Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Empty
ViestiAihe: Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed)   Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) EmptyTo Maalis 16, 2017 2:38 pm

Yuuna

Oli aikainen talviaamu. Yuuna oli päättänyt lähteä hieman kauemmaksi oman laumansa alueilta viettääkseen muutaman päivän omissa oloissaan, ja niinpä se oli päätynyt Yamanashin prefektuuriin, missä se oli löytänyt vanhan, lähes hylätyn oloisen pyhäkön läheltä vuoria. Rakennelma oli herättänyt sen mielenkiinnon, joten se oli mennyt tutustumaan siihen lähempää. Paikalla ei näkynyt ihmisiä; syynä oli kai joko aikainen kellonaika tai pyhäkön syrjäinen sijainti. Tunnelma alueella oli rauhallinen, erityisesti, kun Yuuna astui pyhäkön punaisen portin läpi.

Aamu oli valjennut tavallista kylmempänä. Yuuna ei ollut löytänyt itselleen edelliseksi yöksi muuta nukkumapaikkaa kuin puiden oksat, joten se oli toisaalta huojentunut päästessään edes hieman suojaan kylmältä viimalta. Toisaalta se kylläkin tunsi ärsytystä, ettei se ollut jo edellisenä iltana jatkanut matkaansa edes vähän pidemmälle ja löytänyt pyhäkköä. Naaras ei kuitenkaan voinut olla pitkään ärtynyt, sillä alueen ilmapiiri sai sen rauhoittumaan. Se jäi kylmyydestä huolimatta seisomaan hetkeksi pyhäkön portin läheisyyteen vain katselemaan rakennusta ja nauttimaan rauhasta, luullen olevansa paikalla täysin yksin.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Empty
ViestiAihe: Vs: Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed)   Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) EmptyPe Maalis 17, 2017 6:36 pm

// Noniin, viimein pääsin tännekin x) //

Gabriel

Uroksen vakava katse tuijotti kivisen rakennelman seinämää tyhjänä ja täysin värähtämättä. Gabriel ei näyttänyt ajattelevan mitään, mutta todellisuudessa se pohti seuraavaa liikettään. Uros oli kyllästynyt Ohun kaoottiseen tilanteeseen tukikohdassa, sillä koko ajan siellä oli hälinää varsinkin nyt, kun Akame oli kadoksissa. Mastiffi tahtoi ottaa rauhallisesti edes hetken ajan, ja vartijana oli ottanut velvollisuudekseen tarkistaa Yamanashin seudut, joita Ohu toisinaan käytti. Uroksen tie oli johtanut vanhan hylätyn pyhäkön tienoille, ja uteliaana uros oli päättänyt tutkia rakennelmia pohtien, oliko Ohu käynyt siellä aikaisemmin. Päädyttyään seinien suojaan, oli mastiffi päättänyt pitää ansaitun lepohetken, ja jäänyt makoilemaan tuulensuojaan.

Nyt Gabriel oli havahtunut siihen, että ulkona liikkui joku. Se sai uroksen aistit terästäytymään vihollisten varalta, ja tuuheaturkkinen koira askelsi hiirenhiljaa kivirakennuksen suuaukolle, tutkaillen ympäristöä silmät kapeina viiruina. Gabrielin silmät kuitenkin tapasivat jotain muuta kuin oletetun vihollisen - kauniin shikokunartun. Uroksen sisäinen casanova heräsi heti, ja Gabriel päätti ottaa hieman selvää siitä, miksi tuollainen kaunotar liikuskeli yksikseen täällä päin.

Uros laskeutui muutaman askelman portaita alaspäin, ennen kuin pysähtyi huutamaan lyhyen "hei:n" toiselle, ettei narttu pelästyisi hitaasti lähestyvää tummaa hahmoa. "Mitäs neiti täällä tekee?" Gabriel kysyi päästyään kunnolliselle puhe-etäisyydelle. Vaikka toisen ulkomuoto saikin mastiffin hormonit hyrräämään, oli uroksen velvollisuus myös varmistaa, ettei alueella liikkunut ketään luvatta.

_________________
Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Empty
ViestiAihe: Vs: Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed)   Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) EmptyTi Maalis 28, 2017 10:47 pm

Yuuna

Yuuna oli juuri sattumoisin kääntänyt päätänsä niin, ettei se pystynyt ainoalla näkevällä silmällään näkemään pyhäkön portaikolle ilmestynyttä koiraa, joten vaikka toinen tervehtikin sitä ennen kuin alkoi kysellä sen enempää, shikoku hätkähti kuullessaan tuntemattoman äänen. Se käänsi katseensa tuuheaturkkiseen koiraan ja sen keho jännittäytyi automaattisesti taisteluvalmiuteen. Toinen oli ainakin ruumiinrakenteeltaan kuin täysin sen vastakohta, mistä voisi olla sekä hyötyä että haittaa.

Shikokunaaras nyökkäsi toiselle tervehdykseksi samalla kun tarkkaili tämän lähestymistä. Tuuheaturkki ei vaikuttanut uhkaavalta hurjasta ulkomuodostaan huolimatta, joten Yuuna alkoi epäillä, ettei sen tarvitsisikaan odottaa toisen hyökkäävän. Se tajusi lopulta myös, että se oli alueella, joka sen muistaakseen kuului Ohun laumalle. Olisi siis suuri mahdollisuus, että toinen kuului kyseiseen laumaan. Naaras toivoi, ettei sen käytös vaikuttanut liian epäkohteliaalta, sillä ei olisi hyväksi, jos se onnistuisi saamaan jonkun Ohun laumasta suuttumaan.

Yuuna hämmentyi tuntemattoman kutsuessa sitä neidiksi; se ei kokenut olevansa enää niin nuori, että sitä voitaisiin puhutella kyseisellä nimityksellä. Perheenkin se oli jo melkein perustanut elämänsä aikana. Sen ajatuksen naaras kuitenkin työnsi nopeasti pois mielestään, samoin kuin toisen neidittelyn. Ehkä tämä oli vain erehdyksissään sanonut niin. Voisi olla epäkohteliasta huomauttaa asiasta.
"Olen vain jaloittelemassa ja katselemassa ympäristöä. Pahoittelen, jos olen tunkeillut reviirillesi" se vastasi uroksen kysymykseen.
"Nimeni on Yuuna, olen Kogan soturi", se esittäytyi vahvistaakseen, ettei ollut alueella pahat mielessään. Se oli kuitenkin yhä varuillaan, eikä voisikaan kunnolla rentoutua ennen kuin olisi varma, ettei uros olisi sille uhka.
"Uskon, että olet Ohun laumasta, vai olenko väärässä?" Yuuna kysyi varmistaakseen asian.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Empty
ViestiAihe: Vs: Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed)   Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) EmptyKe Toukokuu 24, 2017 1:39 pm

// Olen kyllä niin pahoillani, että tämä peli jäi näille sijoilleen. Tulen kuitenkin nyt vihdoin ja viimein jatkamaan D: //

Gabriel

Mastiffi pysytteli vielä hieman etäämmällä, odottaen toisen vastausta. Gabriel ei liiemmin yllättynyt Yuunan paljastuttua kogan ninjaksi, mutta se ei ollut huono asia, sillä eiväthän Ohun soturit olleet riidoissa heidän kanssaan. Pian naaras kysyi, oliko Gabriel Ohun soturi, nyökkäsi mastiffi toisen sanoille.

"Olen Gabriel, yksi Ohun lauman vartijoista. Minäkin vain kuljeskelen tarkistelemassa paikkoja ja ajamassa pois tunkeilijoita." Gabriel kertoi, ja tarkasteli sitten uudelleen hienovaraisesti kogan kauniita piirteitä. Mastiffi arveli toisen olevan häntä jonkin verran vanhempi, mutta silti kogan ulkomuotoa olivat vuodet kohdelleet hellävaroen, eikä narttu ollut lainkaan hassumman näköinen. Eikä sitä paitsi naistenmiehenä tunnettu Gabriel sen kummemmin erotellut silmänruokaansa, jos näiden ulkonäkö miellytti rotuun tai ikään katsomatta.

Tummaturkkinen ei ollut kuitenkaan mikään limainen casanova, joten se päätti testata hiukan kepillä jäätä kohtelian keinoin. "Sinua en kuitenkaan näe tunkeilijana, enkä niin mielellään lähtisi sinua häätämäänkään." Gabriel aloitti, pitäen karismaa hehkuvan hymynsä kasvoilla, mutta lisäsi sitten: "Luonnollisestihan en pärjäisi mitenkään kaltaisellesi ninjalle, jos nopeudesta on kyse." Uroksen tarkoitus oli hieman osoittaa pientä kehua toista kohtaan, mutta samalla naamioida se ikään kuin tavanomaiseksi, keskustelua keventäväksi heitoksi. Uros ei tahtonut suututtaa Yuunaa olemalla lipevä, muttei myöskään pelännyt lähestyä toista niinkin suorasukaisesti.

_________________
Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Empty
ViestiAihe: Vs: Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed)   Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Talvisissa tunnelmissa (kaksinpeli - Untamed)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Yamanashi-
Siirry: