Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Nori - Nagasakin neitokainen

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Nori - Nagasakin neitokainen Empty
ViestiAihe: Nori - Nagasakin neitokainen   Nori - Nagasakin neitokainen EmptyPe Maalis 17, 2017 7:12 pm

Nori - Nagasakin neitokainen Forest10Nimi: Nori
Skp: Naaras
Ikä: 7,5v
Rotu: Kaanaankoira


Kotimaa: Japani, Nagasaki
Liittouma: Oma lauma
Asema: Johtaja
Jälkeläiset: Tytär Gina
Puoliso: Ei ole


Motto: "Minulla ei ole alaisia, minulla on perhe."
Suku

Isä: Leonard
Äiti: Kyuo

Ei sisaruksia.OMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖ

Nori - Nagasakin neitokainen Imagee12

Säkäkorkeus: 58cm
Paino: 22kg
Turkinväri: Kullanvaalea, valkoiset merkit
Silmien väri: Kullankeltaiset
Tuntomerkit: Neljä haaleaa arpea kasvoissa.

Nori on kaunis, vaalea naaras, jolla on viehkeät ja hypnoottiset silmät. Narttu ei epäröi tuijottaa kohdettaan niillä silmiin pitkään, vaan sen koko katse huokuu päättäväisyyttä ja itsevarmuutta. Nori perusilme on melko tuima ja vakava. Kasvot ovat hieman susimaiset vinohkojen silmien vuoksi, vaikka narttu onkin puhdas kaanaankoira rodultaan. Nartulla on hyvät hampaat ja suhteellisen vahvat leuat.

Nori on nomaalivartaloinen, ja siltä löytyy nartuksi ihan mukavasti lihasta. Se on hieman tanakampi kuin normaali, siro naaras, muttei yhtään ylipainoinen, vaan omaa kaanaankoiran notkean ja joustavan kehon, joka mahdollistaa hyvän nopeuden ja reaktiokyvyn. Norin jalat, erityisesti takajalat, ovat hyvin voimakkaiksi kehittyneet mm. uimisen takia, ja siksi niissä on työntövoimaa niin hyppyjä, juoksemista kuin uimistakin varten. Nartun turkki on karheaa ja hylkii vettä, ja talvisin pohjavilla suojaa hyvin kylmyydeltä, mikä on tarpeellista hyisessä vedessä. Häntä on tuuhea ja kiertyy selän päälle. Korvat ovat keskikokoiset ja pystyt.

Nartulla on kasvoissaan neljä, hailakkaa arpea, jotka eivät tosin kovin hyvin erotu vaaleaa karvaa vasten.LUONNE

Nori on naaras, joka tietää tasan tarkkaan mitä haluaa. Se ei anna kenenkään pompotella itseään, vaan tekee asiat juuri siten, miten itse parhaaksi näkee. Nartulla onkin hyvä arviointikyky, ja se harkitsee yleensä tarkkaan tekemisiään. Nori on hyvin voimakastahtoinen ja temperamenttinen, ja sen persoona on muutenkin melko räiskyvä ja vahva. Sen kova ulkokuori pitää useimmat loitolla, ja Norilla onkin paha tapa usein katsella toisia hiukan kuononvarttaan pitkin, leuka pystyssä ja pistävä ilme kasvoillaan.

Norin asenne vieraita kohtaan on yleensä hyvin neutraali ja iloton, osin jopa aggressiivinen. Se ei päästä tuntemattomia itsensä, laumansa tai varsinkaan tyttärensä lähelle, vaan puolustaa omiaan suoranaisella äidin raivolla. Norille lauma onkin hyvin tärkeä, ja vaikka jäseniä on useita kymmeniä, jokainen on hänelle aivan yhtä läheinen. Narttu johtaa hyvin, ja oikeudenmukaisesti, ja siksi tämän alaiset seuraavat narttua mielellään. Oikeudenmukaisuus ei kuitenkaan päde lauman ulkopuolella, sillä Nori ei kaihda keinoja pitääkseen laumansa turvassa ja tyytyväisenä, ja siksi se osaa tarvittaessa olla hyvinkin ovela ja kiero. Narttu on kieltäytynyt liittoutumasta muiden laumojen kanssa sille tarjotuista eduista huolimatta, sillä ei tahdo riskeerata toisten konflikteilla omien jäsentensä henkiä.

Itse laumaan on melko hankala päästä mukaan, sillä Nori testaa uusien tulokkaiden luotettavuutta pitkään, ennen kuin uskaltautuu ottamaan nuo kunnolla avosylin vastaan. Kun nartun luottamuksen kerran saa, se seisoo aina rinnalla auttamassa ja tukemassa, mutta jos sen taas menettää, sitä ei enää todennäköisesti koskaan saa takaisin. Nori on huono myös ihastumaan ja rakastumaan, sillä on kokenut kovia rakkauselämässään ja isä-tytär -suhteessaan, ja on nykyään sitä mieltä, että muuta kuin perheenjäsenten välistä rakkautta ei ole olemassa. Sen vuoksi uroksia kohtaan se on hyvinkin viileä, mutta sen sijaan samanhenkisten narttujen kanssa se tulee ongelmitta toimeen. Pentuja Nori rakastaa, ja kokee aina voimakasta suojelunhalua pienen pennun nähdessään.

Nori on miltei pakkomielteinen siitä, että hänen saarellaan kaikki toimii hyvin ja hallitusti. Se mm. säännöstelee metsästystä ja kalastusta, sillä ei mielellään poistu saaren ulkopuolelle hakemaan ruokaa. Narttu myös pitää huolen siitä, että kaikkea on tarpeeksi, jokaisella on hyvä olla, ja pennut saavat tarvittavan koulutuksen. Joskus Norilla on ihan liikaa töitä, mutta se ei anna asioiden hajota käsiinsä, vaan hyvällä organisoinnilla ja huolellisella työllä selvittää vaikeimmatkin ongelmat.

Vihollisia kohtaan Nori on hyvin ankara ja säälimätön, mutta narttu välttelee kaikin keinoin kohtaamasta noita. Sen saarella on hyvä vartiointi, ja jos joku sattuu pääsemään lähikontaktiin lauman kanssa, pyrkii Nori eliminoimaan tämän välittömästi tuntematta sen kummempia omantunnon tuskia. Narttu on myös taitava ja kekseliäs taistelija, sekä nopea oppimaan uutta, joten vastustajana se voi olla vähintäänkin yllättävä.MENNEISYYS


Syntymä

Nori on syntynyt samalla saarella, jota se itse hallitsee. Sen isä Leonard ja äiti Kyuo olivat johtajapariskunta, ja heidän ensimmäiseen pentueeseensa laitettiin paljon toivoa, sillä jälkeläisistä odotettiin kasvavan tulevia lauman hallitsijoita. Kyuon synnytys oli lähellä, ja koko lauma odotti hetkeä jännittyneenä ja innoissaan.

Kun synnytys viimein käynnistyi, koko lauma kerääntyi johtajien makuuluolan edustalle odottamaan. Pitkään oli hiljaista, kunnes aamun kajastaessa Leonard tuli ilmoittamaan, että heille oli syntynyt yksi ainoa tyttöpentu. Lauma tietenkin riemuitsi ja osoitti suosiotaan, mutta he eivät nähneet johtajansa ilmeestä, miten karvaasti tämä oli pettynyt. Leonard oli toivonut itselleen poikaa, sillä laumaa johti aina pari, ja se ei voinut hyväksyä ajatusta siitä, että joku suvun ulkopuoline nuros ottaisi joku päivä hänen paikkansa. Tuore isä ei kuitenkaan paljastanut ajatuksiaan, vaan esitti aivan yhtä onnellista kuin muutkin laumalaiset ja puolisonsa Kyuo.


Ankara koulutus

Leonard otti elämäntehtäväkseen kasvattaa Noriksi nimetystä tyttärestään mahdollisimman vahvan ja kestävän, ja siksi se tarjoutui itse kouluttamaan tytärtään heti alusta lähtien. Ensiksi oli tärkeää opettaa Nori tottumaan veteen, sillä hyvä uinti- ja sukellustaito oli elinehto saarella asuville koirille. Nori rakasti vettä, ja meni sinne mielellään, mutta Leonard ei antanut sen nautiskella kauaa, vaan opetti tytärtään heti sukeltamaan painamalla tämän pään veden pinnan alle. Nori meni tietenkin paniikkiin, sillä se ei vielä osannut pidättää hengitystään, ja siksi Leonard useaan otteeseen melkein hukutti hänet. Narttu alkoi pelätä sukellusharjoituksia, mutta se ei voinut kieltäytyä niistä. Onnekseen hän pikkuhiljaa tajusi idean sukeltamiseen, ja oppikin pidättämään hengitystään ennen muita ikätovereitaan. Leonard oli tästä hyvin ylpeä, muttei paljastanut kenellekään käyttämiään painostuskeinoja, vaan vakuutti Norin olevan luonnonlahjakkuus. Nori puolestaan ei uskaltanut kertoa isänsä kovista otteista kenellekään, sillä arveli niiden kuuluvan asiaan.

Kun Nori oli neljän kuukauden ikäinen, se oli jo melko taitava uimaan ja sukeltamaan. Leonard päätti aloittaa taistelun alkeiden opettamisen, ja kerran päivässä vei Norin saaren keskellä olevalle metsäaukiolle harjoittelemaan. "Nori, sinun tulee ymmärtää, ettei taistelu ole mitään leikkiä." Isän sanat painautuivat nartun päähän ikiajoiksi, ja muistuttavat yhä kivuliaista harjoitteluhetkistä, kun säälimättä isä kävi hänen kimppuunsa ja heitteli, löi ja riuhtoi häntä. Nori joutui väistelemään henkensä edestä, ja lopulta älysi myös puolustautua hyökkäämällä takaisin. Eihän pieni pentu mitään voinut täysikasvuiselle, vahvalle urokselle, mutta sen oli pakko, ettei joutuisi kestämään kipua enempää, kuin oli pakko. Harjoitusten päätteeksi Nori oli aina puolikuollut väsymyksestä, ruhjeista ja kovasta harjoittelusta, ja painui aina suoraan nukkumaan. Leonard toi hänelle aina ruokaa harjoitusten päätteeksi, ja pakotti uupuneen tyttären vielä syömään, jotta tämä vahvistuisi. Kyuo oli huolissaan Norin ulkonäöstä koulutuksen päätteeksi, mutta Leonard kertoi, että Nori oli vain niin tunnollinen ja ahkera harjoittelija, että teki kaiken aina täysillä. Tottahan se oli, mutta motiivi oli aivan toisenlainen.

Kun Nori tuli vuoden ikään, siitä oli kasvanut siihen mennessä jo vahva ja itsenäinen, upea naaras. Sen luonne oli hyvin sulkeutunut, eikä se mielellään ottanut kontaktia toisiin laumalaisiin. Koulutus oli tehnyt sen lihaksistosta ja keuhkoista kestävät, ja edelleen narttu harjoitteli joka päivä isänsä mieliksi. Se ei saanut poistua saaren ulkopuolelle kuin ainoastaan opetellessaan vedenalaisen reitin saarelta ulos ja takaisin. Nori olisi tahtonut karata ulkomaailmaan, ja vannoi joku päivä toteuttavansa suunnitelmansa.


Totuus laumasta ja isästä

Nori oli oppinut parin vuoden aikana tuntemaan paremmin isäänsä ja laumaansa. Ulkoapäin näytti, että lauma oli hyvin sopuisa ja harmoninen yhteisö, mutta sen pinnan alla kupli, ja Leonard hallitsi pitkälti pelkällä henkisellä ylivallalla ja pelolla. Kukaan ei uskaltanut nousta urosta vastaan, sillä Leonard rankaisi niskuroinnista. Siksi jokainen joutui elämään tässä diktatuurissa hiljaa, myötäillen johtajaa. Norille selvisi myös, että hänen äitinsä Kyuo pelkäsi puolisoaan, eikä siksi uskaltautunut juurikaan sanomaan tuolle mitään vastaan. Nori oli järkyttynyt ja vihainen tästä huomiostaan, ja niinpä se päätti, että häipyisi tällaisesta sairaasta yhteisöstä.


Pakomatka

Nori oli noin 3-vuotias, kun se yöllä hiipi ulos luolastaan. Se oli kehittänyt jonkinlaisen suunnitelman harhauttaa vartijoita sisäänkäynnin luona, ja niinpä se sepitti tarinan siitä, kuinka Leonard oli tulossa keskustelemaan vartijoiden kanssa jostain tärkeästä, ja että Norin oli pyydetty hakemaan toinen vartija sisäänkäynnin ulkopuolelta. Ensimmäinen vartija uskoi tämän, ja Nori sukelsi kohti vapautta toiveikkaana. Päästyään ulkopuolelle, sepitti narttu saman tarinan toiselle vartijalle. Nori kertoi, että voisi ottaa hetkeksi vahtivuoron, ja niinpä vartija sukelsi saaren sisäpuolelle, jättäen nartun yksikseen. Nori käytti heti tilaisuuden hyväkseen, ja kun uros oli kadonnut pinnan alle, ampaisi narttu matkaan, lähtien uimaan kalliolta kohti vastarantaa.

Taitavana uimarina Nori pääsi perille hyvinvoivana, ja hetken levättyään lähti etenemään. Tähän väliin saarella Leonard oli tehnyt hälytyksen, ja lähtenyt kymmenen koiran partiolla hänen peräänsä. Norilla oli kuitenkin hyvä etumatka, ja sen täytyi tehdä parhaansa eksyttääkseen seuraajansa.


Tashiko

Pitkään Nori ei kuitenkaan ehtinyt edetä, sillä se joutui tuntemattoman koiralauman piirittämäksi. Johtajana oli Tashiko -niminen kain koira, joka kysyi, miksi Nori liikkui heidän alueellaan. Narttu ei vastannut, vaan itsepintaisesti yritti jatkaa matkaansa, mutta Tashiko otti hänet kiinni, ja painoi maahan. Nori kiljui ja yritti taistella vastaan, mutta Tashiko oli liian vahva, ja niinpä hän vangitsi nartun, vieden tämän alueensa tukikohtaan.

Nori teljettiin luolaan, ja Tashiko yritti saada tältä tietoja nartun tulopaikasta. Itsepäinen Nori ei kuitenkaan paljastanut mitään, mutta Tashiko päätti käyttää väsytystekniikkaa, ja piti useita päiviä Noria vankinaan. Nartusta pidettiin huolta, ja tämä sai joka päivä riittävästi ruokaa, mutta yhä uros urkki tietoja mykäksi muuttuneen Norin taustoista.

Nori ei oikeastaan tiennyt, miten niin pääsi tapahtumaan, mutta jossain vaiheessa tämä alkoi kiinnostumaan Tashikosta. Toinen oli yhtä itsepäinen kuin hänkin, ja myös ulkomuodoltaan todella komea. Niinpä narttu alkoi kiusata Tashikoa, ja hymyili tuolle viettelevästi aina, kun uros yritti saada häntä puhumaan. Tashikolla meni pasmat niin sekaisin, ettei tämä kyennyt kuin tuijottamaan hurmaavaa narttua suu auki. Kaksikko alkoi pikkuhiljaa lähentyä, ja Norinkin kielenkannat löystyivät niin, että tämä kertoi urokselle asioitaan. Tashikoa ei kuitenkaan enää kiinnostanut Norin antamien tietojen hyöty, vaan tämä tahtoi tutustua narttuun lähemmin. Nori päätti jäädä kain laumaan, ja pari rakastui toisiinsa.


Kotiinpaluu

Nori oli ehtinyt elellä Tashikon kanssa kaksi onnellista vuotta, mutta tuo onni päättyi eräänä kammottavana päivänä, kun Leonard löysi hänen olinpaikkansa. Kaikki nämä kaksi pitkää vuotta uros oli jaksanut etsiä tytärtään verestävin silmin, ja löydettyään Tashikon laumoineen, osoitti Leonard suurta halveksuntaa kaikoiraa kohtaan. Se ei todellakaan hyväksynyt Tashikoa tyttärensä rinnalle, tai varsinkaan ajatusta siitä, että Tashiko ottaisi paikkansa hänen laumansa johtajana Norin rinnalla. Niinpä Leonard hyökkäsi kain kimppuun, ja tappoi tämän siihen paikkaan. Norille se oli sydäntä särkevän suuri järkytys, mutta isä ei säälinyt tyttärensä puolison kuolemaa laisinkaan, vaan pakotti nartun mukaansa Nagasakille. Norilla ei ollut voimia väittää vastaan, ja Tashikon pieni laumakin vetääntyi suuremman joukon alta pois.

Nori oli kuin sumussa palattuaan jälleen takaisin kotiin. Se oli toki onnellinen tavattuaan pitkästä aikaa äitinsä, mutta ei kyennyt tuntemaan kovin suurta iloa äskeisten tapahtumien myötä. Leonard alkoi koko lauman edessä raivoamaan Norille, ja kun narttu ei vastannut, iski tämä voimakkaasti tytärtään etukäpälän kynsillä kasvoihin, jättäen siihen neljä rumaa, veristä arpea. Maahan lentäneen Norin sisällä alkoi kuplia voimakkaasti silkasta patoutuneesta raivosta, ja niinpä epäröimättä tämä hyökkäsi isänsä kimppuun. Leonard sai maistaa itse luomansa periksiantamattoman ja voimakkaan soturin koston. Kaksikko kamppaili hurjasti ja pitkään, kunnes viimein Nori onnistui viemään isältään näön, ja sen turvin katkaisi tämän kaulavaltimon yhdellä sulavalla iskulla. Lauman keskuuteen laskeutui syvä hiljaisuus.

Veren tahrima ja haavoittunut Nori nousi kuitenkin kaikesta väsymyksestään ja kokemastaan huolimatta ylös jaloilleen, ja julisti itsensä johtajaksi. Narttu myös vannoi, että johtaisi laumaansa oikeudenmukaisesti, ja hyvittäisi kaikki isänsä tekemät vääryydet. Se kertoi, että tekisi viimein heidän saarestaan kaikille oikean kodin, ja sai osakseen valtavaa hurrausta. Isänsä ruumista Nori ei suostunut hautaamaan saaren rajojen sisäpuolelle, vaan kylmästi työnsi tämän ajelehtimaan merelle.


Ginan syntymä

Vähän kotiinpaluunsa jälkeen Nori huomasi olevansa tiineenä. Se oli pienoinen järkytys, mutta pari kuukautta myöhemmin syntyi yksi ainoa ja kaikinpuolin terve narttupentu. Pennun turkki muistutti isänsä Tashikon mustanbrindleä turkkia Norin valkoisin merkein, ja Nori puhkesi kyyneliin. Pitäessään tytärtään sylissään, vannoi Nori, ettei koskaan kohtelisi Ginaksi nimettyä pentua huonosti, kuten Leonard oli häntä kohdellut.

Gina sai samanlaisen kasvatuksen kuin muutkin lauman pennut, ja ylisuojelevainen Nori piti huolen, ettei tälle tapahtuisi mitään pahaa. Narttu ei salli Ginan poistuvan saarelta ilman valvontaa, sillä vaikka hän itse kohtasi hyväntahtoisen Tashikon, niin Gina saattaisi kohdata jotain paljon pahempaa.


Kurokage ja Kyuon kuolema

Oli kulunut parisen vuotta Norin tyttären syntymästä. Narttu oli onnistunut luomaan hyvät olot laumaansa, ja tarkoilla järjestelyillä saamaan kaiken toimimaan metsästyksestä koulutukseen erittäin hyvin. Nori oli nyt ensimmäistä kertaa tutustunut laumalaisiinsa kunnolla, ja rakasti näistä jokaista. Laumalaiset rakastivat myös johtajaansa, ja vannoivat tälle uskollisuuttaan.

Vaikka Norilla onkin tarkat säännökset mm. metsästyksen säännöstelystä, on Kurokagen valtaannousun jälkeen saarellakin ollut välillä huonoa kautta, ja Nori on joutunut lähtemään pienellä joukolla saaren ja jopa Kyushun ulkopuolelle etsimään ruokaa. Siellä harhaillessaan hän törmäsikin Kurokageen ja tämän muutamaan alaiseen, jotka yrittivät taivutella narttua puolelleen. Nori oli kuullut kyllä paljon Japanin tapahtumista, vaikka asuikin eristyksissä saarella, sillä heidän viestintuojansa toimivat sanomalehden tavoin, ja kuljeskelivat ympäri Japania hankkien tietoja mahdollisten uhkien vuoksi. Koskaan narttu ei ollut tavannut ketään mainituista laumoista, ja pysynyt hyvin erossa noiden keskinäisistä kiistoita. Nori kieltäytyi, joten Kurokage heitti hänelle tarjouksen, että narttu saisi hyviä ja riistaisia maita Futago-solasta käyttöönsä, jos vain suostuisi. Koska saarella alkoi olla tiukkaa, Nori lupasi harkita tarjousta, ja Kurokage antoi hänelle muutaman päivän aikaa miettiä.

Nori liikuskeli nämä muutamat päivät saaren ulkopuolella joukkoineen etsimässä ruokaa, tuloksetta. Se törmäsi toisenkin kerran Kurokageen, joka kysyi häntä uudelleen joukkoihinsa, mutta Nori sanoi, että hänellä oli sopimuksen mukaan vielä aikaa miettiä asiaa, ja Kurokage jätti hänet rauhaan.

Kun muutama päivä oli kulunut, palasi Kurokagen alaisia hakemaan Noria mukaansa, mutta siihen mennessä narttu ei ollut osannut päättää, ja niinpä se joutui kieltäytymään tarjouksesta. Kurokage ei kuitenkaan hyväksynyt kieltävää vastausta, vaan oli sellaisen saadessaan ohjeistanut alaisiaan tappamaan Norin laumoineen, ja nämä hyökkäsivätkin arvaamatta nartun lauman kimppuun. Nori alaisineen taisteli urheasti, ja selvisi niukin naukin pakoon. Nartun äiti, Kyuo, oli kuitenkin saanut ilkeän haavan kylkeensä, mutta pystyi siitä huolimatta jatkamaan pakomatkaa. Kurokagen joukot hävisivät kannoilta siinä vaiheessa, kun Norin joukot sukelsivat pinnan alle, kadoten vedenalaiseen tunneliin.

Haavoittunut Kyuo meni nopeasti huonoon kuntoon, sillä jo iäkkäänä hänellä ei ollut kovin hyvä vastustuskyky, ja hoidoista huolimatta haava tulehtui pahasti. Kyuo jaksoi sinnitellä kolme päivää, kunnes kuoli vakavaan verenmyrkytykseen. Laumalaiset surivat entisen johtajanaaraan poismenoa, ja tälle pidettiin kauniit hautajaiset. Nori tunsi valtavaa vihaa ja katkeruutta Kurokagea kohtaan, mutta ei voinut koston vuoksi riskeerata joukkojaan, ja niinpä päätti jättää asian sikseen. Tämän myötä narttu paransi alueensa vartiointia, ja pyrkii pitämään käynnit ulkopuolella mahdollisimman minimissä. Kovien aikojen vuoksi niitä on kuitenkin täytynyt lisätä, sillä osa viestintuojista ei palaa aina takaisin, ja heitä on lähdettävä etsimään. Myös vähentynyt riista pakottaa Noria laajentamaan liikkumistaan pitkästikin saaren ulkopuolelle yhä useammin ja useammin.


MUUTA

Norilla on oma 80 -päinen lauma, joka elää yhdellä Nagasakin pienistä, irtonaisista saarista. Lauma on hyvin tiivis, ja mukana on kaikenikäisiä ja rotuisia koiria. Lauman sisäänkäynti on monimutkainen, sillä se kulkee veden pinnan alapuolella kallion lävitse vedenalaisen luolan kautta. Siksi sinne ei pääse kuin ne, jotka ovat taitavia uimareita/sukeltajia. Talvisin reitti pidetään kunnossa, jotta se ei jäädy umpeen. Lauman pennut oppivat uimaan ja sukeltamaan miltei aikaisemmin kuin kävelemään, ja siksi kaikki lauman jäsenet ovat hyviä uimareita. Pennut elävät ns. "eristyksissä" saarella niin kauan, kunnes ovat kyllin vanhoja uimaan pois saaren ainoaa kulkureittiä pitkin.

Lauma on kuin yhtä suurta perhettä, ja Nori pitää noista erittäin hyvää huolta. Hierarkisia sääntöjä ei oikeastaan ole, mutta kaikki kunnioittavat ehdoitta johtajaa ja mahdollisia muita ylempiarvoisia koiria. Nori ei tahdo olla tekemisissä muiden laumojen kanssa, vaan pysyä poissa esimerkiksi Ohun ja Kurokagen välisistä konflikteista, vaikka Kurokage onkin muutamaan otteeseen yrittänyt saada Noria liittolaisekseen. Nartulle ensisijaisesti tärkeintä on oman lauman hyvinvointi.

-Nori mahdollisesti liittoutuu myöhemmin Ohun kanssa, mutta toistaiseksi pysyttelee omissa oloissaan.

-Nori perustuu toisessa roolipelissä olleeseen hahmooni Hatsumomoon. Hatsumomolla oli myös 80 -päinen lauma, tytär Koume ja edesmennyt puoliso Tashiko, mutta narttu oli alunperin kotikoira.

TAISTELUTEKNIIKAT

-Neji Ki

-Fugu-ni suru - Liike, jossa Nori iskee hampaansa vastustajan niskaan tai häntään, ja pyörii kuten Neji Kissä, viillellen vastustajaa hampaillaan niskasta hännän tyveen/toisinpäin. Liike repii selän ja niskan vereslihalle ja pahimmillaan aiheuttaa vammoja selkärankaan. Itse kehitellyt Neji Ki:n pohjalta.Pelaaja:Untamed


Hahmo (c) Untamed
Tiedot (c) Untamed
Kuvapohjat (c) Aviaku

_________________
Nori - Nagasakin neitokainen Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Nori - Nagasakin neitokainen Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Nori - Nagasakin neitokainen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: