Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Jtn ropea (Avoin)

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyPe Helmi 17, 2017 9:46 pm

Ryuu


Tummaturkkinen shinobi kuuli Suchirun yllättävän tuttavalliset sanat, ne saivat naaraan ajatukset muuttumaan näistä koirista. Ai tappelisin Ohun väkeä vastaan näiden rinnalla? No mikäpäs siinä, en ole ollut kenenkään puolella oikein ikinä... Ryuu oli jo avaamassa suutaan kunnes sakemanni keskeytti hänet kylmemmillä puheillaan. Ryuu käänsi katseensa tuohon ja oli taas sanomassa jotain kunnes jättiläinen sanoi metallijalalle vastaan. "Anteeksi nyt vain mutta en ole 'turha' kuten te sanotte, olen paljon taidokkaampi kuin miltä näytän" naaras murahti kylmästi saksanpaimenkoiralle ja kääntyi taas Suchirun puoleen, shinobin silmät kiiluivat kiinnostuksesta ja tappeluninnosta. "Aletaan nyt lahdata näitä niin päästään sen Kurokagen luo, se uros kuulostaa siltä mitä olen etsinyt kauan" Ryuu lausahti ilkikurinen virnu kasvoillaan dogolle ja suuntasi sitten katseensa kaikoiraan ja pyreneittenkoiraan. Maassaolija selitti jotain turhanpäiväistä ihmisestä joka oli olevinaan näiden puolella, puussa keikkuva taas tuli itsekin maanpinalle. Nuorempi Ohulaisista tappoi yhden Saksanpaimenkoiran alaisen ja siirtyi syrjemmälle sitten. Ryuu mulkaisi ruumista kylmillä, sähkön keltaisilla silmillään ja tuhahti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyPe Helmi 17, 2017 9:55 pm

Suchīru ja Shitsumei.

Jätti painoi päätään hieman maata kohti kuullessaan toisen puhuvan ihmisestä, ''Vihaan ihmisiä, ne kiduttivat minua, he tuhosivat sukuni, he tekivät minusta tälläisen kun nyt olen, tapan sen saastaisen ihmisen silmienne edessä kostoksi ihmiskunnalle.'', uros alkoi murista ja hyökkäsi nyt voimalla tunkeilijoita kohti, haavoittaen monia tiellään olevia suunnatessaan kohti Terumunea ja pukaten tämän kohti puuta(?), ''Koirat ovat olleet satojen vuosien ajan ihmisten orjia, ei mitään muuta, ne ovat saastaisia rääkkääjiä.'', Shitsumei hyökkäsi myös iskien hampaansa yhden koiran kurkkuun ja painaen tämän maahan, ''Tuo vanhus on sitten minun viemiseni Kurokage herralle, onko selvä, viemme hänet elossa.'', jätti lisäsi.

//Lyhyttä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyPe Helmi 17, 2017 10:01 pm

Terumune ja Gennai

Terumune juoksi kohti jättiläistä ja käänsi päänsä sivulle ja iski täydellä voimalla hampaansa toista päin. (?)
Terumune sanoi, ''Kurohabakiklaanin muinainen erikoishyökkäys ningatō.''.

Gennai kutsui lisäjoukkoja jotka olivat olleet lähellä jos Gennaille kävisi jotain.
Gennai sanoi, ''Tänne tulee pian lisäjoukkoja, perääntykää tai kuolette.''.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaJtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyPe Helmi 17, 2017 10:18 pm

Jirou

Jiroun lihakset jännittyivät entisestään ja hän tunsi sydämensä lyönnit yhä tiheämpänä. Verta. Jotkut tappelivat. Jirou tiesi, että se oli koiran verta, eikä minkään kauriin. Hänen ajatuksensa tulvivat mielenkiintoa sitä kohden, mitä äänien suunnassa tapahtui. Ei voi olla enää pitkä matka, hän mietti itsekseen äänien voimakkuuden perusteella, ja uros lähti kävelemään varovaisesti kohti päämääräänsä. Koiran korvat vääntyilivät hiukan, kuin yrittäen saada selvää äänistä.
Hetken kuluttua Jirou näki joukon koiria metsäaukiolla. Niitä oli paljon, varmasti yli kaksikymmentä. Kuten kitkerä verenhaju oli kertonutkin, koirat taistelivat keskenään. Jirou kuuli huudot nyt selvemmin, mutta kaikista sanoista hän ei saanut selvää.
Jirou pani merkille, että valkoinen, suuri koira johti suurimpaa osaa koirista. Toinen, vanhannäköinen kainkoira johti toista osapuolta. Keskellä taistelua hän erotti punaturkkisen koga-koiran, joka vaikutti siltä, ettei tiennyt puoltaan. Hetken päästä hän kuitenkin ymmärsi sen kannattavan valkoisen koiran joukkoa.
Jirou ei ollut varma, mitä olisi ajatellut. Eihän tämä hänen taistelunsa ollut. Sitäpaitsi, kummalle puolelle hän muka menisi? Eihän hän edes tiennyt, mistä koirat taistelivat. Ehkä osa koirista oli pettureita, ja muut tappoivat niitä. Jirou ravisteli hiukan korviaan. Hän ei enää ollut kovinkaan kiinnostunut nähtyään, mitä tapahtui.

// Sori, kun skippasin muutaman vuoron, ja siitä että kesti, sekä siitä, että tää on aika huono ja panostamaton tarina. Mahdollisesti sekava kerronta.
Takaisin alkuun Siirry alas
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyPe Helmi 17, 2017 10:40 pm

Ryuu


Ryuu tuijotti kylmästi inhoten Ohulaisia ja näiden alaisia. Hän käveli hiljaa Suchirun rinnalle ja paljasti taas hampaansa, sirppi oli hänellä yhä suussan ja se oli veren sotkema yhäkin. Yhtäkkiä valkoinen jättiläinen painoi päätään alemmaksi ja murisi kainkoiralle tämän kertomasta ihmisestä ja menneisyydestään. Ryuuta ei se paljoa hetkauttanut mutta tämä tunti pientä myötätuntoa tuota kohti, hänkin on siis menettänyt perheensä. Yhtäkkiä, Suchiru ampaisi juoksuun ja rynnisti vihollista päin haavoittaen matkallaan monia koiria. Hän suuntasi kohti Terumunea ja puski tuon päin puuta. Sakemanni liittyi heti tämän jälkeen taisteluun ja pakotti yhden kaikoiran maata vasten purren tätä kurkusta. Suchiru sanoi Ryuulle ja Shitsumeille kaivanhuksesta, hän sanoi että se kuului viedä elävänä Kurokagelle tuliaisiksi. Ryuu tajusi vasta nyt että oli vain jäänyt seisomaan kun muuta tappelivat täydellä teholla. Ensisijaiseksi tummanpuhuva shinobi loikkasi korkealle ilmaan ja iski sirppinsä yhden koiran kalloon joka lähestyi Suchirua takaapäin. Se ulvaisi kivusta ja kuoli siihen paikkaan, naaras oli onnistunut halkaisemaan tuon pääkallon kovalla iskullaan. Ryuu kääntyi ympäri ja äkkäsi häntä lähestyvät kaikoirat, toinen niistä suuntasi hampaansa tämän kurkkuun ja toinen taas takajalkaan. Tummaturkki ärähti ja loikkasi ilmaan niin että nuo vauhdinhurmoksissa törmäsivät toisiinsa. Ryuu tippui nuiden viereen ja väisti iskuja. Hän katsahti Suchiruun "Tarvitseeko tuon ikälopun sitten olla miten elävä?" Kysyi tuo korottaen ääntään tappelun ylle
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyPe Helmi 17, 2017 10:49 pm

Suchīru ja Shitsumei.

Jätti oli saanut pienen verta vuotavan haavan mutta jatkoi taistelua raivokkaana, pian maassa makasikin useita haavoittuneita koiria, ''En jaksa kuluttaa hampaitani heidän tappamiseensa, katsotaan miten ne pärjäävät tuossa kunnossa, Suchīru rynnisti nyt päin Terumunea(?) ja pysähtyi sitten kuultuaan ulvontaa, ''Äh, pitääkö nyt jo palata kun alkaa olla hauskaa, selvä sitten.'', jätti tarrautui yhden kainkoiran kurkkuun kiinni, ''Revin tämän sotilaasi kurkun auki jos et lähde mukaamme nyt.'', Shitsumei oli viskannut äsken pitämänsä vastustajan päin kiveä niin että tämä oli menettänyt tajuntansa, ''Pitää lähteä nyt, tulkaa.'', Shitsumei lähti loppujen sotilaiden kanssa jo edeltä.

//Edelleen lyhyttä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyPe Helmi 17, 2017 10:55 pm

Terumune ja Gennai

Terumune sanoi, ''En voi antaa sinun tappaa häntä, enkä voi antautuakkaan.''.
Terumune ulvoi lisäapua paikalle ja läheltä tuli lisäjoukkoja paikalle.
Terumune jatkoi, ''Jos ette lähde nytten kuolette oikeasti.''.

Gennai juoksi joukon perään ja otti kiinni Shitsumeista. (?)
Gennai sanoi muille, ''Jos ette lopeta Kurogaken rakit tapan tämän rakin.''.
Gennai huomasi Terumunen kutsumat joukot.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaJtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 8:00 am

Jirou

Kiiltävänmusta turkki säihkyi lehdistön läpi Jirou tuijottaessa koiria piilopaikassaan. Tai, ei se varsinainen piilopaikka ollut. Jirou oli painautunut matalaksi noin viidenkymmenen metrin päähän joukkiosta. Hänen edessään oli puu, joka suojasi hänen vartalonsa näkyvyyden, mutta pääosuus oli vain ruohikon varassa. Vaikkei tuullutkaan, Jirou tiesi mahdolliseksi, että taistelevat koirat saattaisivat haistaa hänet. Tulkoon sitten. Ainakin tiedän, ketä vastaan tapella, hän mietti ja murahti hiukan.
Ei koira toisaalta uskonut muiden haistavan häntä. Heidän tappelunsa näytti hyvin kiivaalta, joten tuskin heitä kiinnostaisi. Jirou olisi halunnut liittyä mukaan, mutta ensinnäkään hän ei tiennyt, kumpia puolustaa. Toisekseen... Niin, Jirou oli päättänyt, ettei liittyisi enää laumaan. Eihän minun liittyä tarvitse, hänen sisäinen äänensä sanoi, mutta Jirou ei tuntenut halua puolustaa enää ketään, paitsi itseään.

// Lyhyttähh... Sorry, kesti taas ;-;.
Takaisin alkuun Siirry alas
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 1:05 pm

Ryuu


Nuori shinobi jatkoi koirien teurasamista sirpillään ja kunsillään. Vain harvat koirat olivat saaneet Ryuuta haavoitettua tämän nopeiden liikkeiden ansiosta. Silmäkulmastaan Ryuu huomasi Suchirun ravaavan Terumunea päin, kunnes ilmaa halkoi ulvonta. Suurinosa Kurokagen laumalaisista irrottautui vastustajastaan ja siirtyi selkeästi yhdelle puolelle. Suchiru pureutui erään kaikoiran kurkkuun ja murisi uhkauksensa tämän tappamisesta kaivanhukselle. Tuo vastasi kylmästi kieltäytyen ja ulvoi, hän kutsui lisäjoukkoja luokseen. Saksanpaimenkoira kävi ilmoittamassa dogolle lähdöstään ja otti mukaansa loput sotilaat. Yllättäen pyreneittenkoira juoksi metallijalan kiinni ja kääntyi katsomaan Suchirua uhkaavasti, se vakuutti tappavansa uhrinsa jos Kurokagen lauma ei lopettaisi lahtau puuhiaan. Ryuun suonissa kohahti, se ei tiennyt nyt mitä kuuluisi tehdä. Hän ei ollut ikinä joutunut tälläiseen tilanteeseen, se kuitenkin huokasi syvään henkeä ja potkaisi uhrinaan olleen kaikoiran sivummalle, pois luotaan. Sitten Ryuu kääntyi Suchirun puoleen, hän katseellaan kysyi lupaa hyökätä jommankumman Ohun laumalaisia komentavan kimppuun.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 4:10 pm

Suchīru ja Shitsumei.

Jättiläinen käänsi päänsä Shitsumein ja Gennain suuntaan, ''Entä jos emme?, Teit pahan virheen yrittäessäsi tuota.'', jätti tarrautui jälleen yhden vastustajan kurkkuun, Shitsumei virnisti ja iski teräsjalkansa Gennain naamaan viiltäen niitä ja päästen vapaaksi (Sovittu juttu joten älkää moitikko), Shitsumei kuitenkin putosi maahan melko kivuliaan näköisesti ja veri valui hieman hänen niskaansa tulleista haavoista, Shitsumei lähti nyt juoksemaan taas kohti päämajaa tarkoituksenaan hakea tarvittaessa lisäjoukkoja, ''Häipykää nyt, Shitsumei tuossa menee hakemaan lisäjoukkoja muuten jotka tappavat teidät yksitellen hitaasti ja kivuliaasti.''

//En keksi tekstiä niin tyytykää tähän.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 4:25 pm

Terumune ja Gennai

Terumune sanoi jättiläiselle, ''Päästä hänet irti tai saat katua.''.
Terumune alkoi ulvoa ja paikalle tuli hieman lisää shinobeja.
Terumune sanoi shinobeille, ''Tappakaa jos on pakko.''.

Gennai oli saannut haavan poskeensa mutta ei välittänyt siitä.
Gennai sanoi, ''Ton saat maksaa sokea rotta.''.
Gennai kävi taas yhden Shitsumein alamaisen kimppuun ja tappoi sen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 6:41 pm

Ryuu


Ryuu pysyi Kurokagen alaisten puolella ja seurasi saksanpaimenkoiran jalkoja kun ne viilsivät ikävän näköiset haavat Gennain poskeen. Pyreneittenkoira hyppäsi lähimmän alamaisen kumppuun ja tappoi sen nopeasti. Ryuu murahti ärtyneenä siihen että Suchiru ei vastannut hänelle mitään, niinpä tämä päätti mennä suoraan valkoisen koiran lähettyville välittämättä tuon uhrista joka kitui tämän hampaissa. "Miksemme vain hyökkää suoraa päätä? Tämä uhkailu alkaa tuntua turhalta kun mitään ei tapahdu, rivisotilaiden tappamisella ei ole mitään väliä. Olisi paljon järkevämpää käydä tuon vanhuksen tai pyreneittenkoiran kimppuun ja asettaa ne ahtaalle" Narttu murahti kylmästi ja mulkaisi veristä koiraa joka oli yhäkin Suchirun hampaissa

// Sori, en keksiny nyt mitää kirjotettavaa. Ja Sera ei oo jaksanu ropee mitenkää hirveesti nii sain hypätä sen vuoron ohi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 6:50 pm

Suchīru ja Shitsumei.


''Hrmph, ota sinä vanhus, minä hoitelen pyreneittenkoiran.'', jättiläinen irroitti otteensa rivisotilaasta ja alkoi kiertämään kehää, ''Päätämmekö tämän taistelun siihen että tulet elossa mukaamme vai viemmekö ruumiisi mukaamme läskikasa?'', jättiläinen hyökkäsi Gennaita kohti(?) ja yritti iskeä hampaansa tuon niskaan, tämän jälkeen dogo argentino tiiraili vähän ympärilleen ja huomasi että Shitsumei oli päättänyt pysähtyä vielä seuraamaan taistelua, ''Meidän pitäisi palata päämajalle, saisitteko te jo sen taistelun päätökseen vai pitääkö jälleen auttaa?'', Shitsumei huusi ja virnuili, jättiläinen lähti hyökkäämään uudelleen kohti Gennaita ja iski hampaansa tämän päälakeen(?)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 6:54 pm

Terumune ja Gennai

Terumune sanoi, ''Hyvä on, tulen mukaanne jos jätätte joukkoni rauhaan.''.
Terumune jatkoi, ''Ja kävelen sitten itse.''.
Terumune oli valmiina lähtemään mukaan.

Gennai heitti Suchirun pois kimpustaan (?) ja oli saannut pienen haavan päälakeen.
Gennai lähti juoksemaan päin Shitsumein joukkoja ja tappoi muutaman sotilaan samalla ja pääsi sitten pakoon.

//Gennai poistuu pelistä, jatkan viellä Terumunella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 7:06 pm

Ryuu


Punaturkkinen shinobi kuuli Suchirun ohjeet ja nyökkäsi tuolle virnistäen, sitten se otti väliä tähän. Ryuu kohdisti ilkeästi kiiluvat silmänsä Terumuneen ja otti muutaman rehvakkaan askeleen lähemmäksi. Sillävälin Suchiru tappeli pyreneittenkoiran kanssa täydellä teholla. Sakemanni ei ollut vieläkään päässyt lähtemään vaan oli jälleenkerran pysähtynyt katsomaan tappelua virnuillen, se huusi jotain ilkikurista jättiläiselle, hän ei kuitenkaan vastannut mitään vaan suuntasi hampaansa Gennain päälakeen saaden siihen haavan. Ryuu huomasi Terumunen vilkaisevan vieressä meuhkaavaa taistelua ja tuhati sitten myöntyen lähtemään mukaan. Punaturkki virnisti tuolle ja käveli tätä kohti, mutta ei hyökkäämisaikeissa. "Ala sitten kalppia, kävelen perässäsi ja vahdin ettet yritä mitään. Muuten saat tämän sirpin niskaasi ja saat kohdata Kurokagen puolikuolleena" Tämä sanoi myrkyllisellä äänesävyllään. Ryuu potkaisi etutassullaan vanhuksen liikkeelle
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 9:14 pm

Suchīru, Shitsumei ja Weed.

Suchīru virnuili vanhuksen antautuessa eikä enään kiinnittänyt huomiota Gennain pakenemiseen, hän lähti itsekkin kävelemään kohti Gajyota, ''Ensimmäinen sääntö, Kurokagea ei saa kutsua suoraan nimellä, joko Kurokage herra tai johtaja, ymmärrätkö? Muuten saatat jopa menettää henkesi, oletko muuten kuullut aikaisemmin hänestä mitään, ihan vain varmuuden vuoksi kyselen, hän ei ole mikään tavallinen uros vaan väkivaltainen paholaiskoira.'', Shitsumei lähti itsekkin palaamaan Gajyolle elossa olevien tovereidensa kanssa, ''Hmmh, toivotaan vain että johtaja suostuu ottamaan vieraita vastaan.'', metallijalkojen kopse kuului edelleen melko kovaäänisenä, luultavammin kenenkään huomaamatta, puussa liikkui hiljaa tunnistamaton varjo, ''Hmm, uusia sotilaita näköjään, tuo jättiläinen saattaa olla haastava, Weed katosi nopeasti ja palasi noin kilometrin päässä odottavien 300 sotilaan jotka olivat armeijasta tulleet mukaan luokse ja he katosivat yhtä nopeasti kuin saapuivat.

//Toin Weedin yhdeksi kerraksi mukaan. Smile Weed poistuu.

Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 9:22 pm

Terumune

Terumune ei välittänyt punaturkin uhkauksista koska tämä ei olisi millään pystynyt tappamaan Terumunea mutta jatkoi matkaansa.
Terumune nyökkäsi vastaukseksi Suchirulle.
Yhtäkkiä Terumune huomasi yhdessä puussa tumman varjon mutta ei välittänyt tästä.

Terumune sanoi Suchirulle, ''Olemmeko pian perillä, olen vanha koira ja väsynyt taistelusta?''.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Vierailija
VierailijaJtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 10:20 pm

Jirou

Jiroun kylmänruskeat silmät katselivat, kun suurin osa koirista alkoi vetäytyä takaisinpäin. Ensin hän mietti, pakenivatko ne, mutta hetken pohdittuaan hän tajusi, ettei siinä olisi mitään mieltä. Valkoisen koiran laumassa oli enemmän. Hän arveli, että koirat olivat vain kyllästyneet taistelemaan.
Kun lauma alkoi vetäytyä, Jirou huomasi, että he ottivat toisen lauman johtajan mukaansa. Kai-koira näytti seuraavan kiltisti ja omasta tahdostaan, mutta Jirou ei uskonut, että hän oli vain 'vaihtanut puolta' tai muuta vastaavaa. Sitäpaitsi se punaturkkinen Koga-koira näytti vahtivat vanhaa urosta jatkuvasti.

Taistelu olisi siis ohi. Jirou katsoi joukkoa, joka alkoi pikkuhiljaa kadota hänen näköpiiristään. Ei täällä enää ole mitään nähtävää... hän ajatteli hiukan harmistuneena. Hän katsahti vielä suuntaan, jonne muut koirat olivat menneet. Voisin toki seurata heitä. Mutta mitä minä muka siellä tekisin? Luultavasti he uhoaisivat tappaa minut, enkä minä ole liittymässä heidän joukkoonsa, uros pohti, vaikka olikin jo käytännössä tullut siihen tulokseen, ettei seuraisi muita. Hän kuunteli etääntyviä ääniä, ja katsoi sitten pikaisesti veristä taistelukentää. Mustaturkkinen uros nousi ylös nurmikosta, ravisteli itseään ja lähti takaisin, kohti sitä suuntaa, josta oli tullutkin. Silti, vaikkei hän ollutkaan kiinnostunut muista, joku veti häntä lauman puoleen. Jirou koitti syrjäyttää ajatukset, muttei onnistunut.

// Sorry nää huonolaatuiset kirjoitukset...
Takaisin alkuun Siirry alas
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 11:20 pm

Ryuu


Nuori shinobi lähti kulkemaan muun joukon mukana, kuitenkin samalla vahtien vanhusta joka vaikutti hiukan väsyneeltä taistelun jälkeen. Ryuu tuhahti ja kääntyi Suchiruun päin joka alkoi selittää Kurokagesta ja siitä että tätä kuului kutsua Kurokage-herraksi tai johtajaksi. Naaras nyökkäsi osoittaakseen ymmärtäneensä ohjeet, "Ymmärrän" lisäsi hän vielä. "Ja ei en ole kuullut hänestä ainakaan nimellä, vähä aika sitten Hida-vuoristolla kulkiessani kuulin eräältä ohikulkijalta Ouun tuhosta. En ollut varma jaksoinko sillon uskoa sitä, ei kertonut juttua kovinkaan tarkkaan" Ryuu selitti Suchirulle ja höristi korviaan kun huomasi saksanpaimenkoirankin sanovan jotain Kurokage-herrasta. Hän nyökkäsi taas. Ryuun silmään pisti jokin. Se oli tumma hahmo joka liikkui läheisessä puussa, sitä ei erottanut tarpeeksi hyvin jotta olisi voinut sanoa oliko se koira vai joku muu. Naaras ei jaksanut välittää sen enempää vaan potkaisi taas kaivanhusta etujalallaan jotta se nopeuttaisi tahtiaan. "Älä marise vaan kävele nopeammin! Sitä nopeammin pääsemme perille mitä ripeämmin laitat tassua toisen eteen!" Ryuu haukahti agressiivisesti Terumunelle ja nyrpisti uhaten kuonoaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 11:39 pm

Suchīru ja Shitsumei.

Shitsumei lähti jo menemään hieman ripeämmin koska tiesi suunnan ulkomuistista, Suchīru taas oli vielä melko uusi sotilas joten hän pysyi muiden mukana, ''Kulkekaa ripeämmin jotta pääsemme nopeammin perille, kohta on ilta ja meidän olisi pitänyt olla jo aikaa sitten takaisin, toivottavasti johtaja ei suutu kovin pahasti, ja jos huomasitte saman kuin minä, älkää kiinnittäkö siihen huomiota, se on todennäköisesti yksi meikäläisistä.'', Shitsumei lähestyi jo Gajyota, hän ei ollut hirveän ketterä joten uros kompuroi välillä, jättiläinen vilkaisi eteenpäin ja näki jo kaukaisuudessa vuorilinnaa, ''Ei enään pitkä matka, tuo on tukikohtamme joka joskus kuului saastaisille Ohun rakeille ja sitä ennen jättiläiskarhu Akakabutolle.'', Suchīru lähti nyt juoksuun ja läheni kokoajan Gajyota.

//Voidaan varmaan päättää tämä peli tähän, jatketaan sitten tuolla Gajyo alueella myöhemmin, Suchīru poistuu.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 11:45 pm

// Selvä. Ootetaanko me Untamedia vai alotetaanko me siellä jo huomenna?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
Illumination

Illumination

Viestien lukumäärä : 460
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa.

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 11:53 pm

//Katsotaan että sitä sitten huomenna, voitte vielä vastata kerran jos haluatte.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Deathsong

Deathsong

Viestien lukumäärä : 42
Join date : 15.02.2017
Ikä : 16

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptyLa Helmi 18, 2017 11:57 pm

// Okei, no jos käytäs tää kierros vielä nopeesti sillee ett Joona vastais jtn ja mahdollisesti Sera myös?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://@appelsiini.san (Instagram)
JoonaM

JoonaM

Viestien lukumäärä : 280
Join date : 09.03.2016
Ikä : 19
Paikkakunta : Vantaa

Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 EmptySu Helmi 19, 2017 8:30 pm

Terumune

Terumune ajatteli jo miten paeta vankilasta.
Terumune ajatteli myös Kurogaken kohtaamista.
Terumune sanoi mielessään, ''He vain luulevat voittaneensa.''.

Terumune oli käskenyt Amonin lähettää sanan klaanin vanhimmalle että tulisivat Gajyon lähelle piiloon odottamaan että Terumune karkaisi.

//Terumune poistuu kiitos pelistä
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Jtn ropea (Avoin)   Jtn ropea (Avoin) - Sivu 2 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jtn ropea (Avoin)
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Futago-Sola-
Siirry: