Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Inazuma - Akitasuvun hurjapää.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Inazuma - Akitasuvun hurjapää. Empty
ViestiAihe: Inazuma - Akitasuvun hurjapää.   Inazuma - Akitasuvun hurjapää. EmptySu Maalis 26, 2017 4:26 pm

Inazuma - Akitasuvun hurjapää. INAZUMA

Nimi: Inazuma.
Laji: Koira.
Rotu: Akita.
Ikä: 15 vuotta.
Sukupuoli: Uros.
Liittoutuma: Oma jengi.

Motto: ''Menneisyyden haamut eivät vaikuta nykyhetkeen mitenkään.''

Taito: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Voima: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  
Kestävyys: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Metsästystaito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissahyppely:

Näkö: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  

Ulkonäkö:

Inazuma näyttää muuten aikalailla veljeltään Giniltä mutta hänen turkkinsa on punaruskea ja valkoinen kuten isällään ja äidillään, uroksen keho on solakka ja lihaksikas joka sopi hyvin vetokoiralle lumiseen maastoon, Inazuman silmät ovat ruskeat, uroksen selkä puoli on siis punaruskea ja vatsa sekä tassut ja hännän alusta valkoinen. Inazuman kasvoissa, kuonon päällä on kaksi syvää arpea ja hänen oikeassa korvassaan on kaksi lohkeamaa, vasemmassa takajalassa on yksi syvä haava ja kyljessä kolme tikattua arpea. Uros on 65cm  korkea ja painaa noin ja painaa noin 30 kiloa.

Luonne:

Inazuman luonne on hyvin erilainen kuin hänen veljensä tai veljenpoikansa Weedin, hän suvaitsee turhankin tappamisen joskus ja rankaisee armotta alaisiaan jotka eivät suostu tottelemaan, uros on kateellinen veljelleen ja vihaa muutenkin Ohun laumaa eikä halua liittyä siihen ikinä vaikka he yrittäisivätkin suostutella häntä siihen. Inazuma ei kuitenkaan suvaitse raiskaamista tai pentujen tappamista vaan enemmänkin arvostaa naaraita ja pitää pennuista joten hänellä on hellä puolikin. Uros suhtautuu hyvin Kurokageen ja haluaisi liittoutua tämän kanssa koska haluaa tuhota veljensä.

Menneisyys:

Inazuma - Akitasuvun hurjapää. 29fw4sk

Inazuma syntyi talvella Daisuken vanhempien omistamassa majatalosssa kahden veljensä kanssa, yksi veljeksistä oli tiikeriraitainen ja Daisuke nimesi tämän Giniksi, kaikki pitivät tiikeriraitaisia parhaina karhukoirina ja ihmiset eivät antaneet kahdelle muulle pennulle paljon yhtään huomiota. Kun pennut olivat jo kuukauden vanhoja, Daisuke opetti heitä tulemaan hänen luokseen kun poika kutsui heitä, Inazuma ja hänen valkoinen veljensä kompuroivat lumessa mutta Gin hyppäsi polulle ja pääsi nopeammin perille. Myöhemmin Gohē tuli hakemaan Giniä koska päätti tehdä tästä karhukoiran.

Inazuma ei kuullut kolmeen kuukauteen mitään Ginistä kunnes tämä tuli tapaamaan heitä, Inazuma yritti toisen veljensä kanssa leikkiä Ginin kanssa mutta tämä iski heidät nopeasti maahan ja kaksikko lähti juoksemaan uikuttaen emonsa luokse, Gin oppi myöhemmin kiipeämään talon katolle ja Inazuma yritti myös epäonnistuen siinä.
Myöhemmin uros sai kuulla että Gin olin lähtenyt villikoirien matkaan voidakseen tappaa Akakabuton, Inazumasta päätettiin tehdä rekikoira, häntä koulutettiin pitkään ja pian hän pääsi ensimmäiseen kisaansa jossa hän pääsi kolmanneksi yllättävän suuren nopeutensa takia, hänet nimettiin Inazumaksi joka tarkoittaa salamaa jotta se toisi onnea, seuraavat kisat menivät jo paremmin, hän tuli toiseksi.

Viimeisimmässä kisassa, uros oli noin 10 vuotias, hän pääsi johtoon mutta sattui suuri lumipyry ja uros ja hänen mukana ollut mies eksyivät polulta, oli jäätävän kylmä eikä eteenkään pystynyt näkemään, yhtäkkiä Inazuma näki suuren silmäparin edessään, se oli karhu, uros yritti suojella ihmistä ja hyökkäsi karhua vastaan mutta karhu iski syvät haavat Inazuman kylkeen ja heitti tämän pois ihmisen luolta, uros lähti vierimaan rinnettä alas ja kuuli vielä karjuntaa takaansa ja pysähtyi sitten melkein tajuttomana makaamaan, edessä oli uusi vaara, susia, sudet rääkkäsivät jo valmiiksi vakavasti loukkaantunutta Inazumaa ja uros menetti tajuntansa.

Inazuma heräsi myöhemmin eläinlääkäristä, jostain kumman syystä hän oli elossa mutta kääritty sideharsoihin, yksi kisaajista oli nähnyt heidän katoamisensa ja lähtenyt hälyttämään apua, ihmiset ampuivat karhun ja laukaus pelotti sudetkin pois, Inazuma ei kuitenkaan enään voinut jatkaa kisaamista, hänen vasen takajalkansa ei ollut enään siinä kunnossa eikä tulisi koskaan parantumaan täysin, tästä surullisena, uros katosi ihmisten luolta kun pääsi pois vastaanotolta.

Uros oli rujon näköinen, hän ei halunnut liittyä Ohun laumaan koska vihasi veljeään joka oli hylännyt heidät, uros tapasi melkein heti noin 15 koiran jengin jonka johtajan hän haastoi ja voitti ottaen johdon jengissä itselleen, hänellä ei tällä hetkellä ole suunnitelmia tulevaisuudesta.

Taistelutekniikat:

Nej ki.


Sukupuu:

Isoisä: Shiro.
Isoäiti Yamabuki.
Isä: Riki.
Äiti: Fuji.
Sisarukset: Gin ja Howaito.
Veljenpojat: Weed, Yukimura ja Joe.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Inazuma - Akitasuvun hurjapää.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: