Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Ulkopuolinen jäsen

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyTo Marras 24, 2016 7:11 pm

Belle

Belle kiinnitti huomion Yosõuhun kun kuuli tuon kehuvan neidin hännässä olevaa rusettia. Neiti vilkaisikin rusettia vielä, että se varmasti oli siinä. Hän sitten katsoi taas ystäväänsä.
"Kiitos. Kyllä, emäntäni on sen siihen laittanut. Olen itsekkin ylpeä siitä", Belle kertoi hymyillen. Kaksikko jatkoi matkaansa sitten kun keskustelu oli toistaiseksi päättynyt.

Belle kulki Yosõun rinnalla kun he kohtasivat neidille uusia tuttavuuksia. Belle oli kuullut varoituksen oudoista vitseistä, mutta neiti ei voinut luvata mitään siitä ottaisiko hän niitä tosissaan, vai ei.

Ensimmäisenä paikalle saapui valkoinen naaraspuolinen Koga. Neiti kuulikin heti arvostelua naaraalta, jonka vuoksi Belle koki taas vihan kasvavan sisimmissään. Naaras mainitsi jo ennestään tutun nimen "Rei". Belle päättikin rauhoittaa mielensä. Hän ei halunnut tosiaankaan suuttua turhaan varsinkin kun koko päivä on ollut tunteiden heittelyä minne sattuu.

Belle yllättyikin kun Yosõu mainitsi hänen ja valkoisen naaraan olevan samalaisia. Neiti tietenki epäili sitä. Yosõu käveli pian sivummalle ensin mainiten valkoisen naaraan nimen: Jiyü. Belle vilkaisi ystävänsä perään kunne katsoi toista naarasta. Neiti ei keksinyt mitään sanottavaa varsinkaan tuollaisen töykeän arvostelun jälkeen vaikka ilmeisesti Rei oli syöttänyt sanat Jiyün suuhun.

Belle kiinnitti pian huomion sivummalle, kun kuuli kamppailun ääniä. Neiti koki empatiaa kun Yosõu heitti Rein kuraan. Ei tietenkään empatiaa herännyt Reitä itseään kohtaan vaan hänen turkkiaan kohtaan. Neiti ei ymmärtänyt kun porukka alkoi ympärillä nauramaan ja Rei myös itse. Neiti vilkaisi ympärillä olevia kummaksuen, mutta hän huomasi Jiyün olevan ihan hiljaa vain. Valkoinen naaras katsoikin neitiä sanomalla muita lapsiksi.
"Tosiaan. Heittää nyt toinen kuraan. Turkkihan siinä menee pilalle", Belle sanoi, mutta oli jotenki jäykkä. Hän ei osannut vielä ainakaan rentoutua kunnolla.

Yhtäkkiä Belle huomasi Jiyün olevan erityisen kiinnostunut neidin hännässä olevasta rusetista. Valkoinen naaras kehui sitä ihanaksi. Pian kiinnostuneisuus kiinnittyi Belleen (?). Neiti tunsiki olonsa ylpeäksi ollessaan jälleen keskipiste.
"Tiedän olevani kaunis ja täydellinen. Olet myös oikeassa, että rusettini on ihana. Jos se katoaisi niin en tiedä mitä tekisin", Belle puhui ylpeänä hieman kuono pystyssä. Neiti oli hieman ryhdistäytynytkin näyttääkseen ylväämmältä ja sitä mukaa tärkeämmältä. Jos valokeila-efekti olisi mahdollinen niin hänessä olisi sellainen nyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyTo Marras 24, 2016 8:13 pm

Yosōu

Jiyū hiukan naurahti "turkkisi on kyllä kaunis, mutta ei se sinusta parasta tee. Itse hoidan turkkiani koko ajan, mutta luonnossa se pakostikkin menee sottaiseksi. Siksi olenkin keksinyt keinon jolla pitää turkkini puhtaana, vaikka uisin kurassa." Jiyū ylväili, koska tiesi, että tämä oli totta. Jiyūn keino pitää turkki puhtaana oli simppeli, koska naaras oli kehitellyt oman suojaavan töhnänsä, joka hyljeksii kaikkea likaa. lika ja vesi siis liukui vain tämän turkista, kuin vesi hanhen selästä. Jiyū Hymyili Bellelle "Vihdoinkin joku joka ymmärtää tyyliä!" Jiyū tykkäsi Bellen blondi-kullan kiiltoisesta turkista, koska se toi naaraan mieleen auringon laskun. Jiyū käänsi katseensa porukkaan kun Sabi huusi tätä. "Tule sen koiran kanssa tänne, äläkä välttele minua!!" Jiyū naurahti ja sanoi Bellelle "Hän on ihan pihkassa minuun. Olenhan niin upea, että jään uroiden uniinkin." Jiyū lähti ripeällä tahdilla joukon luokse, koska ei saattanut itse sitä sanoa, mutta tykkäsi Sabista.

Yosōu heilautti pariin kertaan häntäänsä kun Jiyū & Belle(?) tulivat. Naaras oli selvinnyt sen suuremmalta kuralta, mutta oli silti hiukan sotkuinen. "Kiva, että päätitte liittyä seuraan!" Rei nyrpisti vain kuonoaan Bellelle ja nousi kurasta. Uros heilautti turkkiaan tahallaan, toivoen, että osa osuisi Belleen. Yosōu hätkähti, kun vieressä ollut Rei, heilutti kuran tämänkin päälle. "Rei, lopeta!" Yosōu huudahti ja Rei vain esitti, kuin ei olisi tajunnut tekemäänsä. "Sori Yosōu." tämä vain sanoi. Yosōu hymyili ja sanoi "saat selkääsi toistamiseen jos teet tuon vielä." Okashi pysyi sivumpana ja selvisi kura suihkulta. siksi tämä oli vielä rauhallinen. Jiyū kuitenkin hieman osumia ja pillastui "etkö tajua Rei, että kura on hankala saada turkista?" Mutta tajusikin pian, että kaikki tähän osuneet pienet pallot, olivat vain liukuneet pois. Sabi kävelikin heidän luokse "Se on vain kuraa Jiyū. Hunaja on vielä pahempi tapaus ja Rei sai sitä niskaansa." Uros sanoi, yrittäen saada Jiyū nauramaan. Naaras naurahti pariin kertaan, muistaessaan toisen kommelluksen ja rauhottui. Hisokani tuijotti Belleä, koska ei ollut vielä tästä varma, mutta ei aikonut pilkata toista.

Tein kaveri taulun XD:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyTo Marras 24, 2016 8:37 pm

Belle

Belle murahti hieman kuullessaan ettei ollut toisen naaraan mielestä täydellinen, vaikka neidistä itsestään hänen täytyi olla aina maailman keskipiste. Neiti kuulikin naaraan puhuvan erikoisesta aineesta, jolla pitää turkki aina puhtaana.
"Kuullostaa mielenkiintoiselta", Belle mietti ääneen kiinnostuneena. Hän oli suorastaan ihmeissään, että joku villikoira olisi kiinnostunut puhtaudesta myös.

Belle kuuli jonku uroksen kutsuvan huudon. Huutajan nimeä neiti ei tiennyt, mutta kyseessä oli silti Sabi. Hän oli huutanut Jiyülle. Neiti ei kommentoinut mitään kun Jiyü kehui itseään uroiden unelmaksi. Neiti pikemmin vain pyöräytti silmiään, koska ei pitänyt valkoistan naarasta kovin erikoisena.

Belle ja Jiyü kävelivät muiden joukkoon. Neiti ei voinut olla huomaamatta, että Rei ei pitänyt hänestä. Rei rupesikin ravistelemaan turkkiaan, joten Belle perääntyi. Hän ei todellakaan halunnut riskeerata kaunista turkkiaan.
"Idiootti", Belle sanoi. Sana oli tullut suoraan sydämestä. Niin jämäkältä se kuullosti.

Belle kuunteli muita, mutta tunsi jonku tuijottavan häntä. Neiti käänsi katseen suuntaan, josta häntä tuijotti urospuolinen musta-harmaa Koga (Hisokani). Belle kallisti hieman päätään ihmeissään.
"Mitäs katselet?!", Belle kysyikin tiukalla äänensävyllä luonteensa vuoksi.

Miguel

Miguel makaili puun oksalla nukkumassa, kunnes hän heräsi kaikuvaan nauruun. Uros raotti silmiään ja nosti katseensa naurun suunnalle. Uros tuhahti ärsyyntyneenä ja lähti loikkimaan puun oksia pitkin äänen suunnalle. Hän halusi tietää miksi hänen untaan häirittiin. Unet kun olivat Miguelille tärkeää seuraavaa seikkalua varten, jonne hän aikoi lähteä pian.

Miguel pysähtyi puun oksalle tuijottamaan hetkeksi ryhmää, joka oli varmasti herättänyt uroksen naurullaan. Uroksen tassussa oleva ketju varmasti kilahti pysähtymisen takia. Uros ei voinut olla huomaamatta joukkoon kuulumatonta. Ahaa... Tuo on siis se uusi tulija.

Miguel hyppäsi puun oksalta ja laskeutui lähelle joukkiota. Hänen suupielilleen tuli komea virne kun hän lähti kävelemään nauranutta joukkoa päin. Virnettä hän ei tietenkään luonut urosten takia vaan naaraiden.
"Mikä täällä oli nyt niin hauskaa?", Miguel kysyikin uteliaana.

// Miguel ei tosiaankaan aio olla kauan pelissä, mutta otin sen nyt alkufiilistelyn takia mukaan Very Happy //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyPe Marras 25, 2016 8:28 am

Yosōu

Hisokani ei maininnut mitään siitä, että oli kuullut kun Belle haukkui Reitä idiootiksi. Uros pysyi hetken hiljaa ja sanoi sitten rauhallisena "Kunhan seuraan sivusta hullua porukkaa..." Hisokani vihjasi kaikkia ystäviään, myös Belleä. Uros ei piitannut muiden mielipiteistä, vaan vain omastaan. Siksi tämä ei uskonut huhuihin tai muihin juoruihin.

Rei naurahti, "No jopas! sehän on maailman kuulu naisten naurattaja Miguel! tulitkos täältä kerjäämään naisia seuraasi, kun niin yksinäinen olet?" Yosōu nyrpisti hieman kuonoaan, mutta ei katsonut Miguelin suuntaan laisinkaan. Yosōu lievästi inhosi, kyseistä urosta. Tosin, oli ihme, että naaras ei sitä näyttänyt. Jiyū taas käveli Miguelin luokse ja tervehti tätä. "Hei! Rei sai vähän köniin vain." Rei murahti hieman Jiyūlle, kun kertoi hieman mitä oli käynyt. Uros sanoi jykevästi "En pystyisi, heittämään naarasta kuraan, niin en käyttänyt kaikkia voimiani." Jiyū, sabi ja Yosōu nauroivat, koska Rei ei ole kertaakaan onnistunut kaatamaan Yosōuta. Rei ei ollut heikko, Yosōu oli vain kokeneempi. Okashi ei voinut olla ajattelematta Miguelia pervoksi, mutta ei voinut kieltäytyä, ettei näkisi itseään pervona. Naaras ei kuitenkaan jakanut ajattelemiaan pervouksia. Sabi ei piitannut Miguelistä ja halusi pitää sen sellaisena, mutta toivoi, että Jiyū olisi pysynyt kaukana hänestä.

Kaverit:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyPe Marras 25, 2016 8:44 am

Belle & Miguel

Belle tuijotti uutta tulokasta hieman hämmentyneenä. Miguel oli vain naurahtanut rennosti kun kuuli mitä täällä oli tapahtunut. Uros kiinnittikin huomion uutteen tulokkaaseen sen jälkeen. Miguel kävelikin Bellen luokse ja tutki tätä tarkoin silmillään.
"Vai, että olet sinä lemmikki... Odotin, että olisit vain normaali laumaton villikoira", Miguel tuumaili. Belle oli kuullut Miguelista sanonnan "naisten naurattaja". Belle tutkailikin uutta urosta, mutta päätyikin perääntymään.
"Älä pelkää. En minä sinulle pahaa tee. Mikä on neidin nimi?", Miguel puhui rauhallisena. Belle mietti kauan mitä sanoisi. Hän tiesi olevansa tuntemattomassa laumassa, joten hän koki sen olevan väärin jos hän ei vastaa urokselle.
"Belle", Belle esittäytyi.
"Kaunis nimi, neidillä", Miguel puhui kohteliaasti. Belle tunsi olevansa otettu kehuista. Häntä kun ei ollut vaikea immarella.

Miguel kääntyi ympäri ja katsoi kaveriporukkaa. Hän silmäili porukan naaraita hetken, kunnes kiinnitti huomion Reihin.
"Vai, että sait naaraalta turpaan..", Miguel tuumasi vielä huvittuneena kuin tahallaan muistuttaakseen Reitä tapahtuneesta. Uros päättikin tahallaan kävellä sen jälkeen porukan naaraiden ohi hipaisten heitä hännällään (?).
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyPe Marras 25, 2016 9:00 am

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Porukka seurasi sivusta kun Miguel tutki Belleä. Yosōu oli varmaan ainoa, joka oli huolissaan hieman. Muut(Paitsi Hisokani ja Okashi) ajattelivat vain, että Se on hänen päätöksensä, meneekö tuon viheteltäväksi. Okashi sai kylmät väreet, kun Miguelin häntä osui tämän kuonoon. Naaras nousi seisomaan ja tietämättään seurasi Miguelia. Yosōu puri Okashia hännästä ja sanoi hiljaa "Olet todella pervo, Okashi. Kaikki haistavat hormoonisi tätä menoa." Okashi oli häpeissään tajutessaan äskeisen ja istui maahan. Naaras toivoi, ettei kukaan muu huomannut, mutta Hisokani huomasi. Jiyū ei vielä ollut tajunnut, mitä naisten naurattajalla oltiin tarkoitettu. Jiyū oli 3v "sinisilmäinen" pässi ja hidas älyinen. Jiyū menikin Miguelin vierelle ja kysyi "Mitäs aiot tehdä tänään?", hymyillen vielä samalla. Sabi, "kuoli sisäisesti"...

Kaverit:
 


Viimeinen muokkaaja, Miss Okami pvm Pe Joulu 02, 2016 11:26 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyPe Marras 25, 2016 9:09 am

Belle & Miguel

Miguel vilkaisi olan yli Okashia ja naurahti vain, kun häntä estettiin seuraamasta. Uros kiinnittikin huomion vierelleen tulleeseen naaraaseen eli Jiyühun. Hän kuulikin naaraan kysymyksen.
"Uneni jäivät ainakin kesken kun te nauroitte täällä, mutta saa nähdä", Miguel kertoi. Hän ei maininnut todellisista suunnitelmistaan, koska ei ollut varma tiesikö kukaan hänen karkumatkoistaan. Ainakin hän oli yrittänyt pitää ne salassa.
"Joudun tosiaan menemään. Oli kiva nähdä tuo uusi tulokas", Miguel sanoi ja vilkaisi vielä olan yli Belleä. Uros lähti sitten kävelemään eteenpäin.

Belle istui maahan ja kallisti päätään katsoessaan Miguelin menoja. Olipa erikoinen uros.. Neiti pudistikin päätään ja katsoi ystävä porukkaa. Hän oli hieman rentoutunut Miguelin käynnin takia, joten Belle oli jälleen kuin uusi koira. Hän ei tietenkään ollut heti ensisilmäykseltä rakastunut Migueliin vaan oli pikemmin piristynyt pienestä flirtistä.

// Miguel tosiaan poistui pelistä //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyLa Marras 26, 2016 1:15 pm

//Arashi hiippailee vähän myöhässä paikalle:D //

Arashi

Koga oli monta päivää pysytellyt Itho talossa miettimässä vaikeaa tilannetta igojen kanssa. Se ei ollut kuitenkaan päätynyt mihinkään ratkaisuun vielä ja päätti jättää asian sikseen kunnes jotain tapahtuisi tai ehkä Shion vaivautuisi tulla selittämään

Narttu oli aamuta päättänyt lähteä kiertämän itse lauman aluetta yksin, jotta pääsisi taas perille mitä lauman sisällä oli tapahtunut melkein viikon sisässä.  Se käveli lauman lähistöllä ja silmäili näitä nopeasti katseellaan. Se näki joukossa raja vartijat ja sai ajatuksen. "Rajavartijat tulkaa käymään luonani" Arashi korotti hiukan ääntään ja moni säikähti, koska ei ollut nähnyt johtajan olevan itse paikalla. Kyseiset kogt saapuivat nopeasti johtajansa luokse ja kumarsivat pienesti päätään kunnioitukseksi. Pienen hetken se katseli 5 henkistä kogaa ja irvisti pienesti. "No sanon tämän nyt vain kerran ja en uudestaan ymmärrättekö? Jos näette igojen johtajan Shionin rajalla tuokaa hänet heti luokseni" Se antoi käskyn ja nämä nykkäilivät myöntymisen merkiksi ja poistuivat paikalta

Koga ei jääyt paikoilleen ja lähti etenemään toisen äänien suuntan. "Tietääköhän johtaja siitä lemmikistä täällä" Se kuuli sivu korvalla puhetta ja samassa se nopeutti tahtiaan. Jos lauman alueella oli tosiaan lemmikki oli tässä toimittu sääntöjen vastaisesti ja ties kuka tämä lemmikki oli. Narttu saikin pian silmiinsä pienen joukon ja erotti heti Yosoun joukosta. Olihan toinen sukua edelliselle johajalle. Sen silmät kuitenkin siristyivät, kun se näki oudosti kiiltävän kaulapannan. Sen enempää Arashi ei tarivnnut ja lähti lähestymään vaalenruskeaa koiraa. Se kuitenkin jätti tähän metrin välin ja silmäili tätä kylmästi "Kuka sinä olet ja mitä teet alueellani?" Koga kysyi ja äänessä oli vihainen sävy. Se oli itse ollut hetken ihmisten luona pentuna, mutta ei ollut jäänyt lemmikiksi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyLa Joulu 03, 2016 12:16 am

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōun ensinmäinen reaktio Arashin ilmestymiseen oli ymmärrettävä, koska tämä säikähti johtajansa ääntä, koska ei ollut edes huomannut toisen paikalle tulemista. Koko Yosōun kaveri porukka oli heti alistuneena, paitsi Belle(?) tai Hisokani. He eivät kuitenkaan täysin lyyhistyneet maahan, mutta silti heistä huomasi sen. Hisokani näytti vain hiukan yllättyneenä, kun Arashin ensimmäiset sanat kohdistuivat Belleen. Ai ai... Uros ajatteli itsekseen. Yosōu asteli hiljaa Bellen Vierellä, mutta oli palauttanut ryhtinsä. Yosōu nielais ja sanoi "Minä toin Bellen reviirille. Olen pahoillani, etten tullut kysymään teiltä ensin ." Ja samassa Yosōu laski päänsä ja luimisti korvansa kuin nöyränä kumarruksena. Naaras ei nostanut katsettaan jatkaessaan "Otan täyden vastuun Bellestä, jos siihen on syytä. Pidän sanani vaikka henki menisi, koska olen aina uskollinen teille Johtajatar Arashi." Yosōu nosti katseen Arashiin ja oli valmiina ottamaan kaiken vastaan, jota tuo heittäisi tätä kohti. olisi se iskuja tai sanoja, Yosōu ei vastustaisi.

Kaverit:
 


Viimeinen muokkaaja, Miss Okami pvm Ti Joulu 13, 2016 8:42 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyLa Joulu 03, 2016 12:26 am

Belle

Belle oli kääntynyt katsomaan paikalle tullutta tummaturkkista naarasta, Arashia. Neiti ei tiennyt kuinka reakoida, mutta huomasi muiden käyttäytyvän "omituisesti". Belle tajusi paikalle tulleen olevan erityinen. Onko tuo johtaja...?

Belle meinasi avata suunsan puhuakseen kuullesaan Arashin vihaisen äänensävyn. Hän ei ehtinytkään sanomaan mitään kun Yosõu tuli hänen vierelleen. Neidin korvat kääntyivät taaksepäin katsoessaan uudelleen Arashia. Neiti näytti tärisevän hieman. Ensimmäistä kertaa Belle ei sanonut vastaan. Hän tiesi, että nyt ei todellakaan ollut hyvä paikka sanoa mitään kun vain jos tarve sitä vaati. Hän ei aikonut keskeyttää Yosõun puheita. Hän luotti ystäväänsä, joka varmasti hoitaisi tilanteen. Neiti perääntyikin alistuneen oloisena taemmas ja siirtyi osittain Yosõun taakse. Hän ei täysin halunnut piilotella, mutta hän koki velvollisuutena pelätä lauman johtajaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyLa Joulu 24, 2016 10:45 pm

Mitenkäs tämän pelin on käyny? onko vain jäätynyt vai loppunut?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyLa Joulu 24, 2016 11:11 pm

// Mikin vastausta odotamme? //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miki

Miki

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 16.03.2015
Ikä : 22

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyMa Helmi 20, 2017 7:34 am

Arashi

Koga katseli jokaisen läpi, joka kumartui sen edessä. Sen katse kiinnittyi hetkeksi Belleen, jonka luo Yosōu oli mennyt. Sen tiukka katse vieraasta ei hellittänyt vaikka uros puhui sen puolesta. Bella näytti pelokkaalta ja Arashi oli tyytyväinen, että toinen ymmäri näköjään arvojen päälle

Hetken aikaa koga oli hiljaa ja pohdiskeli Yosōun sanoja. Se käänsikin katseensa urokseen ja virnisti omalla tavallaan hampaat kevyesti näkyen minkä olisi voinut tulkita helposti väärin. "Kerran henkesi olet valmis laittamaan ulkopuolisen puolesta niin oma on asiasi." Johtaja totesi, mutta viha sen äänestä oli kadonnut. Se ei ymmärtänyt miten Bella merkkasi enemmän, kun oman lauman jäsen esimerkiksi. "Rikoit kuitenkin sääntöjä ja saat rangaistuksesi opettaa tuo ulkopuolisen metsästämään ja olemaan hyödyksi, kun kerran aikoo täällä viipyä" Arashi jatkoi ja katsoi Yosōuta hetken tiukasti silmiin tuimasti painottaakseen sanojaan. Kevyesi se murahti hiljaa ja kääntyi takaisin tulo suuntaansa

Narttu lähti astelemaan takaisin Itho taloon harkitsemaan igojen ja kogien tilannetta. Lisäksi sen arveli tarvitsevansa yhden vapaa illan. Ilmassa tuntui hiukan napakkaa tuulta, jonka Arashi arveli kertovan myskyn olevan tulossa. Sade tekisi myös tuloaan eikä koga halunnut silloin olla lauman alueella läsnä. Yhtäkkiä sen mielessä välkähti kuva elottomasta pennusta ja se pysähtyi. "Miksi en voi vain unohtaa pikkuisiani?" Se ajatteli haikeana ja jatkoi kävelyään. Itho talon edustalla se huomasi vartijansa ja nyökäytti näille päätään tervehtiäkseen. Se palasi takaisin sisälle ja loikahti omalle paikalleen ylös makoilemaan ja odottamaan millainen sää illaksi saapuisi

//Arashi jatkaa itsekkeen//
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyMa Helmi 20, 2017 9:20 am

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu nosti katseen Arashiin hieman hämmillään, mutta johtajan mainitessa, että bellen koulutus olisi toisen rangaitus, niin nousi Yosōun kasvoille hieman epäröivä ja toivon menettänyt katse. Yosōu tiesi millainen Belle oli ja tiesi, että toisen kouluttaminen tulisi olemaan tämän hankalin työ koko elämänsä aikana. Yosōu lopulta nyökkäsi Arashille, koska tiesi, että se olisi ainakin Bellen hyväksi. Yosōu oli usein avulias kun kyseessä oli tämän ystävät tai läheiset, mutta harvemmin tuo muille laumalaisille oli avulijas.

//Pakko mainita, että Yosōu on naaras Very Happy
Ei tämä mikään suuri virhe ole kuitenkaan.

Kaverit:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyTi Helmi 21, 2017 6:44 pm

Belle

Belle tuijotti niin kauan Arashin perään, kunnes tummaturkkinen naaras katosi näkyvistä. Belle huokaisi helpotuksesta ja asettui makaamaan maahan.
"Tuo johtajasi on pelottava", Belle sanoikin. Hän ei käyttänyt kovin kunnioittavia sanoja, koska ei hänen ole koskaan sellaisia tarvinnut käyttää. Lemmikkinä hän oli kokenut olevansa johtaja, vaikka todellisuudessa hänen omistajansa oli tietenkin ollut "lauman johtaja".

Belle nousi pian ylös ja ravisti turkkiaan. Hän tunsiki häntäänsä tarttuneen jotain, joten hän vilkaisi sitä. Häntään oli jäänyt kiinni pieni oksa. Neiti kauhistuikin sen nähdessään, joten hän nappasi oksasta hampain. Hän veti sen hännästään ja heitti kauemmas. Hänen huonoksi onneksi oksa osui johonkin nukkuvaan kogan.
"Kuka kehtaa häiritä uniani?!", koga ärähtikin ja katsoi Bellen suunnalle. Belle tuijottiki kogaa huvittuneena. Koga tuhahtikin ja murahti itsekseen. Hän jatkoi sitten uniaan välittämättä sen enempää ulkopuolisesta.

Belle katsoi Yosōuhin ja heilautti häntäänsä.
"Mitäs teemme nyt? Olemme aika juuri syöneet ainakin. Mitä muuta villikoirat tarvitsevat selviytyäkseen?", neiti kysyikin pirteänä. Neiti olli yllättävän pirteä tosiaan. Hän kai yritti unohtaa pelottavan kogien johtajan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyTi Helmi 21, 2017 7:53 pm

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu oli ehkäpä hieman yllättynyt Bellen kommentista Arashin suhteen. "Arashi on ulkoisesti pelottava, mutta ajattelee vain kaikkien parasta." sanoi Hisokani rentona katsoen Belleä. Yosōu käänsikin katseensa Hisokaniin hetkeksi, mutta irtautti sen oitis tajutessaan tuijottavan toista ja Bellen risun heittelyyn. Yosōu hieman naurahti ärhääntyneelle kogalle, mutta toinen jatkoikin omillaan. "Voisimme... " Yosōu aloitti miettien hetken sanojaan. Ennenkuin naaras ehti jatka porukasta huudeltiin ehdotuksia "Metsästää!! Nukkua!! Tapella!! Tanssia!!" Hisokani oli aino joka ei sanonut mitään. "Hiljaa senkin räkänokat!" Yosōu naurahti hieman vitsinä. "Voisimme valmistaa Lepäämis paikkasi, kun et ole sellaista vielä tehnyt?" Yosōu ehdotti odottaen kiinnostuneena toisen vastausta.

Kaverit:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyTi Helmi 21, 2017 8:03 pm

Belle

Belle hämmästeli muiden outoja, mutta omaperäisiä ehdotuksia. Hän osoitti hämmennystä kallistelemalla päätään. Pian hän kuuli Yosōun ehotuksen lepopaikan tekemisestä.
"En ole tehnyt vielä sellaista. Tehdään vain sellainen", Belle intoili. Hänen lemmikkiluonteensa oli yhtäkkiä herännyt, joten neiti heilutteli häntäänsä ja oli vähän liiankin innoissaan. Lepopaikan tekeminen kiinnosti Belleä yhtä paljon kun kumipallon heittäminen.
"Mihin se tehdään?", Belle intoili ja vilkuili ympärilleen nopeasti. Hän oli todella utelias ja toivoi saavansa aikaan hyvän lepopaikan.

Yksittäisiä pieniä piskoja alkoi tippumaan, mutta ne olivat vielä melko olemattomia. Tuulikin alkoi olemaan normaalia hieman voimakkaampaa, mutta ei siinäkään suurta eroa huomasi. Olihan myrsky tulossa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyTi Helmi 21, 2017 8:28 pm

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu katsoi ystäviään kohti hetken ja sitten käänsi katseensa Belleen. "Pesän paikan valitseminen on sinusta kiinni. Millaisessa paikassa tykkäät yleensä nukkua? Onko se pehmeä ja lämmin vai kova ja kylmä? pitääkö sen olla tilava vai pieni? Nämä ovat muutamia kysymyksiä jotta voimme luoda kanssasi ihan omannäköisesi pesän, saat jopa koristella sen. Minä kyllä autan sinua, mutta en tiedä aikovatko muut auttaa..." Yosōu selitti ja lopulta katsoen muita kysyvästi. Jiyū ja Okashi päättivät auttaa sisustuksessa, jos siihen olisi tarvetta ja Sabi lupautui kaivamaan vaikka kallioon, pesän rakentamisen ja kestävyyden osalta. Hisokani tekisi tuulensuojan suuaukon eteen, muutaman askeleen päähän ja muutaman "hyllyn". Rei ei suostunut auttamaan, koska ei todellakaan halua palvella mitään nirppanokkaa. Tästä Jiyū ei oikeastaan tykännyt ja hieman ärähti tuolle, mutta asia laantui äkkiä. Rei poistui paikalta, mutta jäi seuraamaan sivummalta. (Eli Rei meni vakoilemaan XD)

Kaverit:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyKe Helmi 22, 2017 11:51 pm

Belle

Belle mietti päässän millaisen lepopaikan haluaisi. Hän alkoi heti haaveilemaan lämpöisestä kodista, missä hänellä olisi oma petinsä. Villikoirana tuollainen luksus ei ollut mahdollista. Neiti kuulikin Yosōun ystävien suista mitä he olivat valmiita tekemään. Neiti ei ollut yhtään yllättynyt, että häntä autettiin. Olihan hä itsensä mielestä maailman keskipiste, jota kaikkien TÄYTYI auttaa.
"Haluan sellaisen luolan, joka on koristeltu kauniiksi. Sen täytyy olla kodikas ja lämmin. En tietenkään halua nukkua kovalla maalla. Kuka sellaisella muka voisi nukkua?", Belle totesikin ja katsoi Yosōuta. Lauseensa jälkee neiti alkoi jo vilkuilla ympärilleen. Hän näkiki sivummalla kallion. Neiti näytti todella innokkaalta sen nähtyään, joten hän riensikin kallion luokse.
"Tähän minä haluan nukkumispaikan!", Belle suorastaan huusi liian innokkaana.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyMa Helmi 27, 2017 10:22 pm

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu nyökkäsi Bellelle hieman naurahtaen. "Voit mennä Jiyūn kanssa etsimään jonkinlaisia koristeita, keräämistäni esineistä." Jiyū katsoi hieman oudoksuen Yosōuta ja kysyi "Oletko varma, että löydämme sieltä mitään kaunista? olen nähnyt kun tuot keräily juttujasi, joten en tiedä onko oksat niin kauniita..." Jiyū sanoi hieman leikkisästi härnäten toista. Yosōu hieman murahti "No on siellä muutakin!" Jiyū naurahti ja lähti kävelemään Yosōun pesälle. Yosōu vilkaisikin Belleä "Noh? tuletko?" Yosōun pesän luona oli vanha kori, johon tuo oli kerännyt kaikken laista rojua, jota oli metsästä löytänyt. Jiyū vetikin loodasta muutaman kimaltavan joulukoriste nauhan "Noh, Olisivatko nämä mitään?" Toisessa oli valko punaisia raitoja ja toinen oli kultaisen värinen. Jiyū oli ehkä hieman kokeneempi sisustaja, kuin Yosōu ja siksi tuo ei ollut yllättynyt Yosōun vähäisestä koristeiden määrästä. Sanotaan jopa, että Jiyū saattoi varastaa ihmisten pihakoristeita, mutta Jiyū ei sitä ikinä itse sanonut. "Jos et löydä mitään Yosōun tavaroista, voin antaa sinulle jotain omistani..." Jiyū selitti hieman epäröiden. Jiyū menikin hetkellisesti pois ja tuli takaisin paksu viltti selässään ja hieman kärsinyt tyyny suussaan. "Nämä olivat vanhoja pehmusteitani, mutta saavat kelvata, kun ei oiken ole valinnan varaa." Okashi oli hakenut omasta pesästään kaksi tyynyä ja Metsästys majan seinältä viedyn karhun nahan, jonka tuo laittaisi Bellen matoksi.

Bellen(?) ja Jiyūn valitessa koristeita, Yosōu oli suunnitellut pesän koon ja muodon, jonka Sabi oli lopulta "rakentanut". Kallio oli hieman vaikeuttanut tuon työtä, mutta hyvin oli uros onnistunut tekemään pesästä hyvän muotoisen ja kokoisen. Pesä ei ollut suuri, koska lämpö pysyy paremmin pienemmässä ja asuisihan Belle tuolla hetken yksin. Hisokani teki Bellelle kaksi pään korkeudella olevaa hyllyä, mutta tuulen suoja saisi odottaa, että pesässä olisi kaikki esineet sisällä. Koko pesä oli tehty kivistä, maasta ja oksista. Yosōu siivosi pesän sellaiseksi, ettei multa tarttuisi turkkiin vaikka lattiaan laitettaisiinkin suojia. Pesä oli tarpeeksi suuri, että siellä pystyi seistä, mutta kattoon saattoi yltää jos nousi hieman takajaloilleen. Rei katsoi piillosta muiden uurastusta ja mutisi äkäisesti itsekseen, kuinka turhaa muiden uurastus oli.Kaverit:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyPe Maalis 17, 2017 2:56 pm

Belle

Belle seurasi Yosōu ja Jiyüta Yosōun pesälle. Pesän luona oli kori, josta Jiyü otti muutaman joulukuuseen tarkoitetun koristenauhan. Neiti tunnisti nauhat. Ne muistuttivat häntä omistajastaan ja niistä jouluna tulleista tuoksuista. Belle näytti hetken surumieliseltä.
"Nuo ovat hyvät", Belle sanoi vastasi vaisusti, vaikka todellisuudessa oli innoissaan kauniista koristeista.

Pian Jiyü poistui hetkeksi kunnes palasi takaisin peiton ja tyynyn kanssa. Belle näytti heti pirteämmältä nähdessään ne. Hänen ei enää tarvitsisi nukkua kylmällä ja kovalla maalla!
"Olette niin kilttejä", Belle totesi onnellisena. Neiti koki olevansa todella tärkeä, koska niin moni osallistui hänen oman pesänsä tekemiseen.

Belle juoksi koristeiden valinnan jälkeen oman tulevan pesänsä luo. Neiti näytti todella onnelliselta nähdessään sen. Hän ei malttanut odottaa vaan juoksi pesään sisälle. Neidin häntä rupesi heilumaan ilosta ja vaistomaisesti hän haukahti muutaman kerran onnellisena. Luola osittain muistutti häntä omistajasta, mutta se ei haitannut. Bellehän ei halunnut omistajaansa unohtaa vaan halusi ikuisesti herättää toivoa siitä, että omistaja vielä palaisi.
"Olette niin parhaita!", Belle huudahti hymyillen. Ei hän tuota oikeasti tarkoittanut, koska eihän neidin mielestä kukaan voinut olla parempi kuin hän itse.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyPe Maalis 17, 2017 3:16 pm

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Kaverukset istuivat ulkona, koska pesässä olisi ahdasta jos sinne menisi kaikki. Yosōu oli tyytyväinen toisen iloitessa ja astuessaan pesään. Jiyū asetti koristeet ja pedin pehmusteet, siihen mihin Belle ne halusi(?) ja Okashi asetti pehmeän karhun nahan matoksi ja tyynyt pedin pehmusteeksi. Okashi ja Jiyū tykkäsivät nukkua pehmeässä pedissä, kun taas Yosōu ja Sabi tykkäsi viileästä ja hieman kovemmasta. Muut eivät piitanneet pedeistään, kunhan saisivat nukkua rauhassa. Yosōu katsoi Belleä hymyillen ja sanoi tuolle "Tästä tuli lämpimän tuntuinen tykkäätkö nyt pesästäsi, että voit varmasti nukkua? Tulet tarvitsemaan lepoa jos haluat onnistua koulutuksessa." Yosōu oli sopinut kavereiden kanssa, että Bellen pesän tulisi muistuttaa ihmisen kotia, niin paljon kuin vain mahdollista. Tarkoituksena oli, ettei belle vihaisi pesäänsä ja että nyt tuolla olisi oma pieni pakenemis paikkansa.

Kaverukset olivat toivottaneet onnea Bellen koulutuksesta ja suurin osa lähtenyt. Reikin lähti, mutta vain jottei jäisi kiinni noiden stalkkaamisesta.

Kaverit Lähtivät:
 
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyPe Maalis 17, 2017 10:50 pm

Belle

Belle katseli ympärilleen haltioissaan. Hän ei vieläkään voinut uskoa kunnolla, että pesä oli tosiaan hänen. Hän ei olisi uskonut kokevansa mitään noin kaunista ennen kun tapaisi omistajansa uudelleen. Hän havahtui haavemaailmastaan Yosōun kysymykseen. Neiti käänsi katseensa tuohon.
"Vielä kysyt! Pidän siitä todella paljon. Tämä näyttää ihan omistajani omistamalta kesämökiltä", Belle kertoi innoissaan ja heilautti häntäänsä muutaman kerran ja jatkoi: "Saan takuulla nukuttua".

Belle astelikin tyynyjen luo ja lemmikkimäisesti hieman tassullaan niitä asetteli paremmin. Hän pyörähti muutaman kerran ympäri ja asettui makuulle tyytyväisenä. Neiti haukottelikin hieman. Päivä oli ollut raskas hänelle.

Belle silmäili Yosōuta viimein tarkemmin. Hän kiinnitti huomion ystävänsä reidessä oleviin arpiin. Neiti näytti järkyttyneeltä ja todella huolestuneelta nähdessään ne. Hän ei ollut aikaisemmin niihin kiinnittänyt mitään huomiota.
"Olet satuttanut itsesi!", Belle huudahti järkyttyneenä. Neiti oli kyllä nähnyt arpia muilla, mutta oli ajatellut niitä haavoina. Hän ei tiennyt mikä on sana "arpi". Neiti kiinnitti huomion ystävänsä arvista tuon kasvoihin. Järkytyksen saattoi nähdä neidin silmistä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyLa Maalis 18, 2017 1:27 am

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Yosou_Sprite
Yosōu

Yosōu hymyili tyytyväisesti toisen vastauksesta. naaras kääntyikin poistuakseen tuon pesästä, Bellem asettuessa makaamaan. Yosōu kun ei oikein piitannutkaan pesässä leijuvasta tunnelmasta. "Menen nyt omaan pesääni, jos tarvitset minua, tiedät kyllä missä se on. tulen herättämään sinut..." Yosōu sanoi, kunnes Belle keskeytti tämän hätiköiden tuon arvista. Naaras meni hiljaiseksi ja tämän kasvoilta lähti kaikki ulkoisesti erotettava tunne. Tuon katse muuttui tyhjäksi, kunnes Yosōu hiukan ravisti päätään. Yosōu vilkaisi hiukan sivusilmällään arpia ja saattoi tuntea kuinka muistot ja kipu tulvivat takaisin. "Se on vain arpi... Ja paha muisto..." Yosōun kasvoiltakin näki, että kyseessä oli arka asia. Naaras kun ei halunnut puhua siitä. Arvesta erotti parhaiten kaksi pystyviivaa, koska nuo olivat ainoat jotka ehtivät kunnolla painautua vasten Yosōun ihoa, ennen kuin tuo pakeni. Kolme vaakaa viivaa oli niiden välissä ja näkyivät hiukan. Tuo muodosti (日 Aurinko) merkin, joten Yosōu siksi hiukan vihasikin Aurinkoa.

Yosōu vilkaisi hieman Belleä ja antoi tuolle vain teko hymyn. "hyvää yötä." tämä sanoi ja käveli pois. Yosōun oli hetkessä muutunut "Ontoksi" ja tunteettomaksi. Seuraavana aamunakaan Yosōu ei olisi vielä aivan itsensä...

Aamulla aikaisin Yosōu heräsi, niin kuin aina auringon nousuun. Kuitenkaan tämä ei tahtonut liikkua, tämä vain halusi kuihtua pois. Yosōu kuitenkin oli oppinut pääsemään omista murheistaan ylitse ja siksi puolen tunnin taistelu itseään vastaan sai tuon vihdoin nousemaan. Yosōu asteli Bellen pesän luokse hieman arkamaisesti astellen. Tämä kun oli epävarma, miten tuo reagoisi tähän nyt. Pesälle päästyään tämä kurkisti pesään, mutta koska ulkona oli valoisempaa kuin pesässä, ei tämä aivan perälle asti nähnyt. "Belle? Meidän tulisi aloittaa pian..." Yosōu kysyi pimeyteen ja toivoi vastausta ystävältään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 EmptyLa Maalis 18, 2017 1:41 am

Belle

Belle oli saanut vastauksensa. Hän meinasi kysyä tarkemmin mitä "arpi" tarkoittaa, mutta hän näki Yosōun katseen. Neidillä olisi ollut kova mieli kysyä tarkemmin arvesta, mutta ihme kumma hän piti kuononsa kiinni. Hän kai oli liian väsynyt saamaan tahtoaan läpi. Olihan hän saanut olla huomion keskipiste.

Belle jäi hieman hämilleen makailemaan Yosōun poistuttua. Neiti ei ollut edes toivottanut hyviä öitä ystävälleen, vaikka hänelle itselleen oltiin niin toivotettu. Neiti vain oli liian hämillään. Arpi? Onkohan se haava, joka ei vuoda verta? Belle hämmästeli ja ravasi takatassullaan korvansa takaa. Neiti vilkaisi turkkiaan ja huomasin sen alkaneen jo hieman takkuuntumaan. Neiti irvisti nähtyään turkkinsa. Se kaipasi kovasti pesua ja harjausta. Neiti päätti alkaa hampain selvittämään turkkiaan, mutta hänen huonoksi onneksi hän vain repi turkistaan pieniä tuppoja. Belle lopetti heti tajuttuaan asian. Hän tuijotti kauhuissaan muutamaa karvatuppoa vierellään. Neiti tuhahti ja laski päänsä. Hänelle tuli jälleen omistajansa mieleen, jonka vuoksi neidillä kesti saada unen päästä kiinni.

Aamu oli tullut, mutta pesään sitä ei kovin helposti nähnyt. Belle nukkui tyytyväisenä pitkään kunnes Yosōun ääni kantautui pesään. Neiti avasi silmänsä ja tuijotti pesän suun suunnalle turhautuneena. Häntä ei olisi mitenkään kiinnostanut nousta ylös.
"Anna minun nukkua edes hetki vielä", Belle huudahti. Hänellä kun oli niin mukava asento, että hän ei halunnut lähteä. Muutenkin pesässä oli niin lämmin ulkoilman pakkasiin verrattuna.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Sponsored content
Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen - Sivu 2 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ulkopuolinen jäsen
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 3Siirry sivulle : Edellinen  1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Mie-
Siirry: