Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira Empty
ViestiAihe: Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira   Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira EmptyLa Marras 12, 2016 1:39 pm

Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira Danny_Title

Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira Danny
Kuva © Shiomi

Teemamusiikki
The Great Detective Of The West - Detective Conan

Nimi
Danny

Japaniksi
ダニー

Nimen merkitys
Jumala On Tuomari (Skotlannista)

Nimen alkuperä
Tuntematon

Kutsumanimi
Danny

Ääntäminen
Däni

Muut Nimet
-

Synnyinpaikka
Saksa

Motto
”Elä simppelisti. Ei kannata vaivata päätäsi suurilla asioilla, koska sitä seuraa vaan hemmetillinen päänkipu.”

Ikä
2 1/2 Vuotta

Sukupuoli
Uros

Suuntautuminen
Heteroseksuaali

Laji
Koira

Rotu
Saksanpaimenkoira

Liittouma
Xenan Lauma, Electra, Kouluttajansa Tom

Lauma
Xenan Lauma

Asema
Rivisotilas

Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira Danny
Kuva © Shiomi
Pohja © Mesic

Ulkonäkö
Danny on lähes täydellinen rotunsa edustaja: uros omaa kaikki Seeffereiden tyypilliset ominaisuudet, kuten terävät piirteet kasvoissa, pitkät pystyt korvat, tukevat jalat ja rungon, hieman alaspäin kaartuvan selän, sekä pitkän hännän. Väritykseltään Danny on tummemmasta päästä – sillä on hiekanruskea pohjaväri, johon sekoittuu lämpimänruskeaa karvaa. Selässä, niskassa ja hännän päällä on pikimustaa turkkia ja Dannyn kasvoja koristaa pikimusta maski. Dannyllä on epätavalliset ja Seeffereille harvinaiset siniset silmät, joidenka ansiosta uros poikkeaa joukosta. Uroksella on myös mustan kirsun sijaan tummanharmaa kirsu joka erottuu mustan kuonokarvan seasta. Muiden sotakoirien lailla, Dannyn kaulassa on musta nahkapanta jossa on hopeinen solki, sekä kaksi metallista laattaa – toinen on kiinnitetty pannan pintaan kun taas toinen riippuu metallisesta ketjusta. Molemmissa laatoissa lukee ”D-49”, mikä on Dannyn nimen ensimmäinen kirjain sekä Saksan suuntanumero. Kovan fyysisen koulutuksen jäljiltä uroksella on paljon lihasta koko kehon ympärillä, vaikkei Danny mikään kehonrakentaja olekkaan. Tämän tassut ovat suuret,polkuanturat ovat mustat ja tassuissa on mustat, helposti erottuvat kynnet. Dannyn turkki on keskipitkää, mutta se on kaksikerroksinen – pääkerros on karheaa ja säätä kestävää, kun taas alempi kerros on paksumpaa, tiheämpää ja tuuheampaa, joka pitää uroksen lämpimänä ja kestää vettä. Vaikka uros onkin tyypillisen Seefferin kokoinen (63cm säkäkorkeudeltaan ja painoltaan 32kg) tämä silti jää miehekkäälle pikkusiskolleen koossa toiseksi.

Luonne
Dannyn luonnetta voi kuvailla parhaiten käyttämällä näitä sanoja: äärimmäisen tyhmä. Uros ei ymmärrä useita asioita ja tälle pitää usein kaikki selittää kahdesti tai jopa kolmesti ennen kun uros ymmärtää kunnolla. Tämä on aina ajatuksissaan, miettiessään asioita eikä usein myöskään heti reagoi jonkun kysymykseen. Mutta ei Danny pahaa tarkoita kun jättää muut huomaamatta, tämä on sisimmässään hyvin lämmin ja huolehtivainen persoona, vaikka hölmö onkin. Danny on lojaali ja hyvä ystävä kaikille Xenan laumalaisille, vaikkei toinen pitäisikään Dannystä. Uros on myös utelias, ja siitä syystä kysyy monia kysymyksiä - Danny kyselee asioita muilta koirilta melko säännöllisesti ja joskus saattaa höpistä turhia joko itsekseen tai muiden kanssa. Tämän takia jotkut lyhytpinnaisemmat laumanjäsenet saattavat nähdä Dannyn ärsyttävänä kun tämä kysyy tyhmiä/simppeleitä asioita lähes koko ajan. Danny ei usein suutu, ja on aina hyvin neutraali kaikkia kohtaan. Tällä on hupsu hymy huulillaan lähes aina, ja tämä on innokas tutustumaan uusiin hahmoihin kunhan vaan saa tilaisuuden. Taisteluissa Danny antaa kaikkensa, päättäväisenä taistellen ja yrittäen aina voittaa. Tämä ei pidä taistelemisesta ja yrittääkin usein puhua itsensä ulos taisteluista. Tosin, ei Danny tappeluita pelkää, eikä myöskään kuolemaa, jos tehtävä sitä vaatii. Danny kiintyy helposti uusiin ystäviin, ihmisiin ja muihin koiraeläimiin, mikä saattaa olla uroksen epäonneksi, sillä tämä voi luottaa keneen vaan aika sokeasti.Menneisyys

Ennen Syntymää
Danny sisaruksineen on hyväsukuista alkuperää. Pesueen isä Byron oli arvostettu ja yksi parhaista yksilöistä Saksan Armeijan sotakoirista. Pentujen emo Bella oli sen sijaan arvokas näyttelykoira, ja lähes täydellinen rotunsa edustaja. Kun armeija päätti teettää Byronilla ja muutamalla muulla uroksella pentuja tuleviksi sotakoiriksi, ihmiset hyvin tarkkaan etsivät potentiaalisia narttuja ja vain parhaat valittiin tehtävään. Bella oli yksi näistä ja tämä tuotiin armeijan salaiseen tukikohtaan testattavaksi. Bella läpäisi kaikki kokeet, täyttäen kaikki armeijan asettamat kriteerit ja tämä esiteltiin Byronille. Astutus onnistui ja Bella tuli kantavaksi – kuitenkin narttu joutui jäämään salaiseen tukikohtaan tiineyden ajaksi, eikä tulisi pääsemään omistajansa luokse vasta sitten kun pennut syntyisivät. Onneksi Bellalla tai tämän omistajalla ollut mitään asiaa vastaan, ja Bella alkoi odottaa pentujaan armeijan tukikohdassa.

Syntymä
Kun aika viimein saapui ja synnytys käynnistyi, Bellan avuksi tuli Tyson niminen koirankäsittelijä. Tyson auttoi nartun synnyttyksen läpi, ja neljältä aamuyöstä, Bellan vieressä makoili neljä tervettä pentua: kaksi urosta ja kaksi narttua. Pennut nimettiin Electraksi, Dannyksi, Chloeksi ja Nathaniksi – Danny oli pentueen toiseksi vanhin, jääden isosiskolleen Chloelle toiseksi. Tyson huolehti pennuista ja Bellasta parin ensimmäisen viikon aikana, mutta mies oli selvästi ruskeaturkkisesta Electrasta kiinnostuneempi kuin muista pennuista. Kun pennut oppivat liikkumaan ja niiden silmät aukesivat, ne otettiin yksitelleen pois emoltaan. Paikalle saapui joukko tarkasti valittua koirankäsittelijiöitä katsomaan pentuja, ja heidän joukkoon kuului nuori mies nimeltä Tom. Tomille annettiin tehtäväksi kouluttaa Dannyä, ja mies suostui epäröimättä. Tom oli kiintynyt urokseen tämän epätavallisten sinisten silmien takia, ja uskoi vahvasti harvinaisen sinisilmäisyyden Seeffereissä olevan hyvä merkki. Miehellä oli suuria odotuksia pennulta ja ei malttanut odottaa että pääsisi kouluttamaan tätä.

Pentuaika Tomin Hoivissa

Danny vietti päivänsä salaisessa tukikohdassa, perus- ja kuntokoulutuksessa sekä jatkuvissa testeissä ja kokeissa, mutta asui yöt Tomin pienessä kämpässä armeijan ihmisjäsenille rakennetussa pikkukaupungissa lähistöllä. Jo nuoressa iässä, kaikille selvisi ettei Danny ollut terävin kynä kotelossa. Pentu oli hidas oppimaan, ja helpoimmatkin asiat kuten lattialla nukkuminen tai hiljaa oleminen kun käskettiin veivät paljon aikaa ennen kun uros käsitti mistä oli kyse. Tom myös huomasi että uroksella oli huono keskittymiskyky sekä rajoitettu oppimiskapasiteetti, mikä tulisi olemaan ongelma sotakoiran koulutusohjelmassa. Tämän lisäksi, Danny usein satutti itsensä tyhmyydensä takia, esim. kerran Tom oli laittanut ruokaa uuniin, ja pentu oli mennyt työntämään päätään ruoan perässä uuniin, ja polttanut kuononsa. Tom kuitenkin suhtautui asiaan kohtuullisen rennosti ja antoikin nuorukaiselle aikaa oppia miten olla koira, ennen kun alkoi kouluttaa tätä sotakoiraksi.

Koulutus Alkaa
Vaikka Tom olikin fyysisesti kouluttanut koiraa jo pennusta lähtien, ja päivittäinen liikuntarutiini oli hionut koirasta lihaksikkaan, hyväkuntoisen nuoren yksilön, Dannyn virallinen sotakoiran koulutusohjelma alkoi kuusi kuukautta muiden pentujen jälkeen. Byronin pentuna Dannyltä vaadittiin paljon, ja armeijan ylemmät jäsenet toivoivat että pennusta tulisi valiosoturi niinkuin Electrasta oli tullut. Tom aloitti pennun koulutuksen kun tämä oli puolivuotias, ja koulutksen alku oli rankkaa sekä miehelle että koiralle. Dannyn alhaisen keskittymiskyvyn ja surkean älykkyyden takia, tämä ei tahtonut oppia mitään, ja puolivuotias pentu vitkasteli paljon. Aluksi, Tom oli antaa periksi, mutta muisti sitten kenen pentu Danny oli. Tom sai silloin idean: Dannyn koulutustaktiikkaa pitäisi muunnella hiukan. Sen sijaan että Tom olisi seurannut armeijan antamaa, iskuryhmän jäsenille tarkoitettua koulutusohjelmaa, Tom pelkästään opetti Dannylle perusasiat. Perushommat eivät olleet yhtä vaativia kuin iskuryhmän kriteerit, joten Dannyn rajoitettu aivokapasiteetti ja keskittymiskyky riittivät juuri ja juuri perusasioiden taitamiseen. Tosin, vaikka tällä olikin huono keskittymiskyky, niin Danny oli silti innokas oppimaan ja teki parhaansa oppiakseen kaiken mitä Tom opetti tälle. Tätä kautta Dannystä kasvoi puolitoistavuotiaana ihan vahva, kuulias peruskoira armeijaan, joka vietti aikansa tukikohdassa vahtikoirana.

Järkyttävä Uutinen

Danny ei koskaan saavuttanut n.s. ”täyttä” sotakoiran potentiaalia kuten sisaruksensa, eikä siitä syystä koskaan päässyt iskuryhmien jäseneksi. Tämä pääsi joskus kentälle mukaan, jos sotakoiria iskuryhmistä ei ollut tarpeeksi. Sotilaat huomasivatkin että vähäinen kentälle pääseminen sai Dannyn muuttumaan keskittyvämmäksi: eihän Danny ollut iskuryhmän jäsen, joten nämä tehtävät olivat Dannylle suuri kunnia olla kentällä, ja uros näki ne tärkeinä tehtävinä. Sen takia uros aina antoikin kaikkensa ja usein saavutti tyydyttävän tason sotilaiden silmissä. Mutta suuri osa Dannyn elämästä kului Tomin rinnalla vartijana tukikohdassa ja sotilaiden toimistoissa. Tämä elämäntapa sopi Dannylle vallan mainiosti, ja jatkoi samaa työtä seuraavan vuoden verran. Sitten, eräänä päivänä toimistossa, ylempi jäsen armeijasta tuli jututtamaan Tomia. Tämä kertoi miehelle miten hänen olisi luovuttava Dannystä ja muista seeffereistä, sillä nykyiset seeferit oli tarkoitus korvata Belgianpaimenkoirilla. Tom oli järkyttynyt. Eihän hän voinut luopua koirasta jonka oli kasvattanut sotakoiraksi (kehnoksi sellaiseksi kyllä mutta silti) ja huolehtinut kuin omasta koirastaan pennusta asti! Ylempi jäsen selitti Tomille että Danny oli ylimpänä lopetuslistalla kun oli niin huono sotakoirana muutenkin. Tom suuttui tästä ja alkoi miettiä miten voisi säästää uroksen hengen. Armeija ei koskaan antaisi Tomin pitää Dannyä lemmikkinä, joten hänen pitäisi keksiä jokin muu vaihtoehto.

Seefferit Pakenevat
Samana yönä, Danny ja Tom olivat jääneet toimistolle yövuoroon, kun hälytys kävi. Molemmat menivät ovelle katsomaan kuinka kaikki armeijan kouluttamat seefferit juoksivat tukikohdan pihan läpi kohti metsää. Tom tunnisti joukkoa johtavan sokean nartun, Xenan, sekä tätä avustavan seefferin Electran, ja Dannyn pikkusiskon. Laumaa tulitettiin täysillä, ja useat koirat kaatuivat maahan kuolleina Dannyn silmien alla. Tom saikin silloin ajatuksen miten pelastaa uroksen hengen: tämä tarttui Dannyn kaulapantaan ja opasti tämän autoonsa. Sitten, nasta laudassa, Tom kaahasi pakenevan lauman perään metsään. Tom pysähtyi muutaman sadan metrin päästä laumasta ja otti Dannyn ulos autosta, ja osoitti lepäävää, vasta paennutta seefferijoukkoa. ”Mene omiesi luokse, Danny.” Tom käski. ”Koirat ovat laumaeläimiä, ja he pitävät huolta siitä että sinä selviät.” Danny ei ymmärtänyt miehen sanoja, eikä myöskään ymmärtänyt miksi miehellä oli kyyneleitä silmissään. Mutta Danny tiesi varmasti että käsky oli käsky, ja että sitä piti totella. Joten Danny, allapäin, hölkkäsi Xenan lauman luokse ja kävi muiden sotakoirien keskelle lepäämään. Hän tunsi suurimman osan koirista, joten lauma otti hänet suojiinsa avoin käsin. Dannystä viimeinkin tuntui että hän oli löytänyt eräänlaisen perheen johon hän kuului.

Matka Japaniin

Melkein heti paon jälkeen, Xena ilmoitti että lauman pitäisi lähteä jonnekkin muualle, tai heidät tapettaisiin. Danny lähti 150:n muun yksilön seassa seuraamaan Xenaa ja Electraa, ketkä johdattivat lauman satamaan. Satamassa lauma nousi laivaan ja he jättivät Saksan kauas taakseensa. Danny oli pirteällä päällä ja innostunut matkasta uuteen maahan, eikä tämä osannut kaivata armeijaa tai ihmisiä ollenkaan. Tomia tämä kaipasi hiukan, mutta vaan sen takia kun Tom oli ollut koiralle ainoa ystävä silloin kun muut sotilaat eivät olleet uskoneet Dannyn potentiaaliin. Kun laiva hiljensi vauhtia, koiralauma hyppäsi veteen ja ui loppumatkan. Koirat eivät sitä tienneet vielä, mutta he olivat rantautuneet Japaniin, toiselle puolelle maapalloa. Danny oli utelias ja halusi päästä tutkimaan aluetta heti, mutta seurasi Xenaa uskollisesti, kun tämä alkoi johdattaa laumaansa maan halki etsiessään sopivaa asuinpaikkaa joukolle.

Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira Dannyj10
Kuva © Shiomi

Taistelutekniikat

Ei osaa mitään mutta ehkä saattaa oppia jotain joskus


Ominaisuudet
Voima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Taito: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Karisma: Like a Star @ heaven
Nopeus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kestävyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Älykkyys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Puruvoima: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kivunsietokyky: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Ketteryys: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Refleksit: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tekniikat: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Vaarallisuus: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Aistit
Näkö: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Kuulo: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Tunto: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Maku: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven
Haju: Like a Star @ heavenLike a Star @ heavenLike a Star @ heaven

Perhe
Isä: Byron
Äiti: Bella
Veli: Nathan
Siskot: Electra, Chloe

Puoliso
Ei Vielä

Pennut
Ei Vielä

Suhteet
- Kunnioittaa Xenaa johtajanaan.
- Kunnioittaa Electraa, vaikkei tiedä että on tämän isoveli.
- Pärjää laumatovereidensa kanssa hyvin, vaikkeivät muut aina kestäkkään uroksen jorinoita kuunnella.
- Ei muista biologisesta perheestään mitään.
- Miettii usein Tomia, vaikkei varsinaisesti ikävöi häntä.

Muuta
Ajattelin että jokaisessa pelissä täytyy olla ainakin yksi tohelo, ja tässä se tohelo nyt on xD Ajattelin myös että se että Xenan lauman saamattomin jäsen olisi Xenan lauman kovimman soturin veli lisäisi koomista kontrastia kahden hahmon välille ^^ Danny on suunniteltu kolmen kuuluisan Dannyn mukaan: ulkonäkö tulee Danny Worsnopilta, nimi taas alunperin tuli Danny Hallilta ja luonne on sataprosenttisesti Danny Jonesilta Wink

Pelaaja
Shiomi

Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira Danny_Sprite

Danny ©️ Shiomi
Kuvapohjat ©️ Tekijänsä
Kuvien Muokkaus ©️ Shiomi
Tiedot ©️ Shiomi


_________________
Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
 
Danny - Täysin Säheltävä Sotakoira
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: XENAN LAUMA-
Siirry: