Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Empty
ViestiAihe: Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö   Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö EmptyTi Maalis 17, 2015 12:16 am

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimura_Title


Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimu14

Teemamusiikki
Gintarō No Uranai - Gingitsune

Nimi
Yukimura

Japaniksi
幸村

Nimen merkitys
Onnellinen Kylä (Japanista)

Nimen alkuperä
Tuntematon

Ääntäminen
Jukimura

Kutsumanimi
Yukimura

Muut Nimet
Ylipäällikkö
Hida-vuoriston Punaturkki

Motto
”Elämä on yhdenlainen taistelu. Et voi antaa periksi missään tilanteessa, tai tulee olemaan  jonkinlaisia seurauksia.”

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimu15

Ikä
6 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Akita x Kishu Inu

Liittouma
Ohun Lauma, Gin, Sakura ja veljet, Chiko, Saheiji, Omat pennut

Lauma
Ohun Lauma

Asema
Ylipäällikkö

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimu16

Ulkonäkö
Yukimura näyttää hyvin paljon isoisältään Rikiltä, sekä veljenpojaltaan Orionilta. Uroksen turkki on paksu ja pehmeä, ja se on väriltään punaruskea.  Kuten kaikilla muilla akitasuvun jäsenillä, Yukimuralla on valkoiset kohdat vatsassa, jaloissa, rinnassa, kuonossa ja hännässä. Yukimuralla on myös valkoiset pallokuviot otsassa ja isänsä Ginin tapaan siniset silmät. Yukimuralla on yksi arpi otsassaan,  toinen oikean silmän yli ja kolmas oikealla puolella päätä. Yukimura on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas ja vahva. Tämän tassut ovat suuret, ja ne pitävät uroksen hyvin tasapainossa. Yukimuran hampaat ja kynnet ovat erittäin terävät. Tällä on paljon lihasvoimaa kaikkialla, varsinkin jaloissa. Uros pystyy juoksemaan pitkään ja nopeasti, ja pystyy hyppäämään helposti korkealle. Yukimuran jalat ovat pitkät, sen korvat ovat pystyt ja sen häntä on kippuralle kiertynyt. Yukimuran säkäkorkeus on 65cm ja se painaa 30kg.

Luonne
Yukimura on kolmesta veljestä agressiivisin. Vaikka hänellä onkin pitkä pinna, hän silti menettää malttinsa nopeammin kun Weed, Gin tai Joe. Mutta arhäkän kuoren alla on hyvin oikeudenmukainen ja puolustavainen uros. Yukimura seuraa oikeutta ja tekee mitä vaan sen eteen. Yukimura puolustaa muita loppuun asti, vaikka se tarkoittaisi kuolemaa, ja auttaa hädässä olevia. Hän on erittäin huolehtivainen isäänsä, veljenlapsiaan, veljiään ja puolisoaan Chikoa kohtaan. Hän on joskus rumakäytöksinen, varsinkin jos vastassa on vihollinen. Taistelussa Yukimura on vaarallinen, ja harvoin jättää vastustajaansa henkiin. Hän antaa kaikkensa taistelussa, ja haluaa aina voittaa kaikki taistelut, sillä ei hyväksy tappiota. Uros on hyvin itsenäinen ja osaa tehdä oikeita päätöksiä itse. Johtajana Yukimura on karismaattinen, ystävällinen ja avulias, mutta hänellä on myös tiukka kuri. Hän ei ole vielä yhtä hyvä johtaja kun isänsä, mutta hän on omasta mielestään parempi kun Joe ja Weed, sillä hän on toiminut Saheijin lauman komentajana toisen halvaannuttua. Yukimuralla oli paljon enemmän alaisia kun Weedillä tai Joella koskaan oli, ja on siitä syystä kokeneempi. Hän pitää hyvää huolta Ohun pienestä laumasta, ja yrittää tehdä kaikkensa saadakseen lisää koiria armeijaan.

Menneisyys
Seuraavat tiedot © Gingapedia

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukiyo10

Syntymä ja Varhaiselämä
Yukimura syntyi vanhimpana pentuna Japanin Alpeilla. Hän ymmärsi jo pienenä, että oli Ginin poika, mutta piti asian omana tietonaan. Jo hyvin nuorena, Yukimura osasi syödä kiinteää ruokaa ja metsästää käärmeitä. Yukimura osasi jopa erottaa myrkylliset käärmeet myrkyttömistä. Yukimura eli onnellista elämää parin kuukauden ajan, mutta Sakura alkoi heikentyä entisestään, eikä pystynyt huolehtimaan kolmesta pennusta yksin. Yhtenä päivänä paikalle sattui ystävällinen uros nimeltä Saheiji, kuka antoi Sakuralle ja pennuille ruokaa. Sakura tunnusti Saheijille olevansa sairas, ja antoi Yukimuran ja Joen Saheijin hoiviin. Yukimura lähti Saheijin mukaan, vaikka ymmärsi ettei tulisi näkemään Sakuraa ja Weediä enään. Pentueen vanhimpana, uros halusi puolustaa nuorempaa veljeään, Joeta. Saheiji vei pennut mukanaan Gunmaan, laumansa luokse. Matkalla, Shogunin alaisuudessa palvelevat Japaninmakakit hyökkäsivät kolmikon kimppuun. Joe lyötiin tajuttomaksi ja pentua lähdettiin raahaamaan pois. Yukimura yritti auttaa, mutta hänetkin iskettiin maahan. Yukimura sai pysyvät arvet naamaansa, ja olisi kuollut, jos Saheiji ei olisi tullut väliin. Saheijin takaruumis kuitenkin halvaantui kun tämä otti makakien iskut vastaan. Saheijin lauma tuli paikalle ja ajoi makakit pois, pelastaen Yukimuran ja Saheijin varmalta kuolemalta. Hämärtyvässä tajunnassaan, Yukimura näki miten makakit veivät Joen pois, ja Yukimura uskoi toisen kuolleen.

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yuki3410

Lauman Komentajana
Kun hän kasvoi isommaksi ja vahvemmaksi, Yukimurasta tuli uusi johtaja. Hän kuitenkin kunnioitti Saheijiä vieläkin, ja piti tätä itseään ylempänä, vaikka Saheiji olikin halvaantunut. Yukimura toimi hyvin johtajana jo nuorena ja häntä arvostettiin paljon. Hougen yritti kerran saada Yukimuraa liittymään tämän riveihin, mutta nuorukainen kieltäytyi. Menneisyytensä takia, Yukimura alkoi vihata makakeja ja tappoi jokaisen jonka näki. Hän opetti laumansa tappamaan näitä omalla Neck The Killing – tekniikallaan. Hänen laumansa alkoi myös pyydystää apinoita ruoakseen.

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yuki511

Ohun Koirien Kohtaaminen
Yukimura tapasi Ohun koirat ensimmäisen kerran, kun hän pelasti Jeromen, Kouichin, Koujin ja Mitsuon makakeilta. Hän tapasi myös Weedin, pelastaessaan tämän Akazarun väijytykseltä. Yukimura yllättyi kun näki miten paljon Weed muistutti Joeta. Uros pian ymmärtää että Weed on toinen hänen veljistään, mutta ei paljasta asiaa muille. Hän vei Ohun joukot hylättyyn kaivokseen, joka toimii koirien kotina. Kaivoksessa Yukimura alkoi kouluttaa Kouichia, Koujia ja Mitsuota. Hän yritti saada kolmikon hyökkäämään Pepen kimppuun, mutta pennut vastustelivat. Ohun koirat eivät voineet sietää sellaista julmuutta ja yrittivät saada Yukimuran lopettamaan. Ohun koirien mieli ei muuttunut, vaikka Yukimura kertoikin menneisyydestään. Gozaru kertoi Yukimuralle että kaiken pahan takana on Jumalana palvottu Shogun, mutta Yukimuran mieli apinoista ei muuttunut. Weed ei ymmärtänyt Yukimuran käytöstä ja veljekset ajautuivat kaksintaisteluun. Yukimura voitti käyttämällä Neck The Killingiä ja ilmoitti marssivansa sotaan Shogunia vastaan kolmen päivän kuluttua.

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimu19

Taistelu Makakeja Vastaan Ja Kuolema
Seuraavana päivänä Weed lähetti Sasuken hakemaan Ohun armeijan paikalle mutta Sasuke jäi Shogunin vangiksi. Ishizaru pyysi Yukimuraa auttamaan, ja uros suostui vastahakoisesti. Sen jälkeen Jerome ja Weed pyysivät Yukimuralta apua, koska Pepe oli jäänyt Shogunin vangiksi. Yukimura ei suostunut auttamaan apinanpoikasta, mutta hänen mielensä viimeinkin muuttuu kun hän näkee muiden apinoiden taistelevan Shogunia vastaan. Yukimura taisteli Shogunia vastaan ja käytti Neck The Killingiä. Itsevarma uros luuli tekniikan olevan tappava, ja uskoi Shogunin kuolleen. Kuitenkin, kun Yukimura käänsi selkänsä tarkistaeekseen GB:n kunnon, Shogun nousi ylös ja lävisti Yukimuran vatsan puisella kepillä. Jerome vei Yukimuran suojaisaan paikkaan, mutta Yukimura pyysi tätä kantamaan hänet korkealle kalliolle. Siellä, Yukimura odotti Weedin merkkiä, Battougaa, ja syöksyi sitten alas Battougalla, kohti Shogunia. Se oli ensimmäinen kerta kun Yukimura käytti Battougaa, ja onnistui repäisemään Shogunin päänahkan irti. Juuri silloin, Gin saapui paikalle ja näki poikansa uroteon. Shogun ei vieläkään kuollut, mutta Gozarun joukot viimeistelivät sen. Saheiji saapui myös paikalle, ja paljasti kaikille että Yukimura oli Weedin veli. Saheiji pyytää Giniä puhumaan pojalleen, mutta Gin kieltäytyi, sillä Saheiji kasvatti Yukimuran ja oli tälle kuin oikea isä. Gin johdatti muut pois aukiolta, jotta Saheiji ja Yukimura saisivat olla kahden. Saheiji kehui Yukimuraa ja kertoi tälle miten ylpeä hän oli. Yukimura alkoi nähdä muistoja niiltä ajoilta kun hän oli vielä pentu, leikkimässä Weedin, ja Joen kanssa Sakuran hoivissa.

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimu13

Kuinka Yukimura Selvisi
Kun Saheiji ja vielä täpärästi hengissä oleva Yukimura makasivat aukiolla, paikalle saapui eräs mies. Mies oli kuullut taistelun ääniä ja tullut katsomaan mitä oli tekeillä. Mies löysi kaksi koiraa ja vei ne kiireisesti eläinlääkärille. Yukimura selvisi, ja Saheiji sai kipulääkettä halvaantuneeseen takaruumiiseensa. Heidät löytänyt mies päätti pitää koirat, ja vei ne kotiin. Yukimura ei kuitenkaan halunnut elää lemmikkinä ja karkasi heti parannuttuaan Ohun vuorille. Saheiji jäi miehen luokse, sillä tiesi ettei enään selviäisi luonnossa ilman apua. Yukimura palasi Ohuun, yllättäen kaikki. Kaikki olivat kuitenkin iloisia, ja toivottivat Yukimuran tervetulleeksi Ohun armeijaan.

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yuik10

Ylipäälliköksi Nouseminen
Kun Kurokage hyökkäsi Ohuun, Yukimura perääntyi isänsä ja veljiensä kanssa Alpeille. Alpeilla, Gin luovutti Ylipäällikön paikan Weedille mutta Yukimura ei ollut samaa mieltä isänsä kanssa, sillä uskoi Weedin olevan liian kiltti. Yukimura haastoi Weedin uudestaan kaksintaisteluun, ja voitti uudestaan. Weed ei ollut kovin kiintynyt johtajan paikkaan, joten luovutti paikkansa veljelleen. Mutta hän ei silti ymmärtänyt miksi Yukimura halusi Johtajaksi niin kovasti. Yukimura kuitenkin osoitti olevansa hyvä laumanjohtaja, ja muut hyväksyivät hänet Ylipäälliköksi.

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimu11

Chiko
Yukimura alkoi sen jälkeen vakoilla Futago-solaa. Kerran ollessaan Futago-solan ulkopuolella, Yukimura alkoi kuulla taistelun ääniä. Uros saapui paikalle ja näki miten Kurokagen laumalaiset olivat piirittäneet tuntemattoman akitanartun. Yukimuran mielestä tämä oli julmaa, joten tämä auttoi naaraan pakoon. Yukimura taisteli Kurokagen laumalaisia vastaan, ja käski narttua palaamaan kotiinsa. Yukimura tappoi kaikki viholliset, mutta kun hän kääntyi tarkistamaan nartun kuntoa, toinen oli jo mennyt. Yukimura ei kuitenkaan lähtenyt Ohun alueelta. Jokin nartussa oli saanut Yukimuran muuttumaan, ja uros toivoi että tapaisi toisen uudestaan. Kohtalo todennäköisesti halusi kaksikon tapaavan uudestaan, sillä pari päivää myöhemmin, Yukimura tapasi toisen uudestaan, kun tämä oli valtelemassa yksin metsässä. Uros meni juttelemaan tälle. Narttu esittäytyi Chikoksi, ja sanoi tulevansa ihmisten luota. Hän oli vuorilla etsimässä Akamea ja Kisaragin poikia, sillä he olivat pelastaneet hänet aiemmin pelastaneet hänet Genbalta. Yukimura varoitti Chikoa Kurokagesta ja saattoi tämän takaisin kylään. Ennen kun Yukimura lähti, hän esitteli itsensä, ja käski Chikoa pysymään ihmisten luona että olisi turvassa. Myöhemmin, Yukimura palasi Alpeille ja kohtasi Chikon uudestaan. Chiko kertoi että hän oli muuttanut Alpeille perheensä kanssa, sillä Kurokagen joukot olivat kuulemma hyökänneet kotikoirien ja kyläläisten kimppuun. Chiko eli vuorien alapuolella olevassa kylässä, missä Yukimura kävi usein tervehtimässä tätä. Pian kaksikon ystävyys muuttui rakkaudeksi, ja Chiko karkasi vuorille Yukimuran kanssa ja heistä tuli pari. Sen jälkeen Chiko tuli kantavaksi ja synnytti 5 pentua. Pennut ovat nyt 6kkn ikäisiä.

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yuksu_by_Untamed

Kuva © Untamed


Taistelutekniikat

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Neck_t10

Neck The Killing – Yukimuran oma kehittämä liike, joka on nykyään kaikkien perusliike. Käyttävä puree vastutsajaa kaulaan ja alkaa pyöriä. Ensin katkeaa kaulavaltimo, sitten kaularanka ja lopulta koko kaula.
Kuchu Sappo - Käyttäjä liikkuu nopeasti ja hyökkää vastustajan kimppuun ilmasta, tekien paljon viiltohaavoja. Oppi tekniikan Saheijiltä.
Swing Circle - Käyttäjä tarttuu vastustajaa jalasta ja alkaa pyörittää ympäri suurella nopeudella, mikä aiheuttaa pahoinvointia sekä vakavia vammoja. Oppi liikkeen Ohun riveissä.
Neji Ki - Käyttäjä puree vastustajaa ja alkaa pyöriä. Oppi liikkeen taistellessaan Ohun riveissä.
Shiroi Senko - Ohun Akitasuvussa kulkeva erikoishyökkäys. Käyttäjä hyökkää niin nopeasti, että katoaa vastustajan näköpiiristä kokonaan valkoisessa välähdeksessä. Hyökkäyksessä pyritään tekemään suuria viiltohaavoja tai katkomaan raajoja.
Oshaburi  - (Suom. Purulelu) on Yukimuran oma käyttämä liike. Yukimura tarttuu vastustajaa kurkusta ja alkaa riepotella tätä ympäriinsä, ihan kun tämä olisi purulelu. Toimii vaan pienempiin vastustajiin.
Mokuzō Yari – (Suom. Puinen Keihäs) on Yukimuran oma tekniikka, ja myös sama tekniikka mitä Gin käytti Madaraan. Yukimura ottaa terävän oksan, ja lävistää vastustajansa.
Mōmoku – (Suom. Sokeutua) on Yukimuran oma tekniikka. Yukimura paljastaa kyntensä ja sokeuttaa vastustajan puhkaisemalla silmät kynsillään.
Zetsu Tenrou Battouga - Susien suvussa ja Ohun akitasuvussa kulkeva erikoishyökkäys. Käyttäjä juoksee tai hyppää vastustajaa kohti ja alkaa sitten tehdä hyvin nopeaa, pyörivää liikettä. Koiran kulmahampaat kulkevat kehän ulointa reunaa terien lailla. Tekniikka aiheuttaa osuessaan pahoja haavoja, ja sen tarkoitus on joko viiltää tai leikata

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö 271px-10

Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimu21

Perhe
Isoisoisä: Shiro †
Isoisoäiti: Yamabuki †
Isoisä: Riki †
Isoäiti: Fuji †
Isä: Gin
Äiti: Sakura †
Sedät: Howaito ja Inazuma, sekä ainakin yksi setäpuoli (Aka †)
Veljet: Joe ja Weed
Veljenlapset: Kōshirō ja sen sisarukset, Orion, Sirius, Rigel ja Bellatrix
Muut Sukulaiset: Yuki, Jiromaru, Taromaru, Koyuki, Saburomaru, Laika, Ellie, Kisame, ja näiden sisarukset

Puoliso
Chiko

Pennut
Saiyuri, Kousuke, Shiro, Hikari, Kojiro

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yuskus10

Suhteet
- Ystävällinen kaikkia Ohun laumalaisia kohtaan.
- Vihaa Kurokagea ja haluaa itse kuristaa demonikoiran hengiltä.
- Kiintynyt Saheijiin, kunnioittaa toista kuten omaa isäänsä.
- Rakastaa molempia veljiänsä vaikka heidän välille joskus syntyy erimiellisyyksiä.
- Rakastaa ja kunnioittaa isäänsä Giniä, ihailee myös tätä voimakkaana johtajana.
- Rakastaa Chikoa ja lapsiaan. Olisi valmis kuolemaan heidän puolestaan.
- Ei muista Sakuraa kunnolla mutta tietää että oli kiintynyt emoonsa.

Triviaa
- Yukimura on aina ollut Ginin pojista suosikkini, ja usein näin hänet todellisena johtajana Weedin sijaan.
- Yukimuran henkiinjääminen on hyvin samanlainen kun se jonka annoin Johnille vanhassa Ginga RPGssä, Saigo No Ryokossa.

Pelaaja
Shiomi

Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö Yukimura_Sprite

Yukimura ©️ Yoshihiro Takahashi
Kuvat ©️ Yoshihiro Takahashi & Untamed
Kuvapohjat ©️ Tekijänsä
Kuvapohjien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Gingapedia & Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Yukimura - Ohun Uusi Ylipäällikkö
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: