Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Miguel - "Naisten naurattaja"

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Miguel - "Naisten naurattaja" Empty
ViestiAihe: Miguel - "Naisten naurattaja"   Miguel - "Naisten naurattaja" EmptyTo Marras 24, 2016 3:46 pm

Miguel - "Naisten naurattaja" 25tj5e9
PERUSTIEDOT

Nimi: Miguel
Nimen merkitys/alkuperä: Espanjalainen miehen etunimi
Sukupuoli: Uros
Ikä: 5 vuotta ja 10 kuukautta
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Ryūsei, Omat pennut, Kogan Shinobit
Lauma: Kogan Shinobit
Asema: Rivisotilas
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Ryūsei (Miss Okami)
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Schädel (Daedra), Fenix (Miss Okami), Escapio (?), Angela (Shiomi), Murasaki (?), Agres (Miss Okami), Seiken (Shiomi), Naranja (?), Kiri (Miki)
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

Miguel - "Naisten naurattaja" Migu10

ULKONÄKÖ

Rotu: Shikoku
Säkäkorkeus: 52cm
Paino: 23kg
Turkinväri: Ruskea pohjaväri. Punaruskea kuono, kaula, rintakehä, vatsa ja osa hännästä. Mustat korvien päät, kuonon pää, varpaat ja hännän pää. Turkissa myös satunnaisia mustia pilkkuja. Blondi harjas.
Silmienväri: Neon vihreät
Rakenne: Kevyt rakenteinen ja lihaksikas. Miguelin turkki ei ole pitkä, eikä lyhyt Hän on huolehtinut omasta turkistaan, koska haluaa näyttää aina hyvältä. Blondi harja on tärkein urokselle.
Arvet: Yläluomien yli kulkeva pitkä poikkisuunnassa oleva arpi, rintakehästä vatsaan kulkeva mutkikas arpi, vatsassa lyhyt arpi.
Asusteet/varusteet: Aseena vasemmanpuolimmaisessa ranteessa oleva monta metriä pitkä ketju.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ****
Karisma ***
Nopeus *****
Kestävyys ***
Älykkyys ***
Puruvoima ***
Kivunsietokyky ***
Ketteryys ****
Refleksit ***
Tekniikat **
Vaarallisuus ***
Puissa hyppely *****
Metsästystaito *
Uimataito *****

Aistit
Näkö ***
Kuulo ****
Haju ***

TAISTELUTEKNIIKAT

Kieuseru Shōshitsu: Kogien käyttämä tekniikka, jossa liikutaan niin nopeasti, että näyttää, että sen käyttäjä katoaa paikoiltaan.

LUONNE

Miguelista ensimmäisenä voi huomata, että hän on tympeä uroksia kohtaan, mutta naaraita kohtaan hän on vähän liiankin kohtelias. Uroksesta voisi sanoa, että hän on "naisten naurattaja". Kaikki naaraat kiinnostavat häntä (paitsi vanhukset ja pennut). Miguel ei voisi kuvitella taistelevansa naaraita vastaan. Itseasiassa on onni, että Kogien johtaja on naaras. Miguel on siis todella tottelevainen häntä kohtaan.

Miguelilla on aina ollut taipumus rikkoa sääntöjä. Hän luulee sääntöjen olevan sitä varten, että niitä voi rikkoa. Hän ei pelkää yhtään mennä Kogien alueen ulkopuolelle. Igojen aluetta hän silti välttelee. Ei hän niin tyhmä olisi, että menisi suoraan vihollisen alueelle.

Miguel on itserakas ja ylpeä. Hän pitää itseään parempana kuin muut urokset. Miguel on äkkipikainen, joten hän suuttuu helposti. Hän ei suutuspäissään varo mitä sanoo. Hän voi sanoa kelle vain (paitsi naaraille) mitä vain.

Miguel - "Naisten naurattaja" Ir56wm
Kuva (c) Untamed

SUHTEET

Belle: Miguelin tuttu. Miguel kohtasi kerran tämän ulkopuolisen jäsenen ja yritti flirttailla hänelle. Belle ei vastannut Miguelin yrityksiin, joten Miguel päätti asian olla.

Yosōu: Miguelin laumatoveri.

Rei: Miguelin laumatoveri.

Jiyū: Miguelin laumatoveri.

Sabi: Miguelin laumatoveri.

Okashi: Miguelin laumatoveri.

Hisokani: Miguelin laumatoveri.

Ryūsei: Miguelin puoliso. Miguel rakasti puolisoaan, mutta ei luonteensa vuoksi voinut asettua aloilleen. Miguel on siis lähtenyt jo uusille seikkailuille.

Schädel: Miguelin poika. Miguel huomasi Schädelin olevan todella kiintynyt häneen ja luonteensa vuoksi Miguel ei voinut hyväksyä sitä. Miguel halusi olla tasavertainen isä kaikille pennuilleen.

Fenix: Miguelin poika.

Escapio: Miguelin poika.

Angela: Miguelin tytär.

Murasaki: Miguelin poika.

Agres: Miguelin poika.

Seiken: Miguelin tytär.

Naranja: Miguelin tytär.

Kiri: Miguelin poika. Miguelilla meinasi mennä hermot ensin poikaansa, koska häntä jouduttiin enemmän kouluttamaan kuin muita. Loppujen lopuksi Miguel alkoi hyväksymään poikansa luonnetta.

Washi: Miguelin laumatoveri.

MENNEISYYS

0-3 -vuotiaana
Miguel syntyi kahden Kogan pojaksi ilman sisaruksia. Hän eli ensin normaalia pennunelämää, kunnes hänen ninjakoulutuksensa alkoi. Suurimmaksi osaksi hänen vanhemmat opettivat häntä. Uros ei silti tuntunut olevan kovin kiinnostunut opiskelusta, joten hänet jouduttiin pakottamaan siihen. Ninjakoulutus oli välillä raakaa, joten kiinnostuksen puutteen vuoksi Miguel sai ikuisia arpia. Hän sai arven alahuuleensa ja leukaansa. Tottelemattomuuden vuoksi Miguelin isä kuritti poikaansa, joten uros sai isältään muutaman arvet; silmien yli menevän ja rintakehästä vatsaan ulottuvan.

3-4 -vuotiaana
Miguelin kiinnostuksen puute tuotti ongelmia, joten hän valmistui ninjaksi vasta 3-vuotiaana. Miguel uskoi sen tarkoittavan vapautta, mutta hänen vanhemmat olivat erimieltä. Miguel yritti useasti karata omille teilleen tutkimaan maailmaa, mutta hänen vanhemmat aina ehtivät estämänä poikaansa. Eräänä päivänä Miguel keksikin kuinka karata salaa klaanin alueelta.

Karkumatkalla Miguel kohtasi muita villikoiria. Hän tajusi jo silloin, että naaraissa oli sitä jotain. Hänellä oli useita suhteita eri naaraiden kanssa. Eräänkin naaraan perässä Miguel meni ihmisten alueelle. Hänet saatiinkin kiinni ja laitettiin ketjuun. Ketjussa uros ei ollut kuin yöhön asti. Hän onnistui irrottamaan järkevyytensä vuoksi ketjun. Uros halusi ottaa ketjun mukaansa muistoksi, joten sen vuoksi hänellä on ketju tassunsa ympärillä.

4-5 -vuotiaana
Meni vuosi ja Miguel oli palaamassa kotia. Hän huomasikin Igojen asuvan nykyään alueella, joka oli ennen Kogien alue. Miguel luuli ensin Igojen päihittäneen Kogat, mutta hän päätti ensin tutkia asiaa tarkemmin. Hän keksi tutkia alueen, jossa Igoja yleensä oli. Hän löysikin klaaninsa sieltä ja palasi alueelle kuin mitään ei olisi tapahtunut. Uros yrittikin etsiä vanhempansa ja kyselikin heistä muutamalta Kogalta. Uros saikin kuulla, että hänen vanhemmat olivat kuolleet, kun Kogat oli johdatettu Igojen kimppuun. Miguel tunsi huonoa omatuntoa, mutta pääsi yli tilanteesta. Hän tiesi, että näin tulisi jossain vaiheessa käymään.

Nykyään Miguel jatkaa karkumatkojaan klaaninsa alueelta. Hänen aikomuksensa on löytää lisää kiinnostavia naaraita ja ehkä hankkia jonku heidän kanssa myös pentuja. Kogia kun tarvittaisiin lisää. Miguel on useasti miettinyt ketjun pois heittämistä, koska se on äänekäs. Tahtia se ei silti hidasta, koska uros on tottunut ketjun painoon.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Mie: Ulkopuolinen jäsen (21.11.2016-1.8.2017)

Miguel oli nukkunut oksalla, kunnes hän heräsi raikuvaan nauruun. Miguel meni tarkistamaan tilanteen ja löysi Yosōun ja hänen kaverinsa nauramasta. Paikalla oli myös Belle-niminen koira, joka oli ensimmäinen ulkopuolinen Kogien alueella luvallisesti. Miguel yritti flittailla Bellelle, mutta naaras ei vastannut Miguelin yrityksiin. Miguel poistui paikalta ja flirttaili myös Yosōulle ja hänen naaraspuolisille kavereille.

Peli: Kyoto: Lemmikki villikoiraksi (13.12.2016-18.12.2016)

Miguel saapui Kyotoon ja kohtasi Ryūsein ensimmäisen kerran. Miguel johdatti naaraan villikoiran elämään. ja oli viemässä häntä Kogien alueelle. Matkan aikana Miguelin ja Ryūsein välit alkoivat lämmetä ja heistä tuli pari. Pelin aikana Miguel johdatti Ryūsein tiineksi.

Peli: Mie: Alueen rajoille saapuminen (18.12.2016-24.4.2017)

Miguel ja Ryūsein saapuminen Kogien alueen rajoille. Ryūsei synnyttää ja Miguelista tulee isä. Pelissä pääsee seuraamaan tuoreiden vanhempien pentujenhoitoa ja niiden kouluttamista. Peli loppuu siihen, kun Miguel lähtee takaisin seikkailuilleen.

Miguel - "Naisten naurattaja" Veafs210
Kuva (C) Miss Okami

Peli: Mie: Välien selvittelyä (22.4.2017-kesken)

Miguel otti osaa Igojen ja Kogien kohtaamiseen. Miguel on tähän menessä tarkkaillut tilannetta vain puusta samalla ikävöiden Ryūseita.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Miguel on saanut luonteesta toiselta hahmoltani.
- Tarkoitukseni olisi saada mahdollisimman monta puolisoa, mutta suhteet ovat lyhyitä. Jos vain mahdollista niin olisi hauska, jos hänellä olisi monta eri puolisoa yhtä aikaa.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 24.11.2016
Päivitetty: 27.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Miguel - "Naisten naurattaja"
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: KOGAN SHINOBIT-
Siirry: