Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kouyou

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Kouyou    Empty
ViestiAihe: Kouyou    Kouyou    EmptyTo Tammi 05, 2017 8:11 pm

Kouyou    Xf9h20
KUVAPOHJA (C) SWolfBlood

NIMI
Kouyou
NIMEN MERKITYS
紅葉 – syksyiset lehdet
LAUSUTAAN
koojoo

SUKUPUOLI
Uros
IKÄ
4-vuotias

LAJI
Koirasusi
ROTU
Harmaasusi x kainkoira

LIITTOUMA
Laumaton, tulevaisuudessa Kurokagen lauma. Tulee aina olemaan uskollinen myös Imperiumin susille.
ASEMA
-

OMINAISUUDET
Taito ****
Voima *
Karisma **
Nopeus ****
Kestävyys *
Älykkyys ***
Puruvoima **
Kivunsietokyky ***
Ketteryys *****
Refleksit *****
Tekniikat ***
Vaarallisuus ***½
Puissa hyppely ***
Metsästystaito ***
Uimataito ****

AISTIT
Näkö ****
Kuulo ***
Haju ***

ULKONÄKÖ

Säkäkorkeus: 55cm
Paino: 21kg

Ensisilmäyksellä Kouyou muistuttaa ulkomuodoltaan hyvin pitkälti sutta: sillä on tuuhea turkki, pitkät jalat ja suora häntä. Se on kuitenkin huomattavasti normaalia sutta pienempi, eikä se ole mitenkään erittäin suurikokoinen kainkoiraksikaan. Se on ruumiinrakenteeltaan hyvin siro, jopa kissamainen, ja uros on pitänyt kehonsa hallintaa itselleen tärkeänä. Sen kehosta ei löydy paljoa puhdasta voimaa, mutta sen lihakset ovat hyvässä kunnossa ja jäntevät, minkä ansiosta sen liikkeet ovat sulavat ja tasapainoiset. Hyvän kehonhallintansa ansiosta se pystyy yllättävän taitavasti hallitsemaan liikkeitään myös ilmassa; kissan tavoin se kykenee lähes aina laskeutumaan jaloilleen. Uros on yleisesti ottaen nopea, mutta erityisesti sen vahvuus on ketteryys. Heikon kestävyytensä takia sen on usein hankala näyttää todellista nopeuttaan, sillä se voi väsähtää nopeasti juostessaan.

Väritykseltään Kouyou on lähes pikimusta. Sillä on kuitenkin kainkoiralle tyypillisiä tiikerinraitoja kasvoissaan, selässään ja etujaloissaan, mutta erityisesti hämärässä valaistuksessa niitä voi olla hankala huomata, koska sen muu turkki on niin tummaa. Tumman sävynsä ansiosta sse voi kätevästi piiloutua hämärissä ja öisissä ympäristöissä. Sen suuret, kauniit silmät ovat syvän tummansiniset, eikä sillä ole huomattavia arpia.

LUONNE

Kouyou on vielä biologisesti nuori uros, mutta käyttäytymisensä perusteella se voi hyvinkin vaikuttaa vielä todellista ikäänsä nuoremmalta. Se reagoi kiivaasti ärsykkeisiin ja sen mielialat voivat ailahdella hyvin nopeasti ja hallitsemattomasti ääripäästä toiseen. Sillä ei myöskään ole tapana peitellä tunnepurkauksiaan; onpa se iloinen, surullinen tai vihainen, sen näkee kyllä uroksen koko olemuksesta. Uros on huono käsittelemään epäonnistumisia ja se saattaa usein raivostua, jos ei saa jotain tehtyä tai jos jokin ei suju sen suunnitelmien mukaan. Voimakkaista tunnereaktioistaan huolimatta se ei usein jää murehtimaan menneitä asioita pitkäksi aikaa ja antaa yllättävän helposti anteeksi.

Kouyou on kasvanut Imperiumin susien joukossa ja siitä oli vieläpä tarkoitus tulla yksi Siriuksen koirasotureista elämänsä aikana, minkä takia sille on muodostunut hyvin suuret käsitykset itsestään. Se näkee itsensä puhdasverisenä sutena, minkä takia sille on tyypillistä aliarvioida koiria ja muita koirasusia. Se myös olettaa muiden kohtelevan sitä kuin ketä tahansa sutta; Kouyoun kutsuminen koirasudeksi on ainut asia, mitä se ei ole valmis antamaan anteeksi ennen kuin helvetti jäätyy. Se ei mieluusti tiedosta sitä, että sen koirasuteus oli ja tulisi aina olemaan se syy, minkä takia se ei voi palata Imperiumiin. Koirasusista puhuminen yleensä tuo tämän asian sen mieleen, jolloin se raivostuu helposti.

Kouyoun suuret käsitykset itsestään ja sen nuori ikä saavat sen usein ottamaan typeriä riskejä. Se uskoo olevansa ylivertainen moniin muihin nähden – poikkeuksena tähän ovat lähinnä Imperiumin korkea-arvoiset laumalaiset ja Ohun Gin, koska tämä pystyi haastamaan Black Snaken sekä edesmenneen Gaian – minkä takia monet voivat menettää hermonsa ollessaan tekemisissä Kouyoun kanssa. Se on hyvin omapäinen ja hankala alainen, jos se ei kunnioita sitä, jolta sen on tarkoitus vastaanottaa käskyjä. Pienen rangaistuksenkin uhalla sille on tyypillistä lähteä omille teilleen, jos siitä tuntuu, ettei sen käskyttäjä ole kykenevä tekemään oikeita päätöksiä ja pitämään kunnon kuria. Koiran alaisuuteen se ei myöskään noin vain suostu, oli tämä kuinka voimakas ja kykenevä tahansa.

Kouyou kunnioittaa sekä kaipaa Imperiumia koko sydämestään, eikä se voisi ikinä pettää entistä laumaansa. Se ei ole ikinä tavannut isäänsä ja sen äitikin antoi pentunsa pian sen jälkeen pois, kun se oli valmis pärjäämään omillaan. Koska Kouyou ei ole saanut tukea ja läheisyyttä vanhemmiltaan, on se alkanut nähdä koko lauman osana perhettään, eritoten ne, joiden kanssa se oli koulutettavana samaan aikaan pentuna. Sen kasvatuksen on siis pitkälti hoitanut ne samat henkilöt, jotka opettivat sitä taistelemaan ja tappamaan, minkä takia sen moraali ei ole ihan täysin terve. Sille on esimerkiksi tyypillistä tehdä itsekkäitä valintoja ja olla ottamatta huomioon muiden tunteita. Taisteleminen ja vihollisen tappaminen ovat sille itsestäänselvyyksiä, joihin se on kasvatettu uskomaan.

Ylpeytensä takia Kouyoun on usein hankala myöntää, jos jokin asia todella harmittaa sitä tai jos se on tehnyt jotain väärin. Se ei myöskään pysty myöntämään, ettei voi sietää yksinoloa, vaan kaipaavansa aina muita ympärilleen. Se pyrkii vaikuttamaan siltä, että se pärjää yksinään, mutta todellisuudessa uros vaatii erityisesti lähimmäisiltään jatkuvaa läsnäoloa ja vakuutusta siitä, että sitä ei jätetä jälkeen. Tämä on seurausta siitä, että sen vanhemmat eivät ole olleet sille läheisiä ja sen takia Kouyoulla on myös taipumusta hankkiutua muiden seuraan, oli sen tekosyynä sitten vain ajan tuhlaaminen tai vaikkapa riidan haastaminen. Siitä huolimatta se harvoin ystävystyy muiden kanssa: tyypillisesti joko Kouyou itse tylsistyy olemaan samojen naamojen kanssa tekemisissä päivät pitkät tai muut eivät kestä sen läheisriippuvaisuutta tarpeeksi. Uros voi kuitenkin olla hyvä ja luotettava ystävä, kunhan sitä ei loukata ja kunhan sitä huomioidaan ja se tietää, että siitä välitetään.

MENNEISYYS

Kouyou syntyi alun perin Imperiumin lauman alaisuuteen. Sen emo Koharu oli lauman tavallinen rivisotilas, mutta lähipiirinsä arvostama taitava taistelija. Eräänä kylmänä talvena se oli metsästämässä yksin. Se ei ollut täysissä voimissaan, sillä kylmän talven takia ruoka oli vähissä, eikä se siksi ollut syönyt kunnolla moneen viikkoon. Tällöin se törmäsi uroskoiraan, joka käytti hyväkseen heikentynyttä susinaarasta. Koharu palasi laumansa luokse ja synnytti lopulta kolme pentua, joista kaksi kuolivat aliravitsemukseen. Vain Kouyou selvisi.

Koulutus

Koharu ei paljastanut kenellekään, kuka sen pennun isä oli. Monet olivat epäluuloisia Kouyouta ja sen emoa kohtaan, mutta koska kenelläkään ei lopulta ollut syytä epäillä vielä tuolloin, etteikö Kouyou olisi täysiverinen susi, ne saivat elää rauhassa. Koharu ei kuitenkaan ikinä pystynyt täysin hyväksymään pentuaan, joten se antoi tämän pois heti kun vain pystyi. Siitä eteenpäin Kouyou eli ja harjoitteli lauman pentusotilaiden joukossa, valmiina uhraamaan henkensä johtajansa puolesta. Kaikkien yllätykseksi se alkoi pian kehittyä ikätovereitaan nopeammin, vaikka se olikin aluksi vaikuttanut hyvin heiveröiseltä. Se oppi nopeasti ja kehitteli oppimastaan täysin uudenlaisia taitoja, mikä kiinnitti sen kouluttajien huomion siihen. Uros otettiin erilleen muista pennuista ja siitä alettiin kouluttaa koirasoturien perillistä.

Kouyou alkoi saada parempaa ja yksityiskohtaisempaa koulutusta siinä toivossa, että siitä tulisi tulevaisuudessa seuraava koirasoturi, kun sen edeltäjä kuolisi. Koska uros oli erityisen ketterä ja notkea, sen suunniteltiin oppivan Ran Daryushin Battougan, mutta koirasusi ei ikinä ehtinyt aloittaa kyseisen erikoishyökkäyksen opiskelua täysin. Kaksivuotiaana se olisi ollut valmis aloittamaan tekniikan opiskelun, mutta koska sen edeltäjä vaikutti olevan vielä hyvissä voimissa, Kouyoun koulutusta lykättiin. Se oppi tekniikan teorian ja perusteet, muttei sen enempää. Lähes kaksi vuotta kestäneen rankan koulutuksensa jälkeen uros sai vihdoin ja viimein aikaa nauttia elämästään, joskin se otti yhä ahkerasti vastaan erilaisia tehtäviä osoittaakseen kuuliaisuuttaan johtajalleen ja kerätäkseen kokemusta.

Kerran Kouyou sai tehtäväkseen eliminoida joukko kulkukoiria, jotka olivat sattuneet asettautumaan tietämättään liian lähelle lauman rajoja. Seurakseen tälle tehtävälle se sai Arata-nimisen nuorukaisen, jonka kanssa se tuli heti hyvin toimeen ja johon se lopulta myös ihastui. Kaksikko suoriutui tehtävästään erinomaisesti ja ne alkoivat viettää enemmän aikaa yhdessä ja yrittivät vaivihkaa aina päästä yhdessä suorittamaan mahdollisimman monia tehtäviä. Kouyou oli onnellinen.

Karkotus

Kaikella hyvällä on kuitenkin tapana loppua ennen pitkää. Kouyou ja Arata olivat palaamassa eräältä pidempää kestäneeltä tehtävältä takaisin lauman alueelle, kun Kouyoun emo Koharu tuli niitä vastaan hengittäen paniikissa, mutta selkeästi iloisena nähdessään kaksikon. Kouyou tuijotti emoaan häkeltyneenä; se kyllä tunsi emonsa, mutta sen jälkeen, kun tämä oli antanut sen pois, eivät ne olleet olleet minkäänlaisissa tekemisissä keskenään. Nytkään ne eivät vaihtaneet rakastavia tervehdyksiä, vaan Koharu selitti tilanteen lyhyesti ja ytimekkäästi. Se oli vihdoin ja viimein uskaltautunut avautumaan läheiselle ystävälleen niistä tapahtumista, jotka olivat johtaneet Kouyoun syntymään. Sen ystävä oli kuitenkin kertonut asiasta muille, ja lähes koko lauma tiesi jo, ettei Kouyou ollut täysiverinen susi. Tieto oli synnyttänyt laumassa inhoa ja vihaa urosta kohtaan, olihan siitä ollut tarkoitus tulla seuraava Ran-soturikin. Koharu oli jo ehtinyt kuulla suunnitelmia, kuinka Kouyou aiottaisiin karkottaa tai mitä todennäköisimmin jopa tappaa.

Kouyou tajusi itsekin, ettei voisi jäädä lauman luokse enää. Se ei silti pystynyt liikahtamaankaan, vaikka Koharu käski sitä lähtemään, jos se haluaisi säilyttää henkensä. Uros ei halunnut uskoa joutuvansa jättää kaiken taakseen ja menettävänsä koko elämänsä noin vain.
”Kouyou”, Arata oli sanonut tuolloin ja hymyillyt lempeästi, ”sinun pitää mennä. Minä pidän huolen lopusta.”
Kouyou oli tuijottanut tätä hetken, nyökännyt hitaasti ja kääntynyt ympäri lähtien juoksemaan samaan suuntaan, mistä oli äsken vasta tullut.

Kouyou juoksi sen enempää pysähtymättä kaksi päivää. Jo ensimmäisen päivän aikana se oli huomannut, että sitä seurattiin. Toisen päivän lopulla se tunsi, että sitä oltiin selkeästi johdattamassa johonkin. Mihin, se ei tiennyt. Ei ennen kuin se saapui meren rannalle. Se päätyi meren pinnasta korkealle kohoavalle kielekkeelle, jolloin sitä piiritti toisaalta pudotus alla vaahtoavaan veteen ja toisaalta viiden suden joukko. Kouyou ehti hetken harkita mereen hyppäämistä siitäkin huolimatta, että kielekkeen alla saattoi olla teräviä kiviä, joihin se voisi osua tippuessaan. Ennen kuin se ehti tehdä mitään, hyökättiin sen kimppuun jo. Juoksemisesta uupunut uros ei voinut mitään viidelle sudelle, jotka kävivät sen kimppuun takaapäin ja joiden terävät hampaat raatelivat sitä. Se oli jo menettämässä tajuaan, kun sudet viimein päästivät siitä irti.
”Eiköhän se oppinut jo, ettei takaisin ole tulemista. Jos se ylipäätänsä selviää hengissä”, joku niistä sanoi samalla kun kaksi muuta otti kiinni Kouyousta ja heittivät sen kielekkeeltä mereen.

Aallot kuljettivat Kouyoun rannalle. Sen onneksi muutama ihminen sattui löytämään sen makaamasta tajuttomana puoliksi vedessä. He osasivat antaa sille sen tarvitsemaa ensiapua ja veivät sen jopa paikalliselle eläinlääkärille hoidettavaksi, missä sen vammat hoidettiin. Uros heräsi häkissä ja meni paniikkiin. Se yritti päästä karkuun, muttei päässyt kaltereiden läpi. Eläinlääkäri tuli paikalle ja yhtäkkiä Kouyou vajosi taas uneen.

Myöhemmin herätessään uros pystyi tutkailemaan tilannetta hieman rauhallisemmin. Se alistui ihmisten tahtoon, sillä muutakaan vaihtoehtoa ei ollut. Muutaman viikon kuluttua se siirrettiin toiseen häkkiin ja sen mukana autoon. Ihmiset ajoivat kauas asutuksesta ja avasivat häkin. Kouyou loikkasi ulos epävarmana, mutta huomatessaan, etteivät ihmiset aikoneet tehdä mitään, se lähti juoksemaan pois.

Uusi alku

Kouyou suuntasi askeleensa etelään. Se ei ollut unohtanut, ettei sitä enää hyväksyttäisi sen kotiin. Laumansa tuntien se arvasi, että jos kukaan laumalaisista näkisi sen, se tapettaisiin. Kenties jotkut yrittivät yhä löytää sen tai sen ruumiin. Mitä enemmän kilometrejä sen ja Imperiumin välillä olisi, sitä parempi. Seuraavien kuukausien aikana uros ui Honshuun ja pitkän matkan jälkeen vielä Kyushuun. Aluksi se uskalsi matkustaa vain öisin, ettei sitä nähtäisi, eikä sen asetuttua Kyushuun se uskaltanut liikkua kovin suurella alueella.

Pakotettuaan itsensä pysymään yksin useiden kuukausien ajan, Kouyou alkoi vihdoin ja viimein kärsimään suuresti muiden seuran puutteesta ja alkoi kaipaamaan entistä laumaansa niin paljon, että se oli valmis tekemään mitä vain päästäkseen takaisin. Yksinolon ja kaipuun aiheuttamien tuskien takia sen looginen ajattelukyky alkoi hämärtyä. Ehkä sen entiset laumalaiset olisivat jo unohtaneet sen, ettei se ollutkaan täysiverinen susi, se ajatteli. Ehkä se hyväksyttäisiin takaisin laumaan, jos se osoittaisi olevansa muiden susien veroinen, niin koirien kuin koirasusienkin yläpuolella. Kuukausien piilottelun jälkeen Kouyou uskaltautui lähteä takaisin muiden ilmoille samalla kun suunnitteli, miten voisi päästä takaisin laumaansa.

Kierrellessään Kouyou alkoi kuulla huhuja koirasudesta, Kurokagesta, joka vaikutti yrittävän vallata Japanin itselleen. Tästä puhuttiin pelon sekaisella kunnioituksella, mikä herätti Kouyoun mielenkiinnon; ehkä siinä olisi vastus, jonka voittaminen olisi tarpeeksi suuri osoitus sen kyvyistä, että se otettaisiin takaisin Imperiumin joukkoihin. Uros suuntasi askeleensa kohti Futago-solaa.

TAISTELUISSA

Kouyou taistelee aina mielellään äärimmäisellä lähietäisyydellä. Se pysyttelee niin lähellä vihollistaan kuin vain pystyy, mutta pysyttelee poissa tämän hampaista ketteryydellään ja hyvillä reflekseillään.

Tekniikat:
- Ran Daryuushin Battougan perusteet on opetettu Kouyoulle, mutta se ei ole ikinä varsinaisesti harjoitellut sitä. Se ei siis pysty suorittamaan varsinaista Ran Daryuushin Battougaa, mutta osaa sen käytännöt teoriassa ja tuntee sen heikkoudet niin, että pystyy hyvin hyödyntämään niitä, jos se vastustaja sattuisi osaamaan kyseisen tekniikan. Harjoittelulla uros ehkä pystyisi oppimaan sen, mutta sen oma arvomaailma – vain virallisten Siriusten koirasoturien tulisi voida osata battougat - estää sitä aloittamasta harjoittelun.

- Inazuma Kenbu Hisogassa hyökkääjä tekee erikoista spiraalin muotoista liikettä ja pyrkii suurta nopeutta ja voimaa käyttäen aiheuttamaan suuria viiltohaavoja tai katkomaan raajoja. Kouyou ei pysty suorittamaan tekniikkaa täysin vaaditulla nopeudella tai saavuttaakseen täydellisen nopeuden se joutuu vähentämään käyttämäänsä voimaa, jolloin isku ei aiheuta yhtä suurta vahinkoa. Hitaampi nopeus taas helpottaa vastustajaa irrottautumaan siitä kesken kaiken. Kouyou ei myöskään ole täysin tottunut iskun suorittamiseen, sillä se ei käytä sitä usein, joten se on tavallisesti sen jälkeen pyörryksissä. Isku opetettiin sille sen koulutuksen yhteydessä, jotta se oppisi sen spiraalimaisen liikeradan, joka etäisesti on samanlainen kuin Ran Daryuushin Battougan.

- Hikou Ryuu (=lentävä lohikäärme) on ennemminkin iskusarja, kuin vain yksi tekniikka, minkä takia sen suorittaminen voi vaihdella tilanteen mukaan. Kouyou aloittaa hyökkäyksensä juoksemalla kohti vihollistaan ja sukeltamalla sitten osittain tämän alle. Vihollisensa alla se ponnistaa ja pyrkii heittämään tämän niin korkealle ilmaan kuin vain pystyy. Pienehkön ruumiinsa takia Kouyou ei pysty hyödyntämään tätä hyökkäystä suurikokoisiin vihollisiin, jotka painavat paljon sitä enemmän. Saatuaan vihollisensa ilmaan Kouyou loikkaa tämän perään ja ottaa kiinni – tyypillisesti – tuon niskasta, jolloin vihollinen ei pääse helposti puremaan takaisin tai raapimaan. Ilmassa Kouyou pyrkii kääntämään vihollisensa niin, että tämä paiskautuu maahan tavalla, joka aiheuttaisi mahdollisimman paljon vammoja ja laskeutuu vielä itse tämän päälle aiheuttaakseen hieman lisävahinkoa. Maahan paiskautumisen seurauksena on mahdollista, että viholliselta murtuu useita luita, jolloin taistelun jatkaminen hankaloituu selkeästi. Toisaalta hyökkäys on raskas Kouyoulle itselleen, erityisesti jos se yrittää suorittaa sitä sen vastustajan ollessa liian suuri, jolloin se voi satuttaa selkänsä pahasti. Myös laskeutuminen vihollisen päälle aiheuttaa riskejä urokselle, sillä pahimmassa tapauksessa sen jalat voivat mennä sijoiltaan sen laskeutuessa epätasaiselle alustalle.

- Kyousaku (=kuristus) Kouyoun kehittelemä hyökkäysmenetelmä erityisesti sitä itseään massiivisempia vihollisia vastaan. Se hyppää vihollisensa niskan tai selän päälle vatsalleen niin, että se pystyy tarttumaan hampaillaan kiinni tämän kaulasta aivan leuan alta. Se tarkoituksena on kietoutua vihollisensa kaulan ympärille kuristajakäärmeen tavoin niin hyvin kuin vain mahtuu, vaikka se pystyykin tukehduttamaan vihollisensa vain hampaidensa avulla toisin kuin käärmeet. Kietoutumalla vihollisensa ympärille sen on helpompi kuitenkin pysyä kiinni ja se pyrkii painollaan hankaloittamaan vihollisensa liikkeitä, joskin uros on kevytrakenteinen, eikä sen painosta ole paljoa haittaa suurimpia vihollisia vastaan.

NIPPELITIETOA
- Kouyoulla on lievästi yliliikkuvat nivelet, minkä ansiosta se pystyy muun muassa kääntämään päätään tavallista pidemmälle ja taivuttamaan käpälänsä ranteensa kohdalta täysin kyynärvartensa alle. Tämän takia sillä on kuitenkin usein myös nivelkipuja erityisesti kylmillä keleillä ja pitkien juoksumatkojen jälkeen sekä sen nivelet menevät myös tavallista helpommin pois paikaltaan.
- Kouyoun ääninäyttelijänä voisi olla Aoi Shouta. Uroksella on yllättävän laaja ääniala, joskin puhuessaan se käyttää tyypillisesti matalampaa ääntä. Suurien tunteiden vallassa sen ääni on yleensä tavallista korkeampi. Samoin ulvoessa sen ääni on kauniin korkea ja kuulas.
- Laventeli kuvaa Kouyouta parhaiten niin kukkana kuin värinäkin.
- Kouyou perustuu vahvasti erääseen vanhaan roolipelihahmooni nimeltään Eris. Kouyou on saanut tältä mm. ulkonäkönsä, ominaisuutensa ja jonkin verran yleistä olemustaan.


PELIT
1. Kofun metsä, avoin, feat. Taweret (Daedra)
Kouyou kohtaa Taweretin, siniseen huiviin pukeutuneen koiran, Kofussa matkallaan kohti Kurokagen alueita. (kesken)

SUHTEET
Koharu, emo: ei ole mitenkään läheinen emonsa kanssa, mutta pitää tätä perheenjäsenenään ja siksi välittää tästä.
Isä: ei tunne, eikä koe omaavansa isää. Toisaalta inhoaa tätä joissain määrin, koska tuo on koira.
Arata: kaikkeista lähin henkilö, välittää tästä yli kaiken. Ei kuitenkaan ole tavannut tätä yli vuoteen.
Imperiumin laumalaiset: pitää kaikkia lähestulkoon perheenjäseninään ja kaipaa näitä. Pettynyt, että nuo ajoivat sen pois luotaan.

Taweret: ? (peli kesken)

PÄIVITETTY
29.3.2017 - ääni, pelit ja suhteet lisätty, samoin nippelitietoja.

PELAAJA
Emirrea
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
 
Kouyou
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: