Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 (Kesken)Madoka Ayukawa (Kesken)

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
ElCaminoViestien lukumäärä : 52
Join date : 31.07.2016

ViestiAihe: (Kesken)Madoka Ayukawa (Kesken)   Ma Joulu 12, 2016 11:08 pm

Madokan valmistuminen voi viedä todella paljon aikaa ensinnäkin siksi koska haluan tehdä tämän hahmon huolella ja toiseksi, siksi että Madoka on periaatteessa oma versioni eräästä ihmishahmosta niin esim. menneisyyden jotkin kohdat tulevat olemaan haastavaa tehdä koiramaailmaam sopivaksi!

Madoka Ayukawa

Kuva on Untamedin tekemä.

"What happens when the one who broke your heart is the only one who can fix it?"

Nimi
Madoka Ayukawa

Kutsumanimi
Madoka

Ikä
3vuotta

Sukupuoli
Narttu

Rotu
Kishu Inu

Lauma
Igan Shinobit

Asema laumassa
Metsästäjä (?)

Statistiikat
Tulee ajallaan.


Ulkonäkö
Tulee ajallaan.

Luonne
Tulee ajallaan.

Menneisyys

Syntymä ja ensimmäiset kuukaudet
Noin kolme ja puoli vuotta sitten kaunis kishu inu narttu sekä uros tapasivat toisensa Ehimessä. Kummatkin olivat vain ohikulkumatkalla kohti Kiinaa. Molemmat pitivät paljon matkustamisesta eivätkä he viihtyneet kotimaassaan Japanissa jostain syystä. Kaksikko päätti matkata yhdessä, mutta parin viikon kuluttua matka keskeytyi kun narttu huomasi odottavansa pentuja. Pari jäi Igojen luokse asumaan hetkellisesti koska he olivat molemmat itsekkin syntyneet aikoinaan Igaklaanin sisällä.

Kului aikaa ja kevättalvesta syntyi kaksi suloista kishunarttua. Vanhempi ja muutenkin vahvemman oloinen pentu sai nimekseen Yukari. Nuorempi ja heikomman oloinen pentu sai taas nimekseen Madoka. Molemmat olivat vanhemmille rakkaita, mutta vanhempien teki jo mieli takaisin tien päälle kohti Kiinaa. He päättivät odottaa vielä pari kuukautta jotta Madokan ja Yukarinkin olisi helpompi matkustaa pitkä matka. Kahden kuukauden aikana Madoka ja Yukari leikkivät paljon muiden pentujen kanssa, mutta Madoka oli aina jäämässä muiden jalkoihin koska se oli hyvin pienikokoinen. Juuri ennen lähtöä vanhemmat päättivät jättää Madokan igojen luokse. He arvelivat että Madokan pieni kroppa ei tulisi kestämään jatkuvaa matkustamista. Vanhemmat odottivat iltaan saakka. Heti kun Madoka sai unen päästä kiinni sen muu perhe matkasi kohti Kiinaa. Aamulla eräs vanhempi iganarttu kertoi Madokalle että sen perhe oli lähtenyt kohti Kiinaa. Madoka oli vasta kahden kuukauden ikäinen joten ymmärrettävästi se oli murheen murtama. Tapahtuma muokkasi sen persoonallisuutta todella paljon. Madokalla ei ollut ketään kelle jutella, joten siitä tuli hyvin sisäänpäinsuuntautunut henkilö. Pentu ei puhunut enää muille igoille yhtikäs mitään ja se oli usein hyvinkin kärttyinen. Madoka esitti muille että sen perheen lähtö ei haitannut sitä, mutta aina kun Madoka oli yksin se itki vuolaasti.

Madoka alkoi liikkua joka päivä yksin lauman rajojen ulkopuolella. Siellä se törmäsi erääseen hyljättyjen nuorten jengiin. Aluksi jengiläiset olivat Madokalle kilttejä mutta sitten he pakottivat Madokan varastamaan heille ihmisiltä ruokaa. Madokalla ei ollut muuta vaihtoehtoa joten se varasti jengille pari kertaa ihmisiltä ruokaa. Jengiläiset näkivät Madokassa potentiaalia joten he päättivät testata mihin Madoka oli kykenevä.


Madokasta alettiin puhua lauman keskuudessa hyvin ikäviä asioita. Hänen huhuttiin olevan mm. rikollinen. Madoka tietenkin halusi pitää roolia yllä ja siksi se oli kaikille tympeä eikä leikkinyt muiden pentujen kanssa. Narttu ei halunnut että sen vanhenpien tavoin muutkin pitäisivät häntä heikkona. Kovan ulkokuoren alla kukki kuitenkin erittäin lujatahtoinen ja lempeä nartunalku.

Kolmen kuukauden ikäisenä Madokan maine oli jo tahriintunut täysin. Häntä pidettiin hirveänä lapsena koska hän ei osallistunut edes pentujen igakoulutukseen. Madoka vain katseli sivusta ja treenasi aina iltaisin pitkän matkan päässä Igojen reviiriltä. Useat väittivät Madokan viettäneen yhteisen yön aikuisen kogauroksen kanssa. Koko juttu ei ollut oikeasti totta. Madoka oli toki jopa aikuistenkin urosten mieleen erityisesti siksi koska hänen maineensa nyt oli mitä oli. Madoka ei kuitenkaan koskaan tehnyt uroksille muuta kuin antanut pakit. Useimmiten urokset suuttuivat ja kävivät Madokan kimppuun.

Eräänä kun Madoka oli hiippaillut pois Igojen reviiriltä katselemaan tähtitaivasta hän alkoi taas miettiä siskoaan ja vanhempiaan. Se yritti parhaansa mukaan pidätellä itkuaan, mutta lopulta se antoi vain kyyneleiden virrata. Se itki katkerana jumalalle kohtaloaan. Kysymykset täyttivät Madokan pään: Miksi minä? , Onko minussa jotain vikaa?. Paikalle eksyi kuitenkin toinen nuorukainen Igaklaanista. Vasta kuukauden ikäinen Hikaru oli seurannut Madokaa koko matkan. Madoka yritti heti peitellä itkuaan mutta pentu sanoi että se oli jo nähnyt Madokan itkevän. Jotenkin ihmeen kautta Madoka istuutui alas juttelemaan toisen kanssa. Kummatkin olivat yksinäisiä joten he viihtyivät toistensa seurassa hyvin. Kaksikko alkoi tavata joka päivä eikä aikaakaan kun he olivat jo erottamattomat ystävät. He tekivät kaiken yhdessä. Hikaru oli Madokalle kuin pikkusisko. Hikaru oli ainut joka sai nähdä Madokan lempeän ja iloisen puolen. Lauman ulkopuolella oli toki moniakin henkilöitä joita Madoka pystyi kutsumaan kavereikseen, mutta ei ollut ketään Hikarun veroista. Jos Hikarua ei olisi ollut olemassa niin olisi Madokakin todennäköisesti lähtenyt koko laumasta. Hikaru kuitenkin antoi sille voimaa jaksaa kuunnella muiden puheita.


Kymmenen kuukauden ikäisenä Madokasta oli jo kasvanut hyvin kaunis ja viehättävä nartunalku. Joidenkin aikusiten urosten mielestä Madokalla oli jo täysikasvuisen nartun viehätysvoima. Lauman sisällä Madokan ainut ystävä oli vieläkin Hikaru. Hikarusta oli kasvanut todellinen huomionkipeä "blondi".  Madoka ja Hikaru olivat vieläkin todella läheisiä, mutta kaksikko ei enää ollut niin usein yhdessä koska olihan Hikarusta tullut suosittu etenkin nuorten uroiden keskuudessa. Urokset pitivät Madokaakin todella kauniina ja viehättävänä, mutta Madokan maine oli kaikille liian kova pala purtavaksi, joten urokset pysyivät visusti loitolla. Lauman rajojen ulkopuolella Madoka saikin puolestaan todella paljon huomiota, mutta kuten aiemmin sanottua niin Madoka ei ollut todellakaan mikään helppo nakki.

Madoka viihtyi lauman rajojen ulkopuolella. Se sai olla oma itsensä eikä sen tarvinnut katsella kenenkään ärsyttävien ihmisten naamoja. Madoka lähtikin usein vain vaeltelemaan pitkin metsiä saadakseen olla rauhassa. Kerran tälläisellä retkellä Madoka suuntasi eräälle ikivanhalle hylätylle temppelille. Oli aurinkoinen ja kaunis kevätpäivä. Temppeli oli ulkorakennus, ja ennen kuin pääsi astumaan itse temppeliin, täytyi tulla ylös mäenrinnettä rappusia pitkin. Madoka kapusi rappuset ylös ja asettui katselemaan maisemia hymyillen. Aurinko paistoii ja linnut lauloivat. Kevyen tuulenvireen iskiessä vasten Madokan kasvoja nartunalku haistoi myös vieraan koiran tuoksun. Samassa se kuuli askeleita portaiden suunnasta. Rappusia ylöspäin käveli komeannäköinen kishu-uros joka näytti olevan samaa ikäluokkaa Madokan kanssa. Viimeiselle askelmalle tultuaan uros totesi kovaan ääneen että portaita oli 99. Madoka naurahti leikkisästi ja sanoi portaita olevan 100. Kaksikko kävi leikkimielisen väittelyn portaiden määrästä ja lopulta he sopivat portaita olevan 99 ja puoli. Tuntematon uros esittäytyi  Kyousuke Kasugaksi. Kaksikko jutteli hetken niitä näitä, mutta sitten Madoka muisti että hän oli sopinut käyvänsä Hikarun kanssa uimassa joten Madoka poistui paiikalta. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Kumpikaan ei saanut toinen toistaan pois ajatuksistaan koko loppupäivänä.

Seuraavana aamuna lähes kaikki nuoret Igasta lähtivät vain viettämään aikaa rajojen ulkopuolelle. Hikaru sai suostuteltua Madokankin mukaan jollain ihmeen kaupalla. Kun nuoret olivat vielä matkalla pois muiden Igojen luota, huomasi Madoka joukossa tutut kasvot. Nimittäin sen samaisen nuorukaisen jonka se oli tavannut edellisenä päivänä. Madoka kysyi Hikarulta kuka uros tarkalleen ottaen oli, ja Hikaru kertoi että Kyousuke oli muuttanut Igojen luokse aivan vastikään. Kyousuken ja sen kahden siskon isä ja äiti olivat kuulunrrt Igoihin, mutta kun Akame ja muut Igat lähtivät Ginin ja muiden Ohulaisten mukaan kaksikko oli vain häippäissyt. He muuttivat Hokkaidoon Kitamille ja siellä he perustivat perheen. Nyt Kyousuken ja sen siskojen äiti oli kuollut ja heidän isä päätti lähteä takaisin synnyinseudulleen. Madokan olisi tehnyt kovasti mieli mennä juttelemaan Kyousukelle, mutta sitten se tajusi että jos hän menee juttelemaan urokselle kaikkien nähden niin muut kertovat aivan varmasti Kyousukelle kaikki ilkeimmät juorut Madokasta.Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
(Kesken)Madoka Ayukawa (Kesken)
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Hahmoista :: Hahmohyväksyntä-
Siirry: