Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 John - Ylipäälikön adjutantti

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

John - Ylipäälikön adjutantti  Empty
ViestiAihe: John - Ylipäälikön adjutantti    John - Ylipäälikön adjutantti  EmptyTi Huhti 04, 2017 9:05 pm

John - Ylipäälikön adjutantti  Latest?cb=20130220155539

Nimi: John
Sukupuoli: Uros
Ikä: 16-17 vuotta
Laji: Koira
Rotu: Saksanpaimenkoira
Liittoutuma: Ohun lauma
Motto: ''En taistele pelkästään voittaakseni, taistelen oikeuden puolesta.''
Asema laumassa: Ylempi upseeri

Ulkonäkö:

Johnin säkäkorkeus on 63cm ja paino 35kg.
John näyttää aivan tavalliselta Saksanpaimenkoiralta.
Johnin selkä on musta ja vatsapuoli vaaleanruskea.
Johnilla on keltaiset silmät.

Luonne:

Vaikka John on oikeudenmukainen, hän tappaa vihollisia turhaanki ja ärsyyntyy helposti.
Hän on erittäin lojaali ylipäälikölle ja Ohun armeijalle.
John hyväksyy taistelemisen koska hän taistelee oikeuden puolesta.
John kunnioittaa Ohun laumaa erittäin paljon ja tietenki ylipäälikköä ja hän vihaa Kurokagea.
John voi yhtäkkiä suutahtaa tuntemattomalle mutta usein ku muut rauhoittaa hän rauhoittuu.

Menneisyys:

John syntyi Suomessa, mutta hän alkoi kiertää ympäri maailmaa tultuaan Hidetoshin metsästyskoiraksi. John kaatoi useita eri villipetoja. Hän kävi muun muuassa Afrikassa, jossa hän tutustui Refiin. Johnin kotipaikaksi tuli lopulta Tokio, jossa alun perin Akitasta kotoisin oleva Hidetoshi asui usean vuoden ajan.

Ennen Ohun laumaan liittymistä:

Kun Akakabuto alkoi taas terrorisoimaan Akitaa, John saapui omistajansa Hidetoshin kanssa paikalle, koska Hidetoshi oli Akakabuton tappaman kunnanjohtajan poika.

John tapasi ensimmäistä kertaa Ginin, kun tämä oli vielä pentu ja Gohē Takedan sekä Daisuken kanssa vuorilla treenaamassa. John "varasti" kuolleen linnun, joka Ginin oli tarkoitus noutaa Gohēlle. Myöhemmin kuitenkin selvisi, että Hidetoshi oli ehtinyt ampua linnun ennen Gohēta.

Myöhemmin, ollessaan metsästämässä Hidetoshin ja tämän metsästystoverien kanssa, John juoksi heidän edelleen ja sattui paikalle, jossa Daisuke ja Gin olivat tappaneet naaraskarhun Hidetoshin jousella. John huomasi karhunpennut ja hyökkäsi aikailematta niiden kimppuun. Gin yritti puolustaa viattomia karhunpentuja, mutta John sysäsi hänet sivuun ja tappoi pennut tuntematta lainkaan omantunnontuskia. Johnille oli opetettu, että kaikki karhut olivat vihollisia – olivatpa ne täysikasvuisia tai pentuja. Pian tämän jälkeen Gin ja Daisuke joutuivat ottamaan jalat alleen, kun he kuulivat Hidetoshin ryhmineen lähestyvän.

Myöhemmin John ja vähän varttuneempi Gin törmäsivät villikoiriin. John suunnitteli syrjäyttävänsä lauman johtajan ja haastoi Benin, joukkueenjohtajan. Taistelu keskeytyi ennen kuin ehti alkaakaan, Madara-karhun tullessa paikalle. Ben antoi Johnin ja Ginin liittyä joukkueeseensa, kun he olivat ensin osoittaneet rohkeutensa taistelemalla Madara-karhua vastaan ja hypänneet leveän rotkon yli. John kuitenkin päätti jättää lauman melkein saman tien, koska uskoi, etteivät villikoirat millään voisi pärjätä karhuja vastaan, vaan siihen tarvittaisiin ihmisten aseita. Hän myös arveli joutuvansa vielä ihmisten ampumaksi, jos rupeaisi johtamaan villikoiria. Gin kuitenkin päätti liittyä laumaan ja pyysi Johnia huolehtimaan Daisukesta.

Ohun sotureissa:

Eräänä päivänä Daisuke lähti yksinään metsästämään vuorille, mutta joutui karhun yllättämäksi. Silloin John syöksyi apuun ja pelasti näin Daisuken hengen. John jäi tappiolle karhua vastaan ja oli vähällä paeta ja jättää Daisuken, mutta äkkiä karhu pelästyi jotain ja säntäsi pakoon - Riki oli saapunut paikalle. Aikailematta John haastoi Rikin, villikoirien johtajan, kaksintaisteluun, mutta hävisi tälle melkeinpä heti. John oli hävinnyt ensimmäisen kerran elämässään, joten hän päätti liittyä Rikin joukkoihin. John sai tehtäväkseen viedä Ginille ja muille villikoirille viestin, että viimeinen taistelu Akakabutoa vastaan lähestyy vääjäämättä.

Hän tapasi ja pelasti Kōgassa Hyenan, joka oli Kōgan ninjakoirien vankina. John oli vähällä käydä ninjakoirien armeijan kimppuun aivan yksin, tehdäkseen heistä palvelijoitaan, mutta silloin muut Ōun soturit tulivat paikalle ja Kōgan koirat kukistuivat.

Shikokussa Gin jakoi joukkonsa kahtia ja määräsi Johnin, Wilsonin, Billin, Musashin ja 200 soturia lähtemään meren yli Kyūshūun etsimään lisää koiria taisteluun Akakabutoa vastaan. John voitti Kyūshūssa sijaitsevan Hizen-alueen johtajan, Henry III:n, ja sai sen laumoineen liittymään Ōun sotureihin.

Suuri taistelu:

John johti 600 urosta Kyūshūsta Ōuun.

Suuressa taistelussa Ōun ylipäällikkö Riki oli jakanut koirat neljään pistojoukkueeseen, joiden tehtävänä oli tuhota karhulinnakkeita. John johti yhdessä Benizakuran ja Wilsonin kanssa neljättä ryhmää. John oli mukana myös itse lopputaistelussa ja eräässä vaiheessa hän harhautti Akakabutoa Akamen kanssa, jotta Riki ja Gin voisivat iskeä karhua Battōgalla.

Sudet:

Akakabuton kuoltua John jäi asumaan Ōuun ja koirat nauttivat kuukausia rauhasta, kunnes Retsuga-niminen susi sieppasi Crossin pentuineen.

John jäi vuorille pienen osaston lähtiessä hakemaan Crossia ja sai myöhemmin Chūtoralta viestin hakea lisäjoukkoja. John kokosi osan armeijasta susijohtaja Reiman alueen rajalle, jolloin Hyōma tuli paikalle ja haastoi hänet. Silloin Fūga ilmestyi ja haastoi Hyōman Johnin sijaan. Myöhemmin Johnin joukko tunkeutui Reiman palatsiin, jossa heille kerrottiin susikeisari Gaian olevan heidän todellinen vihollisensa.

John lähti muiden mukana Hokkaidōon kohtaamaan Gaian. Hän putosi Musashin mukana rotkoon, joka johti maanalaiseen valtakuntaan. Kaksikko seurasi koirasoturien kaksintaisteluita sivusta, kunnes Juga tuli paikalle. John ja Hyōma yrittivät haastaa hänet, mutta Juga väisti heidän hyökkäyksensä helposti. Jugan kuoltua Reiman ja Ginin joukko kohtasi itse Gaian armeijan. John taisteli Gaian alaisia vastaan ja hyökkäsi sitten Gaian ja Ginin väliin näiden kaksintaistellessa. John yritti hyökätä Gaian kimppuun, mutta susi iski hänet helposti maahan.

John selviytyi taistelusta ja palasi muiden kanssa takaisin Ōuun.

Ginin adjutanttina ja Hōgen:

John, Gin ja Akame törmäsivät Sasukeen etsiässään Ginin kadonnutta puolisoa, Sakuraa. Sasuke kertoi Sakuran menehtyneen, mutta mainitsi myös Ginin pojan, Weedin. John oli epäileväinen ja alkoi uhkailla Sasukea, mutta Gin ja Akame käskivät häntä lopettamaan.

Tämän jälkeen kolmikko tapasi kotikoira Reikan, joka vei heidät suojaan ja tarjosi heille ruokaa. Myöhemmin Hōgen-niminen tanskandoggi piiritti heidät alaistensa kanssa, jolloin Gin käski Akamen juoksemaan Ōuun. John, Gin ja taisteluun liittynyt Hiro päätyivät lopulta vangeiksi. Heidät suljettiin pahasti haavoittuneina vajaan eivätkä he voineet tehdä muuta kuin levätä. Lefty, Tommy ja Rossi kuitenkin lupasivat auttaa heidät pakoon. Gin ei pystynyt kävelemään, joten John pakeni yhdessä Leftyn, Tommyn, Rossin, Reikan ja Hiron kanssa. Tästä raivostunut Hōgen lähetti Matsun joukkoineen heidän peräänsä.

Pakeneva John oli kuitenkin pahasti haavoittunut - suoli roikkui ulkona hänen kyljestään. Hän päätti jäädä hidastamaan takaa-ajajia yhdessä Leftyn, Tommyn ja Rossin kanssa, jotta Hiro ja Reika pääsisivät pakenemaan. Hän lupasi Hirolle selviävänsä.

Johnin luultu kuolema:

John tovereineen kävivät Matsun koirien kimppuun, mutta yksi toisensa jälkeen he kaatuivat ylivoiman edessä. John jatkoi taistelua, mutta viholliset onnistuivat painamaan hänet maahan puremalla häntä suolesta.

Silloin Hōgen saapui paikalle ja John sai hänet ärsyyntymään puheillaan, jolloin Hōgen päätti kiduttaa hänet hitaasti hengiltä. John yritti vielä hyökätä Hōgenin kimppuun, mutta tanskandoggi väisti iskun. Hōgenin alaiset jatkoivat Johnin rääkkäämistä, mutta hänen mielensä ei lannistunut. Hän aisti Hookin ja Sasuken lähistöllä ja käski heitä pysymään kaukana. Hōgen ärsyntyi enemmän ja alkoi riuhtoa Johnin suolta ulos. Silloin saksanpaimenkoira puri sen poikki ja kertoi Hōgenille, että hänessä elävä oikeuden sielu jatkaisi elämäänsä hänen tovereissaan.

Hōgen iski Johnin maahan, jolloin John alkoi muistella menneisyyttään ja näki mielessään Tuonpuoleisen rajajoen, jolla Riki ja Smith ovat häntä vastassa. Hōgen halusi vielä kiduttaa Johnia, mutta luuli tämän kuolleen ja poistui alaisineen paikalta. Vaikka hän ei näyttänyt sitä alaisilleen, hän tunsi pelkoa, koska ei pystynyt murtamaan Johnin mieltä.

John oli kuitenkin vielä elossa, juuri ja juuri. Sasuke, Hook ja Weed tulivat hänen luokseen. John kertoi heille, ettei voi kuolla puhumatta Akamen kanssa. Hook tekeytyi Akameksi ja valehteli Johnille, että heidän armeijansa oli saapunut ja Gin vapautettu, jotta John voisi kuolla hyvillä mielin. He pyysivät Johnia jaksamaan vielä, mutta saksanpaimenkoira totesi ettei kärsivällisyys ollut hänen vahvuuksiaan ja nukkui viimein pois. Hänen viimeiset aatteensa olivat, että hän jahtaisi Akakabutoa tuonpuoleisessa.

Tämän jälkeen vanhuudenhöperö Ben löysi Johnin ruumiin ja vei sen entiselle isännälleen, Iguchille, joka hautasi sen.
Mutta paljastukin että ihmeen kaupalla John olikin elossa ja hän kaivautu sekavana ulos haudasta ja Iguchi huomasi tämän ja vei Johnin eläinlääkärille joka hoivasi Johnin kuntoon.

Kun John oli toipunut hän lähti kiertämään Japania, myöhemmin hän palasi Ohuun armeijan luokse ja kuuli Kurokagesta ja että Ginin vanhimmasta pojasta oli tullut ylipäälikkö, John alkoi toimimaan Yukimuran adjutanttina.

Sukupuu:

Isä: Ei tietoa
Äiti: Ei tietoa
Sisarukset: Yksi veli
Veljenpojat: Andy

Taistelutekniikat:

Neji ki

Ominaisuudet:

Taito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Voima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Karisma:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Nopeus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Metsästystaito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
John - Ylipäälikön adjutantti
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: