Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Hide and Seek (Avoin kaikille)

Siirry alas 
Siirry sivulle : Edellinen  1, 2
KirjoittajaViesti
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hide and Seek (Avoin kaikille)   Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 EmptyLa Maalis 03, 2018 2:24 am

Yukimura, Kurayami & Saiyuri

Yukimura katsoi kauhuissaan kun Byron tarttui hänen etujalkaansa. Akita ei ehtinyt reagoida kun jättikokoinen koira alkoi vääntää tuon jalkaa. Yukimura ulvoi kivusta kun tunsi jonkun menevän sijoiltaan. Oliko se katkennut luu? Vai pelkkä jänne? Uros ei tiennyt, mutta kipu oli sietämätön. Punaturkki rimpuili, yrittäen varoa jalkaansa mistä Byron ei irrottanut (?). Rimpuilu yhdistettynä Byronin murskaavaan otteeseen ja vääntävään liikkeeseen varmasti pahentaisi asiaa. Hän kuuli Kurayamin naurahtavan.
"Mahtavaa! Ohun Ylipäällikkö on meidän hallussamme!" Pystykorva katsoi kierosti Yukimuraa silmiin. Yukimuran silmissä tanssi mustia pilkkuja ja kipu melkein vei tuolta tajun, mutta Kurayamin ilkkuminen sai punaturkin päässä naksahtamaan.
"En varmasti häviä Kurokagen juoksupojille!" Yukimura haukahti ja sokeasti potkaisi takajaloillaan. Jollain ihmeellä tuo sai potkaistua Kurayamia vatsaan ja lennätti tummaturkin pari metriä taakseppäin. Nopeasti Yukimura nosti päänsä ja tähtäsi seuraavan iskunsa Byronin kalloon (?). Hänen päitäisi saada siniturkkinen jätti irti ennen kun hän menettäisi jalkansa.

Saiyuri helpottui kun Shiro tuli tajuihinsa. Tuo tunne ei kuitenkaan kestänyt kauaa kun pikkuveli riuhatisi itsensä irti. Saiyuri ymmärsi Shiron reaktion, ja halusi yhtä lailla auttaa isäänsä. Yukimuran kivunhuuto sai kyyneleet nousemaan Saiyurin silmiin. Isä... Hopeaturkki puri huultaan niin kovin että pienet norot verta valuivat alas tuona alaleukaa pitkin. Hän halusi niin kovasti auttaa, mutta isä oli käskenyt pakenemaan.
"Isän käsky, emme voi mennä takaisin. Meidän on paettava nyt." Saiyuri yritti selittää Shirolle, mutta valkoturkki intti että Yukimura kuolisi jos he eivät menisi apuun. Saiyurin ilme muuttui tiukaksi ja tuo otti vapauden iskeä tassunsa veljen otsaan (?). "Tyhmä! Isä ei kuole!" Narttu tiuskahti, vaikka itkikin vuolaasti. "Isä on Ohun Ylipäällikkö! Ei hän kuole! Hänhän on yksi vahvimmista koirista ikinä, muistatko? Isä on vahvempi kun nuo kaksi!" Hopeaturkki väitti. "Ja meidän on luotettava häneen ja juostava pois nyt heti!"

_________________
Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Untamed
Admin
Untamed

Viestien lukumäärä : 1141
Join date : 23.02.2015

Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hide and Seek (Avoin kaikille)   Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 EmptyTo Kesä 14, 2018 12:47 pm

Byron & Shiro

Byron nauroi kuin mielipuoli saatuaan Yukimuran toisen jalan pois pelistä. Jätti piti kuitenkin yhä otteensa, sillä sen täytyi saada nyt leukansa toisenkin jalan ympärille mahdollisimman ketterästi, saadakseen senkin toimintakyvyttömäksi. Uros huomasi punaturkkisen alkavan pikkuhiljaa menettää tajuntaansa, mikä vain helpottaisi hänen työtään. Byron tiesi, ettei Yukimura ollut mikään helppo vastus, mutta nyt näytti siltä, ettei tuo voisi heille enää mitään.

Kaikeksi yllätykseksi toisesta löytyikin kirjaimellisesti potkua, kun tämä onnistui lennättämään Kurayamin napakalla potkulla kauemmas. Se yllätti hieman siniharmaaturkkia, mutta tämä päätti käyttää tilanteen hyväkseen ja irrotti otteensa, yrittäen tarrata Yukimuran terveeseen etujalkaan. Punaturkkinen ei kuitenkaan ollut jäänyt toimettomaksi, vaan juuri, kun Byron oli tarttumassa toisen raajaan, iskeytyivät Yukimuran hampaat suoraan hänen päälakeensa. Jätti tunsi kivun aallon syöksyvän koko kehoonsa, ja Byron ulvahti, hypähtäen taaksepäin ja saadakseen siten Yukimuran irti itsestään (?).

Shiro hämmästyi, eikä voinut kuin vain tuijottaa Saiyuria hetken suu auki, kun toinen läimäisi häntä otsaan käpälällään. Valkoturkki tuijotti toista silmiin, kyynelten valuessa pitkin hänen poskiaan. Vasta nyt Shiro pystyi ajattelemaan järkevämmin, ja tajusi, että hänen siskonsa sanat olivat täyttä totta. Nuorukainen otti kasvoilleen päättäväisemmän ilmeen. "Olet oikeassa..Meidän on mentävä hakemaan apua..." Shiro totesi, vilkaisten siskoaan vielä nopeasti, ennen kuin lähti juoksemaan poispäin.

_________________
Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Imagee30
My girls♡

Akame - Akira - Byron - Diego - Electra - Ellie - Gabriel - Gale - Kurokage - Leona - Nori - Raika - Safire - Shadow - Shiro - Sirena - Tundra - Yoel - Yoodai
Tulossa - Hunter


Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Imagee19
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Shiomi
Admin
Shiomi

Viestien lukumäärä : 1122
Join date : 23.02.2015
Ikä : 18
Paikkakunta : Norfolk

Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hide and Seek (Avoin kaikille)   Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 EmptyLa Elo 25, 2018 2:47 am

Yukimura, Kurayami & Saiyuri

Punaturkki riemuitsi mielessään kun tunsi hampaansa Byronin kallossa. Tuon ote ei kuitenkaan ollut hyvin tiukka, ja Byron sai kun saikin Yukimuran irti itsestään kun hypähti taaksepäin. Yukimura lensi ilman halki vähän matkaa ja laskeutui kyljelleen vähän matkan päähän - tuo ei edes yrittänytkään laskeutua jaloilleen, sillä kipu tuon toisessa etujalassa oli sietämätön. Yukimura nousi niin nopeasti kun vaan mahdollista, hoiperrellen kolmella terveellä jalallaan pari askelta eteenpäin.
"En... En ole pudonnut pelistä vielä!" Tuo huudahti kahdelle vastustajalleen. Uros ei pystynt laittamaan yhtään painoa haavoittuneelle jalalleen, mutta punaturkki ei aikonut antaa asian hidastaa häntä. Hän lukitsi katseensa Byroniin ja jännitti lihaksensa. Pitäisi saada edes yksi heistä taistelukyvyttömäksi että Yukimura pääsisi pakoon. Voisin saada tarpeeksi voimaa Battougaan jos vaan ponnistan takajaloillani... Mutta pystyn suorittamaan liikkeen vaan kerran, koska voimani ovat lopussa, ja olen loukkaantunut aika pahasti. On siis pakko osua! Yukimura mietti, vetäen syvään henkeä. Nyt tai ei koskaan! Akita päästi ilmoille voimakkaan ulvonnan ja potkaisi itsensä liikkeelle takajaloillaan. Adrenaliinin avulla Yukimura unohti hetkeksi kivun, ja käytti myös haavoittunutta etujalkaansa juoksemisessa - tuon liikkeet olivat huomattavasti kömpelömmät kuin ennen. Yukimura antoi kaikkensa kun alkoi pyöriä, sokeasti laukaisten Battougan suoraan Byronia kohti. Kömpelyytensä takia pyöriminen oli hitaampaa kun täysivoimaisessa Battougassa, ja Yukimura alkoi katua että oli edes lähtenyt pelleilemään Battougan kanssa tässä kunnossa. Mitäköhän minä olen tekemässä? Olen idiootti! Olisi vaan pitänyt paeta... Mutta nyt on myöhäistä! Tuo mietti ja avasi leukansa niin paljon kuin mahdollista, että kulmahampaat olivat varmasti esillä ja valmiina iskuun. Hän ei voinut kun toivoa ja rukoilla että liike olisi tarpeeksi vahva edes haavoittamaan Byronia.

Samalla hetkellä pökerryksissä oleva Kurayami katsoi ylös, ja tajusi mitä oli tapahtumassa.
"Byron! Väistä! Se iskee Battougalla!" Kurayami karjaisi isommalle koiralle, jopa hiukan paniikissakin. Hän tosissaan ei halunnut että Byron jäisi haavoittuneen Yukimuran Battougan uhriksi. Se vasta noloa olisi. Täysikuntoisen Yukimuran Battougan uhriksi jääminen ehkä, mutta... "Hemmetti!" Kurayami kirosi ja lähti Byronia kohti. "Nyt pois sieltä, vaha-aivo! Et kai halua kuolla?!"

Saiyuri huokaisi helpotuksesta ja lähti itkuisena juoksemaan veljensä perään. Taistelun äänet jäivät heidän taakseen, kun Saiyuri nipisti silmänsä kiinni ja rukoili että Yukimura selviäisi.
"Isä... Älä kuole... Me haemme apua!" Saiyuri toisteli, ja sai itsensä juoksemaan vain nopeammin ja nopeammin. Ensimmäistä kertaa elämässään hopeaturkki oli aidosti peloissaan. Isän kuolema oli yksi Saiyurin suurimmista painajaisista, ja ajatus siitä että hän olisi isän kuoleman syy sai nartun itkemään ja tutisemaan kauhusta.

_________________
Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Image
Aïcha - Caitlin - Chiko - Chris - Danny - Dougie - Doyle - GB - Gin - Hakuba - Jack - Kisco - Kiseki - Kiza - Kousuke - Kurayami - Levi - Megitsune - Saiyuri - Seiken - Shion - Tabitha - Tsubasa - Tsunayoshi - Yukimura - Yuri -

Ensisijaiset Tulokkaat: Kenji, Luck, Rinnosuke, Nisshoku, Hibana, Angela, Haiyan, Atsushi, Akagane Junichi, Byakkomaru, Yukine, Sangaku


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://gingantulevaisuus.palstani.com
Sponsored content
Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Empty
ViestiAihe: Vs: Hide and Seek (Avoin kaikille)   Hide and Seek (Avoin kaikille) - Sivu 2 Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hide and Seek (Avoin kaikille)
Takaisin alkuun 
Sivu 2 / 2Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Alue: Honshu :: Aomori-
Siirry: