Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Kisame - Laikan poika

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Kisame - Laikan poika Empty
ViestiAihe: Kisame - Laikan poika   Kisame - Laikan poika EmptyTo Tammi 05, 2017 4:30 am

Kisame

Kisame - Laikan poika Orkpjo
Kisame Aikuisena

kutsumanimi: Kisame tai (Fukusei eli Kopio [isästään]) (Ja lemmikit jotka tuntee, kutsuu Saiwai:ksi)
Sukupuoli: Uros
Ikä: 2v

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Kyushu
Liittouma: Laikan lauma, Ohu
Lauma: Laikan lauma
Asema laumassa: Ei varsinaista asemaa, mutta toimittaa pitkälti rivisoturin virkaa. Sukulaisuudestaan johtuen kuitenkin hilluu myös upseeriston kanssa.
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Ihastus/kiinnostunut: Tabitha

Suku

Isoisoisät: Shiro ja Hach
Isoisoäidit: Yamabuki ja Rina
Isoeno: Riki
Tädit: Sasori ja Nami
Sedät: Rei, Kaze ja Wild
Isän serkut: Gin, Hiyan ja Giyan
Isä: Laika
Äiti: Della
Sisarukset: Tetsu, Kogetsu, Ellie ja Sibyl
Serkut: Weed, Yukimura ja Joe
Muut sukulaiset: Orion, Rigel, Sirius, Bellatrix, Shiro, Kousuke, Saiyuri, Hikari, Kojiro, Kōshirō, Zion ja Jiromaru

Suhteet:
 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ulkonäkö

Kisame - Laikan poika 246qqtc
Kisamen yksityiskohtia

Kuvailu: Kisame muistuttaa ulkonäöltään emoaan tai sisartaan Ellietä, kasvoja lukuun ottamatta. Kehon rakenne on isänsä kaltaisesti vahva ja joustava. Kisame näkeekin isänsä hyvänä esimerkkinään, heti Ginin jälkeen. Kisame sai suuret arvet, jo nuorena selkäänsä karhulta johon törmäsi. Vasemmalla puolella kasvoissaan oleva arpi tuli Kurokagen rautatassusta ja aiheutti tuolle melkein sokean silmän.
Laji: Koira
Rotu: Akita
Säkäkorkeus: 68 cm (Nyt: 57 cm)
Paino: 32 kg (Nyt: 24 kg)
Turkinväri: Pohjaväri valkoinen ja ruskea kuviointi
Silmien väri: Sininen
Tuntomerkkejä: Kisamen kasvoissa on suurin ero hänen perheessä, mutta muuten näyttää samalta kuin emonsa tai siskonsa Ellie. Kisamella on myös suuret arvet jotka erottavat tämän sisaruksistaan yhä helpommin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Kisame - Laikan poika Kisame_Sprite

Menneisyys

Syntymä
Kisame ja neljä muuta sisarustaan syntyivät kevätaamuna Kuyshulla. Isä, Laika johti 1000 päistä laumaa ja Kisame tunsi kuuluvansa siihen. Pentu oli heti pienenä kovin iloinen ja seurallinen. Kisame kiintyikin isäänsä hiukan, mutta ei yhtä paljoa kuin siskonsa Ellie.

Isän koulutus 3-4kk
Kisame ottikin isän koulutuksen tosissaan, koska ajatteli tuon olevan vain siksi, että pennut voisivat puolustautua, jos siihen oli tarvetta. Samassa Kisame oppikin Neck the killingin helpoiten ja näki tuon vahvana liikkeenä. Kisame kiinnostuikin harjoittelusta täysin ja koulutti itseään jopa isänkin lähdettyä. Pentu kun halusi näyttää tuolle palatessaan olevansa paljon vahvempi. Kisamen harjoittelussa oli usein parina Tetsu, joka teki enemmän raskaan puolisia hommia ja kasvatti näin lihaksiaan.

Kisamea huolestutti, siskonsa Ellien käyttäytyminen ja tuon ruokailun väheneminen, mutta ei sanonut siitä mitään. Kisame saikin syyn tuohon selville, kun Ellie pyysi lähteä. Kisame näki tuon urheana päätöksenä, mutta myös hiukan uhkarohkeana. Kisame ei kuitenkaan sanoa, ettei ollut koskaan ajatellut samaa.

Perheessä eläminen 4-7kk
Kisame olikin vähemmän kouluttamassa itseään ja vietti paljon aikaa jälkeen jääneiden laumalaisten kanssa. Kisamesta tulikin siksi todella seurallinen ja auttavainen. Tämä lähti myös metsästys retkille mukaan ja joskus jopa sai jotain pientä saaliiksikin. Uros oli vielä nuorena holtiton, eikä osannut varoa tarpeeksi ja joutui monesti jumiin. Onneksi näin nuorena hänet autettiin pois pulasta.

Karkaaminen ja oma omistaja 7-9kk
Siskonsa kaltoin, Kisame oli suunnitellut lähtemistä. Tämä tiesi, ettei emo tätä tulisi päästämään ja siksi ei ollut varma kertoisiko ennen lähtöään. Kisame lopulta päätti jättää viesti yhdelle sisaruksistaan ja pyysi heitä kertomaan emolle illan koittaessa. Kisame lähti retkilleen 7 kuukautisena ja oli hiukan arka äänistä, mutta se ei hidastanut tuon tahtia. Tämä ei kuitenkaan lähtenyt yksin, vaan matkusti kahden vaeltavan koiran kanssa, jotka tämä oli tavannut ja ystävystynyt. He lupautuivat seikkailla tämän kanssa ja opettamaan Kisamelle tärkeitä asioita elämästä.

Parin päivän matkan jälkeen toinen koirista aisti jotain, mitä Kisame ei tajunnut vielä vaaraksi ja koira työnsi tämän pennun piiloon. Se oli pieni joukko Kurokagen rivisotilaita, jotka murhasivat Kisamen seurassa kulkevat koirat ja Kisame ei voinut kuin katsoa. Kisame tunsi suurta vihaa heidän turhaan elämän ottoon ja siitä nauttimiseen nauraen kovaa ääneen. Kisame kuitenkin ymmärsi, ettei voinut mitenkään voittaa heitä vastaan ja pysyi piilossa, itkien ystäviensä kuolemasta. Kisame lähti harhailemaan kahden tunnin piilottelun ja suremisen jälkeen. Tällä ei ollut hyvää suuntavaistoa ja lopulta ajautui pieneen kylään. Kisame oli kävellyt ainakin neljä päivää syömättä ja tämän virta loppui kylän reunamille. Mies näki makaavan pennun lumessa ja kävi tutkimaan tuota. Kisamen kehon lämpö laski ja tuo oli aliravittu, Minkä mies tajusi heti. Mies kantoi tajuttoman Kisamen mökkiinsä ja asetti tuon lämpimään paikkaan lepäämään.

Kisamen virvottua, Miestä ei ollut näkyvissä, mutta hän oli jättänyt pennulle vettä ja ruokaa. Kisame tutki niitä aluksi varoen, mutta nälkä loputa veti pitemmän korren ja tuo lähes ahmi kaikki raksut. Mökki oli täynnä outoja hajuja ja asioita. Kisamen tulikin uteliaaksi niitä ja menetti pelkonsa lähes oitin. Kisame seikkaili ja tutki paikkoja, jopa sohvan päältä. Miehen tullessa takaisin Kisamen niskakarvat nousi pystyyn. Tämä ei ollut varma mikä olento tuo oli ja siksi jännitti tuon ilmestymistä. Mies istu maahan ja rauhalliseen äänensävyyn kutsui tuota luokseen. Kisamen rauhoituttua tämä menikin uteliaana tutkimaan tuota kädellistä olentoa. Kisamen tultua tarpeeksi lähelle, mies varovaisesti ja hellästi silitti Kisamea ja tuo tuntui taivaalliselta pennusta. Kisamen häntäkin alkoi heilumaan ilosta ja tämä sulki silmänsä, minkä mies otti merkkinä hyväksymisenä. Kisame vietti miehen mökissä ainakin kaksi viikkoa ja mies toi tälle oudon ruskea ”narun”. Mies laittoi ruskean nahka kaulapannan Kisamen kaulaan ja siihen laatan jossa luki Saiwai, eli miehen antama nimi Kisamelle ja omistajan tiedot.

Kisame ei aluksi ymmärtänyt, miksi mies laittoi tuon kaulaan pannan ja sai naapurin lemmikeiltä lopuksi tietää mitä se tarkoitti. Kisame nautti olostaan Mökissä, joten ei tuota edes haitannut tuo kaulapanta. Mies alkoi ulkoiluttaa Kisamea, mutta ei käyttänyt tuolle talutus hihnaa. Omistaja alkoi pihalla kouluttamaan Kisamea tuon täytettyä 9kk, mutta eihän mies sitä olisi voinut tietää. Lemmikit olivatkin vähitellen kiintyneet Kisameen, kuin ”johtajaan” tuon karismaattisen luonteen takia, mutta Sōken oli enemmän johtaja ainesta vielä näin pentuun nähtynä. Koulutuksen ansiosta Kisamesta tuli erittäin Kärsivällinen ja rauhallinen, mistä pentu hyötyi opetellessaan ”istumista”. Naapurin vanha äkäinen mies ehdottikin omistajalle, että hän kouluttaisi ”Saiwaista” kovan metsästys koiran, jos tuo tälle kuudeksi kuukaudeksi annettaisiin hoitoon. Äkäinen vanha mies oli myös Sōken omistaja, mikä sai Kisame suuremman syyn varoa nahkaansa. Kisame tiesikin jo, ettei Sōken tykännyt tästä ja Sōken näki tuon uhkana, eikä Sōkenin omistajakaan ollut kovin tuttavallinen.

Kisame - Laikan poika Vpyxrn
Kisame pentuna ja lemmikin ruskea nahka kaulapanta kaulassa

Koulutus 9-12kk
Uusi omistaja lopulta suostui Kisamen kouluttamiseen, koska tarvitsi apua metsästykseen. Metsästyksestä tullut riista olisi hyvä tapa maksaa miehen velat ja siksi tämä ei voinut kieltäytyä tarjouksesta. Kisame sai rajua kohtelua mieheltä, joka pieksi pennun tottelevaksi. Tämän oli kasvatettava itselleen kylmähermoinen olemus. Kisame yritti murista ja varoittaa vanhusta suuttumasta tätä, mutta ei tällä ollut aikomusta hyökätä. Ja jos Kisame olisikin hyökännyt, olisi vahtiva Sōken käynyt pentuun hetki kiinni. Vahan miehen koulutus oli rankkaa eikä pentu voinut kuin totella. Kisamen täytettyä 11 kuukautta ja saaden 2 kuukautta rajua koulutusta, oli tuo vanhuksen mielestä valmis metsästämään. Kisamesta oli tullut erittäin lojaalinen ja moraalinen uros jo siinä iässä ja seurasi vanhuksen antamia käskyjä ylvään näköisesti. Kisame muistutti lähes Sōkeniä luonteeltaan nyt, mutta Pentu osasi olla paljon ystävällisempi.

Kisame loikkasi vanhuksen auton lavalle ja Sōken istui apukuskin penkillä. He ajoivat kauas kaupungista ja saapuivat tiheän metsän reunalle. Kisame odotti auton lavalla käskyä poistua ja sen saatua loikkasi sulavasti alas. Kisame seurasi Sōkenin takana, kun tuo nuuhki ja näytti oppilaalleen esimerkkiä. Kisame oppi nopeaa erottamaan hajuja hyvän nenänsä ansiosta ja siinä Sōken jäikin alakynteen. Kisame ei kuitenkaan näyttänyt sitä tai ajatellut itseään parempana, vaan antoi täyden kunnioituksen opettajilleen ja noiden ohjeille. Sōken tosin oli hieman turhautunut, kuinka hyvä Kisame oli vainuamaan ja siksi vähän holtittomasti kiirehtikin.

Sōkenin huomaamatta he kävelivät karhu emon ja sen pentujen välille, mistä Vanhus varoittikin koiria ja käski noita peruuttamaan hitaasti pois. Kisame ja Sōken joutuivat etenemään, minkä seurauksena karhut olivat nyt vanhuksen ja koirien välissä. Karhu emo ei tykännyt tilanteesta ja ärjyi vihaisesti molemmille osapuolille. Vanhus varovasti peruuttikin, mutta kompastui kiveen ja kaatui. Vanhuksen äkillinen liike sai karhuemon aggressiivisemmaksi ja tämä huitaisi käpälänsä vanhuksen ylle, yrittääkseen liiskatta tuon. Sōken ei jättänyt tuohon mahdollisuutta ja käytti liikettä, Raikō ja repi karhun korvan päreiksi. Karhun huomio kiinnittyi hetkessä Sōkeniin joka joutui sopeuttaa tasapainoaan takaisin, koska tekniikka sai Sōkenin pään hiukan pyörimään, vaikka siinä ei pyöritä. Kisame ei antanut karhulle tilaisuutta lyödä Sōkeniä, mutta karhu aisti Kisamen kokemattomuuden ja alkoi keskittyä tuohon. Edes vanhuksen ammuskelu ei olisi saanut sen huomiota enää, mutta vanhus oli lyönyt päänsä ja siksi vielä kanveesissa. Sōkenikään ei nähnyt suoraan, mutta tiesi tilanteen olevan paha. Sōken hyökkäsi karhun kimppuun lähes sokean oloisena, mutta karhu ei reagoinut. Kisame joutui vain väistelemään iskuja ja vahtimaan, ettei vanhukseen osu.

Sōken otti viimeiset korttinsa peliin ja puri karhun pentua niin kovaa kuin voi ja tuo ulahti kivusta. Kisame sai viimein asettaa jalkansa maahan, mutta vain nähdäkseen karhun raivokkaasti huitaisten Sōkenin lentoon. ” Sōken!!” Kisame parkaisi ja lähti tuon perään, unohtaen vanhuksen hetkellisesti. Sōken oli saanut pahan iskun, eikä selviäisi siitä. Kisamen saavuttaessa tuo Sōken yski verta ja hänen viimeiset sanat oli ”Auta sitä typerää vanhusta… Poikani.” Sōken oli leikattu uros, eikä olisi ikinä saanutkaan pentuja ja siksi Sōken oli kiintynyt Kisameen, kuin isä poikaansa ja näin tuo asian näkikin. Kisame juoksi vanhuksen luokse itkien, mutta tuon kauhuksi karhu hyökkäsi jo vanhusta kohti.

Kisame käytti Sōkenin Raikō liikettä, jonka tuolta oppi, napatakseen vanhus tuon paidasta ja lentäen hänen kanssa kauemmas. Kaikki ei kuitenkaan mennyt toivotusti ja karhu onnistui raapaisemaan Kisamen selkään syvät haavat ja katkaisten samalla Kisamen pannan. Kisame onnistui pelastamaan vanhuksen, joka toipui höykytyksen myötä. Karhu menettikin kiinnostuksen noihin, kun Kisame ja vanhus olivat jo kauempana. Vanhus kauhuissaan repi paidastaan palan, sitoi sen Kisamen haavojen päälle ja poimi Kisamen viedäkseen tuo sairaalaan. Vanhus ei tiennyt, että Sōken oli menehtynyt vaan uskoi tuon taistelevan vieläkin karhua vastaan. Vanhus luotti, että Sōken palaisi kotiin omin avuin, kun tuo sen osasi. Kisame sai lopulta tarvittavan lääkintä hoidon ja selvisi haavoistaan, mutta tälle jäi pahat arvet muistoksi. Kisamella meni kuukausi haavojen parantumiseen ja tämän omistaja oli murheen murtama. Kisame kuitenkin totesi päässään, ettei lemmikin elämä ollut hänelle ja että olisi aika palata kotiin.

Matka isän luokse ja kurokagen tapaaminen. 1v-1v 2kk
Kisame kysyi uutisia lemmikeiltä, heti kun pääsi omistajansa nenän alta livahtamaan. Kisame sai tietää isänsä lauman tilanteesta ja kuinka kurokage oli riistänyt ohun reviirin ja isän lauma hieman hajonnut. Kisame meni omistajan ovelle haukahti kuuluvati hyvästikseen ja juoksi isänsä avuksi, lemmikkien kertomaan suuntaan.

Meni viikko ainakin, ennen kuin Kisame saavutti vettä, jonka tuo joutui yksin ylittämään. Kisame osasi nyt onneksi metsästää ja oli saanut ravinnon retkelleen. Veden ylitys sujui mainiosti ja lopun matkaa uros juoksi hieman iloiten, että näkisi isänsä. Kisame ei odottanut tapaavansa Kurokage, joka oli muutaman alaisensa kanssa surmaamassa pieniä vastustelevia joukkoja. Kisame ei odotellut vaan loikkasi taistelun keskelle ja auttoi noita. Kisame saikin tietää, että he olivat isänsä lauman rippeitä ja Kisame kertoikin oitis, että tämän isä oli Laika itse ja tuli auttamaan. Kisamen päämäärä oli saada 20 päinen joukko turvaan, kurokagen hampaista. Kisame käskikin joukkoja hyökkäämään samaan suuntaan, josta oli tullut, koska siellä oli vähiten vihollisia.

Kisame jäi joukon taakse varmistaakseen, että he pääsisivät pois, mutta määrä alkoi olla Kisamellekkin ylivoimainen. Kisamen huomaamatta Kurokage oli tullut lähemmäs ja huitaisi nyt rauta tassullaan tämän kasvoja. Kisamen vasemman puolen kasvoihin tuli arvet, mutta uros oli onnekas, ettei menettänyt näköään. Kisame loikkasi pakoon, tajuttuaan joukon perääntyneen tarpeeksi kauas ja käski näitä juoksemaan niin kauan kuin vain voivat, ettei kurokage saavuttaisi. Kisame johti 20 päisen poppoon kauas kurokagen reviiristä ja lopulta antoi heidän levätä ja vahti sitten itse.

Laumalaiset kiittivät paljon ja he totesivat, että heidän kostohyökkäys oli ollut täysi itsemurha. Kisame keskusteli lauman kanssa ja kuuli mitä muuta oli tapahtunut laumalle. Ohusta tuli heti Kisamin määränpää ja 20 päinen joukko seurasi. Kisami löysikin hyvän reitin josta kulkea ja kiitti monia, joilta sai vinkkejä. Ohun etsimiseen meni kuukausi, mutta he viimein saavuttivat sen ja saivat vetää syvään henkeä. Kisame tapasikin Tetsun, Ohua etsiessä ja hän kertoikin paremman suunnan missä Ohu nyt majaili. Kisame oli iloinen nähdessään isäänsä ja jopa siskoaan Ellietä. Kisame ei arkaillut kertoa retkestään isälle, mutta ei kertonut arpiensa syytä. Tämä ei halunnut turhaa huolta isälleen. Kisame kuulikin, että Akame oli jäänyt kurokagen panttivangiksi ja tämä päässään huolestui ja hieman jopa suuttui ajatuksistaan, mitä tuolle on saatettu tehdä. Kisame muistaakin Akamen hyvänä ja lojaalina, mutta ei tunne tuota kovinkaan hyvin. Silti tämä ei suo Kurokagelle omaa anteeksi antoaan, kun leikkii toisten hengellä.

2v (Uusivuosi; 2005)
-

Luonne
Kisame on isänsä kaltainen ja heti retkillään älysi, kuinka karismaattinen onkaan. Uros on myös Oikeudenmukainen ja siksi välttää ottamasta toisen elämää. Kisame on luonteeltaan animisminen, mikä lisää enemmän syytä uroolle jättää henkiin Ns. vihollisen. Uros uskoo, että kuoltuaan kaikki menevät tuonpuoleiseen. Kisame on kylmähermoinen uros ja pysyy rauhallisena hankalissakin paikoissa. Kisame on myös erittäin kekseliäs ja siksi tämä välttää usein turhat konfliktit ja haluaa sovitella asian puhuen.

Motto: Toivo muille vain hyvää ja vältä sortumasta pahan puoleen.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet
Taito: ****
Voima: ****
Karisma: ****
Nopeus: *****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ***
Puruvoima: ****
Kivunsietokyky: ****
Ketteryys: ***
Refleksit: ***
Tekniikat: ***
Ponnistus: ***
Metsästystaito: **
Uimataito: **

Aistit
Näkö: ***
Kuulo: ****
Haju: *****

Vaarallisuus: ***

Taistelutekniikat

Neck the Killing - Käyttäjä puree hyökkäyksen aikana kohdetta kaulaan tai niskaan, minkä jälkeen se alkaa pyöriä vastustajan kaulan ympäri. Ensimmäiseksi hyökkäyksen kohteelta katkeaa kaulavaltimo, tämän jälkeen kaularanka ja lopulta koko kaula. Kisame oppi isältään, ennen tuon lähtöä. Uros käyttää liikettä vain hätätilanteissa, koska se voi tappaa.

Raikō (Lightning) - Liikkeen käyttäjä sinkoaa suoraa linjaa tasaisella maastolla tai poukkoilevaa rataa metsäisessä, puita pitkin. Osuma on nopea ja haava on yleensä syvä. Sillä pystyy puhkaisemaan kaulavaltimon, jos osuu kaulaan tarpeeksi hyvin.

Pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Kisame - Laikan poika
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAIKAN 1000 SOTURIA-
Siirry: