Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Mako - Taistelukoiramestari

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Mako - Taistelukoiramestari Empty
ViestiAihe: Mako - Taistelukoiramestari   Mako - Taistelukoiramestari EmptyTo Maalis 16, 2017 11:18 am

Mako - Taistelukoiramestari Mako17
PERUSTIEDOT

Nimi: Mako (Big Blood)
Nimen merkitys/alkuperä: Ei ole
Sukupuoli: Uros
Ikä: 8-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Yoel
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Kaksi vanhempaa veljä, yksi vanhempi sisko, kolme nuorempaa siskoa
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei tiedosssa

ULKONÄKÖ

Rotu: Tosa
Säkäkorkeus: 70cm
Paino: 57,7kg
Turkinväri: Vaalean ruskea pohja. Todella tumman ruskea kuono ja silmän ympärystät. Tumman ruskeat korvanlehdet.
Silmienväri: Vasemmanpuoloinen silmä on punaruskea ja oikeanpuoloinen on menettänyt värinsä sokeutumisen takia.
Arvet: Vasemmanpuolinmaisen silmän yli kulkee arpi. Otsassa kaartava arpi. Molemmissa rintalastoissa arvet. Vasemmanpuolimmaisen tassun ranteessa kaksi kolmion muotoista arpea. Vatsassa kaksi arpea. Kolme arpea vasemmanpuolimmaisessa reidessä. Oikealla puolella suupieltä pieni arpi. Oikeanpuolimmaisessa kyljessä kolme arpea.
Asusteet/varusteet: Punaista lankaa pitämässä korvia.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima *****
Karisma *
Nopeus **
Kestävyys *****
Älykkyys ***
Puruvoima *****
Kivunsietokyky ****
Ketteryys *
Refleksit **
Tekniikat *
Vaarallisuus *****
Puissa hyppely *
Metsästystaito **
Uimataito *

Aistit
Näkö **
Kuulo **
Haju ****

LUONNE

Makon ulkonäkö voi pettää uroksen todellisen luonteen, joten on tavallista, että muilla on ennakkoluuloja tosaa kohtaan. Tosan ulkonäkö on karu, mutta todellisuudessa hän on lempeä. Hän osoittaa aggressiota ainoastaan ihmisiin ja sellaisiin, jotka aukovat päätä, esimerkiksi uroksen ulkonäöstä. Sekin on todella harvinaista, koska uros on oppinut teräs hermoiseksi.

Makon heikkous on se, että häntä on helppo huijata nykyään. Mestaruus aikoina se ei ollut mahdollista. Uros on helppo käännyttää lempeästä luonteestaan pahaksi helposti. Manipuloijan ei tarvitse olla kovinkaan karismaattinen onnistuessaan huijaamaan Makoa. Onhan villikoiran elämän uutta urokselle, joten hän ei ole kovin tietoinen millaisia koiria todellisuudessa on olemassa.

Mako on taiteluissa enemmän paikallaan seisova. Hän ei suuren epäluonnollisen lihasmassansa vuoksi voi liikkua kovin nopeasti. Pitkät matkat ovat lihasten painon vuoksi raskasta, joten uroksen täytyy levätä todella usein. Lihakset silti suojaavat häntä todella hyvin niiden kovuuden vuoksi. Parhaiten hänen päätään pystyy haavoittamaan, koska siinä on normaaleja lihaksia. Uroksen puruvoima tosin on taas todella vahva. Ei hän muuten voisi olla taistelukoirien mestari.

Mako - Taistelukoiramestari Mako1010
(c) Untamed

SUHTEET

Yoel: Makon ystävä. Mako on kiitollinen Yoelille siitä, että hän auttoi hänet pois Shikokusta. Makolla on suunnitelmana liittyä Ohun armeijaan Yoelin vuoksi.

Butcher: Makon vihollinen.

MENNEISYYS

0-2 -vuotiaana
Mako syntyi Japanissa Shikokun saarelle kuuden sisarensa kanssa. Mako oli sisaruksista keskimmäinen. Hänellä oli kaksi veljeä ja neljä siskoa. Pennut saivat elää normaalia lemmikki pennun elämää siihen asti, kunnes pennut kasvoivat luovutus ikään. Kasvattaja perhe ei halunnut erottaa pentueen veljeksiä, joten veljekset pääsivät samaan talouteen. Siskot annettiin eri koteihin.

Mako kasvoi veljiensä kanssa ja heitä alettiin kouluttamaan taistelukoiriksi. Olivathan pennut puhdasrotuisia pentuja ja olivat kuin syntyneet taistelukoiriksi. Se oli rodun kohtalo. Veljekset joutuivat usein taistelemaan keskenään harjoittaakseen voimiaan. Mako oli veljeksistä vahvin, joten omistaja keskittyi loppujen lopuksi hänen kouluttamiseen.

2-3 -vuotiaana
Mako täytti kaksi vuotta, kun hänet ilmoitettiin nuorille koirille tarkoitettuun pienimuotoiseen taistelukilpailuun. Mako jo silloin pärjäsi hyvin taistelukilpailuissa, joten hän voitti sen. Se oli ensimmäinen Makon voitto, mutta sillä ei ollut merkitystä. Oli ollut kyse ainoastaan nuorien koirien taistelukilpailusta, joten Makon omistaja halusi haastetta.

3-5 -vuotiaana
Veljekset kasvoivat kolme vuotiaiksi, kunnes yksi veljistä annettiin pois. Perhe ei pystynyt elättämään kolmea suurikokoista koiraa. Pian toinenkin Makon veljistä annettiin pois, koska ainoastaan tulevaan mestariin haluttiin perehtyä kunnolla. Omistaja oli haaveillut ilmoittavansa Makon neljä vuotiaana virallisiin kilpailuihin, mutta hän halusi varmistaa voiton. Hän aikoi siirtää suunnitelmiaan.

5-8 -vuotiaana
Mako oli viisi vuotias, kun hän astui ensimmäistä kertaa taistelukehään virallisissa taistelukoira kilpailuissa. Hän pärjäsi hyvin, mutta ei voittanut. Useita arpia hänelle jäi muistoksi taistelukilpailusta. Omistaja ei halunnut luovuttaa vaan halusi kouluttaa Makoa lisää. Hän halusi varmistaa koiran voiton.

Koulutus muuttui vuosi vuodelta rankemmaksi. Koulutuksen vuoksi Mako menetti näön oikeanpuolinmaista silmästään. Omistaja oli laittanut harjoitusmielessä Makon taistelemaan eläkkeelle jäänyttä taistelukoiraa vastaan, joka olikin yllättävän aggressiivinen. Koira onnistui vaurioittamaan Makon silmää. Silmää yritettiin hoitaa, mutta näköä siihen ei saatu koskaan takaisin. Omistajaa Makon puolisokeus mietitytti, mutta silti hän aikoi tästä edes jokaiseen taistelukoira kilpailuun ilmoittaa Makon.

Mako tuli tunnetuksi vuosien saatossa, koska häntä näkyi todella usein taistelukehässä. Uros oli kehittänyt itselleen oman taistelutekniikan. Mako syöksyi ensin vastustajan kimppuun suurella voimalla tehden äkki pysähdyksen osuessaan. Sen jälkeen uros käytti vielä syöksyssä käytettyä energiaa ja heitti vastustajan olkansa ylitse kehän aitoihin. Yleensä voima riitti lamauttamaan vastustajan. Mako sai paljon faneja erityisen tekniikkansa vuoksi. Mako nousi mestariksi samana päivänä, kun hän täytti kahdeksan vuotta.

Mako voiton jälkeen sai vieläkin harjoitella lisää. Omistaja ei ollut, kun vain hetken tyytyväinen menestykseen, kunnes hän jo halusi lisää kunniaa. Omistaja ilmoitti Makon laittomiin taistelukoirakilpailuihin. Mako ei ollut tottunut säännöttömään taisteluun, joten koiraparka menetti jo ensimmäisessä ottelussa melkein kokonaan häntänsä. Korvanlehdetkin häneltä revittiin osittain irti. Mako silti onnistui tainnuttamaan loppujen lopuksi vastustajansa. Uros ei silti pitänyt tästä uudesta taistelumuodosta.

Mako omistaja ompeli koiran korvat takaisin koiran päähän kunnolla. Hänestä koira oli näyttänyt typerältä ilman korvia, joten hän halusi varmistaa, että korvat eivät lähtisi ihan täysin uroksen päästä. Omistaja ei tajunnut Makon kärsivän ompelusta. Omistaja oli muuttunut täysin kunnianhimon vuoksi. Makon omistaja halusi varmistaa voiton ja sai kuulla, että laittomissa taistelukilpailuissa joihinkin koiriin käytettiin eläinkokeita. Omistaja kiinnostui niistä ja halusi Makolle mahdollisimman paljon kestävyyttä. Uros vietiin laittomaan laboratorioon, jossa eläinkokeita harrastettiin rahan edestä. Omistajalla oli varaa niihin Makon menestyksen vuoksi. Urokseen pumpattiin eri kohtiin steroideja, jotka kasvattivat koiran lihakset epäluonnollisiksi. Makon päähän lihaksia ei laitettu, koska omistaja luotti uroksen vahvoihin leukoihin. Lihakset olivat todella kovat ja raskaat, jonka vuoksi Mako ei ensin jaksanut kävellä. Lihaksia särki todella paljon ja ihossa olevia arpia pisteli. Omistaja oli silti tyytyväinen luomukseensa, joten hän laittoi uroksen kehään. Koiraan ei saatu melkein ollenkaan vahinkoa. Mako joutui vain seisomaan kehässä. Uroksesta kiinnostuttiin ja hänen kimppuun käskettiin vain lisää koiria. Hetken Mako kesti tilannetta, kunnes hän halusi pois tilanteesta. Hän puri koiria ja tappoi heidät yksi kerrallaan. Taistelusta oli tullut verilöyly. Taistelun loputtua Mako julistettiin voittajaksi ja hän sai lempinimen Big Blood.

Oli yö ja Makon oli tarkoitus taistella huomenna uudelleen suurta koiraporukkaa vastaan. Uros ei kestänyt ajatusta vaan päätti karata omistajansa luota. Hitain askelin hän karkasi metsään ilman, että hänen omistaja tietää minne hän meni. Uros kulkee nykyään yksin. Hän on tottunut jo hieman lihasten painoon, joten liikkuminen on melkein yhtä nopeaa kuin normaalin koiran kävelynopeus. Uros on juuri muuttunut lemmikistä villikoiraksi, joten hän ei ole tietoinen mahdollisista laumoista, tai niiden sodista.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Kagawa: Maisemanvaihdos (27.4.2017-22.5.2017)

Mako tapasi pelissä Yoelin. Yoel kertoi laumoista Makolle ja auttoi tätä pakenemaan Shikokusta. Pako ei onnistunut täysin, kun kaksikko pyrki laivaan. Yoel sai osuman luodista jalkaansa, ja Mako oli huolissaan matkakumppanistaan.

Peli: Osaka: Matkakumppanit (24.5.2017-kesken)

Mako ja Yoel saapuivat Osakaan. Kaksikko päätti etsiä ruokaa ennen, kun he jatkoivat matkaansa. Mako kohtasi tuntemattomia koiria ja epäili heidän kuuluvan Kurokagen laumaan. Makon kimppuun nimittäin oltiin jo käyty.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Makon toinen nimi ”Big Blood” on peräisin vanhalta hahmoltani, joka on todellinen lihaskimppu, kuten Mako.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 16.3.2017
Päivitetty: 31.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Mako - Taistelukoiramestari
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: