Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Miguel - "Naisten naurattaja"

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

avatar

Viestien lukumäärä : 357
Join date : 23.09.2016
Ikä : 22

ViestiAihe: Miguel - "Naisten naurattaja"   To Marras 24, 2016 3:46 pmNimi: Miguel
Sukupuoli: Uros
Ikä: 4-vuotias
Liittouma/Lauma: Kogan Shinobit
Asema: Rivisotilas
Puoliso: Ryūsei
Jälkeläiset: Schädel, Fenix, Escapio, Angela, Murasaki, Agres, Seiken, Naranja ja Kiri

ULKONÄKÖ

Rotu: Shikoku
Säkäkorkeus: 52cm
Paino: 23kg
Turkinväri: Ruskea pohjaväri. Punaruskea kuono, kaula, rintakehä, vatsa ja osa hännästä. Mustat korvien päät, kuonon pää, varpaat ja hännän pää. Turkissa myös satunnaisia mustia pilkkuja. Blondi harjas.
Silmienväri: Neon vihreä
Aseet: Ketju vasemmanpuoloisessa tassussa.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ****
Karisma ***
Nopeus *****
Kestävyys ***
Älykkyys ***
Puruvoima ***
Kivunsietokyky ***
Ketteryys ****
Refleksit ***
Tekniikat **
Vaarallisuus ***
Puissa hyppely *****
Metsästystaito *
Uimataito *****

Aistit
Näkö ***
Kuulo ****
Haju ***

LUONNE
Miguelista ensimmäisenä voi huomata, että hän on tympeä uroksia kohtaan, mutta naaraita kohtaan hän on vähän liiankin kohtelias. Uroksesta voisi sanoa, että hän on "naisten naurattaja". Kaikki naaraat kiinnostavat häntä (paitsi vanhukset ja pennut). Miguel ei voisi kuvitella taistelevansa naaraita vastaan. Itseasissa on onni, että Kogien johtaja on naaras. Miguel on siis todella tottelevainen häntä kohtaan.

Miguelilla on aina ollut taipumus rikkoa sääntöjä. Hän luulee sääntöjen olevan sitä varten, että niitä voi rikkoa. Hän ei pelkää yhtään mennä Kogien alueen ulkopuolelle. Igojen aluetta hän silti välttelee. Ei hän niin tyhmä olisi, että menisi suoraan vihollisen alueelle.

Miguel on itserakas ja ylpeä. Hän pitää itseään parempana kuin muut urokset. Miguel on äkkipikainen, joten hän suuttuu helposti. Hän ei suutuspäissään varo mitä sanoo. Hän voi sanoa kelle vain (paitsi naaraille) mitä vain.


Kuva (c) Untamed

TAISTELUTEKNIIKAT
Kieuseru Shōshitsu: Kogien käyttämä tekniikka, jossa liikutaan niin nopeasti, että näyttää, että sen käyttäjä katoaa paikoiltaan.

MENNEISYYS
Miguel syntyi kahden Kogan pojaksi ilman sisaruksia. Hän eli ensin normaalia pennunelämää, kunnes hänen ninjakoulutuksensa alkoi. Suurimmaksi osaksi hänen vanhemmat opettivat häntä. Uros ei silti tuntunut olevan kovin kiinnostunut opiskelusta, joten hänet jouduttiin pakottamaan siihen. Ninjakoulutus oli välillä raakaa, joten kiinnostuksen puutteen vuoksi Miguel sai ikuisia arpia. Hän sai arven alahuuleensa ja leukaansa. Tottelemattomuuden vuoksi Miguelin isä kuritti poikaansa, joten uros sai isältään muutaman arvet; silmien yli menevän ja rintakehästä vatsaan ulottuvan.

Miguelin kiinnostuksen puute tuotti ongelmia, joten hän valmistui ninjaksi vasta 3-vuotiaana. Miguel uskoi sen tarkoittavan vapautta, mutta hänen vanhemmat olivat erimieltä. Miguel yritti useasti karata omille teilleen tutkimaan maailmaa, mutta hänen vanhemmat aina ehtivät estämänä poikaansa. Eräänä päivänä Miguel keksikin kuinka karata salaa klaanin alueelta.

Karkumatkalla Miguel kohtasi muita villikoiria. Hän tajusi jo silloin, että naaraissa oli sitä jotain. Hänellä oli useita suhteita eri naaraiden kanssa. Eräänkin naaraan perässä Miguel meni ihmisten alueelle. Hänet saatiinkin kiinni ja laitettiin ketjuun. Ketjussa uros ei ollut kuin yöhön asti. Hän onnistui irrottamaan järkevyytensä vuoksi ketjun. Uros halusi ottaa ketjun mukaansa muistoksi, joten sen vuoksi hänellä on ketju tassunsa ympärillä.

Meni vuosi ja Miguel oli palaamassa kotia. Hän huomasikin Igojen asuvan nykyään alueella, joka oli ennen Kogien alue. Miguel luuli ensin Igojen päihittäneen Kogat, mutta hän päätti ensin tutkia asiaa tarkemmin. Hän keksi tutkia alueen, jossa Igoja yleensä oli. Hän löysikin klaaninsa sieltä ja palasi alueelle kuin mitään ei olisi tapahtunut. Uros yrittikin etsiä vanhempansa ja kyselikin heistä muutamalta Kogalta. Uros saikin kuulla, että hänen vanhemmat olivat kuolleet kun Kogat oli johdatettu Igojen kimppuun. Miguel tunsi huonoa omatuntoa, mutta pääsi yli tilanteesta. Hän tiesi, että näin tulisi jossain vaiheessa käymään.

Nykyään Miguel jatkaa karkumatkojaan klaaninsa alueelta. Hänen aikomuksensa on löytää lisää kiinnostavia naaraita ja ehkä hankkia jonku heidän kanssa myös pentuja. Kogia kun tarvittaisiin lisää. Miguel on useasti miettinyt ketjun pois heittämistä, koska se on äänekäs. Tahtia se ei silti hidasta, koska uros on tottunut ketjun painoon.


Nuorelle isälle pentujen hoito on uuvuttavaa.

Tärkeä tietää:
- Miguel on saanut idean yhdestä omasta hahmostani. Menneisyys ei tietenkään ole samalainen, mutta luonne on miltein täydellinen. Hänen ulkonäössäkin on viittauksia hahmostani. Alkuperäisen hahmon kuva.

Pelaaja: Daedra
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Miguel - "Naisten naurattaja"
Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: