Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Ryūsei - Tähden lennon lailla loistava naaras (Miguelin entinen puoliso)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss Okami

avatar

Viestien lukumäärä : 868
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

ViestiAihe: Ryūsei - Tähden lennon lailla loistava naaras (Miguelin entinen puoliso)   Ti Joulu 13, 2016 7:37 pm

Ryūsei*Puheääni & Tunnari *

Suomennos: Meteoriitti, Tähdenlento
kutsumanimi: Ryūsei
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 5v
Kuolin syy: Kuoli syöpään, mutta elämänsä viimeiset hetket olivat sen kaiken arvoista.

Kotimaa: Japani
Synnyin paikka: Japani (Kyoton reunoilla)
Liittouma: Miguel/Puolisonsa
Lauma: ei ole
Asema laumassa: -
Perhe: Tenga(sisko), Tentai(veli), Vanhemmat(Kuolleet)
Jälkeläiset: Schädel (Daedra), Fenix (Miss Okami), Escapio, Angela (Shiomi), Murasaki, Agres, Seiken (Shiomi), Naranja ja Kiri (Miki)
Puoliso/ihastus: Miguel

Sukupuu:
 
Pennut
Pennut By Miss Okami:
 
Pennut By Daedra:
 

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Ryūsei syksyisessä maisemassa

Ulkonäkö
Kuvailu: Naaraan turkki on pehmeää ja hyvin hoidettu, mutta naaraalle sen siisteys ei ole niin suuri asia. Ryūsein omistaja pesi ja ruokki tätä niin, että turkki näyttäisi terveeltä. Ryūsei ei aina tykännyt niistä ruokalajeista. Omistaja rakasti Ryūseitä ja tämän sisaruksia paljon, mutta Ryūseitä ei kiinnostanut kahleen päässä roikkuminen. Naaras on paljon kuvioita täynnä ja perinyt kehon rakenteen akita inulta (Äitiltä). Tassujen leveys ja vahvuus ovat taas peräisin alaskanmalamuuttilta (isältä). Ryūsei hajotti kaulapantansa, koska se tuntui naaraasta esteeltä vapauteen. Naaras hajotti aina uudetkin kaulapantansa ja siksi tätä ruvettiin pitämään ilman pantaa, mutta Ryūsei ei päässyt pois enää piha alueelta eli nyt sen kahle olikin takapiha. Naaras halusi tehdä omat valintansa ja siksi tämä lopulta karkaisi. Ryūsei ei kuitenkaan tykännyt tehdä sääntöjen vastaisesti, mutta tämä ei kestänyt enää elämää niin pienessä ympyrässä ja siksi harkitsi suuresti karkaamista. Elämä oli toistuvaa ja tylsää. Naaras halusi nähdä maailmaa ja tavata uusia tuttavuuksia, jopa rakastua ja asettua aloilleen.

Laji: Koira
Rotu: Akita inu ja alaskanmalamuutti
Säkäkorkeus: 50cm
Paino: 25kg
Turkinväri: Ruskea – vaalean ruskea
Silmien väri: purppuranpunainen
Tuntomerkkejä: Kuviointi, kultaiset pisteet silmissä ja Kurillinen pilke silmäkulmissaan.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Menneisyys
Ennen syntymää…
Emo oli lemmikki, kun isä palasi kaupunkiin Ohun laumasta. Emoa oli kehotettu poistumaan sodan keskeltä, kun tämä sai suuria haavoja. Ohulaiset lähettivät tämän takaisin omistajalle, joka hoivasi tätä 2kk. Emo oli tunnistanut Isän riveistä, kun oli tämän nähnyt sodan keskellä ja siksi pyysi tämän luokseen. Ohu oli voittanut juuri ja siitä syntyikin kaksikolle puheenaihe. Ei mennyt kauaakaan, kun kaksikko rakastui tosiinsa ja Emon omistaja adoptoi kulkuri koiran josta tulikin aika pian isä.


Ryūsei pentuna sisätiloissa

Syntymä
Ryūsei syntyi ensimmäisenä ja kahdesta sisaruksistaan. Naaras pentu oli myös ainoa, jolla oli erikoiset kuviot. Omistaja nimesi tämän Ryūseiksi, koska seuraavana pentujen syntymästä taivaalla lensi tähdenlento. Kun pennut vihdoinkin avasivat silmänsä ja olivat kasvaneet, Ryūsei sisko Tenga oli heti leikkimässä, mutta Ryūsei ja tämän veli Tentai olivat rauhallisia pentuja. Tenga leikki Ryūsein kanssa paljon ja Ryūsei ei yleensä ”halunnut”. Ryūsei kuitenkin leikki siskonsa kanssa, mutta vain ettei Tengalle tulisi huono mieli siitä. Veli kärsi jatkuvasta masennuksesta jo pentuna ja siksi pysyi perheestä etäällä, omassa rauhassaan. Ryūseitä ei haitannut seurassa oleminen, mutta joka päivä samanlaisena ei oikein kiinnostanut tätä.
Ryūsein täytettyä 6kk tämä oppi Ohun laumasta, mutta vain sen perusteella, mitä tämän emo kertoi tälle pentuna. Ryūsei mietti, että Ohulla oli oma ihanne maailmansa, mutta kaikille se ei ollut lähellekään mitä he halusivat ja siksi heille tulikin vihollisia. Naaras pentu olisi voinut olettaa, että kaikki rakastivat hyvyydellä toimivaa laumaa, mutta kuultuaan näiden vihollisista, tämä muutti mielensä. Ryūseitä ei kuitenkaan kiinnostanut kumpikaan osapuoli tai heidän sota ja siksi nukahti aina kun emo alkoi siitä kertoa. Emo ei tykännyt tästä ja rankaisi pentuaan hieman viemällä tämän jäähylle, mutta Ryūsei löysi vain uuden paikan nukkua rauhassa. Emon oli pelastanut Ohulaiset, joten oli ymmärrettävää, että Emo arvosti näitä, mutta Ryūseistä se vain kuulosti liioitteluta. Mikä koira nyt pystyisi lentämään kuin sirkkeli? Ryūsei ajatteli, mutta uskoi silti lauman olemassa oloon. Ryūseitä kiinnosti isänsä tarinat Hougenin tuhosta, mutta sekin tarina, loppui lentäviin koiriin ja pentu menetti kiinnostuksensa. Pentu alkoi tylsistyä tähän ja siksi tätä ei kiinnostanut tarinat enää. Ryūsei uskoisi vasta, kunnes näkisi lentäviä - ja puissa juoksevia koiria itse. Ryūsei omaksi kulukseen kuntoili ja treenasi, kuin valmistautuen pakoonsa.

10kk Ryūsein isä alkoi kouluttaa tätä. Isä oli jotenkin aistinut Ryūsein karkaamis suunnitelmat. Naaras aluksi kieltäytyi yrittämästä pakoon, mutta isä vain vastasi ”Ajan kuluessa muutat lopulta mielesi, vaikka et tykkää tehdä asioita sääntöjen vastaisesti.” Ryūsei ei koskaan muuttanut mieltään, koska pentu oli oikeastaan näin aina ajatellut. Ryūsei toivoi pääsevänsä joskus pois ja siksi Isä alkoikin kouluttamaan tätä niin, että tämä pystyisi edes suojella itseään.1-2v
Yksi vuotiaana Ryūsei oli taitavampi taistelemaan ja oppinut uimaan uima-altaassa paremmin, kuin emonsa joka oli ollut Ohun edellisessä sodassa mukana. Emo aisti kuitenkin, että jotain oli tekeillä ja kysyi Ryūseiltä. Pentu ei sanonut mitään ja tuijotti emoaan. Emo ärsyyntyi ja passitti tämän jäähylle. Isä tuli samalla kouluttamaan, mutta Emo olikin seurannut Isän hiippailua ja ottanut kaksikon kiinni rysänpäältä. Emo kaipasi selitystä ja Isä selitti mitä oli tekeillä. Emo tarvitsi hetken aikaa miettiä, mutta isä kuiskasi tälle, että Ryūsei voisi päätyä ohuun ja näin heidän sukupolvi auttaisi Ohua lisää. Emo lopulta suostui tähän, mutta toivoi ettei tämä tapahtuisi omistajan nähden. 1 1/2v Ryūsein veli oli karannut johonkin, mutta sitä ei aivan heti huomattu, koska olihan uros aina muutenkin etäinen persoonaltaan. Ryūsei huomasi veljensä katoamisen vasta 3 päivää siitä kun tämä oli lähtenyt. Naaras ei kuitenkaan kertonut tätä ja toivoi, ettei emo tajuaisi. 2v Ryūsein Emo sairastui pahasti ja Ryūsei vihdoinkin tunsi halun huolehtia. Naaras ei ollut tottunut tähän ja ei osannut selittää, mutta Ryūsei teki parhaansa auttaa emoaan. Kuitenkin sairaus lopulta vei Emon hengen ja Ryūsei suri tätä viisi päivää, muttei näyttänyt sitä. Isä suri vielä suuremmin ja alkoi hyljeksimään ruokaa ja joi vain vettä. Ryūseille jäi emon viimeiset sanat:
Kuusi kuusta vierekkäin,
seisoo katsoo metsään päin.
Kuusi kuusta miettii näin,
on hyvä olla lähekkäin.
Tästä tuli lopulta Ryūsein motto ja naaras ajattelee, että porukassa kaikki onnistuu helpommin.

2-3v
Ryūsei sai yhä koulutusta, mutta se ei ollut yhtä tehokasta, kun isä laihtui päivä toisensa jälkeen. Omistaja oli jopa pakko syöttänyt Isää, mutta se oli oksentanut nämä pois. ”Miksi kidutat itseäsi?” Ryūsei kysyi isältä huolissaan ja tämä sanoi ”Koska minulla ei ole syytä elää, muuten kuin siihen asti, että olet valmis lähtemään täältä.” Isä pyörtyi siinä samassa ja tämä vietiin eläinlääkäriin. Ryūsei tiesi, että isää yritettiin auttaa nyt, mutta huolestui silti. Kului kaksi viikkoa ja omistaja sai soiton. Isä oli menehtynyt nukkuessaan. Ryūsein sisko Tenga oli koko ajan sureksinut emoa ja nyt tämä joutui vielä suremaan isäänsä. Ryūsei suri vain kaksi päivä ja päätti löytää oma paikkansa jostain muualta kuin ihmisten joukosta. Kohta naaras halusi metsään. Jotenkin emon ja isän tarinat olivat vihdoinkin alkaneet kiehtoa tätä ja naaras halusi nähdä nämä itse maailmaa ja kokea elämä kaukana kaupunkien metelsitä. Ryūsei ei kuitenkaan aikonut karata, koska tiesi ettei selviäisi pihan ulkopuolella, ilman apua.

Pelissä tapahtuneita:
Ryūsei tapasi Miguelin, kotipihallaan ja näki tämän vihdoinkin mahdollisuutena karata. Naaras karkasi kotoaan Miguelin kanssa ja lopulta rakastui tähän. Ryūsei on nyt ollut raskaana 1-2 kuukautta Miguelin pennuille.

Ryūsei synnytti kaksi ensimmäistä pentuaan, Schädel (Daedra) ja Fenix (Miss Okami). Miguel tuli myös sopivasti paikalle näkemään ensimmäiset pentunsa.

Schädel (Daedra) on Miguelin vieressä ja Fenix (Miss Okami) on Ryūsein mahaa vasten.

Ryūsei Synnytti lopulta 9 tervettä pentua. Yksi niistä (Seiken) oli hieman pienempi kuin muut, mutta silti vahva (ainakin luonteeltaan). Ryūsei ja Miguel nimesivät pentuja. Ryūsei tykkäsi heistä kaikista, mutta Ryūsei ei pystynyt olemaan huomaamatta, että Miguelilla oli lemppari pentu. Naarasta tuo ei kuitenkaan haitannut, koska olihan se uroon oma päätös miten halusi antaa pennuille kuvan itsestään.

Kiri ja Agres osottautuivat pentueen isoluonteisimmiksi, kun toinen oli omahyväinen ja toinen todella äkäinen. Kiri oli helposti mustasukkainen sisaruksistaan ja Agres oli vain... äkäinen. Pennut eivät osoittaneet minkään laista halua tappaa tai satuttaa toisiaan... Kunnes Kiri purkasikin kiukkunsa Agressiin. Kiri olikin mielentilaltaan kaikista epätasapainoisin. Emo ei kuitenkaan halveksunut taikka valinnut mielestään parhainta pentua, vaan ajatteli tasaväkistä rakkauden osoitusta.

Pennut kasvoivat hyvää tahtia ja elämä oli normaalia. Kunnes tulikin Ryūsein pelkäämä päivä ja karhu oli vaeltanut pesän lähelle. Peloissaan tuo suojeli pentuja ja vahti niitä pesässä, kun Miguel taisteli ulkona. Ryūsei olisi uhrannut henkensä perheensä puolesta ja oli melkein aikeissa tehdä niin, mutta karhu vetäytyikin ja Miguelia ei hetkeen näkynyt. Ryūsei äkkäsikin puolisonsa maassa haavoittuneena ja auttoi tuota parhaansa mukaan selviämään.

Migueli selvisi tuosta ja tilanne muuttui takaisin. Ryūsei kuin huokaisi helpotuksesta ja jatkoi elämää samaa rataa kuin ennen. Naaras halusikin antaa kaikkensa perheelleen ennen lähtöään. Ryūsei ei ikinä ajatellut pystyvänsä saavuttaa sitä hetkeä, että saisi olla emo ja osoittaa jälleen Rakkautta. Ryūsein mielen tila kun oli muuten ollut pelkkää masennusta ja tuskaa ennen Miguelin tapaamista.


Pennut olivat "Teinejä" heidän isän (Miguelin) lähtiessä ja näyttivät muuten onnellisilta... Kaikki kuitenkin muutui pian, kun se "kurillisempi" vanhempi katosi kuviosta ja pennut päättivät itse mitä tekivät, ilman emonsa mielipidettä.

Ryūsei sai kuitenkin pian uutisia puolisoltaan Miguelilta, että tuo lähtisi seikkailemaan uudelleen ja palaisi "menneisyyteen". Ryūsei olisi halunnut pysyä loppuelämänsä tuon ja pentujen kanssa yhdessä, mutta tiesi, ettei tuolla ollut paljoa aikaa elää muutenkaan. Ryūsei halusi antaa pennuille mahdollisimman mukavan lapsuuden, mutta ei emo enää taitoihinsa luottanut, kun yksitellen heitä katosi ja emon sydän murtui. Ryūsei luulikin helposti, että noille olisi käynyt jotain tai vain kyllästynyt emoonsa. Ryūsei kuitenkin hyväksyi tämän, koska ajatteli noiden löytävän näin itselleen paremman elämän. Olivathan pennut jo sen ikäisiä, että selviäisivät omillaan. Seiken olikin Ryūsein pennuista viimmeinen joka puhui emolleen ennen tuon lähtöä. Naaras ei katunut elämäänsä ollenkaan, mutta oli turhautunut hieman, kun ei voinut antaa pennuille enempää. Ryūsei lopulta kuoli melkein viisivuotiaana syöpään. Tämä oli kuullut siitä isännältään, ennen karkaamistaan, mikä selittää tuon masennuksen Miguelin tavatessaan. Ryūsein viimmeinen toive oli, että pennut ja puoliso saisivat elää onnellisina loppuelämänsä. Ryūsei lähetti hyvästit kogien lauman keskuuteen viimmeisillä hengenvedoillaan.

Ryūsein Kuolema:
 

Luonne
Ryūsei on todella rauhallinen naaras ja välttää suuria joukkoja. Tämä ei tykkää laumoista varsinkaan, koska haluaa pysyä ns. itsenäisenä ja ei todellakaan halua joutua näiden uhriksi. Jos naaras joutuu ns ”Uhriksi”, tämä pysyy mahdollisimman rauhallisena ja yrittää mahdollisia keinoja pois. Naaras tietää Ohun laumasta, muttei ole kiinnostunut siitä tai Kurokagen. Ei Ryūseitä kuitenkaan haittaisi kuulua laumaan jos heidän aikeet eivät vain olisi samalla tasolla kuin Kurokagen. Naaras ei niinkään luota Igoihin, koska on kuullut Miguelilta (Puolisoltaan), että he ovat sodassa ja sen seurauksena, näkee heidät Ns. vihollisinaan.

Lyhyesti +Selvennys: Kurillinen (ns. itsehillintä, harkitsevuus, ryhti tai esim. Itsekuri.), Itsepäinen (Esim. omasta tahdostaan, mielipiteestään tms. tiukasti kiinni pitävä, Esim. taipumaton), Rauhallinen (ns. mieleltään, luonteeltaan tyyni, tasapainoinen, hermostumaton, hätäilemätön, levollinen. Esim. Kylmäpäinen), huolehtivainen (ns. huolehtiva, huolta pitävä. esim. Hoivaa/Hoitaa.)

Motto: Kuusi kuusta vierekkäin,
seisoo katsoo metsään päin.
Kuusi kuusta miettii näin,
on hyvä olla lähekkäin.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ominaisuudet
Taito: ***
Voima: ****
Karisma: *
Nopeus: ****
Kestävyys: **
Älykkyys: ***
Puruvoima: ***
Kivunsietokyky: **
Ketteryys: *
Refleksit: ***
Tekniikat: *
Ponnistus: ***
Metsästystaito: *
Uimataito: ***

Aistit
Näkö: ***
Kuulo: **
Haju: ****

Vaarallisuus: *


Taistelutekniikat
Ei ole

Pelaaja: Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
 
Ryūsei - Tähden lennon lailla loistava naaras (Miguelin entinen puoliso)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: