Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Ninya - Lempeä sydän

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Ninya - Lempeä sydän Empty
ViestiAihe: Ninya - Lempeä sydän   Ninya - Lempeä sydän EmptyTo Marras 17, 2016 9:10 am

Ninya - Lempeä sydän Wci80p
Kuva (c) Untamed
PERUSTIEDOT

Nimi: Ninya
Nimen merkitys/alkuperä: Nimi on japania ja tarkoittaa ”ninjaa”
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 2,5-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Shadow, Igan Shinobit
Lauma: Igan Shinobit
Asema: Metsästäjä
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ? (kuollut)
Äiti: ? (kuollut)
Sisarukset: Ei ole
Puoliso: Shadow
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei tiedossa

ULKONÄKÖ

Rotu: Kishu
Säkäkorkeus: 46cm
Paino: 19kg
Turkinväri: Valkoinen
Silmienväri: Siniset
Rakenne: Kevyt rakenteinen, mutta tassut ovat lihaksikkaat. Ninyan turkki ei ole kovin pitkä, mutta ei lyhytkään.
Arvet: Kaksi poikkisuunnassa olevaa arpea vasemmanpuolimmaisessa rintalastassa.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ***
Karisma *
Nopeus *****
Kestävyys ***
Älykkyys ****
Puruvoima **
Kivunsietokyky **
Ketteryys *****
Refleksit ****
Tekniikat ****
Vaarallisuus ***
Puissa hyppely *****
Metsästystaito *****
Uimataito ****

Aistit
Näkö ***
Kuulo ***
Haju ****

TAISTELUTEKNIIKAT

Neji Ki: Puree hyökkäyksensä kohdetta ja tekee samalla pyörivää liikettä.

Raikaken: Hyppää puusta tai muualta ylhäältä alas kohti kohdetta ja upottaa ylähampaansa siihen koko kehonsa painolla.

Ninya - Lempeä sydän N4cui0

LUONNE

Ninya on erittäin ystävällinen läheisilleen ja joskus jopa tuntemattomille. Naaraan ystävällisyyttä on helppo käyttää hyödyksi; riippuen toki onko hän ollut ystävällinen tuntemattomalle.

Ninyan sydän on kuvainnollisesti puhdasta kultaa, joten hän on lempeä ja auttavainen. Nuorempia narttu ei halua koskaan jättää pulaan tai muita Igan ninjoja. Hän pyrkii tekemään aina parhaansa.

Ninya tunnistaa positiivisesta luonteestaan huolimatta vihollisensa ja osaa käyttäytyä sen mukaan. Hän osaa näyttää vihansa ja ei pelkää taistella, jos sellainen tilanne tulee vastaa.

SUHTEET

Shadow: Ninyan puoliso. Ninya rakastaa puolisoaan Heillä on usein pitkiä hetkiä, etteivät he näe toisiaan. Ninya ikävöi puolisoaan todella usein, mutta peittää ikävän metsästämiseen.

Shion: Ninyan johtaja. Ninya kunnioittaa johtajaansa. Hänestä Shion on hyvä ja välittävä johtaja. Ninya ei tietäisi ketään parempaa johtajaa Igoille.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Ninya syntyi Igan ninjaksi eli hänen vanhemmat ovat molemmat Igan ninjoja. Hänen koulutuksensa aloitettiin melkein heti. Hänelle ruvettiin opettamaan kaikkea mitä Igat tarvitsivat; nopeutta, puissa hyppelyä ja ketteryyttä. Koulutuksen aikana Ninya oppi isältään metsästystaitoja. Taistelutekniikat Ninya oppi molemmilta vanhemmiltaan.

1-2,5 -vuotiaana
Ninya täytti vuoden, kunnes hänen vanhemmat sairastuivat tuntemattomaan tautiin. Ninyan vanhemmat eivät siis voineet jatkaa tyttärensä koulutusta, joten muut Igan ninjat jatkoivat kouluttamista. Ninya ymmärsi tilanteen ja toivoi vanhempiensa parantuvan, vaikka tilanne näytti pahalta.

Eräänä päivänä Ninya valmistui taidokkaaksi ninjaksi, mutta hän pyysi lupaa päästä virallisesti metsästäjäksi. Ninya koki olevansa sen velkaa kaikille Igan ninjoille, koska he olivat hänestä pitäneet huolta. Ninya sai tahtonsa läpi.

Ninya oli kuljeskelemassa hieman kauempana Igan ninjojen alueelta, koska hän halusi oppia tuntemaan aluetta paremmin. Yhtäkkiä hän kuuli karhun karjuntaa. Ninya meni tietenkin tarkistamaan tilanteen, koska karhut eivät koskaan normaalisti kuullosta noin vihaisilta ilman syytä. Ninya näki tumman klaanin urospuolisen jäsenen Shadowin makaamassa maassa lamautuneena. Naaras huomasi, että karhu oli aikeissa tappaa uroksen, joten Ninya ei epäröinyt auttaa urosta.

Ninya onnistui hämäämään karhun kimppuunsa. Ninya taisteli karhua vastaan ensin taidokkaasti, mutta karhu onnistui iskemään häntä rintakehään kynsillä. Ninya lensi maahan ja oli saanut rintalastaansa kaksi syvää haavaa. Shadow heräsi todellisuuteen ja syöksyi naaraan apuun. Ninya keräsi voimansa ja syöksyi auttamaan Shadowia. He onnistuivat yhteistyöllä ajamaan karhun pois.

Shadow oli ollut huolissaan Ninyan haavoista, mutta naaras vain vähätteli niitä. Shadow kiitti Ninyaa ja he lähtivät yhdessä takaisin Igan ninjojen alueelle. Haavat, jotka Ninya sai karhulta, arpeutuivat hänelle. Tuosta kohtaamisesta eteenpäin Ninya ja Shadow viettivät usein aikaa yhdessä. Pian heille molemmille tuli romanttisia tunteita toisia kohtaan, joten heistä tuli virallisesti pari.

Pian syntyi sota Japanissa Ohun sotureiden ja Hougen-nimisen tanskandogin lauman välille. Ninya oli mukana sodassa, koska Igan ninjat olivat liitossa Ohun sotureiden kanssa. Sota voitettiin, joten rauha palasi Japaniin.

Ohun sotureiden kimppuun kävi pian Kurokage-niminen koirasusi laumoineen. Ohun soturit hajosivat. Akame halusi jäädä Ohun sotureiden tueksi, joten uudeksi johtajaksi valittiin Shion. Ninya tiesi Shadowin uskollisuudesta Akamea kohtaan, joten naaras ei yllättynyt, kun Shadow kertoi menevänsä Akamen mukaan. Shadow oli luvannut Ninyalle tulevansa tapaamaan häntä usein. Ninya epäili ensin tilannetta ja koki sen myös vaaralliseksi. Hän lopulta päästi Shadowin menemään, mutta jäi itse Igan ninjojen luokse.

Eräänä päivänä Arashi hyökkäsi muiden Kogan ninjojen kanssa Igan ninjojen kimppuun. Kogan ninjat onnistuivat valtaamaan alueen, joten Igan ninjat joutuivat siirtymään huonommille seuduille. Ninyalle tämä ei ollut yhtään hyvä asia metsästäjänä. Hän ei melkein koskaan löydä tarpeeksi ruokaa Igan ninjoille. Yleensä hän antaa oman osuutensa muille. Joskus Ninya käy Kogan ninjojen alueen rajoilla hakemassa ruokaa, mutta ei silti kovin usein.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Shiga: Igojen kokoontuminen (4.8.2016-4.3.2017)

Ninya saapui Igojen kokoukseen myöhässä. Hän oli halunnut olla vanhempiensa vierellä, kun he kuolivat. Ninya pahoitteli myöhästymistään.

Peli: Mie: Välien selvittelyä (22.4.2017-kesken)

Ninya, muiden Igojen tavoin, oli saapunut Kogien alueelle selvittämään laumojen välejä. Tapaamisen aikana Ninya näki pitkästä aikaa Shadowin. Ninya ei ole kovin suuressa roolissa laumojen selvittelyssä, vaan on passiivinen seuraaja.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Hahmo on Untamedin luoma.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 17.11.2016
Päivitetty: 26.10.2017
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Ninya - Lempeä sydän
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: IGAN SHINOBIT-
Siirry: