Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyPe Joulu 16, 2016 10:38 pm

Miguel

"Naisten naurattaja". Miguel kuuli Ryūsei tuon sanan. Uros naurahtikin. Häntä oli liian monta kertaa kutsuttu tuolla nimellä. Ei se urosta kauheasti haitannut vaan piti sitä pikemminki hyvänä asiana.
"Kiitos", Miguel lausei imarreltuna ja virnisti lopuksi.

Ryūsei nuolaisikin yhtäkkiä Miguelin kuonoa. Uros loi hymyn huulilleen ja nojautui tuohon hieman enemmän, mutta ei tietenkään koko painollaan. Uros vain halusi tuntea naaraan lämmön kunnolla vaikkei hänellä kylmä ollut. Sisimmissään Miguel tunsi lämpöä; rakkautta. Uros oli kokenut kuin uudistuksen. Hän päätti välittää tästä naaraasta kauemmin kuin entisistä heiloistaan. Ryūseissa oli jotain, joka onnistui herättämään uroksen todelliset tunteet.

Aurinkoa ei enää näkynyt ja alkoi olemaan pimeää. Taivaalla oli satunnaista punertavaa väriä vielä. Kylmyys oli laskeutunut ja ensimmäiset tähdet alkoivat loistaa taivaalla. Miguel vilkaisi taivaan suunnalle.
"Yöt ovat aina jännittäviä, varsikin uudella alueella", Miguel kertoi omista kokemuksistaan ja jatkoi: "Ei nimittäin tiedä missä viettää yönsä. Yleensä tykkään nukkua puun oksalla, koska sinne harva pääsee. Harvoin myöskää se on ensimmäinen paikka, josta koiraa etsisi" Uros hieman naurahti puheilleen.
"En tänä yönä voi tosin nukkua puussa, koska et osaa sinne hypätä", Miguel sanoi miettivänä ja alkoi katselemaan ympärilleen. Hän yritti etsiä katseellaan jotain yöpymispaikkaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyPe Joulu 16, 2016 10:53 pm

Ryūsei

Ryūsei antoi Miguelin nojata tähän, ja ottikin kaiken vain vastaan. Naaras kun ei osannut kuvailla tunteitaan, mutta halusi pysyä tuon lähellä. Tämä laittoi päänsä tuon leuan alle ja hieman puski tuon päätä ylöspäin. *KAHVIA* Noiden irtautuessa hieman(?) Miguel selitti nukkumisesta. Ryūsei ei ollut tajunnut, että aurinko oli jo kadonnut. "Onneksi näyttää tyyneltä. Täytyy vain löytää lämmin paikka ja sen luulisi riittävän." Ryūsei selitti ja katseli ympärilleen. Naaras äkkäsikin vanhan ladon, joka oli rämä ja puoliksi luhistunut. Se saisi luvan kelvata. "Miguel, Täällä olisi Ladon puolikas." Ryūsei huudahti vähän matkan päästä. *KAHVIA* Lumi oli kerrostunut ladon katolle ja sen paino oli varmaan aiheuttanut sen romahduksen. Lunta ei kuitenkaan ollut sisällä aivan perällä ladossa. Ryūsei ravisti turkkiaan ja asteli latoon. Naaras ahtaantui pienestä välistä, joka oli luhistumisen takia aiheutunut. Siellä oli lämmin, koska lumi eristi latoa hyvin ja se oli niin peini tila, että kolme koiraa vain mahtuisi sinne. Seisoma tilaa siis oli, kun katto oli vielä korkealla. Ryūsei asettui makaamaan, hieman niin, että Miguel pääsisi viereen. Tämä ei edes yrittänyt nukkua ennen kuin toinen tulisi viereen.


/Romantiikkaa Romantiikka...
Merkkasin välit jossa join kahvia XD
Jokaisen juomisen jälkeen jään aina miettimään että mitä seuraavaksi XD.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyPe Joulu 16, 2016 11:15 pm

Miguel

Miguel käveli latoon tuon perästä. Hän asteli tuon luokse ja vilkaisi ympärilleen.
"Täällä on suojaisaa. Jos alkaa tuulemaan niin olemma myös tuulen suojassa", Miguel totesi ja asettui tuon viereen maaten. Jossain vaiheessa hän nukahti.

Aamu koitti. Miguel heräsi ja nousi ylös. Hän venytteli ja vilkaisi Ryūseita, joka nukkui yhä(?). Miguel hymyili ja nuolaisi naaraan silmäkulmaa lempeästi. Uros asteli ladosta sitten pois.

Miguel pääsi ulos ladosta ja venytteli jälleen paikkojaan. Hän haukotteli ja vilkaisi ympärilleen. Oli hänen aika kokeilla taas onneaan metsästyksen suhteen. Uros aikoisi jossain vaiheessa lopettaa metsästämisen, mutta tämän kerran hän aikoi ainakin vielä. Riippuen toki tulisiko jotain esteitä, että Miguelin on PAKKO huolehtia ruoan hankinnasta. Uros laski kuononsa maan läheisyyteen ja nuuhki. Hän yritti löytää vainua.

Miguel käveli jonki aikaa edes takaisin. Hän löysi viimein vainun. Se oli linnusta peräisin. Miguel lähti juoksemaan vainun perästä metsään. Metsässä uros ei ehtinyt kauan juoksemaan kun hän näki linnun, jonka uros oli vainunnut. Uros yritti syöksyä linnun kimppuun. Lintu tietenki pakeni ja lensi ilmaan. Uros vain tuijotti ärsyyntyneenä linnun perään.
"Mene sitten", Miguel ärähti.

Miguel nuuhki ilmaa haistettuaan hajun, jota ei olisi uskonut haistavansa. Uros vilkaisi vasemmallepuolelleen ja näki varjoissa kaksi kiiluvaa silmää. Silmät olivat selvästi korkeammalla kun mitä Miguel oli. Olento astui varjoista ja osoittautui karhuksi. Miten tuo ei ole talviunilla? Miguel mietti. Hän vilkaisi oikeallepuolelleen ja huomasi nuoremman karhun. Uros oli vahingossa astunut karhuemon ja poikasen väliin.

Miguel perääntyi taemmas ja vilkaisi karhuemoa.
"Äläs nyt. En aikonut käydä poikasesi kimppuun", Miguel yritti selittää. Eihän karhu tietenkään ymmärtänyt, mitä koira sille selitti. Karhu vain karjaisi ja juoksi Miguelia päin. Uros huokaisi ja hyppäsi ilmaan. Hän syöksyi karhun kuonoon kiinni. Miguel alkoi kamppailemaan karhuemoa vastaan samalla kun nuorempi karhu tuijotti vierestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyPe Joulu 16, 2016 11:28 pm

Ryūsei

Naaras oli niin uuvuksissa, ettei herännyt edes siihen, että toinen nuolaisi tämän kasvoja. Ryūsei oli syystäkin uuvuksissa. Naaras kuitenkin alkoi kuulla kaukasita melua joka hiljalleen ärsytti tätä. Ryūsei yritti peittää korvansa tassuillaan muttei se auttanut. Ryūsein tunnistettua Miguelin "äänähtely"(?) tämä nosti päänsä ylös.

Ryūsei vilkaisi vierelleen, tyhjää lepopaikka kohden. Naaras, pienen paniikin alaisena, ahtasi itsensa ulos viileään ulko ilmaan. Ryūsei seurasi ääniä ja vähän matkan päässä oli Miguel ja karhu, kamppailemassa. Ryūsei pysyi yllättävän rauhallisena, kunnes äkkäsi vieressään seisonvan karhun pennun. Karhun pentu älähti Ryūseille ja naaras vain perääntyi. Tämä ei tiennyt mitä tekisi, auttaakseen Miguelia.

Karhuemo ei ollut vielä äkännyt Ryūseita ja siksi naaras käytti tätä hyödykseen. Tämä halusi Karhun kiinnittävän huomion tähän, mutta vain siksi, ettei Miguel olisi vaaran alainen. Ryūsei puri Pentu karhua niskasta, se alkoi ruihtoman ja huutamaan, mikä sai sen emon huomion. Emo ryntäsi nyt kohti Pentuaan ja Ryūseitä. Naaras päästi irti pennusta ja piiloutui puiden taakse, koska tiesi, ettei pääsisi pakoonkaan. Ryūsei rauhoitti itsensä ja seurasi, kuinka Emo karhu, olikin pysähtynyt. Naaras ei tajunnut vielä miksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyPe Joulu 16, 2016 11:40 pm

Miguel

Miguel valmisteli seuraavaa hyökkäystä, kunnes yhtäkkiä karhuemo lähti juoksemaan toiseen suuntaan. Uros vilkaisi hämmentyneenä karhun menoja. Miguel huomasikin Ryūsein, joka oli ollut nuoremman karhun kimpussa. Uroksen olemus valppautui ja se asteli karhuemon taakse, joka pysähtyi poikasensa luokse. Uros murisi jo valmiiksi varoituksena. Karhuemo selvästi hätyytti poikastaan pois paikalta. Poikanen totteli ja lähti juoksemaan metsään. Karhuemo seurasi poikastaan.

Miguel tuijotti hetken karhujen perään ja tuhahti tylsistyneenä. Hän istui maahan ja näytti lopen elämäänsä kyllästyneeltä. Ei hänen ajatusmaailma tietenkään sitä ollut; katse vain. Uros vilkuili ympärilleen ja yritti etsiä eläimiä, joita ei näkynyt.

Miguel katsoi pian puun suntaan, jonka taakse Ryūsei oli piiloutunut.
"Vaara ohi", Miguel ilmoitti ja nousi seisomaan. Hänen häntänsä kääntyi selän päälle kauniisti kippuralle.
"Yritin metsästää meille ruokaa, mutta ei siitä mitään tullut", Miguel sanoi. Hän halusi olla rehellinen naaraalle.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyPe Joulu 16, 2016 11:53 pm

Ryūsei

Naaras ravisteli turkkiaan ja nousi oitis seisomaan, Miguelin kerrottua hyvät uutisensa. Uroon huonot uutiset oli, ettei tuo ollut saanut ruokaa. Ryūsei hymyili ja puski Miguelia hellästi tämän rintaan. "Onneksi olet kunnossa." Naaras sanoi ja lummisti korvansa.

Ryūsei katsoi Miguelia ja känsi sitten katseen ladolle. Kiitos hetkistäsi ja avustasi, Oi ihana Lato. Ryūsei hiukan naurahti ajatuksilleen ja kääntyi sitten katsomaan Miguelia. "Ei auta kuin jatkaa matkaa." Tämä kehotti ja odotti, että tuo Ns. "johtaisi". Ryūseillä oli tunne, että jotain olisi "Onnistunut" ja tämä sai naaraan ihmeellisen onnelliseksi. Ryūsei ei itsekkään ymmärtänyt tätä tunnetta, mutta tämä seurasi Miguelia ja pysyi tämän vieressä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 12:01 am

Miguel

Miguel laski leukansa hetkeksi Ryūsein korvien väliin kun tuo tuli puskemaan hellästi uroon rintakehää.
"Tietenkin olen. Ei ollut ensimmäinen karhu, jonka kanssa kamppailin", Miguel kertoi. Uros palautti ryhtinsä lauseensa jälkeen eli hän nosti päänsä.

Miguel ihmetteli hetken miksi Ryūsei nauroi itsekseen. Uros päätti asian olla, joten hän ei aikonut udella miksi naaras nauroi ilman syytä.
"Olet oikeassa. Jatketaan matkaa", Miguel totesi ja lähti kävelemään eteenpäin. Ryūsei tuli hänen rinnalleen kävelemään.
"Nukuitko hyvin?", Miguel kysyikin ja katsahti tuota, mutta sanoi vielä: "Jos törmäämme matkan aikana johonkin eläimeen niin voin yrittää metsästää sen. Tarvitsemme ruokaa kylmän ilman vuoksi". Puhuttuaan Miguel alkoikin vilkuilemaan ympärilleen.

Miguel ei kauheasti ajatellut mitä ladossa oli tapahtunut. Se kun oli vain uroksen mielestä normaalia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 12:11 am

Ryūsei

Naaras Nyökkäsi "Sain kyllä levättyä tarpeeksi, etten tällä vauhdilla ainakaan väsy aivan heti. Olisin toki nukkunut kauemmin, mutta ei siitä olisi ollut hyötyä. Ilta olisi ollut lähempänä ja yöllä liikkuminen ei ole helppoa." Ryūsei selitti ja vilkais Miguelia.

Matkalla he törmäsivät kraaterin reunalle ja pudotus oli pitkä. Ryūsei vilkaisi varovasti reunan yli ja saattoi tuskin edes hahmottaa pohjaa. "Meidän täytyy kiertää." Ryūsei kehotti, koska ei uskonut pystyvänsä hyppäämän tuon ylitse. Ryūsei odotti Miguelia ja nuolaisi tämän poskea nopeaa. "Nuolaisin sinua. Olet nyt siis minun." Ryūsei naurahti ja hymyili tuolle.

Naaras pysytteli Miguelin lähellä, mutta välillä tämä jäi tutkimaan paikkoja liian tarkasti ja jäi hieman jälkeen. Naaras sai kuitenkin tuon kiinni juosten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 12:30 am

Miguel

Miguel nyökkäsi kuultuaan tuon levänneen tarpeeksi. Nuo saapuivat kraaterin luokse. Uros vilkaisi kuinka kaukana toinen reuna oli. Miguel olisi voinut onnistua hyppäämään kraaterin yli, mutta hän ei aikonut hypätä. Ryūsei ei olisi voinut hypätä tuosta yli.

Ryūsei nuolaisi yhtäkkiä Miguelin poskea. Uros katsoi tuota hieman kummastuneena.
"Aijaa? Se on kiva tietää", Miguel sanoi vitsailevalla äänensävyllä. Hän halusi tahallaan hieman kiusata naarasta sanavalinnoillaan. Uros hymyili tuolle vielä lempeästi.

Miguel lähti kiertämään kraateria ja odotteli välillä, että tuo pysyisi perässä. Uros huomasin kauempana linnun, jonka siivestä vuoti verta. Uros epäili, että lintu ei voinut lentää. Miguel virnisti ja lähtikin juoksemaan lintua päin. Hän loikkasi linnun kimppuun ja sai sen hampaisiin. Uros ravisteli lintua niin, että siitä höyhenet pöllysivät. Pian kuului pieni naksahdus ja kilahdus. Naksahdus oli peräisin linnun katkenneista niskoista ja kilahdus luodista, joka tippui pienen kiven päälle linnun siivestä. Uros vilkaisi luotia. Jonku ihmisen täytyi olla lähellä aseen kanssa.

Miguel kääntyi ympäri ja tuli takaisin Ryūsein luo. Uroksen katse oli vakava ja hän ei laskenut lintua vielä.
"Linnun siivestä tippui, jotain mitä kaksijalkaiset laittavat pyssyihinsä", Miguel päätti ilmoittaa ja jatkoi: "Meidän ehkä ei ainakana vielä kannata pysähtyä syömään". Uros lähti kävelemään hieman ripeemmin eteenpäin, mutta varmisti silti, että naaras pysyisi perässä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 12:43 am

Ryūsei

Naaras naurahti, tuon sanoille, koska tämä ei ottanut sitä tosissaan.

Ryūsei huomasi, että toinen oli mennyt tekemään jotain, kunnes äkkäsikin, että hän oli napannut linnun. Naaras oli onnellinen tuon puolesta ja hymyili tälle. Naaraan häntäkin heilui, mutta kaikki se meni hieman nopeaa, kun tämä kuuli sanan "kaksijalkainen". Ryūsei ei tykännyt ihmisistä, mutta ei vihannut niitä. Naaras nyökkäsi ja lähti ripeään tahtiin seuraamaan toista.

Ryūsein oli hanka hengittää välillä, mutta tämä piti parhaansa pysyä Miguelin lähellä. Ryūsei ei ymmärtänyt miksi liikkuminen oli tullut niin raskaaksi ja niin nopeaa. Naaras hidasti vauhtiaan ja rauhoitti hengästymistään. Miguel ei ollut huomannut(?) tuota, mutta Ryūsei ei piitannut. Olihan tämän pakko jotenkin oppia kestämään elämä näin rankoissa olosuhteissa. Ryūsei kiri Miguelin kiinni, "Eiköhän tämä ole tarpeeksi kaukana?" Ryūsei kysyi hiukan hengästyneenä.

//Näillähän vois mennä joku 2kk päästä... Ohuun? ehkä? mihin nää on ees menos xd
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 12:49 am

Miguel

Miguel pysähtyi ja vilkaisi olan yli taakseen. Hän tarkisti kauaksi nuo olivat menneet. Uros katsoi Ryūseita ja näytti hieman huolestuneelta. Hän ei voinut olla huomaamatta naaraan hengästymistä.
"Eiköhän...", Miguel totesi hieman miettivänä. Uros toi linnun naaraan eteen.
"Sinä tarvitset selvästi enemmän ruokaa kuin minä. Älä huoli, ei minulla hirveä nälkä ole. En viitsi syödä silloin jos minulla ei ole nälkä ettei laiha ruumiinrakenteeni kärsi. Mieti nyt jos oksa pettäisi altani", Miguel vitsaili. Hän halusi keventää tunnelmaa ja jatkoi: "Sillä välin kun syöt niin vartioin selustaasi". Tuon sanottuaan uros loikkasi puun oksalle. Hän tähyili siellä ympärillensä ja aikoi vahtia mahdollisimman tarkkaan ympäristöä. Jos ihminen löytäisi noiden luokse uros ei epäilisi käydä sen kimppuun.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 12:58 am

Ryūsei

Naaras sai nyt pysähtyä ja rauhoitti ensin hegityksen tahtiaan. Perhana! miksi tämä on niin raskasta yhtäkkiä? Ryūsei mietti. Naaras nyökkäsi Miguelille ja söi linnun. Lintu ei ollut mikään juhla ateria, mutta täytti sopivasti. Ryūsei sai hiukan voimiansa palaamaan ja asteli Miguelin alapuolelle. Ryūsei katsoi suoraa Miguelia, tuon allta "Aika moinen näky!" Tämä kehui ja naurahti. "Eiköhän jatketa." Ryūsei ehdotti, koska ei halunnut jäädä tuohon vain maalitauluksi.

Ryūsei pyrki Miguelin vierelle ja nojasi tuohon kiitoksena. Naaras palautti ryhtinsä ja matkasi uroksen kanssa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 2:33 am

Miguel

Miguel oli seissyt ryhdikkäästi oksalla. Hän katsoi alas Ryūseihin kuultuaan tuon ääneen. Uros naurahti ja hyppäsi alas puun oksalta naaraan vierelle.
"Hyvä on", Uros sanoi ja lähti kävelemään Naaras kulki jälleen uroksen vierellä. Uros tunsi naaraan nojaavan häneen. Miguel oli kyllä tottunut naaraisiin, jotka hänessä roikkui kiinni. Uros oli aina käsitellyt hieman välinpitämättömällä asenteelle naaraita sen jälkeen kun oli heidän sydämensä vallannut. Uros kun koki olevan korkea arvoisempi kuin naaraat. Kogien johtaja tietenki oli täysin eriasia.

Miguel käveli ja mietti minne nuo voisivat mennä. Ryūseikin oli jo lopettanut nojailun ja käveli omaa tahtiaan uroksen vierellä.
"Haittaako sinua tämä päättömänä kulkeminen? Olen nimittäin itse tottunut siihen. Yhtäkkiä vain saavun jonnekkin paikkaan ja päätän tutkia sitä", Miguel kertoi. Hän ei tosiaankaan tiennyt minne nuo oliviat tällä hetkellä menossa niinkuin aina.
"Oletko täysin kunnossa muuten? Meinaan kun läähätit niin kovasti ennen syömistä", Miguel uskalsi viimein kysyä.

// Niin joo kysymykses.. Mä en tosiaankaan tiedä minne nuo vois mennä Very Happy //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptyLa Joulu 17, 2016 9:48 pm

Ryūsei

Naaras katsoi tuota pää vinossa, kun hän kysyi heidän retkestä. "Minua ei haittaa. Seikkaillaan sinne, minne aistimme johdattavat." Ryūsei sanoi, katsoen eteen päin ja hymyili. Ryūsei oli hiljaa hetken, tuon kysymylsen jälkeen. "En ole varma, mutta liikkuminen vie paljon nopeampaa, minulta energiaa ja juokseminen sai minut hieman huono vointiseksi." Ryūsei selitti, koska ei osannut tätä paremmin. "Pystyn kyllä liikkumaan, mutta olen varmaan tulossa kipeäksi tai jotain sinnepäin." Ryūsei jatkoi ja ravisti päätään. "Miten sinä jakselet? Et ole syönyt hetkeen, niin olen huolestunut siitä, miten jakselet." Ryūsei sanoi rauhallisella katseella katsoen tuota.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptySu Joulu 18, 2016 12:19 am

Miguel

Miguel käveli ja kuunteli tuota. Hän osoitti huolestuneen vilkaisun naaraaseen kun kuuli tuon epäilevän tulevansa kipeäksi.
"Toivottavasti et kovin kipeäksi. Voihan olla, että eilinen myrsky kylmensi sinua vaikka lämmitinki sinua", Miguel puhui Ryūseille rauhallisena.
"Hyvin minä voin. Pieni nälkä alkaa olemaan, mutta en ole nähnyt eläimiä..", Miguel puhui mietteliäänä ja rupesi vilkuilemaan ympärilleen. Uros ei kehdannut sanoa ääneen, että ei haluaisi metsästää. Hän halusi vain vihajta naaraalle, että tuon pitäisi metsästää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptySu Joulu 18, 2016 12:36 am

Ryūsei

Ryūsei mietti hetken tuon lausetta. "Voi ollakkin, mutta en usko, että se on syy... Kuinka selittäisin... Yleensä jos vilustuu, tulee sairauksia kuten flunssa tai jokin sellainen mikä liittyy nenään... Tämä on enemmän mahassa." Ryūsei yritti selittää epätoivoisesti. Naaras kun niin harvoin tuli kipeäksi, varsinkaan kylmästä, kiitos paksun turkkinsa. Ryūsei nyökkäsi tuon vastauksella ja alkoi pysymään valppaana jos näkisi eläimiä. Kuitenkin, saalis eläimet oli hiukan vähässä talven takia. Ryūsei vilkaisi vähän välillä myös Miguelia, mutta vain varmistaakseen, että tuo oli kunnossa ja tämän vierellä.

Kaksikko oli kävellyt jo kaksi tuntia(?), mutta eivät ole nähneet yhtään eläintä. Ryūseitä alkoi huollestuttamaan, koska pelkäsi Miguelin tulevan liian aliravituksi. "Ehkä meidän kannattaa viettää talvi, jossain, missä elämä olisi edes helpompaa? Vaikkapa Ohun laumassa, jos he antavat meidän olla heidän kanssa, kun en kerran Kogiin pääse?" Ryūsei ehdotti. Tämä ehdotti sitä huolestaan Miguelia kohtaan ja hieman olotilansakkin takia. Ryūsei oli kovin huolissaan Puolisostaan jotta jätti itseään huomioimatta.

Kolmannen tunnin jälkeen, naaras tunsi olonsa heikoksi ja se hidasti tämän vauhtia. Ryūsei oli jäänyt vähän jälkeen Miguelista(?), mutta oli vielä tuon lähettyvillä. Ryūsein oli pakko pysähtyä ja tämä oksensi. Naaras ei voinut kuin oksentaa, kun yritti pitää itsensä pystyssä. Ryūsein olo alkoi olla surkea, mutta naaras ei ymmärtänyt miksi...
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptySu Joulu 18, 2016 12:52 am

Miguel

Kaksi tuntia kului. Miguel oli hyvissä voimissaan vaikka nälkä oli hieman jo hänellä kasvanut. Uros vilkaisi Ryūseita kun tuo mainitsi Ohun sotureista.
"Ei! Niiden alueelle en astu. Voimmehan toki elää lähellä Kogien aluetta, koska alueemme ovat hyvällä riista alueella. Minulla on lyhyempi matka tavata sinua", Miguel ehdotti.

Kului tunti kunnes yhtäkkiä Ryūsei oksensi. Miguel pysähtyi ja katsoi tuota. Hän näytti todella huolestuneelta. Uros asteli naaraan luo.
"Ettei sinulla vain olisi ruokamyrkytystä", Miguel epäili miettivänä ja jatkoi: "Me emme voi jatkaa matkaa ennen kun olet terveempi". Miguel nyökkäsi lopuksi kuin pisteeksi lauseelleen. Hän ei hyväksynyt vastalauseita nyt vaan alkoi vilkuilemaan ympärilleen etsiäkseen läheltä jotain suojapaikkaa. Suojapaikkaa ei näkynyt, mutta se ei urosta haitannut. Hän katsoi jälleen Ryūseita.
"Lähellä ei näy suojapaikkaa, mutta teen meille sellaisen oksista", Miguel lupasi. Hän oli nähnyt sopivan puun, jonka oksat olivat jo kuin seinät. Katto vain puuttuisi.

Miguel lähti johdattamaan Ryūseita puun luo (?), jota oli ajatellut suojapaikaksi. Uros kehotti tuota mennä makaamaan väliaikaisesti puun oksien väliin.
"Alan nyt keräämään oksia majan pohjaksi ja katoksi", Miguel sanoi. Hän lähti kävelemään ympäriinsä Ryūsein näköpiirissä keräillen irto oksia. Muutamia ohuitakin ja matalia oksia uros repi puista.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptySu Joulu 18, 2016 1:06 am

Ryūsei

Naaras nojasi hieman Migueliin(?) ettei kaatuisi, kun toinen tätä ohjasi puun luokse. Ryūsei jäin odottelemaan, että toinen sai tehtyä juttunsa ja makasi. Toivottavasti tämä ei kestä pitkään... Ryūsei mietti huollestuneena. Toisen tultua takaisin(?), tämä nyökkäsi ja hymyili kiitoksena tuon avusta ja asettui makaamaan. Onneksi oli ilta päivä, niin nukkuminen ei ollut niinkään haitaksi.

Ryūsei oli maatessaan nukahtanut, mutta ei oksentanut kertaakaan. Se saattoi johtua siitäkin, ettei tuo ollut syönyt vähään aikaan. Naaras heräsi, muttei nähnyt puolisoaan lähettyvillä(?). Tämä nousi ja meni vilkuilemaan jos näkisi tuon, jossain suunnassa. Ryūsei lopulta istui puun lähellä ja odotti toisen paluuta. Ryūsei tunsikin olonsa jo paremmaksi ja hieman myös iloisemmaksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptySu Joulu 18, 2016 1:19 am

Miguel

Miguel oli lähtenyt käymään lähistöllä kun Ryūsei nukkui. Hän yritti nähdä silmäystä jostain eläimestä. Mitään eläintä ei näyttänyt näkyvän. Minun täytyy lähteä johdattamaan meitä Kogien alueen suunnalle... Miguel kääntyi ja loikkasi puuhun. Hän hyppeli puun oksia pitkin, koska se oli nopein tapa palata takaisin.

Miguel näki puun oksilta, että Ryūsei oli jo herännyt. Uros hyppäsi puusta alas, mutta hieman kauempana tuosta. Hän ei halunnut säikäyttää naarasta. Miguel käveli tuon luokse hymyillen.
"Oletkin jo herännyt ja näytät paremmalta, vai voitko paremmin?", Miguel kysyi varmistaakseen. Hän odottaisi naaraan vastausta ennen kun sanoisi seuraavan lauseensa.
"Voimme jatkaa eteenpäin. Päätin, että vien sinut lähelle Kogien aluetta. Kukaan ei voi kieltää, että et saisi olla rajan lähellä. Uskon myös, että johtaja antaisi sinulle luvan olla alueella. Olethan naaraani. En vain viitsi häiritä johtajaa kun alueellemme on tullut 'turvapaikanhakija'. Hänkin on lemmikki", Miguel kertoi. Hän toivoi, että Ryūsei ymmärtäisi.

Miguel kääntyi ympäri ja katsoi tuota odottaen.
"Mennään", Miguel kehotti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 900
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptySu Joulu 18, 2016 1:32 am

Ryūsei

Naaras hieman säikähti, kun toinen ilmestyi vastakkaisesta suunnasta, johon tämä katsoi tämän viereen. Ryūsei ei kuitenkaan saanut mitään paniikki kohtausta siitä. "Voin hyvin, kiitos kysymästä. Olitko taas metsästämässä?" Ryūsei oletti.

Naaras kuunteli tarkkaan toisen selitystä. "Onko se lemmikki jonkun pari, vai miksi hänet sinne on päästetty?" Ryūsei nyökkäsi, ymmärtäväisesti. Eihän tämä halunnut Miguelille vaikeuksia. Naaras käveli tuon vierelle, kun tämä tätä odotti(?) ja he lähtivät pitkälle matkalleen.

//Voisimme jatkaa peliä, kogien alueen lähellä? vai haluatko kirjoittaa välissä olevaa matkaa lisää?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 EmptySu Joulu 18, 2016 1:37 am

Miguel

Miguel kuunteli tuota.
"Ei se lemmikki ole kenenkään pari. Yksi koga vain halusi suojella sitä siihen asti kun lemmikki löytää omistajansa taas. Viimeksi oli vielä epäselvää saako se edes jäädä sinne", Miguel kertoi.

Kaksikko tosiaan lähti sitten kävelemään. Pitkä matka tosiaan oli kyseessä..

// Joo jatketaan vain seuraavalle alueelle //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty
ViestiAihe: Vs: Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)   Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami) - Sivu 3 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Lemmikki villikoiraksi (Kaksinpeli Miss Okami)
Takaisin alkuun 
Sivu 3 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Kyoto-
Siirry: