Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista Empty
ViestiAihe: Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista   Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista EmptyLa Marras 26, 2016 6:20 pm

SAMURAIKOIRAT

PERUSTIEDOT
Perustaja:
Tachi

Lukumäärä:
Vähän yli 20

Nimitys:
Samuraikoirat

TAVOITE

Lauman tavoite on löytää hyvä lauma, jonka johtajaa palvella kuolemaan asti. Heidän tavoite on myös pitää oma nimensä, vaikka he olisivatkin osa toista laumaa.

YLEISTÄ TIETOA LAUMASTA

Nimensä mukaisesti joukolla on samalaisia sääntöjä kuin samuroilla. Jokaisen jäsenen pitää olla ystävällisiä ja kunnioittaa ystäviä, että vihollisia kohtaan. Arvojärjestys on olemassa joukolla, mutta todellisuudessa he pitävät toisiaan yhtä arvokkaina. Jos joku jäsen osoittautuu koston- tai verenhimoiseksi niin hänet häädetään joukosta.

Bushidō on elämäntapaohjastus, jota jokaisen joukon jäsenen pitää kunnioittaa. Sen eteenpäin kertominen seuraaville sukupolville on vanhempien ja opettajien vastuulla. Nykyiset joukon opettajat ovat saaneet nimensä Bushidōn hyveistä. Hyveitä ovat: Gi (oikeudenmukaisuus, velvollisuudentunto), Yū (rohkeus), Jin (armeliaisuus), Rei (kohteliaisuus), Makoto (rehellisyys), Meiyo (kunnia), Chūgi (uskollisuus), Kō (vanhempien kunnioitus), Chi (viisaus) ja Tei (huolenpito vanhuksista).

Jokaiselta jäseneltä vaaditaan miekan käyttöä. Miekan käsittelyn harjoittelu aloitetaan jo puoli vuotiaana (6kk), jopa naaraat aloittavat miekan käytön silloin.

Urokset sotivat ja voivat olla vain päälikköjä (paitsi nyt on tulossa poikkeus, koska Leea on naaras ja ainut päälikön pentu). Naaraat huolehtivat joukon hyvinvoinnista ja pennuista. Uros pennut otetaan taisteluihin mukaan jo vuoden ikäisenä.

Joukon jokainen jäsen on joko puhdas japanilainen rotu tai sekaversio, jossa on japanilaista rotua, esimerkiksi voi olla shikoku, joka on risteytynyt huskyn kanssa. Joukkoon ei nimittäin päästetä ulkopuolisista kun vain naaraita lisääntymisen takia. Joukko toki voi ottaa silti huolehdittavakseen erilaisia koiria. He auttavat sitä, joka apua tarvitsee. Joukon mukana elämisenä voi saada mahdollisuuden päästä joukkoon mukaan, mutta siihen tarvitsee koulutuksen. Ainut rotu, jota lauma ei hyväksy on saksanpaimenkoira, rodun arvaamattoman luoteen vuoksi.

Jokainen joukon jäsen osaa tehdä Seppukun eli he lävistävät itsensä miekalla. Seppukun saa tehdä jos joutuu vangiksi tai häviää reilun kaksintaistelun. Tietenkin myös silloin jos on epäonnistunut tehtävässään. Seppukun voi tehdä muutenkin vain, mutta siihen tarvitsee joukon päälikön luvan. Jos Seppuku tehdään ilman mitään syytä niin päälikkö voi määrätä Seppukun tehneen suvun häväistyksi ja häätää heidät pois joukon turvista.

HISTORIA

Monia vuosituhansia sitten Tachi-niminen koira oli asesepän lemmikki. Tachi sai kosketuksen erilaisiin teräaseisiin. Hän myös sai mahdollisuuden kerran nähdä kuinka oikeat samurait miekkojaan käsittelivät. Tachi kiinnostui koirana opettelemaan myös miekan käyttöä.

Aseseppä kuoli vuosien päästä, joten Tachi lähti omille teilleen ottaen miekan mukaansa. Hän ystävystyi moneen uros koiraan ja heistä alkoi kerääntymään villikoira ryhmä. Tachi opetti koirille miekan käyttöä. Urokset alkoivat keräämään pian naaraita puolisoikseen, joten ryhmä kasvoi pian pentujen lukumäärällä. Pennuillekkin opetetttiin miekan käyttöä.

Useita vuosia kului kun Tachi kuoli ja hänen vanhin poikansa Yoroi otti isänsä paikan. Hän johti villikoira ryhmää. Yoroin aikaan vasta ryhmä alkoi elämään samuroiden mukaisesti. Se oli ollut myös Tachin tavoite, mutta hän oli ehtinyt kuolla ennen sitä. Tachin viimeinen toive oli siis saada ryhmä samuroiden kaltaisiksi.

Useita vuosituhansia eteenpäin ja villikoira ryhmä oli vieläkin olemassa. Heitä oltiin alettu kutsumaan Samuraikoiriksi. Päälikön paikka vaihtui aina sitä mukaa kun entinen kuoli. Paikan peri aina vanhin päälikön poika.

NYKYTILANNE

Samuraikoirat ovat vähentyneet. Heitä on ollut ennen enintään 50, mutta määrä on pienentynyt villikoira laumojen sotien vuoksi vaikka Samuraikoirat eivät ole niissä olleet mukana. Heillä kun on elintila pienentynyt suurempien laumojen aluevaltauksien vuoksi. Nykyään joukko majailee Kyushussa.

ARVOT

Päälikkö/Shogun:
Katsumoto

Päälikkösuku:
Leea (Päälikön tytär)

Soturit:


Opettajat:
Giyū, Jinrei, Makoto, Meiyo, Chūgikō, Chitei

Oppilaat:
Shin'ya

Metsästäjät:


Pentuvahdit:


Arvojen selitykset

Päälikkö/Shogun: Joukon yläarvoisin, joka on aina uros (paitsi poikkeus on tulossa seuraavassa sukupolvessa). Päälikköä kunnioitetaan eniten. Pääliköllä on vain oikeus häätää joukosta pois koiria tai ottaa ulkopuolisia mukaan joukkoon.

Päälikkösuku: Päälikkön sukulaiset ovat aina sellaisia, joita kunnioitetaan yhtä paljon kuin päälikköä. Sukulaisten silti pitää kunnioittaa päälikköä samalla tavalla kuin muut joukkolaiset. Sukulaisiksi voidaan laskea myös, esimerkiksi Leean tuleva puoliso.

Soturit:  Ne, jotka ottavat kantaa taisteluissa. He ovat joukon parhaimpia miekan käyttäjiä. Sotureita voi olla vain urokset.

Opettajat: Joukon oppilaiden koulutuksesta vastaavat. Oppilaiden täytyy kunnioittaa opettajiaan. Opettajat liittyvät taisteluihin myös, mutta ei ensimmäisten joukossa. Opettajia voi olla vain urokset.

Oppilaat: Kaikki joukon pennut (urokset, että naaraat). Koulutus alkaa kun pentu täyttää 6kk ja päättyy kun pentu täyttää vuoden. Vuoden ikäisenä uros pennusta tulee soturi. Jotkut uros oppilaat voivat päästä opettajiksi, mutta koulutus on silloin pidempi. Naaras oppilaat liittyvät metsästäjiksi tai pentuvahdeiksi koulutuksen jälkeen.

Metsästäjät: Joukon ravinnosta vastaavat. Naaraat voivat olla vain metsästäjiä.

Pentuvahdit: Joukon pennuista huolehtivat. Pentuvahdit huolehtivat pennuista niin kauan kun he täyttävät yhden vuoden. Pentuvahteja ovat vain naaraat.


Viimeinen muokkaaja, Daedra pvm Ti Loka 31, 2017 8:51 am, muokattu 2 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista Empty
ViestiAihe: Vs: Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista   Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista EmptyLa Marras 26, 2016 6:31 pm

Hahmotiedot

Tämä on lista kaikista hahmoista jotka kuuluvat Samuraikoiriin, sekä heidän pelaajansa. Jos hahmon vieressä ei ole pelaajan nimimerkkiä, voit kysyä jos saat ottaa hahmon omaksesi. Johtajat on kirjoitettu näin ja omahahmot on kirjoitettu näin. Lista on aakkosjärjestyksessä ja pyritään pitämään ajan tasalla!

Viimeksi päivitettty: 26.11.2016

Chitei
Chūgikō
Giyū
Jinrei

Katsumoto - Daedra
Leea - Daedra
Makoto
Meiyo

Shin'ya - Miss Okami
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Samuraikoirat laumatiedot + hahmolista
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: SIVULAUMAT :: >>Laumatiedot-
Siirry: