Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Gina - Utelias kaunotar

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ElCamino

ElCamino

Viestien lukumäärä : 91
Join date : 31.07.2016

Gina - Utelias kaunotar Empty
ViestiAihe: Gina - Utelias kaunotar   Gina - Utelias kaunotar EmptyMa Maalis 27, 2017 8:25 pm

Gina

Gina - Utelias kaunotar S5jwpi


Nimi
Gina
Ikä
2,5v
Laji
Koira
Rotu
Sekarotuinen: kainkoira x kaanaankoira

Liittouma
Nori, Norin lauma
Asema laumassa
Johtajan perillinen
Puoliso
Ei ole

Sukulaiset
Tashiko (kuollut) - Isä
Nori - Äiti

Ominaisuudet
Voima 》● ● ● ○ ○
Nopeus 》● ● ● ● ○
Kestävyys 》● ● ● ○ ○
Ketteryys 》 ● ● ● ○ ○
Refleksit 》 ● ● ● ○ ○
Älykkyys 》● ● ● ● ○
Puruvoima 》 ● ● ○ ○ ○
Kivunsietokyky 》 ● ● ● ○ ○
Karisma 》 ● ● ○ ○ ○
Puissa hyppeleminen 》 ● ● ○ ○ ○
Metsästystaidot 》● ● ● ● ○
Uimataidot 》 ● ● ● ● ●

Aistit
Kuulo 》● ● ● ● ○
Näkö 》● ● ● ○ ○
Haju 》● ● ● ● ○

Luonne

Gina on hyvin eläväinen ja tarmoa täynnä oleva persoona. Sen on vaikea vain olla aloillaan ja se onkin yleensä aina menossa jossain päin kotisaartaan. Sen vuoksi se on oppinut tuntemaan saaren joka ikisen kolkan paremmin kuin omat taskunsa. Monet ovat sanoneet nartun omaavan jonkin sortin seikkailijan luonteen. Joissain määrin väite pitääkin paikkansa. Gina on nimittäin silloin tällöin hyvin seikkailunhaluinen ja joskus sen tekisi mieli lähteä tutkimaan saaren ulkopuolista maailmaa. Noina hetkinä sen sydämen täyttää valtava tunteenpalo ja halu päästä pois saarelta vastarannalle joka kiinnostaa sitä kovasti. Gina on viettänyt koko elämänsä vain ja ainoastaan kotisaarellaan, mutta narttu haluaisi nähdä niin paljon muutakin kuin tutun ja turvallisen saaren. Vaikka Gina onkin suurimman osan ajasta hyvin energinen, niin hänestä löytyy myöskin se rauhallisempi puoli. Se itkee usein ikäväänsä isoäitiään kohtaan jonka Kurokagen joukot tappoivat. Narttu ajattelee myös usein edesmennyttä isäänsä jota hän ei koskaan ennättänyt tavata. Gina on ystävällinen kaikkia niitä kohtaan jotka ovat sille ystävällisiä. Mutta auta armias sitä henkilöä joka onnistuu suututtamaan Ginan. Kun Gina suuttuu se on kuin varjokuva normaamista itsestään. Aurinkoinen hymy on vaihtunut kolkkoon ja tuimaan katseeseen, Gina saattaa piikitellä vihansa kohdetta ilkeään sävyyn verbaalisesti, ja jos tilanne etenee taisteluun asti niin viimeisetkin ystävällisyyden tai armon rippeet ovat kadonneet. Taistelutilanteessa Ginan keskittymiskyky on huipussaan. Se pyrkii sulkemaan kaiken muun pois huomiostaan lukuunottamatta itse taistelua. Narttu ei ole vielä kovin kokenut taistelija, sillä se on ollut todellisessa taistelussa vain kerran. Taistelutaidot ovat hyvällä mallilla, mutta niitä on vielä hiottava.

Koska Gina on viettänyt koko elämänsä rauhallisella kotisaarellaan se ei ole koskaan kohdannut pahuutta tai julmuutta, jos Kurokagen tapaamista ei lasketa. Kotisaarella lähes kaikki ovat poikkeuksetta ystävällisiä ja kilttejä toisilleen. Gina onkin vielä hieman naiivi mitä muihin koiriin ja oikeudenmukaisuuteen tulee. Naiiviudessaan se ei kuitenkaan aivan yllä samoihin stratosfääreihin kuin Ohun Weed - joskin ei sinnekkään kovin pitkä matka ole. Kukaan ei ole kertonut nartulle isänsä kuolemasta ja se onkin autuaan tietämätön siitä että isoisä-Leonard tappoi nartun isän Tashikon.

Nori-äiti on Ginalle kaikki kaikessa. Nori on ainut henkilö johon Gina voi luottaa sataprosenttisesti.

Ulkonäkö

Gina - Utelias kaunotar 35lvigz
Säkäkorkeus
61cm

Paino
23,5kg

Silmien väri
Kellertävät / Kullankeltaiset

Väritys
Musta brindle valkoisin merkein


Ginan kasvoilla näkyy silloin leveä hymy, kun se on hyvällä tuulella - mitä se useasti on. Narttu on kropaltaan suhtkoht hoikka, mutta mikään luuviulu se ei todellakaan ole ja lihastakin löytyy jonkin verran. Varsinaiseksi lihaskimpuksi Ginaa ei voisi kutsua, mutta ainakin Ginan omaan silmään lihasta on juuri sopivasti. Tiedä sitten muiden mielipiteistä. Makuasioista ei voi kiistellä.
Erityisesti rinnan seutuvilla lihakset ovat vahvimmillaan ja siinä ne tulevat Ginan kropassa ehkä parhaiten esille. Vahvat rintalihakset vahvistavat hyvän yläkropan hallinnan joka taas puolestaan tukee nartun jo ennestään kovaa juoksuvauhtia jonka mahdollistavat vahvat ja pitkät jalat. Kaikin puolin monien mielestä oikein hyvä kokonaisuus. Joku voisi kutsua narttua jopa kauniiksi tai esteettiseksi.


Menneisyys

Noin neljä vuotta sitten Ginan äiti Nori pakeni kotisaareltaan isänsä Leonardin diktatuuria. Pakomatkallaan narttu kohtasi komean kai-uroksen jota kutsuttiin nimellä Tashiko. Tashiko oli pienen koiralauman johtaja. Kaksikko tykästyi toisiinsa ja ajan saatossa heistä tuli pari.

Onnea kaksikolla kesti vain kaksi onnellista vuotta kunnes Norin Leonard-isä löysi etsimänsä, eli Norin. Kun Leonard tajusi Tashikon olevan Norin pari, niin Leonard tappoi toisen uroksen. Leonard ei sietänyt mielikuvaa siitä että toinen uros johtaisi Leonardin omaa laumaa Norin rinnalla. Tashikon pieni lauma pakeni välittömästi johtajansa kuoltua ja Leonard raahasi Norin mukanaan takaisin Nagasakille väkisin. Nori oli hyvin järkyttynyt.

Kun lauma saapui takaisin kotisaarelleen, niin tyttärelleen tuohtunut Leonard iski Noria kasvoihin. Narttu päästi ulos suuren patoutuman vihaa, jota se oli pitänyt sisällään jo pitkän aikaa. Se hyökkäsi raivokkaasti isänsä kimppuun. Pitkän ja raskaan kamppailun jälkeen nuorempi Nori onnistui katkaisemaan isänsä kaulavaltimon. Leonardin päivät olivat luetut ja Nori otti nyt laumassa johtajan paikan. Laumalaiset olivat hyvin huojentuneita, sillä vuosikausien diktatuuri oli nyt ohi.

Pian Nori sai järkytyksekseen huomata olevansa tiineenä. Järkytyksestä huolimatta muutaman kuukauden päästä syntyi terve ja kaunis narttupentu. Pentu oli perinyt isältään Tashikolta mustanbrindlen värityksen ja äidiltään taas valkoiset merkit. Pentu sai nimekseen Gina, ja Nori alkoi kasvattaa sitä kuin kaunista kukkaa kämmenellä. Gina ystävystyi nopeasti muiden pentujen kanssa ja lauman keskuudessa huomattiin että pentu oli hyvin sosiaalinen.

Kun pentuja alettiin kouluttamaan, huomattiin jo varhain että Gina oli luontaisesti hyvin taitava uimari. Raitapaita tykkäsi vedestä elementtinä kovasti ja kun se oli vedessä se oli kuin kotonaan. Uimisen ja sukeltamisen lisäksi pennuille opetettiin myös muita hyödyllisiä taitoja kuten metsästystä ja taistelutaitoja. Gina harjoitteli hyvin ahkerasti. Pentu vihasi virheidentekoa ja silloin kun se pelkäsi tekevänsä jonkin asian väärin, se pyysi äitiään pitämään lisäopetusta. Äiti opetti kaikkea aina perusasioista uniikkeihin erikoisiskuihin saakka. Tunnollisena ja ahkerana harjoittelijana Gina oli yksi taitavimmista- ellei jopa taitavin nuorukainen koko laumasta.

Aina silloin tällöin Gina sai kuulla tarinoita Ohun paratiisista ja saaren ulkopuolisesta maailmasta. Tarinat herättivät Ginassa suurta mielenkiintoa ja se alkoi yhä useammin viettää aikaa rannikolla tähyillen merelle. Ehkä juuri siksi Ginasta kasvoi niin utelias kun se ei päässyt saaren ulkopuolelle.

Nartun täyttäessä kaksi vuotta se oli jo hyvin taitava taistelija ikäisekseen. Oikeaa taistelutilannetta se ei kuitenkaan ollut vielä kokenut, mutta Kurokage laumoineen teki asiaan muutoksen. Saarella oli jo jonkin aikaa ollut pientä pulaa riistasta, ja sen vuoksi Ginan äiti oli joutunut moneen otteesen käydä hakemassa saaren - ja joskus Kyushun ulkopuolelta ruokaa laumallr. Noh, sattuipa kerran niin, että Gina onnistui jotenkin ihmeen kaupalla suostuttelemaan äitinsä ottamaan hänet mukaan metsästämään. Gina oli tietenkin hyvin tohkeissaan siitä että se pääsisi ensimmäistä kertaa katselemaan maailmaa saaren ulkopuolelta.

Saaren ulkopuolella kaikki sujuikin hyvin kunnes Nagasakilaiset törmäsivät sattumalta vieraaseen koirajoukkoon jotka paljastuivat hetken kuluttua Kurokagen joukoiksi. Ohun vallannut Kurokage pyysi Noria laumoineen liitouttumaan laumansa kanssa. Nori joutui kieltäytymään tarjouksesta, sillä se ei tahronut sotkeutua suurempien laumojen asioihin millään tavalla. Kurokage ei tietenkään pitänyt asiasta ja se hyökkäsikin Norin lauman kimppuun. Tilanne ei ollut missään nimessä reilu Norin joukkoja kohtaan. Vaikka Kurokage ei hyökännyt läheskään koki lauman voimin, oli sen joukkoja silti monta kertaa enemmän kuin Norin joukkoja. Nagasakilaiset eivät kuitenkaan jääneet sormi suussa toimettomana vain ihmettelemään vastustajien paljoutta, vaan he taistelivat urheasti suurempaa joukkoa vastaan. Ginakin onnistui taistelussa vallan mainiosti vaikka se olikin vielä kokematon taistelemisen suhteen. Nagasakilaiset onnistuivat kuin onnistuivatkin pakenemaan paikalta suht-ehjin nahoin. Ginan isoäiti Kyuo oli kuitenkin haavoittunut vakavasti ja se kuoli verenmyrkytykseen Nagasakilla. Asia oli tietenkin Ginalle aluksi kova paikka, sillä olihan isoäiti ollut hänelle tärkeä ja rakas. Pian narttu kuitenkin ymmärsi että Kyuokin haluaisi että narttu lopettaisi suremisen ja jatkaisi elämää.

Taistelutekniikat

Gina on aika kokematon mitä taisteluiden suhteen tulee, ja vaikka se osaakin muutaman oivan tekniikan niin sen taistelutyyli ja strategia perustuu enemmänkin vastahyökkäyksiin ja vastustajan iskujen väistelyyn kuin tekniikoiden varaan rakentamiseen.

Neji ki - Neji kissä koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.
Gina on harjoitellut iskua todella paljon ja se osaakin tehdä sen lähes virheettä.

Kōshu kei - Kōshu keissä koira käy kiinni vastustajan kurkkuun ja riiputtaa sitä niin kauan, kunnes sen oma paino tukehduttaa sen kuoliaaksi.
Gina ei ole kovin suurikokoinen, joten isku toimii vain todella pieniin kohteisiin. Tähän mennessä Gina on kokeillut tätä mm. vain jäniksiin ja oraviin.

Fugu ni suru - Liike, jossa Gina iskee hampaansa vastustajan niskaan tai häntään, ja pyörii kuten Neji Kissä, viillellen vastustajaa hampaillaan niskasta hännän tyveen/toisinpäin. Liike repii selän ja niskan vereslihalle ja pahimmillaan aiheuttaa vammoja selkärankaan.
Gina oppi liikkeen äidiltään Norilta, ja liike on Norin itsekehittämä Neji kin pohjalta.Pelaaja 》ElCamino

Hahmon ulkonäkö 》Untamed
Hahmon luonne ja tiedot 》ElCamino
Kuvat 》Untamed ja ElCamino
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Gina - Utelias kaunotar Empty
ViestiAihe: Vs: Gina - Utelias kaunotar   Gina - Utelias kaunotar EmptyTi Maalis 28, 2017 12:22 pm

Lone Wolf ehdotti ehkä ottavansa hahmon, joten hän ilmoittakoon, onko Gina lopulta vapailla markkinoilla ^^

_________________
Gina - Utelias kaunotar Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Gina - Utelias kaunotar Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Gina - Utelias kaunotar
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Valmishahmot-
Siirry: