Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Shadow - Musta ninjavarjo

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Shadow - Musta ninjavarjo Empty
ViestiAihe: Shadow - Musta ninjavarjo   Shadow - Musta ninjavarjo EmptyPe Marras 18, 2016 10:51 am

Shadow - Musta ninjavarjo 53wt3p

Nimi: Shadow
Skp: Uros
Ikä: 3v
Rotu: Akita x kishu


Kotimaa: Japani
Liittouma: Akame, Shion, Igan shinobit, Ohun soturit. Shadow on uskollinen sekä Akamelle, että Shionille.
Asema: Akamen alainen, ninja
Jälkeläiset: Ei ole
Puoliso: NinyaMotto: "Aito ninjasoturi palvelee mestariaan vaikka viimeiseen verenpisaraansa saakka."Suku

Isoisoisä: Akame
Isoisä: Nico †
Isoäiti: Seiran †
Isä: Kyūsoku †
Äiti: Jupiter
Sisko: Chase
Veli: Kurayami
Muut sukulaiset: Rara, Muu, Shirozaru, ShionOMINAISUUDET


Taito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Voima Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Nopeus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puissa hyppely Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Metsästystaito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Uimataito Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenULKONÄKÖSäkäkorkeus: 59cm
Paino: 24kg
Turkinväri: Musta, harmaa vatsanalus
Silmien väri: Siniset

Shadow on ruumiinrakenteeltaan melko kevyt, ja notkea. Uroksella on pitkät ja hoikahkot jalat, joissa on hyvä ponnistusvoima, ja ne ovat myös sopivan joustavat ottamaan liike-energian vastaan. Shadown lihaksiston vahvuudet keskittyvät rinnan ja kaulan alueen lihaksistoon, sekä takaruumiiseen, joten sen valttikorttina toimii fyysisen voiman sijasta nopeus ja ketteryys. Shadown reaktionopeus onkin suorastaan räjähtävä hyvän kehonkontrollin vuoksi.

Shadow on komea ilmestys mm. hyvän kasvon luustonsa ja kiehtovan jäänsinisten silmiensä ansiosta. Leuat ovat suhteellisen vahvat, ja hampaat ja kynnet terävät. Pitkistä kynsistä on etu myös mm. puissa liikkumisessa, sillä ne antavat hyvin pitoa. Shadowlla on perus igakoiran valkeasta värityksestä poikkeava musta turkki harmain merkein. Uroksella on myös molempien edustamiensa rotujen tapaan tuuhea, selän päälle kiertyvä häntä.LUONNE


Shadow on luonteeltaan järkevä ja viileän rauhallinen. Sillä on lähes raudanlujat hermot, eikä uroksen keskittyminen herpaannu kovin herkästi, vaikka tilanne olisi suurinpiirtein hajoamassa käsiin. Mielenhallintaa se on oppinut melko hyvin Akamelta, vaikka ei ole vielä läheskään shinobimestarin tasolla. Silti Shadow pystyy yleensä melko hyvin tyhjentämään päänsä kaikesta muusta taistelun aikana, ja keskittyä siihen, ettei toinen pystyisi lukemaan häntä kovin hyvin.

Uros on yleensä melko hyväntuulinen ja rento, ainakin tutussa seurassa. Tuntemattomien seurassa Shadow saattaa olla hyvinkin vakava ja kylmän etäinen, ja siksi sen toinen, ystävällinen puoli saattaakin joskus hämmästyttää. Perheensä ja puolisonsa kanssa Shadow on rakastava ja lämmin, ja se tekisi ihan mitä tahansa läheistensä vuoksi. Siksi Shadowsta tuleekin erittäin ankara ja armoton, jos mikään uhkaa sen rakkaita. Vihollisiaan kohtaan Shadow ei ole muutenkaan kauhean oikeudenmukainen. Oikeastaan sen suhtautuminen vastapuolen edustajiin muuttui Kurayamin kohtaamisen jälkeen, kun uros näki, millaisia he saattavat todella olla. Shadow pyrkiikin eliminoimaan vihollisensa niin nopeasti kuin vain mahdollista. Muutoin Shadow on todella hyväntahtoinen ja rehti, sekä tarpeentullen avulias heikompiaan kohtaan.

Tummaturkin uskollisuus Akamea kohtaan on hyvin syvä, eikä se juuri tunne samankaltaista uskollisuutta Shionia kohtaan, vaikka onkin tehnyt sopimuksen tuon kanssa auttaa Igoja, jos häntä tarvitaan. Igat ovat kuitenkin hyvin tärkeitä Shadowlle, erityisesti tämän omat perheenjäsenet ja Ninya. Shadow tuntee muutenkin enemmän tehtäväkseen auttaa Ohun sotureita Kurokagea vastaan, sillä vihollisjoukoissa on vastassa myös hänen oma veljensä. Shadowsta on tullut nuoresta iästään huolimatta yksi Akamen arvostetuimmista ja tunnetuimmista sotureista. Syynä voivat olla taistelutaito, sekä uroksesta huokuva vahva lojaalius, mutta myös mieleenpainuva ulkonäkö.MENNEISYYS


Syntymä

Shadow ensin ja melkein heti perään sen sisko Chase syntyivät rakastaville vanhemmilleen, Jupiterille ja Kyūsokulle Igan shinobien laumaan. Pentuja kasvatettiin hyvin, ja niille opetettiin pienestä pitäen klaanin perusasioita, kuten taistelua ja selviytymistaitoja. Shadow oli siskonsa tapaan nopea oppimaan, ja jo ensimmäisenä kuukautenaan pennut alkoivat kehittyä hurjaa vauhtia tuskin opittuaan edes kunnolla kävelemään pienillä jaloillaan. Shadow ihaili jo tuolloin kovasti Igojen johtajaa Akamea, ja tahtoi tulla joskus yhtä hyväksi ninjaksi kuin hän. Vanhemmat eivät kertoneet kaksikolle mitään heidän isoveljestään Yamatosta, sillä tämä ei ollut enää sama koira kuin ennen, ja siksi tuntui turvallisemmalta pitää sen pikkusisarukset tietämättöminä vaarallisesta veljestään.


Kyūsokun kuolema

Pentujen ollessa vasta vähän reilun kuukauden vanhoja, onnellisen perheen idylli murtui. Heidän isoveljensä Yamato -tai tätä nykyä Kurayami- oli päättänyt kostaa ottoäitinsä Garnetin kuoleman tappamalla Kyūsokun kostoksi biologiselle äidilleen Jupiterille, sillä tämä oli päästänyt Garnetin päiviltä. Kurayami oli suunnitellut tilanteen niin, että Shadow ja Chase joutuivat todistamaan isänsä raakaa, veristä murhaa. Se jätti syvät, kipeät arvet Shadown sisimpään, ja pentu pelkäsi sen jälkeen niin paljon, että näki usein painajaisia tapahtumista, ja sen vuoksi pelkäsi käydä nukkumaan öisin. Myös pentujen äiti oli syvästi järkyttynyt, mutta se yritti käyttää voimavarojaan huolehtiakseen jälkeläisistään.

Kun pennut olivat pari kuukautta, Jupiter oli alkanut pikkuhiljaa toipumaan pahimmasta shokista ja järkytyksestä. Niinpä se päätti pitkän harkinnan jälkeen kertoa pennuilleen vanhemmasta pojastaan Yamatosta, sillä tiesi Kyūsokun kuoleman jälkeen, etteivät he enää olisi turvassa. Jupiter ei tahtonut, että pennut joutuisivat vaaraan tietämättömyytensä takia.

Shadowlle ja Chaselle tieto siitä, että heidän isänsä murhaaja oli heidän oma veljensä, oli uusi isku vasten kasvoja. Shadow alkoi tuntea yllättäen voimakasta vihaa Yamatoa kohtaan, jota kuulemma nykyään kutsuttiin Kurayamiksi. Kaikki pelko hälveni hetkeksi, ja uros vannoi, ettei antaisi koskaan isänsä kuolemaa anteeksi Kuryamille. Shadow tottui puhumaan veljestään Yamatona, sillä ei tahtonut Kurayamia yhdistettävän häneen tai siskoonsa millään tavalla.


Ninjakoulutus jatkuu

Pentujen koulutus jatkui kaikesta huolimatta entiseen tapaan, ja Shadow panosti siihen täysillä. Vuoden ikäisenä se olikin jo lähes täydellisesti sisäistänyt opetuksensa, ja jatkoi harjoittelua ahkerasti koulutuksen päätyttyä. Shadow harjoitteli usein siskonsa kanssa yhdessä, ja salaa uros haaveili pääsevänsä Akamen opetukseen. Akame oli kuitenkin kiireinen, eikä tätä nykyä enää juurikaan kouluttanut ninjojaan henkilökohtaisesti. Shadow tunsi syvää uskollisuutta klaaninjohtajaa kohtaan, ja antoi itselleen lupauksensa palvella tätä loppuun saakka.


Kurayamin kohtaaminen

Shadown ollessa kaksivuotias, se oli siskonsa kanssa metsästämässä, ne törmäsivät ensimmäistä kertaa isoveljeensä. Tunnemyrsky lävisti uroksen kuin salamanisku, mutta ninjakoulutuksensa ansiosta Shadowlla oli hyvä itsehillintä, ja niinpä se päätti koettaa selvittää asioita Kurayamin kanssa puhumalla. Heidän veljensä ei kuitenkaan ollut kiinnostunut hänen yrityksestään, vaan kävi yllättäen Shadown kimppuun. Isku oli kova, ja uros paiskautui maahan henkeään haukkoen. Chase kuitenkin puolusti häntä, ja Shadow seurasi hetken aikaa sivusta Kurayamin ja siskonsa tasavertaista taistelua. Shadown kerättyä tarpeeksi voimiaan, tämä nousi ylös, ja hyökkäsi Kurayamin kimppuun. Kahdestaan nuoremmat sisarukset saivat isoveljensä taltutettua, ja Shadow käski Kurayamin häipyä, vannoen tappavansa tämän seuraavalla kerralla.

Shadow oli suunniltaan veljensä kohtaamisesta, ja siskonsa kanssa he palasivat tyhjin käsin takaisin, kertoen kaiken äidilleen ja Akamelle. Akame lupasi, että vartiointia tiukennettaisiin, eikä Kurayami pääsisi varoittamatta heidän alueelleen.


Ninyan tapaaminen

Shadow oli jälleen metsästämässä ruokaa shinobeille, ja eteni hieman kauemmas klaanin alueelta. Uros sai kiinni peuranvasan, ja kaatoi sen taidokkaasti. Juuri, kun Shadow oli lähdössä takaisin, hänet yllätti nälkäinen karhu, joka aggressiivisesti hyökkäsi hänen kimppuunsa saadakseen saaliin itselleen. Shadow tietenkin puolusti vaivalla hankkimaa ateriaansa, ja yritti ajaa karhun pois. Karhu kuitenkin sai hänet lyötyä maahan käpälällään, ja uros ei päässyt hetkeen ylös, kun kipu lamaannutti sen täysin. Karhu valmistautui viimeiseen iskuun, ja Shadow valmistautui kohtaamaan loppunsa.

Hätiin tuli kuitenkin yksi hänen klaaninsa jäsenistä, Ninya niminen narttu, joka oli ohikulkumatkallaan huomannut Shadown ahdingon. Taidokkaasti narttu härnäsi karhun kimppuunsa, ja Shadow ihaili toisen nopeutta ja taitoa. Karhu sai iskettyä kynsillään naarmut valkoisen kishun rintaan, ja silloin Shadow tunsi uuden voiman virtaavan lävitseen, ja se syöksyi nartun apuun. Yhdessä he saivat karhun ajettua pois. Shadow oli huolissaan Ninyasta, joka vuosi verta. Narttu vakuutti olevansa ihan kunnossa, vaikka haavat näyttivät pahoilta, ja niistä jäisi varmasti pysyvät arvet. Shadow kiitti Ninyaa avusta, ja yhdessä he lähtivät takaisin.

Kaksikko alkoi viettää enemmän aikaa yhdessä tapahtuneen jälkeen, ja lopulta Shadow rakastui Ninyaan palavasti. Myös Ninya tunsi samoin, ja niinpä he eivät enää peitelleet tunteitaan, vaan alkoivat olla avoimesti yhdessä.


Kurokagen aika ja Shionin valtaannousu

Ei mennyt kauaa siitä, kun Shadow oli tavannut Ninyan, syttyi Japaniin koirien välinen sota. Igat olivat Akamen johdolla Ohun tukena, kun Hougen -niminen tanskandoggi terrorisoi Japania. Hänet saatiin kuitenkin lopulta kukistettua, ja rauha palasi hetkellisesti Japaniin. Myös igat alkoivat tehdä paluuta takaisin elinalueilleen.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Hougenin heikentämän Ohun kimppuun hyökättiin uudelleen, tällä kertaa Kurokagen toimesta. Koko lauma hajosi, ja tämä aiheutti muutoksia myös Igojen keskuudessa. Akame oli päättänyt jäädä Ohun tueksi, ja niinpä shinobit palasivat ilman johtajaansa elinalueelleen. Pian heille valittiin uusi johtaja, Akamen sukulainen Shion. Shadowlla ei ollut mitään sitä vastaan, mutta se oli uskollinen Akamelle, ja niinpä se teki sopimuksen Shionin kanssa. Se lähtisi Ohuun Akamen avuksi, mutta tulisi tarvittaessa kutsusta myös Igojen tueksi. Shion ei ensin pitänyt ajatuksesta, mutta tiesi, mitä ninjan uskollisuus tarkoitti, ja lopulta hyväksyi asian. Shadowlle kuitenkin kaikkein musertavinta oli erota Ninyasta, ja uros lupasi, että tulisi tapaamaan puolisoaan niin usein kuin vain pystyisi. Ninyalle matka oli Shadown mielestä liian vaarallinen, ja lisäksi nartun täytyi huolehtia perheenjäsenistään.

Shadow lähti Ohuun, eikä uroksella ole tietoa siitä, että Arashi on vallannut Igojen alueen, ja ajanut Shionin laumoineen Kogien huonommalle asuinsijalle. Shadow vannoi Akamelle viimein lupauksensa seurata tätä loppuun saakka, ja myös uroksen pitkäaikainen haave kävi toteen - hän pääsi viimein Akamen opetukseen. Kishu oli määrätietoinen ja melko ehdoton kouluttaja, mutta Akamen opissa Shadowsta hioutui entistäkin taitavampi ninjasoturi. Uros oppi myös pari uutta Igojen ninjatekniikkaa lisää.

Shadow - Musta ninjavarjo 23w0gmx
(c) Shiomi


TAISTELUTEKNIIKAT


Neji Ki - Hyökkäys, jossa koira puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä. Oppi koulutuksessaan.

Oboro Bunshin Hishōken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Käyttäjä kerää esim. taisteluissa ruumiita mukaansa, ja pudottaa ne yhtäaikaa kohti vastustajaa, saaden ne näyttämään siltä, että kyseessä on useampi hyökkääjä. Akame opetti.

Raikaken - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla. Kaikki Igan ninjakoirat osaavat tekniikan.

Rasensuisha - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Tekniikan käyttäjä hyödyntää veden liike-energiaa, myllyjen vesirattaan tapaan. Akame opetti.

Zanzō Sanbunshin - Itō-suvun keksimä ja Igan ninjakoirien käyttämä tekniikka. Käyttäjä liikkuu niin nopeasti, että luo useita kuvajaisia itsestään ja kykenee näin harhauttamaan vastustajaansa. Akame opetti.
Pelaaja:Untamed


Hahmo (c) Shiomi
Tiedot (c) Untamed

_________________
Shadow - Musta ninjavarjo Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Shadow - Musta ninjavarjo Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Shadow - Musta ninjavarjo
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: OHUN LAUMA-
Siirry: