Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Uchū - Lemmikki joka koki kovia

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss OkamiViestien lukumäärä : 383
Join date : 15.04.2015
Ikä : 17

ViestiAihe: Uchū - Lemmikki joka koki kovia   To Joulu 15, 2016 8:33 am

Uchū

Suomennos: avaruus (宇宙)
kutsumanimi: Uchū
Sukupuoli:Naaras
Ikä:3v

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Japani
Liittouma: Ihminen
Lauma: ei ole
Asema laumassa: ~
Perhe: Rikas nainen nimeltä Beppin (Kaunotar別嬪)
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ulkonäkö


T_T etujaloista tuli hiukan epämuodostuneita...

Kuvailu: Uchūn turkki on yhtä pitkää kuin normaali sakemannilla, mutta häntä on paljon tuuheampi. Uchūlla on emännältään saama kallisarvoinen kaulapanta, joka on liikkunut emännän sukupolvesta toiseen.
Laji:Koira
Rotu:Saksanpaimen
Säkäkorkeus: 60cm
Paino: 22kg
Turkinväri: Valkoisia läikkiä kasvoissa ja hännän päässä. Pohjaväri vaalean ruskeasta - ruskeaan. Suuret kuviot ovat mustia tai todella tumman ruskeita
Silmien väri: Ruskea
Tuntomerkkejä: Kaulapanta ja turkin kuviointi

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Menneisyys

Ennen syntymää
Emo asui maatilalla isän kanssa ja olivat tunteneet toisensa jo lähes koko ikänsä. Emo oli vuoden nuorempi, kun tämä tuotiin tilalle. Naaras oppi säännöt ripeästi ja kuunteli niitä aina. Kuitenkin rakastuminen isään sai Naaraan rikkomaan yhden säännöistä ja se oli lisääntyminen. Kun Emosta tuli huomattavasti kantava, tämä oli arkana ja oli jatkuvasti piilossa. Isä toi emolle ruokaa ja huolehti tästä.

Syntymä
Emo synnytti 6 tervettä pentua ja heidän omistaja ei tiennyt näistä mitään. Emo ja isä olivat onnellisia, mutta myös peloissaan. Jos isäntä löytäisi pennut, tämä varmaankin tappaisi ne, vielä kun olivat pieniä. Emo ei jättänyt pentuja, muuten kuin tehdäkseen tarpeitaan. Pennut olivat ladossa, heinäkasan sisälle tehdyssä kolossa.

Hieman alle vuoden ikäisinä emo alkoi päästää niitä pois ladosta, lähes päivittäin. Kuitenkin isäntä löysi 4 pennuista, kun oli pihalla ja loi heinää. Kaikki 4 pentua olivat kuolleet traagisesti, koska eivät osanneet pelätä puimuria. Isäntä oli vihainen, kun hänen korjaamansa sato oli pilalla ja raivon johtamana, tämä meni latoon. Isäntä oli tiennyt, että emo vietti siellä paljon aikaa. Siksi hän oli tajunnut, että kuolleet pennut olivat peräisin kahdesta sakemannistaan. Mies aikoi tappaa loputkin pennut, muttei löytänyt näitä. Tämä kirosi jatkuvasti ja lupasi tappavansa jopa Emon, kun löytäisi tämän. Emo, pelon arkana, nappasi yhden pennuista ja juoksi. Naaras nousi heiniköstä, mikä pelästytti isännän. Isäntä tarttui aseeseen ja ampui koiran perään. Emoon osui ja tämä kuoli hitaasti. Isän sydän särkyi ja tämä hyökkäsi kohti isäntää. Isäntä, kuitenkin löi koiraa päähän ja tämä pyörtyi. Isä heitettiin häkkiin, vielä kun tämä oli pyörtynyt. Emon kantamalta pennulta, isäntä katkaisi niskat ja heitti linnuille syötäväksi. Isäntä oli tappanut nyt 6 koiraa, mutta Isä ja 1 pennuista selvisi. Yön tullessa ja Isä herätessä, Isä käytti häkissä ollutta koloa, jonka uros oli kaivanut ja kävi heti tarkistamassa Emon ruumiin. Emo oli kylmä ja eloton. Samoin oli kaikki 5 pentua, jotka tämä oli löytänyt. Isä oli jo luovuttanut, kun tämä kuulikin vinkumista ladosta. Isä oli toivoa täynnä, kun tämä juoksi latoon. Isä löysi yhden pelokkaan pennun, joka tärisi kylmästä. Isä purskahti itkuun ja laittoi pennun viereen maata. ”Isi on tässä kulta.” Uros lausui ja hymyili pennulleen. Uchū nukahti lähes heti ja isä tyytyväisenä vahti pentua. Aamulla herätessä Isä poimi pennun ja käveli se suussaan kohti metsää, toivoen, että osaisi selviytyä luonnossa. Kuitenkin isäntä huomasi talon ikkunasta Isän ja ryntäsi talostaan ulos, ase kädessään. Isäntä huusi ”Nytkö sinäkin minut petät?!” ja ampui kohti isää, niin kaukaa, ettei luodit osuneet kunnolla. Isä lähtikin rivakkaan juoksuun, kantaen Uchūa suussaan. Isän takareiteen kuitenkin osui luoti ja tämä ei voinut enää kunnolla juosta. Uros nilkutti, parhaansa mukaan, mutta isäntä juoksi tätä kiinni. Isä huomasi naaras ketun, joka juoksi heidän ohitse. Isä kyynelet valuen pyysi kettua pysähtymään, kun tämä hölkkäsi perässä. Kettu naaras pysähtyi, mutta huusi uroolle ”Älä johdata tuota ihmistä luokseni!”
Isä pyysi vielä ”Ole kiltti ja pelasta lapseni! Hän on viimeinen pennuistani ja minun kaikkeuteni, mutta en pysty juoksemaan! Isäntäni on mennyt hulluksi ja yrittää tappaa meitä!” Kettu pysyi hetken hiljaa, mutta nappasi Uchūn suuhunsa ja huusi ”Olkoon! Huolehdin penikasta, jos pidät sen ihmisen minusta kaukana!” Uchū vinkui isälleen, ettei jättäisi tätä, mutta uros vain seisoi ja katsoi kun kettu juoksi pentu suussaan. Isä itkien sanoi hiljaa ”hyvästi…” ja kuului laukaus. Isä kuoli isännälle siinä, mutta uskoi täyttäneensä tehtävänsä, nähtyään pentunsa selvinneen elossa. Isäntä oli huomannut kyllä ketun ja sen suussa olleen Uchūn, muttei osunut enää aseellaan heihin. Isäntä luovutti ja raahasi isän ruumiin jonnekin. Myöhemmin isäntä kirjattiin mielisairaaksi, narkootikoksi ja hän joutui mielisairaalaan.
Uchū oli aivan peloissaan ja hämillään kaikesta. Pentu oli nähnyt oman isänsä kuoleman ja huomannut, kuinka paniikissa emo oli ollut tarttuessa Uchūn sisarukseen. Emo ei olisi halunnut jättää kumpaakaan, koska halusi molempien elävän. Uchū kuitenkin selvisi, koska emo poimi siskon ja tämä jäi piiloon.

Kettu vei Uchūn pesäänsä ja käski tätä pysymään kolossa. Kettu meni pihalle kolosta ja istui pihalla. Kettu halusi nähdä, pystyikö tämä Uchūn uskoa. Uchū halusi tutkia, mutta pysyi sisällä ja tutki luolaa. Kului tunti ja kettu tuli takaisin tyytyväisenä. Se laittoi maata ja sulki silmänsä. Uchū riensi tämän luokse ja yritti laittaa maata ketun viereen, mutta kettu työnsi jaloillaan Uchūn kauemmas. ”En ole emosi. Ajattele minua, vaikka ilkeänä tätinäsi.” Kettu murahti ja käänsi selkänsä Uchūlle. Uchū laittoi korvansa luimuun ja meni makuulle.

Kun Uchū viimmein täytti vuoden, Kettu lausui ”Olen hoitanut sinua tarpeeksi kauan! Haluan omia pentuja mieluummin, kuin hurtilta adoptoimia! Häivy! Mene vaikka lemmikiksi!” Ja näin kettu potki Uchūn pois pesästään. Naaras oli kasvanut jo paljon ja näyttikin aikuiselta. Uchū ei tiennyt mitä tekisi ja meni kaupunkiin ja siellä rikas nainen tapasi Uchūn. Naaras ei tiennyt miten reagoisi ja heilautti häntäänsä muutaman kerran, kun rikas nainen katsoi tätä. Nainen lähestyi ja silitti tätä ”Olet likainen, mutta silti todella kaunis.” Nainen sanoi Uchūlle. Uchū istuutui, koska tämä jännitti. Nainen otti Uchūn lemmikikseen ja vei tämän kotiin. Uchū sai pesun, ensinmäistä kertaa elämässään ja rakkautta ihmiseltä, että unohti hirveät kokemuksensa entisen omistajan kanssa. Uchū rakasti uutta omistajaa ja näin hiljalleen tästä tuli lemmikki.

Nykyään naarasta koulutetaan vahtikoiraksi ja tämän työ on vahtia taloa, jos varkaita tulee paikalle.

Luonne: Naaras on lempeä ja leikkisä. Tämä pysyttelee omistajansa lähettyvillä ja auttaa tätä. Naara ei luota kehenkään aivan heti ja tämä arvostaa ohun laumaa, heidän historiansa takia. Uchū tykkää tavata uusia tuttavuksia ja saada näistä kavereitakin, jos heillä ei ole pahoja mielessä. Uchū ei pelkää suojella itseään tai muita, jos siihen tulisi tarvetta. Naaras osaa hieman metsästää, mutta ei tykkää siitä. Hänen oli pakko oppia se, ketun seurassa, mutta nykyään siihen ei ole ollut tarvetta ja tämä on siksi huonontunut. Uchū ei anna helposti periksi, mutta jos näkee ystävänsä tai läheisen kuolevan, tämä saa masennuksen ja on silloin "Heikko".

Motto: Auta niitä, jotka sitä tarvitsevat.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet
Taito: ****
Voima: ****
Karisma: **
Nopeus: ****
Kestävyys: **
Älykkyys: ****
Puruvoima: ****
Kivunsietokyky: ***
Ketteryys: ****
Refleksit: ***
Tekniikat: ***
Ponnistus: ***
Metsästystaito: **
Uimataito: ****

Aistit
Näkö: ***
Kuulo: ****
Haju: ***

Vaarallisuus: *


Taistelutekniikat
Ei ole

Pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Uchū - Lemmikki joka koki kovia
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: