Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Lóng zhàndòujī - Kiinalainen taistelija.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Lóng zhàndòujī - Kiinalainen taistelija. Empty
ViestiAihe: Lóng zhàndòujī - Kiinalainen taistelija.   Lóng zhàndòujī - Kiinalainen taistelija. EmptyPe Maalis 17, 2017 9:18 pm

Lóng zhàndòujī

Lóng zhàndòujī - Kiinalainen taistelija. China-10
Nimi: Lóng zhàndòujī, kutsutaan Lóngiksi.
Laji: Koira.
Rotu: Saksanpaimenkoira.
Liittoutuma: Uuden maailman soturit.
Sukupuoli: Uros.
Ikä: 6 vuotta.


Motto: ''Itke ja pakene tai raivoa ja taistele!''

Isä: Ching.
Äiti: Ring.
Sisarukset: 5 veljeä.

Taito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  
Voima:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Karisma:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Nopeus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kestävyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Älykkyys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puruvoima:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Kivunsietokyky:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Ketteryys:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Refleksit:   Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Tekniikat:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Vaarallisuus:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Puissahyppely:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Metsästystaito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven
Uimataito:  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven

Ulkonäkö:

Lóng zhàndòujī - Kiinalainen taistelija. Red-ch10

Lóng on melko tavallisen saksanpaimenkoiran näköinen, hänen kasvoissaan on kaksi arpea oikeassa poskessa ja hänen vasen korvansa on lohjennut, turkki on perintainen mustaruskea, uros on lihaksikas ja notkea, jalat ovat taas soveltuneet hyvin puissa hyppimiseen kuten veljiensä ja isänsäkkin, Lóng oli yksi isänsä klaanin kymmenestä miekkasoturista ja hän kantaakin mukanaan melko isoa katanaa välillä, ei aina mutta yleensä. Uroksella on myös vihreät silmät.

Luonne:

Uros on rauhallinen mutta ja oikeudenmukainen taistelutilanteessa, sakemanni säästää vastustajan jos uskoo tämän ansaitsevan toisen mahdollisuuden, Lóng tykkää pennuista ja telmiikin yleensä armeijan pentujen kanssa vapaalla kun ei tarvitse tehdä muuta, uros on myös kohtelias naaraita kohtaan mutta ei jostain syystä ole vielä löytänyt hyvää naarasta itselleen.

Menneisyys:

Lóngin isä oli vielä erittäin nuori kun tapasi Lóngin äidin, he tapasivat kiinalaisessa satamassa jossa kummatkin olivat aikeissa varastaa kojusta kalaa, epäonnistuttuaan yrityksessään, nuoret päättivät tutustua paremmin ja ajansaatossa rakastuivat, he olivat kummatkin villikoiria ja Lóngin isä Ching johti jo silloin oman isänsä kanssa klaania, hän vei naaraan näytille ja Lóngin äidistä tehtiin parantaja vaikkakin häntä jouduttiin aluksi opettamaan sitä varten.

Ajan saatossa selvisi että naaras, jonka nimi oli siis Ring, oli tiinenä, kuukausien päästä syntyi yksi pentu, Lóng, kaksikko rakasti pentua paljon ja päättivät tehdä tästä Chingin tulevan seuraajan, vuosien varrella pentuja syntyi lisää ja Lóng kasvoi, pian he saivat kuulla uutisia Japanista jossa Kurokage niminen uros oli tuhonnut koirien paratiisin.

Uros ystävystyi pentuna isänsä oikean tassun tyttären Zinan kanssa, Zina oli kaunis kaanaankoira ja heistä tuli parhaat ystävät, he kasvoivat yhdessä ja kummastakin aiottiin tehdä sotureita, 1.5 vuotiaana Lóng tajusi rakastuneensa Zinaan ja hänen onnekseen tunteet eivät olleet yksipuolisia, heistä tuli pari ja jo nuorena he alkoivat suunnittelemaan yhteistä tulevaisuutta, kuitenkin kun he olivat pari vuotiaita, heidät lähetettiin 40 muun kanssa taistelemaan klaanin pahinta vihollista dobermanni Shania ja hänen joukkojaan vastaan, sakemanni haavoittui taistelussa saaden arvet poskeensa ja myös lohjenneen korvan, Shan alkoi olla voitolla ja kostoksi hyökkäyksestä, hän teloitti Zinan Lóngin silmien edessä. Vain 15 koiraa palasi, uros oli hyvin masentunut jälkeenpäin ja päätti että ei enään koskaan rakastuisi kunnioittaakseen Zinan muistoa ja yrittäisi tästä lähtien aina puolustaa muita koska syytti itseään Zinan kuolemasta.

Weed saapuikin jossain vaiheessa heidän luokseen pyytääkseen apua ja he suostuivat ja pitkä matka alkoi, suuri joukko alkoi kasvamaan entisestään ja pian koiria oli kasassa jo yli 1500, Lóngin rämäpäiset pikkuveljet tunkeutuivat kerran Kurokagen reviirille kammottavin seuraamuksin, Lóngista ja yhdestä veljestään oli tehty myös miekkasotureita.

Muuta:

Hahmo perustuu löysästi vanhaan hahmooni Yòuhun.

Taistelutekniikat:

Kami kage: Pureva varjo: Tekniikassa koira katoaa hetkeksi ja ilmestyy vastustajan yläpuolelle ja iskien sen jälkeen hampaansa vastustajan päähän..
Älykkäämmät vastustajat pystyvät tämän väistämään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Lóng zhàndòujī - Kiinalainen taistelija.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: