Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa Empty
ViestiAihe: Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa   Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa EmptyTi Joulu 13, 2016 8:38 pm

Shin’ya

Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa 34fmxiq

*Ääni*
*Tunnari*

Suomennos:  Midnight
kutsumanimi: Shin’ya (深夜)
Muita nimityksiä: Tsukí (Moon / 月)
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 3v

Kotimaa: Japani
Synnyinpaikka: Japani
Liittouma: Samuraikoirat
Lauma: Samuraikoirat
Asema laumassa: Samurai & Metsästäjä
Perhe: Hokkō (Northern lights / 北光 )Isä & Datenshi (Fallen angel / 堕天使)Äiti / edellinen omistaja
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Ihastus: (Kiinnostunut Kenshinistä)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ulkonäkö

Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa 27yd0tg

Kuvailu: Shin’ya on keholtaan normaali akita ja väriltään pikimusta-valkoinen. Shin’ya on normaalia naarasta hiukan vahvempi, karhukoiran verensä takia. Turkki on normaalin pituista ja hyvässä kunnossa, vaikka elääkin luonnossa. Shin’yan silmät ovat kirkkaan siniset ja sopivat hyvin turkkinsa kanssa.
Laji: Koira
Rotu: Akita
Säkäkorkeus: 60 cm
Paino: 26 kg
Turkinväri: Pikimusta ja pohjaväri valkoinen
Silmien väri: Vaalean siniset
Tuntomerkkejä: Naaraan tumman turkin ja kirkkaiden silmien sekoitus, jää kaikkien naaraan tavanneiden mieleen helposti. Shin’yalla on vieläkin omistajiensa kaulapanta, koska naaras haluaa pitää sitä muistonaan. Shin’ya tuskin ottaa sitä pois, ellei tuo joskus katkea tai tartu johonkin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa Shinya_Sprite

Menneisyys

Syntymä
Shin’ya oli kahdeksas pentu, jonka emo oli saanut. kuitenkin niin suuri määrä oli emolle liikaa. Emolla ei ollut kuitenkaan täysin kivinen sydän, että olisi voinut tappaa pentujaan. Shin’ya ja tämän veli, olivat ruipeloita ja heikoimpia pennuista. Emo siis hyljeksi näitä, koska tällä ei riittänyt kaikille maitoa ja siksi valitsi ne, joilla oli suurin mahdollisuus selvitä. Veli nälkiintyi kuoliaaksi, mutta Shin’ya jatkoi taisteluaan. Emoa kuitenkin säälitti Shin’yan kärsiminen ja vei tämän lähimmälle ihmisen asutukselle, minkä löysi ja jätti siihen. Shin’ya löydettin Keskiyöllä ja siksi sai nimen Shin’ya, omistajan vaimolta. Shin’yan uusi omistaja kävi eläinlääkärissä ja he määräsivät Shin’yalle kaikenlaisia juttuja. Omistaja oli sillä hetkellä naimissa ja vaimo oli halunnut pitää Shin’yan. Omistajat olivat onnellisia ja Shin’ya oli myös iloinen, kun tälle annettiin jatkuvasti rakkautta. Kuitenkin Shin’ya ja omistajan vaimon ollessa pihalla, metsästä tuli joukko koiria, jotka hyökkäsivät vaimon kimppuun. Shin’ya yritti puollustaa naista, mutta 1kk ei paljoa voinut auttaa. Shin’ya pakotettiin katsomaan, kun nainen tapettiin sen silmien edessä. Koirat pakenivat kuullessaan auton palaavan pihaan. Shin’yan jalka oli revähtänyt, mutta tämä loikki 3 jalalla Naisen luokse ja nuoli tämän haavoja. Shin’ya toivosi, että tämä vielä nousisi. Omistaja ei nähnyt vaimoaan talossa ja lähtikin etsimään tätä pihalta. Mies huusi vaimoaan, mutta ei saanut vastausta. Omistaja löysi Shin’yan, kuolleen vaimonsa vierestä, suupieli tämän veressä. Mies menetti luottamukseen koiraan ja myös Shin’yan ulkonäkö muistutti tätä vaimostaan. Omistaja alkoi siis hyljeksiä koiraa, eikä pahemmin piitannut mitä tällä kävisi.

1v 5kk
Shin’ya oli elänyt koko ikänsä, teljettynä pienessä ladossa. Ladosta ei ollut paljoa pakenemista, kun tämän omistaja oli paikannut joka reiän monella kerroksella kanaverkkoa ja laittanut sitä jopa maan alle. Shin’ya oli huolestuttavan alipainoinen ja tämän luut näkyivät. Naaraan oli pakko syödä hiiriä ja muita jyrsijöitä, jotka eksyivät latoon jostain. Omistaja kävi kerran viikossa tai kahdessa, työntämässä kalteri oven yllä olevasta reiästä säkillisen koiran ruokaa. Nuori naaras, usein säästi ruokaa, ettei nälkiintyisi, mutta se ei riittänyt. pussit olivat liian pieniä tälle, koska pussikoko oli tarkoitettu pienikokoisille koirille. Omistaja osti vain halvinta ja kevyintä ruokaa, koska ei jaksanut uurastaa turhan koiran eteen. Vettä naaras sai hajonneesta rännistä, jonka omistaja oli asentanut niin, että vesi laskeutuisi suoraan sankoon. Omistaja oli laittanut rännin sellaiseen asentoon, että sadevesi kertyisi sankoon ja ettei hänen tarvinnut avata ovea, kaataakseen vettä naaraalle. Omistaja ei vieläkään luottanut Shin’yaan ja siksi piti tätä säilöttynä, kuin vanhaa riepua. Shin’yan halu seikkailla vain kasvoi, kun tämä oli teljettynä huoneessa.

Shin’ya oli vasta 1v 5kk, kun omistaja tuli tarkistamaan tämän tilaa. Hän oli ajatellut myydä koiran, mutta tajutessaan, missä kunnossa naaras oli, hän sanoi ”No voihan Per****! Olisin saanut tarvittavat rahat tuosta hurtasta, jos se ei olisi päästänyt itseään noin laihaksi… Ei auta kuin lopettaa se.” Shin’ya ymmärsi mitä omistajan viimeiset sanat tarkoittivat ja meni hetkellisesti lukkoon. Naaras menetti täysin toivonsa, onnellisesta elämästä ihmisen kanssa. Omistajan lähdettyä hakemaan astettaan, Shin’ya katseli hädissään mahdollista pakokeinoa. Naaras huomasi, että ruostunut katto oli hajonnut sen verran, että raosta tuli hiukan päivän valoa. Shin’ya loikki useaan kertaan, seinän kautta ponnistaen, että pääsisi edes katon korkeuteen. Shin’ya kuuli omistajan lähestyvän ja tätä alkoi jännittää niin paljon, että tämän Karhukoiran veri, viimeinkin heräsi. Shin’ya loikkasi 2 metrin korkuisen seinän yli ja törmäsi herkkään kattoon, joka hajosi samalla. Omistaja näki mitä tapahtui ja paniikissa alkoi ampua kohti Shin’yaa. Naaras juoksi, mahdollisimman nopeaa pakoon, läheiseen metsään. Shin’yan päästyä omistajalta pakoon, tämä oksensi jännityksen takia. Shin’ya oli todella huonossa tilassa ja tämä lepäsi pakonsa jälkeen.

Shin’ya on nyt elänyt kuukauden luonnossa yksin ja oppinut kalastamaan taidokkaasti. Naaras on nykyään hyvä painoinen, eikä kärsi enää nälästä. Naaras kuitenkin tietää, että talven tultua, tämä ei pysty enää kalastaa ja siksi joutuu etsimään muualta.

Pelissä tapahtuneita:
Shin’ya tapasi Leean, samuraikoirien johtajan tyttären ja ystävystyi tähän. Naaras pian kiintyi joukkoon ja heidän tapoihin. Shin’ya seuraisi siis kaikkia määräyksiä, tästedes samuraikoirilta jopa henkensä uhalla.

1v 6kk
Shin’ya on nyt  ollut samuraikoirien keskuudessa hyvän aika ja niiden koulutuksen ansiosta oppinut paremmaksi taistelijaksi. Nuori naaras jo on täysin tottunut lauman tapoihin ja sääntöihin. Tokihan Shin’yan, tulisi naaraana olla vain pentujen hoitaja ja sitä rataa, mutta tämä saa ehkä hieman eri kohtelua. Shin’ya kuitenkin on valmiina auttamaan noissakin töissä, kun nehän olisivat tämän oikeita töitä. Shin’ya käyttääkin joka minuutin hyödykseen ja kouluttautuu aina kuin vain voi. Osa uroksista on jopa osoittanut pientä kiinnostunusta samurai naaraasta, kun ei tuo ollut normaali asema naaraalle. Shin’ya halusi kuitenkin vain olla vahva niin kuin Leea, koska haluaa parhaansa mukaan olla tuolle veroinen kaveri. Shin’yan suurin haave onkin päästä johonkin tärkeään asemaan ystävänsä vierellä.

2v
Naaras on ruvennut tuntemaan vihdoinkin olonsa viralliseksi aikuseksi ja tuntee pystyvänsä lähes mihin vain. Shin’yan koulutus on louhinut tuosta kylmähermoisen samurai naaraan ja Shin’ya tähtää olla hyödyksi koko laumalle niin kauan kuin vain elää. Naaras tekee päivän sisällä kaiken mahdollisen; metsästää, harjoittelee, hoitaa ja auttaa laumalaisia, sekä innokkaasti oppii uusia asioita. Shin’yasta parasta onkin uusien asioiden oppiminen ja siksi naaras yrittää mahdollisimman usein tutkia, sekä uteliaasti kysyä muilta tietoa. Naaras varsinkin rakastaa vanhempien koirien kertoessa hyödyllistä tietoa ja siksi myös Shin’yan kasvitietokanta on kasvanut, sekä parannus taidot on hiukan nousseet. Shin’ya arvostaa lauman johtajaa ja todella paljon myös Leeaa. Shin’yan suurin toive onkin olla Leean rinnalla samanarvoisena taistelijama ja siksi tuo kouluttautuu mahdollisimman paljon, sekä toivoo pääsevänsä auttamaan tuota tulevaisuudessa.

3v (Uusivuosi; 2005)
-

Luonne:
Shin’ya tykkää löytää uusia asioita tai oppia niitä. Shin’ya ei myöskään helposti vaihda mieltään, asioista mitä on päättänyt tehdä, ellei saa todella hyvää syytä. Naaras ajattelee muita tärkeämpinä ja siksi antaa esim. ruokansa, sitä enemmän tarvitsevalle. Shin’ya ei tapa turhaan, koska on oikeudenmukainen. Naaraasta tuli oikeudenmukainen, koska ei halua, että kukaan ei joutuisi kokemaan samaa kuin Shin’ya.
Lyhyesti: Seikkailunhaluinen, Päättäväinen, Antelias ja oikeudenmukainen.

Uutta: (Täytti 2v)
Koulutuksensa myötä Shin’ya on tullut paljon rauhallisemmaksi ja kylmähermoiseksi taisteluissa, sekä pystyy päättelemään monissa tilanteissa vaihtoehtojaan. Shin’ya on nyt kovaksi louhittu naaras ja myös rakastaa pentujen huolehtimista. Naaras pistää muut laumalaiset itsensä edelle ja rakastaa koko väkeä kuin olisivat osa suurta perhettä. Shin’ya toivoo pystyvänsä auttaa mahdollisimman paljon ja monella eri tavalla laumassa olevia, sekä apuaan tarvitsevia.
Lyhyesti: Seikkailunhaluinen, Päättäväinen, Antelias, oikeudenmukainen, Kylmähermoinen, rakastava/lempeä ja perhekeskeinen.

Motto: (Vanha: “Sometimes the hardest thing any of us can hope for is finding the courage to be honest with ourselves.” )
Nykyaikaisempi: “Allowing fear to hold you back won't get you anywhere worth being.”

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet
Taito: ****
Voima: ***
Karisma: **
Nopeus: ****
Kestävyys: ****
Älykkyys: ****
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: **
Ketteryys: ****
Refleksit: ***
Tekniikat: **
Ponnistus: ****
Metsästystaito: ***
Uimataito: ***

Aistit
Näkö: ***
Kuulo: ****
Haju:**

Vaarallisuus: **


Taistelutekniikat

samuraikatagi: Liikkeessä käytetään samuraille yleistä miekaa ja isketään sillä kurkkuun tai mahaan, mahdollisesti aiheuttaen pahan haavan.

Seppuku: Kaikkien samuraikoirien käyttämä. Koira lävistää itsensä miekallaan tappaen itsensä (huom. ei varsinainen taistelutekniikka, mutta en keksinyt muutakaan kohtaa, jossa mainita tämän)

Muuta: Shin’yan Tunnarin kuva antoikin suurimmaksi osaksi idean hahmon tekemiseen; Tyyni, keskittynyt ja kunnioitettava samurai

Pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Shin’ya - Karhukoira samurain asemassa
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: