Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Shinhara-jengin laumatiedot + hahmolista

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Emirrea

Emirrea

Viestien lukumäärä : 120
Join date : 18.07.2016
Ikä : 20

Shinhara-jengin laumatiedot + hahmolista Empty
ViestiAihe: Shinhara-jengin laumatiedot + hahmolista   Shinhara-jengin laumatiedot + hahmolista EmptyKe Joulu 14, 2016 6:11 pm

Shinhara-jengin laumatiedot + hahmolista 2j16168

SHINHARA

PÄIVITETTY:
7.3.2017 - kuva lisätty esittelyyn

PERUSTAJA
Ruri
LUKUMÄÄRÄ
Varsinaisia laumalaisia on noin neljäkymmentä, mutta todellisuudessa laumalla on näiden lisäksi yli sata tiedonvälittäjää, jotka eivät tyypillisesti liiku lauman mukana.
NIMITYS
Shinhara-jengi tai Rurin lauma/jengi
Nimi ”Shinhara” tulee Tokion kaupunginosien Shinjukun ja Harajukun nimistä.

TAVOITE
Yksinkertaisesti selviytyä, pitää suuremmat sodat poissa niiden reviiriltä, puolustaa erityisesti naaraita ja nuoria pentuja ja tarjota näille turvallinen paikka elää sekä nauttia elämästä.

YLEISTÄ TIETOA LAUMASTA
Shinhara on pääosin Tokion lähettyvillä toimiva koirajengi, joka koostuu pitkälti vain naaraista. Tokion lisäksi sillä on myös huomattavaa vaikutusvaltaa Kiotossa ja Osakassa. Sen päämaja sijaitsee Tokion eteläpuolella olevassa vanhassa varastorakennuksessa, mikä on tyypillisesti ainoa paikka, mihin kaikki jengin varsinaiset jäsenet kokoontuvat säännöllisesti. Muuten ne kulkevat usein ympäriinsä pienemmissä joukoissa, sillä useamman kymmenen koiran joukko kiinnittäisi liian helposti ihmisten huomion suurkaupungeissa. Lauma on hyvin tiivis ja kaikki sen mukana aktiivisesti kulkevat tuntevat toisensa hyvin. Se on kuin yksi iso perhe ja monet laumalaiset myös kutsuvat toisiaan ”siskoiksi”.

Shinhara on niittänyt mainetta laajalla, yli sata jäsentä sisältävällä tietoverkollaan. Nämä tiedonvälittäjät eivät ole lauman varsinaisia jäseniä, vaan ennemminkin sen yksittäisiä liittolaisia, joiden on tarkoitus kerätä ja jakaa tietoa erilaisista tapahtumista jengille. Ne ovat tyypillisesti lemmikkejä, kulkukoiria tai koiria, jotka ovat tekemisissä myös muiden laumojen kanssa. Saamansa tiedon vastineeksi Shinhara antaa tietolähteilleen suojelusta tarvittaessa tai tekee näille joitain pieniä hanttihommia. Yksittäinen henkilö tai lauma voi tulla pyytämään jengiä etsimään tietoa haluamastaan asiasta, mutta yleensä jonkinlaista palkkiota tai Shinharalle taattavaa hyötyä vastaan.

HISTORIA
Rurin johtama Shinhara sai alkunsa ihmisnaisten jengistä, joka vaikutti muutama vuosi sitten Tokion alueella. Moni kyseisen jengin jäsen omisti myös koiran tai kaksi, joilla oli jo tuolloin pienimuotoinen, omistajistaan riippumaton arvojärjestys. Ihmisten jengi tuhoutui täysin sen jouduttua suureen ja veriseen joukkotappeluun toisen paikallisen jengin kanssa. Poliisit olivat saaneet kuulla tappelusta ja saapuivat paikalle pidättämään jengiläisiä. Molempien jengien johtajat saatiin vangittua, mikä johti niiden hajoamiseen. Myös joitain koiria otettiin kiinni ja muutamat loukkaantuivat niin pahasti, että ne menettivät henkensä.

Tappelun jälkeen moni jengin koira oli menettänyt omistajansa ja niiden keskuudessa vallitsi sekasorto. Selvittääkseen tilanteen, Ruri julistautui johtajaksi ja loi koirien Shinhara-jengin. Se sai ylipuhuttua muut mukaansa; ne eivät tarvitsisi omistajiaan selviytyäkseen kaupungissa, vaan ne voisivat yhteistyöllä pitää puolensa.

Muutama seuraava vuosi kului Shinharan uudelleen muodostamiseen. Ihmiset olivat poistuneet täysin jengin kuvasta, joten Ruri joutui rakentamaan koirien joukolle täysin uuden arvojärjestelmän. Ne valtasivat päämajakseen vanhan varastorakennuksen Tokion eteläpuolelta, minkä jälkeen Ruri jakoi pienen jenginsä ryhmiin, jotka levittäytyivät Tokion ja muutaman muun suurkaupungin alueelle. Niiden tavoitteena oli löytää liittolaisia ja tietolähteitä. Kierreltyään vuoden ympäri suurkaupunkeja, Ruri palasi Tokioon ja kasasi jenginsä kokoon.

Nykytilanne:
Shinhara oleskelee pitkälti Tokion läheisyydessä ja tarkkailevat tilannetta. Ne eivät ole tyytyväisiä Japanin jännittyneeseen ilmapiiriin ja siksi partioivat kaupungin kaduilla tavallista tarkemmin pitääkseen huolen siitä, ettei siellä näy suurempia tai haitallisia merkkejä minkään suurlauman toimista.

ARVOT
Johtaja: Ruri
Avunantajat (x2):
Soluttautujat (x10):
Oppaat (x5):
Tavalliset laumalaiset:
Pennut:

Tietolähteet:

Johtaja: Shinharan johtaja tunnetaan myös nimityksellä ”isosisko”. Se tekee kaikki tärkeimmät päätökset esimerkiksi taisteluista ja lauman uusista jäsenistä. Se myös pitää huolen kaikista laumalaisista ja varmistaa, että kaikki on kunnossa. Johtajaa tulee totella, mutta jengissä on varsin hyvä sananvapaus; oman mielipiteen saa siis sanoa, ainakin jos sille on hyvät perustelut.
Avunantajat: Johtajan valitsemat kaksi laumalaista, joiden on tarkoitus auttaa sitä hallitsemaan laumaa ja hoitamaan joitain pieniä asioita sen pyynnöstä. Avunantajilla ei ole varsinaista päätösvaltaa, ellei johtaja sitä niille anna tai ellei ole hätätilanne. Niillä on kuitenkin aavistuksen arvostetumpi asema laumalaisten keskuudessa.
Soluttautujat: Tiedonhankkijoita, jotka kulkevat lauman mukana, mikä erottaa ne lauman tietolähteistä. Ne ovat yleensä tavallisia laumalaisia, mutta kun Shinhara tarvitsee tietoa jostain muusta laumasta tai joukosta, soluttautujat lähetetään matkaan. Ne ovat taitavia taistelijoita ja oma-aloitteisia, mutta helposti joukkoon sulautuvia yksilöitä.
Oppaat: Avustavat uusia laumalaisia ja pentuja oppimaan jengin ja katujen tavat. Ne eivät anna vain opetusta taistelemisessa vaan myös ruuan hankinnassa, ihmisten välttämisessä ja yleisesti kaupungissa elämisessä. Niiden oppilaat kulkevat yleensä niiden mukana ja seuraavat niiden jokapäiväistä elämää. Oppaat ovat tyypillisesti jo pidempään jengissä olleita koiria, jotka ovat yhteistyökykyisiä ja avuliaita. Laumassa on virallisesti viisi opasta, mutta tarvittaessa johtaja voi määrätä niitä lisää, jos yhtä aikaa laumaan sattuisi liittymään suurempi joukko koiria.
Tavalliset laumalaiset: Jengin jäsenet, joilla ei ole sen erityisempää tehtävää, mutta jotka eivät kuitenkaan ole arvoasteikossa varsinaisesti sen alempana kuin soluttautujat tai oppaatkaan.
Pennut: Lauman nuorimmat, jotka ovat vielä oppaiden opetuksessa. Vain pennuissa voi olla myös uroksia, joskin niiden saama opetus ei ole yhtä yksityiskohtainen kuin naaraspentujen; niille opetetaan paljolti samoja selviytymiskeinoja, mutta vain kaikkeista alkeellisin tieto taistelemisesta. Noin vuoden ikäisenä naaraspennut siirtyvät tavallisiksi laumalaisiksi ja urospennut lähetetään pois laumasta. Naaraiden taistelukoulutus jatkuu vielä niin pitkään kuin on tarve ja vielä vuoden iässä harvan annetaan kulkea paljon yksinään kaduilla.

Tietolähteet: Koirat, jotka keräävät tietoa Shinharalle. Ne eivät ole lauman varsinaisia jäseniä, eikä niille kerrota lauman asioista. Shinhara turvaa niiden elämän niin hyvin kuin pystyy, eikä levitä tietoa näiden olinpaikasta - oikeastaan vain Shinharan johtaja tietää tarkalleen ketkä kaikki kuuluvat jengin tietoverkostoon; muut, yksittäiset laumalaiset osaavat nimetä keskimäärin parisen kymmentä tietolähdettä.

KELPOISUUS LAUMAAN
Shinhara-jengin pääryhmään hyväksytään vain ja ainoastaan naaraita. Näiden iällä tai taistelutaidoilla ei ole väliä, kunhan ne eivät aiheuta vaaraa lauman olemassaololle. Jokaiselle uudelle laumalaiselle opetetaan henkilökohtaisesti lauman tavat ja tarvittavat taistelutaidot.

Uroksia ei tavallisesti päästetä jengiin, mutta Ruri tekee poikkeuksia usein nuorten pentujen kohdalla. Alle vuoden ikäiset urokset voidaan ottaa lauman mukaan erityisesti, jos nämä eivät kykene pitämään itsestään muuten huolta. Sukukypsyyden saavutettuaan tai viimeistään täytettyään vuoden urokset kuitenkin pakotetaan jättämään jengi. Samat säännöt koskevat myös jengin jäsenten mahdollisia urospentuja; niiden emojen tulee joko jättää pentunsa tai lähteä myös itse jengistä.

Lauman tiedonvälittäjät ovat myös pääosin naaraita, mutta niihin kuuluu myös jonkin verran uroksiakin, erityisesti jos niillä on sukulaisia Shinharassa.

Laumaan hyväksytään niin koiria kuin susiakin, vaikka laumatiedoissa puhutaan pelkästään koirista.

MENETELMÄT LAUMASSA


Kuri:
Shinharan yleinen ilmapiiri on rento; jengin jäsenet ovat kuin yhtä suurta perhettä ja yhtä arvokkaita asemastaan huolimatta. Laumalaisten myös odotetaan kohtelevan toisiaan kunnioittavasti, eikä turhia riitoja katsota hyvällä. Shinharassa vallitsee hyvästä ilmapiiristä huolimatta ankara kuri. Johtajan käskyjä tulee totella, ellei sitten pysty tarkasti perustelemaan, minkä takia toimisi toisin. Johtajalle tulee myös ilmoittaa, jos aikoo pysyä poissa jengin päämajalta muutamaa päivää pidempään ja jos on joutunut tappeluun toisen lauman jäsenten kanssa.

Palkkiot:
Shinharassa ei jaeta erityisen suuria palkkioita laumalaisille. Yleisin palkkio on yksinkertainen kiitos ja kumarrus, mutta joskus laumalaiset saattavat yhteistuumin osoittaa kiitostaan hyvän suorituksen tehneelle jäsenelle hankkimalla tälle ruokaa ja tekemällä tämän hommat, jolloin se voi vain rentoutua. Palkkiot eivät siis tule suoraan johtajalta, vaan ovat pitkälti peräisin aina muilta laumalaisilta.

Rangaistukset:
Pienistä rikkomuksista – joihin kuuluu mm. turha riidan haastaminen, ruuan piilottaminen ja ihmisten häiriköinti – seuraa yleensä jonkin asteinen fyysinen rangaistus. Pieni palovamma on tavallisesti suosituin rangaistustapa, mutta koska koirien on hankala löytää käpäliinsä jokin, millä aiheuttaa vamman, on piiska ja veitsellä viiltäminen yleistynyt.

Suurista rikkomuksista – lauman tietojen levittäminen, toverin suora tai epäsuora vahingoittaminen tai jatkuva käskyjen tottelematta jättäminen – johtaa yleensä karkotukseen, minkä jälkeen jengin luokse on turha palata. Lähes poikkeuksetta karkotetun jengiläisen saa tappaa, jos tämä sattuu kuljeskelemaan lähellä Shinharan alueita.

Seuraava ei ole varsinainen rangaistus, mutta silti sääntö, jossa ei tehdä poikkeuksia. Jos joku lauman naaraista synnyttää urospennun, tulee sen hylätä tämä viimeistään, kun tuo täyttää vuoden, tai kyseisen naaraan tulee jättää Shinhara pentunsa kanssa. Sama käytäntö pätee myös muille laumaan väliaikaisesti otetuille urospennuille; ne lähetetään pois vuoden ikäisenä. Urospennun tai tämän emon poislähettämistä ei nähdä karkotuksena, joten nämä voivat vielä toimia Shinharan liittolaisina tai tietolähteinä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://yutazu.deviantart.com
 
Shinhara-jengin laumatiedot + hahmolista
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT :: >>Laumatiedot-
Siirry: