vaivasi myöskin verivihollisensa Raikan mahdollinen näkeminen, mutta hän yritti vain olla ajattelematta tuota laisinkaan, niin pitkään kuin vain mahdollista.

Rajaa lähestyessään Shirogetsun aistit poimivat automaattisesti pienimmänkin äänen, liikkeen tai hajun minkä vain havaitsivat ympäristöstään. Päältäpäin hän kuitenkin yritti parhaansa mukaan pysyä tyynenä ja neutraalina mahdollisia rajaa vartioivia kogia varten. Hän aikoi aikaisemmista kerroista parantaa käytöstään kogia kohtaan lauman vuoksi ja erityisesti nyt Shionin seurassa ollessaan. Joukon lopulta saapuessa rajalle, Shirogetsu säilytti johtajan oikeana tassuna asemansa tuon sivustalla, vastakohtana vasempaan tassuun, Hakubaan (?). Harmaasilmäinen iga oli tehnyt sen päätöksen jo matkan varrella, että antaisi Shionin tehdä kaiken puhumisen, sillä kaikki todennäköisesti menisi nopeammin ja sujuvammin niin. Hän piti tyynen, pääosin ilmeettömän olemuksensa rajavartijan ja Hakuban kohtauksenkin läpi, vaikka kogan uhkaava ele saikin hänet puremaan hammasta hitaasti kasvavassa raivossa.

Kuin Shirogetsu oli suunnitellut, hän antoi Shionin hoitaa puhumisen ja pian Arashikin oli saapumassa paikalle. Jos meillä on yhtään onnea, pääsemme nopeasti pois täältä... Hän pohti, rauhallisesti tarkkaillen ympäristöään piilossa väijyvien kogien varalta. Yllättäen tämä tarkkailu tuotti tulosta, kun oksistosta ilmestyi tumma hahmo, joka laskeutui Shionin eteen. Shirogetsu toimi täysin vaistojensa mukaan ja nopeassa, säpsähdykseltä vaikuttavassa liikkeessä siirtyi parin askeleen verran Shionin ja tuntemattoman hahmon välille, suojellakseen johtajaansa epäilemältään hyökkäykseltä. Tulokas oli nyt aloillaan ja Shirogetsu saattoi nähdä tuon selvästi. Shadowin tumma turkki hieman hämäsi hänen alkuperäänsä ja Shirogetsulta kesti hetki tajuta tuon henkilöllisyys. Silmänräpäyksen ajan harmahtavan uroksen kasvoilta saattoi erottaa hämmästyneisyys, jota seurasikin tunnistus ja Shirogetsu pudotti puolustuksensa siinä samassa. Hetkellisesti hän oli ehtinyt väläyttää hampaansa Shadowille, mutta nyt kaikki vihamielisyys oli kadonnut aikaisemman, tyynin olemuksen suosiossa.

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTo Huhti 27, 2017 9:57 pm

// Ainakin minun mielestä tämä järjestys käy ihan hyvin ^^ Haluaako kukaan muu vaihtaa järjestystä vai pidetäänkö vaan tällaisena? :3 //

Shion & Hakuba
Shion nyökkäsi Tenrōsein kommentille ja katsoi muita alaisiaan. Kaikki tuntuivat olevan yhtä jännittyneitä, ja ainakin toistaiseksi kaikki näyttivät siltä etteivät he halunneet tapella turhista asioista. Kaikki paitsi Hakuba tietenkin, kuka katsoi vartijaa liiankin vihaisesti. Shion katsoi tätä ja yskäisi terävästi, saaden Hakuban rentoutumaan hieman. Tosin, vasen tassu silti näytti valmiina tappeluun.
"Niin juuri... Pysytään rauhallisina." Shion sanoi ja hymyili pienesti. He odottivat vartijan palaamista, kun Shion alkoi aistia useimpia Kogia puunlatvoissa. Ei ihme, vastapuolen saapuminen rajalle on kiinnostavaa ja kieltämättä herättäisi huomiota kaikkien kesken. Hakuba oli huomannut puissa piiloilevat Kogat myös, ja yritti parhaansa mukaan olla huutelematta hävetyksiä toisille. Miksi Shion ei anna tapella? Hehän ovat vihollisia! Eikö hän tajua että tämä olisi täydellinen mahdollisuus saada maamme takaisin? Hakuba mietti ärtyneena ja puuskaisi vihaisesti. Hakuba tiesi että johtajaa piti totella, eikä hänellä tässä vaiheessa ollutkaan mitään aikomuksia hyökätä Kogien kimppuun, kunhan hän vaan rehvasteli. Mutta totta puhuen, hän toivoi suunnattomasti sitä että joku Kogista alkaisi räyhätä heille että saisi syyn tapella.

Ennen pitkää, Arashi saapui paikalle, ja pysähtyi Igojen eteen. Joku toinen Koga seurasi Arashia ja samaan aikaan Kogajohtaja käski alaisiaan olemaan hyökkäämättä. Huh. He ovat samaa mieltä siitä ettei alaisten pitäisi haastaa riitaa toisiensa kanssa. Shion mietti ja katsoi suoraan Arashia takaisin silmiin. Jollain tasolla, hän oli ikävöinyt parasta ystäväänsä, mutta hänen täytyi pysyä nyt johtajan asemassa ja hän ei voisi antaa tunteidensa ottaa valtaa. Igajohtaja kumarsi päätään pienesti Arashille ja katsoi toista neutraalisti.
"Arashi... Siitä onkin jo pitkä aika kun viimeksi puhuimme." Uros aloitti ja huokaisi. "Osaat varmaan jo arvata millä asioilla olemme täällä..." Shion käyttäytyi kohteliaasti, osoittaen kunnioitustaan ja rauhan toivomusta. Tämä sai Hakuban veren kiehumaan. Miksi hän kumartelee tuolla lailla? He niitä reviirivarkaita ovat! Hakuba tuhahti ja kääntyi poispäin, yrittäen hillitä hyökkäyshaluaan. Yhtäkkiä Shionin eteen ilmaantui tummaturkkinen koira, ja Hakuba paljasti hampaansa, jopa murahtaen yllättyneenä. Tämä oletti tulijan olevan Koga, ja halusi puolustaa johtajaansa. Tulija kuitenkin paljastui Shadowksi; Hakuba ei urosta tuntenut niin hyvin, mutta tiesi vallan mainiosti että kyseinen koira oli Igan ninja, Akamen alaisuudessa.

Shion säikähti aluksi, kun joku ilmestyi hänen eteensä, mutta rauhottui tunnistaessaan Shadown.
"Huh... Shadow..." Tämä huokaisi ja tervehti mustaturkkia hymyllä. Toisen kysymys häkellytti Shionia aluksi, kunnes hän muisti yhtäkkiä. Ai niin... Shadow on ollut isoisän luona... Tämä mietti ja katsoi toista silmiin. "Tuota... Ehkä olisi parempi jos kertoisin sinulle myöhemmin. Yritämme vältää taisteluita juuri nyt." Shion selitti matalalla äänellä Shadowlle, ja toivoi että toinen ymmärtäisi. Vielä enemmän hän toivoi etteivät Kogat hermostuisi.


Megitsune & Tsunayoshi
"Tsk, en olisi tarvinnut apuasi." Megitsune sähähti hänen rinnallaan juoksevalle Tsunayoshille. Uros ei sanonut mitään nartulle, vaan loikki toisen rinnalla puunoksia pitkin. Tsunayoshilla ei ollut harmainta aavistustakaan minne Megitsune oli matkalla, mutta tulisilmäisellä uroksella ei ollut parempaakaan tekemistä, joten päätti seurata toista. Megitsune oli ollut kotimatkalla Ohusta, ja kuullut palatessaan reviirille että Shion oli lähtenyt Arashin puheille. Heti, Megitsune oli lähtenyt perään, koska halusi olla Shionin ja muiden tukena. Mutta matkalla hänän kimppuunsa oli käynyt alueelle eksynyt vuorirosvo, ja hän oli joutunut kokonsa takia alakynteen. Paikalla vaelteleva Tsunayoshi oli huomannut tilanteen, ja auttanut Megitsunea. Ei uros vielä niin kylmä ollut että jättäisi laumatoverinsa pulaan. Megitsune tuhahti Tsunayoshille ja kiihdytti vauhtiaan, mutta uros pysyi perässä helposti. "Häivy! En tarvitse saattajaa! Pärjään ilman apua!" Narttu ärisi, ja Tsunayoshi vaan kohautti olkiaan.
"Hm. En minä sinun perässä tule. Menen tähän suuntaan omasta tahdostani." Uros vastasi tylysti. Ihme tyyppi tämäkin... Megitsune mietti, kun yhtäkkiä huomasi Shionin ja tämän joukon edessään. Näyttää siltä että Arashi on jo paikalla. Kaksi Igaa laskeutuivat sulavasti joukon perälle, ja jäivät katsomaan tilannetta. Hakuba kääntyi ja yllättyi nähdessään Megitsunen... Tuon oudon hiipparin kanssa? Tsunayoshi tai mikä ikinä... Hakuba kiristi hampaitaan, kateudesta, kun näki Tsunayoshin Megitsunen seurassa. Shion aisti myös kaksikon tulleen paikalle, muttei reagoinut millään tavalla.

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTo Huhti 27, 2017 11:25 pm

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Tenrosei_Sprite
Tenrōsei

Tenrōsei käänsi katseensa eteenpäin, yritettyään rauhoittaa muita Igoja ja oli hieman yllättynyt Shionin katsoessa melkein tätä kohti. Tenrōsei saattoi hiukan myös epäröidä katsoa tuota kohti, koska tämän tarkoitus olikin arvostaa johtajaa, mutta myös pitää muut rauhallisina.

Naaras oli vielä enemmän yllättynyt kuullessaan sisarensa nimen. Yosōu?? Oletko siellä? Tenrōseistä saattoi nähdä, kun tämä hieman hätiköiden yritti löytää siskoaan oksilta, mutta Yosōu oli sen verran korkealla, että Arashi saattoi tuon vain nähdä. Tenrōsei palautti katseensa Shioniin tuon taas puhuessa. Paikalle ilmestyi musta hahmo, joka sai Tenrōsein hieman jännittymään, mutta tämä yritti nopeasti rauhoittua, tuon kertoessa aikeensa. Paikalle tuli onneksi myös lisää Igoja, mikä helpotti hiukan Tenrōsein mieltä.

Tenrōsei kiinnitti nyt huomion Hakubaan, joka näytti erittäin kitkerältä tämän silmissä. Pitäisikö minun viedä hänet kauemmas rauhoittumaan? Naaras mietti huollestuneena. Tenrōsei ei halunnut turhaa sotaa ja siksi sanoikin Hakuballe "Koita keskittyä olennaiseen. Olemme kaikki täällä vain selvittämässä pulmia, emmekä vuodattamassa turhaan verta..." Tenrōsei yritti vain saada toisen keskittymään muualle, kuin silmäilemään kogia ilkeästi. Harvemmin naaras uskalsi, edes avata suutaan ylempi arvoisille, mutta nyt olisi oman poikansa henki pelissä. Jos alkaisi sota, olisi Tenrōsein pakko evakuoida heikot, vanhat ja pennut. Tenrōsein mielessä ei ollut muuta.
_________________________________________________________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu tuhahti hieman, Arashin kommentoidessa tästä. Ole hyvä vain, kuuluta, että olen täällä. Katsotaan moniko menee paniikkiin uusista tulokkaista, joita eivät näe. Yosōu näsäviisasteli päässään Arashille, kun ei noin uskaltanut sanoa päin tuon naamaa. Yosōu ei ollut huomannut Miguelia ja siksi olikin yllättynyt, että tuo oli edes paikalla. Olenko ruosteessa, kun en edes tuollaista saastaa aistinut? Yosōu mietti ja nyrpisti kuonoaan. Kuitenkin, jokin näytti eriltä tuossa, mikä kiinnitti naaraan huomion. Miksi... Miksi hän näyttää niin... surulliselta? vai sanoisinko mielummin masentuneelta? Yosōu mietti. Miten naaras olisi voinut tietää, että Miguel oli hetkittäin ns. hylännyt perheensä ja kuolevan puolisonsa. Yosōu ei kuitenkaan sanonut mitään. Paikalle ilmestyi kogia ja Igoja joka välissä, mikä sai tämän hieman jännittämään lihaksiaan. Jos tästä sota tulee, otan tuon ärsyyntyneen kissan pään ensiksi. Yosōu tarkoitti Hakubaa, koska toisen ärsyyntyneisyys oli hieman alkanut tarttua tähänkin.
_________________________________________________________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Washi_Sprite
Washi

Uros oli seurannut Igoja jo noiden lähtiessä tukikodastaan. Tämä oli ohikulkiessaan kuullut Shionin kutsuhuudon ja vetäytynyt hyvän matkan päähän noista. Washi ei ollut tarpeeksi lähellä kuullakseen noiden keskustelua, mutta saattoi nähdä valkoturkkiset helposti, hyvän näön takia. Huomatessaan, joukon lähteneen liikkeelle, tämä siirtyi noiden menosuunnasta sivummalle ja seurasi lopulta perässä. Washi sulautui varjoihin hyvin turkkinsa takia, mutta saattoi tuo jokus luoda ääntä liikuessaan. Toivotaan, ettei kyseessä ole mitä pelkään... Washi totesi päässään ja seurasi Igojen eleitä. Washi oli yllättynyt, ettei häntä oltu huomattu koko matkan aikana. Igojen johtaja Shion ei ollut tullut sotimaan, mikä sai Washin huokaisemaan helpotuksesta.

Washi seurasi menoa sivummasta, kunnes huomasi Megitsunen ja Tsunayoshin tulevan sen suunnasta. Uros tuhahti hieman ja loikkasi alas, aivan Igojen taakse. "Älkää minusta huoliko, en tee mitään." Washi lausui ja asteli Kogien reviirin sisään vain istuakseen Igojen eteen, hyvän matkan päähän. Eniten uros piti silmällä Hakuba ja aisti, ettei tuosta olisi mitään hyvvää. Miksi hän toisi rauhalliselle keskustelulle jonkun noin agressiivisen? Washi mietti. Uros päätti loikata oksille, seuraamaan tilannetta paremmin ja asettui oksille makaamaan. Miguel oli paikalla ja uros tuhahti hieman, koska ei ymmärtänyt miksi tuo edes osallistui, kun niin usein poistui lauman keskuudesta sanomatta. Olihan Washi omistautunut elämänsä Kogien suojeluun ja siksi tämä oli tuon käytöksestä hieman turhautunut, muttei vihannut kuitenkaan. Washi ei tunne Yosōuta kuitenkaan ja siksi ei tuohon sen suuremmin kiinnittänyt huomiota. "Jos ymmärsin oikein, kyseessä ei ole sota?" Washi kysyi Kogalta, koska tuo oli tätä lähimpänä. Koga nyökkäsi vastauksenaan ja seurasi shionia kovalla silmällä, mutta washi pysyi rauhallisena. Ei tällä ollut syytä valmistautua vaikka igojen ja kogien määrän noustessa, asia saattoi mennä käsistä.

//Käy minullekkin ^^


Viimeinen muokkaaja, Miss Okami pvm Ma Toukokuu 01, 2017 2:16 am, muokattu 3 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTo Huhti 27, 2017 11:58 pm

//Käy minullekin tämä järjestys //

Ninya & Miguel

Ninya tarkisti jokaisen uuden tulokkaan. Eniten hän tietenkin kiinnitti huomiota puolisoonsa Shadowiin, vaikka myös kogien johtaja Arashi oli saapunut paikalle. Kishu naaras näytti todella yllättyneeltä ja hänen olisi ollut mieli huudahtaa Shadowin nimi ääneen, mutta hän päätti hillitä itsensä. Hän ei ollut hetkeen nähnyt urosta, ja Ninya oli ikävöinyt häntä. Naaras hymyili onnellisena ja todella leveästi. Muutama pieni onnen kyynel valui hänen silmistään. Ninya oli hetkeksi unohtanut missä tilanteessa oli.


Miguel havahtui igojen katselusta, kun johtaja saapui paikalle. Uros oli kuullut myös nimensä, mutta myös samassa lauseessa toisen laumatoverin nimen: Yosōu. Miguel nuuhkaisi ilmaa ja aisti naaraspuolisen laumatoverinsa, joka oli mainittu. Uros osoitti pienen silmäyksen naaraaseen ja oli huomannut toisen kuonon nyrpistelyn. Uros osoitti muutaman sekunnin kestävän pistävän katseen naaraaseen, koska ei kokenut ansaitsevansa toisen kuonon nyrpistelyjä.

Miguel kiinnitti huomion pois laumatoveristaan ja katseli alas. Hän halusi tietää miten tilanne tästä etenisi. Uros asettui maaten oksalle ja tuhahti. Uroksen tassussa oleva ketju hieman roikkui oksalta ja se saattoi kiinnittää huomion. Olihan outoa, että puusta roikkui osittain ketjua. Miguelilla ei ollut yleensä tapana roikottaa ketjuaan, mutta nyt sillä ei ollut väliä. Hänen läsnäolonsa oli ilmoitettu ja huomattu. Muutenkin uros oli tosiaan hieman haikea perheensä jättämisestä.

Pian Miguelin viereen tuli Washi-niminen laumatoveri. Miguel vilkaisi häntä hieman turhautuneen, varsinkin kun hän oli arvannut, että hänelle piikiteltäisiin.
"Saan olla paikalla jos haluan oli sota tai ei", Miguel totesi turhautuneena ja katsoi jälleen igoihin. Vähiten hän tällä hetkellä halusi kuulla mitään, joka kohdistuisi häneen. Uros vain halusi olla rauhassa, taikka tehdä lauman hyväksi jotain.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyPe Huhti 28, 2017 9:26 am

// Eli järjestys siis

Shiomi
Miss Okami
Daedra
Miki
Emirrea
Untamed
Lone Wolf

Ihan myös omaa hahmottamistani varten tämän tänne laitan xD //

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
ElCamino

ElCamino

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 31.07.2016

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptySu Huhti 30, 2017 12:39 pm

// Tulen tähän väliin

Kenshin

Jos joku ulkopuolinen olisi sattunut paikalle olisi sen silmiin saattanut osua punaturkkinen iga-soturi joka eteni oksistossa ripeää tahtia eteenpäin. Punaturkkinen oli Kenshin joka kiirehti nyt kovaa vauhtia kohti Igojen ja Kogien välistä rajaa. Uros tiesi olevansa sille itselleen epätyypilliseen tapaan myöhässä Igojen ja Kogien neuvottelusta, jos neuvottelu edes oli oikea termi. Kenshinin mielestä ehkä sana 'selvittely' tai 'jälkipuinti' olisi ollut sopiva termi. Uroksen syy myöhästymiseen oli yksinkertainen, joskaan yksinkertainenkaan syy ei varmasti ollut lieventävä tai hyväksyttävä asianhaara myöhästyä näinkin tärkeästä tilaisuudesta. Kenshin oli siis ollut tapaamassa kahta siskoaan ihmisten luona.


Kenshin sai piakkoin näkyviinsä monenmoisia koiria, joista jotkut se kykeni tunnistamaan igoiksi. Uros jäi hieman sivummalle oksistoon tarkkailemaan tilannetta. Se oli kuitenkin riittävän lähellä kuullakseen Shionin ja Arashin keskustelun
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptySu Huhti 30, 2017 1:41 pm

//Yritän epäoivoisesti pysyä perässäVery Happy//

Arashi


Koga kuunteli hiljaa Shionin asian ja pisti merkille, että paikalle alkoi saapua enemmän porukkaan. Toki näin rajalla tapaaminen oli kiehtovaa katseltavaa ja jännitteen laumojen välillä melkein säpinöi ilmassa. Arashia se ei kuitenkaan oikein kiinnostanut vaan rauhan asialla tässä kuitenkin oltiin paikalle tultu. "Niin siitä taitaa olla liian pitkä aika ja kaikkea on ehtinyt tapahtua kuten mainitsemasi asia" Se totesi ja loi silmäyksen Shadow nimiseen koiraan, joka saapui iga johtajan luokse

Se katseli tarkasti Shionin reagtiota ja ei havainnut, että toinen ei olisi jotenkin väärässä paikassa ja ilman, että kuuluisi olla täällä. Toisen väritys sai pienen virneen nuosemaan kogan kasvoille ja se jotenkin arveli, että kyseinen uros ei ollut ollut kokonaan igan klaania. Kaksikon keskustelun päätyttyä Arashi arveli, että nyt olisi hiukan aika tulla hoitamaan asiaa mikä oli aloitett. "Shion kerroppa nyt sitten vielä meille kaikille mikä suo näin suuren kunnian tavata näin yllättäen?" Se kysyi ja virnisti rohkaisevasti toiselle
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptySu Huhti 30, 2017 9:22 pm

Järjestys on nyt siis:

Shiomi
Miss Okami
Daedra
ElCamino
Miki
Emirrea
Untamed
Lone Wolf
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyMa Toukokuu 01, 2017 10:34 pm

Yuuna

Paikalle saapui vielä Yuunan jälkeenkin lisää väkeä, mikä sai naaraan jännittymään vielä entisestään. Se pyrki pitämään olemuksensa vakaana ja rauhallisena, jottei antaisi igoille aihetta epäillä hetkeäkään sen valmiutta puolustaa johtajaansa ja muuta laumaa. Uusien tulokkaiden saapuminen sai sen kuitenkin hermostumaan, sillä se joutui näiden takia kääntelemään päätään normaalia enemmän nähdäkseen nämä ainoalla silmällään. Yksisilmäisyys ei todellakaan ollut hyödyllinen piirre shinobille, vaikka Yuuna olikin pärjännyt vammansa kanssa odotettua paremmin.

Yuuna pidätti hetken hengitystään nähdessään Washin ilmestyvän Igan ryhmän läheisyyteen. Ele oli naaraan mielestä uhkarohkea ottaen huomioon tilanteen jännittyneisyyden, mutta se onnistui pitämään ilmeensä peruslukemilla kaikesta huolimatta. Se seurasi katseellaan toisen loikatessa oksistoon ja harkitsi hetken olisiko senkin ollut parempi siirtyä seuraamaan tilannetta ylhäältä päin. Niin sillä ainakin olisi ollut laajempi näkökenttä sokeasta silmästään huolimatta. Lopulta Yuuna kuitenkin päätti pysyä siinä, missä oli alunperinkin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTi Toukokuu 02, 2017 3:27 pm

Shadow

Jo tavasta jolla hänet otettiin vastaan, päätteli Shadow tilanteen olevan pahempi, kuin hän oli kuvitellut. Igojen ja kogien välillä näytti vallitsevan sekasorto, ja se huolestutti ninjakoiraa suuresti. Shirogetsu reagoi voimakkaimmin hänen äkilliseen ilmestymiseensä, mikä Shionin oikeana tassuna oli toisaalta ymmärrettävää. Toinen kuitenkin tunnisti hänet pian, ja Shadow tervehti osittain entistä, osittain nykyistä laumatoveriaan kohteliaalla, kevyellä nyökkäyksellä.

Shadow kunnioitti igojen johtajan ehdotusta siitä, että tämä kertoisi tilanteesta hänelle myöhemmin lisää. Tummaturkki kumarsi jälleen pienesti toiselle, ennen kuin poistui sitten taka-alalle odottamaan, miten keskustelu etenisi. Kaikkien valkoturkkisten seasta Shadown katse hakeutui tietoisesti erääseen suloiseen, sinisilmäiseen kishunarttuun, ja uros siirtyi tämän vierelle, ottaen sitten paikkansa ikään kuin yhtenä igoista muiden joukossa. "Hei." Uros tervehti puolisoaan lempeästi, mutta vakavoitui sitten, ja kiinnitti huomionsa käynnissä olevaan tilanteeseen. Vaikka hän olisikin kovasti tahtonut edes halata Ninyaa, niin Shadown oli ninjakoirana myös pysyttävä tilanteen tasalla.


Akira, Gaikotsu & Raika

Akira makoili rauhallisena paikoillaan, pohdiskellen itsekseen, mitä rajalla mahtoi tapahtua. Heille oli annettu käsky Arashilta olla saapumatta paikalle, ja sitä kogauros kunnioitti täysin. Siksi hänen täytyi vain toivoa, että johtaja pärjäisi, mutta sitä Akira ei kyllä juurikaan epäillyt. Uros makasi hiljaa aloillaan, kunnes kuuli jonkun pysähtyvän hänen eteensä. "Hei, rajalla tapahtuu. Aiotko mennä katsomaan?" Kuului tuttu ääni. Akira avasi silmänsä, ja näki edessään Gaikotsun. "En tietenkään. Kuulit, mitä Arashi käski." Koga vastasi toiselle, ja ummisti uudelleen silmänsä. "Äh, tiedän, mutta meidän velvollisuutemme on olla johtajamme tukena. Minä menen ainakin, ei kenenkään tarvitse tietää, että olisin kuullut käskystä. Ehkä siellä pääsee antamaan vähän selkään igoille." Gaikotsu nauroi, ja lähti sitten matkaan. "Hei, Gaikotsu..!" Akira huusi, mutta toinen oli jo mennyt. Perhana! Minun on varmistettava, ettei hän tee mitään typerää... Uros ajatteli turhautuneena, sillä Gaikotsu saattoi toisinaan olla hieman arvaamaton. Akira nousi jaloilleen, ja lähti sitten seuraamaan toista kogaa.

Lähistöllä liikuskellut Raika oli tietoinen rajalla tapahtuvasta hälinästä, ja se paloi halusta olla kuulemassa keskustelun kokonaisuudessaan. Narttu oli kuitenkin yksi heistä, jota igat -tai pikemminkin Shirogetsu- epäilivät yhden klaanilaisensa kuolemasta, ja Raika ei sallisi sellaisen palturin suoltamista. Hänen olisi oltava paikalla, jotta hän voisi tarpeen tullen antaa myös oman todistajan lausuntonsa. Suklaasilmä eteni sulavasti oksistossa kohti rajaa, seuraten muiden kogien jättämiä hajujälkiä. Pian narttu saapuikin määränpäähänsä, jossa hänen helpotuksekseen oli muitakin kogia. Raika siis sulautuisi hyvin näiden joukkoon, vaikka periaatteessa rikkoikin Arashin antamaa määräystä. Tummaturkin katse käväisi automaattisesti igojen kärkijoukoissa seisovassa Shirogetsussa, mutta narttu piiloutui otsaharjansa taa, pyrkien välttämään katsekontaktia toisen kanssa. Hän ei edelleenkään voinut sietää tuota harmaaturkkista igaa millään tavalla, ja siksi ei myöskään tahtonut provosoitua tämän takia, sillä kahden joukon kohtaamisen tarkoitus oli olla rauhanomainen.

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Lone Wolf

Lone Wolf

Viestien lukumäärä : 562
Join date : 12.04.2015
Ikä : 21

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptySu Toukokuu 07, 2017 11:48 am

Shirogetsu

Odotetusta jännityksestä huolimatta, tapaaminen näytti sujuvan suhteellisen hyvin. Shirogetsukin oli päältäpäin nähden 'toipunut' Shadowin äkillisestä ilmestymisestä. Tummempi iga näytti nyökänneen hänelle, mutta Shirogetsu ei juurikaan vastannut eleeseen, sillä ylimääräisten igojen saapuminen paikalle vei hänen huomionsa hetkeksi. Harmaaturkki oli osittain helpottunut heidän määränsä nousseen jälleen, mutta samalla jokin osa hänestä tunnisti asian potentiaalisesti provosoivan kogia.

Tuo mielessään Shirogetsu alkoi siirtämään keskittymistään takaisin kogiin, mutta havaitsi siinä samassa happaman oloisen Hakuban (?). Hänen kollegansa, toverinsa epävakaus tilanteessa ei suinkaan ollut jäänyt huomaamatta Shirogetsulta ja hän tunsi tarvetta tehdä jotain omasta puolestaan asialle. Nyt kun Shion ja Arashi selvästikin olivat puheenvuoroissa, Shirogetsu teki siirtonsa ja otti askeleen lähemmäs vuoden vanhempaa igaa. "Hakuba." Hän kuiskasi hädin tuskin hengähdystä korkeammalla äänellä ja hitusen kumarassa, ikään kuin yrittäen puhua Shionin vasemmalle tassulle eri taajuudella muusta joukosta. Shirogetsun kasvoilla ollut totinen ilme ikään kuin varmentui aikaisempaa pysyvämmäksi, hänen pudistaessaan päätään pienesti Hakuballe. Tämä oli sanatonta viestintää, jolla Shirogetsu yritti välittää toiselle, ettei mikään poikkeaminen Shionin johdosta tässä tilanteessa ollut sen arvoista.

Lopulta Shirogetsu käänsi katseensa takaisin kogiin, joiden määrä näytti myöskin nousseen. Suorastaan automaattisesti hän valpastui Raikan varalta, mutta joukkoa skannatessaan ei nemesistään heti havainnut. Lyhyen hetken ajan harmaat silmät tutkailivat yhtä epäilyttävän tuttua, otsatukkansa takana piileskelevää narttua niinkin terävällä katseella, että katse olisi voinut melkein lävistää kogan hahmon. Tuo kuitenkin loppui lyhyeen, kun Shirogetsu pakotti keskittymisensä takaisin klaanien johtajien sananvaihtoon. Uros hengähti syvään sisäisesti, yrittäen vain olla täysin ajattelematta vihaamansa kogaa.

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) 2wdpo1v

Hahmoni:

Volya - Kiritsu Shirogetsu - Sagasu - Laika - Kaiser - Stuka
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Signat10
~ Sprites by Shiomi ~

Tekeillä:

Arashi - Gina - Sasha
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyMa Toukokuu 08, 2017 7:24 pm

Shion, Hakuba, Megitsune & Tsunayoshi
Shion nyökkäsi hyväksyvästi Shadowlle kun toinen vetäytyi Igojen sekaan. Edes Washin yhtäkkinen ilmaantuminen ei hätkäyttänyt vakaata Iga koiraa millään tavalla. Hakuban tarpeeton ilkeily Kogille alkoi ärsyttää johtajaa, ja tämä pelkäsi että vasen tassu aiheuttaisi turhia ongelmia. Mutta tämä ei antanut huolensa näkyä päällepäin... Eikä hänen tarvinnutkaan: Shirogetsu ja Tenrōsei olivat näköjään huolehtimassa asiasta muutenkin. Valkoturkin katse kääntyi takaisin Arashiin ja uroksen sydän alkoi taas lyödä nopeasti huolestuneena. Nyt tarkkana sanojesi kanssa Shion... Et ole syyttelemässä Kogia, etkä halua aiheuttaa heissä epäilyksiä siitä että olet. Igajohtaja odotti muutaman sekunnin, valiten seuraavat sanansa tarkasti, ennen kuin selkäsuoraisesti veti henkeä ja yritti luoda suoran, rehellisen katseen jokaiseen Kogaan kenet pystyi näkemään.
"Kuulkaa kaikki. En tiedä kuinka moni teistä on tästä asiasta kuullut... Mutta meidän reviiriemme välimailta löytyi vähän aikaa sitten kuollut Iga-soturi." Shion aloitti rauhallisella äänenssävyllä, ja toivoi Kogien ymmärtävän ettei hän halunnut tästä syttyvän sotaa. "Tutkittuamme tilanteen, tulimme siihen päätökseen ettei tekijä välttämättä ollut yksi teistä Kogista, sillä olettehan tekin reiluja sotureita. En usko että aloittaisitte sotaa kylmästi murhaamalla yhtä meistä. Mutta koska olette niin sanotusti naapureitamme, asia koskee teitäkin, sillä saatatte olla myös vaarassa. Sen takia tulimme kysymään että onko teistä kukaan nähnyt mitään epäilyttävää, tai onko kenelläkään yhtään lisää tietoa asiata?" Shion katsoi kaikkia Kogia, jännittyneenä siitä miten he reagoisivat. Toivottavasti eivät vihaisesti.

Hakuba katsoi ensin Tenrōseita, ja sitten Shirogetsua, kun kaksikko vuoron perään yritti rauhoitella tätä. Aluksi Hakuba yritti väittää vihaisesti vastaan, mutta huokaisi sitten. Olivathan molemmat heistä tärkeitä tovereita Hakuballe, joten hän näki jotain järkeä kuunnella ystäviään.
"Grh. Hyvä on." Tämä vastasi tylysti ja katsoi tassujaan. Vaikka kuinka haluaisin tapella... Niin tämä on kuitenkin Shionin ja Arashin välinen asia. Toinen totesi mielessään. Ei Hakuba vielä niin tyhmä ja lyhythermoinen ollut että hyökkäisi suoraan ilman Shionin käskyä; kunnioittihan Hakuba Shionia enemmän kuin omaa elämäänsä. Washin ilmaantuminen sai Hakuban haukahtamaan agressiivisesti toiselle, pelkästä säikähdyksestä, mutta nähdessään ettei Washista ollut mitään harmia, Hakuba rauhoittui ja hiljeni jälleen. Kuitenkin, Shionin selittäessä tilannetta Hakuban raivo alkoi taas kasvaa. Reiluja sotureita?! Mitä sinä oikein meinaat, Shion?! Puhu heille suoraan niin he tajuavat että he ne rikolliset tässä ovat!! "Pyh. On se nyt päivänselvää että he tappoivat yhden meistä..." Hakuba mutisi hiljaa, niin hiljaa etteivät muut kuulleet. Tai niin hän ainakin luuli. Pian hän tunsi pistävää kipua kaulassaan, ja tämä kääntyi nähdäkseen Megitsunen iskeneen hampaansa Hakuban lihaan.
"Nyt turpa tukkoon!" Megitsune sähähti Hakuballe, koska hän oli itse ärsyyntynyt siitä että Hakuba ei antanut asian edetä sulavasti. "Sinun kuuluisi olla Shionin vasen tassu, ei hänen henkilökohtainen riidanhaastajansa! Älä tee tästä vaikeampaa kun se jo on!" Narttu sätti lapsuudenystäväänsä hiljaisella äänellä, yrittäen olla häiritsemättä Arashia ja Shionia.

Kylmällä katseellaan, Tsunayoshi seurasi tilannetta sivusta, sanomatta sanaakaan. Hänellä ei ollut syytä uskoa että Kogat olivat tappajia, mutta ei hänellä myöskään ollut mitään todisteita että Kogat olisivat syyttömiä. Sama se. Minähän olen vaan täällä auttamassa Shionia jos tapaus muuttuu taisteluksi. Tsunayoshi mietti ja silmäili Kogia vuorotellen. Heitä näytti koko ajan ilmestyvän lisää, mutta ainakin heitä oli suurin piirtein saman verran kun Igoja. Heidän voittomahdollisuudet taistelussa olivat siis aika lailla samat kuin Kogilla, jos sellainen sattuisi syttymään.

_________________
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTi Toukokuu 09, 2017 8:49 am

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Tenrosei_Sprite
Tenrōsei

Naaras jännitti hiukan tilannetta, mutta onnistui tauhoittelemaan itseään Hakuban suostuessa rauhoittumaan. Kuitenkin se kaikki palasi takaisin Tsunayoshin tarttuessa tuohon, mutta Tenrōsei piti parhaansa olematta huomioimatta tuota. Onneksi... Tenrōsei totesi päässään huomatessaan siskonsa. Toinen näytti olevan terve ja hyväkuntoinen. Tenrōsei harvemmin siskoaan näki, laumojen takia ja harva edes tiesi noiden olevan sisaruksia. Tenrōseistä pystyi kyllä arvaamaan sekarotuisuuden kahden lauman välillä, harjansa takia. Yosōu näytti taas täysin kogalta, mutta tuolla oli erittäin vahva valkoinen bigmentti turkissaan, mikä saattaa merkitä tuon pennuille valkeaa turkkia ja jopa täysin valkoinen pentu olisi mahdollinen. "Pystyt siihen Shion..." Kuului hiljaa tuulen kanssa. Tenrōsei kuunteli kokoajan johtajien puhetta ja saattoi tuon hieman kannustavan Shionia. Ei naaras tarkoituksella noita sanoja äänen sanonut, koska uskoi Shionin pystyvän tähän ilman kannustustakin.
_________________________________________________________________

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu oli turhautunut ja tylsistynyt, kun Hakuba lopetti rähiköinnin. Tällä kuitenkin meni kylmätväreet huomatessaan sisarensa katsovan tätä suoraa silmiin. Yosōu käänsi korviaan taaksepäin ja vältti katsomasta sisareensa. "Eikö me vain voitaisi häätää ne? Ne on jo aivan liian lähellä." Yosōu mietti ääneen ehkä hieman liian kovaa ja siksi saattoi jopa Igat tuon kuulla hiljaisesti. Yosōu kääntyi katsomaan Arashia ja tunsi kylmän nousevan iholle. "tsk!" Yosōu äänähti ja asettui oksalle makaamaan rauhallisesti.
_________________________________________________________________

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Washi_Sprite
Washi

Miguelin lause oli ärtyneen kuuloinen mikä hieman yllätti Washin. "En minä..." Washi ei ehtinyt lopettaa Shionin taas pian puhuessa. Washi kiinnitti Hakubaan taas huomion ja huomasi kaiken mitä Hakuballe tehtiin, yllätyen hieman, kun rauhoittumisen jälkeen tuosta otettiin kiinni. Washi ei kuitenkaan asiaan sanonut mitään ja kunteli rauhassa johtajia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTi Toukokuu 09, 2017 9:08 am

Ninya & Miguel

Ninya katseli Shadowia koko sen ajan, kun uros käveli hänen vierelleen. Naaras hetken katseli puolisoaan hymyillen, kunnes kuuli uroksen tervehdyksen.
"Hei", Ninya vastasi tervehdykseen. Hän piti äänensä hiljaisena, koska ei halunnut sen keräävän huomiota. Naaralla olisi ollut mieli painautua urosta vasten, mutta ei voinut. Hänellä olisi ollut myös mieli puhua jo Shadowille kahdenkesken, mutta se ei ollut nyt mahdollista.

Ninya käänsi katseen Shioniin. Shion oli juuri jatkanut puheitaan. Naaras osasi hieman rentoutua, kun Hakuba saatiin rauhoitettua. Pian kuitenki Megitsune kävi Hakuban kaulaan kiinni, joka hieman yllätti Ninyan. Naaras tuijotti tilannetta hämmentyneenä ja toivoi päässään, ettei väkivaltainen ele olisi aiheuttanut väärinkäsitystä Arashin ja muiden kogien silmissä.


Miguel käänsi katseen lähellä olevasta laumatoveristaan jälleen igoihin Shionin taas puhuessa. Uros jäi mielenkiinnolla kuuntelemaan johtajansa vastausta. Pian kuitenkin Hakuban kimppuun käytiin, joka Miguelin mielestä näytti vain huvittavalta. Uros loi suupielilleen vahingoniloisen virneen ja hän joutui pidättämään nauruaan. Hän onnistui melko hyvin siinä, mutta hän päästi pieniä tirskahduksia, joita ei voinut kovin helposti kuulla. Hän kuitenki vakavoitui pian. Miguel tajusi, että Hakubassa oli osittain jotain samaa kuin hänessä itsessään. Miguelin silmissä Hakuba oli erilainen iga, joka teki osittain oman päänsä mukaan, kuten Miguel kogien puolella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
ElCamino

ElCamino

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 31.07.2016

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptyTi Toukokuu 09, 2017 3:48 pm

Kenshin

Kenshinin katse vaelteli maltilliseen tahtiin siellä täällä. Paikalle virtasi jatkuvasti lisää igasotureita, sekä myöskin kogasotureita joita Kenshin vihasi hartaasti. Kogat tappoivat Kenshinin äidin, ja sen vuoksi Kenshin ei voinut sietää kogakoiria. Omien kokemustensa lisäksi kirsikkana kakun päällä olivat kertomukset menneistä ajoista jolloin kogat pettivät igan shinobit. Viis siitä kuinka hankalaa se oli, niin Kenshin onnistui pitämään malttinsa eikä hyökännyt kogien kimppuun. Jos vain katse voisi tappaa niin olisivat jo monet kogat kuolleita, niin tuima oli Kenshinin katse tuolla hetkellä.

Kenshin havahtui ajatuksistaan johtajansa ääneen. Nopeasti se etsi katseellaan Shionin ja kuunteli tarkasti. Kenshin nyökytteli rauhallisesti toisen sanojen jälkeen. Samassa se kuitenkin kuuli jotakin käsittämätöntä muutaman kogasoturin suusta. Kogat väittivät että igat vain halusivat aloittaa sodan kuolleen igan verukkeella. Kenshin höristi korviaan ja mietti hetken oliko se kuullut oikein. Punaturkki käänsi katseenaa noihin muutamaan soturiin ja aloitti sitten niin kuuluvalla äänellä kuin suinkin vain kykeni; "Suokaa anteeksi tämä keskeytys, mutta tahdon tehdä tämän yhden asian selväksi: me emme tulleet tänne syyttelemään teitä tästä asiasta. Me tulimme tänne vapaasta tahdostamme ajatellen kummankin lauman parasta. Ja sitä paitsi, vaikka olisimmekin tulleet tänne syyttelemään, niin olisiko sillä enää väliä, koska Te olette oikeita syyllisiä moneen asiaan. Te petitte igat ja hyppäsitte Nobubaga Odan ja Nobukatsu Odan leiriin. Te aloititte tämän sodan. Ja kun viimein saimme solmittua rauhan, niin Te rikoitte sen ja aloititte uuden sodan. Minun silmissäni olette alempana kuin maan matoset. Te pedot olette jopa syöneet omia lajitoverejanne. Te joka ainoa kuulutte helvettiin." Uros painotti vahvasti aina sanaa 'te'. Se puhui piikittelevään sävyyn mutta sen ilmeet olivat kuitenkin tyyniä. Vaikka moni iga katsoikin urosta yllättyneenä ja pettyneenä, se ei kokenut tehneensä mitään väärää. Sen mielestä se oli vain valaissut asiaa kogille jotka väittivät igojen etsivän tekosyytä sodalle, johon igoilla olisi ollut jo aivan kylliksi syitä aloittaa vaikka pikimmiten. Monet katselivat Kenshiniä suu auki. Sisimmässään Kenshin jopa toivoi että nyt syntyisi taistelu ja se pääsisi repimään kogia kappaleiksi. Sen sisällä riehui tuli, mutta ulkoa se oli kuin jäätä. Uros oli aivan rauhallinen. Pienintäkään kiihtyneisyyttä ei ollut havaittavissa.


Viimeinen muokkaaja, ElCamino pvm Su Joulu 16, 2018 10:17 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) EmptySu Joulu 03, 2017 9:02 pm

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Tenrosei_Sprite
Tenrōsei

Tenrōsei seurasi sivusta uteliaana johtajien keskustelua ja toivoi, että asia selvitettäisiin pian. Jos joku ulkopuolinen on syyllinen toverin kuolemaan, emme voi asialle muuta... Ellei Shion aio lähettää muutamaa koiraa metsästämään sitä murhaajaa... Tenrōsei mietti itsekseen hieman happaman näköisenä. Naaras huokaisi ja istuutui rauhallisesti, koska antaisi Kogille ainakin kuvan ettei aikonut hyökätä ainakaan turhaan.
_________________________________________________________________

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu oli ärsyyntynyt kun tunsi koko ajan tehneensä jotain väärin sanoessaan mielipiteensä igoista. Aivan turhaa tämä... Kuitenkin Yosōun ilmeen saattoi huomata muuttuvan tämän kuunnellessa Shionia. Joku kuollut... Harmi etten päässyt tappamaan sitä igaa. Tosin, jos siitä näin iso juttu tehdään niin tuskimpa se olisi hyvä idea. Yosōu pohti itsekseen ja seurasi johtajien välistä keskustelua. Ei olisi ihme jos joku olisi Arashin tietämättä vienyt igan hengen... ainakin he ansaitsivat sen! "Mitä he meille marisevat... itseppä ovat heikkoja..." Yosōu mumisi itselleen, mutta vain tunteakseen jonkun toisen tuiman katseen päänsä sivussa.
_________________________________________________________________

Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Washi_Sprite
Washi

Washi seurasi ryhdikkäästi johtajien välistä keskustelua ja puri hammasta kuullessaan muminaa. Washi ei itse täysin kuullut mitä Yosōu oli mumissut, muuta kuin toisen haukkuessa igoja heikoksi ja lausahti hiljaa naaraalle "Sinuna pysyisin hiljaa, vai olisitko iloinen jos joku tuntemasi olisi kuollut?" Washin kommentti sai Yosōun hiljenemään ja naaras saattoi suorastaan näkyvästi masentua. "ah... Anteeksi. Olen hiljaa." Yosōu mumisi vastauksensa. Washi oli yksi harvoista joka tiesi Yosōun sisaresta, vaikkakin Yosōu ja Washi harvemmin puhuivat.

//Voin poistaa tämän viestin, jos joku (Shiomi, Miki, Emirrea, Untamed, Lone Wolf) haluaa vastata.

Vastasin nyt kun ei tämä peli oikein liikkunut:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Sponsored content
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty
ViestiAihe: Vs: Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)   Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Välien Selvittelyä (IGA VS KOGA)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Mie-
Siirry: