Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Katsumoto - Kunniallinen shogun

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Katsumoto - Kunniallinen shogun Empty
ViestiAihe: Katsumoto - Kunniallinen shogun   Katsumoto - Kunniallinen shogun EmptySu Marras 27, 2016 7:41 pm

Katsumoto - Kunniallinen shogun 21d1ld1
PERUSTIEDOT

Nimi: Katsumoto
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on peräisin The Last Samurai -elokuvasta. Elokuvassa on samuraipäällikkö, jonka sukunimi on Katsumoto.
Sukupuoli: Uros
Ikä: 12-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Samuraikoirat
Lauma: Samuraikoirat
Asema: Päällikkö/Shogun
Entinen asema: Oppilas

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Pikkuveli (kuollut)
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: ? (kuollut)
Jälkeläiset: Leea
Muut sukulaiset: Tachi (kuollut), Yoroi (kuollut)

ULKONÄKÖ

Rotu: Riukiunkoira
Säkäkorkeus: 50cm
Paino: 21kg
Turkinväri: Vaalean ruskea pohja, jossa tumman harmaita erilaisia kuviointeja. Turkki harmaantunut iän vuoksi.
Silmienväri: Keltainen
Rakenne: Lihaksikas ikäisekseen. Katsumoto on hieman laihtunut ikänsä vuoksi, koska ruokahalu on vähentynyt. Katsumoton turkki on pitkä ja hieman likainen.
Arvet: Oikeanpuolinmainen korvanlehti halkaistu.
Asusteet/varusteet: Aseena toimii 50cm pitkä wakizashi

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ****
Karisma ***** (Huom. Vain Samuraikoirien keskuudessa)
Nopeus **
Kestävyys ***
Älykkyys ****
Puruvoima ***
Kivunsietokyky ***
Ketteryys ***
Refleksit ***
Tekniikat ***
Vaarallisuus ***
Puissa hyppely *
Metsästystaito *
Uimataito ***

Aistit
Näkö ***
Kuulo **
Haju ***

TAISTELUTEKNIIKAT

Seppuku: Kaikkien samuraikoirien käyttämä. Koira lävistää itsensä miekallaan tappaen itsensä (huom. ei varsinainen taistelutekniikka, mutta en keksinyt muutakaan kohtaa, jossa mainita tämän)

Star Splitter: Syöksyy nopeasti vihollisen ohitse ja näyttää kuin katoaisi. Ohituksen aikana iskee miekallaan johonkin kohtaan vihollista viiltäen ohi mennessään viillon siihen kohtaan. Ilmestyy takaisin näkyviin viiltämisen jälkeen.

LUONNE

Katsumoto on ystävällinen ja kunniallinen uros, joka on elänyt sivistyneesti vanhuusikään asti. Hänelle voi puhua melkein mistä vain; hän kyllä kuuntelee. Vanhuksenakin hän haluaisi vielä tavata uusia tuttavuuksia joukon kannalta.

Katsumoto on karismaattinen ja oikeudenmukainen. Hän on hyvä päällikkö, joka luottaa tyttäreensä. Kun Katsumoton aika tulee niin hän ei kadu mitään ja hän ilomielin voi antaa paikkansa tyttärelleen.

Vanhuusikä on hieman laskenut Katsumoton voimaa ja kestävyyttä. Hän silti pystyy vielä taistelemaan kuin nuori uros.

Katsumoton huonoksi puoleksi voisi sanoa hänen vakavuutensa. Hän ei vitsaile. Hän ei edes kovin paljon leikkinyt tyttärensä kanssa, kun hän oli pentu. Urokselle vain oli tärkeää saada tyttärestä hyvä samurai.

SUHTEET

Leea: Katsumoton tytär. Katsumoto arvostaa Leeaa ja tyytyväinen siihen millainen samurai hänestä tuli. Katsumoto on hieman huolissaan siitä, kuinka Leea tulisi pärjäämään naaraana ja kuinka häneen suhtauduttaan, kun Katsumoto kuolisi.

Shin´ya: Katsumoton ystävä. Kaikki lauman jäsenet ovat Katsumoton ystäviä. Katsumoto on tyytyväinen tähän sinnikkääseen akitanaaraaseen.

MENNEISYYS

0-3 -vuotiaana
Katsumoto syntyi entisen samurai päällikön pojaksi. Hänen molemmat vanhemmat olivat puhtaita riukiunkoiria, vaikka rotu on harvinainen. Samuroiden päällikkönä on aina ollut puhdasrotuinen riukiunkoira. Katsumotolle syntyi samassa pentueessa pikkuveli, mutta hän ei selvinnyt, kun muutaman päivän elossa.

Katsumoton koulutus alkoi puoli vuotiaana kuten kaikilla samuraikoirien pennuilla. Hän oli nopea oppimaan ja hänelle heti tehtiin koulutuksen alussa selväksi, että hänestä on tulossa seuraava päällikkö. Uros tiesi tulevaisuutensa, joten hän otti koulutuksen tosissaan. Koulutus päättyi, kun Katsumotosta tuli vuoden ikäinen.

Katsumoto sai elää vanhempiensa kanssa ja tarkkailla isänsä tapoja johtaa samuraikoiria. Uros sai myös päällikkösuvun tunnusmerkin; halkeaman oikeanpuolimmaiseen korvanlehteen. Uros sai elää nuoruuttaan niinä aikoina, kun samuraikoirat saivat vielä vapaasti vaellella ympäri Japania. Katsumoto sai siis mahdollisuuden nähdä Japania. Eniten hän tykästyi Honshu saaresta, joten samuraikoirat jäivät sinne kauaksi aikaa.

3-9 -vuotiaana
Muutamia vuosia eteenpäin Katsumoto oli kiertelemässä metsää. Hän kuulikin ulvontaa, joka kuulosti avunhuudolta. Uros meni tarkistamaan tilanteen ja löysi ketunrautaan jääneen lyhytkarvaisen collie naaraan. Katsumoto meni auttamaan naarasta ja laittoi miekkansa ketunraudan väliin. Hän avasi miekkansa avulla sen. Naaras kiitti Katsumotoa. Naaras ei voinut kävellä, joten Katsumoto ehdotti naaraalle, että hän lähtisi tämän matkaan. Naaras suostui, joten Katsumoto kantoi naaraan samuraikoirien luokse. Naaras hyväksyttiin joukkoon niin kauaksi aikaa, kun hän vain halusi olla.

Samana vuonna, kun Katsumoto oli pelastanut collie naaraan, Katsumoton isä kuoli. Hänelle pidettiin kunnialliset hautajaiset, ja Katsumotosta tuli uusi päällikkö. Kaikki surivat päällikön kuolemaa. Collie naaras lohdutti Katsumotoa, joten heidän välillään alkoi olemaan romanttisia tunteita. Katsumoto oli ensin hieman epäilevä, koska päällikkönä on aina ollut puhdasrotuinen riukiunkoira. Katsumoton äiti kannusti poikaansa vastaamaan collie naaraan tunteisiin, koska riukiunkoirat tosiaan olivat harvinaisia. Katsumoto uskaltautui sitten vastamaan collien tunteisiin.

9-10 -vuotiaana
Katsumoto täytti 9-vuotta, kun hänen tyttärensä Leea syntyi. Samaan aikaan Katsumoton äiti kuoli luonnollisesti. Samuraikoirat olivat ristiriitaisissa tunteissa; juhlistivat seuraavan sukupolven syntymää ja pitivät kunnialliset hautajaiset entisen päällikön puolisolle.

Kuusi kuukautta kului ja Leean koulutus alkoi. Jälleen samuraikoirien keskuudessa oli hautajaiset: Katsumoton puolisolle. Hän sai surmansa karhun käpälän kautta. Katsumoto joutui suremaan jälleen ja joutui samalla lohduttamaan Leeaa. Katsumoto ei voinut olla huomaamatta, kuinka surutyö vaikeutti Leean koulutuksen alkua. Surutyö kun oli tehty, koulutus oli hänellä normaalia, joka oli helpotus Katsumotolle. Puolisonsa kuoleman jälkeen Katsumoto ymmärsi, että on liian vanha jo hankkimaan toisen puolison. Hän tiesi, että seuraava päällikkö tulisi olemaan naaras. Uros oli hieman huolissaan, miten samuraikoirat siihen suhtautuisivat.

10-11 -vuotiaana
Meni vuosi ja villikoira laumojen sodat alkoivat. Samuraikoirat joutuivat siirtymään muualle. He yrittivät etsiä ensin Honshusta hyvää paikkaa itselleen, mutta se ei ollut mahdollista. Katsumoto oli hieman surullinen, kun he joutuivat jättämään Hoshun. Uros johdatti samuraikoirat Kyushun saarelle. Uros ajatteli heidän olevansa siellä niin kauan, kun sodat ovat ohitse.

11-12 -vuotiaana
Nykyään samuraikoirien määrä on pienentynyt pienemmän elintilan takia. Katsumoto on jo kertonut joukolle suunnitelmistaan, että heidän on liittouduttava jonku lauman kanssa. Lauman johtajaa he tulisivat palvelemaan kuolemaan asti kuin oikeat samurait vuosituhansia sitten.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Fukuoka: Uudet tuttavukset (29.11.2016-12.12.2016)

Katsumoto oli pienessä roolissa pelissä. Leea oli tullut kertomaan isälleen uudesta tulokkaasta; Shin´yasta. Katsumoto kertoi lauman liikkuvuuden syyn ja antoi Leean huolehtia tulokkaan oloista. Lauman pienen koon vuoksi Katsumoto jopa antoi Shin´yalle luvan jäädä kauemmaksikin ajaksi lauman keskuuteen.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Joskus kun Samuraikoirat pääsevät vähän enemmän käyttöön pelissä niin alan suunnitella Katsumoton kuolemaa. Pyrin saamaan hänet kuolemaan luonnollisesti, mutta saa nähdä.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 27.11.2016
Päivitetty: 31.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Katsumoto - Kunniallinen shogun
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT-
Siirry: