Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Taweret - Salainen suojelija

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Taweret - Salainen suojelija Empty
ViestiAihe: Taweret - Salainen suojelija   Taweret - Salainen suojelija EmptyTo Helmi 16, 2017 6:04 pm

Taweret - Salainen suojelija Tawere11
PERUSTIEDOT

Nimi: Taweret
Nimen merkitys/alkuperä: Egyptiläisen synnytyksen jumalattaren nimi
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 10-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Ei ole
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Acre
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Wosret
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Stabijhoun
Säkäkorkeus: 50cm
Paino: 23kg
Turkinväri: Valkoinen, jossa on tumman ruskeita merkkejä. Turkki on harmaantunut iän vuoksi.
Silmienväri: Kellertävä
Arvet: Vasemmanpuolinmaisen silmän alaluomen alla Horuksen silmää muistuttava arpi.
Asusteet/varusteet: Side, joka kulkee oikeanpuolinmaisen silmän ylitse. Pään ympärillä on sininen huivi.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ***
Karisma **
Nopeus **
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky ***
Ketteryys ****
Refleksit ****
Tekniikat *
Vaarallisuus ***
Puissa hyppely ***
Metsästystaito ***
Uimataito ***

Aistit
Näkö ***
Kuulo ***
Haju ***

Taweret - Salainen suojelija Tawere10

LUONNE

Taweret on menneisyytensä vuoksi oppinut ymmärtämään ystävien tärkeyden, jonka vuoksi muori on todella lojaali. Hän on valmis suojelemaan ketä tahansa millä hinnalla hyvänsä, mutta erityisesti rakkaimpiaan. Hän on suojeluvietin vuoksi todella rohkea ja ei pelkää hypätä, esimerkiksi palavaan rakennukseen. Rohkeudella on tietenkin rajansa. Jos naaras jotain säikähtää niin hän jähmettyy paikalle järkytyksestä. Naaras antaisi henkensä pelastaakseen läheisen. Kuolemaa muori ei silti toivo itselleen, koska sitten hän ei voisi suojella ketään.

Taweret on äiti, joka on joutunut olemaan erossa tyttärestään, vaikka naaras haluaisi olla tyttärensä luona. Muori on siis lempeä ja äidillinen. Hän välittää pennuista todella paljon ja ei voi sietä minkäänlaista pentuväkivaltaa. Myös nuoret aikuiset ovat muorin suuressa suosiossa, mutta pennut erityisesti.

SUHTEET

Kouyou: Taweretin tuttu.

MENNEISYYS

0-2 -vuotiaana
Taweret syntyi rikkaaseen egyptiläiseen perheeseen. Perhe asui pienessä kylässä. Perhe piti erityisen tärkeänä Taweret nimistä jumalatarta, joten he antoivat pentueen ainoalle pennulle nimeksi Taweret. Naaras oli leikkisä ja todella vilkas. Tuo saattoi johtua siitä, kun perheessä oli paljon lapsia. Hän teki myös tuhotöitä omaksi ilokseen, mutta katui heti tekojaan saatuaan torut. Nopeasti Taweret oppi tavoille ja osasi noudattaa sääntöjä. Hän piti todella tärkeänä vanhempiaan ja omistaja perhettä.

2-3 -vuotiaana
Taweret oli kahden vuoden ikäinen, kun hän oli perheen emännän kanssa käymässä kaupassa kahdestaan. Taweret odotti kaupan ovella kiltisti. Paikalle saapuikin kolme muuta saman ikäistä koiraa; kaksi urosta ja yksi naaras. Koirat olivat samasta taloudesta. Koirien omistajien mentyä kauppaan niin Taweret tutustui kolmikkoon. Taweretin onneksi hän sai mahdollisuuden tavata näitä kolmea muuta koiraa useammin, koska Taweretin omistajat tunsivat kolmen koiran omistajat. Taweret tapasi kolmea koiraa päivittäin, joten heistä tuli ystävät.

3-6 -vuotiaana
Meni vuosi ja Taweret päätti karata yöllä tutkimaan kylää. Hän onnistui teossaan. Kauan Taweretin ei tarvinnut kulkea yksin, kun hänen seuraansa liittyi yksi uroksista, joka oli naaraan ystävä toisesta perheestä ennestään. He tutkivat yhdessä kylää. Usein he törmäsivät nuorempiin koiriin, jotka olivat vaaroissa tai tarvitsivat muuten vain apua. Taweret auttoi koiria uroskoiran kanssa.

Taweretin ensimmäinen karkaaminen onnistui liian hyvin, joten naaras halusi lähteä uudelleen seikkailemaan. Tätä kesti usean vuoden. Vuosien aikana Taweretin vanhemmat kuolivat.

Eräänä karkaamis kertana Tewaret ei tiennytkään, että omistaja perheen isäntä oli myös ulkona. Taweret kohtasi jälleen uros koiran ja jatkoi hänen kanssaan muiden koirien auttamista ja suojelua. Omistaja perheen isäntä löysikin kaksikon ja oli nähnyt Taweretin suojeluvietin. Isäntä kehui naarasta ja vei kotiin takaisin. Meni muutama päivä, kunnes huomattiin, että Taweret oli tiinenä.

6-8 -vuotiaana
Taweret synnytti yhden naaras pennun. Taweret ei halunnut lähteä tyttärensä rinnalta vaan oli todella kiintynyt siihen. Omistajat eivät olleet kovin iloisia yllätys pennusta, koska eivät tienneet kuka sen isä oli. Perheen isäntä alkoi pennun syntymän jälkeen olla harvoin kotona. Taweret ei huomannut siinä mitään outoa, kun hän kiinnitti kaiken huomion tyttäreensä. Olihan muutenkin perheen emäntä ja lapset paikalla. Taweret esitteli tyttärensä ystävilleen ja pennun omalle isälle, joka oli uroskoira, jonka kanssa Taweret oli karkaillut öisin seikkailuille.

8-9 -vuotiaana
Taweret täytti kahdeksan vuotta, kun perheen isäntä palasi takaisin. Isäntä oli muuttunut täysin. Hän yritti viedä Taweretin tyttären, mutta Taweret suojeli tytärtään. Isäntä suuttui siitä, joten hän veikin Taweretin väkisin pois kotoa samalla kun Taweretin tytär vinkui äitinsä perään. Isäntä vei Taweretin tuntemattomaan rakennukseen. Siellä isäntä pyrki luomaan Taweretille mekaanisen silmän. Testi sattui suunnattomasti, joten Taweret yritti karkuun. Testin aikana isäntä viilsi Taweretin vasemmanpuolimmaisen silmän alaluomeen Horuksen silmän kuvion, sillä perustein, että Taweret on suojeleva.

Taweret - Salainen suojelija Tawere13
Taweretin ja Wosretin viimeinen rauhallinen hetki.

Useita päiviä kului ja mekaaninen silmä oli asennettu. Testi oli silti epäonnistunut, joten Taweretin oikeanpuolimmainen silmä oli sokeutunut. Isäntä huomasi sen, joten hän kaivoikin mekaanisen silmän pois väkivalloin. Tapahtuman aikana Taweret menetti paljon verta, joten hän menetti tajuntansa. Isäntä vei tilanteen jälkeen naaraan merenrannalle ja heitti koiran veteen. Isäntä oli varma, että naaras oli kuollut.

Muutamat päivät kuluivat ja Taweret heräsi tajuttomuudestaan. Naaraaseen ei enää sattunut ja se oli hänestä outoa. Naaras tajusi makaavansa, jollain pehmeällä alustalla. Naaran luo tuli pian ystävällisen näköinen nuori nainen. Nainen puhui Taweretille, mutta koirana hän ei tietenkään ymmärtänyt mitä ihminen puhui. Hän vain ymmärsi, että nainen oli ystävällinen. Naaras pyyhkäisi tassullaan oikeanpuolimmaisen silmänsä kohdalle ja irrotti vahingossa siteen. Taweret tajusi, että häntä oli autettu. Naaras oli ollut varma, että olisi kuollut. Nainen laittoi uuden siteen Taweretille.

Meni muutama päivä lisää, joten Taweret pääsi tutkimaan uutta ympäristöään. Hän tajusi pian olevansa laivassa ja he olivat melkein pian perillä. Taweret palasi naisen luo ja pyrki pysymään hänen lähellään. Nainen usein joi teetä, jonka vuoksi Taweret suorastaan rakastui: teen hajuun.

Laiva saapui satamaan. Taweret astui maihin naisen kanssa. He olivat saapuneet Japaniin, mutta Taweret ei tiennyt sitä. Naisen kanssa Taweret kulki yhdessä. Naiselta Taweret oppi lääkekasveista. Nainen oli ammatiltaan eläinlääkäri.

9-10 -vuotiaana
Taweret täytti yhdeksän, kun hän kuuli koiralaumoista ensimmäisen kerran. Taweret oli ruvennut kaipaamaan tytärtään ja vinkui usein ikävää. Hän pyrki yleensä mahdollisimman korkealle tuijottamaan kaukaisuuteen. Nainen huomasi Taweretin levottomuuden ja epäili koiransa kaipaavan jotain. Kaipuun vuoksi nainen antoi Taweretille luvan lähteä. Taweret oli kiitollinen luvasta. Ennen lähtöä nainen laittoi sinisen huivin naaraan pään ylitse. Huivin oli tarkoitus suojella naarasta. Taweret nuolaisi naista kiitollisena ja lähti sitten pois.

Taweret on nyt kymmenen. Hän kaipaa tytärtään ja ystäviään, jotka jäivät Egyptiin. Vaikka naaras on jo iäkäs, niin hän ei ole lopettanut muiden suojelua. Hänen suurin tavoitteensa on silti tavata tyttärensä uudelleen ja antaa hänelle paremman elämän villikoirana. Villikoirana elämisen aikana Taweret oli auttanut nuorta Igakoiraa, joka kiitollisuuden velassa oli opettanut Taweretille puissa hyppelyä. Taweret ei silti koskaan oppinut sitä kunnolla vaan osaa vain muutaman oksan verran hypellä ja joutuu sitten pitämään taukoa.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Kofu: Kofun metsä (19.3.2017-kesken)

Taweret on kohdannut tuntemattoman koiran, jonka nimeä ei tiedä. Koira oli matkalla Futago-solaan.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Taweret on saanut idean Overwatch -nimisen pelin hahmosta Anasta.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 16.2.2017
Päivitetty: 31.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Taweret - Salainen suojelija
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: