Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hina- Pieni koirasusi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miki

avatar

Viestien lukumäärä : 171
Join date : 16.03.2015
Ikä : 21

ViestiAihe: Hina- Pieni koirasusi   To Huhti 20, 2017 9:13 am

Nimi: Hina

Nimen merkitys: Untuvikko, linnunpoikanen

Ikä: 3 vuotta
Sukupuoli: Naaras

Laji:Koirasusi
Rodut: Susi ja Kishu

Silmät: Syvän tumman siniset

Paino:20 kg
Säkäkorkeus: 43cm

Lauma: LaumatonTaito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven  
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Puissa hyppely: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit


Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Hina on hyvin mielenkiintoinen ja poikkeava sekaverinen ulkonäöltään. Kooltaan se muistuttaa paljon kishua, mutta on lajitovereitaan pienempi ja kevyempi. Kevyessä koossa on paljon hyöty ninja taitojojen hiomisessa, mutta voimaa tällä ei oikeastaan ole juurikaan. Sen ei voisi kuvitella tämän vuoksi taistelevan yli voimaa vastaan tai paljon isompaa vastustajaa vastaan. Voiman puuttetta korvaavat ninjataidot ja terävät hampaat.

Turkki on pääosin sileää ja kroppaa myötäilevää. Rinnassa on mahaan asti on pörröinen sekä niskan alueelta. Se on vallattoman pörröistä ja lisää tiedostomatta sen hurmaavaa olemusta. Päälaella on kirkaan valkoien paksu pörröinen pehko. Se ei kuitenkaan tule silmien tielle tai estä näkemästä syvän sinisiä silmiä. Korvat ovat pystyt ja suorat. Päältäpäin toffeen ruskeat. Häntä on pitkä ja pörröinen. Se ei jää selän päälle ollenkaan. Tassut ovat hyvin hoikat ja sivot verrattuna pieneen kroppaan. Keyen kroppansa vuoksi koirasusi ei viihdy tuulisissa paikoissa. Raju tuulenpuuska kaataisi sen nopeasti.

Hinasta saa yksinkertaisesti nukkemaisen vaikutelman. Sen ulkonäkö muistuttaa kovasti kettua mihin se on joskus sekoitettu. Hinasta ei uskoisi, että siinä on ulkonäön perusteella suden verta pisaraakaan. Nopeus ja ketteryys ovat parhaimmasta päästä. Sillä on hyvä jalka voimat, joita se on treenannut pienestä asti. Tämä hyppiikin mielellään puissa ja kevyen kokonsa takia naaras etenee puussa uskomattoman nopeasti. Sen refleksit ovat kehittyneet paljon puissa liikkumisesta ja se reagoi nopeasti asioihin.

Suden ulkonäköä Hinassa ei ole havaittavissa ollenkaan ja siksi sitä luulaan vain joksikin pieni rotuiseksi. Terävän ja leikkaavan purennan se on kuitenkin perinyt isältään, joka oli susi. Hampaat ovatkin susien tapaan terävät ja aiheuttavat vahinkoa, jos sekaverinen käyttää näitä.

Hina on niin pieni, että urokset pitävät jo sitä päältäpäin kilttinä enkelinä. Monet ovatkin erehtyneet pahasti. Naaras on oikea pikku hirviö, kun vain pääsee vauhtiin. Se osaa näytellä todella taitavasti ja huijaa uskottavasti. Huonoa omatuntoa se ei ole koskaan kokenut taitojensa hyödyntämisesta. Tätä puolta se näyttää todella harvoin ja useinkin vain, jos oikein kovasti haluaa jotain tai se on huonolla tuulella. Urokset ovat nartulle vain ja ainoastaan yhden yön juttu. Halutessaan löytää jonkun se vain lähtee alueelta ja etsii sen mielestään sopivan uroksen.

Hina on ollut monen uroksen ihastuksen kohde. Se ei kuitenkaan halua mitään syvällisempää. Se saattaa vietää aikaa toisen kanssa ja nauttia sen ihastuksesta. Se itse ei ole koskaan ihastunut tai tuntenut vetoa. Se ei vain ole löytänyt ketään, joka olisi saanut siinä suurempia tunteita aikaan. Siinä vaiheessa, jos se huomaa liikaa tunteita toisella olevan kehittymässä se vain häipyy ja unohtaa kylmästi. Ystäviä se ei oikeastaan halua, mutta on poikkeuksiakin tapahtunut. Muutama hyvä ystävä sillä on japanissa tullut reissuilla, mutta Hina ei koskaan kerro heille mitään tärkeään. Salaisuudet se on oppinut pitämään omana tietonaan. Tunteitaan, kuten surua se ei ole näyttänyt kenenkään edessä. Sen mielestä on heikkoa itkeä jonkun edessä tai edes olla surullinen. Se jakaa omat murheensa vain ja ainoastaan itsensä kanssa.

Taisteluita koirausi ei etsi eikä suuremmin kaipaa. Se kuitenkin puolustaa itseään tarpeen vaatiessa ja ei hyväksy ylivoimaa taisteluissa. Hina ei ole montaa taistelua käynyt, mutta osaa perusasiat eikä anna sen estää auttamasta toisia. Se kehittää kovasti taitojaan eikä anna niiden ruostua. Se oppii mielellään uusia asioita ja on suorastaan iloisimmillaan oppiessaan jotain uutta.

Rakkaus ja turva ovat sille vieras asia ja se kammoaa niitä eniten. Se ei pysty luottamaan, että joku pystyisi pitämään sen turvassa. Koirasus on aina joutunut selviytymään yksin ja turva on sille niin vieras asia. Pennutkin jotka ovat emonsa suojissa saa naaraan oudon tunteen valtaa mitä se ei ymmärrä. Rakkautta Hina ei halua keneltäkään. Tämä pelkää, että jos se rakastuu urokseen se lopulta hylkää sen. Sen takia se ei koskaan halua rakastua. Hylkäämisen ja torjutuksi tulemisen pelko ovat liian suuret

Hina syntyi erääseen toiseen Iga laumaan Shikokussa. Lauma oli hyvin tarkka Igojensa värityksestä ja kunnosta. Johtajan Harun puoliso Emi oli jatkuvasti puolisonsa vihan kohde, koska ei tullut raskaaksi toistuvista yrityksistä huolimatta. Syy oli kuitenkin uroksen jatkuva pahoinpitely ja tressi, joka esti raskauden tai ne päätyivät keskenmenoon. Eräänä iltana puoliso oli taas suuttunut ja pahoinpidellut naaraan rankasti alueen ulkopuolella. Se jätti Emin yksin metsään ja sanoi, että sillä ei olisi mitään asiaa alueelle, koska ei kerran pystynyt edes synnyttämään jälkeläisiä. Narttu jäi yksin suremaan kohtaloaan ja oli päättäyt jäädä kuolemaan metsään. Sen luokse tuli kuitenkin susi, joka oli nähnyt Emin useasti metsässä yksin tai vain hakattuna. Susi oli ihastunut narttuun ja hoivasi sen kuntoon muutamassa viikossa.

Kaksikko rakastui toisiinsa ja Emi huomasi odottavansa pentuja. Se oli onnellinen ja se voisi vihdoin aloittaa elämänsä ilman entistä puolisoaan. Kuukausi kului rauhallisesti ja raskaus alkoi näkyä. Narttu oli kävelyllä yksin ja kohtasi entisen puolisonsa Harun. Haru oli hyvin hämmentynyt aluksi, mutta se vaihtui tyytyväisyyteen huomatessaan raskauden. Se luuli, että pennut olivat hänen ja väkivalloin raahasi nartun takaisin lauman pariin. Emi oli murheen murtama ja ajatteli vain sutta johon oli rakastanut koko sydämestään. Lopulta syntyi kolme pentua ja emo oli helpottunut kahden näyttäessä täysin valkoiselta igalta. Silti kaikista pienin pentu oli perinyt suden ulkonäön. Emi nimesi pennun Hinaksi ja päätti suojella tätä. Kuotenkin pentu, joka oli kaikkea muuta sai Harun vihat päälleen.

Tavan mukaan pentu olisi heti lopetettu, mutta nyt tehtiin poikkeus. Lauman edellinen johtaja hyvin vanha Iga, joka tietysti luuli pentujen olevan Harun omia ei voinut sallia yhdenkään lapsenlapsensa tapppamista. Sen takia se vain jätettiin henkiin, mutta se ei saanut samanlaista kohtelua, kuin oikean väriset sisaruksensa. Tämän sisarukset kaksi urosta, olivat Harun ja koko lauman suosiossa. Hinaa sen veljet kiusasivat aina ja syrjivät kaikin mahdollisin keinoin. Ainoastaan se, että lauman entinen johtaja oli ilmaissut aikaisemmin tahtonsa piti hänet hengissä. Muu lauma otti esimerkkiä sen veljistä ja se oli pienestä asti lauman hylkiö. Haru ei koskaan välittänyt siitä ja pahoinpiteli sen, jos pentu uskalsi kutsua häntä isäkseen. Emi oli heti tapettu, kun pennut eivät enään tarvinneet maitoa. Syy oli ollut yksinkertaisesti väärän värinen Hina.

Lopulta aloitettiin sen veljien koulutus ninjoiksi. Hinan koulutusta ei kukaan halunnut ottaa harteilleen. Monta kuukautta se sai seurata veljiensä koulutusta, kunnes se sai mestarin. Naaraan isoisä oli aina ollut hyvin arvostettu ja vieläkin sen käskyjä toteltiin. Saadessaan selville, että tämän lapsenlapsen koulutusta ei edes aiottu aloittaa se suuttui kovasti. Se oli kaikesta eniten vihainen omalle pojalleen. Sen mielestä hyvää verta ja ei saanut heittää hukkaan. Se aloitti heti pennun koulutuksen. Lauma ei enään uskaltanut syjiä avoimesti naarasta.

Sen isoisän koulutus ei ollut helppoa ja se oli paljon raskaampaa mitä sen veljien. Se muutti koulutuksen ajaksi isoisänsä luokse sen omaan pieneen majaan, joka oli kauempana laumasta. Vanha Iga vaati pentua kertomaan kaiken mitä sille oli tapahtunut. Isoisälle ei oltu kerrottu mitään Hinasta väitetty vain, että sillä oli kaikki hyvin. Vanha Iga raivostui kuultuaan minkälaista kohtelua pentu oli saanut kestää Harulta ja vielä omalta laumaltaan. Koulutuksen loputtua se oli yksin parhaista ninjoista laumassa. Sen isoisä ei kuitenkaan päästänyt lapsenlastaan enään takaisin lauman luokse. Se pelkäsi, että se tapettaisi taitojensa vuoksi.

Hina asui isoisänsä kanssa onnellisena. Ne hoitivat tehtäviä joita muua lauama ei ehtinyt hoitaa.  Eräänä päivänä, nämä olivat hoitamssa tehtävää johon kuului eliminoida alueella kulkeva karhu. Hina  ja sen isoisä saapuivat paikalle jossa karhu piti olla, mutta näitä odotti ansa. Näiden oma lauma oli piirittänyt ne. Haru ja veljet astuivat esiin ja naaras sai heti kimppuunsa veljensä. Sen Haru hyökkäsi oman isänsä kimppuun ja tappoi armotta. Hina, joka näki tämän järkyttyi syvästi. Se oli paremmin koulutettu mitä veljensä ja pääsi pakenemaan.

Naaras oli taistelussa saanut paljon haavoja, mutta ei voinut levätä. Se uskoi laumansa lähettävän joukon tappaman tämän. Kaksi yötä, se suuntasi merelle päin. Lopulta se saapui kalastaja kylään. Viimeisillä voimillaan se raahautui erääseen pihaan, jossa näki Mastiffi uroksen. Uros sääli pientä koirasutta ja otti tämän hoitaakseen sen kuntoon. Narttu oli tajuttomana monta päivää ja uros pelkäsi sen joutuneen koomaan. Lopulta se heräsi ja kertoi heti urokselle, että sen perässä oli mahdollisesti tappajia. Mastiffi ei välittänyt asiasta ja hoiti naarasta kuntoon parhaansa mukaan. Lopulta sen voimat olivat parantuneet täysin ja se hyvästeli Mastiffin, jolle oli henkensä velkaa.

Hina nousi laivaan, joka lähti Shikokulle. Monen päivän matkan jälkeen laiva rantautui ja se oli saapunut toiselle puolelle japania. Tämä ei ollut koskaan käynyt tällä puolella, mutta oli kuullut toisesta Iga laumasta. Sen isoisä oli kertonut toisesta Iga tapaisesta laumasta, joka eli tällä puolella japania ja sitä johti hyvin oikeuden mukainen koira. Hina uskoi isoisäänsä, mutta ei toistaiseksi halunnut lauma elämää vaan etsiä itse suuntaa elämälleen. Se ei tiennyt mitään nykyisien laumojen tilanteesta tai mitään muuta.
Raikaken: Aluksi hyökkäyksen kohteeksi joutuva havaitsee yleensä maassa tuulenvirin aiheuttaman pienen lehtipyörteen. Ylös vilkaistessaan tämä näkee kimppuunsa aikovan Raikaken-tekniikalla hyökkäävän koiran roikkuvan takajaloillaan puunoksasta ja pudottautuvan hänen kimppuunsa. Raikakenin tarkoituksena on viiltää vastustajaa. Iskussa on yleensä useampia käyttäjiä.

Puissa hyppiminen: Hyppii nopeasti ja äänettömästi oksalta toiselle

Neji Ki: On hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.

Kieuseru Shōshitsu: Kieuseru Shōshitsua käyttävä koira vaihtaa salamannopeasti paikkaa, jolloin näyttää, että koira katoaisi. Kogat käyttävät yleensä tätä tekniikkaa

Pelaaja: Miki
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Hina- Pieni koirasusi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: