Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Ulkopuolinen jäsen

Siirry alas 
Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyMa Marras 21, 2016 2:12 pm

// Miss Okami tänne ainakin Yosõun kanssa. Muutkin voi tulla mukaan ^^ //

Belle

Belle makaili maassa ja vilkuili ympärilleen hieman peloissaan. Hänet oli hyväksytty ainakin joksikin ajaksi Kogien joukkoon. Neiti silti oli huomannut kuinka häneen suhtauduttiin, mutta oliko se ihme? Neitiä selvästi syrjittiin erilaisuuden vuoksi. Kaikki koirat näyttivät Bellen silmissä samalaisilta ja hän oli täysin erilainen kuin muut. Neiti hieman epäili uskaltaisiko loppujenlopuksi jäädä kauaksi aikaa tänne vaikka hän oli ystävystynyt Yosõu-nimiseen naaraaseen, joka oli ystävällinen Bellelle.

Belle asetti päänsä maahan ja tuhahti. Hän ei voinut olla ajattelematta kuinka hänen hyväksyntä oli tuottanut ensin jyrkkiä mielipiteitä, mutta niistä oli päästy yli. Neiti ei myöskään voinut olla ajattelematta omistajaansa. Hänen luonaan Belle oli kokenut aina olonsa hyväksytyksi ja turvalliseksi. Tästä päivästä lähtien Bellelle tulee olemaan vaikeaa, ehkä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTi Marras 22, 2016 1:47 pm

Yosõu

Naaras palasi metsästys retkeltään kahden kanin kanssa. Yosõu oli ollut onnekas saadessaan ne molemmat kiinni, koska tavi oli tulossa ja saalis eläimet vähentyivät. Yosõu oli ottanut koko vastuun Bellestä, eli näki työnään toisen tukeminen ja ruokkiminen. Kaikki mitä Belle teki, lopulta siis kohdistuisi Yosõuu, hyvä tai paha. Yosõu oli käynyt läpi säännöt jo Bellen kanssa tarkasti ja luotti tähän jo tarpeeksi.

Yosõu pudotti toisen pupuista Bellen pään päälle, hieman leikkimielisesti, kun toinen näytti niin "surulliselta". Yosõu hymyili ja sanoi "hyvää ruoka halua." ja kävi makuulle Bellen vierelle. Yosõu söi raatoa kuin viimmeistä kunnon ruokaansa, koska osasi odottaa, ettei luultavimmin saisi kaneja koko talvena. "kohta sinunkin täytyy ruokkia itseäsi ja siksi ajattelin että voisin hiukan jakaa niksejäni kanssasi, ennen kuin metsästys rankkenee." Yosõu tiesi, että kaksi kuonoa metsällä on yhtä parempi ja siksi halusi, että Bella auttaisi. Syötyään naaraan kuono oli hiukan veressä, mutta tämä vain riepeästi hieroi sitä kosteaan nurmeen johon veri tarttui.

"mentäisiinkö?" Yosõu kysyi ja nousi seisomaan. Yosõu oli iloinen, koska tunsi pitkästä aikaa, että sillä on taas sisko seuranaan vaikkei Belle ollutkaan tälle sukua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTi Marras 22, 2016 2:07 pm

Belle

Belle havahtui ajatuksistaan kun yhtäkkiä hänen päänsä päälleen tippui jänis. Neiti pudisti päätään ja jänis tippui hänen etutassujen väliin. Neiti kuulikin tutun ja tuttavallisen äänen. Se oli Yosõu. Belle vilkaisi ystäväänsä ja heilautti häntäänsä kun toinen asettui maaten neidin viereen.
"Kiitos", Belle kiitti ystäväänsä ja alkoi syömään jänistä. Neiti tunsi heti olonsa paljon turvallisemmaksi.

Belle kuuli Yosõun ottavan puheeksi metsästämisen. Neiti hätkähti hieman puheita, koska hän ei voisi kuvitella koskaan metsästävän itse. Hän silti tiesi, että joskus hänen olisi pakko oppia. Ei Yosõu voi aina olla hänestä huolehtimassa. Neidin ajatukset olivat hieman ristiriitaiset pään sisällä, koska hän nautti myös huomion keskipisteenä olemisesta. Belle tunsiki olonsa hieman sekavaksi.

Belle sai syötyä ja hän ei ollut aiheuttanut kovin suurta sotkua kuonnoonsa. Ainoastaan suupielissä oli verta, jotka puhdistuivat nuolaisulla. Neiti nousikin seisomaan ja ravisti turkkiaan.
"Mennään vain", Belle vastasi kuultuaan kutsun metsästyksen harjoitteluun. Neiti toivoi kovasti, että hänen turkkinsa ei kärsisi harjoittelun aikana.
"Johda sinä", Belle kannusti ja vilkaisi vielä ympärilleen. Belle värähti katsellessaan muita Kogia, jotka tekivät omia asioitaan.
"Näin meidän kesken; olen iloinen, että pääsen hetkeksi pois päältä. Kogat ovat karmivia", Belle kertoi hiljaa ystävälleen luottamuksella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyKe Marras 23, 2016 8:54 am

Yosōu

Naaras käveli hiukan matkaa metsää kohti, kun joku juoksikin heidän luokseen. se oli Rei, Yosōun hyvä ystävä. Uros ei piitannut Bellestä, eikä huomioinut tätä. "Yosōu, tuletko porukan kanssa kaatamaan karhun? yksi jätkistä oli löytänyt nuoren yksilön hajun! Tästä tarjouksesta ei kannata jäädä pois." Rei sanoi ilkikurinen hymy naamallaan ja häntäänsä heilautellen iloisena. Ennen kuin Yosōu tapasi Bellen, tämä vietti suurimman osan ajastaan Rein kanssa. Hän oli kuin paras kaveri Yosōualle silloin. Yosōu innostui ajatuksesta "mahtavaa!! eh... mutta jään pois. Menen harjoittelemaan Bellen kanssa." Yosōu sanoi tajutessaan, että oli jo varattu. Rein hymy katosi "Ai... no ei sitten mitään." Uros sanoi hieman sappeana. Yosōu nyökkäsi Reille ja jatkoi matkaa.

Rei ei tykännyt, että joku tuli tämän ja Yosōun ystävyyden välille. Tämä astelikin Bellen eteen ja murahti toiselle hiukan. "Näen sinut nyt vihollisenani." Uros tuhahti ja lähti takaisin mistä tuli.

Yosōu huusi Belleä metsästä ja ei nähnyt mitä oli tapahtunut. "Belle! Tuletko?"
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyKe Marras 23, 2016 10:29 am

Belle

Belle oli kävellyt Yosõun kanssa metsään ja he olivat kohdanneet tuntemattoman uroksen. Neiti tajusi Yosõun tuntevan uroksen. Omassa päässään neiti säikähti kun kuuli kesksutelun käyvän karhun ympärillä. Hän luuli tosissaan joutuvansa heti ensimmäisenä karhua vastaan, mutta se ei ollutkaan suunnitelmissa.

Yosõu jatkoi matkaa ja Belle meinasi kävellä perästä, mutta tuntematon uros astui neidin tielle. Neiti oli ensin kovin ihmeissään uroksen käytöksestä, mutta kuuli sitten uhkauksen. Neiti vingahtikin lemmikki tapojensa mukaan. Hän tunsi myös olonsa hieman pelokkaaksi. Belle ei ehtinytkään sanomaan mitään kun uros jo ehti lähteä.

Belle upposi hetkeksi ajatuksiin kunnes kuuli Yosõun kutsun. Neiti juoksikin ystävänsä perään, mutta tunsi olonsa vieläkin pelokkaaksi. Neiti halusi kertoa ystävälleen uroksesta, mutta pysyi ainakin toistaiseksi vaiti. Hänellä oli halu sanoa muutakin, mutta ei sanonut. Neidistä tuntui, että hän ei saanut sanaakaan suusta. Hän vilkuili vähät väliä taakseen ja koki olonsa vainoharhaiseksi. Mitä jos se uros seuraa minua..?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyKe Marras 23, 2016 11:31 am

Yosōu

Naaras nuuhki maata, kun Belle tuli paikalle(?). Yosōu nosti päänsä ja vilkaisi Belleä. "Oletko kunnossa?" Yosōu kysyi hieman huollestuneena. "Älä hänestä piittaa. Hän on aina ollut sellainen. Aina kun sain uuden ystävän hän tuli jotenkin väliin ja yritti saada minua pois heidän luota. Kuitenkin se yleensä päättyi siihen, että Rei sai heistä kavereita." Yosōu selitti, koska tämä näki Rein hyvänä ystävänään. Tämä johtui siitä, koska uros oli ystävystynyt Yosōun kanssa heti kun tämä liittyi laumaan.

Yosōu haistoi linnun ja kysyi hiljaa "shh... ole hiljaa.... haistatko lintua? se on luultavimmin fasaani." Naaras nyökkäsi Bellelle ja sanoi "se on fasaani. ne ova helppoja saalistaa, koska pystyvät lähteä lentoon kolme kertaa peräkkäin. Juokset vain kohti ja yrität napata."
Yosōu antoi Bellelle täydet mahdollisuudet, mutta jos ei toinen onnistuisi niin Yosōu nappaisi sen itse. Naaras veisi sen luultavimmin sairaille ruuaksi.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyKe Marras 23, 2016 12:16 pm

Belle

Belle oli kuullut tuntemattoman uroksen nimen: Rei. Neiti nyrpiti kuonoaan hieman ja ei tuntenut luottamusta urosta kohtaan vaikka Yosõu yritti vakuuttaa hänet siitä, että Rei tulisi loppujenlopuksi olemaan mukava kaikille.

Belle haisteli maata kun Yosõu oli ilmoittanut fasaanin läsnäolosta. Neiti haistoi lähistöllä olevan linnun myös. Neiti vielä kuunteli ystävänsä neuvot kunnes lähti kävelemään eteenpäin kuono maan läheisyydessä.

Hetken Belle kulki eteenpäin kunnes näki fasaanin. Neiti lähtikin juoksemaan fasaania päin ja lintu yritti paeta. Neiti loikkasi, mutta lintu lähti lentämään kauemmas. Belle lähti juoksemaan uudelleen lintua päin ja hyppäsi sitä kohti. Fasaani ehtikin lentämään jälleen karkuun ennen kun Belle osui siihen. Neiti tuijotti ärsyyntyneenä lintua, joka oli laskeutunut taas maahan. Neiti nyrpisti kuonoaan ja tarkisti vielä turkkinsa.

Belle katsoi taas lintua ja juoksi sitä päin. Tällä kertaa Belle odottikin linnun lähtevän ensin lentoon ennen kun neiti päätti hypätä. Hän sai kun saikin linnun hampaisiinsa. Belle tippuiki maahan lintu suussaan makuulleen. Neiti tiputti fasaanin maahan ja nousi äkkiä ylös. Hän tutkikin tarkasti turkkiaan, joka oli hieman likaantunut. Belle näytti kauhistuneelta ja alkoi ravistamaan turkkiaan paniikissa. Neidille tosiaan turkki oli tärkeämpi kuin ensimmäinen fasaani, minkä hän oli koskaan metsästänyt itse.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyKe Marras 23, 2016 1:01 pm

Yosōu

Naaras hymyili Bellelle tyytyväisesti, kun tämä nappasi fasaanin parin yrityksen jälkeen. Yosōuta ei haitannut, että Belle alkoi puhdistautumaan, koska fasaani oli jo kuollut. Eihän se siis karkaisi mihinkään.

Yosōu kysyi "jatketaanko vai haluatko mennä laumaan? voisin opettaa sinulle itsepuollustusta." Naaras sanoi näin, koska tiesi ettei Belle selviäisi hyökkäykseltä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyKe Marras 23, 2016 2:04 pm

Belle

Belle puhdistautumisen aikana kuuli Yosõun kysymyksen. Neiti kiinnnitti huomion ystäväänsä vasta kun oli ensin puhdistautunut.
"Noh, osaan ainakin joten kuten nyt metsästää ainakin fasaaneja. Itsepuolustautumista voisi harjoitella nyt vaikka en silti osaa kuvitella itseäni sellaisessa harjoittelussa", Belle tuumasi.

Neiti katsoi jaloissaan olevaa fasaania ja nappasi sen hampaisiinsa.
"Miten teemme tälle?", Belle kysyi ja käveli ystävänsä vierelle lintu hampaissaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyKe Marras 23, 2016 7:24 pm

// Tungen mukaan Akiralla ja Gaikotsulla! ^^ //

Akira & Gaikotsu

"Ihan oikeasti, se oli hirveää! Huh. En halua enää koskaan nähdä Kurokagen rakkeja, ainakaan niin montaa kerralla." Gaikotsu sanoi vieläkin sydän pamppaillen. He olivat olleet Akiran kanssa johtajan määräyksestä tarkistamassa rajoja, kun olivat törmänneet ainakin pariin kymmeneen Kurokagen alaiseen. Kaksikolla oli ollut täysi työ johdattaa viholliset pois alueeltaan, mutta nopeutensa ansiosta olivat piinaavan takaa-ajon jälkeen onnistuneet.

"Se yksi oli kyllä tosi nopea, mutta ei heistä puissa hyppelijöiksi olisi koskaan." Gaikotsu jatkoi, ja katsoi sitten ihmeissään Akiraa, joka ei vastannut mitään, vaan kulki kuono maassa tarkkaavaisena. "Akira, kuunteletko sinä lainkaan mitä puhun?" Gaikotsu kysyi, ja tökkäsi hiukan närkästyneenä laumatoveriaan kylkeen. Akira hätkähti, ja loi sitten kysyvän katseen Tesshiniä muistuttavaan urokseen. "Öh..anteeksi...minä keskityin tyystin jäljittämään." Akira totesi, vaikka todellisuudessa oli kuullut Gaikotsun sanat. Uros oli vain pölissyt koko matkan samasta aiheesta, ja saanut ruskeaturkkisen miltei hermoromahduksen partaalle. "Niinpä tietysti, noh, selitän myöhemmin uudestaan." Gaikotsu jatkoi, mutta Akira toivoi hiljaa mielessään nuoremman uroksen unohtavan aikeensa.

Vähän matkan päästä alkoi kuulua ääniä, ja kaksikko vilkaisi toisiaan nopeasti, kiihdyttäen sitten askeliaan. He saivatkin näköpiiriinsä kaksi narttua, joista toinen oli Koga, ja toisen he tunnistivat pian tulokkaaksi, joka oli vastikään jäänyt lauman suojiin. Gaikotsu ei oikein pitänyt siitä, että Kogien joukossa majaili ulkopuolinen, sillä ninjoille poikkeavuus olisi myös heikkous. Akira sen sijaan oli hyväksynyt Bellen, sillä sen mielestä oli oikein antaa turvapaikka yksinäiselle nartulle.

"Päivää." Akira tervehti Yosõuta ja Belleä ystävällisesti, ja pysähtyi sitten vähän matkan päähän. Gaikotsu ei sen sijaan sanonut ensin mitään, kunnes tarkasteli sitten fasaania, joka roikkui tulokkaan suussa. "Ohhoh, onhan sinusta sittenkin jotain hyötyä." Uros sanoi hieman yllättyneenä, ja sai Akiralta pahan mulkaisun. "Mitä? Minähän vain lauon totuuksia. Suoraan sanottuna, tällaisena aikana emme kaipaa minkäänlaisia taakkoja, kun meillä muutenkin on omia murheitamme." Arpikasvo tokaisi, ajattelematta lainkaan sanojaan. "Sori nyt vaan, neiti, en tarkoita tätä mitenkään henkilökohtaisesti." Gaikotsu jatkoi huolettomasti, vilkaisten nopeasti Belleä. Akira pyöräytti silmiään, ja katsoi sitten hieman pahoittelevasti narttuja.

_________________
Ulkopuolinen jäsen Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Ulkopuolinen jäsen Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 10:28 am

Yosōu

Naaras vastasi Bellen kysymykseen, "Voisit antaa sen..." mutta tämän huomio kiinnittyi kahteen urokseen, jotka saapuivat paikalle. "Päivää vain..." Yosōu toivoi, että asia olisi jäänyt siihen ja että kaksikko olisi jatkanut matkaa. Naaras ei vieläkään osannut puhua muille yhtäään sen kiltimmin vaikka olikin Bellelle todella lempeä. Gaikotsun sanat sai Yosōun ärähtämään toiselle. "Belle ei ole tehnyt sinulle mitään pahaa! Otin jo kaikki vastuut jos hänestä olisi haittaa, laumalle!" Yosōu rauhoittui kuitenkin pian ja palautti rauhallisen olotilansa, Gaikotsun pyytäessään anteeksi. "Belle, mennään" Yosōu sanoi ja antoi rauhallisen hymyn Akiralle, kuin kiitollisena, ettei tämäkin alkanut pilkkaamaan Belleä. Yosōu näki Bellen kuin siskonaan ja siksi ei sietänyt Gaikotsun käytöstä.

//Järjestys on siis:
Miss Okami
Daedra
Untamed
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 11:09 am

Belle

Belle oli antamassa fasaania jo Yosõulle, kunnes neidin ystävä käänsi katseen toisaalle. Belle katsoi myös samaan suuntaan ja huomasi paikalle saapuvan kaksi tuntematona urosta. Ulkonäöistä päätellen neiti tunnisti heidät myös Kogiksi eli eivät he olleet vihollisia ainakaan, kai.

Belle kuuli toisen uroksista (Gaikotsu) arvostelevan hänen metsästystaitojaan. Neiti nyrpisti kuonoaan ja hänen olemus muutenkin muuttui vihaisemmaksi, muun muassa karvatkin nousivat hieman pystyyn neidillä. Belle oli valmis huutamaan. Tuo rakki saa nyt kuulla kunniansa! Belle ei ehtinytkään, koska Yosõu ehti puolustamaan häntä.

Bellen olemus rauhoittui, kun arvostellut uros pyysikin anteeksi loppujen lopuksi.
"Annatkin silti olla viimeinen kerta kun minua arvostelet", Belle ärähti. Neiti vilkaisikin toista urosta (Akira), joka oli ollut hiljaa. Neiti hymyilikin urokselle lempeästi, mutta hymyssä ei ollut huomioitavaa viestiä. Neiti lähti sitten seuraamaan Yosõuta pidellen fasaania hampaissaan.
"Kiitos kun puolustit minua. Olisin kyllä itsekkin osannut sanoa tuolle suorat sanat", Belle kertoi ystävälleen.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 11:41 am

Akira & Gaikotsu

Gaikotsu ei näyttänyt suuttuvan Yosõun ärähdyksestä, vaan pikemminkin huvittuneesti kohotti toista kulmakarvaansa. Pian myös Bellekin tiuskaisi hänelle, ja uros nuolaisi huuliaan kevyesti virnistäen. "Jestas, ovatpas naiset pahalla tuulella tänään." Gaikotsu totesi naurahtaen rennosti. Akira hymyili nartuille takaisin, ja oli jo jatkamassa matkaa, kun huomasi, ettei Gaikotsu seurannutkaan häntä.

"Gaikotsu, mitä sinä..?" Akira kysyi, mutta Gaikotsu ei kiinnittänyt tähän huomiota lainkaan. "Hei Yosõu, älä viitsi. Tiedät itsekin, että meillä kaikilla on tassut täynnä hommia muutenkin. Eikös tuota narttua voisi kiikuttaa vaikka Ohun soturien helmoihin, eihän hän edes ole koga." Uros jatkoi, ja hölkkäsi sitten hieman lähemmäs. "Gaikotsu, antaisit jo olla!" Akira huusi laumatoverilleen, ja kääntyi itsekin takaisin. "Ei kun tämä pitää nyt selvittää. Tahdon oikeasti kuulla motiivin tälle tarinalle." Gaikotsu vastasi vilkaisemattakaan urokseen, ja kaarsi sitten narttujen eteen (?).

"Sota on todennäköisesti tulossa, ja sinunkin pitäisi huolehtia omistasi, eikä hyysätä jotain ulkopuolista. Kogien yhteisö ei ole mikään turvapaikka. Tuo ei pärjäisi sekuntiakaan, jos igat päättäisivät hyökätä." Gaikotsu sanoi, viitaten Belleen. Uros ei tajunnut sanovansa todella törkeästi, vaikka ajoikin takaa ennemminkin nartun parasta, kuin tämän pilkkaamista. Gaikotsun mielestä Belle oli kogien joukoissa kaikkea muuta kuin turvassa, sillä kogat eivät olleet tavallinen koiralauma, ja heillä oli omat toimintatapansa.

"Gaikotsu, nyt riittää." Akira sanoi hieman kärsimättömästi urokselle, joka vain tuhahti, odottaen sitten kaksikon vastausta.

// Tuli muuten mieleen, että Yosõu ja Gaikotsuhan ovat serkuksia x) //

_________________
Ulkopuolinen jäsen Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Ulkopuolinen jäsen Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 12:21 pm

Yosōu

Yosōu pysähtyi hetken ja sanoi, luimistaen korvansa "Olin harkinnut sitä..." Naaras nosti katseensa maasta ja katsoi Gaikotsua, joka seisoi heidän takana(?) "...mutta miten voin olla varma, että Belle saa ystäviä sieltä? Bellen pippurinen luonne saattaa saada vain vihamiehiä. Haluan ainakin opettaa Bellelle muutaman niksin selvitymisessä ennen kuin päästän hänet etsimään omistajaansa." Yosōu totesi Gaikotsulle. Yosōu käveli Bellen kiinni, joka oli mennyt jo vähän matkaa edellä(?).

Gaikotsu juoksikin pian heidän edelle, mikä sai Yosōun taas pysähtymään. "Tiedän, että sodan mahdollisuus on suuri, mutta otan täysin vastuun Bellen turvallisuudesta tai ettei tätä napata vangiksi." Yosōu sanoi hieman turhautuneena Gaikotsun kyselemiselle.

//eivä ole serkkuja, koska Tenrōsei/Yosōu eivät ole sukua Kurojakille. Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 12:31 pm

// Ei kun niin joo. No, jotain kaukaista sukua kumminkin x) //

_________________
Ulkopuolinen jäsen Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Ulkopuolinen jäsen Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 12:44 pm

Belle

Belle pysähtyi kun Gaikotsu tuli hänen ja Yosõun eteen. Neiti tunsikin olonsa ulkopuoliseksi, koska kukaan Kogista ei tuntunut hyväksyvän häntä heti. Oli hän siihen osannut varautua, mutta luonteensa vuoksi neiti halusi aina olla kaiken keskipiste.

Belle kuuntelikin Gaikotsun puheita, mutta ei vastannut niihin mitään. Yosõu kun vastasti jo neidin mielestä tarpeeksi hyvin. Neiti näytti loukkaantuvan keskustelusta. Belle tiputti fasaanin maahan ja lähti kävelemään eteenpäin ohittaen Gaikotsun (?). Neiti näytti happamalta ja hänen askeleet olivat nopeita. Belle halusi palata aikaa kun hän oli kaiken keskipiste.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 2:42 pm

Gaikotsu & Akira

Gaikotsu kuunteli nartun puhetta, ja pudisti päätään. "Eihän hänellä ole kunnon ystäviä täälläkään. Ohussa hän ei olisi liian erilainen." Uros vastasi, ja huokaisi. "Noh, kaipa se on vain hyväksyttävä, Arashi tekee kuitenkin lopulliset päätökset, ja jos asia on hänelle ok niin sen on oltava muillekin." Gaikotsu sanoi, ikään kuin luovuttaen keskustelun suhteen. "En minä hänelle mitään pahaa tahdo.." uros jatkoi, nyökäten päällään pois kävelevän Bellen suuntaan. "..päin vastoin. Minusta vain on turhan riskialtista tuoda laumaan ulkopuolinen, joka ei ole ninja. Toivottavasti tiedät mitä teet." Gaikotsu sanoi.

Akira seurasi sivummalta Belleä, joka poistui pudotettuaan saaliinsa maahan. Uros päätti puuttua tilanteeseen, ja hölkkäsi nartun kiinni (?). "Hei, odotas." Akira aloitti, ja pysähtyi sitten toisen rinnalle. (?) "Älä välitä Gaikotsusta. Hän on turhan suorasukainen, eikä aina ajattele sanomisiaan. Ei sinusta ole meille vaivaa." Uros sanoi, ja vilkaisi sitten taaempana keskustelevaa Yosouta ja Gaikotsua. Akira ei tiennyt, miksi tahtoi piristää hänelle tuntematonta naarasta, mutta uroksen mielestä Gaikotsun käytös oli ollut aika kohtuutonta, eikä Bellellä varmaan muutenkaan ollut helppoa majoittautua laumaan, jossa vastaanotto ei ollut kovin lämmin.

_________________
Ulkopuolinen jäsen Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Ulkopuolinen jäsen Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 2:52 pm

Yosōu

Naaras katsoi kun Belle käveli pois päin. "ymmärrän kyllä Gaikotsu..." Naaras sanoi hiljaa "...en vain ole päässyt ylitse siskoni jättämisestä, yksin..." Yosōu sanoi hieman surullisena ja poimi samalla fasaanin. Yosōu huokaisi "Menen antamaan tämän lauman pennulle. saavat sentään kiittää Belleä siitä." Yosōu loikkasi puuhun ja loikki oksilla lauman alueelle.

//anteeksi että on lyhyt :S
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 3:04 pm

Belle

Belle oli kävellyt hieman kauemmas muista, mutta hän pysähtyi kuultuaan toisen uroksen huudon. Neiti pysähtyi ja vilkaisi olan yli urosta. Uros oli parivaljakosta passiivisempi ja hiljaisempi (ainakin tähän mennessä). Neiti odotti tuon alkavan myös haukkumaan, mutta päinvastoin. Belle yllättyi Akiran puolustavista sanoista.
"Eikö? Olet sitten toinen Kogista, joka on tuota mieltä...", Belle sanoi hieman turhautuneena ja jatkoi: "On silti hienoa nähdä, että joku muukin puolustaa minua". Belle meinasi vielä mainita, että hän ja Akira eivät tunne, mutta ei sanonut sitä.

Belle katsoi olan yli Yosõuhin ja Gaikotsuun. Hän olikin huomannut kaksikon lopettaneen puhumisen. Puhumisen lopuksi Yosõu loikkasi puuhun ja lähti oksia pitkin eteenpäin. Neidin katse seurasi ystävänsä menoja.
"Olisi ihan mukava rupatella lisää, mutta minun on palattava lauman alueelle. Yosõu aikoo opettaa itsepuolustusta minulle, jos hän muistaa", Belle kertoi Akiralle olettaen jostian syystä, että uros jäisi tänne toisen uroksen kanssa. Neiti lähtikin juoksemaan eteenpäin ystävänsä perään.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 3:18 pm

Akira & Gaikotsu

Akira hymyili rohkaisevasti Bellelle, joka vaikutti hieman turhautuneelta kohtelustaan Kogien keskudessa. "Älä huoli. Alku on varmasti hankalaa, mutta kyllä muutkin tottuvat vielä." Uros lupasi, ja nyökkäsi sitten nartun perään, joka kiiruhti Yosoun mukaan.

Gaikotsu ei sanonut enää mitään. Nartun sanat saivat sen hieman mietteliääksi, sillä uros ei ajatellut Bellen auttamisella olevan jokin syvällisempi merkitys. Punasilmäinen katsoi laumatoveriaan, kun tuo loikkasi puuhun, ja jäi seisomaan niille sijoilleen.

Akira tavoitti Gaikotsun, ja pysähtyi tämän vierelle. "Sinun pitäisi opetella pitämään kielesi kurissa." Uros sanoi toiselle, mutta Gaikotsu vain puuskahti. "Äsh, älä nyt." Arpikasvo sanoi huolettomasti, ja Akira pudisteli päätään. "Olet toivoton, Gaikotsu." Ruskeaturkki totesi, ja Gaikotsu nauroi rennosti. "Mennään takaisin, tule." Akira kehotti, ja Gaikotsu lähti seuraamaan toista kogaa. "Huh, selvittiinhän siitäkin, aivan kuin niistä Kurokagen alaisista. Harmi, kun et nähnyt, miten väistin sen yhden takaa-ajajan iskun takaapäin..." Akira huokaisi raskaasti Gaikotsun aloittaessa jälleen keskustelunsa aikaisemmasta välikohtauksesta. Tästä tulee vielä pitkä ilta... Uros ajatteli.

// Kiitos, kun pojat saivat käväistä mukana pelissänne! Akira ja Gaikotsu poistuvat ^^ //

_________________
Ulkopuolinen jäsen Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Ulkopuolinen jäsen Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 3:27 pm

Yosōu

Naaras oli juuri lähtemässä pentujen luota, kun Belle saapuikin paikalle(?). Naaras ei sanonut mitään, vaan yksi pennuista tuli kysymään "Oletko sinä Belle?" toinen pennuista kysyi. "Kiitos fasaanista neiti!" he huusivat ja raahasivat sen kaksistaan. Luultavimmin veivät sen sairaille tai vanhuksille.

Yosōu hymyili ja sanoi "pieni vaiva, suuri palkka." Naaras oli tyytyväinen. Yosōu oli aivan unohtanut Treenin. Yosōu aikoi mennä tapaamaan kavereitaan ja ottaa Bellen mukaan.

//kiitos seurasta Untamed Very Happy
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 3:59 pm

Belle

Belle saapui Kogien alueelle ja oli huomannut Yosõun antaneen fasaanin kahdelle pennulle. Neiti kuuliki toisen pennuista kysyvän oliko hänen nimensä Belle.
"Olen minä", Belle sanoi hymyillen ja häntäänsä heilauttaen. Neiti unohti täysin murheet, varsinkin kun toinen pennuista vielä kiitti häntä.
"Ei siitä ollut vaivaa", Belle vastasi kiitokseen. Hän katsoi kun pennut raahasivat yhdessä fasaania jonnekkin.

Belle kiinnitti huomion Yosõuhun pentujen mentyä.
"Niin", Belle vain sanoi lyhyesti ystävänsä kommenttiin. Neiti huomasikin hyvin nopeasti, että Yosõu oli täysin unohtanut itsepuolustuksen harjoittamisen. Oikeastaan Belleä ei kiinnostanut itsepuolustus yhtään turkkinsa takia, joten häntä ei haitannut yhtään itsepuolustus harjoitusten pois jääminen. Eiköhän hän muista jossain vaiheessa asian uudelleen.

Belle oli hieman vastahakoinen ennen kun lähti ystävänsä perään (?). Neiti kun ei voinut edelleenkään sietää Kogia (jos heitä siis ovat menossa tapaamaan. Luultavimmin kyllä), koska he eivät arvostaneet häntä.
"Millaisia nämä sinun ystäväsi sitten ovat?", Belle kysyi kävellessään ystävänsä perässä (?).

// Kiitos minunki puolesta seurastasi, Untamed. Oli kiva pelata, vaikka uroiden aika jäikin lyhyeksi ^^ //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 5:54 pm

Yosōu

Belle pian kysyikin Yosōun ystävistä. "hmm... he ovat kaikki erillaisia. Jiyū on rauhallinen ja hiukan nenäkäs. Sabi on taas uhkarohkea ja haluaa aina tapella, mutta kyllä hänkin osaa olla rauhassa. Okashi on erittäin sydänmellinen ja lempeä, mutta suuttuu helposti. Rein sinä tapasitkin jo." Yosōu selitti ja mietti vielä millainen Hisokani on, mutta tajusi, että ei tunne tätä vielä tarpeeksi. Hisokani oli vasta tutustunut joukkoon joten Yosōu ei voinut olla varma. "Mutta mielestäni olisi parempi että tapaat heidät itse." He luultavimmin ovat idässä päin, koska uskon että Sabi haluaa heidän vieläkin kaatavan sen karhun. Onneksi Jiyū pystyy estämään häntä tekemästä mitään virhettä jota tulee katumaan. Okashi suuttuu myös jos sabi ei häntä kuuntele."  Yosōun kasvoilla pystyi näkemään iloa, kun tämä puhui ystävistään, koska tunsi olonsa "tärkeäksi".

//Lyhyttä TmT
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 6:21 pm

Belle

Belle kuunteli kiinnostuneena Yosõun puheita. Hän huomasi kuinka naaras rakasti puhua ystävistään. Belle automaattisesti alkoi miettimään omia tuttaviaan ja tajusi niitä vain olevan omistaja ja Yosõu itse.
"Sinulla on paljon ystäviä. Minulla ei ole ollut kun sinua ennen omistajani", Belle kertoi. Neiti huokaisi. Hän taas mietti omistajaansa. Milloin hän oikein palaa?[i Belle käänsi korvansa taaksepäin ja upposi ajatuksiin.

Ajatusten kulun keskeytti kun Belle tunsi häntänsä jäävän jonkin puskan oksiin kiinni, jonka ohi kaksikko (?) kulki. Neiti pysähtyi ja vilkaisi häntänsä suunnalle. Hän kävikin hampain käsiksi pusikon oksiin, koska ei halunut repiä häntäänsä kahdesta syysttä: 1. Turkin vuoksi 2. Hännässä olevan rusetin vuoksi.

Bellellä meni hetki pusikon oksien kimpussa, kunnes sai häntänsä irti. Muutama lehti jäikin häntään kiinni, joten neiti heilautti häntäänsä muutaman kerran. Lehdet lensivät irti.
"Voi kun omistajani tulisikin jo takaisin", Belle mutisi itsekseen. Hän vahingossa ajatteli asian ääneen. Se ei todellakaan ollut tarkoitus.

// Aika randomia ideaa, että vastauksesta sai pidemmän Very Happy //
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Miss Okami

Miss Okami

Viestien lukumäärä : 899
Join date : 15.04.2015
Ikä : 19
Paikkakunta : ✧ Lempinimi: Arisu ✧

Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen EmptyTo Marras 24, 2016 6:47 pm

Yosōu

Bellen kommentti ystävistään sai Yosōun hetken miettimään myös. "voin jotenkin nähdä itseni sinun tilanteessa. Katsos kun, siskoni ja minä olemme hieman "friikkejä" jos sen nyt vaikka niin laittaisi, koska isämme on peräisin Igojen laumasta ja emoni Kogien. Sisareni on puhtaan valkea ja muistuttaa normaalia Igalaista, mutta sisarellanikin on irokeesi. Se on ainoa asia mikä minussa ja siskossani on samaa. Nykyään Igat ja Kogat ovat sodissa, mikä tekee minusta siskoni vihollisen. Minä ennen asuin Igojen kanssa, mutta minua ja emoani ei koskaan hyväksytty. Se oli ulkonäkömme takia. Minulla ei ollut kuin sisareni ystävänä ja emoni hankki ruokaa..." Yosōu olisi halunnut jatkaa, mutta kohta Belle pysähtyi ja irrotti häntäänsä puskasta. Bellen kommentti omistajasta sai nartulle halun kysyä "Onko isäntäsi laittanut tuon rusetin? se on kaunis." Yosōu kehui, koska yritti piristää toista, mutta ei itse ymmärrä kaunetta, niin ei osaa käyttää sitä oikeissa ajoin. Siksi Yosōu oli hieman skeptinen kysyyksensä suhteen.

Kohta kaksikko saapuikin kaveriporukan luokse, mutta Yosōu vielä varmisti Belleltä "Tuletko? Älä ota sitten heidän vitsejä tosissaan. he ovat henkisesti vielä kakaroita." Yosōu naurahti hiukan ja paikalle hölkkäsi Jiyū, kaunis valkea koga jolla oli musta ja löysä irokeesi sekä muutama musta kuvio siellä täällä. Jiyū sanoi "Yosōu, missä olit? jäit paitsi kaikelta komedialta! Sabi pudotti ampiaispesän Rein päälle ja Rei pillastui!" Jiyū tajusi Bellen vastikää "Ai... päätit sitten tuoda neiti epäselvän mukanasi. Rei sanoi, että hän on aivan tyhmä eikä välitä laumastamme. Miksi hän siis vielä on täällä?" Jiyū sanoi hieman halveksien. Yosōun pinna meni hetkellisesti kireäksi "jaa, että sanoi Rei niin... minulla on hänelle kohta asiaa..." Yosōu rauhottui hetkellisesti "Jiyū, ennen kuin uskot, mitä Rei sanoi, sinun täytyy tutustua Belleen itse. Omasta mielestäni te olette lähes, kuin kaksi marjaa." Naaras käänsi katseen Belleen "Belle, tässä on Jiyū, joukkomme nirso pissis. Menen nyt puhumaan hiukan Reille" Yosōun kavoilla voi hetkellisesti nähdä pientä vihaa, kun tämä lähti kävelemään Rein luokse.

Yosōu meni rein luokse, mutta Belle ei luultavimmin kuullut heidän keskustelua ja pian kaksikko alkoi painia. Yosōu antoi reille köniin, heittäen tämän kuraan. Sitten porukka ratkesi nauruun ja hetken ajan kuluttua Rei nauroi myös. Jiyū käänsi katseensa porukasta Belleen. "He ovat lapsia, eikös?" Jiyū sanoi naurahtaen. Jiyūn huomio kiinnittyiki pian Bellen Rusettiin "Aivan ihana!" Naaras sanoi ja tämä oli ihan onnessaa tutkimassa toista. Jiyū oli iloinen, koska tunsi, että Belle ymmärtäisi turkki kriisit.

//joo oli pakko XD
Muutama sana, Usko jo! :^)
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://kondonorieki.palstani.com/
Sponsored content
Ulkopuolinen jäsen Empty
ViestiAihe: Vs: Ulkopuolinen jäsen   Ulkopuolinen jäsen Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Ulkopuolinen jäsen
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 3Siirry sivulle : 1, 2, 3  Seuraava

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Mie-
Siirry: