Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat

Tulevaisuuden Torahampaat on vuonna 2015 perustettu roolipeli, joka perustuu Ginga-sarjaan. Pelissä pelataan sekä omilla että sarjassa esiintyvillä hahmoilla.
 
PääsivuPääsivu  KalenteriKalenteri  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

Jaa
 

 Nisha - Vakava kulkija

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Daedra

Daedra

Viestien lukumäärä : 478
Join date : 23.09.2016
Ikä : 23

Nisha - Vakava kulkija Empty
ViestiAihe: Nisha - Vakava kulkija   Nisha - Vakava kulkija EmptyTi Marras 01, 2016 4:47 pm

Nisha - Vakava kulkija I3v11s
PERUSTIEDOT

Nimi: Nisha
Nimen merkitys/alkuperä: Pelistä Borderlands: Pre-Sequel
Sukupuoli: Naaras
Ikä: 8-vuotias
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa

LAUMA-ASIAT

Liittouma: Ei ole
Lauma: Laumaton
Asema: Ei ole
Entinen asema: Ei ole

SUKU

Isä: ?
Äiti: ?
Sisarukset: Pikkusisko (kuollut)
Puoliso: Ei ole
Entiset puolisot: Ei ole
Jälkeläiset: Ei ole
Muut sukulaiset: Ei ole

ULKONÄKÖ

Rotu: Sekarotuinen (Saksanpaimenkoiran ja pitkäkarvaisen hollanninpaimenkoiran)
Säkäkorkeus: 60cm
Paino: 30kg
Turkinväri: Erisävyisiä ruskeita värejä pohjavärinä. Mustaa kuonossa, korvissa, niskassa, selässä ja hännän päässä. Valkoista oikeanpuolimmaisessa takatassussa.
Silmienväri: Oranssit
Rakenne: Normaali painoinen ja turkki on pitkä. Turkki on mennyt hieman takkuiseksi villikoirana elämämisen takia.
Asusteet/varusteet: Tummanharmaan sininen kaulapanta, joka on niskasta vetoketjulla kiinni. Oikeanpuolimmaisessa tassussa pienimäärä sideharsoa ympärillä. Aseena ruskean värinen raippa, jota hän kantaa suussaan.

Ominaisuudet:
Taito ****
Voima ****
Karisma **
Nopeus ***
Kestävyys ***
Älykkyys ****
Puruvoima ****
Kivunsietokyky ***
Ketteryys ***
Refleksit *****
Tekniikat *
Vaarallisuus ***
Puissa hyppely *
Metsästystaito ****
Uimataito *

Aistit
Näkö ****
Kuulo ***
Haju ***

LUONNE

Nisha on erittäin arvaamaton ja koskaan ei voi tietää mitä hän ajattelee saksanpaimenkoiran luonteensa vuoksi. Nisha haluaa vain omistautua yhdelle henkilölle tai pienelle joukolle ainoastaan. Hän siis ei koskaan halua liittyä mihinkään laumaan, koska moneen henkilöön luottaminen on Nishasta vaikeaa.

Jos Nisha löytää jonkun johon luottaa tai sen peinen joukon niin hän on erittäin lojaali häntä tai sitä kohtaan. Nisha ei epäilisi antaa henkeään suojellakseen. Jos henkilölle tai joukolle tapahtuisi jotain niin Nisha kostaisi, vaikka kyseessä olisi ollut suurempi joukko tai vaarallinen henkilö. Jos Nishan kohde, johon hän on omistautunut, liittyy johonkin laumaan niin Nisha ei siltikään liittyisi laumaan mukaan. Nisha kun ei voi luvata omistautuvansa lauman johtajalle.

Nisha on melko tosikko ja usein vakava. On hänellä silti lempeä puolensakki, mutta se on jäänyt kauas menneisyyteen. Kukaan ei ole onnistunut tuomaan sitä esille uudelleen Nishassa vielä.

Nisha on elämää nähnyt, joten hän on ehtinyt kiertämään maailmaa ja tullut viisaammaksi. Hänellä on myös kokemusta taisteluista, joten siksi hän on hyvä taistelemaan.

SUHTEET

Shigure: Nishan tuttava. Nisha tapasi Shiguren Tokion rajoilla.

MENNEISYYS

0-1 -vuotiaana
Nisha syntyi villikoiraksi Saksassa. Hänen äitinsä oli saksanpaimenkoira ja isä oli pitkäkarvainen hollanninpaimenkoira. Nishan lapsuus ei ollut mitenkään hyvä vaan kova. Hänen äitinsä oli aggressiivinen ja väkivaltainen Nishaa kohtaan. Äiti syytti aina Nishaa kaikesta ja kävi usein hänen kimppuun. Isä ei tehnyt asioille mitään vaan tuijotti vierestä. Äiti heitteli usein Nishaa erilaisilla kivillä, kepeillä ja mitä maasta ikinä irti lähtikään. Äiti harjoitti tällä tavalla Nishan refleksejä. Asioiden heittelyä kun tapahtui tarpeeksi kauan niin Nisha oppi ottamaan kaiken kiinni ilmasta.

1-2 -vuotiaana
Nisha täytti vuoden kun hänelle syntyi pikkusisko. Äitiä ei tietenkään kiinnostanut uudesta tyttärestä huolehtiminen, joten Nisha päätti huolehtia siskostaan kuin omasta pennustaan. Nishasta ja hänen siskostaan tuli erottamattomat, vaikka Nisha ei aina voinut heidän äidin takia pitämään aina silmällä siskoaan. Äiti kun oli enemmän aggressiivinen Nishaa kohtaan uuden pennun syntymisen jälkeen. Äiti nimittäin yritti käydä Nishan siskon kimppuun, mutta Nisha meni aina väliin.

Nishan sisko sairastui kuuden kuukauden päästä hänen syntymänsä jälkeen. Hänen sairauttaan ei näkynyt ulos päin mitenkään ja sairaus oli tuntematon. Eihän villikoirat sairauksia voinut tuntea ilman tietoa. Eräänä päivänä Äiti heitteli jälleen Nishaa tavaroilla. Nisha otti asioita kiinni, mutta yksi keppi lipesi Nishan hampaista ja osui hänen siskoonsa. Sisko muuttui erittäin aggressiiviseksi ja kävi Nishan kimppuun. Nisha irrotti tietenkin siskonsa, kunnes sitten hänen siskonsa yritti käydä heidän isän kimppuun. Nisha ei kestänyt katsoa siskonsa aggressiivisuutta, joten hän kävi siskonsa kimppuun. Nisha ei keksinyt muuta vaihtoehtoa kuin tappaa siskonsa kyyneleet silmissään. Nishan äiti raivostui Nishalle ja käski hänen lähteä pois. Nisha yritti saada isänsä sanomaan asiaan jotain, mutta Isältä ei tullut mitään vastalauseita. Nisha siis lähti vanhempiensa luota ilomielin.

2-3 -vuotiaana
Nisha täytti kaksi vuotta, kun hän päätyi jollekkin maatilalle nälissään. Maatilan tytär huomasi Nishan ja antoi ruokaa tälle. Nisha lähti maatilalta pois sen jälkeen, mutta palasi aina uudelleen ruoan takia. Nisha alkoi tällä tavalla tutustumaan maatilan omistajiin. Pian heidän välillään oli vahva side, joka sai Nishan jäämään maatilalle. Siellä hän sai kaulapannan kaulaansa.

Nisha kiintyi maatilalla eniten maatilan tyttäreen. Heistä tuli parhaat ystävät. Nisha oli aina maatilan tyttären mukana, kun hän meni hoitamaan hevosia. Nisha ei pelkästään loikoillut ja ollut vaan paimensi myös lampaita. Hevoset silti kiinnostivat Nishaa eniten, vaikkei hän aina niitä ymmärtänytkään. Nisha myös katseli usein, kun maatilan tytär harjoitteli raispan käyttöä huvinvuoksi. Nisha halusi tietenkin kokeilla mukana ja hän oppikin käyttämään raippaa myös. Hän sai maatilan tyttäreltä lahjaksi oman raipan.

Eräänä päivänä maatilalla kävi vahinko, kun maatilan tytär sai haavan oikeanpuoleiseen olkavarteensa. Hänelle laitettiin side siihen. Nisha yritti kaikin tavoin viihdyttää maatilan tytärtä. Tytär saikin omasta siteestään idean laittaa Nishan oikeanpuoleiseen etutassuun myös siteen.

3-6 -vuotiaana
Nisha eli useita vuosia maatilan väen kanssa. Hän sai heidän kanssaan kiertää maailmaa. Hän ehti usean vuoden aikana käymään kymmenissä eri maissa Euroopasta Amerikkaan ja sieltä Australiaan ja sieltä Aasiaan ja takaisin sieltä Eurooppaan.

6-8 -vuotiaana
Nisha kun täytti 6 vuotta, maatilan tytär sai opiskelupaikan Japanista. Nisha lähti tyttären mukaan tietenkin, kun hän oli kuin hänen koiransa. Nisha kävi usein lenkillä maatilan tyttären kanssa metsissä. Nishan villikoiran luonne alkoi heräämään kerta toisensa käynnin jälkeen. Hän alkoi kaipaamaan sitä vapautta ja uhkaa mitä villikoirilla oli. Nisha alkoi käymään levottomaksi ja maatilan tytär ei ensin ymmärtänyt mikä Nishaa vaivasi.

Eräänä päivänä maatilan tytär lenkitti Nishaa metsässä. Kun heidän piti lähteä kotiin niin Nisha ei suostunutkaan lähtemään, vaikka kuinka maatilan tytär häntä yritti kutsua. Maatilan tytär ymmärsi pian mikä Nishaa vaivasi, joten hän päästi Nishan vapaaksi. Nisha halusi lähteä metsään, mutta hän silti epäröi maatilan tyttären takia.
"Mene. Olet aina ollut villikoira. Et sinä sovi lemmikiksi, kun se ei ole luontosi", maatilan tytär oli sanonut. Nisha ei ymmärtänyt tietenkään mitä hänelle oli sanottu, mutta äänenpaino oli kannustava. Nisha meinasikin ensin lähteä, mutta kuuli vielä maatilan tyttären sanovan: "Ota tämä. Tätähän sinä opit käyttämään omasta mallistani". Nisha oli kääntynyt ympäri ja huomasi maatilan tyttären ojentavan Nishan omaa raippaa. Hän meni ottamaan sen ja lähti. Hän lähti nopeasti, koska ei halunnut kiintyä sen enempää maatilan tyttäreen.

Nisha on palannut takaisin villikoirien arkeen. Hän on oppinut metsästämään, mutta uida hän ei osaa. Raispaa Nisha ei halua koskaan jättää minnekään. Se on hänen erikoinen aseensa. Nisha on muuttunut kahden vuoden aikana vakavaksi, kun hän ei ole kohdannut ketään johon kiintyä. Hän ei etsimällä etsi sitä vaan antaa kiintymyksen kohteen etsiä hänet.

PELISSÄ TAPAHTUNUTTA

Peli: Tokio: Houkutteleva kaupunki (2.11.2016-kesken)

Nisha oli saapunut Tokion rajoille. Rajoilla hän tapasi Shiguren, ja he päättivät yhdessä mennä tutkimaan kaupunkia. Kaksikko hankki jo itselleen ruokaa, jonka vuoksi he joutuivat vaikeuksiin. Kaksikko on saanut jo rankkurin peräänsä.

MUUTA HUOMIOITAVAA

- Hahmo on melkein kokonaan saanut ideansa Borderlands: Pre-Sequel -nimisen pelin hahmosta, joka on myös nimeltään Nisha.
- Aion ehkä tehdä tulevaisuudessa Nishalle puolison, josta tulee valmishahmo.

EI HAHMOON LIITTYVÄT ASIAT

Pelaaja: Daedra
Valmistumispäivä: 1.11.2016
Päivitetty: 26.10.2017

Nisha - Vakava kulkija 2s1ast0
Kuva (c) Shiomi
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Nisha - Vakava kulkija
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Ginga RPG Tulevaisuuden Torahampaat :: Laumat ja Hahmoesittelyt :: LAUMATTOMAT-
Siirry: