Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Leea - Kaunis ja nuori samurai

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Leea - Kaunis ja nuori samurai Empty
ViestiAihe: Leea - Kaunis ja nuori samurai   Leea - Kaunis ja nuori samurai EmptyMa Marras 28, 2016 5:03 pm

Leea - Kaunis ja nuori samurai 2qk5qb6
PERUSTIEDOT

Nimi: Leea
Nimen merkitys/alkuperä: Suomalainen naisen nimi
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 3-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Samuraikoirat
Lauma: Samuraikoirat
Asema: Päällikön sukulainen
Entinen asema: Oppilas

SUKU

Isä: Katsumoto
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Tachi (kuollut), Yoroi (kuollut)

ULKONÄKÖ

Rotu: Sekarotuinen (Riukiunkoira ja lyhytkarvainen collie)
Säkäkorkeus: 47cm
Paino: 18kg
Turkinväri: Vaalean ruskea pohjaväri. Tumman harmaita erilaisia kuviointeja. Vaalean harmaata väriä päässä, korvissa, niskassa, selässä, hännässä ja reisissä.
Silmienväri: Veden siniset
Rakenne: Laiha keho ja pitkä turkki. Leealla on vain miekan kantoon tarvittavat lihakset. Leea on pitänyt turkkinsa puhtaana.
Arvet: Oikeanpuolinmainen korvanlehti halkaistu
Asusteet/varusteet: Aseena toimii 45cm pitkä katana

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ***
Karisma **** (Huom. Vain Samuraikoirien keskuudessa)
Nopeus ***
Kestävyys **
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky **
Ketteryys ***
Refleksit ****
Tekniikat ***
Vaarallisuus ***
Puissa hyppely *
Metsästystaito *****
Uimataito ***

Aistit
Näkö ***
Kuulo ****
Haju ****

TAISTELUTEKNIIKAT

Seppuku: Kaikkien samuraikoirien käyttämä. Koira lävistää itsensä miekallaan tappaen itsensä (huom. ei varsinainen taistelutekniikka, mutta en keksinyt muutakaan kohtaa, jossa mainita tämän)

Trible Slash: Viiltää miekallaan kolme viiltoa viholliseen, mutta ne eivät ehkä sillä sekunnilla näy vihollisella tai tunnu ollenkaan. Viillot aukeavat jäljessä viholliseen. Viiltojen aukeamiseen voi mennä enintään 20 sekuntia.

LUONNE

Leea on luonteeltaan ystävällinen ja positiivinen. Hänet on koulutettu kumartamaan jokaiselle ystävälle, tuntemattomalle tai viholliselle. Hän on todella auttavainen jokaista kohtaan. Häntä ei silti ole helppo manipuloida. Hän osaa pitää omat puolensa ja tajuaa kyllä, jos häntä yritetään huijata. Kovin heikkohermoinenkaan hän ei ole.

Leea on saanut koulutuksen äidiltään ja isältään tulevaisuutta varten. Hän tulee olemaan päällikkö ja äiti. Hän siis osaa keskittyä moneen asiaan yhtä aikaa tulevaisuudessa. Hän osaa olla lempeä ja tiukka yhtä aikaa. Tiukka siinä mielessä, että hän ei anna samuraikoirien tehdä ihan mitä vain ja hän ei päästä ihan ketä vain siltä istumalta joukkoon mukaan.

SUHTEET

Shin´ya: Leean ystävä. Leea tapasi metsästysreissulla tämän akitanaaraan. Leea ystävystyi Shin´yan kanssa nopeasti.

Katsumoto: Leean isä. Leea on todella huolissaan kunnioitettavasta isästään. Leea haluaisi jo saada lauman paikalleen, että lauma voisi jäädä Katsumoton haudalle.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Leea syntyi ilman sisaruksia samuraiden päällikön Katsumoton tyttäreksi. Naaraan isä jo silloin tiesi, että seuraava päällikkö tulisi olemaan poikkeus rodultaan. Päälliköt olivat olleet Katsumotoon asti puhtaita riukiunkoiria, mutta nyt oli valittu puolisoksi lyhytkarvainen collie. Poikkeuksesta ei välitetty vaan Leean äiti rupesi huolehtimaan tyttärestään. Katsumoto ei kovin paljon viettänyt aikaa tyttärensä kanssa kiireitten ja luonteensa vuoksi. Katsumoto ei ollut kovin leikkimielinen edes pentuja kohtaan.

Kuusi kuukautta kului ja Leean koulutus aloitettiin. Häntä koulutettiin samalla tavalla kuin muita naaras pentuja. Hänelle opetettiin pennuista huolehtimista, metsästämistä ja miekan käsittelyä. Koulutuksen alkuvaiheessa Leean äiti sai surmansa karhun käpälän kautta. Leea suri äitinsä kuolemaa ja ei osannut keskittyä koulutukseen. Katsumoto yritti lohduttaa parhaansa mukaan tytärtään. Kun Leea pääsi äitinsä kuolemasta yli, hän osasi taas keskittyä kouluttautumiseen.

1-2 -vuotiaana
Leea kun täytti vuoden, Katsumoto otti Leean toiseen koulutukseen. Sen aikana Leea ymmärsi, että hän ei tule saamaan enää muita sisaruksia. Hän tulisi olemaan seuraava samurai päällikkö. Leea ei voinut olla huomaamatta, kuinka hänen isänsä oli hieman huolissaan tulevasta. Leea ymmärsi sen, koska olihan hän ensi,mäinen ei-puhdasrotuinen riukiunkoira ja vielä naaras. Päällikkönä kun oli aina ollut uros.

Kuukausia kului ja villikoira laumojen sodat alkoivat rankemmiksi. Leean isä johdatti samuraikoirat pois Honshun saarelta Kyushun saarelle. Samuraikoirien määrä pieneni, kuten myös elintila muuton jälkeen.

2-3 -vuotiaana
Leea ei ole voinut olla huomaamatta, että hänen isänsä tulee pian kuolemaan luonnollisesti. Leea on onneksi jo valmis päälliköksi. Hänellä on silti mahdollisuus tehdä tulevasta puolisostaan päällikkö, mutta Leea aikoo katsoa päivän kerrallaan.

Leea on kuullut isänsä suunnitelmista johonkin laumaan liittymisestä. Leea on miettinyt itse lähteä hoitamaan asiaa. Hän ei haluaisi lähettää vanhaa isäänsä pitkälle ja vaaralliselle matkalle; ainakaan yksin.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Fukuoka: Uudet tuttavukset (29.11.2016-12.12.2016)

Leea kohtasi pelissä Shin´ya -nimisen akitanaaraan. Leea kertoi Samuraikoirista ja johdatti naaraan lauman alueelle vieraana. Katsumoto, lauman shogun, hyväksyi Shin´yan vierailun ja mainitsi myös, että naaras hyväksyttäisiin joukkoon. Leea sai, kun saikin suostuteltua akitanaaraan uudeksi samuraiksi.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Leean nimi ja idea on peräisin vanhasta hahmostani. Hahmoni oli kaunis ja nuori samuraipäällikön tytär.

- Leealle olisi hyvä saada puoliso, että saataisiin Samuraikoirille seuraava päällikkö

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 28.11.2016
Päivitetty: 31.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Leea - Kaunis ja nuori samurai
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: